Találatok a következő kifejezésre: Hogyan másoljunk a (50 db)

Hogy másoljak a microsd-re?

van egy micro-sd kártyám és akarok rá zenéket rakni telefonba lenne használva nem akarom bluetoothval mert lassú lenne van 1 sd kártya olvasóm és mindent beolvas csak a microsd-t nem vagyis beolvassa látja de nem tudok rá másolni írásvédettséget nem tudom levenni mert megint ott lesz a pipa ha az archiválandó elől leszedem a pipát akkor hiba: az attribótumoknak következő jájlra történő alkalmazásról d/mappa neve az adathordozó írásvédett az sd kártyákra gond nélkül másol mi lehet a baj?

Legjobb válasz: MicroSD ugye adapterbe megy bele, és úgy a kártyaolvasóba. Az adapteren van egy pöcök, ami ha megfelelõ irányba van tolva, akkor írásvédetté teszi a kártyát.

MicroSD ugye adapterbe megy bele, és úgy a kártyaolvasóba. Az adapteren van egy pöcök, ami ha megfelelõ irányba van tolva, akkor írásvédetté teszi a kártyát.
A kérdező hozzászólása: de nem találom azt a pöcköt :/
A kérdező hozzászólása: vagyis van olxan hogy lock és lefelé nyíl de a pöcök nincs ot :/
elvileg: http://netrino.hu/i/3157.jpg (az a kis szürke a Lock nyíl mellett) gyakorlatilag ha nincs, akkor az gázosabb :) itt egy angol leírás (2-es ponttól), hogy ha ki van törve, akkor hogy lehet megoldani: http://www.ehow.com/how_4918797_unlock-sd-card.html
A kérdező hozzászólása: nincs ott a pöcök :/

Photoshopban hogyan másoljam a képre a logót (gif fájl, már csak átmásolni kell)?

Le van zárolva a réteg, azt írja, hogyan másoljam? Hogy oldjam fel?

Legjobb válasz: Picit zavaros amit írsz :D Van egy képed,amire logót akarsz rakni? A rétegeket úgy tudod feloldani,hogy rákatt mégegyszer a kis lakatra,ami a layer panelen van (f7)

Picit zavaros amit írsz :D Van egy képed, amire logót akarsz rakni? A rétegeket úgy tudod feloldani, hogy rákatt mégegyszer a kis lakatra, ami a layer panelen van (f7)


Szeretném aktiválni a myVIP emet megkaptam az üzenetet de a linket nem látom irja viszont hogy másoljak a böngészöbe valamit hol a böngészö?

Legjobb válasz: A levélben kapsz egy linket, arra kell kattintani. Ha nem sikerül, akkor írják azt, hogy másold ki a linket a böngészõ címsorába, és úgy lépj az oldalra. Akkor kijelölöd a szöveget, majd jobb klikk/másolás, és a böngészõ üres címsorában pedig jobb klikk/beillesztés, majd Enter.

A levélben kapsz egy linket, arra kell kattintani. Ha nem sikerül, akkor írják azt, hogy másold ki a linket a böngészõ címsorába, és úgy lépj az oldalra. Akkor kijelölöd a szöveget, majd jobb klikk/másolás, és a böngészõ üres címsorában pedig jobb klikk/beillesztés, majd Enter.

Szeretném használni a Google Analytics-et. Profil létrehozása után a kapott kódot hogyan másoljam a "weboldalamba"?

Köszönöm!

Legjobb válasz: A kódot a honlap head részébe (<head> </head> közé) kell tenni.

A kódot a honlap head részébe (<head> </head> közé) kell tenni.
nem. a</body> zárótag elé kell tenni, azokon az oldalakon, amiken látni szeretnéd. kb. egy hét mire látni fogod az eredményeket. itt van egyébként "how to implement.." http://support.google.com/googleanalytics/bin/answer.py?hl=e..
Tényleg a </body> elé kell rakni Amúgy mikor változtattak? Amikor utoljára néztem még a head-be kellet rakni.
azt nem tudom, de legalább másfél éve így lehet, a sajátomra akkoriban raktam ki.
Énnekem évek óta a head-be van illesztve minden honlapomon, és a mai napig mûködik mindegyik.

Tudtátok hogy az xperia x10 et is másolják a kínaiak?

legalább annyi eszük lenne hogy a másolt telefonoknak megváltoztatnák a külsejét ... viszont egy dolog nem hülyeség a másolt telókban van tv az eredeti márkacégek meg nem hogy ezt másolnák le nem is lenne hülyeség ha szabad másolni az eredetieket akkor ?k meg ezt az egyet lemásolhatnák :D:D

Legjobb válasz: Tudtad hogy MINDENT másolnak? Ezek után nem meglepõ ha egy konkrét dolgot kiemelsz. Én robotokkal foglalkozom. Van egy német cég, a robotját úgy leklónozták mint a sicc, csak egyetlen hajtómûvel nem boldogultak, tettek bele [email protected] Oda a pontosság, de olcsó. Amúgy azért vagy ilyen lelkes, mert nem láttad még élõben a tévés telefont. A minõséget nem másolják le ... ez nem csak a külalakra értendõ.

Tudtad hogy MINDENT másolnak? Ezek után nem meglepõ ha egy konkrét dolgot kiemelsz. Én robotokkal foglalkozom. Van egy német cég, a robotját úgy leklónozták mint a sicc, csak egyetlen hajtómûvel nem boldogultak, tettek bele [email protected] Oda a pontosság, de olcsó. Amúgy azért vagy ilyen lelkes, mert nem láttad még élõben a tévés telefont. A minõséget nem másolják le ... ez nem csak a külalakra értendõ.
A kérdező hozzászólása: A másolatok is jók szerintem a márka az csak egy név.

Kopmlett matrixot (két dimenziós tömböt) hogy másoljak le úgy, hogy ne legyen az új matris és a régi matrix között korai kötés?

Listánál ez könnyű, mert az elemeit hozzáadom egyesével, a matrixnál, akkor korai kötés lesz

Legjobb válasz: Csak én kapok agyf*szt az erõltetetten fordított szakszavaktól? Az assembly (.NET-es fogalomról beszélve) meg szerelvény, mi?

Csak én kapok agyf*szt az erõltetetten fordított szakszavaktól? Az assembly (.NET-es fogalomról beszélve) meg szerelvény, mi?
Amúgy ha a kétdimenziós tömböd tömbök tömbje (azaz [][]), akkor nem értem a kérdést: sima tömböt tudsz másolni, akkor végigmész a tömbökön, és azokra már tudod, hogy kell másolni. Ha [, ], akkor meg két indexszel kell végigmenni másoláskor. De biztos vagyok benne, hogy van erre függvény.
Mi a búbánatról beszélsz a korai kötéssel kapcsolatban. Ha jól tévedek a korai kötés fordítási idõben a késõi kötés futási idõben.....
Egymásba ágyazott ciklus? Vagy nem értem mire gondolsz, szerintem valami egyszerû dolgot bonyolítasz túl fejben.

XBOX-ról hogyan másoljam le a játék közben készített képeket?

XBOX-on játszottunk, és egyszer csak kiírta, hogy nemsokára eléri a fotó limitet. Rámásoltam a képeket egy pendrive-ról de a gépre nem tudjuk rárakni. HELP! Köszi! :D

Hogyan másoljak fájlokat a virtuális Windows 3.1 -re?

IMG fájlokat kell csinálni, na de, hogy?

Hogyan másoljam le a lemezt?

Kedves Segít?k!

Legjobb válasz: Írásvédett? De nem felülírni akarod hanem lemásolni nem? Egy sima íróprogrammal le lehet másolni sztem.

Írásvédett? De nem felülírni akarod hanem lemásolni nem? Egy sima íróprogrammal le lehet másolni sztem.
A kérdező hozzászólása: Elnézést helyesbítek! Nem írásvédett hanem, másolásvédett!
Na az már más tészta :D Akkor meg próbáld az anydvd programot feltelepíteni. Az elvileg feltöri a védelmet automatikusan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!