Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetséges peteérés a (132 db)

Lehetséges hogy korábban volt a peteérésem és teherbe estem? (bővebben lent)

A ciklusom 6. napján nagyon fájt a petefészkem a bal oldalon. A ciklusaim egyébként szabályosak, 25-29 naposak, mikor hogy. Minden hónapban meg szoktam érezni a peteérést és pont ugyanilyen fájdalmam volt ezen a 6. ciklusnapon is. Egy nappal korábban voltunk együtt, amikor is elmúlt a menzeszem.

Legjobb válasz: a 25-29 napos ciklus nem szabalyos, a szabalyos mindig ugyanannyi nap, amugy lehetseges korai peteeres

a 25-29 napos ciklus nem szabalyos, a szabalyos mindig ugyanannyi nap, amugy lehetseges korai peteeres

Rendszeres 28 napos ciklusnál, ha 14. napon van peteérésem, hogy lehetséges, hogy mégis menzesz előtti együttlétből lettem terhes? Sajnos nem maradt meg a baba.

Létezik ilyen? Biztos, hogy volt peteérésem középidőben!

Legjobb válasz: Miért gondolod, hogy menzesz elõtt estél teherbe, és nem akkor, mikor peteérésed volt?

Miért gondolod, hogy menzesz elõtt estél teherbe, és nem akkor, mikor peteérésed volt?
erre én is kíváncsi lennék, de szerintem erre nincs rendes magyarázat
A kérdező hozzászólása: azért gondolom, mert rendes menzeszem volt, a terhességi tünetek meg a következõ ciklus közepén kezdtek jelentkezni. Menzesz utáni fogantatásból meg kétlem, hogy ilyen hamar tüneteim lettek volna.
Pedig szerintem ilyen nem nagyon létezik. De ezt így utólag már úgy sem tudod meg biztosra.
Szia! Tünetekre nem lehet alapozni. Két héttel a fogantatás után okozhat egy terhesség tünetet, de nem kötelezõ, lehet hogy késõbb jönnek, lehet hogy egyáltalán nem is lesznek. A leggyakoribb egyébként, hogy a 6-ik hét környékén vannak elõször tünetek. Sokkal pontosabb infó lenne, hogy a teszted mikor lett pozitív.

Lehetséges, hogy ma van a peteérésem?

Nem nagyon veszem eszre,mikor szokott lenni, de ma kivetelesen sok feher folyasom volt,viszont januar 9-en volt a menzeszem,ezert ez mar kesoi datumnak tunik. Esetleg más bajom van?

Legjobb válasz: Vegyél LH tesztet, az kimutatja. Elképzelhetõ, hogy nem középidõben van peteérés.

Vegyél LH tesztet, az kimutatja. Elképzelhetõ, hogy nem középidõben van peteérés.
Nem valószínû, hogy bármi bajod lenne. A fehér folyás nem kóros.

Lehetséges hogy nem érzem a peteérést?

Gyógyszer abbahagyása után egyszer éreztem hogy peteérésem volt,vagyis nemis éreztem mert nem szúrt sehol csak tojásfehérje szerű jött ki belőlem. Babát szeretnénk és nehéz számolgatni,mert a ciklusom is változó,valamikor 28,valamikor 35.

Legjobb válasz: Persze,hogy lehetséges. Nem mindenki érzi meg. Nem vagyunk egyformák. Én sem szoktam érezni konkrétan csak annyi,hogy ilyenkor naponta 25x tudnék szexelni.:)))))

Persze, hogy lehetséges. Nem mindenki érzi meg. Nem vagyunk egyformák. Én sem szoktam érezni konkrétan csak annyi, hogy ilyenkor naponta 25x tudnék szexelni.:) ))))
lehetséges. és ez a normális amúgy. az csak egy teljesen eszement irányzat manapság, h a nõ meg tudja állapítani, mikor van a peteérés, meg a beágyazódás, meg miegymás. az az átlag, h semmit sem érzel belõle...
Igen, sokan nem érzik. Mondjuk én szoktam.
én sosem éreztem, nem is figyeltem mondjuk. a beágyazódást igen, mert véreztem, amit eddig nem, és igazam is volt:D 17 h ikres km

Hogy lehetséges hogy ebben a hónapban nem volt peteérésem? (ovu tesztet használtam)

Ma és tegnap is éreztem hogy a hasam alja olyan, mintha meg lenne keményedve, mintha nagyon feszülne. Ilyet még premensturális tünetnél sose éreztem. Lehetek mégis terhes? Hétf?re nem várom.

Legjobb válasz: Peteérés körül lehet szúró érzés is, viszont nem biztos, hogy tüszõrepedés is történik és kiszabadul a megtermékenyülni vágyó petesejt. Haspuffadás már jelentkezik, has keményedés nem igen. De ne legyen igazam.

Peteérés körül lehet szúró érzés is, viszont nem biztos, hogy tüszõrepedés is történik és kiszabadul a megtermékenyülni vágyó petesejt. Haspuffadás már jelentkezik, has keményedés nem igen. De ne legyen igazam.
Szia, nézz szét a ciklus.hu-n. Be tudod írni mikor menstruáltál és kiírja, hogy valószínûleg mikor van peteérésed. Sok sikert!

Július 14-én jött meg, szombaton voltunk együtt a párommal, és tegnap kb. óránként beleszúrt a jobb oldali petefészkembe. Lehetséges, hogy pont peteérésem volt?

Legjobb válasz: Lehetett peteérésed, szerintem nekem is akkor volt, vagyis inkább a péntekre gyanakszom. Nekem is július 14-én jött meg, úgyhogy ezért hoztam a saját példámat.

Lehetett peteérésed, szerintem nekem is akkor volt, vagyis inkább a péntekre gyanakszom. Nekem is július 14-én jött meg, úgyhogy ezért hoztam a saját példámat.
szerintem biztos, de vannak olyan különös érzések amire nincs is magyarázat, hogy most pl miért is nyilal meg ilyenek, beágyazódásnak korai lenne szombat óta.inkább hajrá...ha szeretnétek babát remélem, hamar össze jön :)

Elvileg lehetséges, hogy a peteérés a menstruáció első napjától számított 9. napra esik?

Legjobb válasz: Fú ez érdekes. Elvileg 28 napnál hosszabb szokott lenni a ciklusom, de szoktam érezni a peteérésemet, és a 9. nap körül éreztem.

Az érdekes, mert általában a peteérés után 14 nappal jön meg az újabb mensi. Biztos hogy akkor van ovud? Teszttel még nem próbáltad? Hõgörbe esetleg alátámasztja hogy tényleg akkor van?
A kérdező hozzászólása: Fú ez érdekes. Elvileg 28 napnál hosszabb szokott lenni a ciklusom, de szoktam érezni a peteérésemet, és a 9. nap körül éreztem.
jó de az nem sokkal tér el a 14-tõl. viszont a kérdezõnél, ha 9. nap van pé, akkor fura, hogy hosszabb a ciklusa 28-nál, kevesebbnek kéne lennie.
Én is alátámasztom, hogy nem feltétlenül peteérés után 14 nappal van a mensi. Nekem többször uh-val követett peteérésem volt. Egyszer a ciklus 21. napján, és rá 17 napra jött meg. Egyszer pedig ciklus 17. napján, és rá 15 napra volt mensim.
Simán lehetséges! A helyedben vennék ovutesztet, ami alátámasztaná biztosan.
Elvileg igen, lehetséges.
Szia!Én meg a másik véglet vagyok.Nekem meg 30-31 napos a ciklusom és általában 19-20. napon volt a peteérésem, de a múlt hónapban a 23. napon volt.Hmmm...Érdekes az emberi test.Nem vagyunk egyformák, csak így elég nehézkes a babatervezés.
igen..nekem is volt olyan..9-12. nap körül szokott lenni, de inkább 10-11.-en.. gondolom neked sem 30, vagy annál több napos a ciklusod.. mert nekem 24-25 volt..most a barátcserjétõl az elõzõ 27 lett..ez meg majd kiderül..remélem meg sem jön, mert már nagyon szeretnénk babát!!
ha az átlagosnál rövidebb a ciklus, akkor szerintem elképzelhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, végül is nem akkor volt.

Lehetséges hogy van peteérésem ha sokszor a 36. napon jön meg?

minden hónapban megjön,csak az a baj,hogy sokszor a 40.napon jön meg a menzim. egyszer 2hetet késett és kiderült,hogy ciszta. a n?gyógyász azt mondta,hogy van peteérésem,és nincsen semmi bajom. akkor miért jön meg sokszor a 41. napon? talán ilyen sokszor van cisztám?

Legjobb válasz: A ciszta fel tudja tartani a mensid,de ha van peteérésed és nincs bajod akkor nem értem ezt az egészet.Valami mégis gátolja hogy sokszor késik, és ez nem természetes.Kérdezzd meg a dokidtól, mert valami oka van.A ciszta pedig sokszor a petesejtbõl lesz, ami nem tud kiszabadulni.Hát nemtudom.Remélem tudtam valamit segíteni:)

A ciszta fel tudja tartani a mensid, de ha van peteérésed és nincs bajod akkor nem értem ezt az egészet.Valami mégis gátolja hogy sokszor késik, és ez nem természetes.Kérdezzd meg a dokidtól, mert valami oka van.A ciszta pedig sokszor a petesejtbõl lesz, ami nem tud kiszabadulni.Hát nemtudom.Remélem tudtam valamit segíteni:)
Ciszta nélkül meg elképzelhetõ, hogy van peteérésed, ugyanis nekem is "sikerült" a baba, nekem is 34-35 naposak voltak a ciklusaim. Ne add fel, minden jóra fog fordulni, csak hinni kell benne!
Nekem is hasonlóak voltak a ciklusaim.Volt 42nap 36nap 32nap.Nekem sose volt cisztám.3.5év után estem teherbe.Üdv 20hetes kismama

Rendszertelen a ciklusom, 32-45 napos. Hőmérőzök, már 6 napja 37, 2 a hőm. Lehetséges, hogy ilyen hosszú a peteérési időszakom?

Legjobb válasz: Peteérés környékén emelkedik a hõm. és ha terhes vagy akkor nem fog csökkenni a ciklusod végéig.Ha mensid lesz,akkor csökkenni fog a ciklus vége felé!

Peteérés környékén emelkedik a hõm. és ha terhes vagy akkor nem fog csökkenni a ciklusod végéig.Ha mensid lesz, akkor csökkenni fog a ciklus vége felé!
Szia! A tüszõrepedést megelõzõ kb l4 napon a hõmérséklet 37 C alatti a tüszõrepedést követõen 37 C vagy annál magasabb. Egy 28 napos ciklusnál az l-l4 napig 37 c alatti, ha nem vagy terhes akkor a 26-27 naptól esni fog a hõmérséklet, ha viszont terhes vagy akkor marad a 37 vagy a fölötti hõmérséklet. A tüszõrepedés az utolsó alacsony hõmérsékletü napon szokott bekövetkezni. Remélem válaszommal tudtam segiteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!