Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne tenni (542 db)

A barátommal análisan szexeltem és elment a popsimba. Azóta viszont folyik kifele időről-időre a spermája. Ez ellen hogy lehetne tenni? Rakjak betétet be vagy mit lehetne?

A betétet nem akarom, mert tangát hordok és mikor meg van akkor normál bugyit veszek mert olyan betétem van ami ahhoz jó. Viszont nagyon zavar, tegnap délután élvezett a seggembe és azóta is folydogál kifele az ondója, és már 2x cseréltem bugyit mert mindig olyan lett. Tangát szeretnék ma már venni, de így a nadrágomat féltem, hogy átüt rajta majd. Mit csináljak? Wc-én nyomni nem merem mert befingottam egy hangosat és a szüleim itthon vannak, és hallják és az is ciki volt, a végén azt hinnék hasmenésem van vagy sok babot ettem :D pedig nem... azt meg nem tudják, hogy análoztam hiszen az magánéletem része. 19/L

Legjobb válasz: Nemi életet meg akkor élj, ha legalább az alaphigiéniával tisztában vagy, és nem szorulsz igy kérdezõsködni róla.

Nemi életet meg akkor élj, ha legalább az alaphigiéniával tisztában vagy, és nem szorulsz igy kérdezõsködni róla.
óvszer!
4 Kétlem ha folyik belõled. Ha tusoltál volna, akkor nem folyna:D Jó kis oroszlán szagod lehet hallod:DD
igen el kell menni utána wc-re vegyél be valami rövid has hajtót sajnos másképp nem hiszem h meg szabadulnál talán ha ki ujjaznád zuhanyzás közbe.(többiek kommentelõk csak azért baszogatnak mert irigyek h nekik nem ilyen a barátnõjük.)
ha ennyire félsz a szüleidtõl akkor nem kéne még kufircolni!
ezt már csak beképzeled az már régen távozott, ha rendes az anyagcseréd, szóval az nem így távozik, ahogy Te elírod N
Kamu kérdés. Azon a bélszakaszon elég intenzív mindenféle folyadék felszívódása. Szóval hahaha, jót nevettünk.
Otthon miért ciki fingani?
Ki nem akarna egy ilyen barátnõt, mint te ? Ha még jól is tanulsz, akkor meg fõleg tökéletes. Hah, a kérdésre válaszolva, fogalmam sincs, de vicces a helyzet. Ilyen az élet, és ne vegyél mindent halál komolyan. :)
Jólvan sexologus :) téleng ennyi erõvel meg kérdezhetnél egy sexologust is.
Akinek a záróizma a popsijában nincs szétcseszve, annak nem folyik, fõleg ha még tusol is, akkor végképp semmi:)
Talán ha zuhanyoznál aktus után nem járnál igy.
Biztos már sokat análoztál, ha kifolyik a spermája és nem zár az izmod. Kicsit pihentesd.. Ki kell nyomni a wc-be, ez az útja.
A kérdező hozzászólása: anál után franciát szokásom felvenni és annak nagyobb az ülete kicsit és jobban látszik mint a tangán
A kérdező hozzászólása: rendesen tusoltam nem érted? nincs semmi szagom, egyszerûen a fürdés után is folyt kifele, szép lassan idõrõl-idõre éreztem, hogy nedves ott a bugyim és meg is néztem és pont ott volt olyan
A kérdező hozzászólása: tusoltam utána este higiénikus vagyok
Menj már tudod hova hogy még másnap is folydogál belõled... 19 éves nõ... És még csodálkoznak hogy ha gyökérnek tartják a pasik a nõket.

Sony ericsson x8 ra hogy lehetne tenni play áruházat?

Legjobb válasz: Nem az X8-al van a gond. Play-re csak Android 2.2-tõl frissit.2.1-en marad a Market. Mivel hivatalosan csak 2.1-ig lehet frissiteni ezért fõzõtt rom kell rá.

Nem az X8-al van a gond. Play-re csak Android 2.2-tõl frissit.2.1-en marad a Market. Mivel hivatalosan csak 2.1-ig lehet frissiteni ezért fõzõtt rom kell rá.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
Rajta van. Esetleg Market néven keresd!
A kérdező hozzászólása: android market van rajta de azt már alig frissitik
Pff.. a Market átalakult Play Áruházzá. Ha neked automatikusan nem frissítette, akkor az X8-addal van a gond.
Nem az X8-cal van gond.2.1+ kell a Play-re. És hát kedves kérdezõ...ez a dolgok rendje.Mellesleg a Te telódhoz, az X8-hoz bõven elég a market, és a rajta található alkalmazások.

Nem lehetne tenni valamit, hogy a repülők ne Óbuda - Angyalföld - Zugló útvonalon repüljenek rá Ferihegyre?

Hanem mondjuk kicsit kerülve, falvak között, Pomáz, Csömör és más faluk határa fölött elrepülve? Nagyon idegesítő, hogy az utcánk fölött 200 m magasan szálldosnak ezek a dögök, nyáron nem lehet aludni tőle, van itt egy forgalmas nagy út, de az nem csinál akkora zajt, mint amikor ezek az irdatlan monstrumok eldörömbölnek fölöttem.

Legjobb válasz: De, lehetne ellene tenni. Arrébb kellene tenni a repülõteret pár kilométerrel, esetleg meg kellene ott változtatni az uralkodó szélirányt és akkor a pályákat is másképp kellene lefektetni. A pályák jelenlegi helyzete és iránya olyan, hogy innen tudják õket megközelíteni. De ha úgy helyezik át, hogy Pomáz és Csömör felett repüljenek a gépek, akkor majd a pomáziak és a csömöriek fognak panaszkodni, hogy zajban élnek. Mikor a repülõteret tervezték és építették, még sokkal kisebb volt a légiforgalom és más gépek röpködtek. Sõt, kevesebb ember is élt Budapesten és az agglomerációban. Akkor még nem volt gond a repülõgépek zaja, most meg már nem nagyon lehet módosítani a repülõtér helyzetén, mert elég erõsen oda van betonozva a földhöz.

De, lehetne ellene tenni. Arrébb kellene tenni a repülõteret pár kilométerrel, esetleg meg kellene ott változtatni az uralkodó szélirányt és akkor a pályákat is másképp kellene lefektetni. A pályák jelenlegi helyzete és iránya olyan, hogy innen tudják õket megközelíteni. De ha úgy helyezik át, hogy Pomáz és Csömör felett repüljenek a gépek, akkor majd a pomáziak és a csömöriek fognak panaszkodni, hogy zajban élnek. Mikor a repülõteret tervezték és építették, még sokkal kisebb volt a légiforgalom és más gépek röpködtek. Sõt, kevesebb ember is élt Budapesten és az agglomerációban. Akkor még nem volt gond a repülõgépek zaja, most meg már nem nagyon lehet módosítani a repülõtér helyzetén, mert elég erõsen oda van betonozva a földhöz.
Mo. halálozási adatai között a röpcsi okozta megbetegedések és halálesetek nem kimutatható mértékûek.
Nem értem, hogy ebben mi a zavaró. Én Újpesten lakok, mégsem zavar, hogy a házunk felett járkálnak a gépek. Igaz, amikor suliban voltam, ott azért, zavart, de háznál már nem.
Tudod, hogy te sokkal nagyobb kockázatot vállalsz, mint a pesti? A 11 km-rõl leesõ repcsi nagyobbat üt, mint a száz méterrõl leesõ. ------ A már leírtakon túl: a repcsik a kettes kifutót használják, és délkelet felõl szállnak le, illetve ebbe az irányba szállnak fel, ha az idõjárás megengedi. Ellenkezõ irányból, illetve az egyes pályát használva akkor, ha másképpen nem lehet.
Költözz el. Én 150km-re lakok Pesttõl és itt egyáltalán nem zavar a repülõ.
Esetleg nem kell odaköltözni, ahol zavarnak a hely adottságai.
Milyen kedves, hogy inkább a csendesebb falvak lakói fölé terelnéd a repölõket az amúgy is hangos budapesti lakóhelyed fölül, amit önszántadból választottál magadnak. :D
Maradjunk annyiban, hogy mindig az aktuális szélirány szerint választanak pályát. Amúgy én is Zuglóban élek 24 éve és egyáltalán nem zavar, pedig felettem is repkednek, és a panel 10.-en még közelebb is vagyok hozzá. Fõleg amióta nincs malév sokkal kevesebb gép jön. Aki õedig azt a pár gépet nem bírja ki, ásson egy gödröt, betonozza ki, akkor nem lesz gondja semmire...
16: nem lényegi, csak zárójeles megjegyzésem, hogy már nincsenek légi folyosók.
Ezt úgy hívják, hogy NIMBY szindróma, azaz Not In My BackYard. Azaz ne nálam. Tök jó lenne a pomáziaknak és a csömörieknek. Akkor meg õk írnának be ilyet. ( http://en.wikipedia.org/wiki/NIMBY ) Egyébként nagyon jó a szemed, ha a földrõl meg tudod állapítani, hogy ott a repülõgépek 200 méteren vannak... elárulom: legalább a duplája. :)
Feleslegesen. Ha jól tudom, a mérések megengedett határérték alatt zajterhelést mutattak az utóbbi években.
Amúgy meg tök jó ez a törvény, ezt fogom elõhozni, mikor jön a Sziget fesztivál...
11: Sajnos ez így van. A nullás építésekor is a maroknyi Csömöri lakos fel volt háborodva. Részükrõl érthetõ, hogy romlik valamelyest a környezetükben a helyzet. Ez igaz. De a Pesten átmenõ kamionok sokkal több ember életét keserítették meg.
És mit gondolsz kedves kérdezõ csak neked van jogod az egészséges környezethez? Pomáz Csömör meg a falvak ahogy említetted, õk dögöljenek meg, a lényeg, hogy téged ne zavarjon? Tipikus gondolkodás...
Magyarország biztos elismeri a szabad elköltözés jogát is :D
A kérdező hozzászólása: Alaptörvény XXI. cikk (1) Magyarország elismeri és érvényesíti mindenki jogát az egészséges környezethez.
Csak a forgalom kb. 20%-a megy arra, mert inkább kisebb hátszélben is a Vecsés felõli irányt használják az irányítók (és nem a pilóták) pont az ilyen érzékeny lelkek miatt. Ezt a forgalmat jobban lecsökkenteni már nem nagyon lehet, legfeljebb a leszállópálya elforgatásával, arra pedig kicsi az esély.

Mit lehetne tenni, hogy megfékezzük a cigánybűnözést?

Én nem vagyok rasszista! Semmi bajom nincsen a többi fajtájú emberrrel, de a cigányokat nem bírom. De nem azért nem bírom, mert barna a b?rük, vagy mert hangosak, vagy mert mocskosak. Az nem izgat. Abból van baromira elegem, hogy képesek fényes nappal ellopni a testvérem telefonját, meg nekem is futnom kellett egy másik alkalommal, hogy ne vegyék el, meg hogy fényes nappal a 6-os villamoson kipakoltatják az egyik gyereket, és még több ilyen esetet is fel tudnék sorolni. Mondanom sem kell, hogy az összes estben romák követték el ezeket a büncselekményeket. Ez nem mehet tovább, megoldást kell találni, csak nem tudom hogyan. Fogjunk össze a romák ellen!!!!!

Legjobb válasz: Ezzel a kérdéssel politikusok sem tudnak mit kezdeni-sikertelen próbálkozások voltak már bõven,megoldás nélkül... -volt pl. és ,ma is megy,hogy több juttatást adnak munkakötelezettség nélkül nekik,mint a többi magyarnak-kaptak lakást,segélyeket,de pl. lakásban tüzetraktak,segélytkapnak akkor nem dolgoznak..vagy ha törvény engedi,akkor saját gyerekérõl hivatalosan lemond és egy rokonhoz kerül gyámság alá,aki meg több százezret kap az államtól,hogy gyámkodik a gyerek felett,és osztoznak a vér szerinti szülõkkel...stb-még folytathatnám,de igazi megoldás még nem született. Pár saját tipp: -ki kellene már vizsgálni,hogy valóban indiai származásúak,és kimondani,hogy igen,vagy nem-mai korban ez már gyerekjáték lenne..innen lehetne lépni... -cigányokat nem lehet "kultúrálni",kellene egy erõs kezû vajda-õ szót tudna velük érteni -náluk a leggyengébb a születés szabályozás,nem gondolják végig,mi lesz a gyerekekkel,csak szülik õket...ebben is kellene lépéseket tenni... -mindenképpen támogatni kellene a tanulást,aki ki akar törni közülük,az hadd menjen... -erõsebb rendõrségi fellépés,mert egyenlõre a rendõr azoknál intézkedik,akiktõl nem fél-többit kerüli.../náluk szigorítanám a fizikai alkalmasságot/

Ezzel a kérdéssel politikusok sem tudnak mit kezdeni-sikertelen próbálkozások voltak már bõven, megoldás nélkül... -volt pl. és , ma is megy, hogy több juttatást adnak munkakötelezettség nélkül nekik, mint a többi magyarnak-kaptak lakást, segélyeket, de pl. lakásban tüzetraktak, segélytkapnak akkor nem dolgoznak..vagy ha törvény engedi, akkor saját gyerekérõl hivatalosan lemond és egy rokonhoz kerül gyámság alá, aki meg több százezret kap az államtól, hogy gyámkodik a gyerek felett, és osztoznak a vér szerinti szülõkkel...stb-még folytathatnám, de igazi megoldás még nem született. Pár saját tipp: -ki kellene már vizsgálni, hogy valóban indiai származásúak, és kimondani, hogy igen, vagy nem-mai korban ez már gyerekjáték lenne..innen lehetne lépni... -cigányokat nem lehet "kultúrálni", kellene egy erõs kezû vajda-õ szót tudna velük érteni -náluk a leggyengébb a születés szabályozás, nem gondolják végig, mi lesz a gyerekekkel, csak szülik õket...ebben is kellene lépéseket tenni... -mindenképpen támogatni kellene a tanulást, aki ki akar törni közülük, az hadd menjen... -erõsebb rendõrségi fellépés, mert egyenlõre a rendõr azoknál intézkedik, akiktõl nem fél-többit kerüli.../náluk szigorítanám a fizikai alkalmasságot/
A cigány olyan mint a parázs. Akárhogy csinálod, ha hozzáérsz megégeted magad. -vagy hagyod magad: megaláznak és ellopják mindenedet -vagy ellenálsz és elbuksz: a fenti + esetleg egy penge a bordáid közzé -vagy ellenállsz és legyõzöd: még aznap éjszaka jön a cigány számonkérõ osztag(min. 50 fõ csak hogy igazságos legyen a dolog)ha esetleg túléled a Magyar Bíróság biztos bûnösnek talál és megbüntet Egyszerüen nem játszanak tisztességesen. Élnek egy országban, de meg sem próbálnak beilleszkedni, nem is akarnak, kibujnak minden szabály alól. Ugyanakkor minden juttatást és jogot kikövetelnek maguknak és ha valamit nem kapnak meg, meg sem állnak Strassburg-ig. Szerintem oda kéne adni nekik Szabolcs-Szatmár megyét és mindet odadeportálni(végülis kapnának egy saját országot), és éljenek meg abból amit megtermelnek, viseljék el egymást.
Mi lesz a tisztességes nagycsaládosokkal? Semmi, aki nem tud eltartani önerõbõl 4-5 gyereknél többet az ne szüljön annyit. A tisztességes családok annyi gyereket vállalnak amennyit fel is tudnak tisztességgel nevelni.
Errõl van szó. Sokat gondolkodtam a dolgon, és arra jutottam, hogy azt kellene csinálnunk, mint nekik: összefogni. Mert most arra apellálnak, hogy a magyarok soha nem fognak össze, és így könnyû elbánni velük.
Vannak rá megoldások, de ameddig a kormányunk nem tesz semmit addig nem sok értelme lenne. Pedig a meglévõ törvényekkel is lehetne tenni sok dolgot. Pl. ha tényleg elitélik ha elkapják és megkapja azt ami jár. pl. késes támadás az nem lopás hanem gyilkossági kisérlet. Síncsavarlopás az nem szabálysértés ( mivel nem éri el a 20e ft-ot a síncsavar értéke) hanem terrorcselekmény elõkészülete, ami alaphangon 8-15 év. A másik az , h segélyt csak az kapjon, aki közmunkát is végez. A GYES/GYED, családi pótlék pedig 5 gyerek után ne járjon senkinek, sõt onnantól semmilyen támogatás ne legyen. Így a megélhetési gyerekgyártás sem menne. Halálbüntetés visszaállítása sem elvetendõ ötlet, ahogy a szemet szemért elv sem.
szerintem ezért lett a magyar gárda!esetleg vedd fel velük a kapcsolatot, talán õk segítenek, de ne számíts sétagaloppra!
Egy vidéki városban élõ rendõr ismerõsöm mondta, hogy ott minden roma bûnözõ, de nem tudnak mit tenni, mert féltik az életüket. Nem jó 5let, hogy 4-5 gyerek után ne kapjanak segélyt, mert akkor mi lesz a tisztességes nagycsaládosokkal? Amúgy tényleg szörnyû - a várandósságom idején egyszer sem voltam úgy tanácsadáson, hogy ne lett volna minimum 2 cigányasszony. Gyerekek! Azé az ország, aki teleszüli.
Pedig nekik kéne igazán a támogatás. Ezért cigányosodunk el, mert a politikusaink úgy gondolkodnak, mint Te, kedves elõzõ válaszoló.
A módszer ugyan az mint a "magyar"-bûnözéssel amit lehet a rendõrség megtesz... De ha gondolod hívd a magyar gárdát hogy a magyar politikusok elrabolják anyáitok, a ti és gyermekeitek pénzét. Ha ez nem lenne az elõzõ problémával se kéne szembenézni... Ilyen szinten.
Lehetne a segélyt erkölcsi bizonyítványhoz kötni, meg persze keményen megtorolni mindenféle kihágást, nem ennyire kesztyûs kézzel bánni a bûnözéssel. Amíg a lopás, rablás stb. kifizetõdõ, addig lehetetlen megakadályozni. A család vígan él az összelopott holmiból, amíg a családfõ néhány évet szállodázik a sitten. Sokkal szigorúbb büntetések kellenének, a börtön a putrihoz szokott embernek vicc, hiszen magasabb életszínvonalon él ott, mint addig.
Hát elõször nézzünk magunkba szerintem, hogy mi mennyit lopunk. Mennyi adót, mennyi illegális zenét, filmet, és szoftvert használunk. Mekkora jövedelmünk származik banki kamatokból, amelyek sok esetben úgy jönnek létre, hogy embereket (munkahelyeket) tesznek tönkre, természetvédelmi célokat semmisítenek meg, stb. Az arbitrázs szerintem sokkal nagyobb bûn, mint egy telefon eltulajdonítása, mégis bankok és állami szereplõk mûvelik. Aztán meg kéne nézni, hogy az ipari forradalom elõtt milyen volt a cigányság helyzete: akkor sokkal inkább integrált részei voltak a a társadalmunknak. Miért? Mert volt foglalkozásuk. Aztán jött az ipar, és elõször õket tette tönkre, nem kellett már cserépkészítõ, szegkovács, teknõvájó, stb. Ne félj, minket is tönkre fog, ahogy egyre több ember munkája válik feleslessé. S amikor majd nem lesz munkánk ránk is azt fogják mondani, hogy ki kell minket irtani. Jó lesz.
Tömeges ivartalanítás, gettók, munkatáborok, vagy esetleg kitelepítés.
A megoldas sajnos eleg sokretu, es egyszerre kell meglepni mindent. Ugye a segelyezes alapvetoen nem megoldas. a pozitiv diszkriminaciot sem lehet eroltetni, mert igen, van rasszizmus. Alapvetoen a kovetkezo dolgok johetnek szoba: - El kell erni, hogy a jelenlegi szemleletmodjuk megvaltozzon. Ehez kell az, hogy: a) a lehetosegeket meg kell adni nekik, mind tanulasra, mind a munkara. b) a konnyebb ut kereseset (mint mindenkinek) el kell lehetetleniteni. (kokemeny fellepes a femgyujtes, lomizas, lopas, garazdasag, stb ellen). - Gyors szakkapesitest kell veluk szerztetni (lakatos, komuves, stb) es azon cegek, akik vallaljak, hogy alkalmazzak oket pl. adokedvezmeny. - A gyerekek szamara meg kell mutatni, hogy a szuloi pelda karos. Kulonosen szamukra. A gond rengeteg, a megoldasi lehetosegek sajnos csak 10-30 ev alatt erhetnek be, mivel naluk is olyan dolgokat kellene megvaltoztani, amik mar generacios es vilagnezeti elteresekbol adodnak. (pl. mint nalunk "magyaroknal" az adocsalas, a mutyizas)

Felvert tejszin helyett lehet hasznalni tejszinhabsprayt sutemenyekbe? Hogy lehetne tartosabba tenni? Pl. Mi tortenik ha kemenyktovel keverem ossze?

Legjobb válasz: "Felvert tejszin helyett lehet hasznalni tejszinhabsprayt sutemenyekbe?" Nem, mert összeesik, szét folyik. " Hogy lehetne tartosabba tenni? " Sehogy "Pl. Mi tortenik ha kemenyktovel keverem ossze?" Trutyi lesz belole. ma 13:43

"Felvert tejszin helyett lehet hasznalni tejszinhabsprayt sutemenyekbe?" Nem, mert összeesik, szét folyik. " Hogy lehetne tartosabba tenni? " Sehogy "Pl. Mi tortenik ha kemenyktovel keverem ossze?" Trutyi lesz belole. ma 13:43
A kérdező hozzászólása: Es habszifonba ontve a tejszint ugyyanazt kapjuk mintha felvertuk volna?
Használj habfixálót, vagy ha szereted növényi tejszínt (hulala, szerintem borzalmas, van aki nem érzi a különbséget).
Sajna nem, még ammit te versz fel, az is folyós lesz egy idõ után, ha nem teszel bele fixálót, a kész tejszinhabba pedig hiába tennél, az összeesne.
A spray semmiképpen nem jó süteménybe, krémbe, csakis a 30 %-os HABtejszín, esetleg ahogy írták a növényi zsíros cukrászhab alapok. A valódi tejszínbe is ajánlatos habfixálót tenni, a növényi alapúba nem kell, stabil habot ad. A spray csak díszíteni jó, de azt is közvetlen fogyasztás elõtt, mert nagyon rövid idõ alatt összeesik. A habszifonos hab krémekbe jó.
Esetleg keverj a tejszínhez mascarpone-t (arányt fejbõl nem tudnék mondani), íze hasonló, semleges, de zsírosabb, könnyebb lesz felverni, tovább marad kemény.

Mit lehetne tenni ezek ellen a [email protected] 80-90, RITKA esetben 100 ezer forintos fizetések ellen? Szerintetek lenne létjogosultsága egy olyan tüntetésnek, hogy minden leáll?

Szerintem azért ilyen alacsonyak fizetések, mert a magyarok ennyiért is kigürizik a belüket. Ha senki nem dolgozna ilyen nevetséges pénzekért, 100%, hogy más lenne. Eltudtok képzelni egy totális sztrájkot? Hogy tényleg mostantól SENKI nem dolgozna. Se a Tesco, se a Mcdonalds dolgozó, se a kukások, se a tömeg közlekedési sofõrök, tehát se busz, se vonat, se metro, semmi, se a tanárok, gyári munkások, bolti dolgozók, sem pedig a rendõrök, tûzoltók, mentõk. SENKI akiknek ilyen alacsony, nevetséges a fizetése. Tehát igen, történne egy autós baleset, senki nem segítene, telefonálni se lehetne, mert diszpécserek se lennének bent.

Legjobb válasz: "Mit lehetne tenni ezek ellen a [email protected] 80-90, RITKA esetben 100 ezer forintos fizetések ellen? " Megemelni.

"Mit lehetne tenni ezek ellen a [email protected] 80-90, RITKA esetben 100 ezer forintos fizetések ellen? " Megemelni.
"Kedves kérdezõ ez nem ilyen egyszerû, a nagyobb fizetést ki is kellene termelni, már ez az alacsony munkabér kitermelése is komoly gondot okoz több ágazatban.Csak akkor növekedhetnek a bérek , ha erõsebb lesz a gazdaságunk." Ki van az termelve, ne félj. Ott csücsül az offshore számlákon, amikben harmadikok vagyunk a világon a kõgazdag Kuvait és Szingapúr után. Nem azért nyomorgunk, mert nincs elég termelés, hanem mert lenyúlják a pénzünket.
Király lenne, akkor amikor a te nagyszüleidet mûtik az közben próbáljuk ki, vagy nem vagy normális vagy csak egy kamasz vagy.
Annak a 21fnek kitördelném a kezét aki szerint a magyar nép olyan mint a cigány! Nem kifogás!Egész egyszerûen ennyi pénzbõl nem lehet megélni és amíg mi dolgozunk addig a cigányok a semmiért kapják meg azt a pénzt!
Rendõröknél, mentõsöknél, tûzoltóknál nem lehet teljes sztrájk! Egyetértek veled kérdezõ, ha lesz ilyen, én is "mennék" :)
Egyébként pont ezt kérdeztem egy ismerõsömtõl én is nemrég, hogy ezért miért nem tüntetünk? Valahogy eddig senkinek nem jutott eszébe? Persze itt vagyok én is, de nekem még munkám sem volt akkoriban.
"Mit lehetne tenni ezek ellen a [email protected] 80-90, RITKA esetben 100 ezer forintos fizetések ellen? " Ne vedd fel.
"Egy jóbarátom a budapesti Aréna Pláza egyik ruhaboltjában dolgozik, 232 ezer a bruttója, ebbõl kézbe kap szaros 95 ezret." Ez lehetetlen, vagy nincs bejelentve, és akkor azt mond neked, amit akar, vagy kamuzik. Harmadik lehetõségként te hazudsz. Egy 95 ezres nettónak olyan 150 ropi a bruttója, +- 10 rugó, akárhol.
persze hogy lenne létjogosultsága.(kórházakban mûködne a sûrgõsségi ellátás) csak az a baj hogy túl nagy a szegénység, rengetegen éheznének ha kiesne egy havi jövedelmük, ne adj isten kettõ.ez a vélemény az ellentéte a fidesz propagandaszövegének akik szerint jól élünk.tehát nem könnyû véghezvinni teljes támogatottság mellett.
Egyetértek, kérdezõ.Ez lenne talán az egyetlen járható út, mert a munkáltatók és a kormány egyenlõre nem képesek felfogni, ennyi fizetésbõl nem lehet normális színvonalon élni. De azért a tanárokat kihagyhatod a felsorolásból, õk már kapnak eleget, nem volt hiábavaló az a néhány tüntetés.Így kell ezt csinálni.Aki hallgat, az éhen hal.
Remélem, a most növekvõ generációnak lesz annyi esze és önbecsülése, hogy nem hagyja magát éhbérért güriztetni, kihasználni, becsapni. "Nincs pénz béremelésekre" ezzel pedig a 2 éveseket hitegessék.Talán azok még elhiszik.
"Kedves kérdezõ ez nem ilyen egyszerû, a nagyobb fizetést ki is kellene termelni, már ez az alacsony munkabér kitermelése is komoly gondot okoz több ágazatban." Na, már megint a jól ismert szöveg!... Egy frászt!Nehogy birkák legyetek és elhiggyétek! Érdekes, a cégvezetõknek, politikusoknak és egyéb élõsködõknek kitermelõdik ugyebár a luxusútra, luxuskocsira, luxuslakásra való.De mindnek sír a szája, ha fizetést kell emelni.Nehogy már megsajnáljam õket! Persze, akad olyan munkáltató, aki korrekt, de nehézségekkel küzd, meg van olyan is, aki úszik a pénzben és fizetésemelésre is hajlandó, csak kevés van belõlük, mikroszkóppal kell keresni az ilyet. A legtöbbre sajnos igaz, hogy sunyi ügyeskedõ és a dolgozót egyszerûen csak rabszolgának nézi, akin nyerészkedni kell.
Mondjuk, az is nagyon elgondolkoztató, ami fentebbi válaszban a bérkalkulátornál kijött. Gyakorlatilag akkora terhet raknak mind a dolgozóra, mind a munkáltatóra, hogy ha belegondolunk, egyiknek sem éri meg a meló, mert a végén drágább lesz a leves, mint a hús!De az is tuti, hogy azt a bizonyos dolgozót valahol átcseszik rendesen, vagy te tudsz rosszul valamit kérdezõ.200 valahány ezer bruttó mellett többet kellene hazavigyen. De amúgy mi a frász az a szociális hozzájárulás?Meg a szakképzési hozzájárulás?! A nyugdíjjárulék bezzeg a béka feneke alatt van. Á!Szánalmas, gyomorforgató az egész.
"Nem lehet õket megadóztatni, vagy emelni a fizetéseket, mert dacosan tovább állnak " Hát akkor tovább állnak!Épp itt lenne az ideje, hogy magának termeljen a magyar, mint anno.
a f a sz egye meg ezt a nyomorult élhetetlen országot. igazad van kérdezõ.csak itt már annyira elbutították ezt a szegény népet hogy semmi kilátás egy szebb jövõre.nekem pl.az csúcs , ha egy helyen 1 évet kibirok, pont ezért mert ennyi alamizsnát adnak.addig vagy jó rabszolga amíg befogod a szád és robotolsz, mivel én nem vagyok egy rabszolga tipus nem engedhetem meg hogy hülyének nézzenek .ezért egyfolytában kell változtassam a munkám. de azért megmondom mindegyik rabszolgatartónak, hogy bekaphatja.EZ fontos! azért , tudják meg , hogy nem mindenkit lehet madárnak befogni.
Mi változna, õszintén? A képviselõ próbál kontrollt rakni a káoszban, ha azt a kontrollt is elveszed, akkor káosz úrrá lesz és ott pedig azok kerülnek hatalomra, akiknél a pénz van. A pénz, pedig Magyarországon tevékenykedõk multiknál van. Nem lehet õket megadóztatni, vagy emelni a fizetéseket, mert dacosan tovább állnak az unióban sorban állnak a munkáért az olcsóbbnál olcsóbb munkaerõ állatok.
"Én 24 éves voltam és még soha nem dolgoztam." Itt a kulcsmondat.
A kérdező hozzászólása: És persze benzinkutak se nyitnának ki, nem menne be egyik dolgozó se.
A kérdező hozzászólása: Az összes kórház bezárna, semmi orvos, se biztonsági õr sehol. A bent fekvõ betegeket akármilyen állapotban vannak egyszerûen otthagynák.
A magyar egy olyan nép mint a cigány, mindenre van kifogása mindent meg tud magyarázni, ez nem lenne másként a tüntetés hallatán sem. Aki dolgozó, az inkább behajtja a fejét a seggébe, és eltûri hogy ennyibe veszik a munkáját, mert mondván ha kinyitja a száját, még ennyi se lenne a kezében pár óra leforgása alatt.. Amíg ezek a mocsok külföldi gyárak jönnek ide összeszereltetni és van is kereslet rá, addig eszük ágában se lenne megemelni ne adj isten 110nettóra a fizetést, mert nem azt nézik hogy embert próbáló módon 4mûszakba pakolgatod a sok miniatûr pöcköt közbe meg 5 helyen nyomorodsz le, hanem az érdekli õket hogy meg legyen a termelési kvóta. Ha én lennék kormányon az ilyen aljas külföldieket be sem engedném az országomba. Csak olyan munkahelyeket lehetne létesíteni ami nem ilyen nyomorék szerelde. 21/F
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A politikusok miatt is van ez bõven. Egy jóbarátom a budapesti Aréna Pláza egyik ruhaboltjában dolgozik, 232 ezer a bruttója, ebbõl kézbe kap szaros 95 ezret. Rengeteg levonás után. A sok külföldi cucc másodlagos ebben a témában sajnos. Meg mivel a fentebb említett dolgok nem elegek a politikusoknak még ott a rengeteg adó mindenen. Benzin, élelmiszer, stb. Aztán most jönnek a külföldi multik azzal, hogy országok szerint osztják a fizetéseket. Pl. külföldön egy Mekis 300 ezer körül simán megkeres, itt a 90-et se. Az egyik nagy probléma a magyar néppel van, hogy tényleg igaz amit mondasz, kigürizik ennyiért a belüket is. Aztán boldogtalanok, szarul élnek, de csendben tûrik.. Én 24 éves voltam és még soha nem dolgoztam. Ennyiért nem vagyok hajlandó. Majd ha kijutok külföldre, vagy esetleg itt változás lesz. Én speciel egyáltalán nem vagyok hajlandó ennyiért dolgozni. Ha ilyen lenne mindenki mint én, na akkor lenne változás. Ezért megmondom õszintén haragszom is a többi emberre. Mivel kizárólag azért ilyen alacsonyak a fizetések, mert keményen dolgoznak értük.. Én is más hülyesége miatt kapnék ilyen nevetséges pénzt.
A kérdező hozzászólása: Emellett ebbe az országban a tanulás se számít. Diplomás kap ilyen 100 valahány ezret. Nem is csodálom, hogy rengetegen mennek ki külföldre. Vagy mindennek le kéne tényleg állnia, vagy mindenkinek ki kell mennie külföldre. De ez így nem maradhat. Aztán csodálkoznak azon is, hogy sok a rablás, mindenféle bûnözés, erõszak. De majd szaros 90 ezerért jókedvû leszek.
Nem mert, annak az lesz a vége, hogy egy önjelölt béka párti háttérhatalommal bevonul az országba és fizetni kell neki, hogy védje a demokráciát.
Egy ilyen mértékû leállás után, már azt a szintett se tudnánk hozni, amit eddig!
Ezt a le állást , ha meg tudná valaki szervezni akkor akár az egész politikai rendszert is reformálhatnák HAJRÁ FIATALOK
"sem pedig rendõrök, tûzoltók, mentõk" Egy biztos, egy ilyen leállás lenne a cigányok nagy napja. Mi lenne, ha valakinek az élete veszély be kerül? Ki segítene rajta, ha nincsenek mentõsök, tûzoltosok? A kérdés kamu!
Én is csatlakoznék egy ilyen sztrájkhoz.
Kedves kérdezõ ez nem ilyen egyszerû, a nagyobb fizetést ki is kellene termelni, már ez az alacsony munkabér kitermelése is komoly gondot okoz több ágazatban.Csak akkor növekedhetnek a bérek , ha erõsebb lesz a gazdaságunk. 232 ezer bruttó nettója meg nem 90 ezer , hanem 150 ezer.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sok az igazság a leírtakban de az nem igaz hogy 235 ezerbõl 95 ezret vigyen haza. Nekem kevesebb a bruttóm ennél a nettóm meg több.Bérkalkulátor 2014 Online szakmai profil - a legrövidebb út az állásinterjúhoz >> Bérkalkulátor 2013 itt >> Bruttó havi munkabér: 235.000 Ft Éves bruttó jövedelem: 2.820.000 Ft Eltartottak száma *: 0 Kedvezményezett eltartottak (gyermekek) száma **: 0 Szociális hozzájárulási adó: 63.450 Ft Szakképzési hozzájárulás: 3.525 Ft Munkaerõ-piaci járulék (1, 5%): 3.525 Ft Egészségbiztosítási járulék (7%): 16.450 Ft Nyugdíjjárulék (10%): 23.500 Ft GYES: 0 Ft Családi adókedvezmény: 0 Ft Számított SZJA: 37.600 Ft Családi adókedvezménnyel csökkentett SZJA: 37.600 Ft Fel nem használt családi adókedvezmény: 0 Ft Összes adó: 37.600 Ft Adójóváírás: 0 Ft Felhasznált összes munkavállalói kedvezmény: 0 Ft Havi összes levonás a bruttó bérbõl: 81.075 Ft Havi összes munkaadói kedvezmény: 0 Ft Havi összes munkaadói járulék: 66.975 Ft Összesen havonta az államnak fizetendõ: 148.050 Ft Munkaadó összes havi költsége: 301.975 Ft Nettó havi munkabér: 153.925 Ft Családi pótlék: 0 Ft Havi összes nettó jövedelem: 153.925 Ft Ez ennyivel több, mint 2013-ban: 0 Ft ------ Figyelem! Az adatok tájékoztató jellegûek! ------ Többet is kereshetnél, ha beszélnél nyelveket! >> A bérkalkulátor motorját a nexon biztosítja. Bruttó havi munkabér (Ft) Eltartottak (gyermekek) száma * Ebbõl kedvezményezett eltartottak száma ** Gyermekét/gyermekeit egyedül neveli
Kihagytam hogy nem kap pótlékot és nincs egy gyereke se. Ha ezek közül bármelyik nem igaz akkor a nettója tovább emelkedik.
Nem!!!!!!

Anyagi problémáink vannak és az életünk egy kalap . Egyszerûen nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Mit gondoltok hogy lehetne valamit tenni?

Gyakorlatilag az életünk egy katasztrófa minden hónap végén már barátoktól kell pénzt kérni hogy tudjunk valamit enni.Rühellem ezt az életét rossz érzés hogy a többi ember mennyi mindent megengedhet magának még nekünk folyton spórolnunk kell.Már ott tartunk hogy a tv-t telefont netet kikapcsolták azon se csodálkoznék ha lassan elvennék a házat.Én semmit nem tudok tenni ugyanis még suliba járok bár ez hogy ilyen rosszul élünk kihat arra is hogy hogyan tanulok.Sokszor nem látom értelmet az egésznek mivel hiába lennék kiváló ugyse tudnánk fizetni a tovább tanulást.A kocsit is el kellett adni.Egyszerûen annyira kilátástalannak tûnik az életûnk szinte értelmetlennek érzem az egészet.

Mit lehetne tenni a bolhák ellen? Mit lehetne tenni elenne? Hogyan tartsam távol magamtól a bolhákat?

Biztonsági ?rként dolgozom egy telephelyen több kutyák között. Mindennap megcsíp a bolha.

Legjobb válasz: tegyél fel egy bolha írtó nyakörvet!!!:D

tegyél fel egy bolha írtó nyakörvet!!!:D
szerencsétleneket szórd be bolhaírtóval, meg kell õket fürdetni. Attól, hogy magadat egyszer megszabadítod, õk nem gyógyulnak meg tõle, és rád újra fognak ugrálni.
hát elõbb a kutyákat kéne megszabadítani tõlük bolhairtóval

Hogyan lehetne elérni h egyes emberek ne utálják ennyire a melegeket? Mit lehetne tenni? Miért utálják ennyire őket?

El?re szólok homofób emberek ne is írjanak egy sort se inkább.

Legjobb válasz: Nézd, ez abszolút kultúra-függõ. Én heterosexualis fiú vagyok, de van nekem sporttársam is aki meleg sõt van nekem osztálytársam is és ráadásul most kaptunk utolsó évre egy amerikai cserediákot is aki meleg. Érdekes módon, nekem semmi gondom velük, én tök simán elmegyek ha meghívnak velük akárhova, szerintem aki igazán tisztában van saját magával, abban nem fordul meg olyan hülyeség, hogy utálnia kellene a melegeket. Mint ahogyan bennem se, pedig tehát személyesen is ismerek többet. Fõleg szegény amerikai srác olyan hogy ugye kicsit más mentalitáshoz van szokva mint a magyar korlátoltagy, és itt sokszor igen kellemetlenül érzi magát, mert adódnak olyan helyzetek, hogy szerencsétlen azt se érti mi a gond, amikor pl. egy házibuliba eljön és hozza a barátját is. Általában én vagyok az, aki úgymond megtöri a jeget valami poénnal, de azért durva, és nekem panaszkodik, hogy nem érti az egészet, mi miért vagyunk ennyire korlátoltak (nyilván fionomabban, de kb ez a lényege), egyszerûen rosszul esik neki, hogy mi a frászért bánt azzal másokat, hogy fiúbarátja van és nem lány. A magyar sporttársamnál is persze ez kérdés (hozzá teszem, ráadásul eg yamolyan lányok bálványa típusú srác ....), de az amerikai srácnál fokozottabban kiütközik, mivel baromira nincs hozzászokva ehhez a magyar típusú utáljuk egymást mentalitáshoz. Volt aki odáig merészkedett, hogy még azt is megkérdezte tõlem, hogyan merek vele együtt tusolni edzés után? Mondtam neki csak röviden "idióta vagy apukám", és itt le is zártuk, mert most egy ilyen hülyének mit mondjak? Évek óta tusolunk együtt, és láss csodát, soha semmi nem történt, ill. nem érzem, hogy bármi gáz lenne, mert õ meleg. Itt sajnos az emberek nagy részének a felfogásával van a baj, de ez meg tudod nem változik gyorsan. A magyar sosem volt egy toleráns nép, de hidd el, én nemcsak tolerálom õket, hanem kifejezetten jó haverom is kettõ közülük. Ennyi. Mondjuk úgy, nekem semleges, hogy éppen fiúba vagy lányba szerelmes, attól még a jó haverom, hiszen én nem a szexuális vonzódást keresem benne, hanem a havert, a barátot, ilyen egyszerû. Elõször a szüleim is kiakadtak, miért haverkodok vele és miért járkál hozzánk gyakran, de aztán most már ott tartunk, hogy anyám hívja meg õket sokszor (mármint a barátjával) vacsorára, szóval kellett egy kis idõ, de hozzá szoktak, hogy nem UFO-k õk sem, és egész jóban vannak õk is már. Na de az alap probléma sztem ott kezdõdik, hogy az emberek többsége nem ismer igazán személyesen melegeket, csak ilyen hülye Mónika-show típusú majmokat, akiknek rendszerint közük nincs egy "átlagmeleghez" de a népet hülyíteni tökéletes persze. Hát sok erõt, sztem az egyetlen tanács amit adni lehet: Kerüld a hülyéket ! Én is már sokszor próbáltam úgymond gyõzködni pár elég homofób társunkat, de sajnos az észérvek nem hatnak, csak egyszerûen utálja mert utálja és kész. Na nekem itt meg véget is ér akkor a társalgás egy ennyire értelmes emberrel ...

Nézd, ez abszolút kultúra-függõ. Én heterosexualis fiú vagyok, de van nekem sporttársam is aki meleg sõt van nekem osztálytársam is és ráadásul most kaptunk utolsó évre egy amerikai cserediákot is aki meleg. Érdekes módon, nekem semmi gondom velük, én tök simán elmegyek ha meghívnak velük akárhova, szerintem aki igazán tisztában van saját magával, abban nem fordul meg olyan hülyeség, hogy utálnia kellene a melegeket. Mint ahogyan bennem se, pedig tehát személyesen is ismerek többet. Fõleg szegény amerikai srác olyan hogy ugye kicsit más mentalitáshoz van szokva mint a magyar korlátoltagy, és itt sokszor igen kellemetlenül érzi magát, mert adódnak olyan helyzetek, hogy szerencsétlen azt se érti mi a gond, amikor pl. egy házibuliba eljön és hozza a barátját is. Általában én vagyok az, aki úgymond megtöri a jeget valami poénnal, de azért durva, és nekem panaszkodik, hogy nem érti az egészet, mi miért vagyunk ennyire korlátoltak (nyilván fionomabban, de kb ez a lényege), egyszerûen rosszul esik neki, hogy mi a frászért bánt azzal másokat, hogy fiúbarátja van és nem lány. A magyar sporttársamnál is persze ez kérdés (hozzá teszem, ráadásul eg yamolyan lányok bálványa típusú srác ....), de az amerikai srácnál fokozottabban kiütközik, mivel baromira nincs hozzászokva ehhez a magyar típusú utáljuk egymást mentalitáshoz. Volt aki odáig merészkedett, hogy még azt is megkérdezte tõlem, hogyan merek vele együtt tusolni edzés után? Mondtam neki csak röviden "idióta vagy apukám", és itt le is zártuk, mert most egy ilyen hülyének mit mondjak? Évek óta tusolunk együtt, és láss csodát, soha semmi nem történt, ill. nem érzem, hogy bármi gáz lenne, mert õ meleg. Itt sajnos az emberek nagy részének a felfogásával van a baj, de ez meg tudod nem változik gyorsan. A magyar sosem volt egy toleráns nép, de hidd el, én nemcsak tolerálom õket, hanem kifejezetten jó haverom is kettõ közülük. Ennyi. Mondjuk úgy, nekem semleges, hogy éppen fiúba vagy lányba szerelmes, attól még a jó haverom, hiszen én nem a szexuális vonzódást keresem benne, hanem a havert, a barátot, ilyen egyszerû. Elõször a szüleim is kiakadtak, miért haverkodok vele és miért járkál hozzánk gyakran, de aztán most már ott tartunk, hogy anyám hívja meg õket sokszor (mármint a barátjával) vacsorára, szóval kellett egy kis idõ, de hozzá szoktak, hogy nem UFO-k õk sem, és egész jóban vannak õk is már. Na de az alap probléma sztem ott kezdõdik, hogy az emberek többsége nem ismer igazán személyesen melegeket, csak ilyen hülye Mónika-show típusú majmokat, akiknek rendszerint közük nincs egy "átlagmeleghez" de a népet hülyíteni tökéletes persze. Hát sok erõt, sztem az egyetlen tanács amit adni lehet: Kerüld a hülyéket ! Én is már sokszor próbáltam úgymond gyõzködni pár elég homofób társunkat, de sajnos az észérvek nem hatnak, csak egyszerûen utálja mert utálja és kész. Na nekem itt meg véget is ér akkor a társalgás egy ennyire értelmes emberrel ...
A homofóbia az, amit a legjobban lenézek. Sajnos mi egy olyan társadalomban nõttünk fel és élünk, ahol a szex is még nagyon tabu téma, nem hogy a melegek kapcsolata. Érdekes módon általában a férfiak azok, akik egybõl "fújolnak" a melegekre... Vannak, akik komolyan azt hiszik, ez egy betegség, mely közösüléssel terjed. Úgy vettem észre, a meleg kultúrán belül is van széthúzás. Rengeteg meleg és bi barátom van, fõként férfiak, akik igencsak lenézik a rózsaszínbe és csillogósba öltözött cicafiúkat. Gyakorlatilag az egy stílus lett, ami megbotránkoztatja az itteni társadalomban élõ embereket. Ugyanis ehhez társul csak a szexualitás, s persze indulnak tovább a sztereotípiák... De sajnos egyszerûen nem lehet a mai világban kompromisszumot kötni. Nincs tolerancia, nincs megoldás...
Megjegyzés, vagyis ami lemaradt az elõzõ kommentemrõl: engem is dühít, ha ezzel jönnek az álszentek, hogy én bármit csinálhatok csajjal... Exemnek az volt a kifogása, amikor errõl a témáról beszélgettünk, hogy két csaj nem tud egymásban kárt tenni, de férfiaknál meg már sérelmet okoz a helyzet... A tekintetébõl azonban eléggé látszódott, hogy a fantázia az, ami befolyásolta. Mert két bombázót képzelt el, amint nyalják egymást, a valóságban azonban teljesen másképp mûködik két lány kapcsolata ilyen téren. Más a fantázia, és más a valóság. S meglátásaiddal egyet értek... sajnos egy ilyen világban élünk, s nem lehet szót érteni az emberekkel...
Sehogy nem lehet elérni.Pont azért, mert korlátolt a felfogás.
egyszerûen azért ellenszenves az embereknek, mert irreális, nem természetes, és mert a homoszexuálisak 60-70 %-a igazából nem is pszichikai betegségben szenved, hanem csak divatból, lázadásból vagy simán unalomûzésképpen viselkedik és vallja magát melegnek. És nézz körül nyugodtan, mert tényleg így van...manapság ez a dolog a tiniknek/fiataloknak olyan mint az emo vagy a többi baromság. Azokkal a melegekkel nekem semmi bajom nincsen, akik nem tehetnek errõl és betegek, ilyen beállítottsággal születtek. Viszont az, hogy reklámozzák magukat, felvonulást tartanak meg ilyesmi, nekem sem szimpatikus. Mivel ez egy pszichikai betegség, ennyi erõvel felvonulhatnának a skizofrének, az autisták meg az összes többi. És nem szokás olyan felvonulásokat csinálni, ami a legtöbb embernél visszatetszést kelt, mert bevallom, én is elfintorodok, ha meglátok két egyazon nemût csókolózni(mindegy, h nõ vagy férfi). Felvonulást azok szoktak tartani, akik valamilyen általános jó ügyért vonulnak fel, vagy olyan céllal, ami szórakoztatja az embereket. Pl. felvonulás a beteg gyerekekért, a rák ellen, a környezetszennyezés ellen, és hasonlók...amik mindenkinek tetszenek. De a ti felvonulásotok kb olyan, mint amikor a cigányok tartottak felvonulást, pusztán azért mert õk cigányok. Akkor ennyi erõvel a heterok is trathatnának felvonulást, mert heterok. Ha azt akarjátok, hogy ne nézzenek rátok természetellenesek és fogadjanak el titeket, akkor ne viselkedjetek különcként, mert a felvonulással csak a különcségetekre hívjátok fel a figyelmet és nem az ellenkezõjére!
Srácok, innen "eltûnt" pár komment ...... Mi van itt ??????
07:25 Na én tényleg kezdek kiakadni ... Nyiss már ki egy szakkönyvet! Hol van az , hogy "betegek"? Ahogy írtad ... Az ész megáll komolyan mondom, már miért lennének betegek? Na és majd most megkapom, hogy biztos én is meleg vagyok, ezt bírom a legjobban. Hihetetlen h ilyen emberek vannak ....
Ma menjetek vonulni, hiszen május elseje van! (és MELEG is van!)
Régen is voltak melegek, de nem reklámozták magukat.Igaz, hogy a szex sem volt beszédtéma, mert ez két ember magánügye.( most nem a tájékozatlanságra gondolok)A természetes a hetero kapcsolat, senki nem születik melegnek, valamilyen körülmény hatására vonzódnak a saját nemükhöz.Ez nem bûn, és ettõl még lehetnek rendes emberek, sõt akár kiválóak is.A történelembõl igen sok híres embert ismerünk, akik melegek voltak, de ezzel nem dicsekedtek. A baj valóban a tájékozatlanság, a tolerancia hiánya, és sokakban kelt ellenérzést a felvonulás, ami nem az elfogadást segíti.Egyáltalán miért kell reklámozni magukat? A jogaikért másként kellene harcolniuk, nem így. Egyáltalán nem kellene úgy tenni, mintha a társadalomban a szex lenne a legfontosabb.Ennek a témának megkellene maradni a hálószobán belül, vagy egy felvilágosító programon.De ez ma csupán illúzió. A kérdés irójának azt tanácsolom, hogy ne beszéljen a beállítottságáról és kerülje azokat, akik elitélik õt.Így kevesebb bosszúság éri majd.
07:17 Ne haragudj, de nagyon nagy zöldséget beszélsz. Már évtizedek óta tudományosan kimutatott tény, hogy meleggé nem válik valaki, hanem születik, méghozzá genetikai meghatározottság alapján, szóval ... na én itt el is akadok ... Figyelj, ha valakiben nincs meg a hajlam, hidd el, nincs az a pénz, ami miatt õ mondjuk holnaptól meleg lenne :-DD Ez nem egészen így mûködik.
De arra egyiketek sem gondolt, hogy ha "anyád vagy apád" b*zi lett volna te nem vagy itt?!
Miért, egész kulturáltak voltak a válaszok. Megoldást semmire sem várhatunk egy fórumon.
Az emberek félnek attól ami más, nem azért mert veszélyes egyszerûen mert más mint õk. Szerintem semmi baj sincs velük, egyik nagyon jó barátom aki lány szintén a lányokat szereti. Ezen szinte lehetetlen változtatni, sok fejben kéne rendet rakni elõbb.
A kérdező hozzászólása: Én inkább már nem is reagálnék... Valóban felesleges volt kiírnom ezt a kérdést, mert nem sikerül rá megoldást találni úgysem. (most már belátom) Arról nem beszélve egyesek miket írtak be... bár én durvábbra számítottam. Köszönöm a kommenteket, szerintem zárjuk le a témát.
Egyébként is köztudott, hogy mindenki, aki cikis családban nõ föl, degenerált lesz, ezért is vezették be, hogy minden gyilkost, politikust és táncdalénekest ivartalanítanak. Ezért is töketlenkednek annyit a magyar politikusok, és ezért fogy a roma népesség, mert ugye a sok cigánybûnözõt mind ivartalanítják.
"A gyereknevelést nem engedném viszont. nem azért , mert eltanulja, hanem mert egy gyereknek a férfi és nõi példát is kell maga elõtt látnia klasszikus értelemben." Hát igen, nekem is volt egy barátnõm, akinek csecsemõkorában meghalt az anyja, és nem lett mostohája, õ is degenerált lett, gondolhatod, klasszikus értelemben.
Nem, úgy értem, hogy nõ létükre nem szülnek.
nekem semmi bajom a melegekkel.Tõlem felvonulhatnak, csak értelmét nem látom, én se vonulok fel, mert hetero vagyok. Az viszont igaz, hogy sok dologban egyenlõ jog kéne nekik. Pl miért ne házasodhatnának? kit zavar? meg ezenkivül sokminden. nem szabadna , megkülönböztetni munkahelyen stb. A gyereknevelést nem engedném viszont. nem azért , mert eltanulja, hanem mert egy gyereknek a férfi és nõi példát is kell maga elõtt látnia klasszikus értelemben. Nem véletlen h egy férfi és egy nõi egyedbõl lesz gyerek, ez így tremészetes!Ugyanezért rosszabb az elvált szülök gyerekének lenni, én tudom. persze, ha azt vesszuk, viszont inkabb nevelödjön csaladias környezetbe, mint pl árvaházban. ez nehéz kérdés.De travinak nem adnék gyereket, teljesne összezavarodna szegény xD
Hát igen, azért az a körmenet durva, nemtom miért kell megnyomorított személyiségeket reklámozni, és akkor most meg még párhuzamot is képesek egyesek vonni az egészséges homoszexualitás és az igencsak nagy pszichés zavarokat takaró apácaság között. Na apácával még nem volt dolgom, de szerzetessel igen, és nagyon szerette a klassz srácokat ... én pedig qurva jót röhögtem. De legalább nem volt álszent, ez értékelendõ.
Hát nem tudom, olyan kevesen élünk-e a Földön, hogy erõltetni kell a szaporodást...úgy hallottam, nem vagyunk éppen veszélyeztetett faj.
Dehogynem.Veszélyeztetett faj vagyunk, csak nem a melegek miatt.Kérdésre a válasz:sehogy, vagy csak nagyon nehezen.A berögzült elõítéletek miatt.
A Kinsey-elmélet legfeljebb felfogásában modern, egyébként nagyjából egyidõs a hûtõgéppel. A legúajbb elmélet a gyermekkori nonkonformitás. Akit kiskorában utáltak a saját nemének tagjai, az nagyobb eséllyel meleg lesz. Ez az elmélet bizonyított, de nem hagy túl sok mozgásteret, elvégre ezeket az embereket már eleve utálták a személyiségük miatt, tehát a helyzet reménytelen.
Ajánlom minden érdeklõdõ figylemébe az egyik legmodernebb pszichológiai elméletet a témáról: Kinsey-elmélet na hát érdekes dolgokat állít de sztem abszolút jogos. Persze nyitottnak és érttelmesnek kell leni ennek felfogásához, de megér pár percet elolvasni sztem. Na aki a pókfóbiához hasonlítja a homofóbiát, az persze ne erõlködjön, neki nem fog menni, már ha tud olvasni ..
Úgy értem, miért olyan természetes, hogy csak egyfélét tarthatunk normálisnak, ami aztán feltétlenül kirekeszti és üldözi a többit.
persze h normális .... miért ne lenne ?
A kérdező hozzászólása: Én tökéletesen egyetértek a ma 15:48-ös válasszal. Az agyamra megy már, hogy mindenhol azt hallom "ez csak divat". Nem az.
Nem A normális, hanem ez IS normális.
hagyjuk már ezt a DIVAT kifejezést, olyan idegesítõ. Én nem hiszem, hogy egy 100% hetero srácot akár csak a legkisebb homo-kalandra is rá lehetne venni ... szal ennyit a divatról. Ma sincs több, az más kérdés, hogy ma jobban látszik netán.
A miértre tényleg õk tudnak a legjobban válaszolni. Persze ha érvek is vannak.
Végigolvastam a hozzászólásokat s az jött ki az egészbõl, hogy aki csak kicsit is a b*zik ellen szól azt azonnal teljesen lepontozzák. Aki kiáll mellettük azt nem pontozzák le. Tehát ebbõl ez következik: b*zinak lenni divat, jó, ez kell társadalmunknak, EZ A NORMÁLIS. Tessék, lehet ezt is lepontozni.
Az apácák mem hangoztatják hogy melegek lennének. Ne téveszd össze a körmenetet a melegfelvonulással!
Ha mindenáron szülni kell, az apácák is szégyelljék magukat?:D
Jó, hát az "értelem" az igencsak jelen van a mai magyarországon ....
Engem nem érdekelnek a melegek, semmilyen téren nem zavarnak mind addig amig 1 meleg férfi megõrzi a méltóságát és úgy viselkedik mint bármely más férfi addig nem érdekel. Én inkább a transzexuális melegeket nem bírom akik a másikra akarják erõltetni ezt a dolgot. Amíg úgy viselkedik a normál életben mint én vagy bármelyik más férdfi addig nincs vele gondom, azsem zavar ha kézen fogva látom 1 másik férfival, nem érdekel õ ilyen elfogadom, ha legjobb barátomról derülne ki h az akkor is elfogadnám, mer tudom h nem tud ezen változtatni... Felõlem házasságba is élhetnek az sem zavar. Viszont elõre elnézés kérek a melegektõl de a gyerek tartást nem engedélyezném számukra, nagyon kényes téma ez...
Szerintem azért útálják õket, mert betegek, feltûnési viszketegségük van, másként nem tudnának érvényesülni az életben - s mindezt nem képesek beismerni, nemhogy még kezeltetni magukat. Tessék, lehet lepontozni!
nem gondolom azt, hogy minden meleg rámászik a heterokra, de sokan csinálhák, nem egy ismerõsömmel történt már meg... mellesleg a párom biztos, h nem adott semmilyen jelet, ugyanis fordult már vele korábban is elõ hasonló eset, és akkor a haverja verte össze az illetõt...de mondjuk igazat van, nem férfias dolog egy meleget megütni, olyan mintha nõt verne... legközelebb ha ilyen van, majd én veszem kezelésbe, hogy egy súlycsoportban legyünk...mellesleg a kérdésed értelmét vesztette, ugyanis a kérdések pontozásából az derül ki, hogy nagyon sokan a melegek mellett állnak ...legalábbis erre az oldalra olyanok járnak, ha lepontoztak 0-ra. Akkor minek sírsz? Hisz látod mennyi támogatód van! És szörnyû gyerekkora igen, lehet annak is akit hetero szülõk neveltek, csak akit két azonos nemû nevel, az 100%, hogy nem lesz normális ha felnõ. Mert a gyerekek abból tanulnak, amit otthon látnak. Ha épp a gyerekbõl nem válik meleg, akkor vagy bûnözõ lesz, vagy egy zavarodott személyiség. De ha mégsem, akkor is folyamatos megaláztatás vár majd rá.Én nem akarnék ilyen sorsot egy gyereknek sem. Szerintem nem véletlen, hogy két férfi nem tud gyereket csinálni természetes úton...ne akarjatok beleszólni a természet rendjébe! Mellesleg mit mondtok majd annak a szerencsétlennek, ha megkérdezi, miért van két apja és hol az anyukája? Jaj, kisfiam, mi melegek vagyunk? Vagy agyik héten az egyik játsza anyut a másik héten cserélnek? De tudod, mit? fogadjatok nyugodtan örökbe...de csak cigánygyerekeket...azokat nem sajnálom...de akkor létesítsetek külön iskolát is a meleggyerekeknek!
A kérdező hozzászólása: 03:57 Én úgy veszem észre, hogy már mindenhonnan a szex folyik, de a meleg témával sosem akar foglalkozni senki. Megoldani sem, mert "inkább hagyjuk, túl kínos és ''veszélyes'' ". "Vannak, akik komolyan azt hiszik, ez egy betegség, mely közösüléssel terjed. " Krisztusom... Én is találkoztam már hülyeségekkel, de ez nem semmi! Az utolsó 2 mondatoddal (is) nagyon egyet értek! A második hozzászólásoddal is :) 07:10 sok ember szerintem is a körülmények és külsõ behatások miatt (gyerekkorban) lesz meleg, de vannak akik tényleg eleve annak születnek. Ez tény. Lehet, hogy másképp kellene harcolni, de szerintem a felvonulás inkább a felvállalásról és büszkeségrõl szól. Nem annyira a figyelemfelkeltést szolgálja. Persze szerintem a figyelemfelkeltés sem árt néha mert eléggé a szõnyeg alá söprik az emberek ezt a problémát, ha nekik megvan a joguk pl. a házassághoz meg sok egyébhez az különösebben nem hatja meg õket, hogy másnak esetleg nincs. Szerintem nem a szex a legfontosabb, a lényeg az lenne, hogy az ember nyugodtan végigsétálhasson a párjával az utcán, bármilyen nemû is az illetõ. Igazad van, tényleg kevesebb bosszúság érne, ha nem mondanám el. Bár engem annyira nem találnak meg ilyesmikkel inkább a barátaimat és ez zavar engem. 07:25 Akkor tartsatok hetero felvonulást, engem nem zavar viszont azért azt megnézném hány meleg dobálna meg titeket és verne meg utána a környezõ utcákban. Szerintem egy sem. Vagy legalábbis nem sok... 09:21 "szerintem aki igazán tisztában van saját magával, abban nem fordul meg olyan hülyeség, hogy utálnia kellene a melegeket. " ezzel nagyon egyetértek, én is így gondolom. Egyébként pedig nagyon igazad van mindenben. Én nem tudom, betegség-e ez vagy sem, én nem tartom annak. Szerintem a melegek nagyon is normális emberek, semmi gond nincs velük. Én mindenesetre sosem használnám ezt a szót. 09:43 szerintem csak be kell jelölni itt fent a kis négyzetet és akkor mutatja mindet. de elképzelhetõ, hogy ami túl durva volt az a moderátorok törölték. Örülök is, nem bánom, hogy nem olvastam :) 09:48 akkor én duplán ellenérzést váltok ki belõled, mert akkor sem szülnék gyereket soha ha férfival kötném össze az életem. És akkor ez sem fajfenntartás. Én sem értek veled egyet, de azt értékelem, hogy normálisan nyilvánítottál véleményt és nem írtál mindenféle sértõ megjegyzéseket. 16:53 szerinted aki meleg az mindenkire rámászik? most erre mit mondjak? hülye vagy ha így gondolod. Engem hetero szülõk neveltek, mégis rémes gyerekkorom volt, nem részletezném de ennél mindenképp jobb lett volna. Szerintem ha simán elküldte volna a párod a srácot és nem üti meg az sokkal férfiasabb magatartás lett volna. És ezt most direkt beírom csak neked :DD Nem gondolod, hogy okkal ment oda az a pasi a võlegényedhez? Lehet jeleket adott, vagy tudat alatt csak arra vágyik, hogy egy pasi jól meg... na jó, most csak szemétkedek, de azért gondolkozz el - amennyiben lehetséges :)
Szemellenzõs embert nehéz meggyõzni. Nekem legalábbis sohasem sikerül.
ja igen és 20 éves NÕ voltam a võlegényem pedig FÉRFI!
megmondom hogyan lehetne elérni, húzzátok meg magatokat és örüljetek, h ennyire is elfogadnak titeket, amennyire! Ne a melleteket verjétek, meg ne akarjatok gyereket örökbefogadni! Hogy nézne már ki, ha ilyen aberrált családképpel kerülnének ki szerencsétlen gyerekek a világba? És azok között a gyerekek között rontanák a levegõt, akiket normálisan neveltek a szüleik normális családban? Tudod, én rohadtul nem örülnék neki, ha a gyermekem a jövõben egy ilyen gyerekkel járna mondjuk egy oviba vagy osztályba, és valami hülyeséget tanulna el tõlük... És még valami. Attól, h pl te meleg vagy és a pasik jönnek be, még ne hidd azt, hogy odamész valakihez és jó néven fogja venni, ha õt is bu*zinak nézed, és azon se lepõdj meg ha kedves mosoly helyett az öklével találkozol! Egy bu*zi menjen bu*zibárba ismerkedni, vagy egy olyan társkeresõ honlapra! Tudod, nagyon undorító élmény volt, mikor a !võlegényemmel! elmentünk egy normális szórakozóhelyre meginni egy italt, majd táncolni kezdtünk. Erre egy másik pasi rákavart az én võlegényemre! És még le is akarta kapni! Ha a párom nem húz be neki egy hatalmas gyomrost, akkor én tettem volna meg helyette! És így menjünk el bárhova is?Már nem csak a nõktõl kell féltenem hanem a pasiktól is? legközelebb mi lesz? egy csapat bu*zi körbeveszi és megerõszakolja????
09:48 sztem ez úgy baromság ahogy van, ne haragudj. Tudod én vallom azt, hogy semmi sincs ok nélkül, mármint arra gondolok, hogy te homofób vagy mert csak és kész. Na azért ... ennek is nyilván megvannak az okai. Mindegy, hosszú, de ezzel nem értek egyet abszolút.
Igen, kényes téma, mert sajnos azzá tesszük. De kifejtenéd miért nem értesz egyet? Tudod sztem egy gyereknek ezerszer rosszabb körülményeket kell adott esetben elviselni egy hetero házasságban pl, mint két tök normálisan együtt élõ meleggel, tehát én KIEMELEM megint, hog yheteroszexuális létemre nem látok semmi kivetnivalót a gyereknevelésben, márcsak azért sem, mert mint tudjuk, a meleg nem lesz valamiért, hanem születik genetikailag. Azaz az olyan ostobaságokat, hogy majd "eltanulja", na ilyenekkel is csak nálunk lehet jönni sztem, mert normálisabb helyeken kiröhögnek ilyen kifogással. Azt hiszem ajánlottam már talán pont itt vagy másik meleg kérdésnél, nem egy olyan eset van ahol meleg pár nevel gyereket (na nem nálunk), és láss csodát, a gyerek(ek) tök "normálisan" felnõnek. Úgyhogy érdekes kérdés ez, de sztem leginkább a magyar szemellenzõs mentalitás az, ami miatt egyáltalán ez kényes téma. Magáról a szexualitásról, bele értve a homoszexualitást is, éppen pár napja láttam egy 2 órás tv-mûsort ahol is psichiáterek teljesen tabumentesen beszéltek nagyrészt tinikkel szexrõl leginkább, és meglepõ volt az a természetesség, ahogyan reagáltak arra, ha valamelyik éppen meleg volt, ill. még ami nagy probléma, és itt nálunk kapásból akadályt képez, a pszichiáter azzal zárta a kis elõadást-beszélgetést, hogy kb. valaki minél nyíltabban, tabuk nélkül tud beszélni a szexualitásról, annál egészségesebb személyiségre utal, ill. annál egészségesebb a szexuális élete is, azaz nagyon nem érett egyet a "hálaszószobatitok és pont" elvvel. Na de az nem Magyarország, ez igaz ... Pedig tudja fene, én is azért inkább csatlakoznék az említett pszichiáter véleményéhez.
Kedves kérdezõ 1:06 - "akkor én duplán ellenérzést váltok ki belõled, mert akkor sem szülnék gyereket soha ha férfival kötném össze az életem" - ez a kijelentés egy nõtõl nagyon nagyon alacsony önbecsülésre s IQ-ra vall (amin nem is csodálkozom, mivel ugye a homo csoportba tartozol), de ilyen hozzáállással kívánnám neked, hogy távolíttassák el a "nõi szerveidet" mind - mert ugye minek az neked ha te nem vállalod be a nõnek ezt a küldetését!
Na azért ne durvuljon már el a stílus ennyire ..... Muszáj ennek úgy lennie, hogy ha a melegség témája kerül elõ, akkor kapásból felbukkan pár "túlértelmes" megnyilvánulás? Miért nem lehet normálisan hozzá állni a kérdéshez?
Á, én is megkapom, hogy "mi" csillivilli lópitlit aggatunk magunkra, mert nincsenek belsõ értékeink:D
17:27 Ne aggódj, engem is mindig lebuxiznak mert nemcsak kiállok a melegek mellett úgy általában, de még ráadásul a szinte legjobb haverom is egy meleg srác. Úgyhogy ki se akadj ilyenen ... Hát egy ilyen kérdés valóban nem itt fog eldõlni, de azért valamiféle képet legalább ad egy itt lefolytatott vita is. És megvallom, én le vagyok sújtva, bár annak örülök, hogy elvétve találkozom már egészen nyitott gondolkodású emberekkel is, de ez a mai magyar társadalomban még mindig nagyon alacsony arány.
Nem tudom, lehet-e üldözési mániája annak, aki nem érintett.
Na ez az, ez a kishitû üldözési mánia.Na ez biztos nem segít.
Képzelem, milyen elfogadás. Bújjanak el és örüljenek, hogy életben lehetnek:/
Talán ha nem akarnák a melegek ennyire elfogadtatni magukat, sokkal egyszerûbben menne az elfogadásuk.
Én udvariasan utasítanám vissza azt, akihez nem vonzódom, a nemétõl függetlenül.
igazán fölösleges ez az egész vita....társadalmi kérdéseket nem egy fórumoldal fog eldönteni és nem egy-két meleg kérdezõ és melegellenes válaszoló...attól, hogy bármeliyk fél is véletlenül meggyõzné itt az igazáról a másikat, még az országban sok sok ember maradna meleg vagy épp meleggyûlölõ...meddõ vita ez, nem is értem, az emberek miért tesznek fel olyan kérdéseket, amikrõl elõre lehet látni, hogy ilyen végenincs vitákat szül...
Homofób vagyok. Ez van. Van aki a pókokat rühelli, van aki az éles tárgyaktól fél, van aki a vért nem bírja. Én a homikat. Ha õk azt akarják, hogy fogadják el õket, akkor õk is fogadjanak el minket. Az emberben a legerõsebb ösztön, a fajfenttartás. És mivel õk ennek nem tudnak eleget tenni, ezért az emberekbõl a legmélyebb szinten vált ki ellenérzést.

Mért van az, hogy 1 MBit-os internet a Telekomnál majd 4000 Ft, míg a 10 MBit szintúgy, mit lehetne tenni, hogy lehetne a szolgáltatót esetlegesen elérni, hogy érdemi választ kapjunk és ne csak "a jövõben fejlesztés nem lesz"?

A lakhelyünkön nem építhetõ ki sajnos nagyobb szélessáv,más szolgáltató nincs jelen, kicsit felháborítónak tartom, hogy ha már nem tudnak teljesíteni akkor legalább az árát vinnék le az internetnek. Mert ennyi pénzért 2014-ben már valahol 40 Mbit-es internetet is kaphatnánk!

Legjobb válasz: Sajnos nem várhatod el, hogy egy kisebb településre kihúzzanak milliókért optikai kábelt, hogy utána pár ember fizessen havonta max 10.000Ft-ot. Általában panelokba és azoknak környékére építenek ki vezetékes internetet, a többi helyen marad a lassú net.

Sajnos nem várhatod el, hogy egy kisebb településre kihúzzanak milliókért optikai kábelt, hogy utána pár ember fizessen havonta max 10.000Ft-ot. Általában panelokba és azoknak környékére építenek ki vezetékes internetet, a többi helyen marad a lassú net.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!