Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne orr- (15 db)

Az orrom "mögött" reggelente zsíros szerintem, vagy valami furcsa izé, az mi és hogy lehetne ellene tenni? Ja és fénylik az orrom, ezt hogy lehet "megelőzni"?

Legjobb válasz: Sehogy.Serdülsz.Lehet kapni olyan krémeket amik a T zónát mattítják a többit pedig hidratáják.=(T zóna:homlok,orr,áll)Avonban a neve valami Balance,zöld tégelyes,Vichytõl van a Dermablend termékcsalád és mindegyik nagy márka készít ilyen vegyes bõrtípusra krémeket.Nekem csak szülés óta nem zsírosodika bõröm.

Sehogy.Serdülsz.Lehet kapni olyan krémeket amik a T zónát mattítják a többit pedig hidratáják.=(T zóna:homlok, orr, áll)Avonban a neve valami Balance, zöld tégelyes, Vichytõl van a Dermablend termékcsalád és mindegyik nagy márka készít ilyen vegyes bõrtípusra krémeket.Nekem csak szülés óta nem zsírosodika bõröm.
Kozmetikus szerint nem érdemes szárítani a bõrt, mert az csak még több faggyútermelésre ösztönzi.Megfelelõen kell hidratálni.Amúgy az én kozmetikusom mindig kevert nekem a bõrömnek megfelelõ kérmet.Kérd ki egy kozmetikus tanácsát.
nekem ha sima vízzel mosom az arcom egybõl kiszárad de nagyon csúnyán..:( ha kenem valami krémmel akkor meg zsíros... Már nem tudom mit kenjek rá, vagy mit csináljak vele.:(
nekem is mindig csillog az egész orrom, és semmi sem használ :S
nagyon zsíros a bõröd. Lehet kapni rossmanban pl. zsírtalanító kenõcsöket. Vagy reggel-este most meg az arcodat sima szappannal, sz szárítja a bõrt
Zsíros a bõröd, kamaszodsz, emiatt erõsebb a bõr faggyútermelése. Minden reggel és este alaposan mosd meg szappannal és vízzel a pofid, különös tekintettel erre a területre. Lehet kapni illatszerboltokban kifejezetten kamaszoknak készült arcápoló szereket, nem is annyira vészes az áruk. :) Alapozót, korrektort ne használj, vagy csak ritkán, mert ezek is okozhatnak zsíros, pattanásos, problémás bõrt. 26/L
Ezt nem más kateg.ba kellett volna?
A kérdező hozzászólása: :D akkor egy csukában vagyunk xdxd
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: dde hátha a tinik tudnak valamit errõl, mert egy korban vagyunk xdxd

Ahogy látom kicsit széles az orrom. Sminkkel hogy lehetne keskenyíteni?

Legjobb válasz: Sötétebb púderrel kontúrozz az orrod két oldalán, valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=vMhQOCBYxrs

Sötétebb púderrel kontúrozz az orrod két oldalán, valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=vMhQOCBYxrs

Az orrom tele van kis feketés pöttyökkel, miteszerekkel. Hogyan lehetne őket eltávolítsni?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Menj el kozmetikushoz, õ szakszerûen eltávolítja. Te ne nyomkodd, mert csak felsérted a bõrt, és ronda sebes lesz az orrod.

Menj el kozmetikushoz, õ szakszerûen eltávolítja. Te ne nyomkodd, mert csak felsérted a bõrt, és ronda sebes lesz az orrod.
Az orrodból eltávolíthatod.Gõzöld vagy borogasd elõtte 10 percig.Utánna óvatosan kezd el kinyomkodni, ami itt a legfontosabb, hogy utánna kend be fertõtlenítõ, összehúzó termékkel.Ecsetelõket is használhatsz.


Kb.2hete köhögök és folyik az orrom. Aminek következtében bedugult 3napja a fülem. Hogyan lehetne erre otthon vmi gyogymodot alkalmazáni v h mit tehetnék, mitöl mulhatna el?

Legjobb válasz: Menjél el fül-orr gégészetre, lehet ki kell mosni a füledet, mert a köhögéstõl a belsõ fülben felgyülemelhetett és bekövesedett a fülzsír, ettõl dugult be. Ne halogasd.Oda nem kell még beutaló sem.

Menjél el fül-orr gégészetre, lehet ki kell mosni a füledet, mert a köhögéstõl a belsõ fülben felgyülemelhetett és bekövesedett a fülzsír, ettõl dugult be. Ne halogasd.Oda nem kell még beutaló sem.

Hogyan lehetne egy orrán direkt lyukas cipőt olyanná alakítani, ami többé nem lyukas?

Sziasztok, normális válaszokat várok, és hogy a cipő az átalakítás után jól nézzen ki:) Tehát hogy a lábbujjaknál zárt legyen

A piciségem miatt kisebbségi komplexusom van már kisiskolás korom óta, de főleg középsulis korom óta, így hogyan lehetne barátnőm, ha ráadásul nyominak is csúfoltak már vagy épp az orrom miatt piszkáltak, mert nagy a lányok?

Többnyire lányok piszkáltak, csúfoltak ráadásul nem is fiúk. Volt, aki szerint ez egy teszt, hogy tökös vagyok-e visszapofázni, de szerintem ezek a csajozómesterek már mindenben a tesztet látják. Pedig vannak lányok, akiknek csak a külső a lényeg, hogy a barátnők előtt villoghassank a helyes, magas, adonisz pasijukkal, ami én sajnos soem lehettem. Részben ősök miatt, részben anyagiak, szegénység miatt. Mi sosem tehettük meg, hogy úgy éljünk, olyan tömegnövelős étrenden, így ezért is vagyok nem csak nagyon alacsony, amit inkább ősöknek köszönhetek, hanem nagyon sovány is, alig 50 kiló, míg rendes étrend mellett szerintem eg ynormál 60kiló meglehetnék, bár még akkor is tartok tőle, hogy az arcszerkezetem miatt nem kellenék továbbra sem a lányoknak, mintha minden lány csak a bokszzsákot látná bennem, talán az is az ok, hogy jó fiús kisugárzásom van sokak szerint, meg hát nem is vagoyk egy nagy darab állat, mondjuk egy szőrös nagy darabb 100kilós srácban az erőszakoló állatot látják a csajok, annak nem mernének beszólni, nekem meg kisfiús kinézetű, rendes fiúként meg persze, sőt még meg is akart már verni nem egy csaj, részeg állapotban legalábbis. Fogalmam sincs miért váltom ezt a sok negatív dolgot ki bennük, nem is ártottam nekik. Volt olyan nem si egyszer, hogy tök ismeretlen csajok megláttak és csak úgy kinevettek meg beszólogattak. Igaz egy lánynak már tuti bejöttem egyszer életemben, de sajnos azóta sem tudok semmi biztosat, hogy tetszettem volna más lánynak. Néha voltak jelek, de semmi biztos. Mostanság meg főleg katasztrófa, mintha csak süllyednék lefelé még inkább, már úgy bennem van a sok bántás, sérelem, hogy én egy csúnya, ksi nyomi senkinek lettem elkönyvelve, már a külsőm miatt is, hogy minden lány csak magas meg nagy tömegű sráccal akar járni, hogy teljesen depressziós lettem, pénzem meg továbbra sincs jobb életre, pedig higgyjéte el, én örömmel kondiznék meg zabálnék, de a semmiből nem tudok mit kezdeni magammal. Aki meg nem ért hozzá az könnyen ugat, hogy csak gyúrni kell és kész, hiába van két súlyzó ez nem így működik, a tömegnöveléshez pont nem jó az otthoni edzés, bár szerintem engem akkor is lenéznéke, ha ki lennék gyúrva, akkor meg a pofámba miatt csezsegetnének, ahogy megy ma is, például facebooon csak az arcom látszódik, mégsem kapkodnak értem a lányok, sőt már ott is megkaptam, hogy ronda vagyok és ne is merjek ráírni többet a lányra. Nem épp kedves stílusban, bár többnyire válaszra sem méltatnak, vagy tiltanak, egy egyszerű szia, szeretnék megismerkedni veled szöveg után is. Nem értem, miért nem jó, ha egy fiú kedves és jófej, miért kell bunkónak, rosszank, állatiasank és nagy darabnak meg magasnak lennie, hogy a lányok emberszámba vegyék, ez olyan elkeserítő.

Legjobb válasz: Legyél zsoké! A lányok imádják a lovakat.

Legyél zsoké! A lányok imádják a lovakat.
Mi a piciség? Hány centi magas vagy?
Mennyire vagy kicsi? nem kuldsz egy kepet, en szeretnelek latni. Ne felj , nem gunyollak ki .:) 14/L
Hàt mütèt nèlkül sehogy. A smink meg erre annyit èr mint halotnak a csòk.
néhányszor verd orrba magad egy lapáttal.. az nem mûtét. amúgy sehogy. Mondjuk tizenéves létedre gondolom, tanultál biológiát, ahol valszeg azt is tanítják, hogy ha van egy csont, ami oda nõtt, ott is marad, amíg le nem vágják, vagy törik.
sminkkel lehet rajta javítani szerintem.
tuti jo rá a smink, ki kell hangsúlyozni a szemed, és gondolom árnyékolni is lehetne úgy itt ott hogy ne az orrod legyen amit elõször észrevesznek, emelett valószinünek tartom, h teljesen rendben van az arcod és szép
szia en kuldok neked 1 linket , sk-ban egy bemondono , szerintem iszonyu nagy orra van , a kepeken nem lehet anyira latni mert jo a smink rajat , .. szerintem nezzd meg http://4.bp.blogspot.com/_bQY56Uy2fEg/TPfMua9F6ZI/AAAAAAAAE2.. http://img.topky.sk/183254.jpg http://diva.aktuality.sk/fotogaleria/22023/adela-banasova-st.. na es kabe igy nezz ki oldalt :http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d8/Adela_Ban.. na es ilyenkor mondom azt a jo smink csodakara kepese , a rossz az meg torzit
... ráadásul én pl. szeretem, ha egy nõnek karakteres orra van. A barbie-arcú nõket meg ki nem állhatom. Talán nem vagyok ezzel egyedül.

Hogy lehetne kilyukasztani a bika orrát?

Legjobb válasz: sehogy mivel tilos. Állatkínzás

sehogy mivel tilos. Állatkínzás
Próbáld ki magadon és majd megtudod! Még belegondolni is borzasztó.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom kilyukasztani egyébként is csak fejõs teheneim vannak csak érdekelt hogy csinálják mert már pár olyan állatot láttam képrõl.
régen csinálták, mert azzalmeg lehetett fogni az állatot, mert rohadtul fájt nekiha megrángatták
A kérdező hozzászólása: http://www.allattartas.hu/termeklap/szarvasmarha/bika-vezete.. de itt is van fogó hozzá..vagy ez orrfogóhoz van?de nem hiszem mert azt csak szét kell húzni..
Barmok ... regen sem lyukasztottak...... orrfogoval csinaltak kedves utolsonak igaza van . De ha neked teheneid vannak akkor valaki nagyon gyorsan hivja az allat vedelmiseket!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A teheneimet igenis nagyon jól tartom!Ugyhogy nem kell belekötni ezt csak kérdeztem...

Hogyan lehetne egy 3-4 éves kislányt megtanítani orrot fújni?

Legjobb válasz: Jó kérdés, nálunk sem megy. Hála Isten sokat nem volt idõnk gyakorolni, nem volt annyit beteg, viszont a porszívó orrszívó már nagy barátunk (tényleg, szereti), úgyhogy nem is akarja megtanulni hogy kell kifújni. Bocs az off-ért.

Jó kérdés, nálunk sem megy. Hála Isten sokat nem volt idõnk gyakorolni, nem volt annyit beteg, viszont a porszívó orrszívó már nagy barátunk (tényleg, szereti), úgyhogy nem is akarja megtanulni hogy kell kifújni. Bocs az off-ért.
Hú én már kb. másfél évesen megtanítottam neki, egy ideig eltartott, ha jól emlékszem odatettem a zsepit és mondtam hogy fújjon jó nagyot az orrával, na persze mindig csak szívta, el tartott egy ideig de aztán rájött :) szerintem egy nagyobb kisgyerek hamarabb megérti hogy kell!
Enyém már2 évesen tudott orrot fújni, aztán 3 évesen egy idõre elfelejtette (ne kérdezd, hogy csinálta, de vagy fél évig nem ment neki). Aztán megtanítottam. Gurigáztam kis vattagolyókat és egy hosszú tálca egyik végére tettem azokat. Az volt a feladat, hogy a tálca egyik végébõl a másik végébe (hosszú irányba) fújja át a vattagolyókat az orrlyukával. Ez a játék tetszett is neki és az orron fújás is újra megy végre :)
3.vagyok Egyébként oké az orrszívó porszívó, de ha az oviban szükség van orrfújásra, azért nem árt, ha tudja a gyerek. Szerencsére az enyém is ritkán orrfolyós (talán ezért is felejtette el az orrfújást egy idõre).
Háromévesem se tudja kifújnni. A száján fújja, de közben a hangot is adja hozzá, ahogy kell, és mivel a pzs-tõl nem látszik az egész mûvelet, a külsõ személelõ számára megtévesztésig olyan, mintha kifújta volna az orrát :) Azt mondják, gyertyával kell gyakorolni, úgy, hogy a gyertyát fújja el az orrával. Nagyon vigyázva persze, és csak Anya foghatja a gyertyát. Frufrut eltûzni. Még nem ültettem át az elméletet a gyakorlatba, de ezt fogom tenni.
A 3. válaszoló módszerével tanítottam meg neki, csak ping pong labdával, ez nem tûz és talán könnyebben gurul, így hamarabb van sikerélménye a gyereknek. Nekünk nagyon hamar ment.

Ha van egy pasim aki nagyon fenn hordja az orrát illetve nagyon irányítós típus azt hogyan lehetne kicsit megváltoztatni jó irányba? Tapasztalatok?

1 éve és lassan 2 hónapja vagyunk együtt de napról napra rosszabb,elhagyni pedig mégsem akarom mert reményt látok még benne... :/ Azt felejtsétek el hogy leülni és megbeszélni a dolgokat mert nem lehet! Próbáltam már vele elég sokszor de csak hatalmas vita,kiabálás és harag kerekedett ki. Ezt elakarom kerülni. Nem igazán az a személyiség aki végig hallgat és nem fújná a saját verzióját...

Legjobb válasz: Sehogy.Csak szívni fogsz mellette hosszú távon, úgyhogy jól fontold meg, hogy megéri-e. Kutyából nem lesz SOHA szalonna.

Sehogy.Csak szívni fogsz mellette hosszú távon, úgyhogy jól fontold meg, hogy megéri-e. Kutyából nem lesz SOHA szalonna.
A férfiak nem változnak, hanem felfedik magukat. De hát látod, hogy te se bírsz letenni arról, hogy megváltoztasd, õ miért tenne le arról, hogy olyan, amilyen? Látod, hogy ez egy tükör helyzet?
A kérdező hozzászólása: Azért nem erre gondoltam... Én úgy gondoltam hogy ha nem is szavakkal de valahogy tettekkel hatni rá. Mióta sajnos anyagilag a családjával együtt nagyon rosszul állnak, tartósan munkanélküliek, albérletben laknak azóta változott meg ilyenre, egyébként meg nem volt ilyen. Meg úgy érzem egy-két haverja kicsit rosszba viszik.
Atyaég... Te magad írtad, hogy megbeszélni nem lehet ezt vele. Akkor mégis milyen válaszokat vársz?! Térdelj le elé, pislogj nagy ártatlan szemekkel, az biztos meghatja majd. Te kérdezted a tapasztalatokat. Hát az én tapasztalatom az, hogy az ilyen ember nem változik. Ha annyira szeretne, annak hatására már egy év alatt javulhatott volna a helyzet. De nem. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Biztos vagyok benne hogy másképpen is meglehet oldani, biztosan nem én vagyok az egyedüli ember aki ilyen cipõben jár vagy járt?! Mindenre létezik megoldás. Csak van hogy nehéz rájönni.
Erre nincs megoldás. Vagy elviseled, vagy szakítasz vele. Ezt neked kell eldöntened.
A kérdező hozzászólása: Más megoldás az erõszakon kívül? :D
Kell neki adni két akkor pofont, hogy olyan házba is csengessenek neki, ahol még csak az alapot ássák.
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom miért vártam pozitív válaszokat. Hát nem hiszem hogy a rúgás vagy bármi ilyen módszer megoldás lenne, okos ötlet mondhatom... Tudom hogy kutyából nem lesz szalonna... Nem mondom hogy én tökéletes lennék viselkedésügyileg mert eléggé türelmetlen típusú vagyok illetve hamar felkapom a vizet dolgokon.
rúgd meg a tökít az segít neki
"Azt felejtsétek el hogy leülni és megbeszélni a dolgokat mert nem lehet!" Milyen reményt látsz még ebben?:D
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen abban bízok valahogy a lehetetlenben hogy majd ha egyszer talpra tudnak állni anyagilag és nem a párom fogja eltartani az anyját és a kishúgát abból a kevésbõl amit kap szoc. segélyt, illetve eltud majd mert lesz mibõl költözni tõlük akkor nem lesz ennyire ingerült és minden vissza megy a régi kerékvágásba vagy is gond mentes napjai lesznek. Ezért tartok még ki mellette mert nem volt ilyen, de tudom miért lett ilyen amilyen most és tudom hogy csak egy normális munkahely kéne neki is, az anyjának is (akinek esze ágába sincs sajnos dolgozni), illetve egy kis erõ hogy ott hagyja õket és más nem is kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!