Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mehetnek vagy estleg dolgozni ki (1 db)

Hogyan mehetnek tanulni vagy estleg dolgozni ki Magyarorszagra?

Szlovakiai 17eves csaj vagyok de nem nagyon birom mar itt az eletet hogy milyen maskent bannak a szlovakiai magyarokkal.Hogyan erhetnem el azt hogy mehessek ki dolgozni??Ez az almom hogy magyarorszagon elhessek vegre...

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.

Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.
Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük.
Ezt a rohadt önzést, elõzõ hozzászóló! Nézd, minden kezdet nehéz, és nem feltétlenül biztos, hogy olyan környezetbe kerülsz, ahol utálni fognak, sõt lehet, hogy még honfitársakat is találsz, attól függõen, hol dolgozol. Azt hallottam rólatok ráadásul, hogy sokkal nõiesebbek vagytok, mint az itteni nõk, és ha még háziasabbak is, akkor az élet egyéb területein is sikeres lehetsz :) Csak keményen, sok sikert!
"Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük." remélem tõled veszi el a kiscsaj ha melót kap.
Gyere nyugodtan Magyarországra, hagyd ott azt a történelem nélküli majmokbolygóját.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan mondjuk helyesen, hogy a Start kártya igénylésére jogosult vagyok? Angolul?

0

Megoldható hogy gimibe külföldön járjak?

Angliában vagy Németországban

2

Brit egyetemeken léteznek levelező tagozatos képzések?

Vegyész, vegyészmérnöki vagy biomérnöki szak érdekelne, de mellette mindenképp dolgoznom kell.

2

Ausztriába mennyire nehéz, h felvegyenek egy irodai állásra, mi kell hozzá?

2

Ha közgazdász diplomát Magyarországon szerzek bekerülhetek-e Angliában az LSE mesterképzésére magyar diplomával?

9

Ebben a dán népfőiskolában mi a csapda?

Úgy tudom, ingyen van, nincs tandíj. Na mármost, azt tudom, hogy vannak helyek, ahol a fels?oktatás ingyenes, mint pl. Skóciában, de oda nehéz bekerülni, mert magas a színvonal és magas a követelmény is. Más helyek, amik jók, viszont nem ingyenesek. Látjuk, hogy még itthon is, amik nem világszinten elismert egyetemek, "röghöz kötést" találnak ki az állami ösztöndíjas képzésre.

8

Magyarországon most már új, elméletileg nemzetközi diákigazolványokat adnak. Ezzel vállalhatok-e külföldön diákmunkát az ottani iskolaszövetkezeteknél? Főleg Ausztriára, Németországra gondolok elsősorban.

0

Megérné Ausztriában valamelyik egyetemen elvégezni egy gazdasági diplomás szakot, annak ellenére, h itthon túlképzés van a gazdasági szakokból?

kint is van lehet?ség levelez? szakra járni?melyik gazdasági szakok érnének sokat?

1

Mi a véleményetek a londoni King's College egyetemtől?

Milyen ott tanulni, mennyire nehéz bejutni, mennyire van híre, mennyire nehéz megélni ott külföldr?l bemenve tanulni, ilyesmi... :D

2

Spanyolországban milyen egyetemeken van angol-spanyol szak?

Továbbtanulás miatt kérdezem. Spanyol-angol szakon szeretnék egyetemre járni és ha lehet azt inkább spanyolországban tenném meg. Természetesen én is keresek az interneten, de egy kis segítségnek nagyon örülnék.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!