Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lenne legjobb és (93 db)

Szerintetek hogyan lenne nekem és neki a legjobb?

Nem régen vesztettem el a szüzeségem,már végre csak kicsit fájt az elején a szex, azután gondolom ahogyan tágultam elmúlt.Eddig viszont fájt amég bennem volt a barátom.Most nem misszionáriusban próbáltuk, meg hanem lovaglóban.Nem igazán tudom hogy kellene mozognom hogy jó legyen neki is és hogy én is érezzem és élvezzem.

Legjobb válasz: Egy kis segítség:http://www.impulzus.ro/Kozosulesi_testhelyzetek_Haton_fekve_..

Egy kis segítség:http://www.impulzus.ro/Kozosulesi_testhelyzetek_Haton_fekve_..

15 leszek, a barátom 20, Ö már természetesen nem szüz, tudja hogy én igen, mind2en szeretnénk 1ütt lenni. Szeretném ha segitenétek mégis hogy lenne a legjobb 1. re, és hogy milyen lesz, mennyire fog fájni?

A családomat nem zavarja hogy idösebb barátom van, mindigis idösebb fiukkal jartam csak hogy egyikkel sem jutottam volna el odaig hogy elvesztenem a szüzességem vele. Viszont most ott tartunk, es sokat beszelünk errol a temarol otthon testvereimmel ugyanis mindenki ebben a korban vesztette el a szüzességet, ezekmellett megbizom a baratomban.

Legjobb válasz: Helyes, hogy beszélgettek errõl! :) A legfontosabb, hogy bízz benne. És persze, hogy védekezzetek. Az hogy kinek mennyire fáj az egyénfüggõ! Nekem például egy pillanatig fájt (mikor átszakadt a szûzhártyám) és nem is véreztem. Másoknak viszont jobban fáj, és véreznek is. Ha rendesen fel vagy izgulva, és figyelmes a barátod nem hiszem hogy rossz lesz :) De akkor se keseredj el, ha elsõre nem a legjobb lesz, mert lesz jobb hidd el! :) Remélem, azért kellemesen fogsz majd visszaemlékezni az elsõre! Mert meghtározó az biztos :) szorítok. pusz: klyd

Helyes, hogy beszélgettek errõl! :) A legfontosabb, hogy bízz benne. És persze, hogy védekezzetek. Az hogy kinek mennyire fáj az egyénfüggõ! Nekem például egy pillanatig fájt (mikor átszakadt a szûzhártyám) és nem is véreztem. Másoknak viszont jobban fáj, és véreznek is. Ha rendesen fel vagy izgulva, és figyelmes a barátod nem hiszem hogy rossz lesz :) De akkor se keseredj el, ha elsõre nem a legjobb lesz, mert lesz jobb hidd el! :) Remélem, azért kellemesen fogsz majd visszaemlékezni az elsõre! Mert meghtározó az biztos :) szorítok. pusz: klyd
A legjobb az elsõre jól felkészülni, hangolódjatok egymásra egy közös fürdõvel, masszázzsal. Legyen jó hosszú az elõjáték, kommunikáljatok a barátoddal, mond el neki mi esik jól neked. Elsõre valószínûleg nem lesz orgazmusod, de ez nem baj hiszen így is csodálatos érzés lesz, meglátod. A fájdalomtól ne félj, ha elég nedves vagy és a barátod elég gyengéd akkor nem lesz vészes. Én például semmi fájdalmat nem éreztem nem is véreztem. Mivel számítottam rá ezért volt egy kis hiányérzetem is:)
A lényeg, hogy ne félj!Csak akkor csináld, ha érzed hogy eljött az ideje!Bár fiú vagyok, de sokat értek a biológiához:) Az én legfõbb tanácsom, hogy lovagló pózban csináljátok, így te tudod irányitani a barátodat, nempedig õ téged, így te érzed hogy mikor meddig mennyire!Lehet ez most arcosan hangzik, de már néhány csajnak elvettem a szüzességét!ÉS szerintem nem csak a csajon múlik az hogy mennyire fáj...én elég gyengéd voltam mindegyikõjükel, ezért nem fájt nekik annyira.De a fájdalmat ne fojtsd magadba!Ha érzed hogy fáj, bátran monnd ki!Sok-sok petting legyen elõtte, és lehetõleg ne feszengjél hogy jajj most milesz!Ne a fájdalomra és hasonló egyebekre gondolj, hanem arra hogy jólesz, és hogy erre vártál!A körülményektõl és a hangulattól sokminden függ!Nemtudom mennyire gyengéd hozzád a barátod, de kérd meg hogy most az legyen veled!A mostani barátnõm nagyon félt tõle, mint általában a többség, és hála Istennek, olyannyira jól sikerült, hogy aznap este bevállalt mégegyet:) Ha esetleg még kérdésed van, szívesen válaszolok(ha tudok)! Remélem hogy segithetttem, és sok sikert:) Pepe
Az elõzõeken túl talán annyit, hogy a síkosító is segíthat a behatolásnál, ha nem lennél elég nedves, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: köszi klyd, örülnék neki ha nem fájna, vagy legalábbis nem annyira, akkok biztosan kellemesebb, jobb érzés az együttlét.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segitséget mindenkinek!:D Pux Pepe ;)
Nagyon szívesen édeske:) xD:D Puszka:Pepe

Nem merek nyitni mások felé. Ezért egy barátnőt keresek aki segítene, megtanítana, hogyan nyíljak meg és akár a legjobb barátnőm is lenne. Segítene nekem valaki?

Budapesten lakok és nincsenek barátaim! Egyedül meg nem szeretek eljárni és agyon magányosnak érzem magam. Nem merek nyitni mások felé. Lehet a sok csalódás miatt. Tudom sokan mondták, hogy nyíljak meg de egy szer?en nem megy. Ezért egy barátn?t keresek aki segítene, megtanítana, hogyan nyíljak meg és akár a legjobb barátn?m is lenne.

Legjobb válasz: Pasi vagyok szóval nem leszek a legjobb barátnõd! az hogy jaj nem tudok megnyílni, csak egy kifogás, amúgy is kit érdekel? Nem azzal kezdjük az ismerkedést hogy a legféltettebb titkainkat áruljuk el egymásnak, legyen szó bármilyen kapcsolat kezdetérõl. Kezdj el beszélgetni bárkivel is, ismerd meg, és ha látod hogy megbízható, vagy lehet rá számítani akkor meg fogsz tudni neki nyílni. Ha meg egy gyökér, akkor otthagyod. Nem kell indok, meg ürügy hogy megszólítsál valakit. Elég csak annai hogy tudod magadban, hogy te szeretnéd megszólítani.

Pasi vagyok szóval nem leszek a legjobb barátnõd! az hogy jaj nem tudok megnyílni, csak egy kifogás, amúgy is kit érdekel? Nem azzal kezdjük az ismerkedést hogy a legféltettebb titkainkat áruljuk el egymásnak, legyen szó bármilyen kapcsolat kezdetérõl. Kezdj el beszélgetni bárkivel is, ismerd meg, és ha látod hogy megbízható, vagy lehet rá számítani akkor meg fogsz tudni neki nyílni. Ha meg egy gyökér, akkor otthagyod. Nem kell indok, meg ürügy hogy megszólítsál valakit. Elég csak annai hogy tudod magadban, hogy te szeretnéd megszólítani.
Épp hogy kutyapózban fáj. A misszionárius az a legjobb
gumival csináljátok, és ne szexeljetek, hanem szeretkezzetek. valami romantikus zene, csókolózás, simogatás stb. neki se fájna annyira, és kellemes élmény maradna. és még egy dolog ha nagy mérettel rendelkezel, akkor lehet elõször nem árt egy kis síkosító. hajrahajrá :)
Kutyapózban. Akkor állítólag nem fáj annyira.
rúgd fõ
Gumival
öld meg!:D
A kérdező hozzászólása: Anyádat öld meg vadbarom (ez csak egy jó tanács volt ;) )
1. kérdezõ anyámat nem fogom megölni mert szeretem! 2. még viccelni se lehet? 3. nem vagyok vadbarom!:)
A kérdező hozzászólása: nem, ne viccelj ilyennel -_- mert neked sem tetszene

Edzek rendszeresen es most nyaron le akarok szalkasitani. Az etrendem jo es az lenne a kerdes hogy milyen vizhajto lenne a legjobb es leghatasosabb? Bocsi hogy nincs ekezet

Legjobb válasz: Vízhajtó? Azzal max addig érsz el eredményt, amíg szeded.A megkötött vizet ketogén diétával tudod lehozni magadról, de biztos hogy ennyit megér az, hogy nyárra szögmérõvel mérhetõ kockák legyenek a hasadon?

Vízhajtó? Azzal max addig érsz el eredményt, amíg szeded.A megkötött vizet ketogén diétával tudod lehozni magadról, de biztos hogy ennyit megér az, hogy nyárra szögmérõvel mérhetõ kockák legyenek a hasadon?
Ha edzel, és még az étrended is jó, akkor nincs szükséged vízhajtóra. Teljesen felesleges. Csökkentsd kicsit a szénhidrátot, bár nehéz ezt mondani anélkül, hogy leírnád az étrendedet.
Ha tudsz róla adni ÁFA-s számlát, akkor az óvszert és a síkosítót leírhatod adóból. Csak egy tipp...
#9 vagyok Tudod, a legtöbb milliomos, milliárdos (bárhol a világon), nem úgy lett gazdag, hogy apuci vagyonát megörökölte, hanem saját erejébõl és kitartásából apránként felhalmozta azt a vagyont, ami van neki (az egy másik téma, hogy becsületesen, vagy a nélkül) akár hiszed, akár nem (a Mamám az egyik példája annak, hogy szorgalommal és kitartéssal, valamint üzleti érzékkel mennyi vagyon lehet felhalmozni). Mélyedj el egy kicsit az üzleti világban, lásd meg a lehetõségeket, gondolkodj úgy, mint egy üzletasszony és ne add fel sose, mert a határ a csillagos ég ebben az életben, meg kell tanulni játszani az ÉLET nevû játékban, és sose add oda semmiért az emberi méltóságodat, az a legdrágább kincsed. Hidd el nagyon rosszul fogod érezni magad a kezedben cirka 100.000 Ft-al pár qrválkodás után, azt fogod mondani, hogy nem érte meg, vissza akarod majd fordítani a dolgokat, mert a lelked nem fogja elbírni azt a terhet, amit tettél, lehet, hogy most nem hiszel nekem, de sajnos így lesz, az emberi lénybe nem az kódolva, hogy fûvel-fával összefeküdjünk, mi nem vagyunk állatok (elnézést a durva hasonlatért!). Én mindent csupa szeretetbõl mondok Neked! Kezd el törni a fejed, hogy mivel tudnál annyi pénzt csinálni, hogy megoldódjon a problémád! Sok szerencsét!
Ha jól nézel ki én lefeküdnék veled;)
Hát én nemtudom. És nemakarlak elkeseriteni, de biztos nincs jobb más pénzszerzési lehetõséged?
Ne legyél ennyire kétségbe esett, annyiféle lehetõség van még pénzcsinálásra! Ne add el a tested, abból csak egy van!
piroslampa.net adj fel hirdetés, itt nem nagyon írnak árakat, közben kitalálhatod, láttam mondjuk 3ezer/félóra ekörül gondolkodnék, de késõbb megbánád, tényleg elõször próbálj diákmunkát keresni! pénztárosnak sok embert vesznek fel!
Ha tudnám ki vagy , és bejönnél nekem, tõlem mehetne a dolog
Ebben a mûfajban egyáltalán nem te válogatsz, hanem mi!!!
Most komolyan, mennyi pénzre van szükséged?.... Nekekm pl szeptemberig kb 140 ezerre van szükségem, mégsem gondolkodom azon, hogy gazdag csoffadt mamákat kéne gerincre vágnom a léért.
Ne, ne, ne! Remélem kamu kérdés. Az ilyenek miatt vannak olyan sokan rossz véleménnyel a nõk többségérõl, meg a mai fiatalokról. Menj diákmunkára, kérj kölcsön rokonoktól...
szerintem már itt találnál elég jelentkezõt....szánalmas de am csak úgy áruba bocsájtanád magad hogy egy idegen taperoljon és megd*gjon? már bocs nem tudom milyen helyzetben vagy de ez elég visszataszító....nõ létedre ilyet csinálni
Ha jól nézel ki akkor 2.000-et fizetek!
tegnap 20:57 Ez most pont olyan, mintha azzal példálóznál, hogy a pókerbõl vagy mondjuk a profi teniszbõl meg lehet gazdagodni, úgyhogy kezdjen el ezekre gyúrni mielõbb. Igen, valóban vagy egy szûk, néhány száz fõs réteg világviszonylatban, akik annyira tehetségesek, hogy képesek megélni ebbõl. A többi 99, 99% viszont csak elveszíti az összes pénzét, amit belefeccöl. Az üzleti vállalkozás hasonló. Néhány emberbõl, aki kellõen rátermett ÉS nagy szerencséje is van, milliárdos lesz a végén, a többi meg elássa magát hitelekbe, és még az unokái is azt fizetik utána...

Most vettem laptopot. Megvolt az előtöltés. Most hogy töltsem az akkuját? Jobb ha megvárom, hogy lemerüljön és csak utána töltöm fel? Vagy esetleg az ártana neki, ha állandóan áramban lenne? Vagy hogyan lenne a legjobb?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy,sehogy sem tudod elrontani. Lesznek akik mást írnak ,hogy így használd meg úgy használd,nekünk 4 laptop van a családban soha nem foglalkoztunk a bennük lévõ akkuval mégis 3-4 évig probléma mentesen mûködnek .Utána meg úgyis csere.

Teljesen mindegy, sehogy sem tudod elrontani. Lesznek akik mást írnak , hogy így használd meg úgy használd, nekünk 4 laptop van a családban soha nem foglalkoztunk a bennük lévõ akkuval mégis 3-4 évig probléma mentesen mûködnek .Utána meg úgyis csere.
Hát, én is hallottam már ezt is, azt is. Ugyanez volt a kérdésem, mikor megkaptam az enyém, 2008 májusában. Volt, aki azt mondta, h többször merítsem le teljesen, más azt mondta, h soha ne hagyjam, h teljesen lemerüljön, megint más azt mondta, h csak arra figyeljek, h egyszerre ne menjen kábelrõl is meg aksiról is, ha kábelt használok, az aksit vegyem ki, és fordítva... Hát, én kezdetben próbáltam mindenre figyelni, de most már csak úgy van. A kábel is bedugva, meg az aksi is benne. És még mûködik. Mondjuk sose bírta sokáig, 2 óra volt már a kezdet kezdetén is... De ez nem ezen múlott, hanem maga a gép elég gyengécske.

A szűz barátnőmet kiszeretném elégiteni, de úgy hogy nagyon jó legyen neki, hogy tegyem? (többi lenn) Lányok írjanak! fiuk is irhatnak de legjobb a lány lenne. kort és nem-et is kérek.

16F vagyok én se voltam még sok lánnyal (3al) de van egy 15 éves csajom és sz?z. kiszeretném elégiteni és el is akarom venni a szüzességét( megvan beszélve fel van készülve rá, akarja is).Nos olyannyira kiakarom elégíteni,hogy sose felejtse el meg én szeretem ha egy lány nagyon élvezi mikor vele vagyok, akármit megtennék amit szeretne..segítsetek mi lenne a legjobb egy lánynak

Legjobb válasz: Egyrészt, kezdd el úgy hívni, hogy a "barátnõm" a csajom helyett, ezzel már félig ki is elégítetted. Aztán meg, csókold ahol éred. A száját, sokat, hosszan, szenvedélyesen, a nyakát, a melleit, az oldalát, a hasát, a combját, akár végig a lábát, hogy csak úgy tocsogjon, majd szépen kezdd el simogatni a csiklóját, miközben ha tudod, csókolgasd még ahol éred. Ha gyengéd leszel és figyelmes, és hagysz idõt mindenre, akkor biztos emlékezetes lesz neki. És VÉDEKEZZETEK!!!

Azért mer ez a lány szûz valószínû hogy Õ is úgy "mûködik" mint a többi csaj. Nem védekezel? Ciki e óvszert venni? Kisfiú vagy még a szexhez!
Az nem lesz ciki, amikor majd abortuszra kell menni és a szüleidnek elmondani, hogy nagyszülõk lesznek ?:DDD Inkább menjél óvszert venni, vagy ne szexelj.
óvszerért elmehettek ketten a barátnõddel is, hiszen rá is ugyanúgy tartozik a dolog. :) vegyétek meg este, mikor nincs annyi ember. én csak annyit tennék hozzá az elõttem szólókhoz, h nyald ki, szívogasd a csiklóját, és közben nem durván ujjazd. Én barátom ezt tette, mielõtt elvette volna a szüzességem. Jó, és emlékezetes volt. :D
Ha cikinek érzed, hogy ott válogatsz, még nem vagy elég érett a szexre!! Amúgy tényleg az a legfontosabb, hogy ne siesd el a dolgot, csak akkor hatolj be, ha már nem bírja tovább és õ kéri, vagy ha nem kéri, akkor már annyira elszállt, hogy biztos, hogy nem fáj neki.
Az elõzõ 3 lánnyal mit csináltál?Nekik nem volt jó veled?
Egyrészt, kezdd el úgy hívni, hogy a "barátnõm" a csajom helyett, ezzel már félig ki is elégítetted. Aztán meg, csókold ahol éred. A száját, sokat, hosszan, szenvedélyesen, a nyakát, a melleit, az oldalát, a hasát, a combját, akár végig a lábát, hogy csak úgy tocsogjon, majd szépen kezdd el simogatni a csiklóját, miközben ha tudod, csókolgasd még ahol éred. Ha gyengéd leszel és figyelmes, és hagysz idõt mindenre, akkor biztos emlékezetes lesz neki. És VÉDEKEZZETEK!!!
Szerintem az a gáz, ha valaki 15 évesen a nõgyógyászhoz megy, hogy írjon tabit... Miért lenne ciki óvszert venni?
te jó ég!! hát szerintem meg ne sexlej, hogyha óvszert sem vagy képes vásárolni. szerinted mi lesz "cikibb": ha válogatsz az óvszerek közül, vagy 17 évesen apa leszel? na ezen gondolkodj el légyszíves.
Én síkosítót is szemrebbenés nélkül veszek.. Egyébként vedd meg Rossmannban, vagy DM-ben.Ha tényleg nincs, akkor a tescoban.Egyébként meg mit kell azon válogatni?!Ha nem tudod melyik milyen és kellemetlennek érzed ott végignézni akkor keress rá neten, lifestyle meg durex, általában azok vannak a polcokon."Válogass" az interneten, megjegyzed hogy néz ki és mikor ott vagy, akkor fogsz egyet és leveszel. Amúgy meg csókolgasd végig..kezd a fülénél, arcánál, nyakánál..haladj lefele..simogasd közben a fenekét, mellét..aztán haladj így szépen tovább.Biztos élvezni fogja.És védekezzetek!
hát nemtom, énis a tescoban vettem, még ki is válogattam hogy milyet akarok... aztan meg kiraktam a futószalagra, a többi vásárlo árui közé... zöldségek, játékok, üdítõ, fogkefe, gumi... hát mostaztán. pénztáros meg lehúzta, kifizettem, és nemérdekelt tovább... ja amugy meg még szüz vagyok, elsõ gumivásárlásom volt, még nem került sor a használatára :)
A kérdező hozzászólása: ui.: milyen pózban meg ilyenek..:D
nem voltam még sok csajjal csak 3mal ha az nem volt elég megtanulni...:D
hát azt nem hiszem én sem h kinevettek fõleg tescoban ... ott senki sem törõdik mással...
én is gond nélkül vettem és ott még nem is az volt hogy levetted és odaraktad elé hanem mint a ciginél kérdezte milyet kérek...és nem érdekel ki mit gondolt. megérte és ez a lényeg
Most miért, én is el tudom képzelni a szitut hogy állunk a sorban, látjuk hogy elõttünk valaki óvszert vesz és elkezdünk nevetgélni... :DDD Persze nem a képébe, meg mutogatni rá, na de annyi éretlen ember van. Amúgy meg nem kell szégyellni, aki szexel az általában vesz óvszert is - általában kb. mindenki szexel, ergó mindenki vesz óvszer (többé kevésbé...).
Nálatok nincs gyógyszertár, nincs DM, nincs Rosmann nincs semmi csak tesco ahol ott álnak az óvszeres polcnál az emberek és röhögnek azon aki vesz :S
Vettél és mutogattak rád meg kinevettek? Ámíts mást kisgyerek Van egy sanda gyanúm, hogy nem volt neked még egy fél nõd sem :D
A kérdező hozzászólása: vettem már ovszert meg minden csak mostmár nállunk csak a Tescoba lehet... és ott sokan látnak bár vettem már ott is 2szer jól ki is nevettek meg mutogattak.. bár eléggé nyomi kis seggtúró emberek lehettek..nemgondoltak bele hogy õk is vettek már. amm meg felnõtteknek nem olyan mint egy tininek.
A kérdező hozzászólása: de jó volt nekik is csak õk nem szüzek voltak már. és én ennek a lánynak olyat akarok hogy emlékezetes legyen.
A kérdező hozzászólása: oks kösz, de még várnék megjegyzéseket..hát még egyszersem védekeztem..xd de az nemgáz mikor bemegyek egy boldba és kérdek egy csomag ovszert?? vagy ha pl: a Tescoba ott nállunk a kassza elött vannak és ott válogatok legalább 100 ember elött ..ez eléggé fura és röstelném magam, hogy ott válogatok..stb..:D
ha azt akarod hogy sose felejtse el akkor rendezz neki egy szamár show-t és vedd filmre, akkor visszanézheti bármikor

Szerintetek hogy lenne a legjobb hajat mosnom a 2 és fél éves kisfiamnak, aki már akkor is sír, ha arcát víz éri?

Régen ezzel nem volt gond,egy ideje jött el?.

Legjobb válasz: Nálunk is pont így van. Próbálkozom többmindennel. Elõször versenyzünk, milyen gyorsan tud csapkodni, habot csinálni a vízben. A végére jó vizes lesz a haja is. (Persze a fürdõ is, de heti egyszer kibírom.) Játszunk-játszunk, aztán gyorsan leöblítem, már mosom is közben végig beszélek vele, énekelek neki. Van, hogy elsírja magát, de már nem olyan bömbölõs, visítós, mint mikor elkezdõdött ez a félelme. Ráadásul rájöttem, azért sírja el magát, mert az arcán folyik a víz, és azt hiszi, azok a könnyei. Vicces, de így van. Aztán van, mikor megnézzük azt is, apu hogy mos hajat.

Nálunk is pont így van. Próbálkozom többmindennel. Elõször versenyzünk, milyen gyorsan tud csapkodni, habot csinálni a vízben. A végére jó vizes lesz a haja is. (Persze a fürdõ is, de heti egyszer kibírom.) Játszunk-játszunk, aztán gyorsan leöblítem, már mosom is közben végig beszélek vele, énekelek neki. Van, hogy elsírja magát, de már nem olyan bömbölõs, visítós, mint mikor elkezdõdött ez a félelme. Ráadásul rájöttem, azért sírja el magát, mert az arcán folyik a víz, és azt hiszi, azok a könnyei. Vicces, de így van. Aztán van, mikor megnézzük azt is, apu hogy mos hajat.
Nem tudom mennyit ér, de van ilyen hajmosó karika????
Mi is együtt mosunk hajat, és gyorsan zuhanyozom le neki. Õ is csak addig visít (kb. 2 levegõvétel), amíg folyik a víz az arcán, utána szépen játszunk tovább.
Szia.Én úgy csinálom hogy hanyatt fektetem, a karomra a fejét, úgy mint csecsemõkorban és addig a lámpát nézetem vele amíg gyorsan bevizezem a haját. Aztán felül és játszik tovább(2 éves), közben megmosom a samponnal és újra lámpát nézünk amíg leöblítem a buksiját. Nekünk a sok fülgyulladás miatt kell így hajat mosni, mert nem juthat a fülébe víz. Nálunk nagyon bevált, remélem neked is. Sok sikert!
Szia! ez sokáig velem is gond volt. kineveztünk egy kis törölközõt amit az arcom elé fogtam, amíg anya mosta a hajam, és öblítette le vízzel a sampont..ez engem megnyugtatott. 14/L

Kinek van olyan párja, akivel lelkileg is megegyeznek, olyan, mintha valami legjobb barátja lenne? Hogy ismerkedtetek össze és mi a közös bennetek?

Legjobb válasz: mindketen szeretünk kifingani az ablakon és megdobálni a szomszédot dióval, nagyon szeretyük egymást

mindketen szeretünk kifingani az ablakon és megdobálni a szomszédot dióval, nagyon szeretyük egymást
Senkinek
Nekem. Munkahelyen ismerkedtünk meg. Igazából vannak olyan vonásaink, amikben nagyon megegyezünk (hasonló világnézet, értékrend, hobbi), de vannak olyanok is, amikben szinte pont egymás ellentétei vagyunk. Utóbbiakban teljesen kiegészítjük egymást, sokat tanulunk egymástól. Õ nemcsak a szerelmem, hanem a legjobb barátom is, mindent megosztunk egymással jót, rosszat, minden gondunkat, bajunkat, olyanokat tudunk egymásról, amiket más senki.
Van! Már 10 hónapja, én 24F, õ 18L. Mindketten cserkészvezetõk vagyunk, de nem csak a hasonló közösség és értékrend köt össze minket: szeretünk mindketten néha gyerekesek lenni, hülyülni, semmi, de tényleg semmi nem ciki egymás elõtt, és ugyanolyan bújósak-lelkizõsek vagyunk. Sokszor úgy érzem, jobban bízik bennem, mint a legjobb barátnõjében, ami egyrészt meglepõ, de valahol nagyon is rendben van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!