Találatok a következő kifejezésre: Hogyan letezik, nem szeret a (12 db)

Hogyan letezik, hogy nem szeret a baratom, de megis, de nem akar otthagyni?

Egy ev 5 ho.ja vagyunk egyutt.Sokat veszekedtem vele, mert soha nem mutatta ki a szeretet,s azt hittem csak jatszik velem.nem vettem eszre h olyan gyenge ember akit a szulei kontrolalnak.Es probalt tenni ez ellen, de o mar csak ilyen marad.Azt mondja, hogy o mar nem szeret, de tart hozzam, es ezert nem akar szakitani.Ugy magyarazta h a tartas es a szeretet hataran 99% a szeretet fele erez.

Legjobb válasz: ja es megkerlek, ne arra kommentaljatok h szakitsak mert azt magamtol is tudom. engem az erdekel, hogy ha volna megoldas vagy ha valaki volt-e ilyen helyzetbe? Mit lehet tenni?

A kérdező hozzászólása: ja es megkerlek, ne arra kommentaljatok h szakitsak mert azt magamtol is tudom. engem az erdekel, hogy ha volna megoldas vagy ha valaki volt-e ilyen helyzetbe? Mit lehet tenni?
Szia! Mindenképpen mutasd ki, mennyire bánt téged ez a dolog. Ha õ is szeret, akkor azt akarja, hogy boldog légy és próbál változtatni. Ha viszont valóban úgy van, hogy õ már nem szeret, akkor mit akarsz még tõle? Azért nem akar szakítani, mert már megszokta , h mellette vagy. Ez neki baromi kényelmes, mert úgy is mellette vagy, hogy neki nem kell tennie semmit. Én a helyedben ha nem is szakítanék, de szüneteltetném a kapcsolatot. Ha majd nem leszel mellette, talán trájön, hogy neki is tennie kell a kapcsoltért, nem csak neked.
Tudod a valaszt. A megoldas abban rejlik. Gondolkodtal mar azon, hogy esetleg a szeretet amit erzel nem mas, mint ragaszkodas es felelem az egyedullettol es ujra keresgelestol? Az erzelemmentes embereket es ugy altalaban az embereket megvaltoztatni nagyon nehez vagy szinte sokszor lehetetlen. Szeresd magad elegge ahoz, hogy ne kinozd magad. Ha papa-mama megmondja mit csinaljon megis mire szamithatsz a jovoben? Tartas? Milyen szo ez? En egyet tudok: ha engem ezzel alazna meg egy pasi 5(????!!!!) honap utan, azt mondanam ez egy impotens bunko es a legszarabb helyzetben kisetalnek az eletebol. 5 honap utan a szerelemnek jobban kellene egnie mint valaha...ez az ember egy elo halott.

Létezik olyan, hogy valaki nem szeret csókolózni? Mit tegyek, ha a barátom akarja, de én nem?

Volt már több barátom is, csókolóztam párszor, de valamiért nem nagyon szeretem senkivel. A mostani barátomat is inkább ölelgetni meg simogatni szeretem, csókolózni ritkán szoktam vele. Pedig nagyon szeretem, és ölelni nagyon jó, csak a csókolózással van bajom. Nem hiszem, hogy azért, mert rosszul csókol, eddig egy fiúval se szerettem a csókolózást. Az a baj, hogy látom rajta, ha épp szeretne csókolózni, de nekem meg csak nagyon ritkán van kedvem hozzá, akkor is csak pár másodpercig szoktam csókolni. Volt már olyan, hogy csak azért megcsókoltam, hogy neki jó legyen, de utána mondta, hogy látta rajtam, hogy épp nem volt kedvem, és hogy olyankor ne er?ltessem. De mit csináljak, ha szinte sosincs kedvem? Pedig tényleg szeretem a barátomat!

Legjobb válasz: Ugyanolyan vagyok mint te. Én sem igazán szeretek csókolózni, inkább én is csak a szájrapuszik és az ölelések pártját fogom. Persze egy szájrapuszit is "meg lehet csinálni" szenvedélyesen :) Nincs veled semmi gond. Vannak olyan emberek akik meg "közönség" elött nem szeretnek csókolózni vagy nyalakodni. Te a smárt nem szereted. Semmi gond ezzel.

Ugyanolyan vagyok mint te. Én sem igazán szeretek csókolózni, inkább én is csak a szájrapuszik és az ölelések pártját fogom. Persze egy szájrapuszit is "meg lehet csinálni" szenvedélyesen :) Nincs veled semmi gond. Vannak olyan emberek akik meg "közönség" elött nem szeretnek csókolózni vagy nyalakodni. Te a smárt nem szereted. Semmi gond ezzel.
Egyetértek az elõttem szólóval, én sem szeretek csókolózni. Bár én azért nem, mert az elsõ csókom borzalmas volt, és azóta senkivel sem élvezem. A szájrapuszikat és az öleléseket annál inkább. A barátom tisztában van ezzel, nem is erõltet hosszas "smárolást", sokszor csak szájrapuszit alkalmazunk, egymás után több rövidebb-hosszabb puszi a szájra, idõnként hagyom hogy a nyelvét is alkalmazza, és viszonzom, de nagyon rövid ideig, mert tényleg nem szeretem. Szóval ne keseredj el, nem vagy egyedül. Lehet ezt "arany-középút" elven is csinálni, ahogy leírtam.
Nekem se jön be a csókolózás, nem szeretem, minden más oké, de ez ajaj! Nem tudom miért, de kiráz a hideg tõle. A puszi azért jöhet.
Régen én sem szerettem csókolózni, aztán egyszer szájherpeszem lett és nem csókolózhattunk, hogy ne kapja el tõlem. na akkor annyira szenvedtem, nagyon hiányzott, annyira szerettem volna megcsókolni, szóval nálunk már mûködik a csók, de azért néha elõfordul, hogy a nagyon hosszadalmasra nincs kedvem, meg úgy is érzem, hogy szinte nem kapok levegõt. Azért én mostmár szeretek csókolózni.
Régen én is utáltam a csókolózást, egy 2 éves kapcsolatban, az akkori párom belémvéste, hogy a szájrapuszi minden szempontból jobb. Mellette elég is volt, nem volt igényem rá. A mostani barátommal azonban imádok, az egyik legfontosabb dolog lett, talán csak a megfelelõ párt kellett hozzá megtalálnom.
Létezik. Én pl azt nem tudom elviselni, ha a combomat simogatják. Még a barátomtól sem. Szerintem is létezik aranyközépút. Például ha "filmes" csókokkal oldjátok meg. A száj ugyanúgy nyitva van, és hozzáér a másikéhoz, de a nyelv marad a saját szájadban. Azt hiszem legalábbis... Próbálgass ki sokféle technikát, csókból sem csak egy van.
legtöbbször nekem sincs kedvem hozzá, de van egy tuti tipp amitõl élvezni fogod (nekem bevált): sokáig ne csókolózzatok, kérd meg a barátod ha te próbálkoznál, húzza el a fejét, egyáltalán ne engedje, vagy éppcsakhogy egy kis puszit adjon, meglátod, ez fel fogja kelteni a vadászösztönt :D

Hogy létezik, hogy a volt barátnőm gyakran mondja, hogy szeret meg puszil, de nem akar újra járni?

azt gondoltam, hogy csak szívat, de amikor esélye van mindig hozzám szól. Sokat ír a messen is. Én sose írok neki üzenetet, de Õ ett?l függetlenül mindig írogat.(sokszor elég hülye indokokat talál ki csak, hogy írhasson). Más fiúkkal nem látom. Ha kinn van a városban mindig a barátn?ivel van. Míg jártunk nem mondta ennyit, hogy szeret. Mondtam neki, hogy akkor hagyjuk az egészet, jobb lenne ha nem beszélgetnénk ennyit, de Õ ett?l eltekintve csak írogat. Mit akarhat? Rákérdeztem de járni nem akar. S amiket csinál mát több, mint barátság.

Legjobb válasz: Tisztázni kellene, hogy mi a baja Veled? (Ki szakított? Miért?) Az elmondásod szerint, lehet, hogy vonzódik hozzád, de fél valamitõl, vagy van valami kizáró ok, ami azóta sem szûnt meg. Ezt csak Õ tudhatja; Te meg akkor, ha megkérdezed és elmondja. Egy próbát megér.

Tisztázni kellene, hogy mi a baja Veled? (Ki szakított? Miért?) Az elmondásod szerint, lehet, hogy vonzódik hozzád, de fél valamitõl, vagy van valami kizáró ok, ami azóta sem szûnt meg. Ezt csak Õ tudhatja; Te meg akkor, ha megkérdezed és elmondja. Egy próbát megér.

Létezik-e olyan, hogy valaki éveken keresztül vonzódik valakihez, de nem szeret belé? A vonzalom nem egy olyan dolog, ami azért hamarabb elmúlik?

Legjobb válasz: Ha folyamatosan csak rá gondolsz évekig, az nem vonzalom, az rajongás vagy talán szerelem. Részemrõl olyan volt, hogy évekig visszatérõ gondolat volt egy pasi, de csak azért, mert ebben az idõszakban folyton egymást keresztezték az útjaink és nagyon sokszor futottam vele össze. Elkalandoztam néha gondolatban, hogy milyen jó lenne vele, de mivel a valóságban õ nem sok érdeklõdést mutatott irántam, ezért itt ennyiben is maradt a dolog, nem közeledtünk egymáshoz. De ha meglátom, ma is ugyanúgy vonzódnék hozzá. 24 N

Ha folyamatosan csak rá gondolsz évekig, az nem vonzalom, az rajongás vagy talán szerelem. Részemrõl olyan volt, hogy évekig visszatérõ gondolat volt egy pasi, de csak azért, mert ebben az idõszakban folyton egymást keresztezték az útjaink és nagyon sokszor futottam vele össze. Elkalandoztam néha gondolatban, hogy milyen jó lenne vele, de mivel a valóságban õ nem sok érdeklõdést mutatott irántam, ezért itt ennyiben is maradt a dolog, nem közeledtünk egymáshoz. De ha meglátom, ma is ugyanúgy vonzódnék hozzá. 24 N
Nekem volt ilyen, sõt, még mindig vonzónak tartom és teljesen rá vagyok gerjedve, ha a közelemben van, vagy beszélünk. De egyáltalán nem szerelem, ahhoz köze sincs. Pár hónapig össze is jöttem vele, de érzelmeim nem voltak, csak egyszerûen jó volt a közelében lenni, mert tényleg annyira vágytam rá... na meg szimpatikus is, de ennyi. 22L
A kérdező hozzászólása: 2-es válaszoló: Érdekes, amit írtál, fõleg úgy, hogy lány vagy. Azt hittem, ez az egész fõleg fiúkkal fordulhat elõ. Nálam a két fogalom (lány vagyok), azaz a szerelem és a vonzalom összemosódik. Még soha nem volt velem olyan, hogy amikor valaki iránt vonzalmat éreztem, az ne alakult volna át szerelemmé. Nálam ha valaki külsõleg és belsõleg is szimpatikusabb az átlagnál, azaz külsõleg és belsõleg is vonz, akkor beleszeretek. De tudom, hogy minden ember más és más.
A kérdező hozzászólása: Még mindig a kettes válaszolónak: az, hogy érzelmek nem alakultak ki benned, arra van valami logikus magyarázat, vagy pedig csak véletlenszerûen alakult úgy, hogy bár rá voltál gerjedve a srácra és szimpatikus volt a stílusa is, mégsem érezted azt a bizonyos pluszt, ami alapján azt mondhattad volna, hogy ez már szerelem?
A 2-es vagyok. Hát szerintem a szerelemre sosincs logikus magyarázat. Sõt, nem is feltétlen abba lesz szerelmes az ember, aki nagyon tetszik neki, meg szimpatikus. Én igazán szerelmes kétszer voltam, most vagyok az másodszor, szóval nálam ehhez az érzéshez édes kevés a vonzalom és szimpátia. :) A srác pedig tudom, hogy nem olyan férfi, akire szükségem van, nagyon jól érzem magam vele, tehát remek haver, az ágyban is jó volt, szóval a szex is stimmel, de az érzelmi rész... hát az nem. Érzelmileg nem ugyanabba a kategóriába tartozunk, így hát nem tudtak elmélyülni az érzelmeim. Õ viszont belém szeretett, szóval inkább szakítottam vele. Nálam a szerelemhez amúgy pont ez kell, hogy beszélek az illetõvel, és elsõ pillanatra tudom az agyammal, a szívemmel, mindennel, hogy igen, õ kell. Persze nem egybõl szerelmes vagyok, de tudom, hogy az leszek. (Legalábbis eddig mindkét szerelemnél így volt.) Ennél a srácnál is egybõl éreztem, hogy kell nekem, de tudtam, hogy ez csak szimpla vonzalom.
létezik..szerintem ez lassabban és fájdalmasabban múlik, mint a szerelem egy lány

Létezik az, hogy minden porcikámban azt érzem, hogy szeret a férfi pedig nem vallja meg? Mennyire szabad az érzésekre hallgatni?

Legjobb válasz: 50-50% ,derítsd ki! Hisz nõ vagy! Megy ez nekünk mint a karika csapás!:))

50-50% , derítsd ki! Hisz nõ vagy! Megy ez nekünk mint a karika csapás!:) )
A kérdező hozzászólása: Bár tudnám, hogy lehet ezt kideríteni anélkül, hogy nyíltan megkérdezném.
Adok ötletett! Pl. Tûnj el egy picit! Ne keresd! Éreztesd vele hogy fáj neked hogy , nem tudja elmondani hogy mit érez..vagy menjetek el bulizni mindketten barátokkal, öltözz ki! Beszélgess más fiúkkal! Muszáj jelet adnia!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat!
Hogyne létezne. Sok férfi érzelmi analfabéta. Ráadásul sokkal inkább a tetteinkkel bizonyítunk mint szavakkal. Ilyenek vagyunk.

Ha nem szedek fogamzásgátlót (Cypromix), rendkívül pattanásos a bõröm. Létezik olyan szer, ami rendbe tenné a bõröm anélkül, hogy késleltetni kelljen a gyermekáldást?

Legjobb válasz: hány éves vagy? mert ha felnött akkor ki kéne vizsgáltatni ugynis felnött korban mindig hormon probléma okozza a pattanásos bört. endokrinológushoz menj. Kéne egy telejsn hormon panel és tehreléses cukor és inzulin vizsgálat.

hány éves vagy? mert ha felnött akkor ki kéne vizsgáltatni ugynis felnött korban mindig hormon probléma okozza a pattanásos bört. endokrinológushoz menj. Kéne egy telejsn hormon panel és tehreléses cukor és inzulin vizsgálat.
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok, 18 évesen kezdtem el a gyógyszert, amit egy éve hagytam el. Augusztusra ismét nagyon csúnya lett a bõröm. Köszönöm a választ! Nézegettem bõrgyógyászokat is, de az általuk felírható gyógyszereket a teratogén hatásuk miatt elvetem.
Miért nem akarsz szedni?Híztál tõle?Vagy mi történt?
Biorezonanciát ajánlok!Viszont azt nem értem, hogy késöbb miért szednéd újra, ha érzékeled, hogy mennyire hazavágta a hormonrendszered...
Én is Yadine-t szedtem :) És nálam is ugyanaz a probléma, mint a legtöbb embernél, mikor abbahagyja: össze -vissza a ciklusom..A nõdokim azt mondta, meg kell nyugodni, nem stresszelni rajta, hihetetlenül sokat segíthet..Szóval nyugi, és ha nem lesz jobb akkor doki!
En a 13:09-es vagyok, en ugyan mast szedtem, de amiota abbahagytam, azota 2 havonta jon meg. Szerintem ehhez ido kell, h rendbe jojjon, esetleg konzultalj egy orvossal.
12:54 es vok.Háát szerintem pedig csak hormontartalmú gyógyszerekkel tudnád rendbe hozni.Én soha nem szedtem semmit és pontosan jön meg mindig.Napra pontosan.
Mit szedtel?
Persze létezik de ez is receptre adják ki... Barátnõmnek is az orvos azt írta fel amikor cisztával mûtéték hogy rendbe jöjjön a hormonháztartása
A kérdező hozzászólása: Yadine-t :)
A kérdező hozzászólása: Félreértettél, nem fogamzásgátlót nem szeretnék többé szedni, hanem a menstruációmat nem szeretném valamilyen hormontartalmú szerrel meghozni, jó lenne ha kicsit 'fellélegezhetne' a szervezetem. Ezért gondoltam, hogy jó lenne valamilyen természetes szer, ami segíthetne. Egyébként a fogamzásgátlónak semmilyen mellékhatása nem volt nálam, nagy pontos és fájdalommentes ciklusaim voltak, nem híztam, sõt fogytam, pedig amúgyis elég vékony vagyok. Az egyetlen mellékhatása talán az volt, hogy megnõttek a melleim.
A kérdező hozzászólása: Hát talán majd gyermekek után vagy ilyesmi...tudod, soha ne mondd, hogy soha

Létezik az hogy a barátnőm szeret csak nem mutatja ki?

én egésznap puszilgatom meg minden és tök jol elvagyunk de magától soha nem ut eszébe az h nyujtsa a kezét h fogjam meg vagy hogy ? hajoljon oda egy pusziért s?t még a suliba nem is foglalkozik velem stb

Legjobb válasz: Mióta vagytok együtt?Elõtted volt valakije?

Mióta vagytok együtt?Elõtted volt valakije?
A kérdező hozzászólása: ma el is montam utána küldi az smseket esténként csak sztem az meg már rég rossz ha szolni kell érte mármint nem azért h küldjön csak h jolesne ezt sztem tudnia kéne....
A kérdező hozzászólása: ilyet szol h fél kimutatni nehogy biztonságba érezzem magam és megcsaljam meg azt h õ nemtudta h nekem ennyire fontos az h néha odahajoljon õ puszit adni
vaaagy... mondjuk mondd el neki, mi a problémád, és kérd meg rá, hogy ha szeret, igyekezzen egy picit ki is mutatni és adj neki tippeket, minek örülnél a témakörben (pl. puszi társaságban is, ahogy írtad, õ fogja meg néha a kezedet stb.)
Felcserélõdtek nagyon a szerepek. Amit te csinálsz azt pont neki kéne, és neked nem. Kicsit sok vagy neki szerintem.
A kérdező hozzászólása: am meg nagyon féltékeny ha beszélgetek egy másik lánnyal suliba pl arra nagyon
A kérdező hozzászólása: fél éve vagyunk együtt. én vettem el a szüzességét és elsõ komoly kapcsolata
lehet ! de tedd valahogy féltékenyé és ha nem csinál semmit akkor nem biztos hogy szeret :(
szerintem nagyon gáz vagy neki...ilyeneket a nõk szoktak csinálni.
Nem 100-as a csaj. Bántás nélkül mondom.

Olyan autófényező szer kellene, amely az autóra kenés után tényleg "nem engedi", hogy a por és minden sz*r rátelepüljön, létezik ilyen?

Addig a Pro-long ot használtam, de semmi hasznát nem látom. Sajnos kényes fekete az autóm.

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
car lovely a neve. nekem bevallt
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudod, hogy hol lehet kapni ezt a car lovely szert?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszodat! Jár a zöld kéz :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!