Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne teherbe (9 db)

Szeretnék teherbe esni, és nem tudom hogy lehetne gyorsan és orvosmentesen megoldani. Provera nevű gyógyszert szedek. Befolyásolhatja a teherbe esést?

Legjobb válasz: egyetértek az elsõ válaszolóval,+ a teherbeesés általában nem megy vezényszóra. Tapasztalatból beszélek, már majdnem 2 éve próbálkozunk...és minden vizsgálaton túl vagyunk.

egyetértek az elsõ válaszolóval, + a teherbeesés általában nem megy vezényszóra. Tapasztalatból beszélek, már majdnem 2 éve próbálkozunk...és minden vizsgálaton túl vagyunk.
Ne akard orvosmentesen, ha másképp nem megy. Nekem nem megy másképp, egyelõre nincs peteérésem... ha mondtad a dokinak, hogy babát szeretnétek, akkor ez a gyógyszer biztos nem árt! én csak a duphastont ismerem, de van már ezermillió! sok sikert, és bízz az orvosodban!

A nőgyógyász meg tudná állapítani, hogy lehetne-e egyáltalán gyerekem/teherbe tudok-e esni?

Most megyek először ehhez a nőgyógyászhoz. Milyen papírokat, iratokat kell vinni ehhez a kivizsgáláshoz és kb mennyibe fog kerülni?

Legjobb válasz: Nekem csak magamat kellett vinnem, meg a taj-kártyámat. Ha nem magánrendelésre mész akkor csak, ha gyógyszert ír fel azért kell fizetni majd a patikában. Elküld majd egy csomó vizsgálatra és az esetek 80%-ában meg tudják mondani, hogy van-e bajod neked, vagy a párodnak vagy nincs.

Nekem csak magamat kellett vinnem, meg a taj-kártyámat. Ha nem magánrendelésre mész akkor csak, ha gyógyszert ír fel azért kell fizetni majd a patikában. Elküld majd egy csomó vizsgálatra és az esetek 80%-ában meg tudják mondani, hogy van-e bajod neked, vagy a párodnak vagy nincs.
Elküld a mensi elején és végén egy hormon vizsgálatra és ha ott talál valamit arra kapsz gyógyszert vagy még tovább küld endokrinológushoz.
A mensi végét úgy értettem, hogy a 26.napon
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem minden rendben lesz. (:

Hogyan lehetne a leghatásosabb és leggyorsabb módon teherbe esni? Többi lent

3 éve próbálkozunk a férjemmel de eddig sajnos nem estem teherbe. Már jártunk orvosnál nekem a tüszőm nem nő meg eléggé. Lehetne e befolyásolni? Vagy van-e valami módszer amivel teherbe eshetnék? Nagyon vágyunk egy babára de ha nem muszáj nem akarunk lombikra menni.

Legjobb válasz: A doki miért nem ad gyógyszert, nem erre adják a closti-t? De ha nem ezt a gyógyszert, akkor valami gyógyszert azért adhatna, mert lombik elõtt azért illik gyógyszeres terápiát is kipróbálni. Voltatok több orvosnál is? Endoklinologusnál? Érdemes egy hormonvizsgálatra elmenni, mert lehet nem csak ez a baj, vagy hormonokkal tudnák a tüszõérést serkenteni. Szerintem biztosan lenne erre gyógyszeres megoldás is. E-vitamint nem szedsz? Terhesvitamint is megpróbálhatnád. Sok C-vitamin sem árt. Palástfû és cickafarkfû teára is sokan esküsznek. Nekem akkor jött a baba mikor ovu elõtt 2 nappal vettem be egy szem szén tablettát (össze szedi a méreganyagokat a szervezetbõl). Gyertya állás szex után gondolom azon már túl vagytok és mondjuk a problémádon nem sokat segít. Én azt javaslom kérjed ki 2-3 orvos véleményét is.

A doki miért nem ad gyógyszert, nem erre adják a closti-t? De ha nem ezt a gyógyszert, akkor valami gyógyszert azért adhatna, mert lombik elõtt azért illik gyógyszeres terápiát is kipróbálni. Voltatok több orvosnál is? Endoklinologusnál? Érdemes egy hormonvizsgálatra elmenni, mert lehet nem csak ez a baj, vagy hormonokkal tudnák a tüszõérést serkenteni. Szerintem biztosan lenne erre gyógyszeres megoldás is. E-vitamint nem szedsz? Terhesvitamint is megpróbálhatnád. Sok C-vitamin sem árt. Palástfû és cickafarkfû teára is sokan esküsznek. Nekem akkor jött a baba mikor ovu elõtt 2 nappal vettem be egy szem szén tablettát (össze szedi a méreganyagokat a szervezetbõl). Gyertya állás szex után gondolom azon már túl vagytok és mondjuk a problémádon nem sokat segít. Én azt javaslom kérjed ki 2-3 orvos véleményét is.
A kérdező hozzászólása: Nekem pajzsmirigy alulmûködésem van de a mostani vérkép és az orvosok szerint nincs akadálya vérképileg a babának. Nõgyógyásznál is voltam szedtem 2 hónapon át a clostyt illetve egy hónapig Merional injekciót. Sajos az ember mai keresettel nem tud annyi fele költeni mert most másra kellett a pénz. Átjárok másik városba orvoshoz ami a benzinköltség alkalmanként 5000 a dokinak meg az injekciók. kb 40-50 000-be volt. Most kicsit szüneteltetem az orvoshoz járást, de nem adtam fel. Szedtünk mindketten méhpempõt is hátha segít. Nem tudom már mit kéne tenni. Idegileg is teljesen megvisel ez az egész. Évek óta semmi:(:(:(:(:(
Szia! Minden kivizsgálásotok megvolt már? Átjárhatósági? Párod vizsgálata? TSH-d mennyi lett? A többi hormonod hogy áll? Valami oka van, hogy a tüszõd nem nõ meg, és ezen házi praktikák nem nagyon fognak segíteni, csak ha az alap okot kezelik. Egyébként a leghatásosabb és leggyorsabb mód a teherbe esésre a lombik. :-) Hogy reagáltál a merional-ra? Hány tüszõd érett tõle?

Mondjuk hogy barátnőm teherbe esett. Milyen módokon lehetne ezt megszüntetni?

nem esett teherbe! csak nemtudom hogy mivan ilyenkor.. meddig lehet tenni ellene? hogy ne legyen... nemértek ehez.. és mondjuk ha már megszülte,én nem akarom,de ? igen..akkor mivan? ha nem vállalom a gyereket akkor mivan? fizetnem kell?

Legjobb válasz: abortusz a 12. hétig,, vagy 3 napon belül tabletta. Megtarthatja, és azt hiszem kell gyerektartást fizetni. meg ugye ott egy gyerek aki szeretné ha lenne apja...

abortusz a 12. hétig, , vagy 3 napon belül tabletta. Megtarthatja, és azt hiszem kell gyerektartást fizetni. meg ugye ott egy gyerek aki szeretné ha lenne apja...
Kamu. 23 éves, és nem tudja, hogy hogyan lehet védekezni, vagy elvetetni egy gyereket, és még írni sem tud? Nekem ez kisit hihetetlen. De ha tényleg itt tartasz 23 évesen, akkor ne is legyen gyereked még nagyon nagyon sokáig!!! És nap mint nap döbbenek le korunk tudatlanságán... 24 éves lány
Akkor fõleg vigyáz. Hány évesek vagytok?
Akkor viszont figyelj te is a védekezésre, használj óvszert.Hiába mondja hogy szedi a gyógyszert.Mindkét félnek egyet kell értenie a családalapításban.Ha esetleg mégis terhes lesz, akkor sajna így jártál.Ha nem szeretnéd a gyermeket, attól õ még a tied is.Ha õ megtartaná és te úgy döntesz hogy mégsem vele akarod leélni az életed akkor gyerektartást kell fizetni ahogy elõttem is írták.
Bizony, hogy fogsz fizetni minden elpotyogtatott gyerek után, akirõl az apasági vizsgálat kimutatja, hogy a tiéd.Tudom, ezt sem akarod, de erre a bíróság fog kötelezni.
2-nak tökéletesen igaza van!!!
MEGSZÜNTETNI? Atya isten. Védekezz. Óvszer! Húzd a p öcsödre! Vagy ne szexelj, mert buta vagy hozzá.
Ha megtartja akkor neked akár 24. évig is vonják a fizud 20%-át, gyerektartásként. Ne légy hülye és ne higgy egyetlen lánynak sem te is védekezz még ha azt is mondja, hogy védekezik. Jobb a kettõs mint a "véletlenül" elfelejtettem bevenni a gyógyszert.
Én tényleg nem akarom ge*inek tûnni, meg ilyenek. De te tényleg 23éves vagy?! Most nem azér, hogy szívózzak, csak érdekes.
A kérdező hozzászólása: és a szülõ beleszólhat ebbe? a lánynak a szülei.. van beleszólása? vagy ez csak fiatalkorúnál van?
Milyen kapcsolat az, amiben nem tudjátok ezt megbeszélni? Nagyon ragaszkodsz hozzá, de szerintem nem kellene. Ha 19 évesen gyereket akar, ráadásul a párja ellenére, nem valami felnõttesen viselkedik. Ideje lenne határozottan beszélned a fejével, és nem csak félni, hogy elhagy! Ha sokáig húzod az idõt, kihasználnak, aztán meg leshetsz! Ezt ki kell mondani: NEM akarok gyereket, de téged szeretlek. Ha így is kellek, itt vagyok, ha nem, nagyon-nagyon sajnálom. Egy 19 éves lánynak, aki ilyen infantilisen viselkedik, ez csak aktuális hisztije, nem más. Azt gondolom, hogy a szakítástól való félelmedben elfelejtetted, hol kezdõdik egy férfi. Állj ki a véleményed mellett és védekezz rendesen!
Az utolsónak teljesen igaza van!! 18/L
A szülönek nincs beleszólása, ha a lány meg akarná tartani a gyereket, akkor az az ö dolga. Viszont a szülö nem köteles támogatni a gyerekét.
1. Ha valaki (TE) nem akar gyereket, akkor NEKI kell védekeznie. (A megszakitás NEM védekezés!!!) 2. Ha védekezés közben baleset történik (óvszer kiszakad), akkor célszerü a 72 órás tablettát beszerezni és elöirás szerint beszedni. De ezt CSAK a nö teheti meg, méghozzá önként, kényszeriteni nem lehet erre. 3. Ha a nö terhes lett, akkor kizárólag töle függ, hogy megtartja-e, vagy elveteti, amit 12 hetes terhességig lehetséges. 4. Ha megszüli a gyereket, akkor attól kezdve az apának fizetnie kell a gyerek után gyerektartást (függetlenül attól, hogy akarta-e a gyereket vagy sem), a gyerek nagykorúságáig, illetve amig nappali tagozaton tanul. 5. Ha te NEM akarsz gyereket, akkor védekezz te, ne bizd a barátnödre, és figyelj oda, hogy ne tudjon átverni (pl nemrég irta valaki, hogy a nö kiszúrkálja az óvszert, hogy mégis terhes lehessen).
hm..mivel te ÕT akarod õ meg Babát így úgyis engedni fogsz neki és csinálsz neki egy babót:D...csak hogy veled maradjon...késöbb te is megszereted majd a babát csak az elején nehéz elfogadni
Most nem a helyesírási hibákon van a hangsúly, hanem hogy így nincs értelme együtt lenni.Semmi közös jövõkép nincs.Õ mit mond? Miért szeretne már most gyermeket?
A kérdező hozzászólása: még írni sem tudok? tessék csak, írd ide szépen mit írtam helytelenül! az a baj, hogy õ akar, én nem.. és nem akarom hogy szétmenjünk:(
Vagy megtudjátok beszélni vagy szakítsatok, még akkor is jóban jár mintha egyedülálló anya lenne 19. évesen. Különben van munkája, jogosult lenne gyedre amihez az elõzõ 2. évben kell 365 munkanap ami a szülés pillanatában is él? Meg tudnátok élni, van spórolt pénzetek a nehezebb idõkre?
A kérdező hozzászólása: én 23 õ 19.. de ez minden vágya:( nekem meg õ
A kérdező hozzászólása: szeretjük egymást, régóta együttvagyunk.. õ akar gyereket, én nem... félek hogy elhagy ezért.. de én nemakarom.. vele akarom leélni az életem..de akar gyereket én nem:((((((
Soha nem fogsz akarni gyereket vagy csak ilyen fiatalon nem akarod még? Mert ha ebben nem tudtok megegyezni, akkor nincs nagy jövõje a kapcsolatnak. Ha csak most nem akarod, akkor beszéld rá, hogy várjatok pár évet (marhára nincs értelme 19 évesen pucér seggel szülni, vagy arra játszik, hogy onnantól köteles leszel eltartani élete végéig?) és védekezz ezerrel. Nem tudom, együtt laktok-e, ha nem, akkor kisebb eséllyel tudja kiszúrni az óvszert, ahogy egy nemrégiben kérdezõnek a felesége tette.

A barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt, és teherbe esett. Mi nagyon szeretnénk megtartani a babát, de a szülei nem engedik, és abortuszra akarják küldeni. Hogy lehetne őket meggyőzni, mert mi már mindent megpróbáltunk?

Legjobb válasz: Szia!Hát szerintem mindenképp szülessen meg az a baba! Van rá lehetõségetek,akkor költözzetek el akár albérletbe,kezdjetek teljesen új életet a babával!Ha tényleg meg akarjátok tartani a babát,akkor ne hallgassatok senkire!hány évesek vagytok?

Szerintem ne hagyjátok, hogy ennyire beleszóljanak a kapcsolatotokba, mert elég felnõttek vagytok ehhez a döntéshez. Minden jót nektek!
Szia!Hát szerintem mindenképp szülessen meg az a baba! Van rá lehetõségetek, akkor költözzetek el akár albérletbe, kezdjetek teljesen új életet a babával!Ha tényleg meg akarjátok tartani a babát, akkor ne hallgassatok senkire!hány évesek vagytok?
mutasd meg nekik ezt a videot: http://www.youtube.com/watch?v=6gIk2gIcAZY
Úgy, ha el tudjátok tartani és fel tudjátok nevelni. Mert ezt rájuk nem erõltethetitek. Ti hibáztatok, Nektek kell vállalni a felelõsséget!!! Attól is függ hány évesek vagytok, van-e munkátok, tanultok-e még....stb...? A kérdésbõl azt feltételezem, hogy még külön éltek, a leányzó a szüleivel. Így nyilván nehéz.
Ha eltudjátok tartani magatokat akkor nem kell õket meggyõzni.HA meg nincs munkátok, lakásotok, pénzetek akkor ne is akarjátok õket meggyõzni
21 éves és nem tud ellent mondani a szüleinek mert fél tõlük? Biztos vagy abban hogy érett az anyaságra?
Szia. Én 18 éves voltam, amikor terhes lettem. Terveztük a párommal, aki idõsebb volt, biztos állással, egzisztenciával. Nekem csak édesanyám él, aki nagyon-nagyon nem örült annak, hogy terhes lettem! Folyamatosan gyõzködött, hogy vetessem el! A testvérem még a szülés elõtti hetekben is mondogatta, hogy adjam örökbe!!! De persze, én akartam a babát, és megtartotam. Ma már 7 éves a lányom. :) Mindenki imádja! A nagyanyja egy napot sem bírna ki nélküle! :) Szóval, a szülök néha túlaggódják. Ha ti úgy érzitek, hogy képesek lesztek gondoskodni magatokról és a babáról, és megtartjátok, minden bizonnyal rendben lesz minden, és a nagyszülök is odalesznek a babáért. :) Sok sikert!
Ennyi idõsen már semmi közük a szülõknek hozzá, ha el tudod õket vinni és el tudod tartani. Talán meg is enyhülnek majd! Sõt, még örülni is fognak! Ne féljetek!!!! Jól döntöttetek!!!!
Dolgozol oké, de keresel annyit hogy eltudd tartani a barátnõd és a babát?
Sehogy. Ha elmultatok 18 évesek nincsen beleszólásuk, legfeljebb lelkiekben nehéz lesz hogy igy állnak hozzá. Bár egy meglátott kisunoka csodákra képes!:-))
A kérdező hozzászólása: Én 23 leszek a barátnõm meg 21. Én dolgozok már, bár nem a szakmámban egyenlõre, hanem a szüleimmel. Õ meg a szülés elõtt még befejezné a sulit. A szüleim azt mondták nem ellenzik, és biztos kiállnának mellettünk, de õ meg nagyon tart a szüleitõl:(
Üljetek le és gondoljátok át, hogy nagyobb segítség nélkül fel tudjátok-e nevelni. Ha anyagilag el tudjátok tartani, ha nem kell folyton nagyikra bízni a gyereket az élethelyzetetek miatt, és persze nagykorúak vagytok, akkor álljatok a saját lábatokra. A fent leírtak megléte nélkül gondoljátok át mégegyszer a dolgokat.
Attól függ, hogy hány évesek vagytok, befejeztétek-e már a sulit, van-e mibõl eltartani a babát, a barátnõd tud majd elmenni dolgozni ha nagyobb a gyerek... Bizonyára a szülõknek is vannak érveik, miért ne szülje meg. A te családod mit szól hozzá? Mert ha onnan kaptok segítséget, már könnyebb lenne. Nem mondom, hogy könnyû, de könnyebb. Egyébként meg a döntés kizárólag a barátnõdé, az õ teste és nem a szülõké.
Atyaúristen, én megnéztem ezt a videót... Szörnyû...

Hogyan lehetne könnyen teherbe esni?

Legjobb válasz: Sokat kell szexelni,és nem kell a babán görcsölni.

Sokat kell szexelni, és nem kell a babán görcsölni.
A legkönnyebben? :) )) SEXELJ! :) ))

Mi lehet az oka hogy 5 honapja nem esek teherbe és mindig pénél is együtt vagyok a párommal? Lehetne a nögyogyászomtöl kérni vizsgálatokat hogy miért nem esek teherbe? Vagy még korai lenne?

volt egy honapban 11 szer szeretkeztünk még sem jött össze a baba pedig fél idöben is voltunk együtt a menszeszem mindig 26 napra meg jön.általában minden honapban 6-10 szer együtt vagyunk még sem jön össze a baba.

Legjobb válasz: Nekünk 7 hónap után jött össze a baba ami sajnos elment,újabb 7 hónap volt a második most vagyok 20 hetes kismama.

Nekünk 7 hónap után jött össze a baba ami sajnos elment, újabb 7 hónap volt a második most vagyok 20 hetes kismama.
Nem az a lényeg, hogy hányszor vagytok együtt! Sõt, nem is szabad túzásba vinni mert gyengülhetnek a spermák. Pe környékén elég egy alkalom és 1 db. kiskatona a cél eléréséhez. Persze ez nem ilyen egyszerû. Mi már 3-4 éve próbálkozunk!!! Lassan elmehetsz a dokihoz, lehet hogy elkûld néhány vizsgálatra, habár ti még nem vagytok elkésve. Ne keseredj el. Rásegíthetsz E vitaminnal, folsavval, gyógyteákkal. Ne görcsölj, lazán álljatok a dologhoz. Hátha nincs szervi baj, csak egyszerûen így alakúlt. De az elsõ vizsgálatok között van a te hormonvizsgálatod és a párod spermavizsgálata, utánna jön a többi. Sok sikert!

Oligozoospermia (csökkent spermiumszám), mennyire súlyos? Esett valaki úgy teherbe, hogy a párjának ez volt a baja? Hogyan? Spontán vagy lombik? Mivel lehetne növelni a spermaszámot?

Az orvos el?ször m?tétet javasolt a férjemnek herevisszértágulat miatt (varikokele), közben lesz egy herebiopszia is, amib?l megnézik, hogy vannak e érett ondósejtek, és ha az eredmény jó lesz (ha nem akkor szerintük nem lehet apa :-( az után egyb?l a lombikot javasolták...

Legjobb válasz: 4 évig próbálkoztunk mire kiderült,hogy lassú és kevés a sperma.Gyógyteákat itattak vele,diétázott,gyógyszert is kapott rá.Már az 1. hónapban siker volt.Nem biztos,hogy a mûtét jó lenne.

4 évig próbálkoztunk mire kiderült, hogy lassú és kevés a sperma.Gyógyteákat itattak vele, diétázott, gyógyszert is kapott rá.Már az 1. hónapban siker volt.Nem biztos, hogy a mûtét jó lenne.
Mennyi a spermiumszàm ? Szerintem a mütètet meg kellene csinàlni mert lehet az okozza a csökkent spermium szàmot. A pàromat is mütöttèk èvekkel ezelôtt ès a sprmaszàmmal nincs problèma. Vitaminok (fer 14 , maca vibe stb.) segíthetnek ès sokszor Clostival is kezelik a csökkent spermiumszàmot.Hormon vizsgàlaton volt màr a pàrod ?
A kérdező hozzászólása: Hát értékelhetetlen lett a spermaképe. Most fogják megismételni a vizsgálatot. Ennyi volt a papíron: egy natív cseppben: 3-4 mozgó, 6-8 nem mozgõ spermium van. Hormonjai és genetikája rendben van. Remélem, hogy a mûtét után javulni fog a helyzet.
Az elôzö vagyok . Ez sajnos nagyon rossz eredmèny , de a mütèt biztosan segíteni fog valamennyit. A normàl spermium szàm legalàbb 40-50 milliò ès szàmít a mozgàs is. Nem tudom miòta szeretnètek babàt , de èn a helyetekben biztosan mennèk a lombikra.
mi történt veletek azóta? sikerült javítani a férjetek spermáin? vagy csak lombik segíthet? férjemnek is ez a baja :(

Már nagyon nagy teher nekem hogy 20 éves leszek, de még szűz vagyok. Egy prosti megoldás lehetne? Jelenleg nincs barátnőm, szóval csak ez jöhet szóba.

Legjobb válasz: Prostit nem ajánlanám, inkább szedj fel egy normális csajt. Járj társaságba, ismerkedj minél több emberrel, regisztrálj társkeresõ oldalakon, stb. ;)

Prostit nem ajánlanám, inkább szedj fel egy normális csajt. Járj társaságba, ismerkedj minél több emberrel, regisztrálj társkeresõ oldalakon, stb. ;)
A szépség viszonylagos.
A kérdező hozzászólása: ezzel én is így vagyok, nekem nem azért kell valaki mert szép
Az baromság, hogy ez nem megoldás, hisz ha maga a szüzességed a problémád forrása azt ugyan mindegy milyen csajnál de ha elveszted elmúlik. Teherként amúgy mire gondolsz? Arra, hogy szûz volnál 20évesen és ha összejönnél egy lánnyal akkor ott gond lenne, vagy valami más ok miatt? Mellesleg-sajnos én is hasonló cipõben járok, noha én még csak most lettem 19 de remélem az egyetemen találkozom valami rokonszenves nõnemûvel :P Szóval szerintem ha csak el akarod veszíteni akkor menj nyugodtan. Annyit még ezzel kapcsolatban, hogy a két 17éves csaj véleménye nem mérvadó, már akik leszóltak. Csajok szempontjából szerintem ez teljesen más, hisz legalábbis ezen életkorban (már 15-20 körül, késõbbrõl nem tudom) egy lánynak könnyebb fiút találni akár erre akár egy szimpla párkapcsolatra...szóval..
Attól, hogy lefekszel egy k.rvával még ugyanúgy szûz maradsz. Már amennyire szûznek lehet nevezni egy fiút... Az igazi tûzkeresztségen akkor fogsz átesni, ha azzal szexelsz, akit szeretsz és akkor az már szeretkezés lesz és nem szex. Mivel szexelni bárki tud, a 15 évesek is mostanában már. :)
"A kérdező hozzászólása: ezzel én is így vagyok, nekem nem azért kell valaki mert szép" Hanem miért? Mellesleg, szerintem te csak azt hiszed, hogy a problémád forrása a szüzességed. Mert ha nem lennél az, akkor mi változna?
A kérdező hozzászólása: "Hanem miért? Mellesleg, szerintem te csak azt hiszed, hogy a problémád forrása a szüzességed. Mert ha nem lennél az, akkor mi változna?" A szépség másodlagos, elsõsorban egy szerethetõ ember legyen, akiben megtalálom az igaz szerelmet, most akár kinézhet úgyis mint egy istennõ ha nem vagyok vele boldog, akkor nem ér semmit. Nem ha nem lennék szûz, akkor megszûnne ez a teher, most nem tudom elmagyarázni miért van ez a teher, de ha nem lennék szûz elmúlna.
ma 15:43 "A szépség másodlagos, elsõsorban egy szerethetõ ember legyen, akiben megtalálom az igaz szerelmet, most akár kinézhet úgyis mint egy istennõ ha nem vagyok vele boldog, akkor nem ér semmit." Értem. "Nem ha nem lennék szûz, akkor megszûnne ez a teher, most nem tudom elmagyarázni miért van ez a teher, de ha nem lennék szûz elmúlna." Ezt meg nem hiszem el. Honnan ered ez a teher? Te támasztod saját magad felé?
Ne hagyd, hogy az ilyen elvarázsolt emberek, akik rószaszín szemüvegen keresztül nézik a világot, beléd tuszkolják a hülyeségeiket. Értem ezalatt ezeket a dumákat: "Prostit nem ajánlanám, inkább szedj fel egy normális csajt.", "Olyannal szexelj, akit te is szeretsz." stb. Te életed, te döntésed.
A kérdező hozzászólása: am sem hiszek az ilyen baromságban h várj míg az igazival veszted el. ;) most attól miért lenne jobb? Ha el akarom veszíteni mindenképp, arra jó egy prosti is. :)
Kérdezõ te mekkora egy szánalmas p*cs vagy xD Majd ha 30 évesen is ez a szitu akkor oké menj k*rvához na de 20 évesen???Nem vagy normális az tuti!Én is 20 vagyok még szûz de nem siránkozom ezen hanem próbálok ismerkedni és majd összejön!Gondolkozzál már ha lesz egy barátnõd és megkérdezi hogy volt neked az elsõ akkor mit mondasz hogy elmentél egy prostihoz?Ha normális akkor képenröhög és azonnal dob de meg is érdemelnéd!Persze ha ez kell neked és már így eldöntötted ezt akkor csináld azt amit jónak látsz!
Az a gond ezzel a szüzesség dologgal, noha nem vetette fel ezt problémaként a kérdezõ, hogy a legtöbb lány(tisztelet a kivételnek) elvárja a párjától, hogy teljesítsen az ágyban és szerintem ezt magyarázza pl. az is, hogy a legtöbb fiatal lány/nõ idõsebb-tapasztaltabb párt keres(ismét tisztelet a kivételnek). Na már most ha te 20+ éves fejjel neki mész a nagyvilágnak, hogy becsajozol aztán mikor oda kerülsz, hogy szex és "hát öö izé én még szûz vagyok" lehet nem dob ki a csaj de ilyenkor sajnos manapság már ez "természetes".
Ha emiatt kidob a nõ, akkor jobb is, hogy hamar kiderül a jelleme.
A kérdező hozzászólása: Már 20éves leszek és szûz vagyok, most soha nem lehet tudni, ha most nem teszem meg, akkor benne van az is hogy 30évesen is szûz leszek, már így is annyira zavar, hát akkor hogy zavarna? Amúgy te fiú vagy? Téged hogyhogy nem zavar hogy szûz vagy? Elég rossz ezzel a gondolattal élni szerintem... Ha belegondolsz az összes csaj elveszíti 20éves korára a szüzességét, max olyanok nem akik nem kellenek senkinek, de az ritka... Ha meg lesz egy barátnõm nyilván nem kötöm az orrára hogy prostival vesztettem el... Amúgy sem most azonnal akarok prostihoz menni, hanem ha több szabad idõm lesz.
ma 17:18 "Már 20éves leszek és szûz vagyok, most soha nem lehet tudni, ha most nem teszem meg, akkor benne van az is hogy 30évesen is szûz leszek, már így is annyira zavar, hát akkor hogy zavarna?" Ja, de még 30 évesen is ott lesz a lehetõség, hogy ha annyira hajt a vágy, akkor elmehetsz egy hivatásoshoz. Mellesleg, az írásodból nekem úgy jön le, hogy nem vagy te abban 100 %-ig biztos, hogy akarod ezt. "Amúgy te fiú vagy?" Igen. "Téged hogyhogy nem zavar hogy szûz vagy? Elég rossz ezzel a gondolattal élni szerintem..." Egészen egyszerûen nem így fogom fel. Nem azon van a hansúly, hogy "jajj, szûz vagyok". Természetesen, hiányzik, hogy egy lánnyal úgy is együtt legyek, de maga a lány ölelése, szeretete hiányzik. Az azzal járó boldogság, nem pedig a technikai része a dolognak. Boldogásgot meg prostituált úgysem tudna adni. "Ha meg lesz egy barátnõm nyilván nem kötöm az orrára hogy prostival vesztettem el..." A dolog mindig akkor derülnek ki, amikor a legjobban nem kellene, hogy kiderüljenek. És nekem sem kellene olyan nõ, aki fizetett azért, hogy elveszíthesse a szüzességét. Amúgy meg: nem tartom tisztességesnek eltitkolni a saját leendõ párom elõl a dolgokat. Tehát ha szeret, szeressen azért, aki vagyok, a múltammal együtt, vagy sehogy. "Amúgy sem most azonnal akarok prostihoz menni, hanem ha több szabad idõm lesz." Ha több szabadidõd lesz majd, akkor udvarolhatnál akár lányoknak is.
A kérdező hozzászólása: "Mellesleg, az írásodból nekem úgy jön le, hogy nem vagy te abban 100 %-ig biztos, hogy akarod ezt." Igen mert nyilván szerelemre van szükségem, nem csak d.gásra, de ezzel a dologgal így egy-kettõre elveszíthetném. "Egészen egyszerûen nem így fogom fel. Nem azon van a hansúly, hogy "jajj, szûz vagyok". Természetesen, hiányzik, hogy egy lánnyal úgy is együtt legyek, de maga a lány ölelése, szeretete hiányzik. Az azzal járó boldogság, nem pedig a technikai része a dolognak. Boldogásgot meg prostituált úgysem tudna adni." Nekem is hiányzik nagyon, sajnos nem sok embert engedek közel magamhoz, meg akit megkaphatnék az nem kell. Pedig nincsenek nagy igényeim, nem kell hogy egy nagyon szép csaj legyen. "A dolog mindig akkor derülnek ki, amikor a legjobban nem kellene, hogy kiderüljenek. És nekem sem kellene olyan nõ, aki fizetett azért, hogy elveszíthesse a szüzességét." Jó de ez akkor sem derülne ki sehogy, mellesleg egy csaj könnyedén talál egy párt, egy fiúnak sokkal nehezebb... "Amúgy meg: nem tartom tisztességesnek eltitkolni a saját leendõ párom elõl a dolgokat. Tehát ha szeret, szeressen azért, aki vagyok, a múltammal együtt, vagy sehogy." Én amit nem tartom jó ötletnek h elmondjam valakinek, azt nem is mondom el senkinek, vannak saját dolgai az embernek... "Ha több szabadidõd lesz majd, akkor udvarolhatnál akár lányoknak is." Megpróbáltam már nem egyszer, olyannak meg nem fogok udvarolni aki iránt semmit nem érzek.
Ha ez teher számodra, komplexusokat okoz, akkor lehet, hogy még segíthet is, nagyobb lesz az nbizalmad, kicsit összeszeded magad és máris jobb leszel a nõknél.
Az a baj, hogy ma már trend lett abból, hogy kötelezõ mindenkinek tízen-akárhány évesen kefélnie, emiatt boldog-boldogtalan görcsösen próbál összefeküdni fûvel-fával, hogy meglegyen. Emiatt sok huszonéves depresszióba esik, ha még nem esett át az egészen. Pedig nem kéne. Nem lesz semmi halálos betegséged ha kicsit tovább várakozol, ellenben a prostitól összeszedhetsz millió féle STD-t. Könyörgöm, ne ragaszkodjunk már annyira szolgaian a hülyébbnél-hülyébb divatokhoz.
A kérdező hozzászólása: nincs semmi extra igényem, sõt azt mondják nem is a legszebb lányok tetszenek nekem, csak olyat fogok ki, akinek más kell. Képzeld egy szép csajt dobtam egy ilyen miatt... Személyeskedést meg mellõzd...
Itt nyavalyogsz ahelyett hogy normális ember módjára élnél. Ha nem lennének extra igényeid, akkor lenne olyan aki szeretne téged. Gondolom nem lehetsz helyes ha már 20évesen még nem jött össze -_- pff. 17/L
Nem jelentene megoldást.
Ahhoz hogy elveszítsd a szüzességed arra elég a prosti.Viszont az igazi az amikor olyannal veszíted el a szüzességed akit szeretsz és aki iránt érzel is valamit. De persze esti bulikban is el tudod veszteni a szüzességed egy átmulatott éjszakában.Annak is van varázsa de nem az igazi.Bár valakinek bejön.Ja és ne parázz!!Nem éri meg.Ha el kell h veszítsd el is fogod veszíteni.
Miért sietsz?
A kérdező hozzászólása: csak az a gond h nekem olyanok jönnek be, akiknek én nem jövök be. Egy ilyen csajért dobtam egy olyat akivel összejöhettem volna... Am nem sietek, eddig nem is foglalkoztam vele, de ez már egyre nagyobb teher. :/
simán.... nemnagycucc, és õ legalább érti a dolgát :P lehet fájni fog egy 20 asba a dolog, de sztem megéri.... én még nem voltam hivatásosnál (nem utcai!!!!!) de aztmondják nagyon tudnak valamit :P tervezem meglátogatásukat a közeljövõben én is...csupán brahiból...:P :D 20/F
A kérdező hozzászólása: hát akkor majd elmegyek szerintem egyhez, annyit megér h ne legyen ez többé teher nekem. Valami festett vörös hajú lesz a választott, szép kerek fenékkel.
Csak sajnálni tudlak ha neked ez teher és nem tudod kivárni... Egy k*rva jóhogy érti a dolgát, az a munkája.. Remélem valami fertõzést is kapsz bónuszként mellé! 17 éves (szûz) lány
A kérdező hozzászólása: te ezt nem értheted. Már 20éves leszek, és fiú vagyok nem csaj. Eddig nem érdekelt, de most egyre nagyobb teher. Fõleg mert már ennyi idõs vagyok, és belátható idõn belül nem is tom kivel elveszíteni, mivel nekem olyanok kellenek, akinek én nem kellek.
A kérdező hozzászólása: ja még annyit h vágynék is valakire, csak rá, senki másra, csak õ nem lehet az enyém na dehát ez van.
én is most leszek 20éves szûz vagyok nem egyszer megfordult a fejemben hogy elmegyek 1 hivatásoshoz de inkább kihagytam nem így szeretném elveszíteni de neked kell tudni hogy mit akarsz, ha úgy érzed hogy neked ez kell akkor menj :)
A kérdező hozzászólása: nekem már mind1 csak elveszítsem, és akkor a teher se lenne ekkora. Én am sem hiszek az ilyenekben h jobb elveszíteni egy olyannal akit szeretek. Szóval a prosti nekem erre megfelelne.
08:03: 17 éves szûz lányként abban reménykedsz, hogy a srác elkap valamit? Nem írom le, hogy mit gondolok rólad, mert sokat kellene csillagozni a trágárságszûrõ miatt.
8 válaszból csak nyolcadjára írod le hogy teher. Én is 20 évesen vesztettem el és nem kellett addig a napig sem a hierarchiában való túlélésért küzdenem. Egyszerûen adj lejjebb az igényeidbõl. Kb. 17-18 éves koromig én is csak a csajok 10-20%-át, az igazi topmodell kinézetûeket vettem észre és nem is történt semmi. Az meg mi hogy jelenleg nincs barátnõd, úgyhogy csak olyan csaj jöhet számításba? Olyan korban vagy, hogyha megismerkedsz egy korodbeli lánnyal, akkor vele 1-2 héten belül is lefeküdhettek simán és ehhez sem kell alfahímnek lenni.
A kérdező hozzászólása: jó de jelenleg úgy tûnik h még 20éves korom után is szûz leszek, és teher de nemtom elmagyarázni miért. Am a top modell csajok pont h nem jönnek be, nem nagyok az igényeim, csak akik iránt éreznék valamit, azoknak nem kellek.
Ha úgy érzed akkor tedd meg.Szerintem nincs benne semmi, ha egy olyan lányhoz mész.De mindenképp használj gumit!
A kérdező hozzászólása: hát legalább valaki megért. :) gumit mindenképp használok majd.
Ha úgy érzed, ez valamennyi tapasztalatot adna és növelné az önbizalmad, meg pénzed is van rá, akkor miért ne tehetnéd meg? Csak tényleg használj gumit, nehogy elkapj valamit. Maximum ha lesz késõbb egy barátnõd, akkor nem kell az elsõ randin eldicsekedni, hogy hol vesztetted el a szüzességed. :)
A kérdező hozzászólása: ezt nem is terveztem, lehet nem is dicsekednék neki el vele :)
22:27 Ott a pont:) 16:49 voltam:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!