Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lenne legjobb és a legelviselhetőbb (1 db)

Hogyan lenne a legjobb és a legelviselhetőbb a számára?

A barátommal jó régóta együtt vagyunk már, de én már nem vagyok szerelmes belé, és ezt Õ is tudja. Közben az egyik barátommal olyan helyzetbe kerültünk, hogy kiderült, megpróbálnánk együtt. Azonban ez a barátom barátja a páromnak is. És tudom, hogy szakítani fogok a párommal, mert nem látom értelmét tovább annak, hogy er?ltessem azt, ami nem megy. A másik sráccal pedig szeretnénk megpróbálni. De nem tudjuk hogyan... mert Õ szeretne jóban maradni a mostani párommal, és fél, hogy ha velem lesz együtt, akkor a "párom" megharagszik rá, vagy ennél is rosszabb... Tehát nem tudjuk hogyan adagoljuk majd be neki a dolgot, ha összejön... Ebben kérnék t?letek segítséget. Mit tegyünk, hogy a mostani párom ne haragudjon majd meg a barátomra, ha több lesz közöttünk? Hogy ne essen neki olyan rosszul?

Legjobb válasz: Ez a szívás, ennek jó vége nagyon nehezen lesz, jó megoldás nincs. Ennél jobban szegény srácot nem szívathatnátok meg.

Ez a szívás, ennek jó vége nagyon nehezen lesz, jó megoldás nincs. Ennél jobban szegény srácot nem szívathatnátok meg.
Szerintem se lesz jó vége... Képzeld el:szakítatok, a barátodnak jó volna, ha a barátjával egy jót inna vagy valami, kisírja a bánatát, a másik fiú meg összejönne veled... Szerintem a szakítás után várjatok egy picit, utána csináljátok titokban egy rövid ideig, és csak utána kezdhetnétek adagolni az egészet, ha passzoltok egymáshoz. Egyébként meg olvasd el a vélaszokat, de éles helyzetben inkább a megérzéseidre hagyatkozz...
Húúú...hát ien már volt velem is...de én csak 2 hónapot jártam a volt "barátommal" amikor a haverja szerelmet vallott nekem...Az akkori barátom úgy elverte miattam a haverját h inkább egyikkel se kedztem és nemis folytattam!A 2. válaszadónak igaza van...várj egy picit a szakítás után!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen, ezt mi is így gondoltuk... Amúgy a két srác rajtam keresztül ismerte meg egymást... szóval még nincsenek olyan hûdejóba, de mégis nehéz... :( Köszi a válaszokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lett társadalmi elvárás, hogy legyen mindenkinek valakije?

Nem vagyok már 20 éves, de sok mindenkitől hallom, hogy van valakim? Miért nincs? Akkor kiszemelt?
Azt sem tudom kínomban, hogy mit válaszoljak az ilyen kérdésekre. Nekem nem kell barátnő. Tökéletesen ki tudom magam elégíteni, a nők másra amúgy sem jók. Nem is értem miért van túlhype-olva ez a társkeresési téma.

20

Ez most már mindig ilyen rossz lesz amíg meg nem kapom?

Beleszerettem egy lányba és nem tudom kiverni a fejemből, folyton rá gondolok és alig tudok valami másra rákoncentrálni. Ez most már így lesz? Hogyan kezdeményezhetnék nála?-régebb óta ismerem de nem tudom mit gondol rólam.
15F

3

Mit kellene tennem ha nem akarok megállapodni hanem ismerkedni de akit megtaláltam meg elengedni nem tudom?

Barátnőmben rengeteg mindent szeretek és olyan amilyen. Van amit nem szeretek , pár helyzetet és szokását, de összeségében igen. Viszont nem hiszem hogy képes lennék végleg mellette maradni még nem tudom hogy ez az ami kell nekem vagy sem. Másokban tuti hogy a benne megismert tulajdonságok legkedvesebb részeit keresném, de mégis csak ő az első és nehéz eldönteni hogy mit tehetnék ilyen esetben. Kétségbeejtő a helyzet hiszen ha elengedem többé nem kaphatom vissza... De azt meg nem érzem hogy kétségek nélkül mellette tudnék maradni végleg...

5

Nagyon fáj szakított velem a barátom hogy lehet feldolgozni? Ráadásul elég durván

most szakitott velem a barátom több mint egy évről van szó. Fáj nagyon mert könyörögtem neki, nem akartam elengedni, nagyon hiányzik most is. Ez végleges ő már nem szeret én nagyon őt. Nem tudom leszek e még ennyire szerelmes, én neki adtam mindenemet, vele feküdtem le előszőr borzasztóan fáj ez az egész nekem

5

Mennyi idő alatt hevertétek ki ténylegesen a szakítást?

Hány hónapba vagy évbe tellett? Kiheverhető egyáltalán? Ráadásul első szerelemről van szó. Perpill úgy érzem, hogy soha nem leszek túl rajta. Mikor lesz már jobb? (még csak pár hetes a dolog és nagyon fáj a hiánya) Ti mikor éreztétek úgy, hogy már nem fáj annyira?
köszi a válaszokat! történet is jöhet! :) 20L

6

Mit csináljak csókolózás közben, hogy a barátomnak még szenvedélyesebb és romantikusabb legyen?

Pl. fogjam meg a kezét
vagy túrjak bele közben a hajába?:D
Valami jó tapasztalatot kérek szépen!:)
Előre is köszönöm!:)

4

Fiúk, ti járnátok roma lánnyal, akin nem látszik a származása?

17

Mit tegyek? Megtaláltam a legtökéletesebb legszebb lányt a világon, de van valakije.

Csak barát vagyok..

18

Szerintetek mit csináljak?

Tulajdonképpen van jelenleg barátnőm és van egy másik lány. A legjobb lány barátom. Neki is van barátja. De nagyon tetszik nekem, én is nagyon tetszek neki - mondta is . Én kezdek többet érezni iránta.. Tegnap le akartam smárolni, ő is akarta de nem engedte, mert hogy rossz lenne az időzítés és ha nyáron csináltam volna biztos hogy belement volna.Már 2-3 éve ismerjük egymást és 16-17 évesek vagyunk.

6

Lányok, mit szólnátok ahhoz, hogyha kiderülne a jelenlegi párotokról az, hogy évekkel ezelőtt 3 férfi brutálisan megerőszakolta?

a jelenlegi korotokat is írjátok oda, köszi.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!