Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne teherbe esni (4 db)

Szeretnék teherbe esni, és nem tudom hogy lehetne gyorsan és orvosmentesen megoldani. Provera nevű gyógyszert szedek. Befolyásolhatja a teherbe esést?

Legjobb válasz: egyetértek az elsõ válaszolóval,+ a teherbeesés általában nem megy vezényszóra. Tapasztalatból beszélek, már majdnem 2 éve próbálkozunk...és minden vizsgálaton túl vagyunk.

egyetértek az elsõ válaszolóval, + a teherbeesés általában nem megy vezényszóra. Tapasztalatból beszélek, már majdnem 2 éve próbálkozunk...és minden vizsgálaton túl vagyunk.
Ne akard orvosmentesen, ha másképp nem megy. Nekem nem megy másképp, egyelõre nincs peteérésem... ha mondtad a dokinak, hogy babát szeretnétek, akkor ez a gyógyszer biztos nem árt! én csak a duphastont ismerem, de van már ezermillió! sok sikert, és bízz az orvosodban!

A nőgyógyász meg tudná állapítani, hogy lehetne-e egyáltalán gyerekem/teherbe tudok-e esni?

Most megyek először ehhez a nőgyógyászhoz. Milyen papírokat, iratokat kell vinni ehhez a kivizsgáláshoz és kb mennyibe fog kerülni?

Legjobb válasz: Nekem csak magamat kellett vinnem, meg a taj-kártyámat. Ha nem magánrendelésre mész akkor csak, ha gyógyszert ír fel azért kell fizetni majd a patikában. Elküld majd egy csomó vizsgálatra és az esetek 80%-ában meg tudják mondani, hogy van-e bajod neked, vagy a párodnak vagy nincs.

Nekem csak magamat kellett vinnem, meg a taj-kártyámat. Ha nem magánrendelésre mész akkor csak, ha gyógyszert ír fel azért kell fizetni majd a patikában. Elküld majd egy csomó vizsgálatra és az esetek 80%-ában meg tudják mondani, hogy van-e bajod neked, vagy a párodnak vagy nincs.
Elküld a mensi elején és végén egy hormon vizsgálatra és ha ott talál valamit arra kapsz gyógyszert vagy még tovább küld endokrinológushoz.
A mensi végét úgy értettem, hogy a 26.napon
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem minden rendben lesz. (:

Hogyan lehetne a leghatásosabb és leggyorsabb módon teherbe esni? Többi lent

3 éve próbálkozunk a férjemmel de eddig sajnos nem estem teherbe. Már jártunk orvosnál nekem a tüszőm nem nő meg eléggé. Lehetne e befolyásolni? Vagy van-e valami módszer amivel teherbe eshetnék? Nagyon vágyunk egy babára de ha nem muszáj nem akarunk lombikra menni.

Legjobb válasz: A doki miért nem ad gyógyszert, nem erre adják a closti-t? De ha nem ezt a gyógyszert, akkor valami gyógyszert azért adhatna, mert lombik elõtt azért illik gyógyszeres terápiát is kipróbálni. Voltatok több orvosnál is? Endoklinologusnál? Érdemes egy hormonvizsgálatra elmenni, mert lehet nem csak ez a baj, vagy hormonokkal tudnák a tüszõérést serkenteni. Szerintem biztosan lenne erre gyógyszeres megoldás is. E-vitamint nem szedsz? Terhesvitamint is megpróbálhatnád. Sok C-vitamin sem árt. Palástfû és cickafarkfû teára is sokan esküsznek. Nekem akkor jött a baba mikor ovu elõtt 2 nappal vettem be egy szem szén tablettát (össze szedi a méreganyagokat a szervezetbõl). Gyertya állás szex után gondolom azon már túl vagytok és mondjuk a problémádon nem sokat segít. Én azt javaslom kérjed ki 2-3 orvos véleményét is.

A doki miért nem ad gyógyszert, nem erre adják a closti-t? De ha nem ezt a gyógyszert, akkor valami gyógyszert azért adhatna, mert lombik elõtt azért illik gyógyszeres terápiát is kipróbálni. Voltatok több orvosnál is? Endoklinologusnál? Érdemes egy hormonvizsgálatra elmenni, mert lehet nem csak ez a baj, vagy hormonokkal tudnák a tüszõérést serkenteni. Szerintem biztosan lenne erre gyógyszeres megoldás is. E-vitamint nem szedsz? Terhesvitamint is megpróbálhatnád. Sok C-vitamin sem árt. Palástfû és cickafarkfû teára is sokan esküsznek. Nekem akkor jött a baba mikor ovu elõtt 2 nappal vettem be egy szem szén tablettát (össze szedi a méreganyagokat a szervezetbõl). Gyertya állás szex után gondolom azon már túl vagytok és mondjuk a problémádon nem sokat segít. Én azt javaslom kérjed ki 2-3 orvos véleményét is.
A kérdező hozzászólása: Nekem pajzsmirigy alulmûködésem van de a mostani vérkép és az orvosok szerint nincs akadálya vérképileg a babának. Nõgyógyásznál is voltam szedtem 2 hónapon át a clostyt illetve egy hónapig Merional injekciót. Sajos az ember mai keresettel nem tud annyi fele költeni mert most másra kellett a pénz. Átjárok másik városba orvoshoz ami a benzinköltség alkalmanként 5000 a dokinak meg az injekciók. kb 40-50 000-be volt. Most kicsit szüneteltetem az orvoshoz járást, de nem adtam fel. Szedtünk mindketten méhpempõt is hátha segít. Nem tudom már mit kéne tenni. Idegileg is teljesen megvisel ez az egész. Évek óta semmi:(:(:(:(:(
Szia! Minden kivizsgálásotok megvolt már? Átjárhatósági? Párod vizsgálata? TSH-d mennyi lett? A többi hormonod hogy áll? Valami oka van, hogy a tüszõd nem nõ meg, és ezen házi praktikák nem nagyon fognak segíteni, csak ha az alap okot kezelik. Egyébként a leghatásosabb és leggyorsabb mód a teherbe esésre a lombik. :-) Hogy reagáltál a merional-ra? Hány tüszõd érett tõle?


Hogyan lehetne könnyen teherbe esni?

Legjobb válasz: Sokat kell szexelni,és nem kell a babán görcsölni.

Sokat kell szexelni, és nem kell a babán görcsölni.
A legkönnyebben? :) )) SEXELJ! :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!