Találatok a következő kifejezésre: Hogyan működik Pay (5 db)

Hogy kell regisztralni Pay Pall-ra? Hogy mukodik?

Legjobb válasz: https://www.google.hu/search?q=paypal&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t..

A kérdező hozzászólása: Vagy is a regisztrációs oldalt megtaláltam, meg menne is, viszont, amikor a kártyaszámot kell megadni kiír vmi hibát, hogy elvileg elutasítja.:/ Miért lehet ez? Fel van sorolva, hogy milyen kártya típusokat fogad el, enyém mastercardos, amit fel is ismert, de utána meg hibát ír. Ezt írja: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Azt írja hogy a kártyakobocsájtó bank elutasította a terhelést, érdeklõdj a bankodnál hogy miért.
A kérdező hozzászólása: Jaja..ezt ertettem. De vajon mi lehet a baja?:/
Igen, ezt kell mondanod a bankodnál érdeklõdve.

Hogy működik a Pay Pal rendszer?

Hány évesen lehet használni, hogy tudom KP-ra váltani stb.

Legjobb válasz: korhatárt nem tudom, kp-ra csak úgy tudod váltani, ha egy másik bankszámlára átutalod, és onnan kiveszed. emellett kell is bankkártya hozzá, mert ahhoz, hogy pénzt fogadj, hitelesíteni kell.

korhatárt nem tudom, kp-ra csak úgy tudod váltani, ha egy másik bankszámlára átutalod, és onnan kiveszed. emellett kell is bankkártya hozzá, mert ahhoz, hogy pénzt fogadj, hitelesíteni kell.

Hogyan működik a Pay Pal számla? Hogyan lehet ilyet létrehozni, feltölteni, fizetni vele?

Legjobb válasz: Szükséged van egy bankkártyára, ez a legfontosabb. Menj rá a paypal oldalára, regisztrálj, és onnantól simán vásárolhatsz, mint egy bankkártyával, nem kell feltöltened semmit. A paypal azért jó mert amikor vásárolsz, a neved nem kell, csak a felhasználói neved. Általában fel szokták a vásárlós oldalak ajánlani a paypalt mint fizetõeszközt, mint egy bankkártyát.

Szükséged van egy bankkártyára, ez a legfontosabb. Menj rá a paypal oldalára, regisztrálj, és onnantól simán vásárolhatsz, mint egy bankkártyával, nem kell feltöltened semmit. A paypal azért jó mert amikor vásárolsz, a neved nem kell, csak a felhasználói neved. Általában fel szokták a vásárlós oldalak ajánlani a paypalt mint fizetõeszközt, mint egy bankkártyát.
Kicsit azért nem igaz az elõttem szóló. Nem egy bankkártyára van szükséged, hanem egy cnp tranzakcióval terhelhetõ bankkártyára. Nem mindegy. [cnp - card not present] Ezek általában a VISA, ECMC dombornyomott kártyái, valamint bizonyos bankok által kibocsátott Visa Electron kártyák, illetve a bankok internetkártyái. Ezen kívül a kártyán pozitív egyenlegnek kell lenni, mert a kártya hozzáadásakor meg fogja azt terhelni 400 Ft-tal, melyet másnak jóvá fognak írni. Utána használható már a bankkártya PayPalon. Fogadhatsz és küldhetsz rá pénzt.


Hogyan működik a Pay-Pal?

Milyen díjai vannak? Milyen kötelezettségeim vannak ezzel kapcsolatban? Nagyon hálás lennék egy kis útba igazításért! :)

Legjobb válasz: Ingyenes, a regisztraciokor levonnak 500ftot a bankkartyadrol amit utana visszafizetnek (ellenorzes celjabol) Ha van kerdesed, ird meg, valaszolok.

Ingyenes, a regisztraciokor levonnak 500ftot a bankkartyadrol amit utana visszafizetnek (ellenorzes celjabol) Ha van kerdesed, ird meg, valaszolok.

Hogy működik a netes pénzkeresés pay pal-al?

Készítettem magamnak egy paypal-on fiókot, de arra hogy kell pl a storage ról átteni a pénzt?

Legjobb válasz: storage-ról sehogy mert nem fizetnek már hónapok óta... ha fájlfeltöltéssel foglalkozol, akkor használd ezt: ***** ez minden hétfõn fizet (ha elérsz 15$-t, ha nem akkor majd következõ hétfõn, ha addigra összejön) * Automatikusan eltávolított tartalom.

storage-ról sehogy mert nem fizetnek már hónapok óta... ha fájlfeltöltéssel foglalkozol, akkor használd ezt: ***** ez minden hétfõn fizet (ha elérsz 15$-t, ha nem akkor majd következõ hétfõn, ha addigra összejön)* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!