Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetséges, az (3475 db)

Hogy lehetséges az hogy kiesett a "tej" fogam? :O

Legjobb válasz: Hogy-hogy hogy lehetséges? Mi ezen a meglepõ. Kiesik, majd nõ helyette másik...

Hogy-hogy hogy lehetséges? Mi ezen a meglepõ. Kiesik, majd nõ helyette másik...
paula kiszívta
Nekem ma a vajfogam eset ki. Nagyon sírtam, de anyukám azzal vigasztal, hogy apukám úgyis kiverte volna. Így legalább nem fáj.
A kérdező hozzászólása: :)
Nekem mindig kifolyt.

Az hogy lehetséges az, hogy 4 magot igénylő játékoknál több fps-t hoz egy 2 magos i3-3220, mint egy 4 magos és magasabb órajelű AMD Phenom X4 980? ennyire gyenge az AMD?

Legjobb válasz: "de itt egy link a kettõ összehasonlításáról" Higgy nekem, ezt te se gondoltad komolyan... Lehetséges simán, bár milyen játék az ami 4 magol IGÉNYEL?

"de itt egy link a kettõ összehasonlításáról" Higgy nekem, ezt te se gondoltad komolyan... Lehetséges simán, bár milyen játék az ami 4 magol IGÉNYEL?
a procikhoz annyira nem értek, de itt egy link a kettõ összehasonlításáról: http://processors.findthebest.com/compare/310-851/AMD-980-vs..
Ez igy magában ténleg sokat mondott "Igen AMD iszonyú gyenge, Intel iszonyú erös..." hireszteld el

HOgyan lehetséges az, hogy a régi fehérarany fülbevalómtól semmi baja nem volt a fülemnek, az újtól pedig mindig bedagad?

Mindkett? fehérarany, a különbség csupán annyi hogy a régi 'lógós' volt, az újabb pedig beszúrós.

Legjobb válasz: Ha teljesen biztos vagy a minõségében, akkor lehetséges, hogy a hátul levõ kis biszbasz piszkálja a füled.

Ha teljesen biztos vagy a minõségében, akkor lehetséges, hogy a hátul levõ kis biszbasz piszkálja a füled.


Hogyan lehetséges az, hogy valakinek "csak" mérlegképes könyvelői végzettsége van, és mégis könyvelési vállalkozást működtet?

Legjobb válasz: Ez úgy lehetséges, hogy az említett vállalkozás beindításához az említett végzettségre van szükség, bármilyen hihetetlen.

Ez úgy lehetséges, hogy az említett vállalkozás beindításához az említett végzettségre van szükség, bármilyen hihetetlen.
Hát mi legyen még neki, orvos? :D Egyébként vállalkozás üzemeltetéséhez semmilyen végzettség nem kell. Annyi a feltétel, hogy amilyen tevékenységet végez, valakinek kell ott lenni, aki ért ahhoz. Ez lehet õ maga, ha meg nem ért hozzá, akkor felvesz olyan alkalmazottakat akiknek van errõl papírjuk, de lehet segítõ családtagja is.
a mérlegképes könyvelõi végzettség megszerzése nem könnyû én látom, hogy nagyon sok számvitelis és államig fõsulis végzettségû elbukik, pedik a mérlegképes "csak"középfokú végzettséget ad.
Egyébként az egészben a csavar az, hogy hiába a mérlegképes "csak" középfok, az elkezdéséhez diploma szükséges:)
Bocs, csak szólok hogy a mérlegképes könyvelõ emelt szintû szakképesítés (OKJ 54....)

Szörfösök segítség! Ha egy bizonyos irányba fúj a szél. Akkor hogy lehetséges az, illetve lehetséges az hogy a széllel szemben szörfözzünk?

(Windsurf-re gondolok mármint olyan szörfre, aminek vitorlája van)

Legjobb válasz: Heló! Én nem értek hozzá, de amennyire tudom, teljesen szélirányba nem lehet menni, hanem attól kicsit eltérve, cikkcakkban. Pl. szélirányra 15 fokos szögben mész 100 métert, aztán fordulsz 30 fokot, és megint 15 fokos szögben, megint százat, stb... Aztán, hogy ez a szög mekkorára csökkenthetõ, azt nem tudom. Az viszont majdnem fix, hogy egy az egybe nem lehet széllel szemben.

Heló! Én nem értek hozzá, de amennyire tudom, teljesen szélirányba nem lehet menni, hanem attól kicsit eltérve, cikkcakkban. Pl. szélirányra 15 fokos szögben mész 100 métert, aztán fordulsz 30 fokot, és megint 15 fokos szögben, megint százat, stb... Aztán, hogy ez a szög mekkorára csökkenthetõ, azt nem tudom. Az viszont majdnem fix, hogy egy az egybe nem lehet széllel szemben.
sehogy
A kérdező hozzászólása: áhh értem... köszönöm
PONT széllel szembe nem lehet menni. :D negyed szélbe max , de úgy is csak lassan fõleg ha kicsi vitorlád van... Én 9 éves korom óta szörfözök szóval tapasztalt vagyok :D

Ez hogy lehetséges? Azt gyanítom, hogy egy ismerősöm valamilyen módon meg tudja nézni azoknak az oldalaknak a listáját, amiket én neten nézek ill. mindent amit neten csinálok.

Hogy tudnám ezt leellen?rizni vagy letiltani? Nem igazán vagyok jó informatikábólból és vírusos a gépem. A gyerek nem járt nálam, csak msn-en volt fent, de elég intelligens.

Legjobb válasz: Persze hogy lehetséges. Egy egyszerû kémprogrammal. De egyébként ez illegális. Elsõ lépésként formázd le a gépedet, és azonnal telepíts egy tûzfalas vírusirtót. (nod32) majd utána egy kémprogramfigyelõt (spyware terminator) és figyelj oda rá, hogy mind a három be legyen kapcsolva, amikor használod az internetet.

Persze hogy lehetséges. Egy egyszerû kémprogrammal. De egyébként ez illegális. Elsõ lépésként formázd le a gépedet, és azonnal telepíts egy tûzfalas vírusirtót. (nod32) majd utána egy kémprogramfigyelõt (spyware terminator) és figyelj oda rá, hogy mind a három be legyen kapcsolva, amikor használod az internetet.
vagy simán a böngészõdben látja az elõzményeket ha nem törlöd õket
Mibõl gondolod??????
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ha újratalepíteném az xp-t, az is segítene?
A kérdező hozzászólása: Ha illegális, akkor feljelentem!! XD
Igen, az egész gépet újra kell telepíteni. Nincs más megoldás. Feljelenteni sajna csak akkor tudod, hogyha van rá bizonyítékod. De amit már írtam, ha teszel fel egy tûzfalas vírusirtót meg egy kémprogramfigyelõt, akkor nem tud neked ártani.

Hogy lehetséges az, hogy a minap rákerestem a google-ben a LED szóra, majd ma a facebook hírfolyamomban megjelent egy ajánlott oldal ami egy ledekkel foglalkozó cégé?

Nem hiszek a véletlenekben, de abban sem, hogy kereskedelmi megállapodás lenne a google és a facebook között.

Legjobb válasz: Pedig a nagy számok törvénye alapján ez teljes mértékben lehetséges és a Google-FaceBook kooperáció sem kizárható. G.

Pedig a nagy számok törvénye alapján ez teljes mértékben lehetséges és a Google-FaceBook kooperáció sem kizárható. G.
nem kell ehhez semmilyen megállapodás, csak a böngészõd elõzményei. Facebook gondolom nem kémkedik utánnad, egyszerûen belenéz a böngészõdbe, miket nézegettél legutóbb, és aszerint kirak ajánlásba pár kapcsolódó oldalt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem gondolnám, hogy egy honlap hozzáférhet a böngészési adataimhoz. Bár az efféle ismereteim hiányosak...
manapság már szerintem simán.
67%, nekem írhatnál pár sort róla, hogy miként fér hozzá egy weboldal a böngészési adataimhoz. G.

Hogy lehetséges az, hogy egyszerre videózom a képernyőt és a webkamerát?

YouTube-on láttam el?ször, amikor egyszerre volt felvéve a 2 dolog. Arra gondoltam, hogy jól össze van vágva, vagy hogy a kamera szoftverével és pl. Fraps-el videóztak külön és utána illesztették össze. Itt egy példa:

Legjobb válasz: Lehetséges pl. Xsplit programmal. - http://www.xsplit.com/ Vagy szerintem bármilyen broadcast progi jó rá, de én csak ezzel próbálkoztam. Itt egy link, amin vannak ilyen programok: http://alternativeto.net/software/xsplit-broadcaster/

Lehetséges pl. Xsplit programmal. - http://www.xsplit.com/ Vagy szerintem bármilyen broadcast progi jó rá, de én csak ezzel próbálkoztam. Itt egy link, amin vannak ilyen programok: http://alternativeto.net/software/xsplit-broadcaster/

Méredzkedős kérdés! Ha adott hónapban nem fogytam semmit, hogyan lehetséges az, hogy ha lemérem magam, mégis más eredményeket kapok, mint előző hónapban?

Ebben a hónapban (pihentettem a fogyókúrát, de azért lemértem magam kíváncsiságból) a mellemnél +2cm, deréknál -3cm, csíp?nél + 2cm, combnál -1cm a változás.

Legjobb válasz: Lehetséges. Nekem ennyi egy-két héten belül is ugrál sokszor.

Lehetséges. Nekem ennyi egy-két héten belül is ugrál sokszor.
Lehetséges, de miért "pihentetted" a fogyókúrát? Fõleg egy hónapon keresztül....
A kérdező hozzászólása: Mert sok egyéb dolgom miatt, nem tudtam erre a témára koncentrálni. + egy kis motivációhiányom is volt. Az elfogyasztott ételekre addig is figyeltem. Számoltam továbbra is (kalória, zsír, szénhidrát, fehérje), viszont tornára nem volt annyi idõm. Így bár nem fogytam, nem is híztam vissza. Egyébként fél éve fogyózom és 8 kg jött le eddig. Nekem ez a tempó pedig teljesen megfelel.

Hogy lehetséges az, hogy ha valaki önbizalom hiányos? (folyt lent)

nem azt látja amit a külvilág? ez egyáltalán lehetséges, hogy torz képet lát magáról és bebeszéli magának a dolgokat? mi közbe nem is olyan amilyennek látja magát?

Legjobb válasz: Lehetséges, ismerek is ilyet...

Lehetséges, ismerek is ilyet...
Nekem a gyerekkorom azzal telt, hogy dagadt és hülye vagyok. Hiába tudom ma már, hogy egyik sem voltam, és hogy most sem vagyok, nagyon kevés önbizalmam van. De erre rátesz egy lapáttal a média is, ami szerint egy nõ nem lehet szép/kívánatos/szexi, ha 50 kilónál több (és abból is 20at a mellei és a labdafeneke tegyenek ki).
Ne haragudj, de ha valaki esetleg te azt mondanád neki, hogy ronda az arca viccbõl, mit tenne?
Az önbizalomhiány elég rossz dolog, én már csak tudom, hisz én is önbizalomhiányos vagyok.Bár nekem megvan rá az okom, szóval hiába mondják hogy ne legyek az, nem érnek el vele sokat.
ez tök olyan, mintha rólam írták volna. :) én megtudom magamnak magyarázni, hogy ez miért történik. gyerekkoromban a mostoha anyám folyton azt magyarázta nekem, hogy én egy csúnya lány vagyok, és az is maradok. dagadt, szõrös(ezt kb 7-8 évesen mondta nekem, akkor még nem is látszik semmi) nagy orrú, béna...na szóval ilyeneket mondott, ami jelentõsen kihatott a jelenlegi életemre. mások azt mondják, hogy szép vagyok, és igazából szerintem sem vagyok csúnya, de ezek akkor is bennem maradtak, ezáltal önbizalmam sem túl sok. egyébként szeirntem szinte minden probléma visszavezethetõ a gyermekkorra.
A kérdező hozzászólása: 19
Hány éves??Mert ha fiatal akkor kinövi ha meg idõsebb akkor személyiségzavar!
A kérdező hozzászólása: az arcával nincs megelégedve.. csúnyának látja magát a tükörben miközben szerintem nem az és mások szerint se, max egy kicsit vékony de hát istenem... meg hogy nagy az orra, aránytalan a két orrlyuka , stb minden ilyen hülyeségen fennakad... nem tudom lehet hogy kiskorában volt valami trauma...
Ne haragudj, de nem ismerem, ezért nem tudok mit írni róla... Mi a fõ probléma magával? Hogy szokta elõadni a dolgait? Neked mondja ezeket? Lány vagy?
Erõs személyiségzavar!Annak is van több fajtája.Mondjuk nekem is ilyen a párom de nem nagyon érdekel a dolog mert sajnáltatja magát néha!És kíváncsi lennék hogyan lehet belé önteni a lelket!
A kérdező hozzászólása: hanem?
És nem hiszem, hogy ez csak önbizalom hiány miatt van.
Nekem is van egy kis önbizalomhiányom, de nekem megvan az okom rá, nemcsak én tartom magam csúnyának, hanem mások is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!