Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetséges, a ciklusom (72 db)

Ha a ciklus 8ik napján történt egy kis szexbaleset, akkor lehetséges, hogy holnap, a ciklus 14ik napján a terhesteszt pozitív eredményt mutasson? Vagy még korai?

Legjobb válasz: Kizárt dolog. Nincs olyan teszt, ami ilyenkor kimutatja. Ha véletlen elõbb volt peteérésed, és megtörtént még az aktus napján a megtermékenyítés, akkor is 6-7 . napon kezdõdik el a beágyazódás. És onnan is még kell pár nap, mire megfelelõ szintet ér el a HCG. Legalább 14 napot várj, de inkább várd meg a következõ vérzést, és akkor tesztelj ha nem jön meg, vagy nem olyan mint szokott lenni. Mert ugye az sem biztos, hogy még aznap megtörténik a megtermékenyítés.

Kizárt dolog. Nincs olyan teszt, ami ilyenkor kimutatja. Ha véletlen elõbb volt peteérésed, és megtörtént még az aktus napján a megtermékenyítés, akkor is 6-7 . napon kezdõdik el a beágyazódás. És onnan is még kell pár nap, mire megfelelõ szintet ér el a HCG. Legalább 14 napot várj, de inkább várd meg a következõ vérzést, és akkor tesztelj ha nem jön meg, vagy nem olyan mint szokott lenni. Mert ugye az sem biztos, hogy még aznap megtörténik a megtermékenyítés.
minimum 14 napot kell várni a bizonyos aktus után a 10 napos tesztek nem az aktustól számítva 10 nap. De ilyenkor még könnyen mutathat fals negatívat, szóval ha utána mégse jön meg, vagy eltér a normálistól, akkor tesztelni kell újra
Nem mutatlya ki ha a 8dik napon baleset történt. Ez csak a baleset utáni 6dik naplya, kel eggy két hét mire kimutatlya. üdv: Schmitt Pál

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.

Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.
mi a menstruáció utolsó napjában voltunk együtt és a teszt negatív lett....megvan az esélye de rettentõ kicsi.

Lehetséges, hogy HSG miatt elcsúszik a peteérés néhány nappal, illetve a ciklus is megnyúlik? A 11. napon volt a HSG, ma a 18. napom van. Úgy érzem, hogy még csak most lesz. A ciklusaim 28-29 naposak és a 14-15. napon szokott lenni pé.

Legjobb válasz: Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?

Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én csak erre gyanakszok.
Ha megkérdezhetem, nagyon kellemetlen volt a vizsgálat?
ha megengeded én is válaszolok a kérdésedre: nem volt életem legjobb élménye, az eleje kellemetlen, amikor a kontrasztanyagot fecskendezik be, az nagyon rossz, feszítõ érzés, de nem tart sokáig, és utána nekem már semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem eléggé fájdalmas volt, de én nem is bírom az ilyesmit. Feszít rettentõen, pedig átjárható vagyok. Adnak valami fájdalomcsillapítót elõtte, ami szerintem nem nagyon ér semmit. Na, de azért ne izgulj, ki lehet bírni. :-))
A kérdező hozzászólása: Ja, és másfél napig véreztem utána.
A kérdező hozzászólása: Az már biztos, hogy 4 nappal késõbb volt ovum.

Lehetséges nem a ciklus, hanem az UH szerint számolni a terhességet? Mert a ciklusom szerint nagyon pici a magzat. Ezért még nem kell, hogy valami baja legyen, ugye?

Az utolso ciklusom szerint most kellene a 12hetesnek lennem, de z UH szerint csak 6hetes vagyok, eloszor azt hitte az orvosom, hogy elvetéltem, vagyis megfogodzott a magzat, de nem él, de aztán a 10nappal ezelotti UH szerint nott a pici pár mm.

Legjobb válasz: Szia.Nekem is csak uh alapján tudták megmondani hány hetes,mert a ciklusom össze-vissza jött meg.27hetes km.Boldog babavárást.

Szia.Nekem is csak uh alapján tudták megmondani hány hetes, mert a ciklusom össze-vissza jött meg.27hetes km.Boldog babavárást.
Én is így voltam.Meg az UH-os mérethez írják ki a szülés idõpontját is.Úgyhogy az az igazi az orvosoknak.

Clostilbegyt tablettától lehetséges e hogy változik a menstruációs ciklusom? 3 hónapig szedtem aztán 2 hó szünet és 10 nappal hosszabb lett ciklusom.

34 napra változott a ciklusom ennek ellenére könnyebb lesz a teherbe esés? Mivel eddig csak 24 nap volt. Nagyon szeretnénk babát.

Lehetséges, hogy a ciklusom elején, a 8-9-ik napon van pé-m? Olyankor mindig nagyon görcsölök, meg szurkál a petefészkem, hol a jobb, hol a bal. Egyébként a ciklusaim, hosszúak, 40-52naposak.

Legjobb válasz: Szia! szerintem simán lehet! Iga az, nekem nem olyan hosszú a ciklusom, de nem közép idõben van peteérésem! Bármi lehet!

Szia! szerintem simán lehet! Iga az, nekem nem olyan hosszú a ciklusom, de nem közép idõben van peteérésem! Bármi lehet!
szerintem igen, most nekem is hamarabb volt a pé-m, és én is ezt éreztem.
Csatlakozom, nekem is korán volt. Rá hány napra teszteltek?
én mindenképp megvárom a nemvárt napját, és aznap, vagy utána 1-2 nappal. addig szerintem nem érdemes tesztelni

Rendszertelen a ciklusom, 32-45 napos. Hőmérőzök, már 6 napja 37, 2 a hőm. Lehetséges, hogy ilyen hosszú a peteérési időszakom?

Legjobb válasz: Peteérés környékén emelkedik a hõm. és ha terhes vagy akkor nem fog csökkenni a ciklusod végéig.Ha mensid lesz,akkor csökkenni fog a ciklus vége felé!

Peteérés környékén emelkedik a hõm. és ha terhes vagy akkor nem fog csökkenni a ciklusod végéig.Ha mensid lesz, akkor csökkenni fog a ciklus vége felé!
Szia! A tüszõrepedést megelõzõ kb l4 napon a hõmérséklet 37 C alatti a tüszõrepedést követõen 37 C vagy annál magasabb. Egy 28 napos ciklusnál az l-l4 napig 37 c alatti, ha nem vagy terhes akkor a 26-27 naptól esni fog a hõmérséklet, ha viszont terhes vagy akkor marad a 37 vagy a fölötti hõmérséklet. A tüszõrepedés az utolsó alacsony hõmérsékletü napon szokott bekövetkezni. Remélem válaszommal tudtam segiteni.

Utolsó menzeszem első napja aug.16. Lehetséges hogy ciklus 30. napján peteérés lenne ezt a tojás fehérje nyákból gondolom? A ciklusaim nem rendszeresek 29-40 naposak. Lehet ebből még baba?

Legjobb válasz: Van akinek van ilyen folyása peteéréskor, van akinek nincsen. Nekem sem volt mégis terhes lettem. Szóval igen, lehet akár baba is maj belõle. Drukkolok!

Van akinek van ilyen folyása peteéréskor, van akinek nincsen. Nekem sem volt mégis terhes lettem. Szóval igen, lehet akár baba is maj belõle. Drukkolok!
Nekem nem mindig volt folyásom, se nyákom. Mégis 5 gyermek boldog Anyukája vagyok :D
Szia, hogy vagy? Baba? :)

PG/53 ovulációs teszt "páfrányt" mutat a menstruációs ciklusom 6. napján, ez hogyan lehetséges?

A 6. napon még egy-két foltnyi vérzés van nálam, szóval nem értem, hogy lehetek máris termékeny. Legalábbis a teszt szerint. Csináltam nyállal is és a méhnyak-váladékkal is. Utóbbival sokkal inkább látszottak a páfrányos minták.

Legjobb válasz: Hát, ha nyállal is csináltad, akkor nem hiszem, hogy az változtatta meg. Ugye tudod, hogy nem megbízhatóak az ilyenek? Nekem is van, nem szoktam használni, mert nem bízok benne. Elég sok másfajta anyag van a számban ahhoz, hogy nyállal végezzem el, a nunimban pedig nem turkálok. Szerencsére szinte órára pontos a ciklusom, inkább naptárazok + megszakítás.

Hát, ha nyállal is csináltad, akkor nem hiszem, hogy az változtatta meg. Ugye tudod, hogy nem megbízhatóak az ilyenek? Nekem is van, nem szoktam használni, mert nem bízok benne. Elég sok másfajta anyag van a számban ahhoz, hogy nyállal végezzem el, a nunimban pedig nem turkálok. Szerencsére szinte órára pontos a ciklusom, inkább naptárazok + megszakítás.
Egy ciklusban lehet két peteérés is. Nem véletlenül mondják, hogy még menzesz alatt sem biztonságos védekezés nélkül szexelni. A másik lehetõség, hogy szar volt a teszt.
Én is rendeltem ovutesztet (csíkot) hát mit mondjak.. 27-28naposak a ciklusaim. Elméletileg nov.5-én kellene ovulálni, de csináltam kiváncsiságból csütörtök este egyet és mind a két csík olyan erõs volt, h csak néztem.. Azóta minden nap csinálo és látszik ugyan a két piros csík de halványabban mint korábban. Én ezt nem értem. Ennyire korán nem lehet PÉ. Vki esetleg tudna javasolni vmi hatékonyabbat? 3 hónapja próbálkozunk minden nap együtt vagyunk...
Szia, nézz szét a ciklus.hu-n. Be tudod írni mikor menstruáltál és kiírja, hogy valószínûleg mikor van peteérésed. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!