Találatok a következő kifejezésre: Hogyan letezik, nem szeret a baratom, (2 db)

Hogyan letezik, hogy nem szeret a baratom, de megis, de nem akar otthagyni?

Egy ev 5 ho.ja vagyunk egyutt.Sokat veszekedtem vele, mert soha nem mutatta ki a szeretet,s azt hittem csak jatszik velem.nem vettem eszre h olyan gyenge ember akit a szulei kontrolalnak.Es probalt tenni ez ellen, de o mar csak ilyen marad.Azt mondja, hogy o mar nem szeret, de tart hozzam, es ezert nem akar szakitani.Ugy magyarazta h a tartas es a szeretet hataran 99% a szeretet fele erez.

Legjobb válasz: ja es megkerlek, ne arra kommentaljatok h szakitsak mert azt magamtol is tudom. engem az erdekel, hogy ha volna megoldas vagy ha valaki volt-e ilyen helyzetbe? Mit lehet tenni?

A kérdező hozzászólása: ja es megkerlek, ne arra kommentaljatok h szakitsak mert azt magamtol is tudom. engem az erdekel, hogy ha volna megoldas vagy ha valaki volt-e ilyen helyzetbe? Mit lehet tenni?
Szia! Mindenképpen mutasd ki, mennyire bánt téged ez a dolog. Ha õ is szeret, akkor azt akarja, hogy boldog légy és próbál változtatni. Ha viszont valóban úgy van, hogy õ már nem szeret, akkor mit akarsz még tõle? Azért nem akar szakítani, mert már megszokta , h mellette vagy. Ez neki baromi kényelmes, mert úgy is mellette vagy, hogy neki nem kell tennie semmit. Én a helyedben ha nem is szakítanék, de szüneteltetném a kapcsolatot. Ha majd nem leszel mellette, talán trájön, hogy neki is tennie kell a kapcsoltért, nem csak neked.
Tudod a valaszt. A megoldas abban rejlik. Gondolkodtal mar azon, hogy esetleg a szeretet amit erzel nem mas, mint ragaszkodas es felelem az egyedullettol es ujra keresgelestol? Az erzelemmentes embereket es ugy altalaban az embereket megvaltoztatni nagyon nehez vagy szinte sokszor lehetetlen. Szeresd magad elegge ahoz, hogy ne kinozd magad. Ha papa-mama megmondja mit csinaljon megis mire szamithatsz a jovoben? Tartas? Milyen szo ez? En egyet tudok: ha engem ezzel alazna meg egy pasi 5(????!!!!) honap utan, azt mondanam ez egy impotens bunko es a legszarabb helyzetben kisetalnek az eletebol. 5 honap utan a szerelemnek jobban kellene egnie mint valaha...ez az ember egy elo halott.

Létezik olyan, hogy valaki nem szeret csókolózni? Mit tegyek, ha a barátom akarja, de én nem?

Volt már több barátom is, csókolóztam párszor, de valamiért nem nagyon szeretem senkivel. A mostani barátomat is inkább ölelgetni meg simogatni szeretem, csókolózni ritkán szoktam vele. Pedig nagyon szeretem, és ölelni nagyon jó, csak a csókolózással van bajom. Nem hiszem, hogy azért, mert rosszul csókol, eddig egy fiúval se szerettem a csókolózást. Az a baj, hogy látom rajta, ha épp szeretne csókolózni, de nekem meg csak nagyon ritkán van kedvem hozzá, akkor is csak pár másodpercig szoktam csókolni. Volt már olyan, hogy csak azért megcsókoltam, hogy neki jó legyen, de utána mondta, hogy látta rajtam, hogy épp nem volt kedvem, és hogy olyankor ne er?ltessem. De mit csináljak, ha szinte sosincs kedvem? Pedig tényleg szeretem a barátomat!

Legjobb válasz: Ugyanolyan vagyok mint te. Én sem igazán szeretek csókolózni, inkább én is csak a szájrapuszik és az ölelések pártját fogom. Persze egy szájrapuszit is "meg lehet csinálni" szenvedélyesen :) Nincs veled semmi gond. Vannak olyan emberek akik meg "közönség" elött nem szeretnek csókolózni vagy nyalakodni. Te a smárt nem szereted. Semmi gond ezzel.

Ugyanolyan vagyok mint te. Én sem igazán szeretek csókolózni, inkább én is csak a szájrapuszik és az ölelések pártját fogom. Persze egy szájrapuszit is "meg lehet csinálni" szenvedélyesen :) Nincs veled semmi gond. Vannak olyan emberek akik meg "közönség" elött nem szeretnek csókolózni vagy nyalakodni. Te a smárt nem szereted. Semmi gond ezzel.
Egyetértek az elõttem szólóval, én sem szeretek csókolózni. Bár én azért nem, mert az elsõ csókom borzalmas volt, és azóta senkivel sem élvezem. A szájrapuszikat és az öleléseket annál inkább. A barátom tisztában van ezzel, nem is erõltet hosszas "smárolást", sokszor csak szájrapuszit alkalmazunk, egymás után több rövidebb-hosszabb puszi a szájra, idõnként hagyom hogy a nyelvét is alkalmazza, és viszonzom, de nagyon rövid ideig, mert tényleg nem szeretem. Szóval ne keseredj el, nem vagy egyedül. Lehet ezt "arany-középút" elven is csinálni, ahogy leírtam.
Nekem se jön be a csókolózás, nem szeretem, minden más oké, de ez ajaj! Nem tudom miért, de kiráz a hideg tõle. A puszi azért jöhet.
Régen én sem szerettem csókolózni, aztán egyszer szájherpeszem lett és nem csókolózhattunk, hogy ne kapja el tõlem. na akkor annyira szenvedtem, nagyon hiányzott, annyira szerettem volna megcsókolni, szóval nálunk már mûködik a csók, de azért néha elõfordul, hogy a nagyon hosszadalmasra nincs kedvem, meg úgy is érzem, hogy szinte nem kapok levegõt. Azért én mostmár szeretek csókolózni.
Régen én is utáltam a csókolózást, egy 2 éves kapcsolatban, az akkori párom belémvéste, hogy a szájrapuszi minden szempontból jobb. Mellette elég is volt, nem volt igényem rá. A mostani barátommal azonban imádok, az egyik legfontosabb dolog lett, talán csak a megfelelõ párt kellett hozzá megtalálnom.
Létezik. Én pl azt nem tudom elviselni, ha a combomat simogatják. Még a barátomtól sem. Szerintem is létezik aranyközépút. Például ha "filmes" csókokkal oldjátok meg. A száj ugyanúgy nyitva van, és hozzáér a másikéhoz, de a nyelv marad a saját szájadban. Azt hiszem legalábbis... Próbálgass ki sokféle technikát, csókból sem csak egy van.
legtöbbször nekem sincs kedvem hozzá, de van egy tuti tipp amitõl élvezni fogod (nekem bevált): sokáig ne csókolózzatok, kérd meg a barátod ha te próbálkoznál, húzza el a fejét, egyáltalán ne engedje, vagy éppcsakhogy egy kis puszit adjon, meglátod, ez fel fogja kelteni a vadászösztönt :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!