Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne lépni a (13 db)

Hogy lehetne a lehetõ legromantikusabban, és édesen meg lepni egy lányt? Tippeket kérek!

Legjobb válasz: Süss neki sütit, az szó szerint édes. :3

Süss neki sütit, az szó szerint édes. :3
Elõször gondold végig, hogy megéri e, és ha igen akkor mennyit ér meg.
Hat en egyszer megalltam a lany haza elott es a kocsibol szolt a zene es franciaul szerenadoztam neki. :) ) ha neked is jo a hangod bejatszhatod :D ez a lany franciaul tanul es elolvadt a produkciotol :) )
Énekelj egy dalt a passengertõl vagy ed sheerantól. :) Vidd el vacsorázni. Gondolkozz.


próbáld meg ezzel:http://www.malwarebytes.org/ az ingyenes verziót töltsd le és csinálj teljes ellenkörzést.

Attól hogy nincs a gépben RAM, még a biosba be lehetne lépni?

Ram és billentyűzetem nincs még a géphez, de amikor dvi-n keresztül a monitorhoz kötöm azt írja hogy nincs összekötve és power saver mode-ba kapcsol egyből.

Legjobb válasz: Nem, RAM nélkül nem indul el!

Nem, RAM nélkül nem indul el!
még ha be is lehetne hozni a bios setupot, mivel, ha nincs billentyûzet? és minek is? a montitorról meg annyit, hogy bekapcsolod a gépet, vársz egy kicsit, és elvileg pár másodperc múlva bejön a kép. ha nem, akkor az gáz
billentyûzet nehéz lesz:D kivétel persze ha érintõs monitorod van :D
Ha már be van kapcsolva a System Bios Cacheable, akkor nem. De egy egyszerû kérdés: mi a fenének kell bekapcsolni RAM és bill. nélkül a gépet??? Mi van a Bios-ban ami annyira fontos???
A kérdező hozzászólása: Semmi, es nem a bios a lenyeg hanem hogy mukodik-e a gepem jelenlegi allapotaban vagy nem. Bekapcsol, de a monitor semmit nem mutat csak annyit ir hogy nincs osszekotve a geppel. Ezek szerint (remelhetoleg) a memoriat hianyolja es azert nem megy.
Kérj kölcsön egy RAM-ot. Ha bekapcsol, akk mükszik...
szóval: nekem az N560GTX-Ti HAWK kártyámhoz volt eredetileg egy DVI>D-SUB átalakító, amit használtam is, és a gép kikapcsolt állapotában is "látta" a monitor, hogy csatlakoztatva van. aztán az eltûnt, és nemrég vettem helyette valami olcsó Gembird átalakítót, ami még ugyanúgy is néz ki (de belül gondolom valami máshogy van összekötve, vagy mi. kikísérleteztem: ha a 10-es tû a 4-essel, vagy a csatlakozót körülvevõ érintkezõvel bezár egy áramkört, akkor tûnik el a monitoron a felirat), és amíg nem jelenik meg a BIOS logo, addig azt írja, hogy check the signal cable (ha veled is ez van, akkor ram nélkül továbbra is ezt írja a monitor)

Hogyan lehetne kapcsolatba lépni a földönkívüliekkel?

Tisztában vagyok azzal, hogy több komolytalan válasz fog érkezni, mint komoly, akkor legalább tényleg szellemes legyen, jó? Aki meg megpróbál komolyan válaszolni annak díjazom a széleslátókör?ségét! :-)

Legjobb válasz: Ha veled akarnak beszelni szerintem gondolatban menne vegre ez a parbeszed.

M Z/X! Jelentkezz!
azok a hajlógatós, szomorú, balf*aszok nem azok?
Ha veled akarnak beszelni szerintem gondolatban menne vegre ez a parbeszed.
Vegyél egy földet, kerítsd be és ne engedj be senkit. Mindenki, aki kint marad, az földönkívüli lesz.
Legegyszerûbb: Beiratkozol prog mat. szakra. Ha ez nem elég: - Star Trek találkozó - Jedi harcos képzõ - Galaxis útikalauz stopposoknak Ha ez sem elég: - Jelentkezel a NASA-nál. Honnan tudod amúgy, hogy a földönkívüliek kapcsolatba akarnak-e lépni veled? Lehet hogy nem is felelsz meg a kísérleteikhez.
Kérdezd Tom Cruise-t :)
én nem hiszek az ilyenekbe.. bocs nem tudok így segíteni :D
Kimész az ûrbe...
Ouija ( lehet rosszul írom ) táblával, gondolatátvitellel, sajnos mást nem tudok, de engem is érdekel a dolog. Vannak híres leszállóhelyek Magyarországon is, tervezem, hogy ellátogatok oda, hátha. Ellenben, ha repülõ csészealjakat szeretnél látni, vegyél egy jó teleszkópot, és nézd az Orion ködöt. Ott gyakran látni ilyesmit. Egyik haverom már vagy 20 éve foglalkozik földönkívüliekkel, mondta hogy õ már látott földönkívülit testközelbõl, de nem kérdeztem meg, hogy hogyan, mert akkoriban még inkább a szellemek érdekeltek. Aztán rájöttem, hogy összefügg a kettõ bizonyos szinten.
A kérdező hozzászólása: Köszi ! :) ))
"Há még egy szálát a szádbá veszell, elmegyek éhted!!!!!"
bocs de nem vagyok képes ilyeneke hinni.max kérdez meg egy ufót XD
Ha építessz egy fa.sza ûrhajót. Nincsenek olyan ûrhajóink, amivel ki lehetne jutni a naprendszerbõl. Ha türelmes vagy várjál rájuk. Türelem rózsát terem.
Mi nem vagy csak nehezen. Õk ha akarna akkor igen de ez rossz nagyon. Engem már vittek el.
ha jól tudsz angolul akkor írd be a youtubeba hogy Bashar. egy fickó közvetíti telepatikusan. írjál rám ha megnézted
énnem hsizek bennük szal... nem tok segitesi sorry
Vegyél be egy héten keresztül minden nap 10-kor és 16-kor egy tablettát, az utolsó két napon 10-kor kettõt vegyél be. Az utolsó nap másnapján korán hajnalban indulj el a legközelebbi határ felé, útközben vegyél legalább 2millió Forintért egy esõkabátot, aztán menj fel a legközelebbi dombra, tegyél fel a fejedre egy alufólával bélelt sapkát, valamint az arcod elé is tegyél egy vastag darabot, aztán várj a jelre
Utolsó vagyok. Ha érdekel a jel: http://ancientx.com/images/boas.gif
Hallottad Antonio Villas Boas történetét? Hipnózis alatt vissza tudott emlékezni egy feliratra amit az elrablói ûrhajójában látott. (ami 100 százalék h földönkivülil nyelven lett irva) Ezt a jelet "meg kéne nagyban csinálni" és kivilágitani egy olyan helyen ahol gyakoriak az UFO észlelések, pl.Roswell (hogy észrevegyék a földönkivöliek.) Innentõl már folyékonyan menne tovább... De ha sikerülne is, úgyse adnák a köznép tudomására...
nem tudom
Ha akarnak valamit úgyis felkeresnek. :)
Miért akarsz te mindenáron kapcsolatba lépni Lady Gagával?
Meditáció közben növeled a szellemi erõdet és pozitiv jelet küldsz az ürben és a plejádok eljönek hozzád.
temesd el magad egy mobillal és hívj fel... XD
Majd ET felhív mobiltelefonon és megmondja: " ET haza telefonál"
Szerintem sehogy, a környékünkön nincsenek. Esetleg más naprendszerben...
ennyi hülyeségetxDFXDXDXDXDXDX, de azért kedvidítónak megtettxDXDXDXDXxD thx
Kérdezzd meg Chuck Norrist, ha nem találod otthon egy próbát megér Anakin Skywalkernél is... lehet hogy kapsz egy lézerkardot ajándékba.. :)
öcsém ha nem hisztek benne mi a f****** írtok? Nincs jobb dolgotok? Nem értem. Amúgy biztos hogy vannak. Gondoljatok bele hogy ha egy ilyen bolygó van a világon mint a föld, akkor a , , végtelen" univerzumban még hány darab lehet? Hát elárulom! Nem kevés. És gondoljatok arra is hogy ha azokon van élet, tegyük fel hogy az elõbb említett életre alkalmas bolygóknak az egy 100-ad részén van élet, annak az egy milliomod részén vannak értelmes lények, az még mindig végtelen. Mert végtelent elosztod kettõvel akkor is végtelen lesz! És nekik mi vagyunk a "földön kívüliek"

A pou-ban melyik játékkal lehet a legtöbb xp-t vagy aranyat szerezni? Hogyan lehetne gyorsabban szintet lépni? . (azon kívül hogy sokat játszanék)

Legjobb válasz: A legjobb a match tap szerintem. Egy idõ után már nagyon rááll a szemed, és többszáz pontot el tudsz érni pár perc alatt!

A legjobb a match tap szerintem. Egy idõ után már nagyon rááll a szemed, és többszáz pontot el tudsz érni pár perc alatt!
most olvasom, hogy wordsben neked sem írt semmit. :s remélem javítják majd.
A kérdező hozzászólása: hát ennek biztos megvan hack-elve...és már kiírta neki h ''max level reached'' :DDD ugyh biztos megvan neki...hát ezekbe a játékokban amiket irtal énsem tudom hogy tudnak annyikat elérni...:///
A kérdező hozzászólása: amúgy hol kell megnézni a napi rekordokat??...mert én nem találom sehol...://
megnyitod ugye valamelyik játékot, és akkor ott van kis zöld téglalapban, hogy high scores, és akkor az abszolút vezetõ, napi, heti, havi bontás is. a te legmagasabb pontszámod pedig rögtön ott van, ahogy megnyitod a játékot.
ja, és másoknak is meg tudod nézni a teljesítményét. nem pontszámra pontosan, de kattintasz az õ szintjét jelzõ kis pou ikonra és ott lesz, hogy achivements és akkor láthatod, hogy melyik játékban melyik szintet érte el, meg etetésben stb...
figyu ha hackeled a pout akkor végtelen lesz az aranya.Bármit veszel sosem fogy el. a specialis dolgokat is meg tudod venni.a heck a youtobeon van.Ha beirod azt hogy pou
És akkor mi értelme van a játéknak? Mert számomra a kihívás. Ki is tiltanám az összes hackelt pou-t.
Nekem a match tapben 20.000 a rekordom. Sokaig jatszottam vele sok arany meg tp lett de a szemem utana nagyon fajt.
igen, az vagyok. láttalak. :) ez a free fall nekem homályos. ügyes vagy. de hogy mozgatod a telót? úgy kell akkor, mint egy õrült, nem? áh, nem értem én ezt. az a cloud pass is rohadt nehéz meg a cliff jump is. sad pou-ban sem értem, hogy tudnak ezreket csinálni. meg a color tapban? nézd meg majd muerte1987-et? hogy lehet olyan ironman-es feje??? meg láttam álommanósat is? az hogy? hekkelt pouval játsznak?
A kérdező hozzászólása: ja és a words-ben nekem sem írt semmit:/
A kérdező hozzászólása: a nevem: dalex9922...likeoltalak...olyan fekete poum van:) te a 67 szineten vagy és magyar labdád és nyalókás háttered van??:) ) a words-t mámma nem játszottam még..sok volt a dolgom...a free fall-ban a rekordom 1253...ezzel több mint 1000-et kerestem..:) )
A kérdező hozzászólása: hát igen...kipróbáltam, és tényleg sokat elértem vele...köszi...de szerintem a free fall -ban is jó sokat el lehet érni..egy menettel legalább 200-500 -at érek el, de ha jobban megy akkor elérek 1000-nél többet is...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Free fall-nál nem értem hogy. Ezek szerint csak nekem nem megy. Én hamar elérem abban a játékban az öt hibát és már vége is. Max, ha 100 pont összejön, ha jól rémlik. De embere válogatja. :) Nekem a match tap az ütõkártyám. És anyukámnak is. :) Tableten szoktunk két ujjazni. Övé a jobb oldal, enyém a bal. Legtöbbünk 1500 volt így. :) Most pou words-öt kezdtem el. Egész jól megy. De ott inkább arra hajtok, hogy felkerüljek a legjobbak közé. Az a baj, hogy ha megállítom, akkor visszakapcsolásnál levesz az idõbõl egy csomót. Pedig most elértem volna a kilencszáz szót szerintem simán. 310-nél voltam, mikor dolgom akadt. Úgy kaptam 620 pontot.
A kérdező hozzászólása: hát én a match tap -ba most értem el 2000-et...és még csak egyet menetet játszottam:) ) a pou words-t énis kezdem megszeretni...
A kérdező hozzászólása: a free fall szerintem azért nem megy neked mert rossz a tablet döntõképessége..:///
én telón játszom fõleg. anyum nyomja tableten. de most meg is néztem. 67 a highscore-om. Az mi? :D Kérhetek egy szívességet? Megnézed, hogy ma ki ért el a legtöbbet pou wordsben, mert én today alatt nem látok semmit. Nálad is ez a helyzet? Egyébként letspoushit a pou-mm. likolj és visszamegy. :)
Akkor tuti rossz számot mondtam. :) A lényeg, hogy azzal lehet szépen "keresni". Nem véletlenül ajánlottam. És free fallal mennyid lett?
közben megnéztem match tap-ban az eredményemet. 10973 a legjobbam eddig. :) anyumé nem tudom mennyi, mert nem vagyok otthon. majd írd meg, mennyid lett words-ben.
ja, és arra is rájöttem, hogy azért veszi le az idõt, ha megállítod, mert közen fogy a pou kajája, meg kimerül. :S szóval megetetve meg minden egyébbel felszerelve kell nekikezdeni.
Sad Tap

Hogyan lehetne kapcsolatba lépni egy tévés kvízműsorban (pl. A KÓD) szereplő játékossal?

Sose mondják meg a vezetékneveket, még rájuk keresni sem lehet.

Legjobb válasz: A játékosokat statisztaügynökségek közvetítik ki a csatornákhoz, õk pedig nem fogják elárulni neked az adatait mert köti õket a titoktartási szerzõdés. Csak reménykedhetsz hogy összefutsz vele az utcán, vagy tegyél fel itt egy olyan kérdést hogy "nem ismeri véletlenül valaki azt a ..." sok sikert! ;-)

A játékosokat statisztaügynökségek közvetítik ki a csatornákhoz, õk pedig nem fogják elárulni neked az adatait mert köti õket a titoktartási szerzõdés. Csak reménykedhetsz hogy összefutsz vele az utcán, vagy tegyél fel itt egy olyan kérdést hogy "nem ismeri véletlenül valaki azt a ..." sok sikert! ;-)

Szerintetek mit lehet tenni olyankor, ha tudom, hogy szeret a srác, de nem mer lépni, mert bizonytalan azt hiszi, hogy ő nem elég jó nekem, hogyan lehetne bátoritani őt?

S nagyon elfoglalt is a munkája miatt, igy nagyon keveset tudunk talizni és szerintem attol is fél, hogy elhagynám ez miatt.

Legjobb válasz: Kezdeményezz te és tegyél óvatos utalásokat, pl. szemezz vele és közben mosolyogj rá, vagy mondd meg neki hogy ekkor meg ekkor szabad vagy és nincs-e kedve elmenni veled valahová.Hívd el jégpályára közönségkorira és kérdezd meg hogy van-e kedve veled csúszni és fogd meg a kezét. Ne legyél rámenõs, mert meg fog ijedni.Az a dolgod, hogy felbátorítsd annyira, hogy õ kezdeményezze a találkozást, a randikat, a beszélgetést.

Kezdeményezz te és tegyél óvatos utalásokat, pl. szemezz vele és közben mosolyogj rá, vagy mondd meg neki hogy ekkor meg ekkor szabad vagy és nincs-e kedve elmenni veled valahová.Hívd el jégpályára közönségkorira és kérdezd meg hogy van-e kedve veled csúszni és fogd meg a kezét. Ne legyél rámenõs, mert meg fog ijedni.Az a dolgod, hogy felbátorítsd annyira, hogy õ kezdeményezze a találkozást, a randikat, a beszélgetést.
Az ilyet hagyni kell a francba! Az ilyen csak a munkájának él...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ válaszolonak a kérdést, probálgatok vele talizni, de sajnos sok a családigondja is.:( de azt már mondta nekem, hogy nagyon szeret velem lenni.sõt megemlitettem neki, hogy lehetne e köztünk több és õ azt mondta "akár".tehát csak türelmesnek kéne lennem, de olyan nehéz:(meg nagyon régen volt már párkapcsolata és már megszokta a magányt, gondolom én vagy nem tudom, elég sokszor depresziós is és ilyenkor nem akar találkozni senkivel, de viszont velem bármikor szivesen beszélget.Egyébként nem munkamániás csak valamibõl megkell élnie.
mennyire sokat dolgozik? hétvégén is?
A kérdező hozzászólása: Hétvégén nem dolgozik, olyankor szoktunk találkozni, de van amikor nincs semmihez sem életkedve ahhoz se, hogy találkozzunk és olyankor msnen beszélgetünk, de mindig mondja jó lenne ha ott lennék vele csak most rosszkedve van.:(
Valóban abban nincs semmi gáz ha elhívod valahová... olyankor olyan hejre menjetek ahol jól érzi magát és feloldódik a srác... ott könnyebben rámutathatsz néha erényére.. ha látja hogy van benne ami tetszik neked, bátrabb lessz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!