Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mehetnek vagy estleg dolgozni ki (1 db)

Hogyan mehetnek tanulni vagy estleg dolgozni ki Magyarorszagra?

Szlovakiai 17eves csaj vagyok de nem nagyon birom mar itt az eletet hogy milyen maskent bannak a szlovakiai magyarokkal.Hogyan erhetnem el azt hogy mehessek ki dolgozni??Ez az almom hogy magyarorszagon elhessek vegre...

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.

Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.
Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük.
Ezt a rohadt önzést, elõzõ hozzászóló! Nézd, minden kezdet nehéz, és nem feltétlenül biztos, hogy olyan környezetbe kerülsz, ahol utálni fognak, sõt lehet, hogy még honfitársakat is találsz, attól függõen, hol dolgozol. Azt hallottam rólatok ráadásul, hogy sokkal nõiesebbek vagytok, mint az itteni nõk, és ha még háziasabbak is, akkor az élet egyéb területein is sikeres lehetsz :) Csak keményen, sok sikert!
"Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük." remélem tõled veszi el a kiscsaj ha melót kap.
Gyere nyugodtan Magyarországra, hagyd ott azt a történelem nélküli majmokbolygóját.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A bizonyitvány jegyei vagy az érettségi eredménye a fontosabb?

Ha külföldön szeretnék továbbtanulni,ott mennyire számit a bizonyitvány jegyei? Az érettségi fontosabb?

3

Amerikában szeretnék egyetemre járni majd, tanulok Kínaiul és Angolul és Németül, ez minden álmom hogy kiköltözzek oda minél hamarabb, mit ajánlatok? Hová? Hogyan? Lenne esélyem? És hogy kene ehhez hozzákezdeni?

7

Hogyan működik ebben az évben a szlovákiaiak pontszámítása Magyarországon?

Felvidéki vagyok, és magyarul szeretnék tanulni, de már vagy hatféle változatot hallottam, hogyan számítják át az eredményeket. Elmagyarázná nekem valaki, akinek van tapasztalata vagy ért hozzá?

0

Bécsben a főiskolák is ingyenesek, vagy azok tandíjasak?

Mivel az egyetemek ingyenesek. A főiskolákon vannak ponthatárok, vagy oda ugyan úgy mindenkit felvesznek?

És ha fizetős, a Bécsben bejelentett lakcímű, osztrák állampolgároknak is fizetni kell?

1

Hogy tanulhatnék Amerikában? (Többi lent)

Nagyon szeretnék kimenni amerikába.A Harvard Egyetemre szeretnék menni ,de ha ott nem vesznek fel az nem baj lehet főiskolra egyetem...Ki szeretnék menni és a Harvardon szeretnék tanulni ez az álmom!!De nincs zöldkártyám viszont kiváló tanuló vagyok!!!És megengedhetem magamnak meg van rá a keret és +spórolt pénzem is van ,amit a nyáron kaptam mert dolgoztam azt meg hagytam (nem csak idén) +amit máskor kaptam azt is a tandíjak minden fél évben kaptam 2tandíjat 1.A tanulásért 2.mert versenyeket vettem részt ezt is félre tettem.Hogy juthatok ki?A sulim nagyon jó hírnévvel rendelkezik talán ők eltudják rendezni ,hogy kapjak zöldkártyát? (Többször is segítettek a diákoknak ehhez hasonló esetekben)

1

Van itt olyan, aki külföldön tanul és kapott a magyar államtól diákigazolványt?

láttam h van rá lehetőség, de nem tudom mi haszna. Ha hazajövök elvileg utazhatok féláron a külföldi diákommal is nem? Ha kérek itteni diákot azért fizetnem kell, de megéri? van aki kiváltotta?

8

Ha külföldön szerzek diplomát, elhelyezkedhetek?

Ha külföldön szereznék egy tanári diplomát, akkor van esélyem arra, hogy kapok itthon azzal munkát utána? Mondjuk ha pár évig ott tanítanék, de utána haza szeretnék jönni... Elhelyezkedhetnék vele itthon?

0

Egy jónevü német egyetem a német C1-en kívül milyen egyéb nyelvizsgát követel meg?

Mondok egy példát: München, közgazdász szak.

A németek angol érettségije kb. B2 szintü. Tehát érdemes egy nemzetközi angol B2-öt letenni és úgy jelentkezni?
A német középiskolában 2 idegen nyelv van. Igaz, hogy az egyetem megkövetel még egy idegen nyelvü alaptudást latinból vagy franciából?
Kellenek ezek az egyetemi felvételihez?
Illetve növelik a bejutás esélyét?

Próbáltam az egyetemek honlapját megnézni, de az elég bonyolult.

Köszi a válaszokat elöre is.

1

Lehetséges lehetne?

Azt szeretném ,hogy mikor betöltöm a 18-at magán tanuló lennék középsulin és kiköltöznék Californiába.Ott dolgoznék és ,mikor meg kaptam az éretségit jelentkeznék egy Californiai egyetemre vagy főiskolára?

6

Milyen angliában egy felvételi?

Miket kell tudni?
Esetleg valami gyakorló feladatsort tudnátok mellékelni?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!