Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mehetnek vagy estleg (1 db)

Hogyan mehetnek tanulni vagy estleg dolgozni ki Magyarorszagra?

Szlovakiai 17eves csaj vagyok de nem nagyon birom mar itt az eletet hogy milyen maskent bannak a szlovakiai magyarokkal.Hogyan erhetnem el azt hogy mehessek ki dolgozni??Ez az almom hogy magyarorszagon elhessek vegre...

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.

Az elõzõ válaszoló vagyok. Egy gyakorlati tanács: nézz körül a határmenti városok termelõ gyáraiban; van, ahol úgy vesznek fel határon túliakat, hogy munkásszállást is tudnak biztosítani. Ez már indulásnak jó lehet, aztán itt már próbálkozhatsz mással is, ha már belerázódtál az itteni életbe.
Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük.
Ezt a rohadt önzést, elõzõ hozzászóló! Nézd, minden kezdet nehéz, és nem feltétlenül biztos, hogy olyan környezetbe kerülsz, ahol utálni fognak, sõt lehet, hogy még honfitársakat is találsz, attól függõen, hol dolgozol. Azt hallottam rólatok ráadásul, hogy sokkal nõiesebbek vagytok, mint az itteni nõk, és ha még háziasabbak is, akkor az élet egyéb területein is sikeres lehetsz :) Csak keményen, sok sikert!
"Bocsi, de a mieinknek sincs munkájuk.Te csak elvennéd elõlük." remélem tõled veszi el a kiscsaj ha melót kap.
Gyere nyugodtan Magyarországra, hagyd ott azt a történelem nélküli majmokbolygóját.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha kulfoldre hozom a gyerekeimet, es csak ideiglenes lakcimunk lesz, iskolaba tudom oket iratni? Vagy hozzam oket ki magantanulokkent? Vagy halasszunk evet?

2

Tényleg a MOGYEN nincs magyaroknak államilag támogatott hely csak Román állampolgároknak?

2

Ausztriában hogyan osztályoznak?

Arra gondolok, hogy ott is úgy van, mint a németeknél, hogy az 1-es számít ötösnek? Vagy ott úgy van mint Magyarországon?

3

Érettségi után megéri részt venni egy EVS programban például, vagy majd inkább diplomaszerzés után?

0

Mi kell ahhoz, hogy valaki Erasmusra ingyen mehessen?

Mármint azt értem ez alatt, hogy milyen átlag kell, milyen szint? nyelvvizsga, esetleg nyelvvizsgák. Én az ELTE TTK-ra járok, és nagyon sok helyszín közül lehet választani, esetleg azt is leírhatnátok, mit érdemes választani. El?re is köszi a válaszokat.

3

Hogyan lehet külföldi iskolába bejutni, mi kell hozzá?

3

Assist amerikai középiskolás ösztöndíj: meg lehet választani melyik városba akarunk menni?

Vagy melyik iskolába? Itt koleszba kell lakni, ezért kérdezem...

1

BÉCSi egyetemisták/főiskolások segítségét kérném?

jár / járt valaki erre az egyetemre : "Universität für Bodenkultur"
Tapasztalatok?

0

Melyikek a legjobb külföldi egyetemek, főiskolák, amiken ingyenesen lehet tanulni?

Nemzetközi gazdálkodást szeretnék tanulni, és meg szeretném próbálni külföldi egyetemen. Melyik országban lehet a legolcsóbban megúszni a tanulást, koleszt, kiadásokat?

2

Hogyan lehet jelentkezni, kérvényezni a tandíj finanszírozást Magyarországról Skóciába?

Edinburgh-re gondoltam konkrétan, rengeteget olvastam a SAAS támogatásokról, de eredményre nem jutottam, mert most volt itthon ez a diák sztrájk, és nem nagyon bátorítanak minket a tanárok a külföldi továbbtanulásra. Egyenl?re a Napier egyetem az, ami érdekelne.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!