Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lesz baba kis (19 db)

Mit csináljak? A doki azt mondta lehet sex-elni, viszont azt is mondta, hogy utána előfordulhat egy kis barnázás, mivel méhszájsebem van. Viszont én félek. Nem lesz baja a babának? 10 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Mikor én 9 hetes voltam és szeretkeztem a párommal enyhe vérzésem volt utána. Tényleg minimális. De nagyon megijedtem! Egybõl hívtam anyukámat és kellemetlenül éreztem magam, de elmondtam neki, hogy mi volt! Azt mondta, hogy az azért volt mert lehet egy kicsit durvábban csináltuk és nem kell megijedni. Ezt az orvos is megerõsítette, de talált egy kis vérömlenyt 5 mm-es amire azt mondta, hogy vagy felszívódik vagy barnázni fogok tõle. A végén felszívódott, mert nem látták már. Azóta nem merünk mi se úgy szeretkezni, peddig nagyon híányzik mindkettõnknek! Más hogy is örömet tudtok szerezni egymásnak, ha félsz. Az az igazság, hogy az elsõharmadban nagyon óvatossan kell szeretkezni mert félõ, hogy egy heves szándékból szomorú következmény lesz. Ezeket azért írtam le, hogy tudd más is van, volt és lesz ilyen helyzetben. Boldog babavárást!23 hetes kismami

Szia! Mikor én 9 hetes voltam és szeretkeztem a párommal enyhe vérzésem volt utána. Tényleg minimális. De nagyon megijedtem! Egybõl hívtam anyukámat és kellemetlenül éreztem magam, de elmondtam neki, hogy mi volt! Azt mondta, hogy az azért volt mert lehet egy kicsit durvábban csináltuk és nem kell megijedni. Ezt az orvos is megerõsítette, de talált egy kis vérömlenyt 5 mm-es amire azt mondta, hogy vagy felszívódik vagy barnázni fogok tõle. A végén felszívódott, mert nem látták már. Azóta nem merünk mi se úgy szeretkezni, peddig nagyon híányzik mindkettõnknek! Más hogy is örömet tudtok szerezni egymásnak, ha félsz. Az az igazság, hogy az elsõharmadban nagyon óvatossan kell szeretkezni mert félõ, hogy egy heves szándékból szomorú következmény lesz. Ezeket azért írtam le, hogy tudd más is van, volt és lesz ilyen helyzetben. Boldog babavárást!23 hetes kismami
Ha félsz, akkor behatolás nélküli örömszerzéssel próbálkozzatok, abból nem lesz barnázás.
En is barnaztam 7 hetesen szeretkezes utan, nagyon megijedtem annak ellenere h nem voltunk hevesek...elrohantam masnap a dokihoz megerositette es latszott is az uh-n h hol sertettuk meg a mehet...es letiltott rola es irt fel ultrogestanat...azt mondta akkor lett volna nagyobb baj ha epp ott lenn lett volna a mehlepeny...mert akkor azt is sertettuk volna es az mar nem lett volna jo... Jobb vigyazni...mi is mar csak most probaltuk ki nagyon ovatosan de valahogy magyon feltuk ...es nem is volt igy jo...inkabb marad a masfajta oromszerzes... ...hidd el ki lehet birni en csak tudom... 35 hetes pocis
Ezt most komolyan kérdezted? Persze, h semmi baja nem lesz!
Nem lesz semmi baja tõle.Az én kislányom is evett már egyszer a gulyáslevesbõl, most 7, 5 hós, és nagyon ízlett neki. Én pl ha húslevest fõzök akkor abból mindig adok neki, szokatni kell az ízekhez a babát.
Semmi baja nem lesz. Biztos csak a zöldségeket vette ki belõle, azon meg nincs annyi fûszer! Meg a gulyáslevesbe egyébként is természetes fûszerek vannak. és nem is zsíros disznóhúsból szokták csinálni :) ne aggódj. Én ilyen idõs korban sokat csináltam, mert a kömyéntõl legalább könnyen pukizott, nem szenvedett tõle :)
10 hónapos babának? Ne viccelj! Mi baja lenne tõle! Egészségére! Biztos ízlett neki a gulyásleves jól kis összefõtt finom íze! Ebben a korban már eheti! Ne aggódj:)
Gondolom anyósodnak is volt annyi esze, hogy nem a zsírt szedte le a levesrõl, és adta oda. Egyébként már 10 hónaposan szoktathatod a ti általatok ehetõnek mondott kajához.
Túlreagálod! Az én fiam 10 hónaposan már mindent evett. Nem is válogatós!! Szemben az olyan gyerekekkel, mint a tiéd, hogy félted a kajától...
Nagy okos vagy azt már látom. Úgy érzem anyósod felnevelte a férjedet. Örülj hogy vigyázott az unokájára. Szégyeld magad!!!
1. Semmi baja nem lesz tõle, bõven ehet már mindent, ami benne van. 2. Abban viszont megértelek, hogy nem örülsz, hogy más olyan dolgot csinált, amirõl nem tudtál, nem kérdezett meg. Én is felhúznám magam rajta.
Akkor ezentúl marhahúsból csináljatok gulyáslevest, mivel abból kell.
Én értem a problémádat, én is megvívtam hasonló csatákat az anyóssal. Nem is a gulyásleves a legnagyobb baj, hanem hogy olyat adott neki amit még nem evett anélkül hogy téged megkérdezett volna. Viszont ha most nem nyomatékosítod az anyóssal, hogy legközelebb kérdezzen meg, akkor késõbb is ezt fogja csinálni, tapasztalatból mondom :) Bár az enyém sajnos olyan, hogy akármit mondok neki, nem érdekli, úgyhogy mi már nem is vagyunk jóban :(
az anyósom/anyukám csak ne döntse el h mit ad a gyerekemnek, az az én feladatom. én is kiakadnék.
Szia! Nem lesz baja:) nyugi.Bár annak én sem örültem volna ha anyós adja neki!!Pff.
Ha rabiznam anyosra a gyereket vagy megmondanam neki hogy mit adhat neki, vagy kikeszitenem kis talban hogy ezt kaphatja es punktum. Gondolom a jo szandek vezerelte es nem kicseszesbol csinalta, maskeppen eltitkolta volna eloled(igy szoktak). Semmi baja nem lesz, de legkozelebb gondolkozz elore, mint irtad mar tortent hasonlo eset, ha iylen all fenn jobb elore elkeszitenia dolgokat es nem er meglepetes. megjegyzem , siman semmi baja nem lesz, nem kell enyire felteni a kajaktol.
Hát én biztosan nem adnék a 10 hónaposomnak gulyást, ha tudtom nélkül más adna neki, én is kiakadnék.Mondjuk engem meg azért csesztek le két napja ugyanitt, mert adtam egy kanál reszelt almát az 5 hónaposomnak.
Nem lesz semmi baja. Ez ilyen anyós betegség, hogy mindennel megeteti a gyereket a tudtod nélkül. Én sem tudtam az enyémmel megértetni, hogy az van amit én mondok, akkor is ha nem ért vele egyet. Én úgy oldottam meg, hogy nem kértem meg, hogy vigyázzon rá csak 1 éves kora után. Azóta is ad neki 3-4 túró rudit egymás után, hiába mondom, hogy nem kéne, egyszerûen nem lehet velük bírni.
A gulyásleves az Marha húsból készül nem?Amúgy meg mi baja lenne a gyereknek?Ennyire ne legyetek már ilyenek, hogy ezt nem kaphat, azt nem kaphat!Aaz én láyom 5 hósan a danett pudingokat ette!Most 11 hós, mindent eszik!Bolti tejet is ivott már, olyat is ami nem volt felforralva, és 6 hósan madártejet is kapott!!
Mi olyan dolog van a gulyáslevesben, amit egy 10 hónapos nem ehet? Csak azért kérdezem, mert én ugyan 5 hónapos korában kezdtük a hozzátáplálást és nagyon, nagyon lassan haladunk vele, de az én fiam is 10 hónapos és simán odaadnám neki. http://www.kismamablog.hu/nem-kategorizalt/hozzataplalas-tab..
Simán ehet ilyet, nyugi.
Baja biztosan nem lesz a picinek, de gondolom ezt te is tudod! Inkább az anyósod hozzáállásával van a gond, de sajnos azon meg csak higgadt, türelmes beszélgetéssel lehet javítani (és persze csak ha õ is akarja), lecseszéssel és kioktatással NEM! A szüleink más korban nõttek fel, szerintük mi túlreagáljuk ezt a babakaja témát és azt hiszik, hogy ha pl. 6 hónaposan még nem eszik a gyerek Danette pudingot (hogy az egyik 48%-os válaszolót idézzem), akkor az már nem is élet a számára és óóóóóriási dolgokról marad le, amit egy kis madártejjel gyorsan be kell pótolni :)
Az anyósok már csak ilyenek :) De nem lesz baja a gyereknek 10 hósan gulyáslevestõl. Bár bosszantó tudom. Nem bízod rá legközelebb és ennyi. Az enyém a tejallergiás gyerekemnek adott sütit (vigyázott rá) Mert hát abban annyira pici tej van. Ne azt hiszem akkor bizony jogosan lecsesztem, lelkiismeret furdalást okoztam azt hiszem, este csupa ekcéma lett csórikám, mondtam is neki telefonba azonnal. Azóta ha azt mondom nem, akkor komolyan is veszi :) De a 10 hónaposod már nem "picibaba" annyira. Az emésztõrendszere abszolút érett az ilyenekre, nem kell aggódni amiatt hogy baja lesz! Más lenne ha megitatta volna egy pohár tejjel, adott volna egy tábla csokit. De a gulyásba semmi roszz nincs ha disznóból ha marhából van. Nem akart õ rosszat, de tudom bosszantó, fõleg elsõ gyereknél.
Kedves anyukák, A "dehát õ is felnevelt már gyereket" egy buta érv, hiszen az hogy felnevelte nem jelenti azt hogy csupa jót tett. Lehet hogy a férje akit anyós felnevelt jó ember lett, de attól még tehetett babakorban anyós olyat amit most az anyuk anem tenne a saját gyerekével és ITT a lényeg. Álszentnek tartom azt a viselkedést amikor valakinek az akaratát, nevelését felülbírálja az anyós, és erre mások meg úgy tesznek mintha a kérdezõ lenne a gonosz szegény anyós meg a jó....ha a ti nevelési elvetek ellen tenne, akkor is így reagálnátok? Na ugye hogy nem. Ennyi idõsen már nem lesz baja, de én is mérges vagyok ha a megkédezésem nélkül adnak valamit a babának amit én nem adok még.
hát akkor én maradi vagyok, mert én nem adtam 10 hónapos fiamnak mindent.1 évesen már nem szelektáltam annyira, 2 éves és még babot mindig nem evett.és nem túl aggódós vagyok, õ a második gyerekem.Viszont tény, hogy a levesekbõl az a zöldséget, és talán a husit is, én is odaadtam neki.Én sem érezném magam jol, ha az én megkérdezésem nélkül tenné ezt anyósom.de múlik az idõ most már olyan nagy bajt nem csinálhat belõle ha bármit is kap.Mivel nem rendszeresen fogja úgy se kapni.
Hogyan reagálnék?Örülnék, hogy végre valamit evett.Komolyan pedig ne aggodj, nem lesz baja.Ennyi idõsen már én is tunkolgattam kenyeret a babámnak ilyen levesekbe.Amugy anyósnak mond el legközelebb miket ehet és miket nem.
A kérdező hozzászólása: azért egy finom csirkeleves nem összekeverendõ a zsíros disznóhúsból készült fûszeres gulyással
Mivel anyós tette szerintem rossz húzás volt tudnia kellett volna hogy ti ilyeneket nem adtok neki. Minimum hogy megcsörög és rákérdez, saját anyám így tett hogy csipet kiflit stb. szoktunk e már adni neki/ 5-6 hósan/ stb...
Nyugodtan adhatott volna anyósod a kicsinek a benne lévõ húsból is. 10 hósan már majdnem mindent ehetne, amit magatoknak fõzöl. A kislányod örült, hogy végre jóízû kaját ehet, nem pedig a gyümölcs-krumli zöldség-krumpli ízetlen, unalmas ételeket. A babák is szívesebben eszik a rendesen fûszerezett ételeket.
Semmi baja nem lesz tõle, nyugodj meg! Régen ebben a korban már sokkal több fajta ételt adtak a babáknak, mint mi.Szüleink babakorában pedig nem is árultak ennyi féle márkás babaételt, a szülök a saját, nem fûszeres ételeiket nyomták össze villával, és mégis felnõttek. Este fõztek tejbedarát, és kész volt a vacsi, tápszer nem is volt.Most 3-4hónapos babának nem adunk ilyet, mert megköveznének.Hihetetlen, de "kutyabajuk" sem volt anno ezeknek a gyerekeknek. Szóval nem lesz gondja a babádnak! Egészségére!
Szerintem is túlreagálod. Én örülnék neki, hogy ennyire jót akar anyósom a fiamnak. Nálunk is volt, hogy vigyázott rá és a maguknak fõzött levesbõl adott a fiamnak is. A gyerek jóízûen megette és semmi baja nem lett.
Gyakorlatilag az elõttem szólók már leírták azt amit szerettem volna.De komolyan, már 10 hónapos, nem 5, szinte mindent ehet már, hidd el kutya baja sem lesz, sõt szerintem élvezte hogy végre kap valami normális ételt.
Az én gyerekem is evett már mindent 10 hónaposan. Sertés húst nem javasolják annyira, de azt is evett. De nem hiszem, hogy az anyósod csak a hússal lakatta volna jól.
Félti a kisleányát, ez természetes! Az volna a baj, ha nem féltené! Nem kell gonoszkodni!
A kérdező hozzászólása: A probléma fõképp az én akaratom/döntésem felülbírálása.Azt eszi a gyerek amit én fõzök, de az õ korának megfelelõen teszem.Például ha nem veszem ki anyósom kezébõl (6 hónapos vol a lányom) a madártejet, jó kis bolti tejbõl akkor megitatja a gyerekkel.ez az én fõ problémám
miért nem a kérdésre válaszoltok anyukák!!!!!! miért kel csúnya szavakkal illetni a kérdezõt??? lehet hogy 2 órával ezelõtt õ segített nektek akármilyen kérdésetekben!!! miért vagytok ennyire gonoszak???!!! kedves kérdezõ! én megértem, hogy felhúztad magad, ha Ti még nem adtok ilyesmit a babádnak!! bosszantó tudom, karácsonykor az én anyósom szaloncukrot dugdosott a 6 hónapos kisfiam szájába, azt hittem infarktust kapok!! válasza annyi volt, hogy Õ is fel nevelt már 2 gyereket! hihetetlenek néha az anyósok, mikor 4 hós volt Kinder csokit akart neki adni...
Kicsit túl reagálod. 10 hónapos korában korában kisfiam már mindent evett. Persze nem fõzök zsírosan és fûszeresen. De tejet csak 1 éves korától kapott. 10 hótol kapott pár kanál tejes fõzeléket, rizst, grízt. Ennyire ne féltsd a babád.
Szerintem sem lesz semmi bajja, ne aggodj! De hat kerdezzem meg, ha 6 hosan madartejet akart neki adni, es ez neked termeszetesen nem tetszett, akkor miert biztad ra ujra? Ha mar tudtad, hogy nem lehet benne megbizni... Egyebkent en orulnek neki, ha az en anyosom vigyazna a fiamra neha, vagy legalabb ranknyitna az ajtot, vagy legalabb telefonon megkerdezne hogy van az unokaja, de meg csak nem is kivancsi ra. Szinten 10 hos a fiam, es o is szokott kapni zoldseget a levesekbol. Jo egeszseget nektek!
Mondjuk azért 5 hósan a danette puding nem semmi.....mindenkinek szíve joga ha a gyereke etetése, de azért meredek dolgokat ne tanácsoljunk már másoknak.....

Nem tudtok nekem ajánlani valami jó kis idézetet, azzal kapcsolatban, hogy hamarosan baba fog születni? A Nagyszülőknek szeretnék valami kis idézetet, hogy abból jöjjenek rá, hogy unokájuk lesz.

Legjobb válasz: Bocsi, elsõ vagyok, és ha megszületik akkor meg ezt küldeném!Ez annyira gyönyörû szerintem! "Azért mert szerettek jöttem e világra S lettem új fény, csillag, szülõk boldogsága. Szeressetek mindig igaz szeretettel A kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember!

Bocsi, elsõ vagyok, és ha megszületik akkor meg ezt küldeném!Ez annyira gyönyörû szerintem! "Azért mert szerettek jöttem e világra S lettem új fény, csillag, szülõk boldogsága. Szeressetek mindig igaz szeretettel A kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember!
"Amikor majd megszületik a várva várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman". Szerintem ez aranyos, és nem csak akkor lehet írni, amikor megszületett a baba. Boldog babavárást:)
Pont ezt a második verset akartam bemásolni, mi ezt adtuk tavaly karácsonyra, egy képeslappal, bár akkor még csak úton volt.
jaj istenem ezek gyönyörûek. :) A szemem is könnybe lábadt! :)

A fiam olyan kis ügyetlen, mindig elvágodik és állandóan a feje koppan, nagyon félek hogy valami baja lesz. Ti hogy véditek ki az ilyen baleseteket?

Szinte mindig a fejét üti be, ahogy elesik vagy eld?l leesik az ágyról, mert épp felakar mászni, megbotlik egyszer?en nem bírok mindig idejében oda ugrani.

Legjobb válasz: Nálunk is sok volt az esés, neki is a feje koppant mindig. Mostanra már megtanulta, hogy a fejét fel kell emelni, és ha esik is a fejét feltartaja, persze nem mindig sikerül. Ez ellen nem tudsz tenni semmit. Bukósisakot nem adhatsz rá. Majd egyre ügyesebb lesz.

Nálunk is sok volt az esés, neki is a feje koppant mindig. Mostanra már megtanulta, hogy a fejét fel kell emelni, és ha esik is a fejét feltartaja, persze nem mindig sikerül. Ez ellen nem tudsz tenni semmit. Bukósisakot nem adhatsz rá. Majd egyre ügyesebb lesz.
Az én lányom már 2 éves is elmúlt, de még mindig sokat esik. nem ügyetlen, sõt, inkább figyelmetlen csak. De megtanult esni, így sírás nincs is, felpattan csak és megy is tovább. Megtanulnak esni hamar, fõleg azok a gyerkõcök, akik sokszor esnek.

Igaz hogy ha pou-ba 60 kakit kigyüjtünk lesz egy kis pounk a nagy mellé kit ugyan úgy nevelhetünk mit az eredetit?

Amikor koszos lesz kis csimbokok jelennek meg különböző szìnbe ebböl allítólag egy új kis pounk lesz

Legjobb válasz: nem mert nekem 80 volt már talán a 100 után

nem mert nekem 80 volt már talán a 100 után

Ha beleesett a levesbe a lezárt tubusos pillanatragasztó, akkor ha a eszik belőle valaki akkor lesz baja mert elképzelheto, hogy volt a tubusra száradva egy kis ragasztó?

Vagy ha az ember kezére száradt és avval a ragasztós kezével táplálkozik akkor lesz baja?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem, de nem éri meg a kockázatot. Eléggé mérgezõ anyagok vannak benne, a bõrre sem szabadna kerülnie elvileg.

Valószínûleg nem, de nem éri meg a kockázatot. Eléggé mérgezõ anyagok vannak benne, a bõrre sem szabadna kerülnie elvileg.
Egyik összetevõje a cián , ami akrillal le van kötve (vagy valami ilyesmi). Én nem kockáztatnék...
Öntsd ki a levest, a már kézen beszáradt nem biztos, hogy bajt okoz, ha eddig nem ragadt össze a szád.
A kérdező hozzászólása: Ez nem vicc mert ettem is a levesbõl egy 2 kanállal aztán kiöntöttem, de forróvízben oldódik a ragasztó??A kezem meg tiszta rászáradt pillanatragastós és ettem vele, de aztán ijedtem meg hogy helyes volt e?
hûûûû, ez hogy sikerült.... :S
Nyugi, ettem már én is ilyen kézzel, ugyanígy megijedtem, de nem volt gond.
-.-'

Nem lesz baja egy kis husitól? Vida Ágnes sorai közt olvastam, hogy amint már egyféle gyümit eszik adjunk hust is. Hát én adtam 2 szer 1 teáskanál csirkehusit. A védőnő mée letolt hogy az majd csak később kell.

Legjobb válasz: Féléves a babám és egy hónapja kezdtem hozzátáplálni,gondolom akkor csak átment rajta de hasznosítani még nem igen tudta!? Köszönöm a tanácsot a Vida Ágnessel kapcsolatban!

A kérdező hozzászólása: Féléves a babám és egy hónapja kezdtem hozzátáplálni, gondolom akkor csak átment rajta de hasznosítani még nem igen tudta!? Köszönöm a tanácsot a Vida Ágnessel kapcsolatban!
Én is 6 hónaposan kezdtem adni. Szerintem ne nagyon olvass Vida Ágit...sok tanácsa használhatatlan, sõt káros! És ezt nem egyedül én gondolom így, volt már szó róla ezen az oldalon is többször.
Én viszont nem így gondolom. Vida Ágnessel teljesen meg vagyok elégedve, és ezt is sokszor lehetett már itt olvasni. Én a babaszakácskönyvébõl fõzök, jók a receptjei, és betartom a mit ehet és mit nem dolgait, nem beszélve arról, hogy az álomba ringató praktikák könyve oldotta meg az alvásproblémánkat. Csak ajánlom! Fél évesen adhatsz neki pici húsit, de ne mindennap. 7 hósan már ehet mindennap húsit, 8 hótól meg heti egy csirkemáj. Ha ezek szerint te is olvasod Vidát, akkor ezt a babaszakácskönyvébe (neten ingyen letölthetõ) megtalálod. Rendszeresen 7 hótól kaphat húsit.
Kabd be 11:26-os. Nekem is van fantáziám, abból csak ellesek tippeket. Örülök, hogy ennyire okos vagy, és itt osztogatod az észt, biztos a fiadat is így neveled. Én a kérdezõnek válaszoltam, és ha elolvastad volna jobban, akkor láthattad, hogy ez ingyenesen letölthetõ a netrõl, meg a könyve is. milyen bizniszrõl is beszélsz? egy fillért nem fizettem eddig neki.:) de te olyan okos vagy, majd biztos egy is JÓL megmagyarázod! és nyugodtam írj vissza, elolvasni nem fogom már. amúgy szép napot!
Mekkora a baba?
egy honappal az elsö ételek bevezetése után lehet...(kb) tápszereseknél pl. már 5 hos kortol irják.
4 hótól lehet gyümi, 5 hótól zöldség, 6 hótól husi. Hozzá kell szoktatni az emésztõrendszert a szilárd táplálékhoz. A hús még nem tudja feldolgozni, hasznosítani. Nem lesz baja tõle, de majd csak késõbb adj neki. 6 hó körül. Na már ha 4 hósan kezdted a hozzátáplálást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot.
Elég gáz ha a gyereknek fõz vki azt is csak szakácskönyvvel tudja megtenni. Nekem jó a fantáziám és finomakat készitek a kisfiamnak:) Ez is csak egy biznisz.

Hogyan lesz a baba kis fiu?

Már van egy gyönyör? kisfiunk és még egyet szeretnénk !!!!!!

Legjobb válasz: Szükség van a férjed Y kromoszómájára...sok másik módszer nincsen rá.Pesez vannak naptárom módszerek is,de én egyikben sem hiszek.Állítólag vannak napok,amikor az Y kromoszómájú spermák aktívabbak. De hidd el egy kislány is gyönyörõ tud lenni:)

Szükség van a férjed Y kromoszómájára...sok másik módszer nincsen rá.Pesez vannak naptárom módszerek is, de én egyikben sem hiszek.Állítólag vannak napok, amikor az Y kromoszómájú spermák aktívabbak. De hidd el egy kislány is gyönyörõ tud lenni:)
Szia! A peteéréskor kell szeretkezni, és akkor szinte biztos, hogy kisfiú lesz.. Szerintem érdemes elolvasgatni Billings természetes családtervezés címû könyvét, abban szinte minden megtalálható.
a ceizel doki azt mondta, hogy ha pont a peteérés napján vagytok együtt, akkor fiú lesz. ha elõtte vagy utána 1-2 nappal, akkor lány.
szódabikarbónás öblítés és utána félórán belül szex! :) de az arányokat nem tudom, ezt egy dokitól megkellenne kérdezned, hátha segít.
Nézd meg a kínai naptár szerint, bár sokaknak nem jött be, nekem így utólag megnézve bejött. Bár én nem hiszek ezekben a dolgokban, mert mindegy sztem mikor van peteérésed, ha apa adja magát , és az Y-ját, akkor fiú, ha nem akkor nem.De szorítok hogy sikerüljön.
Nekem bejött a naptármódszer. Ovu mikroszkóppal nézd a peteérésed és amint látod, h páfrány van egybõl keresd meg aput! De elõtte nenagyon, mert akkor lehet, h pont betalál és lányka lesz. :O))

Van nekem 1 németjuhász külyköm 7hetes és meg evett 1 vörösfarkú kis fiókát és félek hogy valami baj lesz. Lehet bár mi baja a kis kutyámnak?

Előre is köszönöm

Legjobb válasz: Nem lesz baja, de valószínûleg több rozsdafarkú fióka is van a kertben, vigyázz, ne szedje össze az összeset. Pár napig még a földön ugrálnak, utána tanulnak csak meg repülni.

Nem lesz baja, de valószínûleg több rozsdafarkú fióka is van a kertben, vigyázz, ne szedje össze az összeset. Pár napig még a földön ugrálnak, utána tanulnak csak meg repülni.
Jézus, mit keres nálad egy hét hetes kölyök és mit csinál felügyelet nélkül a kertben???
Nem lesz baja;)
Az lesznambajamhogy rászokik a madarakra!
A kérdező hozzászólása: Kint volt velem és akkor 1 kicsit el forultam és már ette :D De nem lett semmi baja ugy hogy zsir minden

A második gyerkőcöt várjuk. Az első most lesz 5 éves, és jönnek a "jó kis" kérdések. Hogyan került bele a pocakomba a baba? Mit lehet erre válaszolni?

Azt a kérdést már megtárgyaltuk, hogy hogyan fog kijönni, mert szegénykém azt hitte, hogy a korházban meg fogok halni, amikor kivágják a pocakomból a babát. Ezen már túl vagyunk, sikerült meegnyugtatnom, és elmagyarázni neki, hogy mi fog történni, de a mostani kérdést nem tudom, hogyan közelítsem meg. A korához képest igen fejlett gondolkodása van.

Legjobb válasz: elõször is tudasd vele, h csak a felnõtt nõk hasában alakulhat ki baba, attól, ha egy felnõtt férfi nagyon megszereti õt. az én lányom beérte ennyivel. mondtam, h a többit csak ha nagy lesz, akkor érti meg, ha már nagy lesz, mint én.

elõször is tudasd vele, h csak a felnõtt nõk hasában alakulhat ki baba, attól, ha egy felnõtt férfi nagyon megszereti õt. az én lányom beérte ennyivel. mondtam, h a többit csak ha nagy lesz, akkor érti meg, ha már nagy lesz, mint én.
szia! Megírom õszintén , nincsenek mééég hasonló tapasztalataim , de azért , ha szívesen fogadod pár dolgot leírok , ami szerintem jó lehet. Szerintem. A gólya hozta, meg a további bugyuta dolgok szerintem már idejétmúltak :) Én leülnék vele és elmondanám /fõleg mert fejlett gondolkodású/, hogy õ is úgy került bele a mami hasába, hogy mivel apu és anyu nagyon szereti egymást , ezért úgy döntöttek , hogy egy kis lelket és hozzá testet kérnek a mennyországból. Ez a kis lélek pedig beköltözött a mami hasába és növekszik, ahogy annak idején õ is. Jó , tegyük fel , lehet hogy nem vagytok vallásosak és nem is kell , de ez olyan "egyszerû" és talán hatásos is:) 1 kismami
bocsi a duplázásért... :)
Az én fiam is az 5.évét töltötte, mikor megszületett a húga.Azt kérdezte, hogy jön ki onnan, meg hogy õ hogy jött ki?Erre konkrétan megmondtam az igaszságot, hogy hol jön ki, tudomásul vette.Arra a kérdésre, hogy hogy került be, nos arra idétlenül annyit mondtam "apa odatette".És hál istennek nem kérdezett többet!
Én azt mondtam a lányomnak, hogy ha egy bácsi meg egy néni szereti egymást, és együtt élnek, puszilkodnak, akkor a néni hasában el kezd fejlõdni egy pici baba.
Az a könyv amire az egyik válaszoló gondolt, nem az Anna és Peti?Aztán késõbbi címe Anna Peti és Gergõ?Ez is errõl szól érdemes megvenni, alexandrában kapható, sõt van egy olyan könyv is ami a tesstel is külön foglalkozik.Irtó édes és fõleg ha már ennyire kis felnõõt:) , akkor nyugodtan olvasgathatod neki, meg ugye képes õ is is láthatja mi van:)
Én is feltettem ezt a kérdést, és emlékszem a válaszra!!! Anya azt mondta, hogy Apa adott neki egy magot, amit a hasába tettek, és az, mire megnõ, kisbaba lesz:) Tulajdonképpen igaz, és nekem elég volt a válasz:) 26 hetes km.
Kislányom 4 éves volt januárban, most vagyok 22 hetes. Elõre felkészítettük a baba érkezésére, ráadásul soká jött össze, így elég sokáig nyaggatott, hogy hogyan történik. Én azt mondtam neki, hogy ez varázslat. Apa belevarázsolja anya hasába. Ezt elfogadta, csak volt egy kis bibi: meg akarta nézni a varázslatot :) )
Szia, Nekem volt/van egy olyan régi "mesekönyvem" ami egy családról szól, Peti Panka és Picuri azt hiszem, amiben a kicsiknek elmondják "részletesen" hogyan lesz a kisbaba. Én ugyan a húgom születése után felvilágosítottam magam vele(5évesen), elõtte csak annyit mondtam frappánsan, hogy apu és anyu eldugta oda a húgit. Szerintem picit lebutítva el lehet mondani egy 5évesnek, hogyan lesz a kisbaba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!