Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetséges, az a polgármester, akit (1 db)

Hogyan lehetséges, hogy az a polgármester, akit elítéltek adócsalásért, maradhat a tisztségében?

Most történt. Azt mondják, nem a fogalkozásához köthet? b?nt követett el, na de ez lehet magyarázat?

Legjobb válasz: Egyszerû. Zsidó.

Egyszerû. Zsidó.
elõzõ válaszoló: ha ilyen jól értesült vagy, akkor a nevét is meg tudod mondani pld.?
Kurvaországban ez természetes. Csodálom, hogy egyáltalán megbüntették.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Azért kell segíteni a devizahiteleseken, nehogy hajléktalanná váljanak?

Valójában ez összefügghet egymással?

17

Ha újra lesz sorkatonaság, akkor oda a cigáynoknak is kötelező lesz elmenni?

8

Ez így igaz lenne?

A szegénység oka a munkanélküliség-->embernek nincs pénze-->életszínvonal romlik, nem tud költeni-->csökken a vásárlóerő--> államnak kevesebb adóbevétele lesz-->adót emel, kevesebb támogatás/=/új munkahely-->tovább nő a munkanélküliek száma--> még több szegény

1

Liberális gazdaság és nacionalista társadalom?

Mi a véleményetek egy republikánus pártról Magyarországon? Ne az amerikaiakhoz hasonlítsátok a republikánust, hanem annak egy magyar modelljét.

5

Népszavazás lesz Ózdon a romaközpontról?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

3

Fejlett városnak számít Tatabánya magyar viszonylatban?

6

Miért nem háborít fel senkit Magyarországon, hogy Oroszország után a másodikok vagyunk Európában az offshore vagyonok terén?

Az orosz állampolgároknak háromszor annyi pénzük van offshoreban, mint a magyaroknak, de ők 15-ször többen vannak, mint mi és foszilis anyagokban gazdag országról van szó. Tehát egy főre vetítve 5-szörösen vezetünk az oroszok előtt.

13

Matolcsy mindenkinek nekiment. Nem röhejes ez?

Ha nem lennék magyar, igazán jót nevetnék azon, hogy egy ilyen felfuvalkodott béka egy törpe országból lényegében az egész világot leteremti, és felszólítja, hogy ismerje el a teljes alkalmatlanságát. Mai nyilatkozatában a következőket követeli:

12

Horváth András volt adóellenőr csaknem három hete állt a nyilvánosság elé azt állítva, hogy nagyobb hazai cégek és multik évente több mint ezermilliárd forint értékben csalnak adót, amihez kormányzati körök támogatásával az adóhatóság is asszisztál?

kormany, politika Fidesz

11

Szerintetek igaz ez a cikk? Orbán apja tényleg bányatulajdonos?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!