Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondhatnám neki az (12 db)

Lányok! Hogy mondhatnám meg az barátnőmnek, hogy nekem Õ "kevés" az ágyban annélkül, hogy megbántanám?

Nem akarom megbántani, de valahogy tudatni szeretném vele. 2 hetes kapcsolat, és vele szeretnék maradni. Ja és már nem "kezd?" -elvileg.

Legjobb válasz: Pontosan hogy érted, hogy kevés?

Pontosan hogy érted, hogy kevés?
Mondd meg neki hogy mit szeretnél az ágyban:) mik a vägyaid vagy igényeid:D aztán forditva:P
Vannak olyan esetek, amikor 2 hét alatt olyan erõs kapcsolat alakul ki, hogy bármi belefér. Mostani párommal 1 hét alatt kialakult erõs kapcsolat, és egyre csak erõsebb lesz. Rengeteget kommunikálunk, és minél jobban megismerem, annál jobban szeretem. (: Vérmérsékletben is összeillünk, majdhogynem széttépjük egymást. Tehát emberfüggõ, mikorra jut el egy kapcsolat ilyen szintre.
Próbáld feldobni ezt a rövid kapcsolatot. Az is lehet, hogy még nem rázódtatok össze, lelkileg még biztosan nem - az pedig fontos a nõknél, legalábbis nálam nagyon. Ha engedi, irányítsd, mit szeretnél. Vagy játsszatok olyat, hogy tanítjátok egymást. Kérd meg, tanítsa meg, neki mi a jó, úgy izgasd, ahogyan és ahol õ szeretné. Ezután hátha veszi a lapot, és megkér, hogy tanítsd te is õt. (: Ez aranyos, hasznos, és nem is bántod meg. De ne legyél durva vele, ha valamit nem szeretne, nem szabad erõltetni. (:
10.46-os vagyok! Késõn olvastam, de mit vársz 2 hét kapcsolat után???Én 2 hét után le se fekszem a fiúval!!!
Beszélj vele! Mond el neki, hogy neked amit nyújt az ágyban kevés, és szeretnéd, hogy ennél változatosabb, szenvedélyesebb legyen..Ha nem beszélitek meg akkor elõbb-utóbb megfogod csalni mert hiányozni fog valami a kapcsolatból...
Talán azért kevés, mert 2 hét alatt nem nagyon van még nagy szerelem, nem gondolod?
egy kapcsolat alapja a szex. ha nem mûködik az ágyban, akkor halott ügy. szakíts vele mielõtt még valaki érzelmei komolyabban sérülnének.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. A "csak" 2 héttel nincs gond, mert Õ a rámenõsebb, Õ kezdeményezte a szexet, én csak "hagytam" magam:) . Mivel mindketten elég nyitottak vagyunk, már az elsõ alkalom elött megbeszéltük, hogy ki mit és hogy szereti. Volt már jónéhány kapcsolata, így elvileg tapasztalata is van, és úgy érzem, hogy nem fogja vissza magát, de mégis "kevés". A "kevés" alatt azt értem, minta tapasztalatlan lenne. Állitólag nem az.(29 éves) Nem erõltetek semmit és nem fogom megcsalni -az nem én vagyok-, de elég érzékeny lélek ahozz, hogy egyenessen megmonjam neki -mondjuk ez soha nem szerencsés megoldás.
Hát elég korán belementetek:D De egyébként az ágyban is össze kell szokni! Várj egy kicsit! Nyílván még ki kell tapasztalni, a másik mit szeret stb! erre 2 hét nagyon kevés, fõleg, hogy feltételezem, nem mindennap voltatok "úgy" együtt!

Hogyan mondhatnám meg neki az "igazat"? Mit tehetnék, hogy bátrabb legyek?

16 éves lány vagyok és tetszik nekem egy 6 évvel id?sebb fiú. Egy találkozón "ismertem meg" de még beszélni nem tudtam vele. Teljesen leny?gözött. Kis id? után rájöttem, hogy nemcsak csodálom hanem szeretem is. Szeretnék beszél (get) ni vele de sosem tudtam más emberekkel rendesen kommunikálni inkább írásban tudom magam jobban/jól kifejezni. Egyszer leveleztünk de szerintem nem tudja ki vagyok.(Sok mindenkivel beszélt a találkozón én csak lefotóztam ezért gondolom. Nem emlékezhet mindenkire.) Félek a korom miatt nagyon gyereknek tartana és semmiképp nem venne komolyan. Hogyan szólíthatnám meg és hogyan mondhatnám el az érzéseimet?

Legjobb válasz: Elõször is ne támadd le rögtön. Szóval ne zúdítsd rá hirtelen hogy szereted. Ha már talákoztatok, akkor talán mondd el neki, hogy hol is találkoztatok és felfigyeltél rá és szeretnék kicsit jobban megismerni. Vagy pedig csak szimplán odalépsz hozzá, köszönsz neki és megkérded, hogy mi újság. Én sem fejezem ki nagyon jól magam szóban, de talán az segíthet ha elõre átgondolod, hogy mit szeretnél mondani és otthon párszor "elpróbálod". Így az agyad rááll a dolgokra. Nekem ez szokott segíteni. És a lényeg, hogy add önmagad és legyél kedves. És mosolyogj sokat. Sok sikert! =)

Elõször is ne támadd le rögtön. Szóval ne zúdítsd rá hirtelen hogy szereted. Ha már talákoztatok, akkor talán mondd el neki, hogy hol is találkoztatok és felfigyeltél rá és szeretnék kicsit jobban megismerni. Vagy pedig csak szimplán odalépsz hozzá, köszönsz neki és megkérded, hogy mi újság. Én sem fejezem ki nagyon jól magam szóban, de talán az segíthet ha elõre átgondolod, hogy mit szeretnél mondani és otthon párszor "elpróbálod". Így az agyad rááll a dolgokra. Nekem ez szokott segíteni. És a lényeg, hogy add önmagad és legyél kedves. És mosolyogj sokat. Sok sikert! =)
Szerintem levelezz vele továbbra is, és forduljon egy kicsit izgalmasabbra a dolog, azután egy jó kép rólad... És elõbb-utóbb ha bejössz neki az alapján, ahogy megismert levélben, találkoztok, és minden happy lesz :F :) Ha tényeg írásban vagy jobb, akkor ne kockáztasd sztem h esetleg élõbe nem leszel 100%-os.. ismerem ezt az érzést, tud nagyon kellemetlen is lenni! :S Másrészrõl, ne fedd fel az érzelmeidet a levelekben, max. tényleg csak az apró célzásokban. Inkább légy titokzatos, és csodálatos, és izgató :) (--> vagyis izgalmas, tehát ne legyen unalmas, legyen vmi ami felkelti az érdeklõdését benned!) Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bátorításokat és az ötleteket. Igyekezni fogok de egy kicsit még összeszedem magam. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintetek nem tartana ennyi idõsen komolytalannak? Mert hát neki huszon éves barátnõi voltak és õk biztos csinosabbak, komolyabbak és bátrabbak mint én. Elképzelhetõ, hogy mosolyogva visszautasítana azzal a szöveggel, hogy: aranyos vagyok amiért így érzek de még túl fiatal vagyok hozzá. Nem tudnám elviselni

Egy fiú azt irta nekem aki tetszik h most nem járna velem de lehet kialakul. Le kéne róla mondanom vagy nem? Nagyon bejön nekem és ezt finoman hogy mondhatnám el neki?

Legjobb válasz: *de lehet kialakul= ha nem jön össze neki más csaj, illetve ha dugni akar akkor jó leszel neki

*de lehet kialakul= ha nem jön össze neki más csaj, illetve ha dugni akar akkor jó leszel neki
Mondj le róla! Nekem ezt egy csaj mondta, a vége az lett hogy már nem beszélünk. ne várj rá keress valaki mást!
ha talalkoztok finoman kérdezz rá hogy jár-e valakivel ha nem akkor kezdeményezz beszélgetést hogy megismerjetek egymást


Tisztelt Doktor Úr! Közel 20 éve, hogy kivették a méhemet és az egyik petefészkemet (a másik pedig állítólag elsorvadt). Sajnos nekem a hőhullámok és az álmatlanság azóta sem szűnt meg. Mondhatnám azt is, hogy inkább fokozódik az idő múlásával. Főleg éjsz

Tisztelt Doktor Úr! Közel 20 éve, hogy kivették a méhemet és az egyik petefészkemet (a másik pedig állítólag elsorvadt). Sajnos nekem a hőhullámok és az álmatlanság azóta sem szűnt meg. Mondhatnám azt is, hogy inkább fokozódik az idő múlásával. Főleg éjszaka izzadok. Nagyon sokszor, szinte félóránként, vagy óránként felébredek. Ilyenkor egy darabig forgolódok az ágyban és ahányszor megfordulok, annyiszor leizzadok. Én most 64 éves vagyok. Tudom ebben a korban előfordul az álmatlanság, sőt a hőhullám is. A fenti problémáimra nem szedek semmit. Ha tud valamit javulásom érekében tanácsolni, megköszönöm. Tisztelettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hormonhiány talaján kialakult hőhullámok és alvászavarok rendezésére szerencsére van megfelelő gyógyszer. Első lépésben hormonmentes, növényi alapú készítmény, a Remifemin plus tabletta rendszeres szedését javaslom, amelynek hatása egyértelműen bizonyított. Egyúttal felhívom a figyelmét arra is, hogy 20 éve tartó hormonhiányos állapot előbb-utóbb egyéb kellemetlen problémákat is okozhat, mint pl. a hüvelyszárazság. A hüvelyszárazság …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A hormonhiány talaján kialakult hőhullámok és alvászavarok rendezésére szerencsére van megfelelő gyógyszer. Első lépésben hormonmentes, növényi alapú készítmény, a Remifemin plus tabletta rendszeres szedését javaslom, amelynek hatása egyértelműen bizonyított. Egyúttal felhívom a figyelmét arra is, hogy 20 éve tartó hormonhiányos állapot előbb-utóbb egyéb kellemetlen problémákat is okozhat, mint pl. a hüvelyszárazság. A hüvelyszárazság … Olvass tovább »

A barátom azért szakított tavaly, mert nem volt szerelmes, most mégis azt érzem, hogy van köztünk valami (bár lehet hogy tévedek). Hogyan mondhatnám meg neki, hogy én még szeretem?

hogyan kezdhetnék bele? adnátok tippeket? elõre is köszi a normális válaszokat! 17L

Legjobb válasz: Ahogy a kérdésedben megírtad!: ,,Én még mindig szeretlek" Nincs más! Ha már együtt voltatok, ezt meg lehet tenni! Könnyebb!

Ahogy a kérdésedben megírtad!: , , Én még mindig szeretlek" Nincs más! Ha már együtt voltatok, ezt meg lehet tenni! Könnyebb!
Mivel lány vagy neked könnyebb. Egyszerûen menj oda és beszélj vele.
Elkezdesz vele mindenféle baromságról pampogni majd kinyögöd, hogy még mindig alád vághatna és szereted. Látod, ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: jól van, köszönöm a bátorítást!

Tisztelt Doktor Úr! Közel 20 éve, hogy kivették a méhemet és az egyik petefészkemet (a másik pedig állítólag elsorvadt). Sajnos nekem a hőhullámok és az álmatlanság azóta sem szűnt meg. Mondhatnám azt is, hogy inkább fokozódik az idő múlásával. Főleg éjsz

Tisztelt Doktor Úr! Közel 20 éve, hogy kivették a méhemet és az egyik petefészkemet (a másik pedig állítólag elsorvadt). Sajnos nekem a hőhullámok és az álmatlanság azóta sem szűnt meg. Mondhatnám azt is, hogy inkább fokozódik az idő múlásával. Főleg éjszaka izzadok. Nagyon sokszor, szinte félóránként, vagy óránként felébredek. Ilyenkor egy darabig forgolódok az ágyban és ahányszor megfordulok, annyiszor leizzadok. Én most 64 éves vagyok. Tudom ebben a korban előfordul az álmatlanság, sőt a hőhullám is. A fenti problémáimra nem szedek semmit. Ha tud valamit javulásom érekében tanácsolni, megköszönöm. Tisztelettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hormonhiány talaján kialakult hőhullámok és alvászavarok rendezésére szerencsére van megfelelő gyógyszer. Első lépésben hormonmentes, növényi alapú készítmény, a Remifemin plus tabletta rendszeres szedését javaslom, amelynek hatása egyértelműen bizonyított. Egyúttal felhívom a figyelmét arra is, hogy 20 éve tartó hormonhiányos állapot előbb-utóbb egyéb kellemetlen problémákat is okozhat, mint pl. a hüvelyszárazság. A hüvelyszárazság …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A hormonhiány talaján kialakult hőhullámok és alvászavarok rendezésére szerencsére van megfelelő gyógyszer. Első lépésben hormonmentes, növényi alapú készítmény, a Remifemin plus tabletta rendszeres szedését javaslom, amelynek hatása egyértelműen bizonyított. Egyúttal felhívom a figyelmét arra is, hogy 20 éve tartó hormonhiányos állapot előbb-utóbb egyéb kellemetlen problémákat is okozhat, mint pl. a hüvelyszárazság. A hüvelyszárazság … Olvass tovább »

Hogyan üzenhezték neki, hogyan mondhatnám el hogy sosem felejtem el, hogy jó kutyám volt, hogy mindíg szeretni fogom? Hová kerül az állatok lelke?

A kutyusom (10 éves)ma hajnalban hunyt el.öt napig beteg volt,állatorvos kezelte,de nem lehetett megmenteni.Itt volt bent velünk.Etettük,kés?bb már csak itattuk,simogattuk,tör?dtünk vele.Nagyon megvisel.Hová kerül az állatok lelke?Hogyan mondhatnám el neki hogy biztosan tudja szeretem,ha valamiért bocsánatot kell kérnem megbocsásson,és hogy szeretem,és hiányzik...Elnézést kérek mindenkit?l,de nekem nagyon fontosak az állataim!A rosszíz? megjegyzéseket nem kérem,azt megtarthatják maguknak a lelketlen emberek.Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: a kutyád addig él,amíg nem felejted el õt.Amíg gondolsz rá,és visszaemlékezel az együtt töltött évekre,addig nem hal meg.

a kutyád addig él, amíg nem felejted el õt.Amíg gondolsz rá, és visszaemlékezel az együtt töltött évekre, addig nem hal meg.
Ó de szomorú :( Szerintem most is érzi, tudja, ha gondolsz rá...
Szeretetet nem kell magyarázni, az mindenki érzi, a kutyák sokszorosan. Ez egy olyan dolog, hogy nem kell semmit mondani, mert a tettek beszéltek helyetted! :) Jó gazdi voltál!
Sajnálom a kutyádat, és téged is, amiért szomorú vagy. Beszélni már nem tudsz hozzá.De biztos vagyok benne, hogy jó gazda voltál, ezért abban is biztos vagyok, minden, amit most mondanál neki, azt õ mindig is tudta.
Feküdj le, lazulj el, meditálj róla. Kapcsolhatsz be közben relaxációs zenét, csukd be a szemed és képzeld magad elé. Küldj felé szeretetet és mondd el neki, mennyire szereted. Õ nagyon szeretett téged, nen kell tõle semmiért bocsánatot kérned, tovább kell lépnie a fejlõdésben, ugyhogy kérlek engedd el, ne gyászold túl sokáig. Valószínûleg következõ életében már nem kutya lesz, mert a lelke senkinek sem hal meg, csak különbözõ fizikai testekben újjászületik, hogy megtapasztalja az alacsonyabb dimenziókat (1D, 2D, 3D) több szemszögbõl, hogy megismerje az Univerzum mûködését és egy bizonyos fejlettséget elérve tovább léphet magasabb dimenziókba.
hát nem viszont emlékezz vissza az egyûtt töltött idõkre! és a kutyusod már jobb helyen van! 1 csillag rejti õt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Igen sajnos el kell fogadni, hogy az élet múlandó, de olyan nagyon nehéz...:(
Nekem egy nagyon kedves barátom halt meg. Szörnyen dühös voltam rá, amiért meghalt, és itthagyott. Nem az öregség miatt, hanem mert valamiért így hozta a sorsa. Még rengeteget szerettem volna kapni a kapcsolattól, és itthagyott. Hozott egy döntést. Nyálasnak és nem teljesen igaznak tartom, hogy bennem él tovább. A kutya teste meghalt, mert már nem bírta tovább. A lelke szeret téged és az halhatatlan. Mivel mindig változunk, ezért sosem fogod õt ugyanabban a formában megtalálni. Amit kaptál tõle, az a tied, és , ha nem sietteted az elmúlását a gyásznak, akkor magától el fog illanni, és nyitott leszel az új és szeretetteljes impulzusokra. Hogy hová kerül a lelke? Nem tudom.
Figyelj kedves válaszoló. A kutyusod addig él amíg emlékszel rá és bármikor tudsz vele beszélni amikor akarsz csak beszélj h augy konnyeb néz fel az égre, o biztosan lát téged.Jo gazdi voltál és hiszem hogy az is leszel mindig. 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) , már kicsit könnyebb.Nem bõgök lépten-nyomon.Csak néha.Sosem felejtem el:((
A kérdező hozzászólása: És igen én is hiszem hogy van lelkük!Õ nagyon jó kutya volt.Amikor még nem volt családom, és egyedül éltem csak õ volt nekem.De ide a portára nem jött be senki amikor dolgoztam éjjel is.Szerette a fiamat is akiért majd meg õrült ha kimentünk az udvarra játszani.Szzóval szörnyen rossz...És tudom azt hogy ha van jó hely a kutyáknak az élet után ahová kerülnek amíg újjá nem születnek Õ oda kerül az biztos!Soha rám nem mordilt, meg sem kapott senkit sem!Ilyen kutyám nem lesz több!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!Nem kellene sírnom ennyit , mert ráadásul jön a baba is.4 napja csak sírok, és alig tudok enni is...De olyan mintha kitéptek volna egy darabot a szívembõl...
A kérdező hozzászólása: Igen, de annyira nehéz.Tény hogy sosem felejtem el, ezt mondtam is neki minden nap, és remélem értette is a szavaimat, és a könnyeimet.Mert közben úgy nézett, majd megszakadt a szívem:((((
Átérzem sajnos. Az én Legjobb Barátom 10-én halt meg. Ott lehettem mellette végig. Elmondtam neki, hogy mennyire szeretem és azt is, hogy megfog halni. Képtelen voltam nem elmondani. És Õ csak nézett rám megértõen és a legnagyobb nyugalommal, majd sóhajtott egy jó nagyot. Hiányzik a lelkem egy része. Önzõségemen túllépttem azzal, hogy elengedtem. Minden nap végén ezt a mantrát szoktam meghallgatni. Közben csak emlékezem. A Belõle áradó szeretet még ma sem múlt el. http://www.youtube.com/watch?v=l5-WaEwrXak Szeritnem a lelküknek egy darabját a mi lelkünkben hagyják.
tetszel
A kérdező hozzászólása: igen ezt próbáltam de nem naon érdekelne ezért kellene walai újabb tipp
szakitasz vele és otthagyod ilyen egyszerü, nem kell túlbonyolítani.
a lehetõ leggyorsabban, legtömörebben és legérthetõbben kiadod az útját. nekem is volt ilyen pasim, még szinte menõzött is vele mekkora "gengszter" én nem kértem a balhéiból, szerintem a boldog párkapcsolat = a békés párkapcsolattal is, ahol nem akarják folyton elszeretni az egyik felet, vagy kinyírni. szakítottam és nagyon jól tettem: az új csaját ugyanis úgy szerezte, hogy megkéselte a csaj barátját. ez az, mi lett volna ha rámnéz valami süsü gyerek és reménytelen szerelmes leveleket is írkál, mert van pár ilyen - akkor azt megöli?
Õ is az Amis maffia tagja :O?
vigyázzá, nehogy ez történjen: http://www.youtube.com/watch?v=_g9RI0GgRIQ

Előfordult már mással is akár fiú akár lány az illető hogy nem tud magának parancsolni mert annyira bejön neki a másodunokatesója hogy mondhatni belészeretett?

Mert tudom vérfert?zés meg stb és sosem éreztünk egymás között rokoni szálakat f?leg hogy évente 1x2x taliztunk csak,a lényeg hogy nagyon is bejövünk egymásnak a másodunokahugommal annyira nemrég az egyik talinknál végülis összejöttünk csókolóztunk elég sokat meg ölelkeztünk,a barátaink,ismer?seink nem tudják hogy rokonok vagyunk így ?k tudják hogy járunk és semmi gáz nincs meg mutatkozhatunk eggyütt velük csak azért mindig bennünk van ha kiderül a rokonoknál ráadásul ha id?vel más dolgok is lennének egymással akkor ezekre hogy reagálnának:S

Legjobb válasz: Am õ 17 éves én 19 ez lemaradt.

A kérdező hozzászólása: Am õ 17 éves én 19 ez lemaradt.
Várjátok meg, hogy hogyan alakul közöttetek a dolog mielõtt felvállaljátok ezt a dolgot! Nemtudom, hogy hogyan vagytok rokonok, de azért másodunokatestvér már nem olyan nagyon közeli..gondolom babát egyenlõre nem akartok, úgyhogy ne parázzatok..fiatalok vagytok még..sokféleképpen történhet még..
jajj ezek olyan aranyosak és nehezek... :) , szerintem ha télleg vérrokonok vagytok akkorsem akartok 1 hét után lefeküdni és gyereket, ammeg lehet h még addig 5X szakítassz még... szerintem ne fõjjön ezen a fejed :)
A kérdező hozzászólása: 14:33 Igen ez így van...amúgy ha odakerül/kerülne a sor biztos védekeznénk...am õ nem szûz én igen(neki volt 1 komolyabb kapcsolata)de annyira csodás lány õ és annyira szeretem hogy ha õ lenne az elsõ nekem azért komondhatatlanül örülnék és úgy érzem õ is örülne ha õ lehetne nekem az elsõ.
A kérdező hozzászólása: 14:35 Hát lassan kezdek emiatt megnyugodni szval köszi:)
vééégre valakinek segítettem :) nincsmit :)
Hát nem túl közeli rokonság az igaz, de a törvény tiltja pl. a házasságot. De ha neketek jó akkor nem hiszem h elítélném.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!