Találatok a következő kifejezésre: Hogyan működik Pay Pal (4 db)

Hogyan működik a Pay-Pal?

Milyen díjai vannak? Milyen kötelezettségeim vannak ezzel kapcsolatban? Nagyon hálás lennék egy kis útba igazításért! :)

Legjobb válasz: Ingyenes, a regisztraciokor levonnak 500ftot a bankkartyadrol amit utana visszafizetnek (ellenorzes celjabol) Ha van kerdesed, ird meg, valaszolok.

Ingyenes, a regisztraciokor levonnak 500ftot a bankkartyadrol amit utana visszafizetnek (ellenorzes celjabol) Ha van kerdesed, ird meg, valaszolok.

Hogy működik a Pay Pal rendszer?

Hány évesen lehet használni, hogy tudom KP-ra váltani stb.

Legjobb válasz: korhatárt nem tudom, kp-ra csak úgy tudod váltani, ha egy másik bankszámlára átutalod, és onnan kiveszed. emellett kell is bankkártya hozzá, mert ahhoz, hogy pénzt fogadj, hitelesíteni kell.

korhatárt nem tudom, kp-ra csak úgy tudod váltani, ha egy másik bankszámlára átutalod, és onnan kiveszed. emellett kell is bankkártya hozzá, mert ahhoz, hogy pénzt fogadj, hitelesíteni kell.

Hogy működik a netes pénzkeresés pay pal-al?

Készítettem magamnak egy paypal-on fiókot, de arra hogy kell pl a storage ról átteni a pénzt?

Legjobb válasz: storage-ról sehogy mert nem fizetnek már hónapok óta... ha fájlfeltöltéssel foglalkozol, akkor használd ezt: ***** ez minden hétfõn fizet (ha elérsz 15$-t, ha nem akkor majd következõ hétfõn, ha addigra összejön) * Automatikusan eltávolított tartalom.

storage-ról sehogy mert nem fizetnek már hónapok óta... ha fájlfeltöltéssel foglalkozol, akkor használd ezt: ***** ez minden hétfõn fizet (ha elérsz 15$-t, ha nem akkor majd következõ hétfõn, ha addigra összejön)* Automatikusan eltávolított tartalom.


Hogyan működik a Pay Pal számla? Hogyan lehet ilyet létrehozni, feltölteni, fizetni vele?

Legjobb válasz: Szükséged van egy bankkártyára, ez a legfontosabb. Menj rá a paypal oldalára, regisztrálj, és onnantól simán vásárolhatsz, mint egy bankkártyával, nem kell feltöltened semmit. A paypal azért jó mert amikor vásárolsz, a neved nem kell, csak a felhasználói neved. Általában fel szokták a vásárlós oldalak ajánlani a paypalt mint fizetõeszközt, mint egy bankkártyát.

Szükséged van egy bankkártyára, ez a legfontosabb. Menj rá a paypal oldalára, regisztrálj, és onnantól simán vásárolhatsz, mint egy bankkártyával, nem kell feltöltened semmit. A paypal azért jó mert amikor vásárolsz, a neved nem kell, csak a felhasználói neved. Általában fel szokták a vásárlós oldalak ajánlani a paypalt mint fizetõeszközt, mint egy bankkártyát.
Kicsit azért nem igaz az elõttem szóló. Nem egy bankkártyára van szükséged, hanem egy cnp tranzakcióval terhelhetõ bankkártyára. Nem mindegy. [cnp - card not present] Ezek általában a VISA, ECMC dombornyomott kártyái, valamint bizonyos bankok által kibocsátott Visa Electron kártyák, illetve a bankok internetkártyái. Ezen kívül a kártyán pozitív egyenlegnek kell lenni, mert a kártya hozzáadásakor meg fogja azt terhelni 400 Ft-tal, melyet másnak jóvá fognak írni. Utána használható már a bankkártya PayPalon. Fogadhatsz és küldhetsz rá pénzt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!