Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetséges hogy a (6239 db)

Mi maga a jóslás? Hogyan működik? Hogy lehetséges, hogy valóra válik?

Kiselőadást kell csinálnom a jóslásból és fogalmam nincs mit írjak róla.. a wikipédia tömör hülyeséget ír amugy meg csak jövendőmondó oldalakat találok.. valaki összetudná nekem foglalni ezt az egészet? :)

Legjobb válasz: Buta hiszékeny emberekrõl pénzt lehúzása.

Buta hiszékeny emberekrõl pénzt lehúzása.
A kérdező hozzászólása: errõl irtam már fél oldalt a kiselõadásomba :D
Jó pszichológia...egy ügyes jós azt mondja, amit a kliens hallani szeretne és/vagy hihetõnek tart.
a jóslás lehetséges de nem az ilyen kuruzsló emberi hulladék számára
A jóslás, mágia az ember megjelenése óta létezik és évezredek óta ûzik ilyen- olyan okok miatt. Lásd barlang rajzok vagy az ókori Delfi jósda, középkor boszorkány üldözés. Szerintem a tanárod is inkább a történelmi megközelítésbõl gondolja nem az itt lévõ trollok bugyuta válaszait várja. Könyvtárban rengeteg könyv található róla a kulturális antropológia, mûvészet történet, filozófia és metafizika témakörök alatt. Ezer oldalnyi anyagot találsz ha nem itt keresgélsz.
Kiindulásként: Csaba György Gábor, Hazudnak-e a csillagok?
én nem tudom, hogy higgyek-e benne. volt ami bejött volt ami nem. egy ideje már nem megyek jóshoz.
Kopogás az ajtón. Jós: Ki az? Hang: APEH:)
Ha még érdekel: A jósok felfogása szerint minden embernek születése elõtt már valamelyest kötött életútja van: milyen problémákkal fog szembesülni, milyen segítséget fog ehhez kapni, nagyjából milyen utat választott magának. Mivel ezek személyhez kötõdnek, képesek lehetnek értelmezni, kinyerni ezeket az információkat, esetleg egész egzaktan is, és átültetni az alany jelenlegi életére. Azt tudni kell, hogy a jövõ nincs kõbe vésve, változtatható, viszont vannak olyan tanulási szakaszok, amelyeket teljesíteni kell. Ezért vannak sokszor vissza-visszatérõ feladatok, amelyek akkor tûnnek el, ha megoldottad õket. Rövidebben: A jövõjét az ember alakítja, de csak abban a mederben mozoghat, amelyet már elõre kijelölt magának.

Hogyan lehetseges, hogy mensi alatt a hom 37.3 maradt?

Beteg nem vagyok, terhes nem vagyok, akkor miert maradt fent? Ez mar a 4-ik mensi nap, a szokasos mennyiseg folyik, tehat ideje lenne csokkennie, nem? Az alaphom 36.6-36.7 korul szokott mozogni

Legjobb válasz: Meleg van:) Ilyenkor az alaphõ is feljebb mehet. Nagyon sok embernél van ilyen.

Meleg van:) Ilyenkor az alaphõ is feljebb mehet. Nagyon sok embernél van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Nalunk sajnos 2 hete megallas nelkul esik az eso :) Pedig mar nagyon varom a meleget, jo lenne a napon sutkerezni.:) )) Max 15fok van kint.
Attól hogy megjött, lehetsz terhes. CSináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Igen, mar nehanyat ellottem meg mensi alatt is, de sajnos mind negativ lett.

Hogyan lehetséges, hogy nálunk volt a történelem legnagyobb inflációja?

Wikin olvastam -és természetesen hallottam is-róla, nagyon durva. 400.000 kvadrillió peng?=1 forint? Ennek mik voltak az okai? Miért pont itt?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, az volt a lényege, hogy az összes kiadott pengõ együttes értéke, ne érjen többet 1Ft-nál. Így nem volt értelme összegyûjteni sem, ezért söpörték az utcán..

Én úgy tudom, az volt a lényege, hogy az összes kiadott pengõ együttes értéke, ne érjen többet 1Ft-nál. Így nem volt értelme összegyûjteni sem, ezért söpörték az utcán..

Hogyan lehetséges, hogy valaki tud a víz tetején lebegni, minden egyéb segítség nélkül?

Egy rokonom tud a víz tetején lebegni. Egyszerûen csak "ráfekszik" a vízre és nem süllyed el. Azt olvastam, hogy 30 000 emberbõl csak 1 képes ilyenre. Náluk a családba a nagymama is ilyen volt. Mi lehet erre a magyarázat?

Legjobb válasz: Erre 30000 emberbõl 30000 képes. Én is képes vagyok rá meg te is. Annó mikor tanítottak úszni, akkor ezt tanították meg nekünk elõször. Próbáld ki, ráfekszel a vízre és nem süllyedsz el.

Erre 30000 emberbõl 30000 képes. Én is képes vagyok rá meg te is. Annó mikor tanítottak úszni, akkor ezt tanították meg nekünk elõször. Próbáld ki, ráfekszel a vízre és nem süllyedsz el.
Erre bárki képes! De a fejedet is tedd bele a vízbe. Kb fülig süllyedsz csak. A szád, orrod kinn marad. Nyugodtan lélegezz. Nem kell semmit sem mozognod, fennmaradsz.
Mozgás nélkül én pl biztos nem vagyok képes erre. A lábam lesüllyed a vízbe. Ha marad levegõ a tüdõmben, akkor kb a szemem vonalánál lebegek függõlegesen a vízben, az pont nem elég a lélegzésre. :) Minimális mozgással viszont már megy a vízrefekvés. Az én tippem az volna, hogy azok az emberek képesek erre, akiknek nagy a zsírszázalék a testükben, fõleg pl a lábukon. Ezek tipikusan a nõk, de férfit is láttam már mozgás nélkül feküdni sima tóban (és dagi is volt).
Ja, a zsíros testnek kisebb a sûrûsége.
Még a hullák is tudnak lebegni a vízen :D
62%, wrong. Csak az épp oszlásnak indult hullák lebegnek. A friss hullák nem. Sõt, sztem ha elkezd oszlani a földön, és utána a vízbe dobod, akkor se biztos hogy lebegne. Legalábbis egy idõ után biztos nem.

Hogyan lehetséges, hogy még mindig a Fidesz vezet magasan az összes közvélemény kutató szerint?

Legjobb válasz: Nézz meg egy "birkamenetes" vonuláson milyen emberek vannak, és rá fogsz jönni. Ezek akkor is a "vezért" támogatnák, ha 100%-os adóztatást vezetne be és teljesen rommá tennék az országot.

Nézz meg egy "birkamenetes" vonuláson milyen emberek vannak, és rá fogsz jönni. Ezek akkor is a "vezért" támogatnák, ha 100%-os adóztatást vezetne be és teljesen rommá tennék az országot.
2002ben is minden közvélemény kutatás azt mutatta, hogy Fidesz simán nyeri a választást. Majd az elsõ forduló után csúnyán pofára estek és elbukták a választást. Jött a Kossuth téri tüntetés és a „Mindenki hozzon méééég eeeegy eeeembert!”. De az eredményen már csak kozmetikázni lehetett, változtatni nem.
De titeket nem zavar, hogy recesszióban az ország?
# 6: Én úgy tudom, de javíts ki nyugodtan, ha nincs így, hogy a kormányváltáskor még emelkedõ pályán volt (1-2%) a 2009-es igen jelentõs (8, 1%) visszaesés után, majd ez fordult recesszióba 2012-ben, ami 2, 7%-os visszaesést eredményezett.
Az elsõ 9:54-es! 1, 7 százalék volt tavaly...
Mert az ellenzék vagy identitászavaros "értelmiségekbõl" áll, akik nem tudják még most sem eldönteni ki kivel és mit akar. kiknek meg konkrét céljaik vannak azoknál egyenlõre, még a valósággal kifejezetten unorotodox kapcsolatot ápoló Orbán-kormány is jobb.
A fidesz lehet közutálat tárgya, de a ballib népszerûsége soha nem tér vissza , mert dilettánsnak és rablóbandának bizonyultak.Ott fognak sírni, ahol senki se látja õket, pedig én azt szeretném, ha a színpadon száradna ki a könnyzacskójuk.
Recesszió! Ki vitte oda az országot? Nem veszed észre, hogy pont onnét igyekszik kirángatni? Mélyen ott voltunk, amikor átvette a kormányzást, tudtátok ti ezt akkor is, csak mindenrõl beszéltetek, de arról nem: hazudtunk reggel, hazudtuk délben, hazudtunk mindig .... Most is azt akarod behazudni itt a jónépnek, hogy a fidesz az, aki odaáig juttatta az országot. Az elõtte levõk 8 év alatt mit tettek?
Sehogy. A fidesz mára már közutálat tárgyává lett és esélye sem lesz a következõ választáson.
Mert látni, hogy nemcsak az újabb hitelek felvétele árán akarja az országot talpra állítani. Azon dolgozik, hogy végre szabaduljunk már meg a hitelektõl, mert addig, amíg ezt el nem érjük, ki vagyunk szolgáltatva a nyugat akaratának, diktálásának, minden téren gyakorlatilag meg van kötve a kezünk. Az Eu még abba is beleszól, hogy kéket vagy zöldet [email protected]? Elég volt már, hogy 50-60 éven keresztül keletrõl jöttek a parancsok, az elmúlt 20 év óta csak nyugat elvárásainak igyekszünk eleget tenni. Sokan vagyunk, akik szeretnénk már végre mások felügyelete, diktálása nélkül, magyarok lenni, és a saját elgondolásunk szerint élni és dolgozni. Amit a fidesz most tesz = nyomja visszafelé a hiteleket, bízzunk benne, hogy elõbb-utóbb elvezet, egy külsõ nyomás nélküli = szabad élethez.
A FIDESZ a jelenlegi felállás szerint jó eséllyel nyeri a következõ választásokat. Ennek az okai, a jelentõs, szervezett és kitartó szavazóbázisa, az ellenzék felaprózottsága. Nyilvánvaló, hogy a sok ellene induló párt, szétforgácsolja a szavazóbázisukat, egyik sem lesz képes a FIDESZ-t kibillenteni a hatalomból. Természetesen, még lenne idõ ezt megváltoztatniuk, de mivel politikusokról van szó, ezt nem tartom elképzelhetõnek, hiszen a személyes érdekeik és sérelmeik irányítják tetteiket, nem pedig a józan paraszti ész.
Ne legyen igazad!
Megmondom. Több oka van, de megmondom! 1: Az ellenzék csak gyûlölködni tud, és semmi másról nem szól a , , politikájuk, , mint az ORBÁNI-UTÁLATBÓL!!!!!! 2: Magyar tulajdonban akarnak sok mindent (pl: gáz), és ez szimpatikus a nép többségének, ahogy nekem is. 3: Rezsicsökkentés, ez szépen hangzik! 4: Lehet egyetérteni, és nem egyetérteni, de 23 év alatt, most legalább valami gyökeres fordulat megy végbe, hogy jó, vagy sem, majd kiderül! 5: Kikbõl áll az ellenzék? Azokból, akiket 2010-ben elszavaztak, csak sok darabkára estek szét, ugyanazokra szavazni?????? Hát.... stb....
Hát nekem a gyûlölködésrõl a fidesz és a jobbik jut eszembe.
Nekem meg az MSZP.... Most mit csinálnak??? Minden második szavuk Orbán, ahogy a Fidesznek minden második szava Gyurcsány volt! Ez így igazságos nem, de?
Az MSZP/ELLENZÉK, SIMÁN MEGNYERHETNÉ (TÁN) A VÁLASZTÁSOKAT, HA NEM GYÛLÖLKÖDNÉNEK ENNYIT, ÉS NEM CSAK ORBÁN VIKTORT SZAPULNÁK! Ez megy még a csapból is...Orbán, Orbán, Orbán, egy csúny gazfickó, egy diktátor, nincsen sajtószabadság stb....
Ja, ja A kedvencem, amikor leírják, hogy nincsen sajtószabadság!!! XD XD Mulatságos, mert ha nem lenne, nem lehetne leírni. XD A Fidesz olyan simán fog nyerni, mint a szél, azért (is), mert az MSZP, és a körei, csak az Orbánfóbiára építi a , , politikáját, , ! Köszönöm, hogy meghallgattatok, remélem elfogadjátok Kedves Balosok a véleményemet! További szép napot!
Szerintem ez kizárólag úgy lehetséges, hogy ha magyar, és nem például egy finn, vagy egy dán közvélemény kutató cég adatait nézed meg a magyar politikai pártok jelenlegi népszerûségérõl!
Ez ojan hogy az emberek fele bevalja hogy néz pornót. A pornófilm eladások nagyrésze animál porno. Viszont 10bõl 0 valja be hogy nézi. Fõleg ha egy templomi misén kérdezed meg az embereket erõl.
"Bekajáltuk mi azt a szöveget is az MSZP-tõl, hogy "dübörög a gazdaság", és kiderült, hogy a végsõ összeomlás zaját hallottuk." Csak egyszer nem hátrafele mutogatnátok!
Bekajáltuk mi azt a szöveget is az MSZP-tõl, hogy "dübörög a gazdaság", és kiderült, hogy a végsõ összeomlás zaját hallottuk.
Mert igy a kispártoknak csõkentik a szavazótáborát ha azt publikálják pénzért hogy kevés a szavazó táboruk . És külfõldõn is joban fest igy a fidesz . Ez a Fidesz és az MSZP érdeke hogy igy álitsákbe. Gondolj bele milene ha azt irnák hogy az egyik kis párt vezet akor nem vesztene szavazókat mert kicsi.
# 10: Igaz, csak a negyedéveket néztem és nem az éves átlagot, így jött a -2, 7%, ami az utolsó negyedévben volt.
Kilences, ez így van.Ezek még hisznek valamiben.Én is vonultam volna, csak nincs pénzem vonatra.
Mert nincs ellenzék szinte. A Bajnai+Gyurcsány+MSZP bandát nem engedik vissza. A Jobbiktól meg sokan félnek, túl radikális tartják .
"De titeket nem zavar, hogy recesszióban az ország?" Dehogynem. Ezért írtam, hogy esélyük sem lesz még egyszer.
"Recesszió! Ki vitte oda az országot? " Az elmúlt húsz év kormányai. A Fidesz pl 98-2002ig háromszázmilliárdot herdált el az akkor még létezõ államvagyonból, melyet még a régi rendszerbõl örököltünk. Ha akkor már egy épeszû kormányunk lett volna most röhögnénk rajta hogy a nyugat válságban van.
09:41 "Nem veszed észre, hogy pont onnét igyekszik kirángatni? " Nem. Ugyanazt az elq*rást mûvelik, amit az "elmútnyócévben" a szocik tettek. Nem véletlenül aggatják a mostani Fideszre a "III. Gyurcsány-kormány" jelzõt.
De jó, hogy úgy csináltok mintha most nem hiteleket vennének fel. Bekajáljátok a Fidesz dumát. Nõtt az államadósság nemek elég ennyi hogy lássam mi folyik itt. Plusz recesszió van. Pénzkivonások az egykulcsos "felpörögabelsõfogyasztás" SZJA miatt. Érdemes elolvasni a jobboldali közgazdászok véleményét és Orbán volt tanácsadóinak a cikkeit.
"Igen abban van, én sem örülök neki mert nem jutok 1-rõl a 2 re, de inkább így, ezen az úton haladjunk mint hogy újabb hitelekkel és elkötelezettségekkel adjuk el az amúgy is csekély esélyét a jövõnk felemelkedésére." Miért, szerinted amikor az államkötvény vásárlóknak kétszer magasabb hitelért adjuk el a papírjainkat, mint az IMF-nek az micsoda?
Mert nincs mégegy alternatíva, amely az ország érdekeit képviselné. Mondjuk, ha a magyar szocialisták vezére a szlovák Ficohoz hasonló, vagy a román Victor Pontához hasonló már-már szélsõségesen nemzeti szocialista lenne, akkor más lenne a helyzet, de minket valahogy a sors egy olyan szocialista társasággal áldott meg, akiknek a magyarság az égvilágon semmit nem jelent. Eladják az országot annak, aki többet ígér érte. Ezért is tart ott az ország ahol. A környezõ országokban mindenhol a nemzet érdekeiért a kezüket tûzbe tenni képes jobb és bal oldal van. Nálunk sajnos az egyik oldalnak a nemzet semmit sem számít.
# 31: Komolyan méri valaki a magyarországi pártok népszerüségét? Hol lehet megnézni?

Hogyan lehetséges hogy NEGATÍV lett a rákszűrés eredménye?

Másfél éve HPV gyanús lettem, kontrollra vissza kellett volna mennem fél év múlva, de nem tudtam elmenni, ráhúztam még egy fél évet és az SZTK-ba mentem el. Ott megcsinálták a sz?rést, most kaptam kézhez az eredményt és negatív mindenre. Jó persze örülök neki, de vannak ilyen kis göbök a sz.ajkaimon amikr?l azt olvastam hogy a HPV egyik tünete. Mit csináljak? :S A tesztnek kéne hinni tudom, de akkor mik ezek? Nem fogja a leend? páromat zavarni hogy nekem olyan ott lent?

Legjobb válasz: A hpv-d elmult,azokat meg le lehet szedetni.

A hpv-d elmult, azokat meg le lehet szedetni.
Az, hogy valaki HPV gyanús , az nem azt jelenti, hogy rákos. Bizonyos HPV törzsek okozta fertõzéseknél nagyobb a rák kockázata, de még ott sem következik be minden esetben. A göbök lehet hogy szemölcsök lehetnek, de arra írt volna kezelést a doki, ha õ is úgy gondolja, mert hogy az kezelni kell, mert ha az , akkor pár év múlva igen ronda lesz az a terület. A dokit nem kérdezted meg ? amikor látta vizsgálat közben?
A kérdező hozzászólása: De, igen, kaptam hüvelykúpot (a rákszûrés elõtti alkalom volt) de nem nézte meg hogy milyen göbök. Elmondtam hogy néha furi a folyásom és ezeket a szemölcsöket és kaptam egy kúpot.
a nõgyogyinál csináltathatsz hpv tesztet. 5.500 ft. az tutira kimutatja ha van vmi. meg hogy melyik fajta hpv amennyiben pozitiv.

Hogyan lehetséges, hogy Fehéroroszországban elmaradt a rendszerváltás? Szerintetek jól jártak vele a helyiek vagy rosszul, hogy kimaradtak a nyugati kapitalizmusból?

Legjobb válasz: Ennyi ökröt egy rakáson! Azon csodálkozom, hogy mit kerestek itt, miért nem mentek F.oroszországba?

Ennyi ökröt egy rakáson! Azon csodálkozom, hogy mit kerestek itt, miért nem mentek F.oroszországba?
Erõszakkal van fent tartva a rendszerük, és orosz segélybõl. A fejlettsége messze elmarad a szomszéd kapitalista Oroszországtól.
Volt rendszerváltás, csak a következõ választásnál (1994-ben) visszaszavazták a kommunista pártot. Szerintem jól jártak vele, Európa legélhetõbb országává váltak. Bár ott nõhettem volna fel.
Természetesen jól jártak. Aki a kapitalizmus kimarad az csak jól járhat.
Jól jártak. Nálunk is jobb lenne egy ilyen rendszer.
Én nem látok megoldást Magyarországon az önmegvalósításra, lehet egyszerre két munkahelyem és két diplomám is.. ha itthon annyit keresek mint külföldön egy bárpincér.. ennyit az önmegvalósításról.. Én szegény családból jövök, biztos azért tartok ott ahol tartok, nem középosztálybelibõl.. De szándékomban áll külföldre menni, hamarosan.
"Ugyan, ha internetre futja akkor kajára is, nem?" Tévedsz, az internet lényegesen olcsóbb manapság, mint az élelem.
És ebbõl nem kell arra következtetni, hogy felvágok, egy teljesen hétköznapi, középosztálybeli családból származom. Az önmegvalósítás pedig nem dekadens hóbort, hanem az életminõség egyik leglényegesebb meghatározója. Szerintem...
Engem viszont érdekel az önmegvalósítás, lehet, hogy nem ugyanarról a szintrõl indultunk, de szüleim saját maguk által tisztességesen teremtettek nekem olyan körülményeket, hogy ne azzal kelljen foglalkozni, hogy jut-e az asztalra valami vacsorára, hanem azzal, ami igazán érdekel és el tudok benne mélyülni. Nos, ez Fehéroroszországban, Kubában vagy a kádári Magyarországon lehetetlen, vagy hatalmas kiváltság lenne, ma viszont itt ha nehezen is, de megvalósítható.
Ugyan, ha internetre futja akkor kajára is, nem?
Engem nem érdekel semmiféle dekadens "önmegvalósítás", engem egyedül az érdekel, hogy legyen mit enni és legyen hol aludni.
Aki ennyire sír, hogy nem diktatúra vagyunk, az emigráljon Fehéroroszországba! Lehet, hogy az a rendszer biztosít mindenki számára egy középszernél alacsonyabb életszínvonalat, de lehetetlen az önmegvalósítás, az elszigeteltsége következtében pedig lemarad a világ országaitól és mentalitásban/életszínvonalban stb megreked. Minszken kívül egyébként iszonyat csórók az emberek, csak ha épp nincs mit enni, akkor kapnak az államtól kenyeret.
'Ennyi ökröt egy rakáson! Azon csodálkozom, hogy mit kerestek itt, miért nem mentek F.oroszországba?' Már rég megmondták, ha bajok vannak az országban, akkor a diktatúrákat önkéntelenül is felértékelik. Mivel mi vagyunk szar helyzetben és nem tudni, mikor keveredünk ki belõle, ezért most a diktatúrák felé kacsintanak néhányan, de ez nem olyan nagy tábor.
Fehéroroszországban pl elõ van írva, hogy a rádiók/tévék a mûsoridejükben 60%-os arányban _kötelesek_ hazai zenét sugározni, azaz próbálják kitúrni a romboló nyugati popzenét. És elég kemény ellenõrzések vannak, hetente kötelesek a rádiók listát leadni, hogy mi mikor ment. És x számú szabálysértés után ugrik az engedély. Ilyen még a ruszkiknál sincs!

Hogyan, lehetséges, hogy egyik napról, a másikra nem megy a matek?

Általános iskolában elég jól ment a matek 3-4-es voltam. 9-10-ig már csak 3-as. 11-ben majdnem megbuktam és most 12-ben semmi nem megy pedig csak ismétlés. Pl: régen fejben tudtam százalékot számolni. Ránéztem egy els? vagy másodfokú egyenletre és megoldottam könnyedén. Geometria volt az ami nagyon ment. De most már semmi nem megy szó szerint. Pl: 5-3[6-3(5-7-8)-3]= Ezen a feladaton kb 10percet gondolkodtam ami szánalmas. Régen ezt gondolkodás nélkül tudtam. Ebben az a vicc hogy a fizika s a kémia ugyan olyan jól megy. Ott tudok számolni.... O.o

Hogyan lehetséges, hogy ennyien "undorodnak" a párjuk nemiszervétől?

nem egy kérdésben olvastam, hogy lányok ezzel a szóval éltek, hogy undorodnak a barátjuk péniszét?l, ha be kell kapni...tud erre valaki valamilyen magyarázatot? mert engem meglep...elvileg szereti az illet?t, ? élvezi ha a barátja nyalja, de arról szó sem lehet, hogy ? a szájába vegye...csak nekem t?nik ez önz? dolognak?

Legjobb válasz: Igazad van azzal kapcsolatban, hogy ha a lánynak csinálják õ meg viszont nem akkor az önzõ dolog. De már csak mi emberek mi ilyenek vagyunk. Személy szerint ha én viszont kapom a kényesztetést úgy akkor viszont is adom. Ne undorodom tõle.

Igazad van azzal kapcsolatban, hogy ha a lánynak csinálják õ meg viszont nem akkor az önzõ dolog. De már csak mi emberek mi ilyenek vagyunk. Személy szerint ha én viszont kapom a kényesztetést úgy akkor viszont is adom. Ne undorodom tõle.
ez egy jó kérdés, a szex szerintem alapból egy adok-kapok dolog.
miért lenne 'undi'? ezt fejtsd már ki részletesebben, errõl szól a kérdés is. szóval?
"...elvileg szereti az illetõt" lehet, hogy tényleg csak elvileg szereti az illetõt.
mert mindenféle nedvek kerülne az orál által a szájba.. nem épp gusztusos nedvek.. mert ha mondjuk elõnedv és sperma helyett csokiszirup jönne a pasik farkából, biztos hogy NEM lenne olyan nõ, aki undorodna tõle. deháát nem ez a helyzet ugyebár.. és most is lehet nyomi a süket vakert, hogy dehát ha szeretsz valakit, akkor semmitõl sem undorodsz ami õ maga..blabla. ez nem így mûködik.
A megoldás a személyes higéniában rejlik.
szeretem vagy nem, nem vmi szép látvány... :S
bla-bla-bla.. és mi van akkor, ha a csaj nem kapja be mert undi, de azt sem hagyja, hogy nyalják mert az is undi?
19:18-asnak szólt.. annak a kis szórakozós kiscsajnak.
Van pártrükk amivel pl a spermát lehet ízesíteni. pl:fahéj , narancs , egyéb citrus gyümölcsök. Sex boltokban meg lehet kapni szereket ami meg megszínezi.pl.feketére:D Próbálj ki pár ilyet és akkor még le is nyeli vajat.:D
Hát lehet lepontozni, mert bizony hiába szeretem a páromat, képtelen vagyok az orálra. Öklendezem és a hányás kerülget. De egyébként a fogmosás is kinszenvedés számomra, mert a fogkefétõl is öklendezem. Vagy pl. az orvos nem tudja megnézni a torkomat azzal a lapocskával, csak simán. Ez van.
Hát régen én is undorottam attól, hogy lesz**ok egy pasit, de szerelmes lettem és utánna eggyááltalán semmi undor nem volt bennem :)
Elég sötét az az illetõ, aki a szex közben termelõdõ testnedveket a széklettel keveri. Érdekes, mert tényleg szex közben is keverednek ezek a számodra annyira visszataszító testnedvek. Egyébként egyfelõl kinézetre sem undorítóak, hiszen mi undorító lenne mondjuk a spermában? Hófehér és teljesen tiszta. Nincs bennük semmi káros anyag, és ha valaki rendszeresen tisztálkodik, akkor sem ízre sem szagra nincs benne semmi visszataszító. Jellegzetes illata van, az igaz, de engem ez személy szerint inkább izgat, mint taszít. És a pasik nagy része is így van a nõi nedvekkel, teljesen bezsonganak az ízétõl, illatától. Nem is értem mitõl lenne valakinek undorítóbb a farka, mint mondjuk a szája, vagy a hasa. Ha rendesen tisztálkodik, akkor az is ugyanolyan tiszta, mint bármelyik más testrésze, se nem koszos, se nem büdös. Ha pedig látványra nem tetszik, akkor nagy szarban vagy, mert akkor se megfogni nem lesz gusztusod, sem ahhoz, hogy beléd tegye. Más dolog az elõttem szóló, aki fizikailag nem bírja, bár javaslom, hogy próbáld meg kezdetben csak a makkot bekapni és akkor nem megy olyan mélyre hogy öklendezz tõle. Engem mondjuk izgat, ha orálozhatok annak, akit szeretek. De a legjobb benne az, hogy tudom, ez neki nagyon nagyon jó. Mint ahogy én is megõrülök azért, ha nyal. Hiszen ha kézzel csinálja, már az is fantasztikus érzés, nyelvvel pedig sokkal gyengédebben tudja. De aki ki sem próbálja, az sokat veszít. A kedves 23-nál idõsebb válaszoló meglehet hogy 60 körül jár, mert a mai korosztályoknak már teljesen a szex és az elõjáték részét képezi az orál.
Utolsóval teljesen egyetértek. Egyébként ez milyen hülyeség, hogy udorító látványra. Én órákig tudnám nézni a gyönyörû farkát a barátomnak. És szerintem is, aki szerelmes a párjába, odavan érte, az mindenét szereti. És ez nem blabla duma. Ez a természetes. Legalábbis természetesnek kéne lennie. 22L
Jaja, teljesen igazad van. Egy álló faroknál nincs is szebb...amikor tudod, hogy azért olyan, mert õrülten kíván téged, mert teljesen odavan érted, mert ellenállhatatlannak tart. Szerintem egy álló farok a legõszintébb bók, képtelen hazudni. Mondhatja bárki hogy szép vagy és kívánatos, simán lehet kedves hazugság is, de ha egyszer feláll, akkor minden kétséget kizáróan meg van érted veszve. És abszolút esztétikus is szerintem. Én is órákig tudnám nézni, ha meg bírnám állni, hogy ne játszadozzak vele:D:D
Minden csaj más.Az én barátnõm se szereti az orált mert hogy nem jött be neki.Nektek annyival jobb a helyzetetek hogy nekem sokszor a kézimunkát se vállalja mert nincs kedve.Én szívesen nyalom õt.Szeretkezni meg egyenesen nem is tudunk van hogy hónapokig mert nincs rá alkalom.Én személy szerint nem értem ezt a helyzetet hogy valaki undorodik ezért meg azért mert én nem undorodok.Mindenki a saját véleményét és érzését fogja hajtogatni újra és újra.Szimpátia?Szerelem?Kitudja miért van az hogy a csajok nem szeretik.
Szerintem egy szerelmes lány nem undorodik. Nem ismerem a barátnõd, de lehet, hogy nem szeret eléggé, ha még kézzel sem akarja, ha "nincs kedve". Hiszen egy szerelmes nõnek van kedve örömet szerezni a szerelmének. Fõleg, ha a férfi neki már örömet szerzett. A szex a kölcsönösségrõl szól. Ha pedig valakit szeretsz, akkor az õ élvezete ugyanolyan fontos, mint a tiéd, olykor még fontosabb is. Nálam legalábbis így van. Sõt, amikor nem voltam szerelmes, de volt egy haverom, akivel volt szex, amikor már nagyon kellett, akkor vele is úgy voltam, hogy ha én elélvezek általa, akkor úgy fair, hogy õ is elélvezzen. A szex errõl szól.
uhh.. te vallod magad 23nál többnek? sztem azért undorodsz, mert még 14 sem vagy, csak itt szórakozol össze vissza. majd pár év múlva rájössz, hogy mi is a jó, fõleg ha szerelmes leszel. am ha tényleg 23nál több vagy, akkor elég nagy gáz vagy, hiszen itt szórakozol, ahelyett, hogy fõznél, mosnál.. takarítanál...stb. meg a kis 'undi' meg az xD-det hagyjuk már.. szánalom.
Volt egy barátnõm, aki nem nagyon tetszett külsõre az elején. Én összejöttem vele és beleszerettem. Hirtelen megszépült, ha volt egy kis felesleg a hasán, azt is vele együtt imádtam. Ugyanígy a testnedveit is megszerettem. És nekem is öröm, mikor látom, hogy élvezi amit csinálok. Te hozzá nem nyúlnál ahhoz, amije van? Az szerintem már ott rossz.
A kérdező hozzászólása: hát azért szerintem az esetek kirívó többségében nem a higiénia miatt nem oráloznak a lányok...ahogy legalábbis olvastam, egy kérdésben sem láttam olyant, hogy azt írta volna, hogy büdös a barátja farka vagy valami hasonló probléma lenne...egyszerûen õ nem veszi a szájába mert fujj...én ezt nem értem...
A kérdező hozzászólása: ühüm, az "undi"-t igazán kifejthetnéd...megköszönném
A kérdező hozzászólása: akkor sem értem:D az a bizonyos "undi" dolog meg szex közben kerül a testedbe! sokkal mélyebbre mint a szád...az nem undorító?! mikor berakja egy sötét nyálkás helyre..mennyivel jobb, mint a szád ennyi erõvel? nem süket vaker az, hogy ha szereted, akkor mindenét szereted, mert ez így van ;)
a kakiját is ennyire szereted? azt is õ, az édes kis beleivel termelte ki.. na ezért marhaság ez a szeretem a nedveit maszlag.
Utolsó, te sötétebb vagy, mint egy szénbánya éjjel... Jesszus... Én a salakanyagot nem szoktam keverni a kéjnedvekkel, ugyanis ha nem tudnád, nem ugyanaz! Amúgy igen, önzõ dolog, és [email protected]ág is. Magyarázatom nincs rá sajnos, úgyhogy utólagos engedelmeddel most nem fogom kifejteni.:) -ReapeR-23/F
reaper, majd egyszer esetleg figyelembe veszem a cincogásod..de amíg fiatalabb vagy nálam, csak kacagok a totál nyál szövegeden béby. xD nyaljál csak tovább és reménykedj, hogy lesz aki nyel neked. áldásom rá. nem mozgat, hogy más mit gondol az orálról. én csak a saját véleményemet írom, és magasból telibeszarom azt aki olyan sötét, hogy nem érti mirõl magyarázok. sorry.
Vérköreid, miként a rózsabokrok, reszketnek szüntelen. "Gyomrod érzékeny talaját a sok gyökerecske át meg át hímezi, finom fonalát csomóba szõve, bontva bogját - hogy nedûid sejtje gyûjtse sok raját s lombos tüdõd szép cserjéi saját dicsõségüket susogják! (!!!)Az örök anyag boldogan halad benned a belek alagútjain és gazdag életet nyer a salak a buzgó vesék forró kútjain (!!!!)" (józsef Attila: Óda) Mert akit szeretünk, azt igenis mindennel együtt szeretjük. A testét is. Mindenhol. 21/l
utolsó vagyok, az elsõ két sor a versbõl sztornó :) sry
Nem rosszból, én szívesen leszopnám a pasim, de azt nem hagynám h engem kinyaljon XD
Nem tudom hogy lehet undorodni bárhogyan is attól akit szeretsz...Ha tényleg oda vagy érte akkor izgat a barátod álló nem szerve és nem undorodsz attól hogy be kell kapnod ha a barátod élvezi. Amit õ élvez én is élvezek:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!