Találatok a következő kifejezésre: Hogyan marad ha a (6151 db)

Mikortól jár a családi adó kedvezmény? Hallottam olyat, hogy már ha a kismama a 3. hónapban jár akkor már igénybe vehető!?

valóban így van, vagy csak a sz?lést követ?en?

Legjobb válasz: igy van. a magzat 91. napjától lehet.

91.naptól, szólsz a munkahelyeden hogy szeretnéd igénybe venni, adnak egy nyomtatványt amit neked a párodnak és a párod munkaadójának is ki kell töltenie, és a következõ hónapban már kapod is , magzatonként 10 ezer ft
igy van. a magzat 91. napjától lehet.
A nõgyógyászodtól kell egy igazolást kérni, hogy betöltötted a 91. napot. Plusz a többi kitöltendõ papír amit az elõttem szóló is írt.
Nekem azt mondták a nõgyógyászaton hogy még nem adnak igazolást csak kb 20.hetet ha betöltöm!!!! Ez számomra nagyon érdekes mert ezt igy nem lehetne ugye??Na ugy is megyek szerdán és megmondom aggyák csak ide azt az igazolást!!!! Ennyire szemeteket!!!!!!
Csak akkor lehet megosztani ha több gyermek van. Egynél nincs ilyen. És az apa akkor kérheti csak, ha házasok vagytok.
én is a 12. héttõl tudom
Igen, mivel nem vagytok házasok jogilag még nincs elismerve a gyerek Apa viszony ami házasságban adott. Így most csak az anya tudja igénybe venni. Ha õ nem akkor év végi adóbeválásban visszamenõleg már te is tudod.
A terhesség 91. napjától jár, és a központi terhestanácsadáson adják ki az igazolást.
A kérdező hozzászólása: élettársak vagyunk. akkor most csak az "asszony" kérheti?? majd születés után én?
Magzatra csak házaspár kérheti, megszületés után élettárs is.
Az apa nem csak akkor kérheti ha házassok vagytok. Az Én párom is megigényelte már kapja is és nem vagyunk házassok. 19 hetes kismama.
Igen!! A 91. Naptol igényelhetet te vagy a parod vagy akar megosztva!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: ez úgy körülbelül "átlag" 10 ezer forintot jhelent ugye? és mit kell a munkáltatónak beadni? anyasági kiskönyvet?
Így van. Élettárs esetén - hiába vér szerinti gyermeke - magzatnál csak a terhes nõ, és a vele egy háztartásban élõ házastársa kérheti. Az élettárs nem. Élettárs év végén az adóbevallásban érvényesítheti azt a részt is, amit a kismama nem tudott, vagy nem akart. De ezt csak az év végi adóbevallásban teheti meg. Év közben nem.

Az igaz hogy már ha a szántásra is kimész ott is megbüntethetnek ha nincsen hajtásid/jogositványod?

Legjobb válasz: Jogosítvány nélkül csak a közterülettõl ELZÁRT! magánterületen garázdálkodhatsz a jármûveddel a terület tulajának engedélyével.

Jogosítvány nélkül csak a közterülettõl ELZÁRT! magánterületen garázdálkodhatsz a jármûveddel a terület tulajának engedélyével.
A kérdező hozzászólása: akkor közterületen NEM ha nem közút akkor igen (jól értelmeztem)
Az "közterülettõl elzárton" volt a hangsúly
KRESZ 1. § A rendelet Magyarország területén levõ közutakon és közforgalom elõl el nem zárt magánutakon folyó közlekedést szabályozza.
Nem már, ez korábban is így volt - legfeljebb a rendõr belátta hogy nem érdemes minden apróságon [email protected]@kodni mindenkivel. Elméletileg ha nincs jogsid és nincs a gépnek rendben minden papírja, akkor csak elzárt területen használhatod. Tehát ahol az úton van keresztben sorompó, azon belül. És csak a tulajdonos engedélyével.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat 14/f
hogy már nem szeret.
Valószinûleg tettél valamit ami miatt megváltozott benne pár érzés.Vagy te magad változtál olyan irányba amit õ már nem tart érdekesnek.
Kiszeretett belõle. A szerelem már csak ilyen, elmúlik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:)
Hogy az exbarátnõje hülye, elkényeztetett p*csa.

Lányok, hogyan fogadnátok, ha a pasitok elmondaná, hogy biszex (s nyilván volt már azonos nemű partnere)? Vagy ha csak ez derülne ki egy fiúról, akivel szívesen összejönnétek?

Zavarna / nem zavarna / szakítás? Mit tennétek?

Legjobb válasz: "nyilván volt már azonos nemû partnere" Miért ennyire nyilvánvaló, hogy hogyha valaki biszex, akkor már mind a két nemmel csinálta? Csak kérdezem.

"nyilván volt már azonos nemû partnere" Miért ennyire nyilvánvaló, hogy hogyha valaki biszex, akkor már mind a két nemmel csinálta? Csak kérdezem.
Nekem a mostani páromról derült ki, de már nagyon az elején. Engem nem zavar, sõt igazából tetszik. :D
Engem egyáltalán nem zavarna.
Engem se zavarna, tényleg nem.
Nincs bajom a melegekkel, de én esküszöm elhánynám magam a tudattól, hogy az a péló, ami az én számba volt, bizony már volt férfinek a hátsójában :S:S kifutnék a világból!
Nem jönnék össze vele. Gondolj csak bele, abban a pillanatban elveszíti a férfiasságát a szememben mihelyt kiderül.
Azonnal szakítanék vele, lehet, hogy konzervatív vagyok, de nálam az ilyesmi nem divat. Egy férfi legyen férfi, vagy ha nem az, akkor az én életembõl lépjen ki.
Romantikus jelenet lenne amikor cumizod a farkát és aközben jelenti be! Belegondolsz hogy valami cicafiú seggében volt elõtte a lõcs, hát igazán szívderítõ lenne.
egyáltalán nem szánalom, gondolom te biszex vagy, és így gondolkodsz, vagy ha mégis heteró lennél gondolom volt ilyen kalandod ezt utálom, de baromira!! jó te ilyen vagy, kész. de másra ne akard már ráerõltetni, belemagyarázni, h az a helyes amit te gondolsz ezért nem szeretnek titeket, mert mindenkibe az akarjátok beletukmálni h ez hûû de normális, csináljátok ha jól esik, nem azt mondom, de a 4 fal között nem hiába nem tudjátok ezt felvállalni, mert az emberek 90%-a szerint ez nem normális életvitel. meg tudom h rengeteg biszex családapa, csalja a feleségét, mert pasi kell neki meg ne mond azt h egy bisex pasi, aki kívánja a férfiakat, nem csalja meg a bnõjét, mert ilyenrõl is hallottam, nem bírta ki mindkét nemre szüksége volt és a csaj mellett félrejárt megrakatni magát na ez tényleg szánalom
qurvára nem szeretnék megváltoztatni vkit. nem tom ez h jön ide h aki bi az azt hiszi h a biség a legjobb?! merthogy ez nem igaz!!! azt elmondom édes -nem tom h nõ v férfi vagy- hogy a férfiak 90%-a kipróbálja egy másik férfival. Az egyik magyar politikus is csalja a nejét. Az egyik melegszaunába jár, otthon meg várja a családja. Szal helyesbítve a nõk 90% nem tartja normálisnak!!! Ha vki szeret vkit akk nem fog eljárni máshoz, még akkorsem ha azonosnemûvel is akarja. Ezt tudom magamról!!! Az a baj h sem a heterók, sem a melegek nem érzik át mien nehéz egy biszexnek. Egész életen kersztül burokban kell élni. Ha vki bevallja h bi onnantól kezdve meleg lesz, mert egy nõt sem kap meg. Mintha tehetne róla az ember... Jah és ha elmondja vkinek a férje v pasija h bi akk az nem azt jelenti h hármasban akar baszni, hanem h szereti az illetõt, és szeretné ha elfogadná így is, és h levegye válláról e terhet. Én ez a hülye nõi felfogás miatt is járok férfiakkal és kezdek ki nõkkel!!! Ezt még a kapcsolat elején megbeszéltem most is a párommal. Jah és volt már "szerencsém" hallani pár nõibeszélgetést, feleségek beszélgetését. Az egész elrettentett attól h valaha is megházasodjak egy nõvel is!!! A férjre rá kell hagyni mindent, kvázi hülyánek kell nézni, úgysem veszi észre!!! Nah kössz, nekem elég ha megbaszhatom õket aztán menjenek vissza ahonnan jöttek, engem ne kezeljen le senkisem!
Ez oan hüje felfogás h egy pasi seggében volt-.-... feltalálták a gumit, jah és a tusfürdõt is... nem tom megérteni, miért baj az ha a férfi bi, nem veszti attól még a férfiasságát, hisz lehet h csak aktív...de ha passzív akkor is férfi marad. Persze ha egy nõ a biszex akk az elõny, nem pedig hátrány!!! Volt aki legalább megpróbálta átgondolni mit érezhet egy biszex férfi?! Fogadjunk h senki!!! És hogy lehet ott hagyni a párod azért mert bi, bolott szeretitek õt, és feltehetõleg õ is téged... szánalom -.-
estre* esetleg
sokkal nagyobb az esélye igen mert ugye ha olyan helyzetbe kerül, akkor nem csak a csajt, a pasit is megnézi tehát ugye így mondhatja a bnõjének h hát lánnyal nem csaltalak meg, mert megadtál mindent, de azt amit egy pasi tudna, azt nem tudtad megadni semmi esélyre se ajánlok bisex pasikat komoly kapcsolatra, mert elõbb utóbb elõjön belõlle h most a másik nemmel is jó lenne, most cseréljünk! a csaj meg roszabb estre beleszeret nem viseli el joggal mondhatjuk h magának kereste a bajt 100x is meg kell gondolni
engemnem zavarna.bár azért az tény akk valamivel nagyobb esély h megcsal mert kívánja a pasiakt.DE ez nem minde esetben van így.nem midnen pasi oylan.és ha agyon szeret akkor nem csal meg.
ja és ezek után gondolom nem kell hozzá tennem, h nem nekem se kéne ilyen gusztustalan pasi =(
ma 02:05 te is vmi nagy debil lehetsz de jót nevettem ezen :D hogy hozhatod fel a csajokat példának? egy pasiba mártja a farkát, nem egy csajba, tehát nálam ez fajtalankodás, olyan mintha tehenet dugna azért nehogy már azt képzeld a csajokról h nekik tök mindegy hogy hol volt elõtte a szerszám!!!!!! =( kikérem ezt magamnak az összes csaj nevében! ha pasiba dugja, én azt vallom maradjon is ott akkor és a melegeket ne keverjük a biszexekkel, a melegeket én is bírom 21/L
"Vagy ha csak ez derülne ki" CSAK? ez épp elég lenne
igaza van pedig h elhányná magát, mert én is "Ha csajjal análozott volna, az nem zavarna?" a homo pasik többet análoznak, és a nemi úton terjedõ betegségek is gyakoribbak, tehát nem csak elhányná magát, még lehet benyelne vmi jó kis kankót én semmi kincsért nem kapnék be olyat, ami más pasi fenekében volt, de még ha a szájában akkor se szóval nekem nem kéne már utána nincs amúgy nekem se bajom a homikkal, a biszexeket nem bírom, az más kateg, nekem tuti nem kéne, az nem érdekel mit tenne mással, de az én véleményem az, h biszex pasival SOHA
Na, már fiúknál is divat a biszexualitás? Istenem... nincs az a pénz, amiért hozzá érnék egy sráchoz úgy!
Miért számít az, hogy férfi hátsóban volt-e? Ha csajjal análozott volna, az nem zavarna? Talán a csajok feneke tisztább?
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztam le. Köszi a választ, hasznos volt.
A válasz 0%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad. # 2/5 Idõpont ma 23:29 Tájékoztatok minden debilt, hogy nem vélemény, hanem hasznosság alapján kell pontozni. A kérdésre válaszoltam, a kommentem teljes értékû volt, nem érdemeltem lepontozást.
Én nem jönnék össze ilyen sráccal... vagy ha késõbb tudnám meg, ott hagynám. Engem zavarna a tudat, és kész...

Sosem leszek már olyan szép, mint rég. Ti hogy fogadnátok, ha a barátnõtök járna így?

Szép arcom van, fõként a telt, formás ajkaimat dicsérte mindenki. Én is nagyon büszke voltam rájuk, egészen addig, még be nem következett egy apró baleset.

Legjobb válasz: pont nem érdekelne ettõl még õ õ marad

pont nem érdekelne ettõl még õ õ marad
Nem kérhetsz kártérítést (plasztikai mûtétre csak)? Azért ez nem normális dolog.
Mikor történt ez? Mert a száj környéke pont az, ami alapból nagyon gyorsan és szépen gyógyul.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs keretem semmilyen plasztikai beavatkozásra. Gondoltam, hogy megpróbálom valahogy sminkkel kicsit halványítani, de túl nagy a felület.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy lehetett volna rosszabb is, de ennek sem kellett volna megtörténnie, azért bosszant. Képet talán holnap, ma lámpafényben már nem állok neki fotózni.
A nõt szeretem és nem a száját csak.... Sajnos baleset elõfordul. Idõvel jobb lesz, nameg ha van rá keret, akkor plasztikai sebész helyre is hozza. Sajnos az önképed sérült, de hidd el, nem ez számít... Ha az én barátnõmmel történne ez, elõször is megnyugtat- nám, hogy semmi baj nincs (részemrõl), valamint megbeszél- nénk, mit lehet tenni ezzel a sérüléssel, és megoldanánk :)
Ez csak egy apróság, egy szájsérülés nem teszi tönkre az alakodat, az arcodat. Van akinek leégett a fél arca, vagy autóbalesetben felismerhetetlenségig zúzódott a koponyája. Ez nem nagy ügy. Fõleg ha még pasid is van, aki elfogad így is. Nagyobb gondjaid is lesznek ennél.
Mutass képet róla, eldöntjük és megnyugtatunk, vagy igazat adunk az állításodról!!
Esetleg küldesz képet priviben?
Semmiképp ne tegyél rá sminket, mert az csak lassítja a seb gyógyulását! Néhány hónap alatt simán eltûnik amúgy, szóval ne aggódj miatta.

Hogyan reagálnátok ha a 12 éves fiatok közölné veletek, hogy ő már nem szűz, és hogy egy idősebb (jóval idősebb) nővel vesztette el?

fiktív kérdés, nem történt meg, remélem nem is fog

Legjobb válasz: hát midnenképpen megbeszélném vele, hogy tudja e hogy mit csinált.. miért hogyan rendezze el magában...nemtudom mennyire érett, de szerintem segítek kéne neki ezt helyretenni, ha nem akartok késõbb gondkat. énis elég korán vesztettem el, de ez akkor is dúrva... nem leszidni kell érte, csak egyáltalán elmagyarázni neki mi ez...

Nekem van ilyen ismerõsöm. 12 évesen vesztette el egy 19 éves, tapasztalt csajjal. Azóta a csajok legszívesebben sorba állnának nála, olyan jó pasi lett, de már évek óta kitart a nõje mellett (: Ma 16 éves és 23 éves barátnõje van (nem az, akivel elvesztette) Én kiakadnék elsõnek, de próbálnám palástolni a megdöbbentségemet, és leülnék vele megbeszélni (:
hát midnenképpen megbeszélném vele, hogy tudja e hogy mit csinált.. miért hogyan rendezze el magában...nemtudom mennyire érett, de szerintem segítek kéne neki ezt helyretenni, ha nem akartok késõbb gondkat. énis elég korán vesztettem el, de ez akkor is dúrva... nem leszidni kell érte, csak egyáltalán elmagyarázni neki mi ez...
Tényleg, mint az elsõ válaszoló írta, én is úgyszintén elõször is örülnék, hogy nem homoszexuális. Utána leülnék és beszélnék vele egy kicsit... leszidni egyátalán nem szidnám le, mert azzal csak elüldözném magamtól, annak meg nincs értelme.
bocsi.. tényleg nem olvastam el... am. kiakadnék. :)
Örülök, hogy nem vagy meleg!
Gratulálok kisfiam :) Ennyivel elintézném :P
Kicsit lehet, hogy irigykednék... :D
A kérdező hozzászólása: 23:03 Még jó hogy végig olvastad. Fikció, csak érdeklenek az emberi reakciók extrém szociális és pszichológia szituációkban.
Hát...még mindig jobb mintha a lányod közölné... :) Nem is tudom mit szólnék hozzá. Biztos nem dicsérném meg, hiszen 12 évesen még gyerek!!
nekem is van olyan ismerõsöm.. mitöbb.. barátom, aki ... nem emléxem hogy 12 volt-e még, de 14 betöltésétõl még nagyon messze volt, mikor egy házi bulin vesztette el a szüzességét... én irigyelem, mert tudott találni egy nõt, kivel el veszthette ilyen fiatalon, most 15 éves, és kb akkor van valakivel, amikor csak akar... kérdezõnek: ha nem olyan társaságba jár a fiad, akkor nem fogja elveszteni... jóval idõsebbel :) talán saját korosztályával... de... nemhinném, hogy a szüleinek elmondaná... én se tenném :D
Adnék magamnak egy jó nagy pofont, utána leköpném a tükörben a fejem, hogy igy elb.sztam egy gyereket.
00:23-as valaszolo akirol irtal nem egy Pesti gyerek???
Én 13 évesen vesztettem el. egy 16 évessel húu de olyan jó volt hogy csak csuda:D

Szulok és kamaszok ti r*****-nak tartanátok valakit emiatt? Hogy fogadnátok ha a gyereketek ezt mondaná, miután már felnott? Szégyelnétek a lányotokat?

nem vagyok szégyellos úgy értem a testemet nem szégyellem fiuk elott,persze nem is mutogatom magam,de ha véletlenul meglátnak pl a suliban amikor átoltozom az engem egyáltalán nem zavar.és gondoltam arra,hogy jo lene ha felnottkoromban vettkozhetnék meg minden.már kicsi koromban is ilyen voltam és akkor is ezt szerettem volna.

Legjobb válasz: Igen szégyelném. Sajna nem én fogom eldönteni. De legalább jól fogsz keresni. Azért én törekednék ennél nagyobb karierre, mert 60 évesen már nem biztos hogy ebbõl meg tudsz élni.

Igen szégyelném. Sajna nem én fogom eldönteni. De legalább jól fogsz keresni. Azért én törekednék ennél nagyobb karierre, mert 60 évesen már nem biztos hogy ebbõl meg tudsz élni.
Mondhatni akkor akár bele foghatsz ha nincs benned szégyenlõség-ez kifejezetten elõny.Habár ha nagyon magasra akarsz jutni a szoknyádat is meg kell tanulni olykor fel-fel lebbentened az "úriembereknek".
Tehát "csak" aktmodell akarsz lenni? Mert ha igen, akkor biztos azt gondolják hogy pornózni is fogsz meg prosti leszel. Én sem örülnék, ha a lányom ezzel állna elém. Amúgy nem akarlak megsérteni, de 14 évesen még nem vagy felnõtt.
Egyenes út a prostitúció felé, de nem baj. Ha neked ez az életcélod, akkor ûzd a legmagasabb szinten. Tanulj, beszélj nyelveket, tedd tökéletessé a testedet és legyél luxusk..va
Nem értitek? A kislány nem prosti akar lenni! A luxusribanc egészen más!
Hát vetkõzz. A mai világban már inkább az a nem normális, ha még nem látta a fél világ a p.ncidat.
Tehát: most vagy 14 és most mondtad anyukádnak, hogy szereted mutogatni magad az iskolában és 18 évesen a testedbõl akarsz élni. Megpróbálnék beszélni vele, megtalálni hogy mi egyéb dolog van ami érdekli. Ha 18 évesen mondaná a lányom, megmutatnám neki az ajtót. Sajnálom, én ilyen maradi vagyok. Se utca prosti, de luxusk.urva se lakjon a lakásomban.
Volt nekem is ilyen idõszakom tizenévesen, én képeket készítettem, és raktam fel a netre egy ideig. De kinõttem ebbõl... Lehet, hogy nálad is elmúlik.
kösz a 0%-ért:D! Aki vetkõzik nyilvánosan az kúrva! A modellek nem vetkõznek (bár az se túl jó munka (a munka meg már alapból rossz a mátrix miatt)) Akkor mit akarsz? Szerintem az a baj hogy szeretethiányos vagy és nem figyelnek a szüleid rád eléggé és ezért azt akarod hogy mások figyeljenek rád ezért ezt a tested szépségével hívod fel! De hidd el ez nem igazi kapcsolat! Ezek csak ösztönök!
A kérdező hozzászólása: k*rva az aki pénzért szexel én hol írtam, hogy ezt akarom csinálni? mielot ide írsz talán nézd meg a szavak jelentését
akkor mégis mi a franc akarsz lenni te rohadt okos 14 éves? szereted mutogatni magad..... "vetkõzhetnék meg minden" mi minden? amúgy meg: véleményt kérdeztél. IGEN ribancnak tartanánk emiatt, mert normális ember nem gondolkodik olyanokon, hogy jaj de szeretem magam mutogatni, jaj ezt akarom csinálni! majd kinövöd szerintem....
A kérdező hozzászólása: szerintem egyesek tanulják ár meg, hogy mit jelent a k*rva szó jelentése.komolyan ennyire h*lyék vagytok vagy csak tettetitek, már csodálkozom ha valaki tudja, hogy nem prosti akarok lenni.
Hát valami itt nagyon el lett cseszve! Mert én nem hiszem el hogy egy lánynak az az életcélja hogy kúrva legyen! Akkor modell! De ne kúrva!
Ez is egy szakma, amihez emberek kellenek. És a vetkõzés nem egyenlõ a kurv*lkodással. Én tényleg SENKIT nem szólok le, hogy mit csinál. Ha te erre vágysz, elégnek érzed magad hozzá és számodra elérhetõ, akkor csináld. Egyébként mehetnél még fehérnemû modellnek is, az jobb, mint a vetkõzés. Bár szerintem a véleményed még változni fog :)
Bäszki! És te hobbiból fogsz vetkõzni?! Idióta! Akkor is pénzt fogsz kapni, mivel munkád lesz! Most már csak reménykedhetünk hogy nem kuurva leszel szószerint aki dug is hanem csak ilyen kis lotyó aki vetkõzik meg rúdtáncol a bárba!
A kérdező hozzászólása: nem írtam, hogy rúdtáncolni akarok
Modell lehetsz, az tudtommal nem szégyen.
Nekem lanyaim vannak, igaz meg kicsik, de en nem orulnek annak, ha a testukbol akarnanak megelni barmilyen formaban. Kulonosebben sosem voltam szegyenlos, de "feleslegesen" sehol sem mutogattam magam. Ennek szellemeben nevelem oket. Ha felnonek es megis ilyen palyat valasztananak csak egy bizonyos mertekig tamogatnam oket. Neked a vetkozes mit jelent? Hol, mennyire, milyen modon? Mert egy oltozo azert mas, mint az elet.
semelyik anyuka sem ezt a "karriert" szánja a lányának az biztos..! azért akik vetkõzésre adják a fejüket, azért nem egy szende szûz kislányok..!
Na, akkor ezt hogy képzeled el? Mond már el. Mert én akkor is egy rúdtáncost képzelek el.
Istenem milyen emberek vannak itt... Kedves Kérdezõ!:) Szerintem ebbe semmi rossz nincs, én is ilyen vagyok, és pont 14 éves:) Szerintem jó szakma. A rúdtáncolás is érdekel engem, abban nincs semmi k*rvaság. Az gyönyörûen formálja a testünket, és szép lesz az alakunk.:) Ne hallgass a negatív kommentekre!:) )
jaaaj! tényleg ennyire tartjtátok magatok, hogy vetkõzni meg rúdtáncolni akartok férfiak elõtt.? hát ez tényleg qrva jó szakma..-szó szerint..
Igen, annak tartanám, és szomorú lennék, hogy ilyen a lányom.
én sem vagyok szégyenlõs, de direkt nem mutogatom magam pl. szoktam napozni melltartó nélkül olyan helyeken ahol lehet és csináltak rólam fotómûvész aktképeket de úgy hogy az arcom nem látszott, mert azt nem akartam ezzel még nem vagyok k, nem fekszem le senkivel komoly kapcsolaton kívûl, sem egyéb mást sem csinálok gondolkoztam a sztriptízelésen is de egy ismerõsöm akinek az ismerõse ilyen helyen dolgozik azt mondta hogy nagyon sok a perverz öreg pasas, a lány mindennap kapja a gusztustalan leveleket szóval ez már elég negatívan hangzik engem meg régen követett is egy ideig egy mutogatós bá (azt nem tudtam róla akkor még csak késõbb mikor elkapták mert nekem nem mutogatott csak utánam jött meg leskelõdött) tehát egy átlagnál kicsit csinosabb nõ ruhában is ki van téve ilyen marhák zaklatásainak. szóval nem árt vigyázni
A kérdező hozzászólása: azt írtam :miután felnott, ami azt jelenti 18 évesen minimum!
A kérdező hozzászólása: nem prosti akarok lenni.
Az nem baj, ha nem esel kétségbe, ha meglát valaki meztelenül, de direkt ne mutogasd a tested.
Ezt mintha már feltetted volna korábban.
Nincs veled baj, ahogy már elõttem írták valószínûleg ki fogod nõni. A tested még csak nem rég "gömbölyödött" ki, újdonság a nõiesség, varázslatos és büszke vagy rá, most egy ideig ez lebeg a szemed elõtt. Ez változni fog, egy idõ után már nem csak ez lesz a fontos :)
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy ovis koromban is fejlodtem már. de én akkor is ezt akartam. :)
Már ovis korodban is rúdlány szerettél volna lenni?
A kérdező hozzászólása: hol írtam, hogy rúdlány akarok lenni?
Az en apam nem szegyelne az izleses erotikus kepeket. Mi ugy lettünk felnevelve hogy termeszetes dolog ha valaki puceran közlekedik reggel amikor keresi valamelyik ruhadarabjat. Vagy este fürdes közben, siman ranyitunk a masikra ha mondjuk pisilni kell. En tudom magamrol h nem vagyok szep. Kicsit husos, narancsbörös itt-ott, strias a combom. Emiatt 13-tol 18 eves koromig nem is voltam hajlando strandra menni. Sokat is veszekedtek velem emiatt.
18.vagyok, veletlenül küldtem el felig itram csak le. Azat megbaratkoztam a dologgal, mar nem erdekelt hogy nezek ki. Engem sem izgat ha meglatnak fehernemüben. Viszont talalkoztam olyan fiukkal is akiket igenis zavar ha egy lany velük öltözik. Mert nem tudjak kezelni a dolgot. Mint ahogy itt sem sokan. Ha te igy latod jonak csinald belatasod szerint. Faterom meg mindig veszi a csinos miniszoknyakat anyamnak, mert büszke a csinos felesegere es a csinos lanyaira. Az h valaki nem szegyenlös az meg nem azt jelenti h [email protected] 23L
Én nem örülnék, ha a lányom vetkõzne, de ha mindvégig meg tud maradni az ízlésesen belül, akkor jobban elfogadnám. Viszont akkor nem élne valami fényesen. A mai világban szerintem a meztelenség együtt jár azzal, hogy a tested áruba bocsátod. Vagy így, vagy úgy. Ha feljebb akarsz jutni, meg kell mászni egy pár "hegyet".
szoval te ovis korod ota krva vagy mar lehet ezt mondani lefogadom mar kaptal faxt is
A kérdező hozzászólása: nem vagyok k*rv* és szuz vagyok.én azt írtam vetkozni szeretnék nem b*szni, te jártáol egyáltalán suliba, hogy még ekozott sem vagy képes megállapítani a kulonbdéget?
Bennem sincs ilyen gátlás se fiúk se lányok elõtt. 16 fiú vagyok, ahol sportoltam ott az öltözõben nem volt olyan hogy nem fürdesz. Az osztálytársaim meg szégyenlõsek, soha nem értettem õket. Ha tudjuk magunkról hogy nem vagyunk melegek akkor mit szégyellünk?! Meg a lányok elõtt is ha kell én képes vagyok átöltözni. Ami pedig a vetkõzést illeti, hát nemtudom. Az hogy esne ha pl vetkõznél és a képedet ugye nyilvánosságra hozzák és 70 éves bácsik vernék rád? Szerintem ez nem tuti. 16/f
Ja, és majd a 90 éves faszik csorgatják rátok a nyálukat. Az aerobic is jó alakformáló és semmi [email protected]ág nincs benne.-.-

39 hetes kismama vagyok, bármikor szülhetek már. Ha a nyákdugó távozik az milyen, honnan tudom hogy az és akkor indulni kell a kórházba ha az távozik?

Mert ma reggelre pici folyásom volt, és hirtelen azt hittem magzatvíz folyás, de nem jött azóta több. Hüvelyi folyás sűrűbb szülés előtt azt olvastam

Legjobb válasz: A nyákdugó az ilyen kicsit véres vagy rózsaszínes kocsonyás állagú. Én egyik reggel elmentem wcre és arra lettem figyelmes hogy valami "plottyant" na az volt a nyákdugó.. Nem feltétlen kell kórházba menni azonnal mert lehet, hogy csak rá 1 hétre szülsz de az is lehet hogy már másnap, érzed majd a fájásokat. Nekem egy hétfõi nap ment el és kedd délután szültem.. Könnyû szülést kívánok!

A nyákdugó az ilyen kicsit véres vagy rózsaszínes kocsonyás állagú. Én egyik reggel elmentem wcre és arra lettem figyelmes hogy valami "plottyant" na az volt a nyákdugó.. Nem feltétlen kell kórházba menni azonnal mert lehet, hogy csak rá 1 hétre szülsz de az is lehet hogy már másnap, érzed majd a fájásokat. Nekem egy hétfõi nap ment el és kedd délután szültem.. Könnyû szülést kívánok!
Kiírt napon ment el a nyákdugóm, majd utána 5 napon keresztül még minden nap egy kis darab. Nem mentem vele azonnal kórházba. 40+6 hetesen szültem, magzatvízelfolyással indult (pont a kórházban voltunk nst-n). A sûrû, bõ folyás nálam is jelen volt szülés elõtt, mondta a doki, hogy ez normális. A szervezet tisztítja magát, és a "kiutat" fertõtleníti a babának, azt mondta.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi szépen
Nekem az elsõ gyereknél szülés elött kb 14-16 órával távozott a nyákdugó, másodiknál kijött az eleje szülés elött 11 órával a többi pedig szülés elött 3 órával, akkor már bent voltam a kórházban 5 perces fájásokkal!Erre amúgy ne alapozz, mert az kijöhet akár 2 héttel elöbb, de akár a szülõszobán is a magzatvízzel! 5 perces erõs hasgörcsöknél indulj el, ami olyan lesz mint a menstruációs görcs!10 percesekkel még ne indulj el, ha csak nem folyt el a víz, mert akkor lehet hogy hazaküldenek!
Ezt õ mondta?
Próbálj meg úgy viselkedni, olyan lenni, mint a kapcsolatotok elején. Legyél ugyanaz az ember, aki akkor voltál, akibe õ beleszeretett. Sokszor a sok problémába, az élet gondjaiba az ember belefásul és hagyja, hogy a mindennapi terhek kihassanak a kapcsolatára is. Gondolok itt arra, hogy este már esetleg fáradt vagy, nincs kedved esetleg olyan fergeteges lepedõgyûréshez, mint évekkel ezelõtt, amikor beléd szeretett a párod. Szervezz valami meglepetés programot, lepd meg. Lássa, hogy még mindig tudsz neki újat mutatni. Beszélgessetek sokat. Kérdezz rá, mik az igényei a kapcsolatotokban. Mi az, amit most hiányol? És mondd el te is, hogy neked mik az igényeid. Ha tudtok kompromisszumot kötni, akkor mindent meg lehet oldani! :) Sok sikert!
Te mit gondolsz, mi lehet az oka annak, hogy kezd kiszeretni belõled?
A kérdező hozzászólása: Ige
Az én barátom akkor mondta ezt nekem, mikor megszokott és kissé monoton lett a kapcsolatunk. Érezte, hogy szeret, de nem volt szerelmes. Nekünk csak egy kis idõ kellett (elég volt két teljes nap) amíg nem beszéltünk egymással semmit. Aztán mindent megbeszéltünk. Kevesebbet találkozunk és ilyenkor mindig elmegyünk valahova. Persze nem tudom nálatok mi a gond, nem is ismerlek titeket. De remélem tudtam segíteni. Hátha nálatok is ez a gond..
Szerintem is tartsatok szünetet. Mondd meg neki, hogy elengeded, aztán 2-3 hónap múlva beszéljetek újra. Akkor már tudni fogja, ez elég idõ ahhoz, hogy rájöjjön, tud-e élni nélküled, hiányzol-e neki annyira, hogy folytassátok a kapcsolatotokat. Ha nem, hát nem, fogadd el. Én is ilyen szituban vagyok jelenleg, a párom azt mondja, hogy nem tudja, mit akar. Mondtam neki, hogy tartsunk szünetet, találja ki, tisztázza le magában, utána beszélünk. Csak a várakozás nehéz. De valahogy kibírom. , , Akik szeretik egymást, keresik egymást. Ha a szél kétfelé fújja õket, térden is visszamásznak egymáshoz. Ha tengert vetnek közéjük, a lelküket küldik át a tengeren..." -Gárdonyi Géza-
Utolsónak igaza van, tetszett az idézet :) De szerintem két-három hónap az sok. Nekem legalábbis. Remélem meg tudjátok oldani :)
Bebe: Köszi :) Nálunk nem sok a 2-3 hónap, de lehet kevesebb is, nem az a lényeg, ez nem szentírás, hogy ennyinek kell lenni.
Szerintem belülre csak felszívódót szoktak rakni! Nekem is az volt!
Nekem is kihullottak, egy biztos, hogy a 6 hetes kontrollig kiesetek, de szerintem nem sokkal elõtte... Szerintem semmiképp ne aggódj, 6 hetes kontrollra úgyis mész, de úgysem marad benned :)
Szia!Nekem az 5.héten potyogtak ki, ne aggódj.Nekem az összes(kilsõ-belsõ)ilyen felszívódós volt.
3 hónapja szültem, nekem még mindig van 2 pici csomó a hüvelybemenetnél. Azt mondta a doki, hogy ha zavar és még ott lesz, akkor 3 hónap múlva felvágja és kiszedi õket. De ha nem zavar, akkor maradhat szerinte.
nekem 5.héten még potyogott, 6hetes kontrollon már egy darab se volt
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, akkor szerintem en is azt a csomot lattam, mert este furdes utan mar nem volt ott, es azota nem szur annyira. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!