Találatok a következő kifejezésre: Hogyan letezik, nem szeret (20 db)

Létezik olyan, hogy valaki nem szeret szopni?

Nem tudom, miért, de én nem szeretek... Egyenesan majdhogynem utálok szopni. Nem azért, mert azzal csak barátom elégül ki, hanem nem tudom... Van másnál is ilyen? Valahogy lehet ezen változtatni?

Legjobb válasz: Azt bezzeg szereted, hogyha kinyal téged a barátod :D Vagy tévedek? Valamit valamiért...

Azt bezzeg szereted, hogyha kinyal téged a barátod :D Vagy tévedek? Valamit valamiért...
Ha nem szereted, akkor nem kell csinálni. Nem mindenki szer szopni.Ha a barátod igazán szeret, akkor nem érdekli ez.
Nekem volt ilyen barátnõm. Nagyon kiábrándító tud lenni... Orál nélkül úgy érzem nem teljes a szex.
Bezzed édesanyád csecsét szo ptad porontyként szorgalmasan...-.-
Ha nem szereted, hát nem szereted. Nem mindenki szereti, és nem kötelezõ szeretni bármit is. Mindent lehet, de semmit sem kötelezõ. Igy szól a szabály :) Viszont olyan is lehet, hogy egy nagyon nagy szerelemben egy szép farkú fiúval egyszerûen megérzed az izét (nem csak úgy :D), és imádni fogod. :)
Igen, létezik, és akármit mondanak a pasik, nem kötelezõ szeretni. Mint ahogy olyan pasi is van, amelyik meg nyalakodni nem szeret. Amúgy azért érdemes elgondolkodnod, miért nem szereted... Elsõ barátod van? Kényszerített-e bármi módon, akár lelkileg, pl. kérte, amikor te még nem álltál készen rá? Mert ha a pasi elvárja, amikor a nõ meg húzódozik, akkor könnyû ám megutálni. Elvárásból én sem szeretném csinálni, de nekem volt olyan szerencsém, hogy a partnerem megvárta, a mai napig megvárja, amíg magamtól közeledek felé ilyen módon.
Én sem szeretem. Unalmasnak, és kissé lealacsonyítónak tartom. Na meg volt olyan partnerem, aki nem tartotta annyira tisztán magát, amennyire kellett volna. És nagyon sokan emiatt undorodnak az egésztõl. Ha meg elvárják, csak mégjobban megmakacsolom magam. De a mostani barátom megvárta, amíg én közeledtem, és így jobb volt. Meg ha szeretsz valakit, félre fogod tenni a véleményedet.:)

Létezik olyan, hogy valaki nem szeret csókolózni? Mit tegyek, ha a barátom akarja, de én nem?

Volt már több barátom is, csókolóztam párszor, de valamiért nem nagyon szeretem senkivel. A mostani barátomat is inkább ölelgetni meg simogatni szeretem, csókolózni ritkán szoktam vele. Pedig nagyon szeretem, és ölelni nagyon jó, csak a csókolózással van bajom. Nem hiszem, hogy azért, mert rosszul csókol, eddig egy fiúval se szerettem a csókolózást. Az a baj, hogy látom rajta, ha épp szeretne csókolózni, de nekem meg csak nagyon ritkán van kedvem hozzá, akkor is csak pár másodpercig szoktam csókolni. Volt már olyan, hogy csak azért megcsókoltam, hogy neki jó legyen, de utána mondta, hogy látta rajtam, hogy épp nem volt kedvem, és hogy olyankor ne er?ltessem. De mit csináljak, ha szinte sosincs kedvem? Pedig tényleg szeretem a barátomat!

Legjobb válasz: Ugyanolyan vagyok mint te. Én sem igazán szeretek csókolózni, inkább én is csak a szájrapuszik és az ölelések pártját fogom. Persze egy szájrapuszit is "meg lehet csinálni" szenvedélyesen :) Nincs veled semmi gond. Vannak olyan emberek akik meg "közönség" elött nem szeretnek csókolózni vagy nyalakodni. Te a smárt nem szereted. Semmi gond ezzel.

Ugyanolyan vagyok mint te. Én sem igazán szeretek csókolózni, inkább én is csak a szájrapuszik és az ölelések pártját fogom. Persze egy szájrapuszit is "meg lehet csinálni" szenvedélyesen :) Nincs veled semmi gond. Vannak olyan emberek akik meg "közönség" elött nem szeretnek csókolózni vagy nyalakodni. Te a smárt nem szereted. Semmi gond ezzel.
Egyetértek az elõttem szólóval, én sem szeretek csókolózni. Bár én azért nem, mert az elsõ csókom borzalmas volt, és azóta senkivel sem élvezem. A szájrapuszikat és az öleléseket annál inkább. A barátom tisztában van ezzel, nem is erõltet hosszas "smárolást", sokszor csak szájrapuszit alkalmazunk, egymás után több rövidebb-hosszabb puszi a szájra, idõnként hagyom hogy a nyelvét is alkalmazza, és viszonzom, de nagyon rövid ideig, mert tényleg nem szeretem. Szóval ne keseredj el, nem vagy egyedül. Lehet ezt "arany-középút" elven is csinálni, ahogy leírtam.
Nekem se jön be a csókolózás, nem szeretem, minden más oké, de ez ajaj! Nem tudom miért, de kiráz a hideg tõle. A puszi azért jöhet.
Régen én sem szerettem csókolózni, aztán egyszer szájherpeszem lett és nem csókolózhattunk, hogy ne kapja el tõlem. na akkor annyira szenvedtem, nagyon hiányzott, annyira szerettem volna megcsókolni, szóval nálunk már mûködik a csók, de azért néha elõfordul, hogy a nagyon hosszadalmasra nincs kedvem, meg úgy is érzem, hogy szinte nem kapok levegõt. Azért én mostmár szeretek csókolózni.
Régen én is utáltam a csókolózást, egy 2 éves kapcsolatban, az akkori párom belémvéste, hogy a szájrapuszi minden szempontból jobb. Mellette elég is volt, nem volt igényem rá. A mostani barátommal azonban imádok, az egyik legfontosabb dolog lett, talán csak a megfelelõ párt kellett hozzá megtalálnom.
Létezik. Én pl azt nem tudom elviselni, ha a combomat simogatják. Még a barátomtól sem. Szerintem is létezik aranyközépút. Például ha "filmes" csókokkal oldjátok meg. A száj ugyanúgy nyitva van, és hozzáér a másikéhoz, de a nyelv marad a saját szájadban. Azt hiszem legalábbis... Próbálgass ki sokféle technikát, csókból sem csak egy van.
legtöbbször nekem sincs kedvem hozzá, de van egy tuti tipp amitõl élvezni fogod (nekem bevált): sokáig ne csókolózzatok, kérd meg a barátod ha te próbálkoznál, húzza el a fejét, egyáltalán ne engedje, vagy éppcsakhogy egy kis puszit adjon, meglátod, ez fel fogja kelteni a vadászösztönt :D

Létezik-e olyan, hogy valaki éveken keresztül vonzódik valakihez, de nem szeret belé? A vonzalom nem egy olyan dolog, ami azért hamarabb elmúlik?

Legjobb válasz: Ha folyamatosan csak rá gondolsz évekig, az nem vonzalom, az rajongás vagy talán szerelem. Részemrõl olyan volt, hogy évekig visszatérõ gondolat volt egy pasi, de csak azért, mert ebben az idõszakban folyton egymást keresztezték az útjaink és nagyon sokszor futottam vele össze. Elkalandoztam néha gondolatban, hogy milyen jó lenne vele, de mivel a valóságban õ nem sok érdeklõdést mutatott irántam, ezért itt ennyiben is maradt a dolog, nem közeledtünk egymáshoz. De ha meglátom, ma is ugyanúgy vonzódnék hozzá. 24 N

Ha folyamatosan csak rá gondolsz évekig, az nem vonzalom, az rajongás vagy talán szerelem. Részemrõl olyan volt, hogy évekig visszatérõ gondolat volt egy pasi, de csak azért, mert ebben az idõszakban folyton egymást keresztezték az útjaink és nagyon sokszor futottam vele össze. Elkalandoztam néha gondolatban, hogy milyen jó lenne vele, de mivel a valóságban õ nem sok érdeklõdést mutatott irántam, ezért itt ennyiben is maradt a dolog, nem közeledtünk egymáshoz. De ha meglátom, ma is ugyanúgy vonzódnék hozzá. 24 N
Nekem volt ilyen, sõt, még mindig vonzónak tartom és teljesen rá vagyok gerjedve, ha a közelemben van, vagy beszélünk. De egyáltalán nem szerelem, ahhoz köze sincs. Pár hónapig össze is jöttem vele, de érzelmeim nem voltak, csak egyszerûen jó volt a közelében lenni, mert tényleg annyira vágytam rá... na meg szimpatikus is, de ennyi. 22L
A kérdező hozzászólása: 2-es válaszoló: Érdekes, amit írtál, fõleg úgy, hogy lány vagy. Azt hittem, ez az egész fõleg fiúkkal fordulhat elõ. Nálam a két fogalom (lány vagyok), azaz a szerelem és a vonzalom összemosódik. Még soha nem volt velem olyan, hogy amikor valaki iránt vonzalmat éreztem, az ne alakult volna át szerelemmé. Nálam ha valaki külsõleg és belsõleg is szimpatikusabb az átlagnál, azaz külsõleg és belsõleg is vonz, akkor beleszeretek. De tudom, hogy minden ember más és más.
A kérdező hozzászólása: Még mindig a kettes válaszolónak: az, hogy érzelmek nem alakultak ki benned, arra van valami logikus magyarázat, vagy pedig csak véletlenszerûen alakult úgy, hogy bár rá voltál gerjedve a srácra és szimpatikus volt a stílusa is, mégsem érezted azt a bizonyos pluszt, ami alapján azt mondhattad volna, hogy ez már szerelem?
A 2-es vagyok. Hát szerintem a szerelemre sosincs logikus magyarázat. Sõt, nem is feltétlen abba lesz szerelmes az ember, aki nagyon tetszik neki, meg szimpatikus. Én igazán szerelmes kétszer voltam, most vagyok az másodszor, szóval nálam ehhez az érzéshez édes kevés a vonzalom és szimpátia. :) A srác pedig tudom, hogy nem olyan férfi, akire szükségem van, nagyon jól érzem magam vele, tehát remek haver, az ágyban is jó volt, szóval a szex is stimmel, de az érzelmi rész... hát az nem. Érzelmileg nem ugyanabba a kategóriába tartozunk, így hát nem tudtak elmélyülni az érzelmeim. Õ viszont belém szeretett, szóval inkább szakítottam vele. Nálam a szerelemhez amúgy pont ez kell, hogy beszélek az illetõvel, és elsõ pillanatra tudom az agyammal, a szívemmel, mindennel, hogy igen, õ kell. Persze nem egybõl szerelmes vagyok, de tudom, hogy az leszek. (Legalábbis eddig mindkét szerelemnél így volt.) Ennél a srácnál is egybõl éreztem, hogy kell nekem, de tudtam, hogy ez csak szimpla vonzalom.
létezik..szerintem ez lassabban és fájdalmasabban múlik, mint a szerelem egy lány

Letezik, hogy az anyam harmonk közül engem nem szeret? Ha igen, akkor miert viselkedik velem igy?

27 eves nö vagyok. Van ket fiu testverem, egy batyam, meg egy öcsem. Mindig ereztem, hogy velem anyam masmilyen, mint a batyammal. Sosem tudtam vele beszelgetni, szigoru volt velem, es nem ereztem, hogy szeretne. Tudom egy lany gyerekkel maskepp viselkednek a szülök, mint egy fiuval, de az anyam engem nem feltett jobban, söt. Szo szerint nem foglalkozott velem. 7 eve költöztem el otthonrol, öt eve elek külföldön, van egy 5 eves kisfiam is. Eleg ritkan, evente egyszer, max ketszer megyünk haza egy, max ket hetre, es olyankor sem tudom meguszni veszekedes, es vita nelkül. Ket eve a batyamek is kiköltöztek oda, ahol mi elünk, mert talaltunk batyamnak egy nagyon jo munkat. /Batyammal, es öcsemmel is nagyon jo a kapcsolatom, imadjuk egymast / 5 evig, hacsak en fel nem hivtam anyamekat, akkor nem is beszeltünk, mert ök soha nem hivtak minket, batyamekat viszont rendszeresen hivjak telefonon. Ket honapja volt egy sulyos autobalesetem. Ketszer ujraelesztettek, egy hetig voltam komaban, es nem tudtak az orvosok, hogy tulelem e, es anyamek nem jöttek ki hozzam, csak harom het mulva, de akkor amugyis kijöttek volna, mert az öcsem nalunk töltötte a nyari szünetet, es ugy volt megbeszelve, hogy ök jönnek erte. Anyam arra hivatkozott, hogy nem volt penzük az utra, de ezt en nem tudom elfogadni, mert ha ezt akkor mondtak volna, a parom is, es a testverem is azonnal segitettek volna, hogy ki tudjanak jönni hozzam, hiszen akkor meg nem lehetett tudni tulelem e. Anyosomnak annyit mondott anyam, hogy ha meghalok, hat nincs mas valasztas, bele kell törödni, es ennyi. Egyetlen könnycseppet sem ejtett ertem. Ez nekem nagyon faj. A ferjem a mai napig nem szeret beszelni erröl, mert neki is faj, hogy anyam ennyire nem törödött velem, ennyire cserben hagyott engem. Meg lehet ezt valaha is bocsajtani? Nem vagyunk haragban, de mar nem tudok ugy nezni az anyamra, mint eddig, valami meghalt bennem iranta. Nem erzem, hogy szeret engem. Semmivel sem tudja elfeledtetni velem azt, hogy mikor magamhoz tertem kerestem öt, de nem volt sehol. Erre szamomra nincs magyarazat, mert nekem is van egyerekem, en is anya vagok, es en belehalnek abba, ha a fiamat erne valami, es en nem lehetnek mellette.

Legjobb válasz: Hasonló helyzetben vagyok én is. Mi is hárman vagyunk testvérek, 3 lány. Az anyánk mindig is külömbséget tett köztünk. Én vagyok a középsõ. Kiskoromban nagyon fájt, hogy így kivételezik, de azóta már férjhez mentem. Mivel nem lakom már otthon, nem érdekel az egész.

Hasonló helyzetben vagyok én is. Mi is hárman vagyunk testvérek, 3 lány. Az anyánk mindig is külömbséget tett köztünk. Én vagyok a középsõ. Kiskoromban nagyon fájt, hogy így kivételezik, de azóta már férjhez mentem. Mivel nem lakom már otthon, nem érdekel az egész.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez lehet a közepsök sorsa:-) Igen, mar nyilvan nekem sem allando problema amiota ekkora köztünk a tavolsag, de azert ez eleg durva huzas volt töle. Es allandoan kapom töle a megjegyzeseket, hogy en vagyok az, aki le sem sz.rja öt. Hm...
Állítólag a középsõ gyerekeknek a legrosszabb a helyzete a családban... De szerintem ennek nem kéne feltétlenül így lennie, a szülõknek nem szabadna kivételezniük!Nem tudom, miért viselkedik így anyád, de ez nagyon szomorú és elítélendõ, ha egy szülõ ilyen.Örülj hogy van saját, szeretõ családod, anyádat meg felejtsd el.Ha nem fogsz vele foglalkozni, talán észre veszi magát. Még ha Te lennél a legfiatalabb, gondolhatná az ember, hogy téged már nem akart, nem voltál betervezve.De mivel van egy öcséd, ez az ellenkezõjét bizonyítja.Talán a nõkkel nehezebben jön ki, az lehet az ok?
A kérdező hozzászólása: Lehet benne valami, mert anyamnak elegge nehez termeszete van. Mindig voltak nagy baratnei, akikkel pletyozott, meg allandoan összejartak, aztan vegül mind megsertödött ra valamiert, es megszakadt a barati kapcsolat. En sem latok mas megoldast, min azt, hogy nem törödöm vele, talan edig ott rontottam el, hogy annyira ragaszkodtam hozza. Mostmar viszont belefaradtam. Többe nem szamithat ram.
Az lehet szerintem is, hogy a két fiú között vagy lány. Sokan a lánygyereket a mai napig nem "értékelik", nem jut jobb kifejezés eszembe. Plusz a középsõknek sem egyszerû, ezt már több családban is láttam sajnos. Csak ismételni tudom, örülj a saját családodnak, ezt már sajnos nem lehet meg nem történtté tenni!
Mondjuk, mielõtt végleges döntésre jutnál, talán tehetnél egy próbát, hogy megbeszéled vele, vagy leírod neki a sérelmeidet és felteszed a kérdést, hogy miért viselkedik veled úgy, ahogy.Elképzelhetõ, hogy õ nem veszi észre magán, mennyire bántóan viselkedik .Lehet, hogy egy õszinte beszélgetés segítene a kapcsolatotokon, ha meg nem, akkor gondolkozz el azon, mi lehet az, amit tanulnotok kellene egymástól.
En is középsõ làny vagyok, soha nem kaptam szeretetet, egy ölelést. En is külföldön élek odamentem férjhez. Amikor hazalàtogatok olyan hozzàm, mintha mindennap làtna. Annyira hiànyozna, hogy igazàn àtölelem megbeszélném vele a problémàimat. Erzem, hogy taszitàs van benne és mégcsak meg sem próbàlom. Csinosan felöltözök, akkor rögtön dicséri nekem a hugomat és a nõvéremet. Nekem még soha nem mondta azt, hogy csinos vagy szép vagyok. Kivülàllóktól kaptam az önbizalmamat mindig. Csak a màsik ami probléma, hogy az imàdott lànyai ki nem àllhatjàk.
Sajnálom:-( Olvastam egy másik kérdésnél is a hozzászólásod. Ne törõdj vele, én is csak ezt tudom mondani. Mi lene ha most abszolu nem foglalkoznál vele, nem irnál, nem hivnál, ha kell akár két évig sem. Nem kapna észbe??Nem hiányoznátok neki akkor sem?
A kérdező hozzászólása: A baleset utani beszelgetes ota lemondtam rola. Pontosan ezt teszem, hogy nem kersem. Eddig ö sem keresett engem, de mar nem is erdekel. Batyamekat hivta azota, kerdezte is, hogy es mi hogy vagyunk, de engem nem hivott fel telefonon. En nem keresem öt, mar belefaradtam, mar egyaltalan nem erdekel.

Létezik olyan hogy valaki annyira szeret valakit hogy ha megcsalják akkor sem képes rá haragudni, és nem tudja elhagyni?

Ha van ilyen akkor az miért van? Annyira szereti? Vagy fél attól hogy egyedül marad? Mit gondoltok egy ilyen emberr?l? Lenézni kell mert gyenge, és nincs büszkesége, és hagyja magát megalázni azzal hogy megcsalták de ? mégsem küldi el a párját?

Legjobb válasz: Sajnos van... anyukámmal ugyanez a helyzet. nem tudom miért ragaszkodik ahhoz az emberhez, és hogy bírja elviselni. Én nem nézem le, hanem sajnálom, ill 1 kicsit butának is tartom, hiszen annyi ember van.. biztos találna másikat, nem kötelezõ egy olyan emberrel élni aki megaláz

Sajnos van... anyukámmal ugyanez a helyzet. nem tudom miért ragaszkodik ahhoz az emberhez, és hogy bírja elviselni. Én nem nézem le, hanem sajnálom, ill 1 kicsit butának is tartom, hiszen annyi ember van.. biztos találna másikat, nem kötelezõ egy olyan emberrel élni aki megaláz
létezik...de az a kapcsolat, ha mindketten szerelmesek nem lesz már olyan mint a régen :) akkorse, ha kiderül akkorse, ha nem.
ha tényleg annyira szeretnék valakit és megcsalna én belehalnék, nem elfogadnám...
igen igen sajnos létezik és ez szomorú!
Az én párom megcsal, és kibékültem vele, mert nagyon szeretem õt. Megbeszéltünk mindent, hogy miért tette, mik voltak az elõzmények, azóta megint minden nagyon jó, úgy érzem megerõsödött a kapcsolatunk, úgyhogy nem bántam meg.
Igen, pl én. annyira szeretem, õ a mindenem...ha megcsalna, akkor se szakítanák vele, mert nagyon szeretem(de tudom nem csal meg) :)
Sajnos ilyen vagyok. Nagyon ritka esetben. Most például egy lánynál. De tényleg, sajnos, ennyire én nem szerettem senkit. Õ sem érti. Nem normálisnak tart. Pedig csak nem tudja felfogni, mit jelent. De persze, emiatt szánalmasnak tartanak páran.
Önérzet teljes hiánya ha nem dobod aki megcsalt..Arra se venném a fáradtságot, hogy leköpjem.
utolsó vok, és nem megcsal (még mindig folyamatosan :D) hanem csak egyszer fordult elõ.
23:02! Miért lenne szomorú? Az, hogy újra összejöttem a párommal, egy nagyon megfontolt döntés volt, és nem bántam meg.Megbeszéltük. Szeretjük egymást és a szánk arra való, hogy megbeszéljük a problémákat és mint kiderült nem azért csalt meg mert nem szeretett. Tudni kell hozzá a körülményeket.
Van, ebbe én is bele estem.Nem volt könnyû.Majd elmúlik.
Igen, van ilyen sajnos. Én mondjuk még nem nagyon voltam ilyen helyzetben, de mivel már több, mint 6 éve szeretem a páromat és nélküle el sem tudnám képzelni az életemet, így lehetséges, hogy én is megbocsájtanék neki.Nem tudom. Van egy barátnõm, aki 5 éve van együtt a "pasijával".1, 5 éve kiderült, hogy a csávónak 7 éve tart egy kapcsolata, tehát mondhatjuk úgy is, hogy a barátnõm tulajdonképpen a szeretõ volt.Aztán szép lassan kiderült az is, hogy a csávó házat vett a másik csajjal.Múlt héten pedig kiderült, hogy a csaj 4 hónapos terhes....nos, ezek ellenére is még szereti a barátnõm, de ezt inkább már betegesnek mondanám..
Engem nem csalt meg a párom, egyszerûen kidobott, pedig minden mást, féltékenykedés, nyomozás utánam, telefonom átnézése mindent megbocsájtottam Neki. Most kidobott, de aztmondta lehet hogy rossz a döntée, és ha az akkor majd egyszer visszajön. Én meg belekapaszkodom ebbe a reménybe, pedig láttom jól viseli nélkülem, én meg teljessen kivagyok, és várok mert nagyon szeretem, és igen visszafogadnám, legalábbis most ugyérzem.Még elég friss a seb.

Hogy létezik, hogy a volt barátnőm gyakran mondja, hogy szeret meg puszil, de nem akar újra járni?

azt gondoltam, hogy csak szívat, de amikor esélye van mindig hozzám szól. Sokat ír a messen is. Én sose írok neki üzenetet, de Õ ett?l függetlenül mindig írogat.(sokszor elég hülye indokokat talál ki csak, hogy írhasson). Más fiúkkal nem látom. Ha kinn van a városban mindig a barátn?ivel van. Míg jártunk nem mondta ennyit, hogy szeret. Mondtam neki, hogy akkor hagyjuk az egészet, jobb lenne ha nem beszélgetnénk ennyit, de Õ ett?l eltekintve csak írogat. Mit akarhat? Rákérdeztem de járni nem akar. S amiket csinál mát több, mint barátság.

Legjobb válasz: Tisztázni kellene, hogy mi a baja Veled? (Ki szakított? Miért?) Az elmondásod szerint, lehet, hogy vonzódik hozzád, de fél valamitõl, vagy van valami kizáró ok, ami azóta sem szûnt meg. Ezt csak Õ tudhatja; Te meg akkor, ha megkérdezed és elmondja. Egy próbát megér.

Tisztázni kellene, hogy mi a baja Veled? (Ki szakított? Miért?) Az elmondásod szerint, lehet, hogy vonzódik hozzád, de fél valamitõl, vagy van valami kizáró ok, ami azóta sem szûnt meg. Ezt csak Õ tudhatja; Te meg akkor, ha megkérdezed és elmondja. Egy próbát megér.

Hogyan letezik, hogy nem szeret a baratom, de megis, de nem akar otthagyni?

Egy ev 5 ho.ja vagyunk egyutt.Sokat veszekedtem vele, mert soha nem mutatta ki a szeretet,s azt hittem csak jatszik velem.nem vettem eszre h olyan gyenge ember akit a szulei kontrolalnak.Es probalt tenni ez ellen, de o mar csak ilyen marad.Azt mondja, hogy o mar nem szeret, de tart hozzam, es ezert nem akar szakitani.Ugy magyarazta h a tartas es a szeretet hataran 99% a szeretet fele erez.

Legjobb válasz: ja es megkerlek, ne arra kommentaljatok h szakitsak mert azt magamtol is tudom. engem az erdekel, hogy ha volna megoldas vagy ha valaki volt-e ilyen helyzetbe? Mit lehet tenni?

A kérdező hozzászólása: ja es megkerlek, ne arra kommentaljatok h szakitsak mert azt magamtol is tudom. engem az erdekel, hogy ha volna megoldas vagy ha valaki volt-e ilyen helyzetbe? Mit lehet tenni?
Szia! Mindenképpen mutasd ki, mennyire bánt téged ez a dolog. Ha õ is szeret, akkor azt akarja, hogy boldog légy és próbál változtatni. Ha viszont valóban úgy van, hogy õ már nem szeret, akkor mit akarsz még tõle? Azért nem akar szakítani, mert már megszokta , h mellette vagy. Ez neki baromi kényelmes, mert úgy is mellette vagy, hogy neki nem kell tennie semmit. Én a helyedben ha nem is szakítanék, de szüneteltetném a kapcsolatot. Ha majd nem leszel mellette, talán trájön, hogy neki is tennie kell a kapcsoltért, nem csak neked.
Tudod a valaszt. A megoldas abban rejlik. Gondolkodtal mar azon, hogy esetleg a szeretet amit erzel nem mas, mint ragaszkodas es felelem az egyedullettol es ujra keresgelestol? Az erzelemmentes embereket es ugy altalaban az embereket megvaltoztatni nagyon nehez vagy szinte sokszor lehetetlen. Szeresd magad elegge ahoz, hogy ne kinozd magad. Ha papa-mama megmondja mit csinaljon megis mire szamithatsz a jovoben? Tartas? Milyen szo ez? En egyet tudok: ha engem ezzel alazna meg egy pasi 5(????!!!!) honap utan, azt mondanam ez egy impotens bunko es a legszarabb helyzetben kisetalnek az eletebol. 5 honap utan a szerelemnek jobban kellene egnie mint valaha...ez az ember egy elo halott.

Ha nem szedek fogamzásgátlót (Cypromix), rendkívül pattanásos a bõröm. Létezik olyan szer, ami rendbe tenné a bõröm anélkül, hogy késleltetni kelljen a gyermekáldást?

Legjobb válasz: hány éves vagy? mert ha felnött akkor ki kéne vizsgáltatni ugynis felnött korban mindig hormon probléma okozza a pattanásos bört. endokrinológushoz menj. Kéne egy telejsn hormon panel és tehreléses cukor és inzulin vizsgálat.

hány éves vagy? mert ha felnött akkor ki kéne vizsgáltatni ugynis felnött korban mindig hormon probléma okozza a pattanásos bört. endokrinológushoz menj. Kéne egy telejsn hormon panel és tehreléses cukor és inzulin vizsgálat.
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok, 18 évesen kezdtem el a gyógyszert, amit egy éve hagytam el. Augusztusra ismét nagyon csúnya lett a bõröm. Köszönöm a választ! Nézegettem bõrgyógyászokat is, de az általuk felírható gyógyszereket a teratogén hatásuk miatt elvetem.

Létezik az hogy a barátnőm szeret csak nem mutatja ki?

én egésznap puszilgatom meg minden és tök jol elvagyunk de magától soha nem ut eszébe az h nyujtsa a kezét h fogjam meg vagy hogy ? hajoljon oda egy pusziért s?t még a suliba nem is foglalkozik velem stb

Legjobb válasz: Mióta vagytok együtt?Elõtted volt valakije?

Mióta vagytok együtt?Elõtted volt valakije?
A kérdező hozzászólása: ma el is montam utána küldi az smseket esténként csak sztem az meg már rég rossz ha szolni kell érte mármint nem azért h küldjön csak h jolesne ezt sztem tudnia kéne....
A kérdező hozzászólása: ilyet szol h fél kimutatni nehogy biztonságba érezzem magam és megcsaljam meg azt h õ nemtudta h nekem ennyire fontos az h néha odahajoljon õ puszit adni
vaaagy... mondjuk mondd el neki, mi a problémád, és kérd meg rá, hogy ha szeret, igyekezzen egy picit ki is mutatni és adj neki tippeket, minek örülnél a témakörben (pl. puszi társaságban is, ahogy írtad, õ fogja meg néha a kezedet stb.)
Felcserélõdtek nagyon a szerepek. Amit te csinálsz azt pont neki kéne, és neked nem. Kicsit sok vagy neki szerintem.
A kérdező hozzászólása: am meg nagyon féltékeny ha beszélgetek egy másik lánnyal suliba pl arra nagyon
A kérdező hozzászólása: fél éve vagyunk együtt. én vettem el a szüzességét és elsõ komoly kapcsolata
lehet ! de tedd valahogy féltékenyé és ha nem csinál semmit akkor nem biztos hogy szeret :(
szerintem nagyon gáz vagy neki...ilyeneket a nõk szoktak csinálni.
Nem 100-as a csaj. Bántás nélkül mondom.

Létezik ilyen, hogy egy fiú nem szeret meg egy nőt sem?

A történetem a következ?: három hónappal ezel?tt megismerkedtem egy pasassal, aki már 35 éves.Nos, nekem bejön, vonzódok is, de rajta látom, hogy nem az igazi.

Legjobb válasz: igen, a melegek

igen, a melegek
22:46os vagyok! igen..ettõl még megismerhetné a másik embert!Nah és persze megkérdezhette volna 3 hét alatt, hogy miért is szakítottál vele.Arról meg, hogy írtad, hogy miért keres akkor kapcsolatot, az ugrott be elsõre, hogy mi van, ha õ akar most "játszani" mások érzelmeivel? "Felszed" valakit és aztán csalódást okoz annak, aki valójában szeretné! Az a baj, hogy késõbb fog csak rájönni, hogy Te szeretted volna és mit is veszített..már ha "megkomolyodik" valaha és lesznek céljai, mint pl családalapítás vagy ilyesmi Neked azért sok sikert kívánok, remélem találsz majd olyat, aki meg is érdemel Téged ! :)
A kérdező hozzászólása: 22:46, neked jó válaszod van, én is ugyanerre gondoltam, mert az elsõ barátnõje megcsalta. De ha valaki így járt, akkor is megismerheti a másik embert, hogy valójában õ milyen? vagy ha ennyire nem bízik meg a másik emberbe, akkor miért keres kapcsolatot, mert így nincs sok értelme.
A kérdező hozzászólása: "Valamivel gyakoribb, hogy egy férfi nem szeret bele egy nõbe, mint a fordítottja. Képzeld, ha ez az arány fordítva lenne. Az egész életünk egy orgia lenne. Leállna a termelés." Pedig az lenne a normális, ha a pasik is szerelmesek lennének. Ezért van ez a sok csalódással végzõdõ, rossz kapcsolat. A pasik érdekemberek.
A kérdező hozzászólása: érdekesek a hozzászólások...igen én sem vagyok nõ létemre könnyen beleszeretõs típus, de ebbe a pasiba képtelen voltam beleszeretni. Nem tudom, de nekem a bunkó*ság nem jön be, ezért is dobtam ki. Nekem nem volt kedvem bunk*ózni. Én tényleg bizalmatlan vagyok és okkal. Itt jól tettem, hogy kidobtam. Ugyanis egy pasi, ha szakítanak velük, legalább rákérdez, hogy mégis miért. Sajnálom, hogy ilyen seg*fejek vannak.
Szerintem az simán lehet, hogy volt valami hatalmas csalódása az életében, és amiatt nem tud megszeretni senkit... Vagy csak simán nem az a típus. Vannak ilyenek - sajnos.
tudom, nem pont olyasvalaki válaszára számítasz, mint én (18/L) de én se tudok beleszeretni senkibe..nálam azért van, mert nem tudok bízni senkiben, nem akarok túl közel engedni magamhoz senkit(így még nem is csalódtam) nem lehet, hogy nála is ez a baj?lehet, hogy volt már nagyon szerelmes és akkor átverték?!
"Nos, nekem bejön, vonzódok is, de rajta látom, hogy nem az igazi." Lehet, hogy rosszul látod (meg lehet, hogy jól). "Néha beszól, akkor kissé csúnyán és ok nélkül megaláz." Vagy egyszerûen tapintatlan, nem tudja, hogyan kell kezelni társas helyzeteket. Ez férfiaknál egy fokkal gyakoribb, mint nõknél. Nem valami mérnök a fickó? Vagy rendõr? De az is lehet, hogy csak elolvasta a "Bevezetõ a csajozásba I." egyetemi jegyzetben, hogy a nõkkel idõnként bunkónak kell lenni, vagy legalábbis el kell bizonytalanítani õket, mert élvezik a "rejtélyeket" és a "kalandot", és a bunkóság a többségük számára csupa rejtély és kaland. Esetleg diszkréten utalhatsz rá, hogy ez a módszer nálad nem mûködik jól. "Mindig mondja hogy szeret, de én képtelen vagyok elhinni, mert érzem, hogy hazudik!!!!" Ez viszont komoly bizalomhiány a részedrõl. Egy férfi számára nagyon fáradságos dolog rávenni magát, hogy azt mondja, szeret. Te meg nem méltányolod az erõfeszítését. Ez nem szép! "Tudom, hogy milyen egy igazi szerelmes férfi." Nem. Tudod, hogy az eddig általad ismert szerelmes férfiak milyenek voltak. Ez meg egy másik férfi. "Létezik ilyen, hogy egy pasi nem képes egy nõt megszeretni?" Igen. "Miért van ez? Kiégett?" Valamivel gyakoribb, hogy egy férfi nem szeret bele egy nõbe, mint a fordítottja. Képzeld, ha ez az arány fordítva lenne. Az egész életünk egy orgia lenne. Leállna a termelés. "Amúgy szakítottam vele 3 hete, és azóta nem is jelentkezett" Én se jelentkeznék soha többé egy nõnél, aki szakítana velem. Akkor sem, ha teljesen szerelmes voltam bele. Mégpedig azért, mert nincs értelme. "Fiúk, szerintetek van ilyen, hogy egy pasi soha egyik nõjét sem szereti szerelembõl???" Van ilyen, de azt pl. sosem fogod megtudni, hogy ez a ffi szeretett-e téged. Eldöntötted, hogy nem, aztán szakítottál vele.
Lehet.Én egyik barátnõmet se szerettem, csak dugtam õket.
Szerintem lelki eredetû problémával küzdhet. Lehet nem kapott elég szeretetet, vagy nem bízik eléggé partnerében, ezért csak azért van vele, mert "így van rendjén". Sajnos én már láttam ilyet, én is hasonló cipõben járok. És hidd el, a mai világban... 22/F
A kérdező hozzászólása: hát én nem tudtam, mert ekkora hülyeség nem is jutott az eszembe....:D Tud valaki valami hasznos választ adni? Mi az oka, ha egy pasi nem szeret egy nõt sem meg? Inkább 20 év felettiek. Remélem nem csak 14-15 évesek vannak.
:D tudtam hogy ez lesz az elsö válasz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Igen, én is erre gondoltam, hogy csak bosszúból is ezt csinálja...a megsértett egoja miatt. Hát, õ tudja.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!