Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mehetnek vagy estleg dolgozni ki Magyarorszagra (1 db)

Hogyan mehetnek tanulni vagy estleg dolgozni ki Magyarorszagra?

Szlovakiai 17eves csaj vagyok de nem nagyon birom mar itt az eletet hogy milyen maskent bannak a szlovakiai magyarokkal.Hogyan erhetnem el azt hogy mehessek ki dolgozni??Ez az almom hogy magyarorszagon elhessek vegre...

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.

Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.
Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük.
Ezt a rohadt önzést, elõzõ hozzászóló! Nézd, minden kezdet nehéz, és nem feltétlenül biztos, hogy olyan környezetbe kerülsz, ahol utálni fognak, sõt lehet, hogy még honfitársakat is találsz, attól függõen, hol dolgozol. Azt hallottam rólatok ráadásul, hogy sokkal nõiesebbek vagytok, mint az itteni nõk, és ha még háziasabbak is, akkor az élet egyéb területein is sikeres lehetsz :) Csak keményen, sok sikert!
"Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük." remélem tõled veszi el a kiscsaj ha melót kap.
Gyere nyugodtan Magyarországra, hagyd ott azt a történelem nélküli majmokbolygóját.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Külföldi egyetem nyelvvizsga nélkül?

Még egy évem van hátra a középiskolából és sajnos csak a második nyelvem az angol. Nagyon keményen tanulom de kizárt dolog,hogy jövőre leteszem a a toefl vagy az ielts felsőfokú vizsgáit. Viszont minden egyetemen ezeket kérik. Mit tegyek??

4

Németországban tehetek előrehozott érettségit?

Csak magyar állampolgárságom van, jövőre Németországban fogok tanulni. Ott létezik olyan, hogy előrehozott érettségi? (Baden-Württemberg)

0

Volt már valaki Erasmus programmal az Adnan Menderes egyetemen Törökországban, Aydın városban?

Próbáltam már keresni Google-n beszámolókat, de semmit nem találok. A mi fősulinkról, a nemzetközi kapcsolatok iroda szerint, senki nem volt még ebben a suliban. Az elhelyezkedése pedig jó, nyugati vidéken van, tengerparttól annyira nem messze, turistaközpont közelében. A másik lehetőségem Trabzon lenne Törökországban, de Aydın jobban tetszene. Természetesen nem csak Törökország érdekel, csak a megélhetési költségek itt kedvezőbbek, mint máshol Európában.

0

Milyenek az angol gimnáziumok?

Elég jó vagyok angolból, (nem arra értem, hogy 5-ös vagyok, hanem jól is beszélek) és a külföldi tanuláson gondolkozom. Most 17 éves vagyok, és még 2 évem hátra van a gimiből. Mennyibe kerülnek az ilyen iskolák, milyen a tanítás, és milyen tantárgyak vannak kint?

2

Cserediaknak szeretnék menni 1 teljes évre. (USA, Kanada) kb Mennyi koltsegre szamithatok zsebpenzzel egyutt?

3

Volt itt valaki cserediak USA-ban?

7

Írországban ír vagy angol nyelven folyik az oktatás?

2

Melyik (melyek) a legjobb cserediák szervezetek?

Szóval árban is és szervezésben is (gimnáziumi programra gpndolok).A válaszokat előre is köszönöm!

14

Mi a véleményetek a cserediák programokról?

Volt már kint valaki? Hogy működik ez az egész dolog?

3

Mit csinál az, aki cserediák?

Tudom, hogy kimegy külföldre tanulni, de hogy pontosan hogy is megy ez? Csak néhány hónapra vagy egy egész tanévre megy ki? Menyit kell befizetni érte? Lehet kint egyáltalán barátokat szerezni? Nagyon érdekelne a dolog. Aki volt már, az írhat privit is, és ott részletesebben is leírhatja, de ide is írjatok :)) Köszi előre is :))

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!