Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mehetnek vagy estleg dolgozni (1 db)

Hogyan mehetnek tanulni vagy estleg dolgozni ki Magyarorszagra?

Szlovakiai 17eves csaj vagyok de nem nagyon birom mar itt az eletet hogy milyen maskent bannak a szlovakiai magyarokkal.Hogyan erhetnem el azt hogy mehessek ki dolgozni??Ez az almom hogy magyarorszagon elhessek vegre...

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.

Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.
Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük.
Ezt a rohadt önzést, elõzõ hozzászóló! Nézd, minden kezdet nehéz, és nem feltétlenül biztos, hogy olyan környezetbe kerülsz, ahol utálni fognak, sõt lehet, hogy még honfitársakat is találsz, attól függõen, hol dolgozol. Azt hallottam rólatok ráadásul, hogy sokkal nõiesebbek vagytok, mint az itteni nõk, és ha még háziasabbak is, akkor az élet egyéb területein is sikeres lehetsz :) Csak keményen, sok sikert!
"Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük." remélem tõled veszi el a kiscsaj ha melót kap.
Gyere nyugodtan Magyarországra, hagyd ott azt a történelem nélküli majmokbolygóját.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan juthatok ki külföldi egyetemre? Van esélyem? (többi lenn)

Sziasztok!
Nagyon szeretnék kijutni egy külföldi egyetemre, de nem Erasmusszal például, hanem "rendesen"..... Nem itt szeretnék elkezdeni egy egyetemet és ezáltal kijutni mondjuk egy évre külföldre, hanem rendesen ott szeretnék tanulni, oda járni, ott kezdeni és ott is végezni. Viszont fizetősön nem hinném, hogy menne, mert azért annyi pénzünk nincs. Úgyhogy gondolom ösztöndíj kéne, de semmit nem tudok ezekről. Pedig hamarosan döntenem kell. Van valami megoldás? Esélyem van rá egyáltalán? Ez pontosan hogyan működik? Egyáltalán jelentkezni hogyan kell?
Légyszíves csak normális és rendes válaszokat írjatok! Elsősorban azok véleményére, tapasztalatára lennék kíváncsi, akiknek sikerült valahogy kijutniuk, de persze bárki más is írhat, aki tud erről valamit. :)
Előre is köszönöm!
Sziasztok!

4

Milyen nehéz bejutni mesterképzésre a Denmark University of Technology-ra? És teljesíthetőségre milyen lehet?

0

Van rá lehetőség, hogy egy külföldi gimnáziumba tanuljak egy évet?

Jelenleg 16 éves vagyok, egy évet szeretnék egy angliai/amerikai középiskolába tanulni, nem csak nyelvet, ugyan azt, amit a helyiek. Nem ott szeretném befejezni a gimit, csak kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet egy külföldi suliban. Próbálta már valaki? Hogy lehetne elintézni? Tapasztalatok?

7

Hogyan tudok továbbtanulni németországban?

van estetleg valaki aki szintén németországba szeretne tanuni/élni érettségi után?
Ennek mi a menete?
Jelentleg egyetemre járok első éves GTK kereskedelem marketing szakos hallgató vagyok és kint szeretnék szeptembertől tanulni.
Németből középfoku goethe nyelvvizsgám van,jol beszélek.

21/L

1

Lehetseges-e külföldön (Anglia) befejeznem a mar elkezdett jogosítvány tanfolyamot, ha a kresz, elsosegely es 12 ora vezetes megvan? Ha igen mit kell tennem? Le kell e fordító irodával fordittatni a meglevő okmányokat?

1

Az iskolán keresztül ki lehetne menni tanulni néhány hónapra, de igazságtalanul választották ki az embereket, mi tehetünk valamit?

Úgy volt hogy nyert az iskola egy projektet, hogy ki lehessen menni 3-6 hónapra tanulni külföldre. Aztán lemondták, mert elvileg valamilyen felsőbb "hatalom" nem engedte meg. Néhány tanuló szülei bementek és elintézték, hogy mégis megtartsák ezt a programot. Aztán azt mondták, hogy olyanokat fognak kiküldeni, akiknek az anyagi helyzete soha nem engedné, hogy kimehessenek.
Csináltak szóbeli elbeszélgetést, meg kértek motivációs leveleket, hogy "megkönnyítsék" a választást, 6ig a suliba ültünk étlen-szomjan, mert nem szóltak előre, hogy addig tart.
Aztán persze azokat választották ki, akiknek a szülei intézkedtek, ill. olyan gazdagok hogy a fél várost megvásárolhatnák.
Akiknek meg jó a nyelvérzékük, nem olyan jó az anyagi helyzetük, és a szüleik nem ugrálják körbe a tanárokat, azok még a tartalékba sem kerültek bele. Még az egyértelműen legbutább lány is belekerült a tartalékba, de mi, akik a legjobb vizsgákat írják, még oda sem.
Gondolom nem sok mindent tudunk csinálni, de meghallgatnék pár véleményt, vagy tanácsot.

1

Az AFS kiválasztásán mire lehet számítani?

Élmények, tapasztalatok? Milyenek a feladatok?

0

Rezidensi program külföldön hogyan is működik?

Olaszországba szeretném a rezidensit végezni. Hogyan működne az eljárás?

0

Tanult mar valaki ugy Anglia barmely egyetemen, h nem kellett tandijat v csak minimalis tandijat kellett fizetnie?

1

22-23 évesen milyen érettségi lehetőségek vannak Angliába?

19 éves vagyok és idén érettségizek. Vélhetően nem lesznek túl fényesek az eredményeim. Júliusban dolgozni megyek. Munka mellett elvégzek egy szakmát és jövőre kiszeretnék menni Angliába. 3-4 év után pedig szeretnék majd elkezdeni kint egy egyetemet viszont szeretnék majd újra érettségizni, de majd kint. Milyen lehetőségek vannak?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!