Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lenne legjobb és a legelviselhetőbb (1 db)

Hogyan lenne a legjobb és a legelviselhetőbb a számára?

A barátommal jó régóta együtt vagyunk már, de én már nem vagyok szerelmes belé, és ezt Õ is tudja. Közben az egyik barátommal olyan helyzetbe kerültünk, hogy kiderült, megpróbálnánk együtt. Azonban ez a barátom barátja a páromnak is. És tudom, hogy szakítani fogok a párommal, mert nem látom értelmét tovább annak, hogy er?ltessem azt, ami nem megy. A másik sráccal pedig szeretnénk megpróbálni. De nem tudjuk hogyan... mert Õ szeretne jóban maradni a mostani párommal, és fél, hogy ha velem lesz együtt, akkor a "párom" megharagszik rá, vagy ennél is rosszabb... Tehát nem tudjuk hogyan adagoljuk majd be neki a dolgot, ha összejön... Ebben kérnék t?letek segítséget. Mit tegyünk, hogy a mostani párom ne haragudjon majd meg a barátomra, ha több lesz közöttünk? Hogy ne essen neki olyan rosszul?

Legjobb válasz: Ez a szívás, ennek jó vége nagyon nehezen lesz, jó megoldás nincs. Ennél jobban szegény srácot nem szívathatnátok meg.

Ez a szívás, ennek jó vége nagyon nehezen lesz, jó megoldás nincs. Ennél jobban szegény srácot nem szívathatnátok meg.
Szerintem se lesz jó vége... Képzeld el:szakítatok, a barátodnak jó volna, ha a barátjával egy jót inna vagy valami, kisírja a bánatát, a másik fiú meg összejönne veled... Szerintem a szakítás után várjatok egy picit, utána csináljátok titokban egy rövid ideig, és csak utána kezdhetnétek adagolni az egészet, ha passzoltok egymáshoz. Egyébként meg olvasd el a vélaszokat, de éles helyzetben inkább a megérzéseidre hagyatkozz...
Húúú...hát ien már volt velem is...de én csak 2 hónapot jártam a volt "barátommal" amikor a haverja szerelmet vallott nekem...Az akkori barátom úgy elverte miattam a haverját h inkább egyikkel se kedztem és nemis folytattam!A 2. válaszadónak igaza van...várj egy picit a szakítás után!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen, ezt mi is így gondoltuk... Amúgy a két srác rajtam keresztül ismerte meg egymást... szóval még nincsenek olyan hûdejóba, de mégis nehéz... :( Köszi a válaszokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szakított velem a barátnőm de nem tudom a konkrét indokot szerintetek mi lehetett?

egyik nap be jelentette hogy szakítani akar mert szerinte túl keveset beszélek vele pedig a legelején meg beszéltük hogy ha bármi bántja a másikat őszintén szólunk de előtte semmi baja nem volt velem sokat nevettünk, beszélgettünk szórakoztunk ez lényegébe egyik napról a másikra jelentette be de rá egy nappal meg más kapcsolatban volt előtte találkozott az illetővel de annyit mondott, hogy csak egy régi barát szerintetek is csak be kavart a hátam mögött ? ez gyötör a legjobban mert nem tudom mi lehet az igazság :/

10

Hogyan ismerkedhetnék lányokkal? (biszex)

Az a helyzet, hogy eléggé visszahúzódó tudok lenni ismerkedési téren és a társkeresőkben nem tudom mennyire bízhatnék meg. Már volt barátom és barátnőm is rövid ideig de most komolyabb kapcsolatot szeretnék egy lánnyal. Ti mit tanácsoltok mit tegyek? Hogyan viselkedhetnék vagy mire figyeljek más lányokkal kapcsolatban, hogy tetszem e nekik? Ha esetleg lenne itt a válaszolók között olyas valaki akit érdekelnék akkor pivátban nyugodtan rám írhat. 17L

1

Mit lehet tenni az irreális elvárások ellen?

Már nem vagyok tini.

2

Meg csalt a barátnőm de vissza akkar jonni hozzám. Mit csinláljak?

A barátnőm járt melletem egy másik fiuval is de nem fekudtek le..szakítot a fiuval miadtam és most vissza akkar hozzám jonni..mit tegyek?? Fogadjam vissza ?? És ha megint meg teszi ugyan ezt ??

8

Reggeli erekció lenne mit lehet tenni?

Lehet kicsit gyerekes kérdés :P de a barátnőmmel szeretnénk együtt aludni. 2 hete járunk mindketten 16 évesek vagyunk. és nem szeretném ha emiatt ciki lenne reggel

8

Elmondhatod h a pároddal a legjobb a szex, vagy van valaki akivel jobb volt az ágyban?

Van barátom és szeretem őt és ő is engem. A szex is hihetetlenül jó vele,de mégse mondom azt h ő a legjobb akivel eddig voltam.
Más h van ezzel?

3

Mit tegyek? Miért van ez?

3 éve együtt vagyok a párommal. A kapcsolatunk nem tökéletes, inkább azt mondanám kész kudarc. Folyton veszekszünk, csúnyán beszélünk egymással stb. Aztán itt jön a képbe, hogy a szüleivel sem jövök ki valami jól, és ami a legdurvább, hogy testileg nem kivánom őt, pedig érzem, h szeretem, és h nem nagyon tudom elképzelni nélküle az életemet, és mással sem! Egy hete összevesztünk és azóta hiába irok neki nem reagál. Bánt a dolog, mert hiányzik, de mégis a szivem mélyén ugy érzem jobb lenne ha vége lenne ennek az egésznek! Viszont félek, h megbánnám, hisz már 1x szakitottam vele és akkor is megbántam! MIT TEGYEK??? :(
22 L

4

Paranoiás vagyok? Úgy érzem a páromnak valami baja van és valamit nem akar elmondani, furcsán viselkedik. Úgy érzem valami nyomja a lelkét. Kérdeztem többször is és nem mondja?

Lehet csak képzelődöm és minden rendben van,vagy az ilyen gyanúk általában nem alaptalanok?Érzem hogy szeret,de mintha valami baja lenne.A szex is működik köztünk,sőt egyre jobb.

4

Van aki a tanulásba menekül itt és egyáltaláb nincs szerelmi élete?

12

Az imént vesztem össze a barátnőmmel, mit tegyek /mondjak?

azért vesztünk össze, mert azt mondtam neki, hogy rajtam kívül más pasit ne ölelgessen, és kicsit kiakad és azt mondta jó hogy nem írok listát kivel állhat szóba. mit mondjak neki ? (holnap leszünk fél éve együtt, de már 3 éve ismerjük egymást) 17F

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!