Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetséges, a baba (231 db)

A 12. heti ultrahangon, lehetséges az hogy megmondják a baba nemét?

Elsõ baba és még csak egy ultrahangon voltam, tegnap. Most vagyok 8 hetes és dec. 17-én megyek a következõ ultrahangra és csodás ajándék lenne karácsonyra a családnak ha megtudhatnánk.

Legjobb válasz: Ha kisfiú, lehetséges,h látni fognak vmit, de nem fogják biztosra mondani. A 18 hetesen tudják általában megmondani, persze, csak ha a baba mutatja magát :)

Ha kisfiú, lehetséges, h látni fognak vmit, de nem fogják biztosra mondani. A 18 hetesen tudják általában megmondani, persze, csak ha a baba mutatja magát :)
IGEN, de csak olyan ember, aki nagyon ért hozzá és alapos. Nekem tutira megmondták, hogy fiú lesz, kaptunk is képet róla, mert egyértelmûen látszott a kukija. :)
Nem valószínû, de állítólag az UH során a csajok szeretnek pózolni. Az én babám nem szeretet pózolgatni és fiú lett.
Bar en nem Mo-on jartam terhesgondozasra, itt a 12. Heten mar megmondtak nekunk, hogy kislany es azt mondta a doki, hogy a nemi szerv meg csak par mm-es, abbol nem lehet megallapitani, viszont a csontok fekvesebol igen, a lanyoknal a szemeremcsont es a gerinc parhuzamosan fut, a fiuknal nem:-)
Én most így a 25.héten várom a csodát, hogy hátha jövõ hónapban végre megmutatná magát :) December 20-án megyünk a 28-30 hetes UH-ra és reméljük már Õ is szeretné hogy megtudjuk :)
ha van 4-d-s vizsgálat is és jól fekszik akkor meg tudják mondani. én több ilyet is tudok.
Nekem nem mondták meg, mert azt mondták, hogy picike ahhoz. A 19. héten mondták meg, hogy kisfiú :-)
Nekem mindkét terhességemnél megmondták a 12. héten. Persze a "lánynak tûnik" típusú, tehát nem vettem én sem készpénznek. De bejött.
Azért bármit is mondanak, ne hidd el 100% mert így járhatsz: "Bátyáméknál VÉGIG kislányt mondtak. Mivel volt már egy fiuk, örültek cefetül. Rózsaszín világot teremtettek a gyerkõcnek. Fiú lett." (ugyanazon hoxás forum másik hozzászólása)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Nem valószínû és ha mondanak is bármit azt még ne vedd készpénznek. Ezt olvasd át: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=61755 például idéznék egy tipikusat: "azt mondják a 4D-s szalonok, hogy a 12. héten már.. ehhez képest nekem a 13. héten 30 percig vizsgáltal 4D-vel és végig határozottan kisfiúnak mondták a kislányomat :) "
Fiú korán megmutatta magát... Lánykám március 8.án és májusban született.. Nem siette el. Mindig a lába közé tette a kezét , hogy véletlenül se lássuk :-)

Ovu előtt 2-3 nappal tudtunk csak együtt lenni. Kinek jött így össze a baba? Tudom, hogy lehetséges, a statisztikát is ismerem, személyes tapasztalatok érdekelnének.

Legjobb válasz: Én így estem teherbe.Karácsony másnapján együtt voltunk. Még nem terveztük a babát, csak néhány hónappal késõbbre.Mondtam a férjemnek, hogy most tuti nincs peteérésem.Nem is volt.Az ovulációs teszt másnap is negatív volt.A kimaradt vérzés elõtti napon már pozitív lett a teszt.Ez a baba nagyon akart jönni, mi meg sosem voltunk még ilyen boldogak.Szóval lehetséges!!!Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy így történt.

Én így estem teherbe.Karácsony másnapján együtt voltunk. Még nem terveztük a babát, csak néhány hónappal késõbbre.Mondtam a férjemnek, hogy most tuti nincs peteérésem.Nem is volt.Az ovulációs teszt másnap is negatív volt.A kimaradt vérzés elõtti napon már pozitív lett a teszt.Ez a baba nagyon akart jönni, mi meg sosem voltunk még ilyen boldogak.Szóval lehetséges!!!Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy így történt.
Szia, én a ciklus 8. napján estem teherbe, életem elsõ alkalma volt, hogy nem használtunk óvszert a férjemmel és nem szállt ki hatvannál. 32 éves vagyok, õ negyven, és elsõre összejött. De nem mindenki egyforma.
Nekem tegnap reggel lett pozitiv a teszt...és nem tudunk rájönni, hogyan is sikerülhetett. De nem is lényeges. Boldog vagyok, tele izgalmakkal mert tavaly volt egy vetélésem és nagyon megijedtem, hogy nem megy majd olyan könnyen.Már olyan mérges voltam, hogy nem megy a dolog, hogy már a mensimet sem irtam mikor jött meg ment...aztán tessék. Nem tudom megmondani a dokinak, mikor volt utoljára...mi valószínû a 9. napon voltunk együtt még gondoltam is, hogy jaj még nem...de hát a szex nemcsak gyerekgyár hanem öröm is. Aztán vendégünk volt és akkor volt olyan nem befejezett szeretkezés szerû mert nyikorgott az ágy..stb...stb.. csodababy megfogant. Férjemmel madarat lehet fogatni, én 2 napja hányok...ma már rájöttünk arra is, hogy a tej a megváltó tej az ami jót tesz nekem...szóval, igen, lehetséges.
nekem dec 24-én lett volna peteérésem de akkor nem akartunk együtt lenni mert valahogy én úgy voltam azért szenteste mégsem..meg lelkierõm sem lett volna mert egész nap vendég sereg igy csak dec 20.án voltunk együtt.januárba már nem jött a menzi és 5 nap késés után este pozit teszteltem! nem voltunk konkrétan rajt a gyerek dolgon csak mindig kiszámoltam mikor lesz peteérés és ha tudunk együtt leszünk...hát meg kell mondani nem sok olyan volt hogy pont azon a napon voltunk együtt mikor kellett volna.:D valami mindig közbejött.:D ja és a párom külföldön dolgozott és 3 havonta jött haza...szinte sosem volt itthon peteéréskor.október elején jött haza végleg decemberben terhes lettem.:D szerintem 2-3 nap eltéréssel összejöhet. hhajrá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Szívesen veszek további tapasztalatokat :-)

Lehetséges lenne, hogy érzem a baba mozgását 13+6 hetesen, első terhességnél?

Legjobb válasz: Igen lehetséges!Elsõnél én is akkor éreztem!Most 3.-at várom 18 hetesen alig érzem néha:-(

Igen lehetséges!Elsõnél én is akkor éreztem!Most 3.-at várom 18 hetesen alig érzem néha:-(
Én is erre lennék kiváncsi, 14+5 vagyok, és valami furát érzek néha odabentrõl, igaz nem ilyen pillangó szerût mint amit sokaknál olvastam, de mégis az jutott eszembe, hogy a baba lehet.
Én is éreztem ilyenkor, de még nem voltam biztos benne hogy a babát érzem. Így utólag tuti õt éreztem :) 30hkm
én tegnap este amikor lefeküdtem éreztem valami fura pár másodpercig tartó remegés szerûséget, lehet hogy a baba volt de gyorsan elhessegettem ezt a lehetõséget mert ezen az oldalon a tapasztaltabb anyukák mindig azt írják hogy ennyire korán még lehetetlen érezni a babát, de ha nem a baba volt akkor nem tudom mi lehetett, talán bélmûködés :) 13+3
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Én sem gondoltam, hogy ez ilyen korán megtörténhet, mivel mindenhol az olvasható, hogy 16. hét körül lehet érezni. Viszont anyukámmal beszéltem pont errõl tegnapelõtt, és õ mondta, hogy 13 és fél hetesen már elõfordulhat, figyeljem. Erre tegnap délután éreztem azt a bizonyos mozgást, szerintem az lehetett, mert ma reggel amikor felébredtem, újra azt éreztem. De mindenesetre ezentúl jobban fogom figyelni:)

13. hetet már betöltöttem. Tegnap előtt este jó ideig nem bírtam elaludni, és úgy éreztem, hogy érzem a baba mozgását! Ugye, lehetséges ez, pláne ha a másodikról van szó?

Legjobb válasz: Ha második babát várod akkor elképzelhetõ,hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama

Ha második babát várod akkor elképzelhetõ, hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama
szerintem is a babát érzed én is a másodikat várom és már 14 héttöl érzem a mozgást de a védönö men hitte el

Ha a menses előtt az ovuteszt erősen pozitív, akkor lehetséges hogy sikerült a baba? Vagy ez nem jelent semmit sem?

Legjobb válasz: Miert nem csinálsz terhes tesztet? Sajnos nemtudom hogy mit jelent az ovu tesz eredménye.Szorítok hogy baba legyen

Miert nem csinálsz terhes tesztet? Sajnos nemtudom hogy mit jelent az ovu tesz eredménye.Szorítok hogy baba legyen
A kérdező hozzászólása: megcsináltam az ovutesztet. a második csak majdnem olyan erõs, mint a control csík. Még van 4 napom a nem vártig.
Hali. Nekem bejött. Én egyet csináltam a nemvárt délutánján, és olyan brutálisan erõs volt, hogy olyat még nem láttam. Elvileg, ha erõsödik a csík és jó erõsen pozitív lesz, akkor esélyes a baba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. akkor holnap is csinálok:)
szia.Na mi lett azóta?
A kérdező hozzászólása: szia. azóta nem csináltam ovutesztet, elvileg holnapra nem várom.
Na, mi lett? :) Remélem, gratulálhatunk! :)
A kérdező hozzászólása: nem. sajnos megjött:( De azért köszönöm .
A tea miatt nem lehet hamarabb a peteérés. Terhes viszont lehetsz, de csak 2 hét múlva lehetsz biztos benne.
Nekem mindig korábban van 1-2 nappal, mint ahogy a ciklus.hu számítja, pedig nem iszom cickafark teát. Mi nem vagyunk gépek, a ciklus.hu pedig igen. Egyik hónapról a másikra is lehetnek eltérések. Egyébként ha szablyosak voltak eddig a ciklusaid, akkor abba nem érdemes belenyúlni (nem tudom mi volt a helyzet, csak mondom, hogy a tea olyanoknak van, akiknek nem az).

Lehetséges, hogy elment a "baba"?

A 23. napon szex után azt vettem észre,hogy folyik ki bel?lem a cucc,de pirosan,véresen.Már a 22. és a 23.napon volt egy nagyon enyhe barna folyásom,épp csak egy csík.Ma meg a 24. napon szintén van egy kis barnaság.Vagy ez már a mensi jele?28-30 naposak a ciklusaim.A cicim a 16. nap óta fáj.

Legjobb válasz: Szerintem nem ment el a baba, sõt, leginkább akkor ágyazódhatott be, annak a jeleit észlelted. Kb. 1 hét múlva várjuk a + választ!:)

Szerintem nem ment el a baba, sõt, leginkább akkor ágyazódhatott be, annak a jeleit észlelted. Kb. 1 hét múlva várjuk a + választ!:)
menj el dokihoz !!!!!!
Nekem is barna folyásom volt a 23 és 24 napon. Most a 28 napon újra barnázok. Remélem nem jön meg. Voltál már hormonvizsgálaton?

Lehetséges hogy összejött a baba vagy más bajom van?

(a négy éves évfordulónk után 2 nappal augusztus 18-án volt az esküv?nk :))szeptember 25-én abba hagytam a fogamzásgátló gyógyszer (yadine)(4 évig szedtem fog.gátlót.) szedését, mert babát szeretnénk.szept 29-én megjött.utána november 8-án jött meg ,azóta még nem.csináltam 01-én tesztet nem voltam terhes.Néhány nappal ezel?tt enyhe hányingerem volt és utána kb 2-3napig el?jött esténként de már nem.pár napja a hasam aljaában jobb oldalon olyan mint ha izomlázam lenne vagy mintha valami meg lenne duzzadva odabent. a melleim is érzékenyebbek egy kicsit minimálisan csak.néha ugy fáj a derekam mintha meg akarna jönni de kb olyan 10percig tart csak(én soha nem szoktam mensi el?tt görgyölni csak a derekam fáj).szerintetek baba lesz vagy más bajom van,vagy csak bebeszélem magamnak.de ez nem lehet hisz érzem hogy valami nincs rendben.Köszi aki válaszol.Amugy szeretnénk a babát!egy 21 éves lány

Legjobb válasz: szia. szerintem érdemes lenne tesztelni mert lehet baba van a dologban de az is elõfordulhat hogy még a gyógyszer abbahagyása miatt rendetlenkedik a mensid. azért egy próbát megér! gratula az esküvõdhöz a mienk is most volt julius 7-én! szoritok neked hogy két csikos legyen a teszted üdv!!!

szia. szerintem érdemes lenne tesztelni mert lehet baba van a dologban de az is elõfordulhat hogy még a gyógyszer abbahagyása miatt rendetlenkedik a mensid. azért egy próbát megér! gratula az esküvõdhöz a mienk is most volt julius 7-én! szoritok neked hogy két csikos legyen a teszted üdv!!!
Szia! Már nem tudunk mást írni, így negyedszerre feltéve a kérdést, hogy várj egy hetet és aztán csinálj egy tesztet! Ha pedig nem vagy terhes és még mindig furcsán érzed magad, menj el orvoshoz, nehogy más okozza! üDV 14 HETES KISMAMI
mikor kellene megjönni?
Igen, az a lényeges, hogy mikor aktuális a menzeszed. Az önmagában kevés, hogy 3 napja fenn van a hõd. A peteérés után általában mindig magasan van egészen a menzeszig.

Lehetséges, hogy a párom azzal akar magához láncolni, hogy várat a baba projekttel?

Sokat beszéltünk mostanság, hogy ideje babázni. Megvan a háttér és a kapcsolatunk is megérett rá. Viszont szavak vannak, de tettek egyáltalán. Mostanában fel sem hozom neki a témát, mert még én érzem magam kellemetlenül.

Legjobb válasz: Elõször vegyen feleségül,azután akarj babát! Ha nem akar feleségül venni,akkor nem veled képzeli el az életét. Akkor már egy gyerek csak teher lenne.

Elõször vegyen feleségül, azután akarj babát! Ha nem akar feleségül venni, akkor nem veled képzeli el az életét. Akkor már egy gyerek csak teher lenne.
Az én pasim imád a babaprogramról beszélni, augusztusban, az esküvõ után el is kezdjük :)
A pasik szerintem nem szeretnek errol beszelni. Ami tehetsz, az az, hogy nem beszelsz rola. Mellesleg pasi 33 evesen nem biztos, hogy annyira akar egyelore gyereket. Nem vagytok elkesve semmivel sem.
A kérdező hozzászólása: Én 24 vagyok õ pedig 33.
Hány évesek vagytok? mennyi ideje vagytok együtt? Ez sokat elárul! ha 20-as éveitek elején vagytok, szerintem nincs baj, ha õ még várna ezzel. Ha 30 körüliek vagytok, szerintem abszolút húzza az idõdet! Nyugodtan kérdezd meg tõle hogy mikor akar. Ha azt mondja nem tudja, akkor érdemes körbenézned, nehogy elszalassz egy jövendõbeli férjet. Mert van úgy, hogy eszébe sincs gyereket gyártani, csak húzza az idõdet.
Következõ szex elõtt mondd neki, hogy akkor most nem vetted be a tablettát. A reakciója sokatmondó lesz :)
Nincsenek tettek az mit jelent?Nem szexeltek?Mert szerintem a szex természetes velejárója egy kapcsolatnak....
Miért, ha lenne baba, akkor nem éreznéd úgy, hogy magához akar láncolni? Fura gondolkodás... szerintem pont az ellenkezõje, NEM akar magához láncolni, illetõleg azt nem akarja, hogy TE magadhoz láncold a gyerekkel. Egyetértek az elsõvel a házasságot illetõen. Tisztában vagyok vele, hogy a papír nem garancia semmire, viszont a végleges elkötelezõdés szándékát jelenti. Ha õ nem akarja magát elkötelezni, akkor felesleges gyerekrõl fantáziálni... Akinek tényleg nem számít a papír, az aláírja. Csak az tiltakozik ellene, aki nem gondolkozik hosszú távon. Ezt biztosra veheted.
Minek kell erõltetni. Majd jön ez magától. Nem kell tukmálni a gyerekcsinálást a másikra. Veled akar élni még rendesen egymást élvezni valószínûleg. S nem pelenkát cserélgetni, meg egy fáradt feleséget maga mellé.
Tisztelet a kivetelnek! :o)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!