Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam a barátnőmnek hogy (237 db)

Hogy mondjam el barátnőmnek, hogy izgulok a lábakra?

Eléggé lábfetish-es vagyok, és van barátn?m, de félek neki bevallani mert nemtudom mit szólna hozzá. már 3 éve együtt vagyunk de nem merem neki elmondani, mit tegyek?

Legjobb válasz: 'drágám, lábfétisem van.'

'drágám, lábfétisem van.'
A kérdező hozzászólása: de félek mit fog gondolni.
azt hogy lábfétised van
A kérdező hozzászólása: valami olyan módszer esetleg, ami nem nyiltan szemébe mondás? valahogy utalgatni rá, hogy feltünjön neki vagy valami?
Semmiképpen se úgy mond, hogy a "a lábakra" izgulsz, ez milyen már...az õ személyéhez kötötten mond, hogy milyen jó lábai vannak, és gerjedsz rá....Nekem ez jobban bejönne. 38/N
A kérdező hozzászólása: utolsó, ez már mindjárt hasznosabb komment mint az elsõ 2. és köszönöm a választ, de ez nem olyan könnyû
azért elég rossz kapcsolatod lehet, ha 3 év alatt nem jutottatok el odáig, hogy õszintén beszélhessetek
Én sokszor simogattam a lábát sokáig és dicsérgettem, meg kapott kb 100 harisnyát - combfixet, illetve jópár magassarkût. Szerintem leesett neki! :D

Mit mondjak a barátnőmnek, hogy elmondja az anyjának hogy már nem szűz?

Az a helyzet, hogy szeretném ha elmondaná a szüleinek(speciel az anyjának) hogy már vagy fél éve nem sz?z, és szeretném ha gyógyszert is szedne. Õ azt mondja, hogy csak akkor fog gyógyszert szedni, hogy ha az anyja azt mondja hogy szedjen, viszont mivel nem tudja hogy a lánya már nem sz?z, így ez ördögi kör. Hogyan késztessem arra,hogy elmondja otthon?(elég rossz a kapcsolata a szüleivel).

Legjobb válasz: neki kell meghozni a döntést ne erõltesd nehogy te legyél a rossz

neki kell meghozni a döntést ne erõltesd nehogy te legyél a rossz
"és szeretném ha gyógyszert is szedne." Majd ha õ szeretne, akkor szedjen. Ez nem egy olyan dolog, amirõl a férfinak kell dönteni. Mégis csak az õ teste, nem gondolod?
Egyrészt ha fél éve együtt vagytok, és már nem is vagytok olyan hûû de fiatalok, szerintem az anyja levágja, hogy már nem szûz a lánya. Szerintem. Abban tényleg igazuk van a kommentelõknek, hogy ne erõltesd rá a gyógyszert, viszont az, hogy ne tömd minden fajta méreggel egy nagy fa**ság. Azért van elõtte komoly orvosi kivizsgálás, hogy az a szervezet számára ne méreg legyen. Lehet, hogy nem vitaminbogyó, de biztosan nem méreg. És szerintem ha megbeszélitek, biztosan el fogja mondani az anyunak, nincs ebben semmi olyan dolog, amit szégyelni kellene.
Nehogy már mérget tömjön magába amiatt, mert te nem vagy hajlandó feltenni a kotont a kukacodra. Önzõ bunkó, csak neked legyen jó, a többi nem számít, ugye?
"Azért van elõtte komoly orvosi kivizsgálás, hogy az a szervezet számára ne méreg legyen" Sajna elég ritka a normális orvosi kivizsgálás. Általában még vérvételre sem küldik el a nõket elõtte. Persze ez az orvosok hibája. De sok nõ is úgy van vele, hogy legalább megússza a kellemetlenséget, és örül neki, hogy meg sem vizsgálja az orvos, csak írja a tabit. Egyébként a kivizsgálásokkal is csak azt nézik meg, hogy vki alkalmas-e a szedésére. Azt nem fogja elõre tudni az orvos, hogy meghízik-e tõle, lecsökken-e a libidója, hüvelygombás lesz-e...
te egy 17 éves lánynak gyógyszert adnál? olyan hormonmennyiség ez egy fejlõdõ szervezetnek, hogy el se hinnéd. micsoda önzés. gratulálok a felfogásodhoz. a családjához meg semmi közöd nincsen.
a fogamzásgátlóra ne kényszerítsd. milyen már az. majd akkor szedi, ha orvos elõírja. meg minek akarsz beleszólni a családi kapcsolatába? neked ahhoz semmi közöd.
17 évesen az ember ilyen szempontból már nem fejlõdõ ember... NÕGYÓGYÁSZ mondta. Én a barátom kedvéért kezdtem szedni, mondta, hogy mennyivel jobb lenne próbáljuk ki. Persze én is kíváncsi voltam. Mondjuk nálam ez édesanyámtól függetlenül történt. Õ nagyon nem akarta de saját pénzembõl kifizettem, elmentem. A nõgyógyász nagyon rendes volt (mondjuk magán és annyi pénzért...) de kérdeztem, hogy a hormonok stb. egyrészt ezekbe már alig van másrészt ekkor már simán kezdhettem szedni (18 voltam). Szerintem ha õ azt mondja neked, hogy ez az anyjától függ az rég rossz. Ennyi idõs fejjel ha már szex meg minden akkor legyen ebben is önálló, hozzon önálló döntést. Szerintem ez nála inkább csak egy kifogás... már bocsi.
A kérdező hozzászólása: "Nehogy már mérget tömjön magába amiatt, mert te nem vagy hajlandó feltenni a kotont a kukacodra. Önzõ bunkó, csak neked legyen jó, a többi nem számít, ugye?" A jó K anyucid az önzõ bunkó...Akkor is használnák kotont, csak nem mind1 ha kiszakad akkor kell e a tabi, olyan nagy hormonmennyiségû vagy nem -.-' A normális válaszokat meg köszi:)

Van egy srác a suliban. Személyesen nem ismerem, nem is tetszik. Mikor elmennek mellettem a haverjai akkor egyből köszönnek és mondják a srácnak hogy itt a barátnőd! Ez mit jelent egy 14 éves fiúnál?

Meg huzzák oda hozzám.A srác próbálja velem felvenni a szemkontaktust....Most ezt nem értem.MIért csinálják ezt?

Legjobb válasz: Szerintem ez egy "normális" viselkedés a fiúknál ilyen korban. De lehet azért húzzák, mivel tetszel neki.

Szerintem ez egy "normális" viselkedés a fiúknál ilyen korban. De lehet azért húzzák, mivel tetszel neki.
Elmondta a haverjainak h tetszel neki ennyi
Ásd el magad ember..!
Paul Finch A nevem , és Anyahomorító vagyok.
hát, ez baromi gáz.. fúj. basszus. soha az életbe nem jutna eszembe, hogy amikor jön hozzánk a barátom esetleg anyámat vagy a nõvéremet nézegeti. mi ez már?! hányinger.
nehogy megmond a csajnak, akkor az anyja is kivág! én is voltam így 17évesen, csak kussoltam. nem jött össze az anyuci, de jóban voltunk, mellé bújtam a kanapén tv nézés közben, puszilgatott, hogy milyen rendes gyerek vagyok, örül, hogy én vagyok a lánya pasija stb én meg masszírozgattam a nyakát, vállát, hátát stb. közben meg állt a faszom anyuka hátába, de anyuka is szuszogott nyakmaszi és simi közben rendesen. mindez úgy volt tálalva, hogy mi milyen jóban vagyunk és még a csaj is elhitte, hogy nincs semmi hátsó szándékom. sosem dugtam meg vagy ilyesmi, de nagyon is vágtuk anyukával, hogy lehetne egy-két kósza numera, csak mindketten kussoltunk, nem mertük egymásnak mondani.
az meg lemaradt, hogy véletlenül mindig bugyiban jött ki a fürdõbõl anyuci és vigyorgott, hogy "jaj bocs, remélem nem zavar! mert én nem vagyok szégyenlõs, de szólj ha téged zavar! húúú de megbasztam volna te jóó ég!
A kérdező hozzászólása: Érdekes történetek akik leírták nekik köszönöm, lehet belõle tanulni. Szerintem a faszsétáltalás lesz a legjobb módszer hogy kiderüljön. Majd arra fogom, hogy elfelejtettem, hogy nem otthon vagyok. :) :D
b*szd meg az anyját vedd el a lányát
én 19 éves vagyok és egyszer egy szórakozóhelyen összekavarodtam egy olyan 37 év körüli nõvel aki elég jól nézett ki. szõke szilikonos szolis igazi milf :D jól leitattam majd felvitt magához, meg is kapta ami jár. reggel persze nagyon ki volt akadva, szinte ordibált hogy hogyan lehetséges ez (hozzáteszem nem 19nek nézek ki) jó rendben leléptem. Na most eddig nem is olyan izgalmas a történet de egy fél év múlva összejöttem egy aranyos 17 éves kislánnyal, nagyon bírtuk egymást és úgy 2 hét után mondta hogy bemutat az anyukájának szombaton. Jólvan szépen kiöltöztem és elmentünk kocsival. A környék nem is volt ismerõs de amikor benyitottunk és ott állt a szõke anyuka akit fél évvel korábban meghúztam nagyon nagy önkontroll kellett hogy ne röhögjem el magam. Kínos volt az este a lánnyal egy hét után szakítanom kellett mert az anyuka nem engedte hogy találkozzon velem érdekes módon. Na mindegy gondoltam a csajszi nem volt meg. Ez egy vidéki városban történt. csak így eszembe jutott a kérdésrõl. Ez egy olyan történet amit még az unokáimnak is mesélni fogok :D A kérdésedre válaszolva szerintem mikor ott vagy náluk egy fürdesz vagy leküldöd boltba a barátnõd vagy ha nincs ott egyszerûen sétálj el egy szál faszba az anyuka elõtt! Hidd el rögtön kifog derülni minden ;)
dugd meg
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kérdezõnek: nem tudhatod, mivel õ se tenné fel közvetlenül neked ezt a kérdést vagy feltételezést :D
A kérdező hozzászólása: Igen szingli az anyuka.. :D
Nézz elébe a végzetednek!
Szingli az anyuka?
Atya ég! Azért ez már tényleg nagyon nagyon undorító! Nem csak annyi, hogy megcsalja valaki a barátnõjét, de ráadásul a csaj saját anyjával akarja??!! Arról nem is beszélve, hogy itt mennyien még biztatják is a kérdezõt és alig páran írtak hasonlót, mint én. Már tényleg nagyon durva, ahova ez a világ fajul(t)! Ami meg a kérdést illeti.... kedves kérdezõ, szerintem sehogy ne akard megszerezni az anyukát, mert ha normális, akkor nem akar tõled semmit. Ha meg nem, és még is lenne köztetek valami, akkor egy éjszakát eltöltesz a nõvel és utána úgyis szakíthatsz a lányával. Most ennek mi értelme lenne? Kell egy újabb strigula? Szerintem inkább szakíts a csajjal és utána jó messzirõl kerüld el azt a családot. És azzal k*félsz majd, akivel csak akarsz, ne akarj még normális párkapcsolatot (szerintem)!!!!

Szerintetek mondjam a barátnőmnek, hogy fogyjon le?

Fél éve vagyunk együtt a párommal és nagyon szeretem. A baj, hogy én a vékonyabb testalkatú nőket kedvelem és az ő súlyfeleslege nagyon zavar. Most őszinte leszek, de alapjáraton nem vagyok beképzelt, csak azért hogy értsétek. Magas, vékony( picit izmos), nagyon jó képű pasi vagyok. A barátnőm, átlagos külsővel és picit molett testalkattal rendelkezik. Külsőleg nem illünk össze egyáltalán, de nagyon beleszerettem. Néha nem szívesen jelenek meg vele emberek előtt. Õ nem is próbál meg fogyni. Belegondoltam, ha én rendelkeznék átlagos külsővel,pocakkal és lenne egy modell barátnőm mindent megtennék, hogy külsőleg is passzoljunk. Tudom az számít igazán hogy szeretjük egymást, de ez az apróság ott motoszkál bennem. Elég kényes téma, nem akarom megbántani. Nem tudom, hogy kéne e említenem neki? Elfoglaltsága miatt sportolni nincs ideje, fogyókúrázni meg esze ágában sincs.(Ezt úgy mondta, hogy nem én hoztam fel) Elnézést, ha beképzelt voltam.

Legjobb válasz: mondd el neki, hogy bocsi, de szerintem nem vagyunk egy súlycsoport. bár nem értem hogy lehet valakibe beleszeretni, ha nem is tetszik.

Miért jöttél vele össze? Azt hitted, majd miattad feladja az eddigi jó életét és nekiáll sanyargatni magát? Hát nem.....ha elõbb utóbb megteszi, hogy lefogy, akkor is saját maga kell hogy akarja, és nem azért mert a beképzelt pasija szégyelli õt. De persze összejöttél vele, mert meg.ugni kellett valaki, és hagytad hogy megszeressen, most meg taposnál rajta egyet? Elég szemét dolog. De inkább szakíts vele, hogy találhasson olyan pasit aki tud ésszerû döntéseket hozni. (pl nem jön össze olyannal akit aztán meg akar változtatni) Én is rohadtul önzõ vagyok mert csak magamért váltottam életmódot, nem a férjemért. Más kérdés, hogy õ sose akart megváltoztatni. Engem választott úgy ahogy vagyok. A döntés, hogy megváltozom pedig csak az enyém volt. Csak annyit kért, hogy ne legyek gebe, és hogy ne koplaljak. Ez a dolog csak így tartós. Ha õ akarja, saját magáért. 27/N
mondd el neki, hogy bocsi, de szerintem nem vagyunk egy súlycsoport. bár nem értem hogy lehet valakibe beleszeretni, ha nem is tetszik.
Hagyd ott. Egyértelmûen nem érzed egyenrangúnak magaddal, ha pedig õ jól érzi magát moletten, akkor, ha téged ez ennyire zavar, nincs helyetek egymás mellett.
Dobd ki. Kár volt összejönnötök, ha eleve zavar. Erre mondjuk még az elõtt kellett volna gondolni, hogy megfarkaltad. Ez van, keress egy jobb csajt.
Finoman felhozhatnád neki a témát. De ha tipikus nõ, akkor úgyis az tör ki belõle, hogy "ha igazán szeretnél, nem akarnál megváltoztatni" Szerintem neked van igazad, rajtam is volt egy kis felesleg, viszont amikor összejöttem volt barátommal, aki sportoló, mindent megtettem hogy ne csak a lelkemet találja szépnek :D Finoman adagold be neki
Fiatalként szakítanék mindenképpen vele. Hiszen megannyi szép nõt megkaphatsz jóképû férfiként haver.
Kérlek kedves kérdezõ, azért legyél tapintatos. Amint mondod szereted, így nem akatod megbántani, igaz? Lehet hogy éppen az a helyzet, hogy õ elfogadta magát, és neki így szép, jó, kerek a világ. Akkor neked is így kell elfogadnod. A túlsúllyal rendelkezõknek amúgy is van egy gátlásos személyiségük, az meg nem kell, hogy tönkretedd. Próbáld meg, hogy "husi"-nak becézed! A reakcióból sokmindent leszûrhetsz. Ha harap érte, akkor tudhatod, hogy nem lesz könnyû. Ha megszeppen, akkor nagyon finoman folytasd a gondolatsort. És ha látod, hogy rosszul esik neki, akkor kérdezd meg, nem-e akar tenni ellene, mert te támogatod az ötletet. De ha nem akar fogyni, ne törd össze. Tartsuk tiszteletben egymás érzéseit.
Én lány vagyok de hasonlóan voltam a volt barátommal. Mondjuk én sem vagyok egy modell alkat inkább olyan átlagos. Mikor össze jöttem vele is volt rajta felesleg több mint rajtam de akkor még azért úgy bejött olyan kis macis volt jó volt hozzá bújni nem volt vele bajom. Elég sokáig jártunk és ez idõ alatt felszedett 10kg-t ami már nem jött be, persze nem akartam megbántani és nagyon szerettem. Amit próbáltam : rávettem, hogy járjunk közösen konditerembe meg futni úgy is rám is rám fért meg hát közös programnak is jó volt. Egy darabig el is jött velem de nem változtatott rajta semmit. Én nem hagytam volna el soha ez miatt mert szerelmes voltam belé, õ ellenben ott hagyott nem ilyen dolog miatt hanem más oka volt, na meg persze neki már extra jó csajok kellettek így is de ez lényegtelen. Csak is te érzed pontosan át a helyzetet, próbálhatsz vele beszélni errõl de ha nem megy akkor nincs mit tenni. Ha nem találod vonzónak és már nem kívánod ez miatt az úgy is rámenne a kapcsolatotokra. Vagy elfogadod így vagy szakítasz.
Kezdjetek el együtt sportolni, csináld úgy, hogy muszály legyen neki sportolnia.
Mennyi kg és milyen magas ez a molett nálad?

Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy ne dajkáljon, úgy, hogy ne sértődjön meg?

ány vagyok. Én vagyok az id?sebb és sajna a betegesebb is. A barátn?m pedig, mert olyan jószív? és kedves, és mert szeret engem, meg akar védeni mindent?l! F?sulira járunk, kollégisták vagyunk.

Legjobb válasz: küld át hozzám :D én elbírnám viselni úgyis egy nagyra nõtt gyerek vagyok :D 22/L :D

küld át hozzám :D én elbírnám viselni úgyis egy nagyra nõtt gyerek vagyok :D 22/L :D
úgy, hogy "kéred"pl. fõzés: mit szólnál, ha ma én fõznék, tudok egy jó receptet? vásárlás: sétálok egyet, úgy érzem jót tenne. boltból kell valami? így nem sértõdik meg, mert látja, hogy van kedved/idõd/erõd csinálni ezeket a dolgokat. 29/N
Szerintem finoman lehet közölni...de ha így érzel iránta, szerintem nem szereted igazán... Örülne sok ember, ha egy barát (aki nem családtag, nem kötelessége) ilyen figyelmes lenne vele... Szerintem becsüld meg, mert nem sok ilyen embert fogsz még találni.
Hát mit mondjak, kiállhatatlan egy barátnõd van!
A kérdező hozzászólása: Nekem mondod...falra mászok tõle! :)
Azért te se vagy sokkal különb nála!:) Ugyanis te meg azt éreznéd sértõnek!, ha jeleznéd, hogy ennyi babusgatásra tényleg nincs szükséged, hiszen meg tudnád te is csinálni a nagy részét, amíg õ magára vagy másra is fordíthatná a hasznos energiáit, vagy egyszerûen pihenhetne.

Hogyan mondjam meg barátnőmnek hogy ne legyen olyan szigorú a gyerekekkel?

3 hónapja jöttünk össze. Van 2 gyermeke barátn?mnek 2,5 és 4 évesek. Már láttam párszor mikor nála voltam hogy elég sokszor eljár a keze, ha olyat csinálnak de nem merek beleszólni mert nem az én gyermekeim és elég nagyhatú stílus. Félek, hogy lehurrogná a fejem. Inkább tartsam magamban vagy szóljak neki?

Mit mondjak a barátnőmnek, hogy ezt azért ne csinálja?

Még csak 12 éves lány de már bukásra áll két tantárgyból és ráadásul otthon meg se mondta a jegyeit.És néha cigizni is szokott. Hogy magyarázzam meg neki, hogy ne csináljon ilyeneket?

Legjobb válasz: egyszerûen: HÜLYE VAGY, NE CSINÁLD... légy nyílt és õszinte, hozz fel érveket neki.

egyszerûen: HÜLYE VAGY, NE CSINÁLD... légy nyílt és õszinte, hozz fel érveket neki.
4.: Az alkohol elõbb jön mint a cigi [én is iszom néha-néha, de soha nem annyit, hogy csak egy kicsit is, de szédüljek]. Szóval akkor gondolom a lány már pasizik, iszik is, meg cigizik is, ja meg hát rosszul tanul :D A szüleinek max végsõ esetben mond el, elõször próbálj beszélni vele, hogy ez így nem jó, ne akarja tönkretenni a saját életét, stbstb... aztán ha így sem megy, szólj a szüleinek, eseteleg mondd meg a szüleinek, hogy ne mondják el neki, hogy tõled tudják, mert megharagudna rád, csak nagyon aggódsz miatta..:) Tuti megértik :) 13/L
NÉHA cigizik??? 1 bukásra álló lánynál olyan nincs, az rendszeresen cigizikXD amúgy meg nem tudsz semmit csinni, mert ha ettõl menõnek érzi magát, akkor kiröhög, amúgy meg ha nem akkor meg ezt õ is tudja
Jól megtépném a haját...mármint a bukásért, a cigivel nem tudsz mit kezdeni, ha olyan környezetben van, úgyis rászokik, mert nincs benne tartás még, fõleg ilyen idõsen.
Hívd át egy délután, mikor senki nincs otthon, akkor talán még nyíltabban tudsz vele beszélni. Szedj le netrõl egy képet, amin egy dohányzó ember tüdeje van! Ettõl biztosan elborzad. A tanulásról pedig meg kell gyõzni hogy nem felesleges hülyeség. OK, nem a legjobb szórakozás, de kell, hogy 40 évesen ne az anyja alagsorában éljen és a Tescoban pucoljon WCt. Ha pedig nem hallgat, így lesz k***a, már bocsánat. Ha pedig még iszik is... Ha nem hallgat rád akkor pedig mondd el a szüleinek. 12/L
Télleg moshogy az uccsó mondja:A szülei tudják h cigizik? Ha nem szentem is beszélj vele és ha nem megy akk mond el a szüleinek, de csak szépen.
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm.pontosabban osztálytársam. régóta ismerem. mostanában lóg, drogozik[ez nem biztos, de vannak jelek amik erre utalnak], cigizik és mindenbõl bukásra áll. Egy másik szintén ugyanez csk nem drogozik és nem áll mindenbõl bukásra csak 2 tantárgyból. Sajnos sehogy sem. A második az már javított és vlaszeg megkapja a 2-est évvégén. SEHOGYSEM TUDOD ELMAGYARÁZNI NEKIK, MERT AZ ILYENEKET NEM ÉRDEKLI[MÉG], HOGY MI LESZ BELÕLÜK, MERT MOST NAGYON "JÓ" ÉLETÜK VAN MERT OTT VANNAK A SZÜLEI. Gondolom ti 6.-osok lehetttek.még nagyon könnyû a suli meg minden, de 7.-ben az a lány elvérzik. sürgõsen meg kell mondani a szüleinek ezt az egészet. 13/L

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy összeköltöztem a barátnőmmel?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Ha nagykorú és eltartod magad, gyakorlatilag semmi közük...

Hány éves vagy? Ha nagykorú és eltartod magad, gyakorlatilag semmi közük...
Anya, apa! összeköltöztem a baràtnõmmel xD amùgy hàny évesek vagytok? mièrt jelent problémàt elmondani ezt? végülis ez tök jò dolog. :) mondd meg, hogy szeretitek egymàst, és itt volt az ideje.
Nem mered elmondani, vagy csak egyszerûen gondolkodsz, hogy add elõ? Mi tavaly költöztünk össze, mindketten annyit mondtunk otthon, hogy összeköltözünk. 5 éve vagyunk együtt, nem volt meglepetés. Azon vagyunk, hogy eltartsük magunkat, néha még azért besegítenek a szülõk... Ha tizenévesek vagytok, akkor viszont meg kell rágni a dolgot...
Ha elmultalmar 18 vagy epp annyi vagy akkor csak, oda allsz elejuk es finoman kozlod veluk amennyiben nem-et mondanak annak biztos meg van a sajat oka. ha nem valna be amit tanacsoltam akkor elnezesedet kerem...
A kérdező hozzászólása: 20 felettiek vagyunk. A szüleim ostobák, nem vallásosak de kb olyan stílusban fognak lenézni miatta mintha bigottak lennének.
És mi a bibi?
De könyörgöm...ez természetes, hogy összeköltöznek a párok. Nem vagytok már gyerekek, felnõtt önálló emberek vagytok, nem? Mint a szüleid. Jó hogy nem már kiakadnak azon is hogy barátnõd van, nem bírom ezt a túlféltést.
Ja, amúgy határozottan mondd meg, egyszerûen közöld velük és kész.
ja és ha értelmes lány, akkor nem fog töketlennek tartani..
na ilyet se hallottam még :D
Milyen 16 éves srác vagy te :D ? Bezzeg ha nekem lett volna ilyen nõm 16 évesen :D Hol van a teszetoszószteron szinted ? Mínuszban ? Fiam kapd össze magad és mutasd meg a csajnak mi a magyarok istene :D És tedd össze két kezed mert mákod van :D
elsõ, mégis miért mondasz ilyet? én sem voltam szûz, amikor a jelenlegi párommal összejöttünk (már másfél éve). õ pedig még az volt (17 éves fiú volt akkor). egyáltalán nem siettettem semmit, szerettem volna, ha akkor történik, amikor õ akarja. mondd meg neki, hogy Te még várni szeretnél. ha nem érti meg, akkor hagyd ott, hidd el, akkor nem érdemel meg..
Pedig annak fog tartani, bármit is mondasz neki, vagy csinálsz. Pláne ha õ már nem is szûz...
nem veled van a baj, a barátnõd egy kis ribi 15 éves 2en már átmentek rajta, és 1 hónapos kapcsolatában újra szét tenné a lábát, itt nem veled van gond hanem az önértékelési zavarokkal küszködõ barátnõddel akinek sem önbecsülése se tartása nincsen, szerintem többet érdemelsz 15 éves csitrinek még baromira nem kéne szexelni, nem hogy a 3. pasival..
15 éves és már 2 sráccal volt? nem rossz. akkor kösd fel a gatyát ;)
A kérdező hozzászólása: 15 éves, és természetesen gumival.
nyugi, nem lesz baj ;) hány éves a barátnõd? zavar, hogy tapasztaltabb, mint te? gumival tervezitek az elsõt?
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja vagyunk együtt én a 3. lennék neki. köszönöm a bíztató válaszokat mert egyébként pont ömbizalmi okokból nem állok még készen rá ....:D
fura sztori ;) hány éves a barátnõd és hanyadik lennél neki?
100-ból 99-szer fordítva szokott ez lenni.
ja elég furi, dehát mindig vannak kivételek
bocs, de ez nem az nem tudom mennyi ideje vagytok együtt, de amikor egy lány kérdez ilyet mindenki mondja, hogy ráérsz, hát Neked is ezt mondom, ha Te így érzed, tartsa tiszteletben, ennyi elvárható, ha szerelmes beléd ill. szeret N
Figyi pont lehetne önbizalmad. Anno nekem azért nem volt mert keresztülnéztek rajtam a nõk tinikoromban :) Neked meg olyan csajod van aki nem teketóriázik, Tetszik ? Akkor meg ? Védekezz hogy ne kúrd el mindkettõtök életét, meg hogy ne kapj el semmit. Az hogy elõtted volt párja... Régen is voltak 15 évesek akik már aktívak voltak... csak kisebb volt a világ :D Nem lehetett ezekrõl annyira tudni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!