Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mennek vonatok Zürichbe (1 db)

Hogyan mennek a vonatok Zürichbe?

honnan?átszállás nélkül? és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: ezt találtam: http://209.85.135.104/search?q=cache:DHaXmJZibN8J:wikitravel..

Közvetlenül megy vonat Zürichbe a Keleti pályaudvarról, minden nap megy, ha jól tudom. 12 óra az út, kb. 100 EUR a jegy. (Eseti kedvezménnyel akár a feléért is meg tudod venni.) Amúgy lehet, hogy érdemes repülni, az is kb. 20e Ft egy oda-vissza jegy.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amelyik ország alkalmazza a schengeni egyezményt, oda lehet személyigazolvánnyal utazni?

4

Ez paranoia lenne? Már nem egyszer hallottam.

Bárhova megyek, külföldi országba nyaralni mindig felírom, hogy baj esetén kihez fordulhatok, az ottani magyar nagykövetséget meg hogy van e képviselet az adott országban.

3

Tudtok olyan helyet a Sunnybeach környékén Bulgáriában (20-30km ) ahol lehet sok kagylóházat szedni?

Mert sajnos ez helyfüggő tapasztalatom szerint, mert horvátoknál is kerestem lakatlan területett, és semmi nem volt csak pár tengeri sün.

0

For two utazási irodáról tapasztalatok, vélemények?

1

Én a Francia idegen-légióba készülök . Mikor van toborzás?

3

Jártatok már Ulcinj-ban (Montenegró)? Mi a véleményetek róla?

Hogyan viszonyulnak a lakosok a turistákhoz? Magyarokkal van valami gondjuk-bajuk,vagy teljesen ugyanolyannak tartanak minket,mint másokat.Olvastam a neten,hogy vannak ott törökök,és azok nemtuodm,hogy szeretik-e a magyarokat.Milyenek a strandok,szállások?Mennyibe kerülnek a dolgok?Írjatok le mindent amit tapasztaltatok.Előre is köszönöm a válaszokat :))))

0

Tudtok nekem ajánlani 1hétre kiadó apartmant 2személyre Balatonfüreden?

0

Hova utazzunk? Ti hol voltatok ahová szívesen vissza mennétek?

Külföldre szeretnénk menni nyaralni a családdal. / Görög,török, spanyol vagy Egyiptomon gondolkodunk.. Egyiptomban tényleg olyan rossz most a helyzet? Hová érdemes akkor menni??

4

Hova menjünk haverokkal borsodba?

Most nyáron egy pár haverunkkal akarunk 3-4 napra elmenni valahova csak itt a közelben borsodba kéne. Valami kis házikó lenne jó és mondjuk vízpart valami kis tó vagy ilyesmi. Szerintetek hova menjünk hol érdemesebb ahol vannak kis kiadó apartmanok? Előre is köszi a válaszokat! :)

5

Valaki használta már ezt a kártyát? Tapasztalatok? Www. Citysim. Net

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!