Találatok a következő kifejezésre: Hogyan másoljunk a M (3 db)

kézzel ird be
A kérdező hozzászólása: máshogy nem is lehet mert az egy kép
Próbáld meg úgy, hogy nem entert nyomsz, hanem rákattintasz az elfogad, vagy nem tudom, milyen gombra egérrel.

Beraktam a gépbe egy HDD-t hogy másoljak rá filmet, de az alábbi üzenetet kapom gép bekapcsolásakor. Mit tegyek hogy jól mûködjön?

http://kepfeltoltes.hu/view/131126/2013-11-26_11.18.03_www.k.. Csak másolni szeretnék rá adatokat.

Legjobb válasz: Kivetted az eredeti HDD-t? Ha igen akkor ne csodálkozz, hogy nem bootol a géped, mivel a HDD-n van a windows... Tedd vissza az eredetit és mellé tedd ezt a másikat. Ha egymás mellett vannak, akkor meg a BIOSban kell átállítani, hogy melyik HDD-rõl bootoljon, mert úgy tûnik, mindenképpen a frissen betett HDD-rõl akar.

Kivetted az eredeti HDD-t? Ha igen akkor ne csodálkozz, hogy nem bootol a géped, mivel a HDD-n van a windows... Tedd vissza az eredetit és mellé tedd ezt a másikat. Ha egymás mellett vannak, akkor meg a BIOSban kell átállítani, hogy melyik HDD-rõl bootoljon, mert úgy tûnik, mindenképpen a frissen betett HDD-rõl akar.
A kérdező hozzászólása: Az eredeti (SSD) benne is van, de nem értem miért a frissen berakott HDD-rõl akar indulni.
Akkor a BIOS ban állisd át a boot devicet!
mert biosban valszeg van egy alap sorrend, hogy pl mondjuk alapból hdd-rõl bootol, ha az nincs akkor ssd-rõl, és mivel hdd eddig nem volt vígen elvolt az ssd-vel, de msot hogy van már a hdd-rõl próbál bootolni. lépj be biosba és állítsd át a sorrendet.
A kérdező hozzászólása: át állítottam , , köszönöm a válaszokat, , most mûködik

Hogyan másoljunk linket a M. Firefox segítségével?

Komment. Az Explorerrel való linkmásolást ismerem, de hogyan másoljuk le a linket az Explorerben? Ott nincs ilyesmi, hogy Parancsikon másolása.

Legjobb válasz: Jobb katt a hivatkozáson, majd a felbukkanó menüben katt a "Hivatkozás címének másolása" pontra

Jobb katt a hivatkozáson, majd a felbukkanó menüben katt a "Hivatkozás címének másolása" pontra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!