Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lesz baba (921 db)

Amíg nem tudtad, hogy hogyan lesz baba, mire gondoltál?

Én arra, hogy megy egy n? az utcán és Isten belerakja.

Legjobb válasz: Nem gondoltam semmire..Csak elgondolkoztatott, hogy vajon hogyan lesz a baba? Sokat gondolkoztam rajta, de nem tudtam rájönni...Csak bambultam ,ha egy terhes nõt láttam:D.

Nem gondoltam semmire..Csak elgondolkoztatott, hogy vajon hogyan lesz a baba? Sokat gondolkoztam rajta, de nem tudtam rájönni...Csak bambultam , ha egy terhes nõt láttam:D.
Azt hittem a gólya hozza.
Én azt hittem, hogy a nõk lenyelnek egy kapszulát, amiben benne van a gyerek, aztán megszülik :D Anyám csodálkozott múltkor, mikor elmeséltem neki, hogy azt hittem kiskoromban, hogy így születtem :D 16L
Én azt gondoltam, hogy az anyuka meg az apuka bemennek a kórházba, ahová egyszer csak valahogy megérkezik a baba, õk bent találkoznak vele, azután elhozzák, és kész. Két éves koromban az öcsém születésébõl is csak ennyit vettem észre :)
Én nem is azon töprengtem, hogy hogyan lesz, hanem azon, hogy hogy jön ki onnét. Azt hittem a baba csak úgy lesz egyszer, és a köldökön át jön ki :D!
én már nem emlékszem xd mert elég hamar rájöttem h nem a gólya hoz xd viszont tavaly voltam 7.-es és ugya az egyik hatodikos meg akkor jött rá h nem egy narancsmagból születik még most is röhögünk rajta xd
Én csak annyira emlékszem, hogy én is azt hittem, hogy a köldökön át jön ki. :)
én azt hittem, hogy mikor a férfi meg a nõ összeházasodik, akkor a nõ teherbe esik, és a köldökön kijön a baba :)

Sims 1-ben hogy lesz baba és hogy tudom beállítani hogy hol legyen a baba?

mégsem lehet az utcán!?

Legjobb válasz: de lehet az utcán, sokat kell hozzá smárolni, ratyi játék.

de lehet az utcán, sokat kell hozzá smárolni, ratyi játék.
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam hogy neme lehet az utcán, hanem hogy az hülyeség és hülyén néz ki!
A sims is hülyeség:D
A sims nem hulyeség, az játtsza aki szereti, nem kell lefikázni. Raksz egy kettes ágyat a szobába, feltornázod maximumra a kapcsolatokat, sok csókolozással meg mindnennel, aztán katt az ágyra és ott lesze gy parancs hogy etyepetye vagy valami ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :D

Van valaki - hozzám hasonlóan - aki nagyon bizakodva tekint elé a 2013-as évnek, és érzi, hogy lesz baba vagy nagyon szeretné ha lenne?

Mit tesztek ennek érdekében?Készültök?Hogyan?Akinek van kedve, leírná, elmondaná?

Legjobb válasz: Én nagyon szeretném..:) Egyelõre annyit teszek,hogy reménykedem,hogy ebben a hónapban már nem fog megjönni. 24.-ére nem várom,fél éve próbálkozunk,elsõ baba lenne..

Én nagyon szeretném..:) Egyelõre annyit teszek, hogy reménykedem, hogy ebben a hónapban már nem fog megjönni. 24.-ére nem várom, fél éve próbálkozunk, elsõ baba lenne..
Ha ebben a hónapban nem sikerül (szintén karácsony körülre nem várom), akkor már a hatodik hónapunk lenne, hogy próbálkozunk... ennyi idõ után úgy érzem, csinálnom kell valamit pluszban, pl. próbálom majd nézni az ovumat valami módon (hõmérõzés kizárva), esetleg elkezdek teázni. Két gyermekünk van már, a harmadik lenne az utolsó tervezett baba. Sok sikert mindenkinek!
Hát nekem tizedik hónapja, hogy nem sikerül :( Ma jött meg :( Kezdek elkeseredni. Eddig minden hónapban reménykedtem, bizakodtam... Egy darabig hõmérõztem, aztán ovu teszteltem, teáztam...semmi. Most elkezdtük a párommal az FLP-s termékeket. Nem vagyunk türelmetlenek tényleg, de már annyira szeretnénk ha végre sikerülne. Nem tudom mi lehet a baj. Azt hiszem jövõre lépnünk kell mindkettõnknek.
mi 2 hónapja próbálkozunk és én is 24-26 körül nem várom! bizakodáson kívül csak vitaminokat szedek! Szupi karácsonyi ajándék lenne!:)
6 hónapja próbálkozunk sikertelenül. Én próbálok nem foglalkozni vele, melyik nap termékeny, melyik nem, h megõrizzük az együttlétek spontaneitását, de nem megy. 2-3 hónapig bírtam, de utána már peteérést számolgattam, meg nyálka, most meg már orvosokat keresgetek és a szükséges vizsgálatokról tájékozódom. Nekem az életben soha semmi se jött össze csak úgy magától, mindenért meg kellett küzdenem. azt hittem, ez majd nem ilyen lesz. Jó nagyot tévedtem...
Utolsó válaszoló ne keseredj el, fél év még nem olyan sok idõ, jövõre biztosan sikerül. Mi már lassan másfél éve várunk, és semmi. Én valamiért úgy érzem februárban biztosan sikerülni fog. De, ezt már gondoltam más hónapról is aztán mégse. De jövõre csak összejön... :D Én hõmérõzök, meg Aviva torna, azon kívül semmi. Túl vagyunk már az összes vizsgálaton minden ok, nem értem miért nem akar jönni a baba... :S
Elõttem szólótól kérdezném: az Avivát hogy csinálod? Most olvastam a könyvet. Én úgy értelmeztem, hogy a mensi 3. napjától a 14-ig lehet az egyszerû gyakorlatokból néhányat (most nem sorolom fel), vagy az ovussakat. Vagy lehet mindegyiket? Te hogy csinálod? Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, csak most akarok neki állni 2 nap múlva és jó lenne tisztán látni :) . Köszi!
Hûha most jót kérdeztél, mert én se tudom pontosan. Én úgy értelmeztem a peteérésig a 18 gyakorlatot kell csinálni, utána meg az ún. nem meghozó gyakorlatokat. De azt nem teljesen vágom, hogy akkor a 2. kötetben mik a peteérést segítõ gyakorlatok. Nézegettem Avivás fórumokat, ott így javasolták az oktatók. Sajnos csak a könyvbõl tudom én is csinálni, itt nincs oktatás, ahol én élek. Mondjuk nem nagyon hiszek benne, de ártani talán csak nem árt...

Van esély, hogy lesz baba?

Ebben a hónapban a peteérésem (19én volt). Mi együtt voltunk előtte 3nap (18-17-16án) majd egy nap kimaradt és 14én. (ez a "sok" együttlét nem görcsös,h a baba miatt) mert ez után tegnap meg ma voltunk együtt újra. :)

Legjobb válasz: Mind a 3 napon jo,hogy együtt voltatok,akarmi is lehet belöle.:-) Nem,nem görcsös,miert lenne az,hisz babat akartok ,nem? Az lenne gaz ha csak "azokon" a napokon szexelnetek es a honap többi napjan mar nem de ez nalatok nem igy van.:-)

Mind a 3 napon jo, hogy együtt voltatok, akarmi is lehet belöle.:-) Nem, nem görcsös, miert lenne az, hisz babat akartok , nem? Az lenne gaz ha csak "azokon" a napokon szexelnetek es a honap többi napjan mar nem de ez nalatok nem igy van.:-)
Igen persze hogy van rá esély jó napokon voltatok együtt :) Egy jó tanácsot ha el fogadsz én úgy csináltam hogy miután együtt voltunk a párommal a lábam fel támasztottam gyertya állásba így voltam kb 5-10 percig aztán hason aludtam el de wc-re ne menj el :) sok sikert :) 29+2 hkm

Hogy is van ez? Szoptatás alatt hogy lesz baba ha nincs peteérés?

15 hónapos a fiam, és még intenzíven szopik! rengeteget olvastam a szoptatás alatti teherbeesésr?l, mert már szeretnénk kistestvért, de nem értattem igazán, hogy lehet terhes valaki, ha nincs peteérés, menstruáció! Vagy éppen akkor lennék terhes amikor van egy érett pete, és már hamarosan lenne tüsz? repedés?

Legjobb válasz: Pontosan úgy van, ahogy írtad. Mivel ha még nem jött meg azóta a menstruáció, nem tudhatod, hogy mikor fog megjönni. A menstruációt pedig megelõzi a peteérés, és ha addig még nem jött meg, nem lehet tudni, mikor indul el a peteéréses folyamat. Lehet, hogy egyik hónapban elindul, aztán ha nem védekeznek, vagy nem megfelelõen, terhesbe esik. És akkor meg már azért nem jön meg. És akkor az van, hogy még nem menstruált a szülés óta, mégis teherbe esett.

Pontosan úgy van, ahogy írtad. Mivel ha még nem jött meg azóta a menstruáció, nem tudhatod, hogy mikor fog megjönni. A menstruációt pedig megelõzi a peteérés, és ha addig még nem jött meg, nem lehet tudni, mikor indul el a peteéréses folyamat. Lehet, hogy egyik hónapban elindul, aztán ha nem védekeznek, vagy nem megfelelõen, terhesbe esik. És akkor meg már azért nem jön meg. És akkor az van, hogy még nem menstruált a szülés óta, mégis teherbe esett.
2 éves koráig szoptattam a fiamat. 9 hónapos volt pont, amikor megjött, akkor még intenzíven szopott, mégis volt peteérésem. Van aki 3 éves korig szoptat úgy, hogy szülés után 2 hónappal már menstruál. Tehát peteérés bármikor lehet.
Vannak olyan nök, akik míg szoptatnak, nem menstruálnak, nincs peteérés, nincs terhesség. Viszont akik rendesen mensiznek, azok eshetnek teherbe. Nekem nem volt mensim, míg szoptattam, nem lettem babás. Sógornöm mensizett, 9 hós volt a fia, mikor terhes lett, el is vetette. Amugy az orvosok azt mondják, nem jó terhesen szoptatni, mert oxitocint termel a szoptatás a szervezetben, így vetéléshez vezethet. Nekem azt tanácsolta a dokim, szoktassam le a fiam a ciciröl, utána próbálkozhatunk.
A kérdező hozzászólása: Az tudom, hogy akkor lehetek terhes ha van menstruáció, mert az peteérést jelent! De nekem még mindig nincs menzim, de volt nem egy ismerõs aki igy is terhes lett! Próbálkozunk és majdcsak jön a nagy áttörés! :) Köszönöm a válaszokat!
Ezt magyaráztam az elõbb. Hogy a menstruációt MEGELÕZI a peteérés. Tehát a szülés utáni elsõ peteérés korábban van, mint az elsõ menstruáció. Szóval attól, hogy még nem menstruált lehet terhes, mert lehet, hogy pont elkapják az elsõ peteérést, amit követne 2 héttel késõbb az elsõ menszesz, de nem fog, mivel létrejött terhesség. Nem tudom, ez nem világos? Amúgy ez lutri, mert nem lehet tudni, mikor indul be a peteérés.
"Az tudom, hogy akkor lehetek terhes ha van menstruáció, mert az peteérést jelent!" Ez sem igaz így. A menstruáció megléte nem jelenti feltétlenül azt, hogy tényleg van peteérés. Csak azt, hogy valószínûleg van, de hány nõnél kiderült már, hogy azért nem esik teherbe, mert nincs is peteérése, pedig menstruálni meg szokott.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó elõtti, értettem mindent! szûltem egy gyereket, és értem a lényeget! csak kíváncsi voltam, hogy akkor pontosan, hogy is van ez, mert legutóbb elfelejtettem megkérdezni az orvosomat! Kedves utolsó válaszoló! Persze, hallottam, már, hogy nem mindig van peteérés a menstruáció elõtt, de csak általánosságban kérdeztem, nem tértem ki a gátló tényezõkre! Köszönöm a válaszokat!

November 3. án volt meg a mensim, és 4 napig tartott! Ma együtt voltunk félórát feküdtem, így lehetséges, hogy lesz baba?

Legjobb válasz: Gondolom azért írta az elsõ, mert ezek szerint 7.-én múlt el a mensid, már pedig mensikor vagy mensi után pár nappal ritkán van peteérés. Az pedig kell a teherbeeséshez! Elõfordult már persze,hogy valakinek akkor volt, de ez ritkább. Általában a ciklus közepe táján szokott lenni!

Gondolom azért írta az elsõ, mert ezek szerint 7.-én múlt el a mensid, már pedig mensikor vagy mensi után pár nappal ritkán van peteérés. Az pedig kell a teherbeeséshez! Elõfordult már persze, hogy valakinek akkor volt, de ez ritkább. Általában a ciklus közepe táján szokott lenni!
Eléggé valószínûtlen...
A kérdező hozzászólása: És elmondanád, hogy miért?
Elsõ vagyok. Épp azért, amit a második írt. Peteérés ciklus közepén van, nem tudom, milyen hosszú a ciklusod, de mensi után 1-2 nappal szinte kizárt, hogy peteérésed legyen. a 2. hét körül próbálkozzatok, vagy, ha nem tudod, mikor kéne együtt lennetek, vegyél ovulációs tesztet.

A cikusom 28 napos. Ha úgy tervezem, hogy a 13. 14. 15. napon tuti szeretkezzünk, akkor mennyi az esélye, hogy lesz baba?

Vagy ez egyáltalán nem biztos.

Legjobb válasz: Van akinek azért nem teljesen a félidõben van peteérése, de általában ez be szokott jönni.Persze ha nem is egybõl ne keseredj el, a lényeg hogy ne stresszeljetek rajta.Sok sikert!

Van akinek azért nem teljesen a félidõben van peteérése, de általában ez be szokott jönni.Persze ha nem is egybõl ne keseredj el, a lényeg hogy ne stresszeljetek rajta.Sok sikert!
Az esély megvan rá, de ha biztosra akartok menni akkor vegyél ovulációs tesztet, mert nem biztos még így 28 napos ciklusnál sem, hogy akkor van a peteérésed. Olvastam a Nõk egészségkönyvében, hogy ha valaki teherbe szeretne esni akkor a mensi elsõ napjától számolva a 8-21.ik napig kétnaponta együtt van a párjával, akkor elég nagy a valószínüsége(a petesejt 1 napig, a hímivarsejt 2 napig életképes).Remélem segítettem picit.
Ezek a valószínû napok. Hõmérõzéssel megállapíthatod a tüszõrepedésed napját. Meg önvizsgálattal. Van egy jó kis honlap is: http://babatervezok.otthona.net Minderrõl sokat olvashatsz vagy 6-7 kérdéssel lejjebbi válaszokból.
Szia! Egy a lényeg nem szabad görcsölni, ha mind a ketten akarjátok egymást és szerelemmel éltek szexuális életet meg lesz a gyümölcse. Persze a legnagyobb esély a 13-15.napon van, de célszerû a 8-21 nap között kétnaponta szeretkezni.

Van még remény, hogy lesz baba?

Ma voltam Uh-n, október 8-ra nem vártam. Azóta már többször voltam Uh-n, eddig minden rendben volt 2 hete már azt írták rá hogy 8*10mm-es petezsák, embrió sejthetõ. Ma viszont még mindig üresnek látták 21*16mm, mondták, hogy már nagyon régi a gép, de ez engem nem nyugtatott meg. Konzultált két orvos, és azt mondták, hogy péntekre hívjanak vissza, és ha nem lesz semmi mûtéttel be kell fejezni.

Legjobb válasz: Te számolsz rosszul! Ha október 8-ra nem várta, akkor az utolsó menzesze szeptember 8 körül volt és innentõl számítjuk a terhességet Szeptember 8 óta eltelt majdnem két hónap, tehát a nyolcadik hét körül van most a kedves kérdezõ.

Te számolsz rosszul! Ha október 8-ra nem várta, akkor az utolsó menzesze szeptember 8 körül volt és innentõl számítjuk a terhességet Szeptember 8 óta eltelt majdnem két hónap, tehát a nyolcadik hét körül van most a kedves kérdezõ.
Ha okt 8. ára nem vártad akkor nov 8.án leszel még csak 4 hetes. Hogy láthatnának így embriót? Vagy én számolok rosszul?
Lehet régi a gép, de egy 21x16mm-s petezsákban már látszania kellene az embriónak. Sajnos nagy az esélye, hogy pénteken mûtét.
Sajnos szerintem nem fejlõdött tovább. Inkább a mûtétre készülj. Bõven kellene már látniuk az embriót az ultrahangon. Sajnálom :-( Imádkozz azért, hátha csoda történik...
Nekem is ezt mondták...üres, lapos...de nem túl jó a gép....5 éves a csajszim...ja, és magán rendelésre mentem el, hogy megnézzék, mi újság...és bizony semmi baj nem volt....
Én magánrendelésre járok. Az elsõ terhességnél a dokim az ezer éves gépével megállapította, hogy baj van, vagy legalábbis lesz. A kórházi hiperszuper modern gép szerint 5 hetes élõ terhességem volt csudiszép petezsákkal. Egy héttel késõbb elvetéltem, vagyis a dokimnak volt igaza a régebbi géppel. Egy rutinos, jó szaktudású orvosban lehet bízni, akármilyen is a gépe. Ha nem bízol benne, keress fel másik orvost!
Elõzõ voltam: 5 hetes helyett 6 hetes. Bocsi, elírtam.
Szerintem, lehet még reménykedni, mert nekem sem láttak elõszõr senkit, de aztán rá kéthétre már jól kivehetõ volt, hogy van bent valaki. :) És ha két hete 8*10mm-es volt, ma viszont meg 21*16mm-es, akkor, szerintem legalább is csak fejlõdik bent valaki, és lehet, hogy télleg csak a gép az elavult.Én mindenesetre elmennék máshova is és megnézetném, nehogy véletlen olyat csináljanak pénteken amire nem is lett volna szükség.legalább is Én személy szerint, nem nyugodnék bele.Remélem, minden jól alakul és Ott lesz a Pocak lakó a pocidban.Írj, majd, hogy mi lett.Szurkolok!!!!

Hány százalék az esély hogy lesz baba?

Szeretkeztünk, és hamar elment, épp vette ki fele mikor elment, és magamhoz nyúltam, és belül kb fél centire találtam spermát. Kitöröltem, lezuhanyoztam, mennyi az esélye hogy terhes leszek??

Legjobb válasz: 50%

50%
Ha peteérésed volt éppen, akkor 20-30 %, ha nem akkor kevesebb.

Ebből így hogy lesz baba? Miket egyek milyen teákat igyak a siker érdekében? Most gravidát szedek ( nem minden nap).

A ciklus.hu-ra regisztráltam magam az ottani számítások alapján a párom sose lesz itthon abban az id?ben amikor pete érés van minden számítás szerint hét közepe esik néha csütörtök Õ max péntek este ér haza

Legjobb válasz: postás

postás
A kérdező hozzászólása: A ciklus.hu 16.dik napra számolta a pete érést. Köszi de nõ postásunk van és nagy darab csúnya hölgy... Még ha egy helyes izmos srác lenne...
gólya...pidzás...spermabank
Te nem tudsz elutazni hozzá?
A kérdező hozzászólása: 10 ferfival lakik egyutt ilyenkor egy ket szobas lakasban :( igy nem megoldhato es az orszag masik vegeben dolgoznak....
Huh. Hát elvileg a spermák akár 72 óráig is életképesek maradnak a petevezetékben, próbáljátok meg elindulása elõtt, és mikor hazaér. És egyáltalán nem biztos, hogy a ciklus.hu jól írja, és a természet nem kiszámítható, lehet, hogy a peteérésed eltolódik.....amikor otthon van próbáljatok mindig együtt lenni, nem reménytelen, nyugi:) sok sikert
Számos nõnek egészen máskor van peteérése, mint amit kiszámol a rendszer, vagy kimutat az ovulációs teszt. hány olyan sztori van, hogy maguk sem értik, mikor és hogyan, de megfogant a baba.. szóval szerintem bízd a természetre, a véletlenre, és csak szeressétek egymást, amikor alkalom adódik..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!