Találatok a következő kifejezésre: Hogyan működik végleges, (4 db)

Hogy működik egy tetoválás eltávolítás? Mármint milyen időközönként kell menni a végleges eltávolításig?

Legjobb válasz: A nagyságától függ.De meg lehet beszélni hogy hogy mész,a legtöbben több egy órás kezelésre mennek amíg el nem tûnik.Ha kicsi akkor nyilván elég neki egypár egy órás kezelés,ha nagy akkor meg járhatsz egy két hétig,hónapig vagy ahogy tudsz.

A nagyságától függ.De meg lehet beszélni hogy hogy mész, a legtöbben több egy órás kezelésre mennek amíg el nem tûnik.Ha kicsi akkor nyilván elég neki egypár egy órás kezelés, ha nagy akkor meg járhatsz egy két hétig, hónapig vagy ahogy tudsz.

Hogyan működik a végleges, lézeres szőrtelenítés?

Legjobb válasz: A kezelés alkalmával a kezelõfejbõl kibocsátott lézerfény a bõrön áthatolva, egészen a szõrtüszõ tövéig jut, ahol energiája a pigmentet tartalmazó tüszõben elnyelõdik, és hõvé alakulva elégeti az osztódó sejteket, vagyis megsemmisíti a szõr gyökerét. Persze felmerül a kérdés, hogyan különbözteti meg a lézer a szõrtüszõt a bõrtõl, miért nem a bõrünk ég meg. A lézer természetesen nem ismeri fel a szõrtüszõt, hanem a kezelt terület legsötétebb részén nyelõdik el, ami bõrünk esetében a szõr maga, így a kezelés akkor a legeredményesebb, ha minél világosabb a bõrünk, a szõrszálak pedig minél sötétebbek. Tehát, ha egyszerûen akarunk fogalmazni, akkor a lézer lényegében kiégeti a szõröket, anélkül, hogy a bõrünkön maradandó égési sérülések keletkeznének.

A kezelés alkalmával a kezelõfejbõl kibocsátott lézerfény a bõrön áthatolva, egészen a szõrtüszõ tövéig jut, ahol energiája a pigmentet tartalmazó tüszõben elnyelõdik, és hõvé alakulva elégeti az osztódó sejteket, vagyis megsemmisíti a szõr gyökerét. Persze felmerül a kérdés, hogyan különbözteti meg a lézer a szõrtüszõt a bõrtõl, miért nem a bõrünk ég meg. A lézer természetesen nem ismeri fel a szõrtüszõt, hanem a kezelt terület legsötétebb részén nyelõdik el, ami bõrünk esetében a szõr maga, így a kezelés akkor a legeredményesebb, ha minél világosabb a bõrünk, a szõrszálak pedig minél sötétebbek. Tehát, ha egyszerûen akarunk fogalmazni, akkor a lézer lényegében kiégeti a szõröket, anélkül, hogy a bõrünkön maradandó égési sérülések keletkeznének.

Vegleges szortelenites. Pontosan mi ez, es hogyan mukodik, tenyleg hatasos? Fajdalmas?

Legjobb válasz: Én IPL-re járok. Még csak 5 kezelésen voltam, így még csak ritkult a szõr. Egy gép fejével végigmennek az adott területen, ez több villantást jelent ugye. hazudik, aki azt mondja, hogy nem fáj, bár ez területfüggõ..én alsó lábszárral is intimmel járok, az alsó lábszárat alig érzem, az intim az marhára fáj..de hát valamit valamiért. Egyébként ez villantásonként egy rövid égõ, csípõ érzés. Kibírható azért:)

Én IPL-re járok. Még csak 5 kezelésen voltam, így még csak ritkult a szõr. Egy gép fejével végigmennek az adott területen, ez több villantást jelent ugye. hazudik, aki azt mondja, hogy nem fáj, bár ez területfüggõ..én alsó lábszárral is intimmel járok, az alsó lábszárat alig érzem, az intim az marhára fáj..de hát valamit valamiért. Egyébként ez villantásonként egy rövid égõ, csípõ érzés. Kibírható azért:)
A kérdező hozzászólása: nem valami biztato :) ) de azert koszi a valaszt
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!