Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mehetnek vagy estleg dolgozni (1 db)

Hogyan mehetnek tanulni vagy estleg dolgozni ki Magyarorszagra?

Szlovakiai 17eves csaj vagyok de nem nagyon birom mar itt az eletet hogy milyen maskent bannak a szlovakiai magyarokkal.Hogyan erhetnem el azt hogy mehessek ki dolgozni??Ez az almom hogy magyarorszagon elhessek vegre...

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.

Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.
Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük.
Ezt a rohadt önzést, elõzõ hozzászóló! Nézd, minden kezdet nehéz, és nem feltétlenül biztos, hogy olyan környezetbe kerülsz, ahol utálni fognak, sõt lehet, hogy még honfitársakat is találsz, attól függõen, hol dolgozol. Azt hallottam rólatok ráadásul, hogy sokkal nõiesebbek vagytok, mint az itteni nõk, és ha még háziasabbak is, akkor az élet egyéb területein is sikeres lehetsz :) Csak keményen, sok sikert!
"Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük." remélem tõled veszi el a kiscsaj ha melót kap.
Gyere nyugodtan Magyarországra, hagyd ott azt a történelem nélküli majmokbolygóját.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha végzek állami helyen egyetemen, úgy mehetek külföldre, hogy az államnak visszafizetem a pénzt?

Mert most kitalálták hogy dolgozzunk itthon x évet,de én semmiképpen nem szeretném,ha külföldről visszafizetem apénzt,akkor rendben van így? mást mit tudnak csinálni,börtönbe nem csukhatnak nem??L20

3

Ha erdélyben tanulok jogtudományi karon, akkor Magyarországon még eltudok helyezkedni?

5

Mennyi a tandíj egy jobb egyetemen, Amerikában?

3

Hány éves egy rendőr suli külföldön? (lehetőleg Amerikában. ) Mik a feltételei hogy bekerüljek oda?

Szeretnék bekerülni egy taktikai egységhez és van egy érettségim meg egy közgazdász szakmám, ami nem nagyon számít.Sima érettségi nem tudom elég e ahhoz hogy külföldön elmenjek egy rendőr suliba és onnan valahogy felküzdeni magam egy taktikai egységhez.

2

Cserediák programot keresnék a nyárra? ! Többi lent

14 és 15 év közötti lány vagyok és nagyon szeretnék egy cserediák programban részt venni de csak a nyár folyamán. Sajnos nem sikerült eddig olyan oldalt ahol nyárra ajánlottak volna! Ti tudtok ilyet? FONTOS LENNE! KÖSZI! :)

3

Érdemes kimenni Amerikába tovább tanulni?

Jövőre befejezem az általánost, és úgy gondoltam, hogy el kezdek gyűjteni, és minden meg takarított pénzemet félreteszem, hogy majd kint élhessek külföldön. El megyek valami szakközép iskolába, és az alatt majd vállalok diákmunkát, és az összes pénz egy bankszámlára megy. Majd itthon maradok egy évet, a szakközép képesítésével vállalok valami munkát, ahol dolgozok majd egy évig, és aztán úgy terveztük hogy barátom meg én ki megyünk tovább tanulni, egy egyetemre, Amerikába.(ő is hoz pénzt) Meg éri a güri?

4

Azok akik külföldön akarnak (tovább) tanulni, azok miért nem képesek utánanézni a google-ben? Elvégre csak beszélik az adott nyelvet, nem?

8

Londonban van média iskola?

Operatőr szeretnék lenni, de mivel nincs pénzem az iskolára, így külföldön szeretném megkeresni a rá valót. Nos, mivel nem akarok éveket várni, míg végre elkezdhetem, így amellett döntöttem, hogy munka mellett szeretnék elvégezni egy főiskolát/egyetemet Londonban. Milyen iskolát ajánlotok nekem kint? Mik kellenek egy külföldi oktatás megkezdéséhez? Köszönöm :)

0

Hol vannak állatorvosi egyetemek Németországban? Van esetleg Rheinland-Pfalzban? Szerintetek lenne esélyem magyarként bejutni?

3

Szerintetek érdemes lenne Barcelonaba egyetemre menni?

Angol felso foku nyelvvizsgam lesz spanyolul nem tudok de aki mar jart vagy most jar ott egyetemre hogy szeretitek es milyen az elet ott ?
Érdemes lenne kimenni vagy nem ?
Es ha igen melyik egyetemre ?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!