Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mehetnek vagy estleg dolgozni (1 db)

Hogyan mehetnek tanulni vagy estleg dolgozni ki Magyarorszagra?

Szlovakiai 17eves csaj vagyok de nem nagyon birom mar itt az eletet hogy milyen maskent bannak a szlovakiai magyarokkal.Hogyan erhetnem el azt hogy mehessek ki dolgozni??Ez az almom hogy magyarorszagon elhessek vegre...

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.

Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.
Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük.
Ezt a rohadt önzést, elõzõ hozzászóló! Nézd, minden kezdet nehéz, és nem feltétlenül biztos, hogy olyan környezetbe kerülsz, ahol utálni fognak, sõt lehet, hogy még honfitársakat is találsz, attól függõen, hol dolgozol. Azt hallottam rólatok ráadásul, hogy sokkal nõiesebbek vagytok, mint az itteni nõk, és ha még háziasabbak is, akkor az élet egyéb területein is sikeres lehetsz :) Csak keményen, sok sikert!
"Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük." remélem tõled veszi el a kiscsaj ha melót kap.
Gyere nyugodtan Magyarországra, hagyd ott azt a történelem nélküli majmokbolygóját.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

A szüleim nem tudják fizetni a továbbtanulásom, ezért kitaláltam hogy Angliába megyek és ott 1 évig dolgozok utána pedig jelentkezem valami egyetemre. Szerintetek jó ötlet? Mit javasoltok? Vagy inkább maradjak itthon és próbáljam meg 1 év mulva az újrajelentkezést és addig "képesítsem" magam? Azt sem tudom melyik egyetem a jó Angliában meg egyáltalán ott mi legyek nyilván nem tolmács...

3

Milyen egyetem a Partium Keresztény egyetem?

hallotatok már róla, ha igen mit?

2

Hogyan lehet finanszírozni a külföldi egyetemi oktatást? (Anglia, Skócia, Írország)

Áttanulmányoztam a külföldi diplomázás lehet?ségeit, tudnivalóit. Kíváncsi vagyok külföldön egyetemi kurzust hallgatók véleményére különösen is.

7

Angliában Fényképészetet tanulni felsőbb szinteken?

Szeretnék külföldön tanulni, az itthoni iskolákban csak azért nem csalódtam, mert tudtam mire számítsak. Már foglalkozom a témával pár éve, divat, portré témában, de szeretnék külföldön tapasztalatot szerezni, ott elhelyezkedni, saját stúdiót nyitni. Leginkább a reklámfotó érdekel. Sajnos a hazaiakhoz hasonlókat találtam csak keresgéléseim során. Angolul tudok!

0

Külföldi tanulás esetén (Főleg Skócia, Edinborough) milyen nyelvvizsgák az elfogadottak, milyen szinten (közép, felső)?

2

A gazdaságelemzés szak hogy van angolul?

Financial analysis, business analisys, economocs analisys vagy hogyan? Nem igazàn talàlom a külföldi egyetemek között.

1

Aki elvégzi Magyarországon a jogi egyetemet, az csak itthon tud elhelyezkedni vele?

4

Szeretnék sok-sok kérdésre választ kapni, azoktól akik kinn tanulnak Németországban magyarként egyetemen ill. főiskolán. Tanul valaki gazdasági képzésen, esetleg turizmus? Hogy működik az egész bekerülési folyamat? Tudni.

0

Hogyan működik a német egyetemi rendszer? Van lehetőségem a már otthon elkezdett tanulmányokat itt befejezni?

Elvégeztem 2 évet már Magyarországon az ELTE-n, de most Németországban dolgozok egy évet, és elkezdtem gondolkodni rajta, h itt fejezzem be a maradék éveket.

6

Ausztriában van valamilyen orvosi egyetemen magyar vagy angol oktatás? Aki kint tanul le tudná írni, hogy körülbelül mennyiből jön ki egy hónapban?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!