Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondhatnám neki (45 db)

Anyukámnak hogy mondhatnám meg h leszeretnék feküdni a barátommal 16 éves vagyok. Elmegyünk kirándulni július végén több napra és akkor szeretnék :$ hogy mondhatnám meg neki?

köszi a válaszotokat el?re is :)

Legjobb válasz: minek kéne elmondani? õk se jelentik be neked ha aznap este dugni fognak...szerintem ezt a szex témát hanyagold, nem vagy rá érett.

minek kéne elmondani? õk se jelentik be neked ha aznap este dugni fognak...szerintem ezt a szex témát hanyagold, nem vagy rá érett.
ezt mond: anyu holnap dugunk haverommal kosz
Nem minden anyuka sejti ezt. Viszont élvezni fogod!
srry elolvastam, kb ugyanolyan vagy csak nõbe, és ujjazod magad...
Szerintem majd utána mondd el neki, kérdezd meg, hogy itt alhat-e a barátod, vagy ha te mehetnél-e hozzá aludni, ebbõl tudni fogja, hogy mi van. De már úgyis sejti õ azt, hogy meg fog történni, hiszen azt gondolom tudja, hogy több napra mentek kirándulni. Szóval ha magától még nem hozta fel a tabletta vagy óvszer témát a kirándulás kapcsán, akkor annyira nem érdekli õt a dolog.
megtörténne :D annyiran em nagy ügy utána ugyis rákapsz majd
A kérdező hozzászólása: ohh köszi a válaszokat.. :) hát valahogy megszeretném mondai neki jó kapcsolatom van az anyukámmal és így lelki ismeretfurdalásom lenne
Te jó ég, mik ezek a tanácsok?! Én nagyon nagyon örültem volna, ha megbeszélhettem volna anyummal annak idején. Szerintem ez annyira jó, hogy ilyen kapcsolatod van vele. Nézd, a legjobb, ha leülsz vele, kezetekbe vesztek egy-egy bögre kakaót és elmondod neki, hogy már x ideje együtt vagy a pároddal, nagyon szeretitek egymást, tudod, hogy megbízhatsz benne, és szeretnéd ha megtörténne. A lényeg, hogy ne veszekedj vele, hanem érvelj.
szerintem se kell nekik elmondani, védekezzetek :) de amúgy ez legalább jó jel ha valami nem sikerülne jól vagy valamit nemtudsz anyukádtól mersz kérni segítséget remélem. amúgy ha annyira akarod, és meg is engednék, akkor mondd.de sztem felesleges :D
Én sem értem minek kéne ezt bejelenteni.
miért is kéne neki elmondani? még infarktust kapna..
Szerintem sem feltétlenül kell elmondanod anyukádnak, mert ez tényleg intim dolog de én is úgy vagyok vele mint te, jó a kapcsolatunk szóval ha eljön az ideje, akkor elõtte szeretném neki elmondani :) nálunk nemrég szóba került, hogy szeretnék ott aludni a barátomnál, azt mondta jó csak elõtte szeretne majd beszélgetni velem:) ha tényleg jó a kapcsolatotok, akkor szerintem csak mondd meg neki mi a helyzet, mit terveztek (egy nyugodt napon esetleg fõzõcskézés közben)..biztos értékelni fogja(legalábbis csak azt tudom írni, hogy anyukám is szeretné tudni persze csak a védelem érdekében:D)

Hogyan mondhatnám meg neki az "igazat"? Mit tehetnék, hogy bátrabb legyek?

16 éves lány vagyok és tetszik nekem egy 6 évvel id?sebb fiú. Egy találkozón "ismertem meg" de még beszélni nem tudtam vele. Teljesen leny?gözött. Kis id? után rájöttem, hogy nemcsak csodálom hanem szeretem is. Szeretnék beszél (get) ni vele de sosem tudtam más emberekkel rendesen kommunikálni inkább írásban tudom magam jobban/jól kifejezni. Egyszer leveleztünk de szerintem nem tudja ki vagyok.(Sok mindenkivel beszélt a találkozón én csak lefotóztam ezért gondolom. Nem emlékezhet mindenkire.) Félek a korom miatt nagyon gyereknek tartana és semmiképp nem venne komolyan. Hogyan szólíthatnám meg és hogyan mondhatnám el az érzéseimet?

Legjobb válasz: Elõször is ne támadd le rögtön. Szóval ne zúdítsd rá hirtelen hogy szereted. Ha már talákoztatok, akkor talán mondd el neki, hogy hol is találkoztatok és felfigyeltél rá és szeretnék kicsit jobban megismerni. Vagy pedig csak szimplán odalépsz hozzá, köszönsz neki és megkérded, hogy mi újság. Én sem fejezem ki nagyon jól magam szóban, de talán az segíthet ha elõre átgondolod, hogy mit szeretnél mondani és otthon párszor "elpróbálod". Így az agyad rááll a dolgokra. Nekem ez szokott segíteni. És a lényeg, hogy add önmagad és legyél kedves. És mosolyogj sokat. Sok sikert! =)

Elõször is ne támadd le rögtön. Szóval ne zúdítsd rá hirtelen hogy szereted. Ha már talákoztatok, akkor talán mondd el neki, hogy hol is találkoztatok és felfigyeltél rá és szeretnék kicsit jobban megismerni. Vagy pedig csak szimplán odalépsz hozzá, köszönsz neki és megkérded, hogy mi újság. Én sem fejezem ki nagyon jól magam szóban, de talán az segíthet ha elõre átgondolod, hogy mit szeretnél mondani és otthon párszor "elpróbálod". Így az agyad rááll a dolgokra. Nekem ez szokott segíteni. És a lényeg, hogy add önmagad és legyél kedves. És mosolyogj sokat. Sok sikert! =)
Szerintem levelezz vele továbbra is, és forduljon egy kicsit izgalmasabbra a dolog, azután egy jó kép rólad... És elõbb-utóbb ha bejössz neki az alapján, ahogy megismert levélben, találkoztok, és minden happy lesz :F :) Ha tényeg írásban vagy jobb, akkor ne kockáztasd sztem h esetleg élõbe nem leszel 100%-os.. ismerem ezt az érzést, tud nagyon kellemetlen is lenni! :S Másrészrõl, ne fedd fel az érzelmeidet a levelekben, max. tényleg csak az apró célzásokban. Inkább légy titokzatos, és csodálatos, és izgató :) (--> vagyis izgalmas, tehát ne legyen unalmas, legyen vmi ami felkelti az érdeklõdését benned!) Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bátorításokat és az ötleteket. Igyekezni fogok de egy kicsit még összeszedem magam. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintetek nem tartana ennyi idõsen komolytalannak? Mert hát neki huszon éves barátnõi voltak és õk biztos csinosabbak, komolyabbak és bátrabbak mint én. Elképzelhetõ, hogy mosolyogva visszautasítana azzal a szöveggel, hogy: aranyos vagyok amiért így érzek de még túl fiatal vagyok hozzá. Nem tudnám elviselni

Egy fiú azt irta nekem aki tetszik h most nem járna velem de lehet kialakul. Le kéne róla mondanom vagy nem? Nagyon bejön nekem és ezt finoman hogy mondhatnám el neki?

Legjobb válasz: *de lehet kialakul= ha nem jön össze neki más csaj, illetve ha dugni akar akkor jó leszel neki

*de lehet kialakul= ha nem jön össze neki más csaj, illetve ha dugni akar akkor jó leszel neki
Mondj le róla! Nekem ezt egy csaj mondta, a vége az lett hogy már nem beszélünk. ne várj rá keress valaki mást!
ha talalkoztok finoman kérdezz rá hogy jár-e valakivel ha nem akkor kezdeményezz beszélgetést hogy megismerjetek egymást
Olelgesd meg gyakran es mondogasd neki, hogy imadod :D Velem egy fiu barat csinalta ugyanezt es bejott :D
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de egy kicsit félek h õ nem mert nem vagyok benne teljesen biztos
Ez a jo az 'imadlak'-ban :) En is sokaig agyaltam rajta, hogy azert mondja, nem azert mondja, miert mondja? :D
A kérdező hozzászólása: köszi akkor ezt majd kipróbálom :D
"Véletlen" smárold le! :D
Amikor együtt röhögtök és közel kerül a fejetek, lehet egy kicsit koppintott, filmekbe van ez, de egy próbát megér :D és azt mond , hogy esetleg negatívan reagál, hogy te azt hitted , hogy szerelmes beléd és cSAK JÓT AKARTÁL, Utolsó

Még szűz vagyok, és lassan szeretném elveszteni. Anyával hogy beszéljem meg ezt? (eddig még nem beszéltünk ilyenről. ) Hogy mondhatnám meg neki, hogy hagyjanak minket itthon kettesben a fiúval? 14/L

Legjobb válasz: Addig, míg meg nem történik, bõven elég idõd lesz rá, hogy fölvezesd édesanyádnak. Gondolom tudja, hogy van egy fiú, akivel jársz. (Mert ugye jártok, nem csak úgy el akarod veszíteni valakivel?!) Kezdj el neki mesélni róla, mutasd be otthon, kérj tõle tanácsokat, õk mit csináltak fiatalkorukban édesapáddal, említs neki olyanokat, hogy milyen érzés volt, mikor elõször megfogta a kezed, vagy mennyire szereted, ha megölel... Ne vágj egybõl a közepébe! Csak fokozatosan, szép lassú tempóban beszélgess édesanyáddal ezekrõl a dolgokról. Hidd el, nem kell ezt elkapkodni. Bõven ráérsz még vele. Nem hiszem, hogy a szüleid még tejszínhabot meg epret is tennének az asztalra a kis hancúrhoz örömükben... Ne siess úgy! A fiúval meg még csak ismerkedjetek egymás testével, lelkével. :) (23/L)

Szerintem te sem gondoltad, hogy ennyi ellenzõd lesz. De az az igazság hogy 14 évesen még nem vagy rá felkészülve... 16 éves vagyok és én is sokszor elgondolkoztam rajta, hogy talán az a fiú akivel épp vagyok az lesz akivel megakarom tenni de nem akarom utólag megbánni... hidd el fogsz még találkozni olyan sráccal akit szeretni fogsz... ne divatból akard elveszíteni legyen egy ok és ez az ok legyen a szerelem...
Szerintem, ha leülsz anyukáddal beszélgetni errõl, õ is el fogja Neked mondani, hogy várj még vele!Ezzel nem azt akarom mondani, hogy titokban legyél együtt a barátoddal, de szerintem nagyon meg fogod bánni késõbb! Én mindjárt 23 leszek és még szûz vagyok, ne rólam vegyél példát, tényleg ha megtalálod a megfelelõ fiút, nyugodtan tedd majd meg, de VÁRJ még 2-3 évet!!!!!! Még nagyon fiatal vagy, és tényleg nem ettõl leszel nagyobb és értékesebb sem, ne menj a sok 12-14 éves után!!!!Ezt értékes pasik késõbb, még értékelni is fogják, hogy nem 14 évesen vesztetted el!!!!!!:)
Addig, míg meg nem történik, bõven elég idõd lesz rá, hogy fölvezesd édesanyádnak. Gondolom tudja, hogy van egy fiú, akivel jársz. (Mert ugye jártok, nem csak úgy el akarod veszíteni valakivel?!) Kezdj el neki mesélni róla, mutasd be otthon, kérj tõle tanácsokat, õk mit csináltak fiatalkorukban édesapáddal, említs neki olyanokat, hogy milyen érzés volt, mikor elõször megfogta a kezed, vagy mennyire szereted, ha megölel... Ne vágj egybõl a közepébe! Csak fokozatosan, szép lassú tempóban beszélgess édesanyáddal ezekrõl a dolgokról. Hidd el, nem kell ezt elkapkodni. Bõven ráérsz még vele. Nem hiszem, hogy a szüleid még tejszínhabot meg epret is tennének az asztalra a kis hancúrhoz örömükben... Ne siess úgy! A fiúval meg még csak ismerkedjetek egymás testével, lelkével. :) (23/L)
jobban teszed ha nem hozod szóba mert bizti jól kinevet de ha lobbanékony le is ordíthat és ezekután olyan korlátok közé fog szorítani h else fogod képzelni(nem fog elegendi oylan helyekre ahova eddig szónélkül mehettél stb) és 1bõl az támad majd fel nála h vmit elkapsz a palitól
Nem ismerem a szüleidet, de abból amit elmondtál, szerintem 14 évesen sehogy. Alapból korainak tartom kicsit, de ez az én magánügyem. De ha még sose beszéltetek ilyesmirõl, és te azzal állsz elõ, hogy hagyjanak titeket kettesben, minimum égnek fog állni a haja. Rosszabb esetben eltilt a sráctól.
Szerintem is nagyn korai a 14 éves kor. Én 16 évesen veszítettem el, és hát így útolag aztmondom, hogy nem testileg hanem agyilag nem készültem fel rá. Én javasolnám, hogy várj még egy kicsit. Addig is ismerjétek meg egymást testileg de nem sexuálisan.
Sehogy! 1. Még fiatal vagy. Egyáltalán nem hiszem, hogy érett lennél rá (hogy kérjem meg, hogy hagyjanak itthon minket). Ilyet nem kér az ember. Mellesleg ha az én majdani 14 éves lányom ilyet kérne, én kérés nélkül lehet hogy akkora pofonnal jutalmaznám. Menjen tanulni és várja meg, amig legalább bioszból eljutnak eddig, lehetõleg középsuliba. 2. Én annak idején nem mondtam el anyunak, és igazából semmi köze nincs hozzá (17 voltam). Tudtam vele beszélni errõl, tudta hogy fog gátlót szedek, stb, de hogy mikor veszetettem el, arról jövése sincs, és ez így is van jól (szerintem). Te pedig Kedves Kérdezõ meg tudod mondani, hogy miért olyan fontos neked 14 évesen, hogy elveszítsd? Szerintem várj még vele.
Na na na.Nem lebeszélést kért, csak, hogy hogy beszélje meg az anyukjával. Volt itt egy hölgy, akinél ez volt a szitu csakugye neki a lánya volt "te".Neki nagyon jó a kapcsolata a lányával és amikor odament a lánya hozzá, hogy szeretnének már túllépni a pettingen, habár elõször ledöbbent, utána õ maga vette meg az óvszert, sõt náluk volt az elsõ együttlét, egy családi programra elmentek a szülõk õk pedig megbeszélten náluk voltak így ha baj lett volna hazaérnek könnyen és neked is jobb ha nálatok vagytok, kényelmesebb megszokottabb stb. Szóval azt tanácsolom, hogy menj oda anyud elé, mond meg, hogy túlszeretnétek már lépni a pettingen.Aztán lesz ami lesz.Ha jófej akkor segít, ha nem akkor megmondod, hogy mit szeretne, ha egy olyan helyen vezsítenéd el ami extra gáz és ez élne benned mint elsõ vagy segít.Ha nem érti meg akkor váj pár hetet és mégegy próba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, még nem mertem beszélni vele..
Én is 14 voltam az elsõnél, és ahogy olvasom ezt mindenki korainak tartja. Én egyátalán nem bántam meg, nem tört össze a lelkivilágom stb. (Az elsõ csókot viszont nagyon megbántam!) nanana de a lényeg: Legyél anyukáddal õszinte, nem tudom milyen a viszonyotok, de mint írtad meg akarod beszélni vele, szóval gondolom jóba vagytok. Biztos el fogja mondani a szokásos ne, még fiatal vagy, biztos jól meggondoltad stb dolgokat, de hát ezért az anyukád.:) Azt viszont értékelni fogja hogy õszinte vagy vele. Ne kérd meg hogy menjenek el, az kicsit túlzás lenne. Fõ az õszinteség. Én szurkolok:) L/15
Szerintem tök jó hogy ennyi idõsen ilyen normálisan gondolkodsz, és nem egy kis liba vagy aki titokban csinálja, aztán meg parázik a következményektõl. És jó dolog ha meg akarod beszélni anyáddal. Nem mondom hogy meg fog dicsérni, de nem hinném hogy el fog tiltani, mert ha normálisan gondolkodik akkor belátja hogy jó dolog az hogy te õszinte szeretnél lenni vele, és ha eltilt a pasidtól azzal csak az ellenkezõjét éri el...Azt meg nem tartom normális dolognak, hogy valaki azonnal "felpofozná" a lányát ha ilyet kérdezne. Szerintem inkább pozitív hogy szeretné megbeszélni. Ha egy ilyen után pofon vágod a lányodat azzal azt fogod elérni (korábbi hozzászóló), hogy többet soha semmit nem fog kérdezni, és titokban fogja csinálni. Nem hinném hogy ez jobb. Szóval sztem kérdezd meg anyukádat, max azt mondja hogy nem, de mindenképpen értékelni fogja hogy megkérdeztem...Szerintem.

Mire volt ez jó? Hogy mondhatnám el neki hogy ez mennyire kellemetlen nekem és már nincs szükségem bébicsőszre?

Múlt héten elmentem a bátyám egyik fociedzésére és a végén amikor vártam rá hogy átöltözzön akkor odajött hozzám az egyik csapattársa aki és tök jót beszéltünk minden hülyeségr?l és kérdezte hogy lenne e kedvem elmenni vele moziba (csak barátilag) én már mondtam volna neki h persze de erre odaállított a bátyám és mondta neki h nem nincs kedve nyugodtan elmehetsz( elég más szavakkal) ... Amikor hazafele mentünk addig folyamatosan arról beszélt hogy mennyire rossz az a gyerek (mindent mondott ami csak létezik és hiba lehet valakiben ennek természetesen a fele se lehet igaz ) és totál be volt g?zölve és megtiltotta hogy egyáltalán bárkihez beszéljek a csapatból vagy hogy egyáltalán betegyem a lábam edzésre... a végére már én éreztem kellemetlennek a bátyámat . Tudom hogy szeret és nem szeretné ha pofára esnék de ez már nekem kicsit túlzás hogy nem beszélhetek fiúkhoz...

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy a bátyád tud valamit a srácról, amit te nem. Mégiscsak õ ismeri jobban.

Szia! Lehet, hogy a bátyád tud valamit a srácról, amit te nem. Mégiscsak õ ismeri jobban.
A kérdező hozzászólása: nem az a bajom hogy nem enged azzal a sráccal beszélni hanem az h úgy álltalában nem... És tényleg nem akarok vele ezen veszekedni csak nem értem h mire ez a nagy felhajtás...
Lehet h tényleg túlzásba viszi. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok õ meg18

Szerintetek hogy mondhatnám el neki, hogy úgy érzem, nincs orgazmusom?

Szexuális életünk kezdetén nagyon jó volt minden, a párom mindent meg is tett annak érdekében, hogy nagyon j? legyen. Én azt hittem, ez az orgazmus. Eleinte így gondoltam, mostmár rájöttem, hogy nem:( Azután néha színleltem, de szeretném ?szintén megmondani, hogy nem élvezek el. Nagyon szeretem ?t, nem akarom emiatt elveszíteni, és nagyon fájna neki, ha megtudná, hogy színleltem. Pedig leginkább az ? érdekében tettem...

Legjobb válasz: Legyél vele õszinte, hisz megérdemli! Vannak nõk akiknél nagyon nehezen érhetõ el, ezek szerint te közéjük tartozol! Mond meg neki õszintén, hogy ez mind miatta csináltad és nem Õ tehet errõl mert Õ nagyon jó az ágyban! Ha szeret, ezért nem fog ott hagyni!

Legyél vele õszinte, hisz megérdemli! Vannak nõk akiknél nagyon nehezen érhetõ el, ezek szerint te közéjük tartozol! Mond meg neki õszintén, hogy ez mind miatta csináltad és nem Õ tehet errõl mert Õ nagyon jó az ágyban! Ha szeret, ezért nem fog ott hagyni!
Annyira ostobaaa! úgy érzed, nincs? csak SIMÁN nincs. nem is értem, érett ember, normális kapcsolatban tudathatná a másikkal hogy mit él át! csak SIMÁN mondd, hogy nincs, de nem merted elmondani. aztán lesheted hogy leesik majd az álla, hogy te kis hazudós. úgy nem tud neked segíteni, ha azt hiszi, hogy minden rendben, tökéletes amit csinál, mert te nem szólsz! L
Elõzõ válaszadónak teljesen igaza van.
A kérdező hozzászólása: De bántanám vele:( többször is mondtam, hogy milyen jó az ágyban, hogy milyen élvezetes vele. de akkor hazugságnak számít.
az elejétõl kellett volna õszintének lenned, vagy amikor rájöttél! most már csak magadat akarod megkímélni, sunnyogni. ez aljas dolog! megérdemli az igazságot, hogy tudja mit vált ki, és mit nem. te tetted ezt, most vállald a következményét! amúgy meg egy normális kapcsolat arról szól h megbeszélitek pont az ilyen dolgokat egymással. :S
Én soha nem hazudnék a barátomnak. Amikor elkezdtünk szexelni azt hittem nem lesz orgazmusom, aztán egyszer volt és azóta mindig van! De ez igazából fejben dõl el, mert ha az egészhez nincs kedvem, vagy nem tudom ráhangolni magam egyszerûen nem is lesz. Szóval neked is csak azt tudom javasolni, hogy gondolj rá, hogy milyen jó és azután tényleg élvezni fogod! :) Amúgy igazuk van a többieknek, õszintének kellett volna lenned vele már az elejétõl fogva!
"Úgy érzem nincs orgazmusom" valahogy így.
hogy jöttél rá? ha masztival, akkor egyszerûen irányítsd úgy, ahogy magadnak kitapasztaltad. esetleg segítsd be közben magadnak

A barátomnak lábszagja van. Hogyan mondhatnám el neki, úgy, hogy ne sértődjön meg?

Legjobb válasz: Neked meg súlyos helyesírási problémáid, szóval kvittek vagytok. Lábszaga van, nem szagja....

Neked meg súlyos helyesírási problémáid, szóval kvittek vagytok. Lábszaga van, nem szagja....
Így. Ez a célravezetõ nem? 27/F
Látom nem birja a lábad a mûszálas zoknit, tessék itt egy pamut, próbáld ki, hátha segít!
Miért nem lehet csak simán közölni ezt vele? Páromnak ázott görény szagú a lába, mondtam neki, ha átjön, mindig lábat kell mosnia nálam, mert egyszerûen kibirhatatlan az a bûz. :D Nem volt belõle sértõdés, inkább röhögtünk rajta :)
"Édesem, mostál ma már lábat?"
Én is a pálpusztaival céloznék neki rá :D
A kérdező hozzászólása: Miért, Ti szartok egymás elõtt?
A kérdező hozzászólása: Ez súlyos hiba? :O
Nem túl régi a kapcsolat ha ezt nem tudod neki megmondani csak úgy simán. Szellenteni mertek már egymás elõtt?
Így: Figyu! Ha leveszed a cipõd, olyan pálpusztai sajt szag van. Nem tudod véletlenül mitõl?
Lábszagja XDXD ezt még leírni is fájdalmas. Mondd így a barátodnak is, és annyira fog röhögni, hogy talán elfelejt megsértõdni :D
szagja :D írd le neki ugyanígy, legalább röhögni fog közben..
Vagy fog be az orrod és mondd közben, "a haverod nem lehetne, hogy most nem jön?" és legyezgess is közben a másik kezeddel :D

Szerintetek hogy mondhatnám el neki, hogy tetszik nekem?

Lány vagyok és egy srácnak szeretném, aki egy jó barátom. (Én 21 vagyok, ő 22 éves) Az az igazság,h nem tudom, h kölcsönös-e, mert igazság szerint elég sok időt töltünk együtt, mindketten hasonló beállíottságúak vagyunk és van amit csak mi értünk meg egymás között. Jól néz ki és elég sok lány rajongója van, viszont ő nem szokott úgy csajozni, max ha nagyon be van indulva, akkor leszólít vkit meg ilyesmi, pedig elég nagydumás. Elég félreérthetően szokott kommunikálni, de nem csak velem, szóval van, h azt mondja h nem járunk vagy ilyesmi, de ezt nem komolyan gondolja, csak mondjuk épp néz egy filmet és akkor eszébe jut és leírja, ilyeneken már meg se lepődök, mert hozzászoktam :D Viszont legutóbb, mikor egy összejövetel után mentünk hozzám meg még pár haverral (mert nálam szokott ilyenkor aludni, de ilyenkor mindig veszi is elő a matracát és ott alszik), akkor megfogta a kezemet és végig úgy mentünk, ilet nem csinált még. Ezért gondoltam, h megmondom neki, mert lehet h ő csak nem meri vagy ilyesmi. Viszont ha simán mondanám neki csak úgy hirtelen, akkor nem venné komolyan, mármint azt hinné viccelek vagy ilyesmi. Hogyan mutassam, h komolyan gondolom?

Legjobb válasz: inkább ne mondd meg, csak éreztesd

inkább ne mondd meg, csak éreztesd

Hogy mondhatnám el neki, hogy bejön nekem?

Van 1 lány aki nagyon tetszik nekem. Még sosem dumáltunk. Mindig a barátnőivel van. Mit kénem mondanom neki?

Legjobb válasz: Sztem menyj oda hozza nem lehet nagy bajod belole a tobbi majd jon magatol!

Sztem menyj oda hozza nem lehet nagy bajod belole a tobbi majd jon magatol!
hívd el valahova hogy kettesben legyetek és majd az adja magát:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!