Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lesz baba kis fiu (1 db)

Hogyan lesz a baba kis fiu?

Már van egy gyönyör? kisfiunk és még egyet szeretnénk !!!!!!

Legjobb válasz: Szükség van a férjed Y kromoszómájára...sok másik módszer nincsen rá.Pesez vannak naptárom módszerek is,de én egyikben sem hiszek.Állítólag vannak napok,amikor az Y kromoszómájú spermák aktívabbak. De hidd el egy kislány is gyönyörõ tud lenni:)

Szükség van a férjed Y kromoszómájára...sok másik módszer nincsen rá.Pesez vannak naptárom módszerek is, de én egyikben sem hiszek.Állítólag vannak napok, amikor az Y kromoszómájú spermák aktívabbak. De hidd el egy kislány is gyönyörõ tud lenni:)
Szia! A peteéréskor kell szeretkezni, és akkor szinte biztos, hogy kisfiú lesz.. Szerintem érdemes elolvasgatni Billings természetes családtervezés címû könyvét, abban szinte minden megtalálható.
a ceizel doki azt mondta, hogy ha pont a peteérés napján vagytok együtt, akkor fiú lesz. ha elõtte vagy utána 1-2 nappal, akkor lány.
szódabikarbónás öblítés és utána félórán belül szex! :) de az arányokat nem tudom, ezt egy dokitól megkellenne kérdezned, hátha segít.
Nézd meg a kínai naptár szerint, bár sokaknak nem jött be, nekem így utólag megnézve bejött. Bár én nem hiszek ezekben a dolgokban, mert mindegy sztem mikor van peteérésed, ha apa adja magát , és az Y-ját, akkor fiú, ha nem akkor nem.De szorítok hogy sikerüljön.
Nekem bejött a naptármódszer. Ovu mikroszkóppal nézd a peteérésed és amint látod, h páfrány van egybõl keresd meg aput! De elõtte nenagyon, mert akkor lehet, h pont betalál és lányka lesz. :O))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Miért van az, hogy egyik nap szinte megállás nélkül mozog a baba, másnap meg talán 1-2szer érzem egész nap?

6

Túl sok magzatmozgás 34 hetesen létezik?

Néha attól félek, hogy túl sokat mozog a babám. Ma délután pl. kb. 16.00-tól folyamatosan mozog, talán egy órára ha megállt. Épp voltunk dokinál is, mindent rendben talált, de nekem akkor is olyan fura, hogy mindenhol azt olvasom, hogy az idő 90-95%-ban alszik, ehhez képest nekem folyamatosan péppé rugdossa a gyomromat. Örülök persze, hogy érzem, de nem jelent rosszat, ha túl sok a mocorgás? Az OK, hogy kajálás után fél-egy órával beindul, de hogy még 2 óra múlva sem hagyja abba? Más is volt így?

6

Ez jel? Természetes ez vagy tudat alatt így készül a szervezetem? Ha megszülök nem fognak fájni?

Holnap programozott császárom lesz,ma reggelre bedurrantak a melleim..Előtejem régebb óta volt.Egyéb más jelem a szülés megindulásra nincsen.Nagyon fájnak,égnek.Ez lehet jel vagy terhesség vége felé előfordulhat,ha elkezd szopizni a kisfiam,akkor már nem fog fájni?

5

Teljesen problémamentes terhességnél miért állhat le a baba szíve 3. trimeszterben? Nem volt a köldökzsinór sem a nyakán.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!