Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lesz 90 90 nap (5 db)

Hogyan lesz a 90 + 90 nap után?

A 64. napon tartok. Nekem az ismer?s és baráti köröm még tavaj kezdték ezt a diétát. A 90 nap után 3 hónapig mindenki betartotta a csak csümölcs reggelire, de most mindenki (11-en egyt?l-egyig!!!)visszahízta amit leadott, több mint a fele társaság többet is. Ez lesz az életformám, vagy én is visszahízok? Kollégan?im is mind kezdik viszzaszedni a kilóikat. Csupa negatív példa, egy pozitív sem.

Legjobb válasz: Én is a 90 napos diétát csináltam. Visszahíztam, de terhes lettem azért. Most is végigcsináltam egy 90 napot, odafigyelek az étrendre, és nem híztam vissza egy dekát sem. Természetesen a kúra befejezése után oda kell figyelni, a mennyiségekre, a nassolást el kell hagyni. Ha ismét elkezdesz enni, figyelj a fokozatosságra. Én nem eszem kenyeret, este 6 után már semmit. Lehet ezért maradt a súlyom meg.

Én is a 90 napos diétát csináltam. Visszahíztam, de terhes lettem azért. Most is végigcsináltam egy 90 napot, odafigyelek az étrendre, és nem híztam vissza egy dekát sem. Természetesen a kúra befejezése után oda kell figyelni, a mennyiségekre, a nassolást el kell hagyni. Ha ismét elkezdesz enni, figyelj a fokozatosságra. Én nem eszem kenyeret, este 6 után már semmit. Lehet ezért maradt a súlyom meg.
Akinek sok kilótól kell megszabadulnia, az örökké emlékezni fog arra, hogy milyen volt elefántként élni és oda fog figyelni a súlyára. Nincs az a diéta, ami után zabálva nem fog felhízni az ember. Aki hajlamos az elhízásra, annak igenis oda kell figyelni. Ez nem nagy ár, mikor megkaptad az esélyt a 90 napostól. Tapasztalatból mondom. Soha többé nem akarok annyira visszahízni. Hajlamos vagyok rá, ezért figyelnem kell. Ennyi. Arra gondolj, hogy kaptál egy lehetõséget, amitõl lefogytál. Utána csak annyi a dolgod, hogy ne kezdd újra tömni magad.
A mennyiségre mindneképp figyelj oda, bármit ehetsz, de ne egyél többet, mint a 90, illetve 180 nap alatt! S persze azért az a bármi sem bármi, hisz ha pl eddig nem ettél kenyeret, aztán a diéta után újra elkezdted enni, akkor nem csoda ha visszajönnek a kilók! Másik példa: diéta alatt mozog az ember, utána meg nem - ez nagy hiba! Az ilyen emberek ne lepõdjenek meg azon, ha visszahíznak! Az elõttem szólóval teljesen egyetértek!

Ha csinalom a 90 napos dietat eredmenyes lesz ugy is, hogy futas helyett minden nap biciklizek lenduletes, folyamatos tempoban? (nem feltetlenul gyorsan. ) Mit tudok tenni a belso comb fogyasztasa es elonyos (nem tul izmos) formalasa erdekeben?

168 cm es 58 kg vagyok. Tudom a futas (elvileg) a legjobb mozgas a fogyasra, de nekem nem jon be. Egyszeruen nem ott fogyaszt ahol kene. A kulso combom szep, es a vadlim is, es csak azt fogyasztja/formalja. Nekem viszont a belso combomon vannak a szirparnak es nem tudok toluk megszabadulni. Nem tudtok veletlenul valami jo gyakorlatot ra, ami nem izmosit, nem vastagitja, hanem vekonyitja? Nagyon zavar, hogy kb 10 cm-en osszeer a combom de tulzottan. Kenyelmetlen es nem esztetikus.

Legjobb válasz: A 90napos diétáról megvan a (negatív) véleményem, de a mozgás részéhez szívesen fûzök dolgokat, hátha segít. Ha jól értem, szálkásítani szeretnél, azaz eddig szerzett izom megtartása mellett zsírt leépíteni. Ennek örülni fogsz: a futás nem jó. Neked valamilyen folyamatos, monoton, hosszan tartó terhelés kell, például a biciklizés, ahogy írtad. Vagy a séta. (ekkor a szervezetednek van ideje átállni a zsírbontásra: aerob mozgás) Én így csinálnám: heti 4-5× 30-40 perc séta vagy biciklizés reggeli elõtt valami nyugis helyen. Lájtosan, ne legyen intenzív. Nem tudom, ez hogy passzol a 90 napos csodához. viszont van egy rossz hírem: olyan, hogy helyi zsírégetés, csak a mesében létezik.

A 90napos diétáról megvan a (negatív) véleményem, de a mozgás részéhez szívesen fûzök dolgokat, hátha segít. Ha jól értem, szálkásítani szeretnél, azaz eddig szerzett izom megtartása mellett zsírt leépíteni. Ennek örülni fogsz: a futás nem jó. Neked valamilyen folyamatos, monoton, hosszan tartó terhelés kell, például a biciklizés, ahogy írtad. Vagy a séta. (ekkor a szervezetednek van ideje átállni a zsírbontásra: aerob mozgás) Én így csinálnám: heti 4-5× 30-40 perc séta vagy biciklizés reggeli elõtt valami nyugis helyen. Lájtosan, ne legyen intenzív. Nem tudom, ez hogy passzol a 90 napos csodához. viszont van egy rossz hírem: olyan, hogy helyi zsírégetés, csak a mesében létezik.
elsõ válaszoló: de olyan, hogy egy bizonyos területet formáljon, lehetséges adott gyakorlatokkal Kedves kérdezõ! Én is 90 napozok(immár másodszor), magában az elvben nem hiszek, de ez nem hit kérdése, hanem még az olyan gyengébb akaratúaknak is segít, mint én, mert betartat egy megszabott étrendet. (mellesleg orvos javasolta, szóval ennyit errõl) Szerintem húsnapon és szénhidrátnapon elég akarerõd és energiád van, hogy mozogj, én is ilyenkor élénkülök fel. Ha nem is minden nap, de azért törekszem arra, hogy mozogjak, saját gyakorlatsorokat állítok össze. Karácsonykor vettem egy Leg Magicet, valami istenien formázza a combokat(belsõ combokat is). Amúgy a formálásra vannak gyakorlatok, keress rá, guglin kidob pár jó találatot, csak én utálom a gyakorlatokat, azért nem csinálom. Szóval szerintem jó ötlet a bicajozás, rengeteg kalóriát égetsz vele, és még szabad levegõn is vagy. Ugyanilyen jó alternatíva az úszás, vagy a görkori(ha már fõleg a lábaiddal vannak bajok). Ezek elõtt érdemes bemelegíteni egy fél óra tornával, egy kis zsírégetõ krémet is bevehetsz mellette, és utána menni úszni/bicajozni/görkorizni. Az uccsó problémádra: Ha háttal feküdsz, lábak felhúzva talpra, és a fenekeddel együtt emled a lábadat is, és a fenekedet emelgeted, egy idõ után érezni fogod ahogy ott feszül, arra az izomcsoporta hat.

Ha rajta van egy fogyasztószer dobozán, hogy napi 2 kapszulát szedjek, és 90 nap alatt lesz látványos a hatás, akkor ha napi 4 kapszulát veszek be, akkor csak 45 napot kell várnom? Ez így működik?

Legjobb válasz: Ha többet eszel, akkor látványosabban csökken a pénzed, de más egyebet ne remélj. Nem az ilyenektõl fogsz fogyni, hanem a normális étrendtõl

Ha többet eszel, akkor látványosabban csökken a pénzed, de más egyebet ne remélj. Nem az ilyenektõl fogsz fogyni, hanem a normális étrendtõl
Nem tudom, viszont én nem tenném a helyedben. Nehogy valami bajod legyen és nem is fogysz tõle. Ha mindenképpen szedni akarod, akkor tartsd be az elõírtakat. De egyébként hosszú távon tényleg nem segít. De ez csak az én véleményem.
és ha 100at veszel be akkor 2 nap alatt lefogysz?
Kanyarints le egy 20 kilós szalonnadarabot magadról. Az a leggyorsabb módja a fogyásnak.
Mivel a valóban hatásos "fogyasztószerek" is csak max. 2-3%-ot tesznek hozzá a zsírvesztéshez, ezért teljesen mindegy, tényleg. Az étrend és a sport határozza meg az eredményt.
Ha rajta van a dobozon, hogy napi két szemet szedj be, az azért van, mert annál többel már esetleg komoly károkat tud okozni a cucc a szervezetedben. Nem tudom, mit tolsz, de a veseproblémáktól kezdve, a vakságon át, egészen az infarktusig, egész sok kockázatot vállalsz, ha túlléped az elõírt mennyiséget. Ne tedd, az a legjobb eset, ha semmi hatás nem lesz, de simán évtizedeket is elvehetsz az életedbõl, nem éri meg.
Persze... ha bekapsz 180-at, már másnapra le is megy pont annyi amennyit szeretnél. Hülye.
A gyógyszerbõl sem szedsz be többet, hogy hamarabb meggyógyulj. Nem hiszem, hogy a fogyasztószer kevésbé veszélyes lenne.


3 banánból egy egész napra elegendõ energiát ki tud nyerni a szervezet. Nem nagyon kéne eröltetni;)
Próbáld almára cserélni. Barátnõm ugyanezt a fogyókúrát csinálja két hónapja. 10 kilót fogyott. Õ is banán evõ, de gyümölcsnapján is max egyet eszik mostmár, azt mondta az alma hasonlóan éhség gyilkos, és lehet hasznosabb is :)

Kölcsönadtam a cetelem hitelkártyámat egy barátomnak. Eladósodtak, 95 napja nem fizettek, és több, mint 90. 000 ft-ról van szó. Kapok-e arról előzetes értesítést, hogy feltesznek az adósok listájára? Vagy egyszerűen csak ott leszek? Vagy már vagyok?

Legjobb válasz: hitelkártyát kölcsönadni? Nem volt életed legjobb döntése... Cetelemnél dolgoztam adósságkezelõként. Hívni fognak, levelet küldenek, tértis és sima levelet is, sms-ekkel bombáznak, hogy fizess, különben... no és itt elmondanak mindent, még a nem valós dolgokat is, hogy mi vár Rád, ha nem fizetsz. Emellett hívhatják a munkahelyedet, hagyhatnak üzenetet a szomszédodnál, tehát megtesznek mindent, hogy kellemetlenül érezd magad és fizess mielõbb.

hitelkártyát kölcsönadni? Nem volt életed legjobb döntése... Cetelemnél dolgoztam adósságkezelõként. Hívni fognak, levelet küldenek, tértis és sima levelet is, sms-ekkel bombáznak, hogy fizess, különben... no és itt elmondanak mindent, még a nem valós dolgokat is, hogy mi vár Rád, ha nem fizetsz. Emellett hívhatják a munkahelyedet, hagyhatnak üzenetet a szomszédodnál, tehát megtesznek mindent, hogy kellemetlenül érezd magad és fizess mielõbb.
És ha tudod fizesd ki helyette, aztán hajtsd be rajta. Ha a bankkal szemben nincs tartozásod már sokkal jobb a helyzeted.
És a kártyát tényleg tiltasd le, ne csak visszakérd. (Az adataival neten lehet vásárolni, ha felírta, akkor baj van.)
Miért nem csináltatott magának kártyát? Ha nem a saját nevére akarja az már alapból pofátlanság és gyanús.
Nekem is kölcsönadhatnád, beccszó nem verlek át. Jó nagy marha vagy, már megbocsáss.
ma 08:56 Nem néztem utána, de úgy tudom, már annyit változtattak a szabályokon, hogy a tartozás rendezése után 1 évvel már levesznek a listáról. A bank meg persze, hogy nem tartja be a törvényt...esze ágában sincs értesíteni.
Hát, hogy Gyurcsányosan fogalmazzak: elqrtad. Félre ne érts, a jóindulat szól belõlem. A perrel nem sokra mész szerintem. Talán polgári per lehet belõle, de évekig is elhúzódhat, míg behajtod a pénzedet. Ha elolvasod a szerzõdésedet, akkor abban biztosan benne van, hogy te felelsz mindenféle szempontból a kártya használatáért, stb.... ne add ki a pin kódot senkinek.... tilts le a kártyát ha elvész. Ha pert indítasz a haver ellen, idõközben akkor is feltesznek a KHR listára. Én a helyedben hipergyorsan felvenném a kapcsolatot a bankkal. De nem kötném az orrukra a hülyeségemet, csak annyit, hogy nagy szükségem volt a pénzre, hajlandó vagyok fizetni, de hirtelen nagyonnagy pénzügyi gondba keveredtem és csak részletekben (mondjuk 9, havi 10Ezerrel) tudom kifizetni. Kérjed a kártya letiltását is egyidejûleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnéztem a linket.Abban le van írva a 90 nap, de az is, hogy 30 nappal korábban kell, hogy értesítsenek a felkerülésrõl. Ma átutaltak 1 havi részletet.....azt hiszem, ez már rajtam nem segít. Viszont ha feljelentem õket, (megkérdeztem), akkor polgári per lesz belõle, és nem rajtam hajtják be a pénzt. De ha listás lettem miattuk....akkor én 5 évig semmit nem vehetek.
Amit belinkeltem, ott van, mennyi idõ után kerülsz fel. Szerintem már fent is vagy. Attól, mert a BÁR -ra felkerültél, a bank naná, hogy változatlanul piszkál a pénzéért.
milyen alapon jelented fel õket? max fizetési meghagyást kérhetsz v. polgári per de a kártyát átruházni tilos, benne van a kártyaszerzõdésben, úgyhogy a bank felé nem nagyon kéne ugrálni, csak fizetni
A kérdező hozzászólása: Megvolt már minden.Fizetési felszólítás, sms, folyamatos zaklatás, személyes beszélgetés a bankkal.A "barátaim" csak pár hónapja nem fizetik, mióta munkanélküli a család.Amúgy hivatalos elismervényem van, hogy náluk van a kártyám, fel is jelentem õket holnap, vagy hétfõn, de engem konkrétan a BAR lista érdekel, hogy annak mi a folyamata.Oda nem szeretnék kerülni. Köszönöm a válaszokat.
Fizetési felszólítást küldenek elõször.
hát téged sem az eszedért szeretnek....
Mind a három elõbbi választ én írtam, csak valamiért nem tudok hosszút írni, baj van a gépemmel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!