Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetséges hogy (10416 db)

Gépemen Xp van, de szeretném a windows 7et telepíteni. Hogy lehetséges hogy az hogy az xp ne maradjon a gépen?

mert újra szeretném telepíteni a gépemet és nem nagyon tudom hogy hogy megy az ilyesmi

Legjobb válasz: Azt vedd figyelembe, hogy a 7es installod több mint 10 gigát fog elfoglalni. Nálam a folyamatos frissítéseknek köszönhetõen most jár 13Gb-nél. Ha az XP-t maradéktalanul el akarod tünteni ÉS nincs a C meghajtódon semmi olyan amire még szükséged lenne, akkor boot-olj be a 7es dvd-jérõl, és formázd a C meghajtódat telepítés közben.

Azt vedd figyelembe, hogy a 7es installod több mint 10 gigát fog elfoglalni. Nálam a folyamatos frissítéseknek köszönhetõen most jár 13Gb-nél. Ha az XP-t maradéktalanul el akarod tünteni ÉS nincs a C meghajtódon semmi olyan amire még szükséged lenne, akkor boot-olj be a 7es dvd-jérõl, és formázd a C meghajtódat telepítés közben.
Windows 7-el formázod a vincsid, és akkor eltünik az xp. Amugy ha játszol gépen, nem ajánlom a win7-et.
Sztem egyszerûen bootolj be a Windows 7 CD-rõl és azt majd felajánlja neked, hogy formázd le a rendszer partíciót. Csak így tudod, mivel XP-re Windows 7-et nem lehet tenni.
És benne van a pakliban , hogy nagyon bánni fogod a cserét. De hát, istenkém , Te akartad .

Mi maga a jóslás? Hogyan működik? Hogy lehetséges, hogy valóra válik?

Kiselőadást kell csinálnom a jóslásból és fogalmam nincs mit írjak róla.. a wikipédia tömör hülyeséget ír amugy meg csak jövendőmondó oldalakat találok.. valaki összetudná nekem foglalni ezt az egészet? :)

Legjobb válasz: Buta hiszékeny emberekrõl pénzt lehúzása.

Buta hiszékeny emberekrõl pénzt lehúzása.
A kérdező hozzászólása: errõl irtam már fél oldalt a kiselõadásomba :D
Jó pszichológia...egy ügyes jós azt mondja, amit a kliens hallani szeretne és/vagy hihetõnek tart.
a jóslás lehetséges de nem az ilyen kuruzsló emberi hulladék számára
A jóslás, mágia az ember megjelenése óta létezik és évezredek óta ûzik ilyen- olyan okok miatt. Lásd barlang rajzok vagy az ókori Delfi jósda, középkor boszorkány üldözés. Szerintem a tanárod is inkább a történelmi megközelítésbõl gondolja nem az itt lévõ trollok bugyuta válaszait várja. Könyvtárban rengeteg könyv található róla a kulturális antropológia, mûvészet történet, filozófia és metafizika témakörök alatt. Ezer oldalnyi anyagot találsz ha nem itt keresgélsz.
Kiindulásként: Csaba György Gábor, Hazudnak-e a csillagok?
én nem tudom, hogy higgyek-e benne. volt ami bejött volt ami nem. egy ideje már nem megyek jóshoz.
Kopogás az ajtón. Jós: Ki az? Hang: APEH:)
Ha még érdekel: A jósok felfogása szerint minden embernek születése elõtt már valamelyest kötött életútja van: milyen problémákkal fog szembesülni, milyen segítséget fog ehhez kapni, nagyjából milyen utat választott magának. Mivel ezek személyhez kötõdnek, képesek lehetnek értelmezni, kinyerni ezeket az információkat, esetleg egész egzaktan is, és átültetni az alany jelenlegi életére. Azt tudni kell, hogy a jövõ nincs kõbe vésve, változtatható, viszont vannak olyan tanulási szakaszok, amelyeket teljesíteni kell. Ezért vannak sokszor vissza-visszatérõ feladatok, amelyek akkor tûnnek el, ha megoldottad õket. Rövidebben: A jövõjét az ember alakítja, de csak abban a mederben mozoghat, amelyet már elõre kijelölt magának.

Főiskolára járok de sajnos költségtéritéses lettem és sajnos nem tudnám folytatni így. Hogy ha kiíratkozok a jelenlegi iskolámból és újra felvételiznék egy másikba (, hogy ez hogy lehetséges vagy lehetséges-e egyáltalán?

(éretttségi 350-380 pont) saját hibából nem lett elég kreditem

Legjobb válasz: Ez lehetséges, újra bekerülhetsz államira. A gond csak az, hogy már elment x féléved az államilag támogatott fix keretbõl. Tehát valószínû, hogy az új képzést nem fogod tudni idõben befejezni. Éppen ezért célszerûbb lenne a mostani iskoládba újra felvételizni, mert akkor a már elvégzett tárgyaidat el tudnád fogadtatni.

Ez lehetséges, újra bekerülhetsz államira. A gond csak az, hogy már elment x féléved az államilag támogatott fix keretbõl. Tehát valószínû, hogy az új képzést nem fogod tudni idõben befejezni. Éppen ezért célszerûbb lenne a mostani iskoládba újra felvételizni, mert akkor a már elvégzett tárgyaidat el tudnád fogadtatni.
simán felvételizel újra, mint ahogy elõször is tetted. ha megint bekerülsz államira, akkor ugyanott folytathatod, ahol abbahagytad.


Hogy lehetséges, hogy minden nap kiteszik a "van jó horror" kérdést?

Már annyiszor kitették,hogy lassan elkezdtem töprengeni,ez hogy a fenében lehetséges?Ugyanaz a 4-5 ember teszi ki naponta ezeket,vagy lehetséges,hogy ennyi ember nem tud olvasni?Nem értem,tényleg.

Legjobb válasz: Nem tudom hogy lehetséges, de rettentõ fárasztó. Pedig én van hogy kérdést akarok kiírni aztán keresek és meg is találom az elõzõ kérdésekben a választ. Nem értem nekik ez miért nem megy.

Nem tudom hogy lehetséges, de rettentõ fárasztó. Pedig én van hogy kérdést akarok kiírni aztán keresek és meg is találom az elõzõ kérdésekben a választ. Nem értem nekik ez miért nem megy.
A kérdező hozzászólása: Így van.Még azt meg is érteném, hogy az itteni keresõt nem használják(mert szar), de szinte pár kérdés különbséggel teszik ki teljesen ugyanazt...
Igen egyet értek. Meg ha valami jó horrort akarnak keresni akkor mi a fenének találtál fel a googlet, a filmkatalógust, a portot és az imdb-t...stb? Hát nyílván ilyen célból is.
Erre több válasz lehetséges
Az a 10 cm ..... Hm
bizonyára az az alacsony srác gazdag volt, és ez imponálta a nõt. Más nem hiszem, hisz majdnem mindnek a 180 cm magas férfiak kellenek. Nem egy elõnyös helyzet alacsony fiúnak lenni, sajnos. Mindenben hátrányban vagy, párkapcsolatok, munkahelyi pozíciók, betegségek...
A kérdező hozzászólása: Csóró vagyok, még kocsim sincs. A randi alatt folyton azt éreztem, hogy már alig várja, hogy lekapjam. Elkísért mindenhová és folyton mosolygott, kedves volt.Igazából arcra vagyok bájos, szépek a szemeim és az szám is eléggé vastagabb, ráadásul van egy különleges színe, olyan szép rózsaszín. Igazából ezt is lányoktól tudom. Én azért is lepõdök meg folyton, ha tetszem egy lányank, mert magamat nem tartom sokra. Tényleg nem vagyok gazdag, se magas, még kocsim sincs. Aztán mégis folyton szemeznek velem a lányok, nem is egy magasabb tõlem. Legutóbb egy szöszis, vékony, model alkatú, hosszú lábú lány figyelt élénken a buszon, elég feltûnõ volt, hogy engem néz.
Nem. Ez a generáció sajnos el van b***va. Manapság egyre inkább háttérbe szorul a hím jelleg, és az evolúcióban megjelennek a kis vékony csontú, nõies férfiak. Ha még törpe is és kis bu***an álldogál, akkor ez bejön a legtöbb lánynak. Ma már nem divat férfiasnak, erõsnek, határozottnak lenni. Conan ideje lejárt.

Az úgy lehetséges, hogy a legjobb barátom a pasim? Vagyis lehetséges, hogy amellett, hogy együtt vagyunk még a legmegbízhatóbb ismerősöm is, akinek bármit elmondhatok? A barátság megmaradhat olyannak amilyen volt?

Legjobb válasz: Miért ne?! Az a legjobb érzés, ha a párunk egyben a legjobb barátunk is. Szerelem elvész, de a barátság örökre összeköt.

Miért ne?! Az a legjobb érzés, ha a párunk egyben a legjobb barátunk is. Szerelem elvész, de a barátság örökre összeköt.
Rajtatok múlik. Nem látom akadályát, miért ne lehetne.
lehetséges de mi ezzel megjártuk...szétmentünk, de mivel legjobb barátok voltunk most csak szenvedünk. Szükségünk van a másikra és hiába van exemnek új barátnõje 1: õ nem képes elviselni, hogy tartjuk a kapcsolatot.Érthetõ. 2:nem bírjuk ki, hogy ne beszéljünk. Ha 1 hétig nem beszélünk egymással szabályosan belebetegszünk a másik hiányába. Mindketten.
15:44 - szerintem amit belinkeltél az arra vonatkozik, hogy a barátság átalakulhat-e szerelemmé, nem pedig arra, amit a kérdezõ vetett fel. :) Nekem is Õ a legjobb barátom, így sokkal kötetlenebb az egész, megvan az õsbizalom, így nincs féltékenykedés sem. Mindent nyugodt hangnemben tárgyalunk meg, mert tudjuk, hogy úgyis megértjük, mit akar mondani a másik. Imádom ezt az érzést!
ma 17:44 amit belinkeltem, az arra vonatkozik, hogy a nagy bölcs elsõ válaszadó honnan nyúlta a szövegét :) :)
19:05 - ja, értem, bocsi!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Hogy lehetséges, hogy az emberi tulajdonságai miatt szinte gyűlöletet érzek iránta, viszont mint férfi, őrülten vonz?

Sok mindenben nem értünk egyet, sőt! Totálisan másak az elképzeléseink bizonyos dolgokról, és bizony tett már olyat, voltak olyan megnyilvánulásai, amik miatt szinte utálom őt. Viszont ennek ellenére vágyok rá szexuálisan... normális ez?

Legjobb válasz: Úgy lehetséges,hogy ösztönlény vagy,a szexuális vágyad erõsebb annál, mint hogy belásd ez egy "rossz" ember.

Úgy lehetséges, hogy ösztönlény vagy, a szexuális vágyad erõsebb annál, mint hogy belásd ez egy "rossz" ember.
persze , hogy normális
én is pokolra kívánom a lány osztálytársaim felét, még megkúrnám õket, ez van :D Szemetek. Mivel alfahímmel van dolgod nem csodálom :P f18
Én egy edzõtárssal voltam így. De rühelltük egymást, te jóisten. :D Nem tudom mitõl mûködött köztünk ezerrel a kémia, de egyszer egymásnak estünk és õrületes volt. Napközben, edzéseken nem is létezett a másik, egymáshoz se szóltunk, rá se néztünk, de esténként... :D
Voltam ilyen helyzetben.A pasi tényleg szemét volt, engem is piszkált de mégis majd meghaltam érte annyira vonzódtam hozzá. Nem történt semmi köztünk és miután sikerült megtalálnom a párom már egyáltalán nem izgatott tovább.
Nem hinném, szerelem nálam csak úgy tud kialakulni, hogy a személyisége tetszik meg. A kinézet kevésbé fontos. A szexuális vonzalom sem igazán mûködik, ahol a személyisége nem tetszik. Látom, hogy jól néz ki, de semmi több, nem is vágyom többre.Ha netán elképzelem, hogy lefekszem vele, úgy érzem, utána még az ágyban sem bírnék már mellette maradni, még reggelig sem. De szerintem ha nem szimpatikus, az ágyig sem jutnék vele, mert lehût amint közelembe kerül.
A kérdező hozzászólása: 9. válaszolónak remélem nincs igaza és nem is lesz (szerelem téma), mert akkor van igazán nagy baj...
A kérdező hozzászólása: Én sosem nézem a pontozást, még nem is pontoztam soha senkit sem. Az egy nagy hülyeség, egyébként én is egyetértek a 4. válaszolóval, csak kicsit elszomorító, hogy olyanok vagyunk, mint az állatok, nem tudunk uralkodni az ösztöneinket :-(
Olyan is van, hogy elég, hogy egyszer megtörténjen a dolog, és utána kitisztulsz! De azért ott benne van a pakliban az is, hogy beleszeretsz, bár egy kicsit már szerintem most is errõl van szó...:)
Nem tudom, miért lett lepontozva a 4. válaszoló, ugyanis ez valóban ezt jelenti. A szexuális vágy ösztönös. vagy van kémia valakivel vagy nincs, nem választhatjuk meg, hogy kivel szemben indulnak meg a hormonok. Hiába nem kedvelünk valakit a lelke alapján, ha a testére meg vágyunk tudat alatt......tehát a 4. válaszoló jót mondott, sajnos a pontozás nem szokta tükrözni a VALÓDI hasznos válaszokat..
A kérdező hozzászólása: Már évek óta ez megy, és egyszerûen már nem tudom mit tegyek, most megint erõsebben érzem ezt az egész õrültséget... néha tök jól le tudom beszélni magam róla, de utána történik valami, szépen néz rám, vagy ilyesmi és kész, végem van. És mindegy, hogy közben meg mással közvetve szemétkedik, aki nekem fontos :-(
Normális, de ha kiélitek a vágyaitokat, ami évekig is eltarthat ugyan, de utána nincs amitõl mûködjön a dolog, sõt háború jósolható. Viszont nem mindegy mik nem szimpatikusak benne, mert az elején az embert apróbb dolgok is megriasztják, ami egy esetlegesen kialakuló azeretet, és összecsiszolódás alatt jelentõségüket vesztik De ha valóban súlyos, alapvetõ problémákat látsz már most, akkor jövõ lehet, de nem biztos, hogy olyan jövõt kell direkt választani...
A kérdező hozzászólása: Õ is egy kollegám... érzem, hogy vonzalom van közöttünk, és bizony én is álmodoztam már róla, de egyébként meg egy felfújt hólyagnak tartom, aki éppenséggel még arrogáns és okostojás is, valahogy úgy gondolja, hogy amit õ mond, az szent és sérthetetlen... fú, már ha rágondolok is felmegy a pumpa, bántotta már meg családtagomat, bár engem még egyszer sem, mindig kedves volt velem, és talán ezért tudok rá úgy nézni, mint férfira... borzasztó lelkiismeretfurdalást okoz ez nekem.
Hát nem tudom, hogy normális-e, de elõfordul. Én egy kollégámmal voltam így. Napközben a szemét tudtam volna kikaparni, este mégis álmodoztam arról, milyen lenne szeretkezni vele. Ráadásul nem csak szakmai téren nem értettünk egyet. Gyakran cserélgette a barátnõit és emiatt büszke is volt magára. Végül megtörtént a dolog. Nagyon jó volt vele :-)
A kérdező hozzászólása: Mi lehet ebbõl?
A kérdező hozzászólása: Sejtettem, hogy amint átpakolják ebbe a kategóriába a kérdésemet, máris akad egy borzasztó építõ jellegû és intelligens válasz... ld. utolsó. Mindenkinek köszönöm egyébként a véleményét!

Hogyan lehetséges, hogy eltűnt 2 botia?

Múltkor vettünk 4 csigaev? halat. Afrikai sügereink vannak 300 literes akváriumban, vannak mellettük ancik, arany ancik, páncélosharcsák is. Aznap meg másnap még megvolt mind a 4 csigaev?, aztán meg mindig csak 2-t láttunk. 2 van már csak. Hová lettek? Megették volna a többi halak? Azt hallottuk, hogy az ancik is képesek éjszaka rávet?dni kisebb halakra. Igaz ez? Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Hát rávetõdni egy élõ halra soha nem fognak az ancik, a tetemeket viszont könnyen eltüntetik a páncélosokkal együtt. A sügérek is besegítenek szerintem. Lehetséges, hogy betegen vetted õket, vagy a szállítás során megsérültek, megfáztak. A sügérek nem bánthatták õket?

Hát rávetõdni egy élõ halra soha nem fognak az ancik, a tetemeket viszont könnyen eltüntetik a páncélosokkal együtt. A sügérek is besegítenek szerintem. Lehetséges, hogy betegen vetted õket, vagy a szállítás során megsérültek, megfáztak. A sügérek nem bánthatták õket?
A kérdező hozzászólása: Köszi Murr! Hát nem tudom, hogy betegek voltak-e. Amikor volt az ELTE TTK-n a kiállítás akkor hozták nekünk debrecenbõl az e-pet-esek. Hungarocell dobozban volt, nem volt nagyon hideg a vizük, 2 nagyon vígan elvan. Ezért nem értjük, hogy mi lett velük. Sügérek nem hiszem, hogy bántották õket, nem láttuk soha, egymás se bántják meg az ancikat, páncélosokat sem. Meg azt a megmaradt 2 botia-t sem...lehet, hogy tényleg valami bajuk volt, elpusztultak és úgy ették meg õket. Mindenesetre sajnálom õket, aranyos, hasznos kis halak. :) Meg hát nem utolsó sorban nem is olcsó sajnos... :(

Az hogyan lehetséges, hogy MyVipen a feltöltött videóim átlag 10-20-40 max 50-szer nézték meg, de van egy amit már a 2-3. -napon több, mint 600-an? !

Semmivel sem jobb, mint a többi, legalábbis szerintem. Mindegyik csak zenés videó klip.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy olyan elõadó ami mostanában nagyon felkapott és a keresõbõl viszi rá a látogatókat. Illetve valami MyVIP -es videóajánlóba bekerült véletlen. Stb. de mit rágódsz rajta? :)

Lehetséges, hogy olyan elõadó ami mostanában nagyon felkapott és a keresõbõl viszi rá a látogatókat. Illetve valami MyVIP -es videóajánlóba bekerült véletlen. Stb. de mit rágódsz rajta? :)
A kérdező hozzászólása: Tuti, hogy a videóajánlóba került bele!!! Mert ugyanettõl az elõadótól van egy másik is és azt csak 6-an nézték meg! Légyszi mondj errõl valamit, mi alapján kerülhet be oda egy videó???
Szerintem ez csak tök véletlen illetve lehetséges, hogy van ilyen fizetõs szolgáltatás amire ezek szerint nem fizettél elõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos így van. Köszi a választ.

HA nem lehetséges hogy járjunk azzal a sráccal aki tetszik, és úgy érzem én is bejövök neki, akkor attól függetlenül lehetséges hogy bevalja hogy tetszem neki?

Szinte biztos vagyok benne hogy vonzódik hozzám,legalább is nagyon forr a leveg? kett?nk közt,de korkülönbség és egyéb ok miatt nem lehet köztünk semmi.

Legjobb válasz: Ha nem lehet köztetek amúgy se semmi akkor sztem hagyd!

Ha nem lehet köztetek amúgy se semmi akkor sztem hagyd!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!