Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne lépni (17 db)

Hogyan lehetne kapcsolatba lépni egy tévés kvízműsorban (pl. A KÓD) szereplő játékossal?

Sose mondják meg a vezetékneveket, még rájuk keresni sem lehet.

Legjobb válasz: A játékosokat statisztaügynökségek közvetítik ki a csatornákhoz, õk pedig nem fogják elárulni neked az adatait mert köti õket a titoktartási szerzõdés. Csak reménykedhetsz hogy összefutsz vele az utcán, vagy tegyél fel itt egy olyan kérdést hogy "nem ismeri véletlenül valaki azt a ..." sok sikert! ;-)

A játékosokat statisztaügynökségek közvetítik ki a csatornákhoz, õk pedig nem fogják elárulni neked az adatait mert köti õket a titoktartási szerzõdés. Csak reménykedhetsz hogy összefutsz vele az utcán, vagy tegyél fel itt egy olyan kérdést hogy "nem ismeri véletlenül valaki azt a ..." sok sikert! ;-)

Nyolc hónapos, és még csak szopik. Hogyan lehetne "erőszakmentesen" lépni?

Doktor néni azt mondta, így lesz, amíg szoptatom, mert vannak ilyen gyerekek. Ezért ne adjak ebédidőben neki mellet, csak főzeléket. Maradjon ki a déli szoptatás, különben sosem fog átállni. Előzmények: két hónapja kóstolgatunk, a világon mindent kipróbáltam már, de még soha, semmikor, semmiből mennyiséget nem evett. Próbáltam szopi előtt, után, kettő között. Kis súllyal született, eddig mindig meghízta, amit szűken kell. A gond az, hogy most már éjjel háromszor kel, és nappal hétszer szopik. Gondolom, nem elég már neki csak a tej. Kjnozni meg nem akarom. Mit csináljak??

Legjobb válasz: Szerintem légy türelemmel. Az anyatejjel nagyszerûen tudod táplálni, és pont akkor fog elkezdeni enni, amikor már nem elég neki. A második lányommal jártam hasonlóan. 6 hónaposan elkezdtem kóstoltatni, de kilökte a kanalat a szájából. Másfél hónap elteltével tört meg a jég. És talán az is számított, hogy elutaztunk valahová, és mivel gondoltam, hogy úgyse eszi meg amit fõzök, vittem magammal egy üveges körte-desszertet, amolyan "hátha alapon". Fél üveggel bevágott belõle. Akkor jöttem rá, hogy az alma, amit én reszeltem, vagy a zöldség, amit leturmixoltam, az nem volt annyira homogén állagú, icipicit darabos volt. Hát vagy ez, vagy más zavarhatta, de elkezdett enni. És furcsa módon két hónappal késõbb már csak darabosat evett, saját kezûleg, szóval kanállal megint nem lehetett többé etetni. Én amellett, hogy minden nap vagy két naponta próbálkozol kanalas etetéssel, megpróbálkoznék a darabos kézbe adásával, hátha az tetszene neki. Ültesd magad mellé, amikor Te eszel, és saját tányérba tegyél neki valamit, persze olyat, ami nagyon puha. Kezdés lehet: fél banán, vagy puhára fõzött sárgarépa vagy krumpli, vagy sütõtök darab. Add a kezébe, és várj, hogy mit csinál vele. Lehet, hogy neki is "kanálfóbiája" van.

Szerintem légy türelemmel. Az anyatejjel nagyszerûen tudod táplálni, és pont akkor fog elkezdeni enni, amikor már nem elég neki. A második lányommal jártam hasonlóan. 6 hónaposan elkezdtem kóstoltatni, de kilökte a kanalat a szájából. Másfél hónap elteltével tört meg a jég. És talán az is számított, hogy elutaztunk valahová, és mivel gondoltam, hogy úgyse eszi meg amit fõzök, vittem magammal egy üveges körte-desszertet, amolyan "hátha alapon". Fél üveggel bevágott belõle. Akkor jöttem rá, hogy az alma, amit én reszeltem, vagy a zöldség, amit leturmixoltam, az nem volt annyira homogén állagú, icipicit darabos volt. Hát vagy ez, vagy más zavarhatta, de elkezdett enni. És furcsa módon két hónappal késõbb már csak darabosat evett, saját kezûleg, szóval kanállal megint nem lehetett többé etetni. Én amellett, hogy minden nap vagy két naponta próbálkozol kanalas etetéssel, megpróbálkoznék a darabos kézbe adásával, hátha az tetszene neki. Ültesd magad mellé, amikor Te eszel, és saját tányérba tegyél neki valamit, persze olyat, ami nagyon puha. Kezdés lehet: fél banán, vagy puhára fõzött sárgarépa vagy krumpli, vagy sütõtök darab. Add a kezébe, és várj, hogy mit csinál vele. Lehet, hogy neki is "kanálfóbiája" van.
Egyszer muszáj lesz az õ érdekében nem tejet adni neki, hanem rendes ételt. Ennyi idõs gyereknek már valóban szüksége van más tápanyagra is, legalábbis valamilyen formában. Erõsnek kell lenned, és rendes ételt adni ebédre szoptatás helyett. Az, hogy ennyiszer szopizik, valóban olyasmire utalhat, hogy már nem lakik jól. Én kisfiamnak ilyenkor a tej már csak ital volt, konkrétan. Az õ érdeke is, hogy jóllakjon, és a babából lassan kisgyermek legyen.
Második vagyok. Annyiból nem értek egyet elsõvel, hogy a lányom (amelyikrõl írtam hosszabban), nekem is szopizott két óránként minimum, vagy sûrûbben is, de õ születésétõl így kérte. És ami még lemaradt: ma õ a legjobban evõ gyerekem, 14 hónaposan már kanállal ette egyedül a levest is, villával bármit, és nem válogat. (2, 5 éves most) Ki kellett várni nála. Az erõltetés szerintem nem sok jóhoz vezet.
Remélem ír az az anyuka is neked, akinek ugyanezt csinálta az 1 éves babája. Elvitte kivizsgálásra is emiatt, de nem találtak semmilyen baját. 1 éves kora után egyszerûen váltott. Az én kisfiam sem evett 8 hónaposan elõírt adagokat. Ha kínálod elutasítja? Vagy csak 1-2 kanállal eszik? Egyébként az én kisfiam 13 hónapos volt, amikor végigaludta az éjszakát. Addig miden éjjel - 2x-3x kelt szopizni. Azon a napon is és azután is ugyanannyit és ugyanúgy evett, így én már nem hiszek abban, hogy az éhség kelti fel.
Én sem erõltetést írtam, csak nem lehet tudni, mi lesz, ha továbbra is hagyja anyukája csak szopizni. Nem egyformák a babák, lehet hogy amelyik cicifüggõ, simán el lenne vele egyévesen is, holott a szervezete már többet kívánna. Barátnõméknél bevált, hogy két napig kicsit erõt vett magán anyuka, és nem szoptatta ebédkor, hanem jött a fõzelék. Harmadik napon már a gyerek simán megette a fõzeléket. Van, akinél ez jön be. Ha nem próbálja meg, sosem tudja meg, lehet hogy ez csak erõpróba, kinek erõsebb az akarata, anyának vagy babának. Az anyatej egy csodás dolog, de egy idõ után más tápanyagra is szüksége van egy gyereknek, hogy megfelelõen fejlõdjenek az izmai, mindene.
"lehet hogy ez csak erõpróba, kinek erõsebb az akarata, anyának vagy babának" Én nem hiszek abban, hogy evés kérdésben egy ekkora baba "erõszakos" lenne. Én abban hiszek, hogy a babák csodálatos "mûszerek", amik mindennél pontosabban jelzik, mire van szükségük. Fõleg anyatejes babákra jellemzõ, hogy nem lehet túl etetni õket, és akkor és annyit szopiznak, amennyi kell nekik. A gyerekeket a "tukmálással" szerintem épp hogy jól el lehet rontani. A 2, 5 évesem, aki ugye sokkal idõsebb mint a 8 hónapos, még ha a kedvenc ételét is kapja, annyit eszik meg, amennyit kíván, és nem többet. Ha egy falat marad a tányérján, akkor egy falat. Ha õ jól lakott, akkor annyit evett meg. Én már máshogy "mûködöm": ha pl. egy falat van a tányéromon, de már nem is kívánom, megeszem, mert hát azt az egy falatot nem hagyom ott... És már 4, 5 évesemen is látom, hogy õ is ebbe az irányba "halad", az oviban nem szabad maradékot hagyni. Tehát ez egy fajta szocializáció, étkezési kultúra, amibe mindnyájan belenövünk. Eszünk, mert ebéd idõ van, akkor is, ha épp nem vagyunk éhesek. Tisztelet annak a kicsi kivételnek, aki nem eszerint él. Szinte biztos vagyok benne, hogy a 8 hónaposnál, sõt még az egy évesnél is az ösztönös viselkedés mûködik ebben a kérdésben. Ha amúgy egészséges fejlõdésû babáról van szó, akkor meg lehet ebben bízni, legalábbis szerintem.
Utólsóval nagyon egyetértek! Egyévesen a lányom még gyakorlatilag szopizáson élt. Aztán amikor úgy érezte, eljött az ideje, elkezdett enni is. Az éjjeli ébredés sem ettõl függ, leányzóm már elmúlt hároméves, mire méltóztatott átaludni az éjszakát. Egyszerûen ilyen fajta. Másfél éves fiam pár hete egyik napról a másikra eldobta végleg a cicit, de õ mindig is jobb evõ volt, mindent szívesen kóstolt, bébiételt is, de leginkább, amit én fõztem, a darabos sem zavarta soha. A lányom amikor már hajlandó volt enni, sokáig akkor is csak a nagyon homogén állagú bébiételt kérte. Szerintem tudják a babák, mi a jó nekik és amíg nem rontjuk el õket, addig jó.
Kérdezõ, mindkét verzióban van igazság, úgyhogy én szemszer az arany középutat választanám: kínáld továbbra is, de ne erõltesd a szilárdat, ha azt jelzi egyértelmûen, hogy nem kéri. Szerintem ne rögtön a déli szopi teljes elhagyásával kezdj, hanem elõször adj neki fõzeléket és csak utána szoptasd meg. Ha majd látod, hogy egyre többet eszik, az utáni szopit idõben ki is tolhatod kicsit, illetve majd úgyis elmarad, ha ideje lesz. Ha kitartóan, de nem bántóan kínálgatod, bíztatod (lásd a fenti kínálós tippeket is), elõbb-utóbb meg fog jönni a kedve az evéshez. Így nem nyúlsz bele túlzottan a dolgok természetes rendjébe, de meg is támogatod a folyamatot, épp csak annyira, hogy továbbra is a babád döntse el, mit szeretne.
Nálunk minden fõzeléket úgy eszik meg, hogy fõzünk bele almát is, aztán egyre kevesebbet kell.. Próbáld ki, hátha úgy jobban ízlik neki a hami. Fõzöl neki? Az enyém a boltit kiköpi. Nestlé túrós desszert, rizses tejpép, kekszes tejpép, ami még bejöhet új ízként.

Szerintetek mit lehet tenni olyankor, ha tudom, hogy szeret a srác, de nem mer lépni, mert bizonytalan azt hiszi, hogy ő nem elég jó nekem, hogyan lehetne bátoritani őt?

S nagyon elfoglalt is a munkája miatt, igy nagyon keveset tudunk talizni és szerintem attol is fél, hogy elhagynám ez miatt.

Legjobb válasz: Kezdeményezz te és tegyél óvatos utalásokat, pl. szemezz vele és közben mosolyogj rá, vagy mondd meg neki hogy ekkor meg ekkor szabad vagy és nincs-e kedve elmenni veled valahová.Hívd el jégpályára közönségkorira és kérdezd meg hogy van-e kedve veled csúszni és fogd meg a kezét. Ne legyél rámenõs, mert meg fog ijedni.Az a dolgod, hogy felbátorítsd annyira, hogy õ kezdeményezze a találkozást, a randikat, a beszélgetést.

Kezdeményezz te és tegyél óvatos utalásokat, pl. szemezz vele és közben mosolyogj rá, vagy mondd meg neki hogy ekkor meg ekkor szabad vagy és nincs-e kedve elmenni veled valahová.Hívd el jégpályára közönségkorira és kérdezd meg hogy van-e kedve veled csúszni és fogd meg a kezét. Ne legyél rámenõs, mert meg fog ijedni.Az a dolgod, hogy felbátorítsd annyira, hogy õ kezdeményezze a találkozást, a randikat, a beszélgetést.
Az ilyet hagyni kell a francba! Az ilyen csak a munkájának él...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ válaszolonak a kérdést, probálgatok vele talizni, de sajnos sok a családigondja is.:( de azt már mondta nekem, hogy nagyon szeret velem lenni.sõt megemlitettem neki, hogy lehetne e köztünk több és õ azt mondta "akár".tehát csak türelmesnek kéne lennem, de olyan nehéz:(meg nagyon régen volt már párkapcsolata és már megszokta a magányt, gondolom én vagy nem tudom, elég sokszor depresziós is és ilyenkor nem akar találkozni senkivel, de viszont velem bármikor szivesen beszélget.Egyébként nem munkamániás csak valamibõl megkell élnie.
mennyire sokat dolgozik? hétvégén is?
A kérdező hozzászólása: Hétvégén nem dolgozik, olyankor szoktunk találkozni, de van amikor nincs semmihez sem életkedve ahhoz se, hogy találkozzunk és olyankor msnen beszélgetünk, de mindig mondja jó lenne ha ott lennék vele csak most rosszkedve van.:(
Valóban abban nincs semmi gáz ha elhívod valahová... olyankor olyan hejre menjetek ahol jól érzi magát és feloldódik a srác... ott könnyebben rámutathatsz néha erényére.. ha látja hogy van benne ami tetszik neked, bátrabb lessz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot:)


A pou-ban melyik játékkal lehet a legtöbb xp-t vagy aranyat szerezni? Hogyan lehetne gyorsabban szintet lépni? . (azon kívül hogy sokat játszanék)

Legjobb válasz: A legjobb a match tap szerintem. Egy idõ után már nagyon rááll a szemed, és többszáz pontot el tudsz érni pár perc alatt!

A legjobb a match tap szerintem. Egy idõ után már nagyon rááll a szemed, és többszáz pontot el tudsz érni pár perc alatt!
most olvasom, hogy wordsben neked sem írt semmit. :s remélem javítják majd.
A kérdező hozzászólása: hát ennek biztos megvan hack-elve...és már kiírta neki h ''max level reached'' :DDD ugyh biztos megvan neki...hát ezekbe a játékokban amiket irtal énsem tudom hogy tudnak annyikat elérni...:///
A kérdező hozzászólása: amúgy hol kell megnézni a napi rekordokat??...mert én nem találom sehol...://
megnyitod ugye valamelyik játékot, és akkor ott van kis zöld téglalapban, hogy high scores, és akkor az abszolút vezetõ, napi, heti, havi bontás is. a te legmagasabb pontszámod pedig rögtön ott van, ahogy megnyitod a játékot.
ja, és másoknak is meg tudod nézni a teljesítményét. nem pontszámra pontosan, de kattintasz az õ szintjét jelzõ kis pou ikonra és ott lesz, hogy achivements és akkor láthatod, hogy melyik játékban melyik szintet érte el, meg etetésben stb...
figyu ha hackeled a pout akkor végtelen lesz az aranya.Bármit veszel sosem fogy el. a specialis dolgokat is meg tudod venni.a heck a youtobeon van.Ha beirod azt hogy pou
És akkor mi értelme van a játéknak? Mert számomra a kihívás. Ki is tiltanám az összes hackelt pou-t.
Nekem a match tapben 20.000 a rekordom. Sokaig jatszottam vele sok arany meg tp lett de a szemem utana nagyon fajt.
igen, az vagyok. láttalak. :) ez a free fall nekem homályos. ügyes vagy. de hogy mozgatod a telót? úgy kell akkor, mint egy õrült, nem? áh, nem értem én ezt. az a cloud pass is rohadt nehéz meg a cliff jump is. sad pou-ban sem értem, hogy tudnak ezreket csinálni. meg a color tapban? nézd meg majd muerte1987-et? hogy lehet olyan ironman-es feje??? meg láttam álommanósat is? az hogy? hekkelt pouval játsznak?
A kérdező hozzászólása: ja és a words-ben nekem sem írt semmit:/
A kérdező hozzászólása: a nevem: dalex9922...likeoltalak...olyan fekete poum van:) te a 67 szineten vagy és magyar labdád és nyalókás háttered van??:) ) a words-t mámma nem játszottam még..sok volt a dolgom...a free fall-ban a rekordom 1253...ezzel több mint 1000-et kerestem..:) )
A kérdező hozzászólása: hát igen...kipróbáltam, és tényleg sokat elértem vele...köszi...de szerintem a free fall -ban is jó sokat el lehet érni..egy menettel legalább 200-500 -at érek el, de ha jobban megy akkor elérek 1000-nél többet is...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Free fall-nál nem értem hogy. Ezek szerint csak nekem nem megy. Én hamar elérem abban a játékban az öt hibát és már vége is. Max, ha 100 pont összejön, ha jól rémlik. De embere válogatja. :) Nekem a match tap az ütõkártyám. És anyukámnak is. :) Tableten szoktunk két ujjazni. Övé a jobb oldal, enyém a bal. Legtöbbünk 1500 volt így. :) Most pou words-öt kezdtem el. Egész jól megy. De ott inkább arra hajtok, hogy felkerüljek a legjobbak közé. Az a baj, hogy ha megállítom, akkor visszakapcsolásnál levesz az idõbõl egy csomót. Pedig most elértem volna a kilencszáz szót szerintem simán. 310-nél voltam, mikor dolgom akadt. Úgy kaptam 620 pontot.
A kérdező hozzászólása: hát én a match tap -ba most értem el 2000-et...és még csak egyet menetet játszottam:) ) a pou words-t énis kezdem megszeretni...
A kérdező hozzászólása: a free fall szerintem azért nem megy neked mert rossz a tablet döntõképessége..:///
én telón játszom fõleg. anyum nyomja tableten. de most meg is néztem. 67 a highscore-om. Az mi? :D Kérhetek egy szívességet? Megnézed, hogy ma ki ért el a legtöbbet pou wordsben, mert én today alatt nem látok semmit. Nálad is ez a helyzet? Egyébként letspoushit a pou-mm. likolj és visszamegy. :)
Akkor tuti rossz számot mondtam. :) A lényeg, hogy azzal lehet szépen "keresni". Nem véletlenül ajánlottam. És free fallal mennyid lett?
közben megnéztem match tap-ban az eredményemet. 10973 a legjobbam eddig. :) anyumé nem tudom mennyi, mert nem vagyok otthon. majd írd meg, mennyid lett words-ben.
ja, és arra is rájöttem, hogy azért veszi le az idõt, ha megállítod, mert közen fogy a pou kajája, meg kimerül. :S szóval megetetve meg minden egyébbel felszerelve kell nekikezdeni.
Sad Tap

Hogy lehetne a lehetõ legromantikusabban, és édesen meg lepni egy lányt? Tippeket kérek!

Legjobb válasz: Süss neki sütit, az szó szerint édes. :3

Süss neki sütit, az szó szerint édes. :3
Elõször gondold végig, hogy megéri e, és ha igen akkor mennyit ér meg.
Hat en egyszer megalltam a lany haza elott es a kocsibol szolt a zene es franciaul szerenadoztam neki. :) ) ha neked is jo a hangod bejatszhatod :D ez a lany franciaul tanul es elolvadt a produkciotol :) )
Énekelj egy dalt a passengertõl vagy ed sheerantól. :) Vidd el vacsorázni. Gondolkozz.
próbáld meg ezzel:http://www.malwarebytes.org/ az ingyenes verziót töltsd le és csinálj teljes ellenkörzést.

Attól hogy nincs a gépben RAM, még a biosba be lehetne lépni?

Ram és billentyűzetem nincs még a géphez, de amikor dvi-n keresztül a monitorhoz kötöm azt írja hogy nincs összekötve és power saver mode-ba kapcsol egyből.

Legjobb válasz: Nem, RAM nélkül nem indul el!

Nem, RAM nélkül nem indul el!
még ha be is lehetne hozni a bios setupot, mivel, ha nincs billentyûzet? és minek is? a montitorról meg annyit, hogy bekapcsolod a gépet, vársz egy kicsit, és elvileg pár másodperc múlva bejön a kép. ha nem, akkor az gáz
billentyûzet nehéz lesz:D kivétel persze ha érintõs monitorod van :D
Ha már be van kapcsolva a System Bios Cacheable, akkor nem. De egy egyszerû kérdés: mi a fenének kell bekapcsolni RAM és bill. nélkül a gépet??? Mi van a Bios-ban ami annyira fontos???
A kérdező hozzászólása: Semmi, es nem a bios a lenyeg hanem hogy mukodik-e a gepem jelenlegi allapotaban vagy nem. Bekapcsol, de a monitor semmit nem mutat csak annyit ir hogy nincs osszekotve a geppel. Ezek szerint (remelhetoleg) a memoriat hianyolja es azert nem megy.
Kérj kölcsön egy RAM-ot. Ha bekapcsol, akk mükszik...
szóval: nekem az N560GTX-Ti HAWK kártyámhoz volt eredetileg egy DVI>D-SUB átalakító, amit használtam is, és a gép kikapcsolt állapotában is "látta" a monitor, hogy csatlakoztatva van. aztán az eltûnt, és nemrég vettem helyette valami olcsó Gembird átalakítót, ami még ugyanúgy is néz ki (de belül gondolom valami máshogy van összekötve, vagy mi. kikísérleteztem: ha a 10-es tû a 4-essel, vagy a csatlakozót körülvevõ érintkezõvel bezár egy áramkört, akkor tûnik el a monitoron a felirat), és amíg nem jelenik meg a BIOS logo, addig azt írja, hogy check the signal cable (ha veled is ez van, akkor ram nélkül továbbra is ezt írja a monitor)

Harry herceggel hogyan lehetne kapcsolatba lépni? Facebook? Twitter? Msn?

Legjobb válasz: :D MSN :D ne haragudj, de ezen jot nevettem :) A Facebook-on biztos van hivatalos oldala , keress rà :D

:D MSN :D ne haragudj, de ezen jot nevettem :) A Facebook-on biztos van hivatalos oldala , keress rà :D
LOL WTF Most biztosan sokan szeretnének "kapcsolatba lépni" Harry-vel, ahogy néztem, leginkább Pippa Middleton (Kate húga) igyekezett közel evickélni hozzá az erkélyen. :D Ha van fb vagy twitter-oldala, az tuti, hogy valami hivatalos oldal, vele személyesen nem lehet felvenni a kapcsolatot. Msn-je meg tuti nincs. Legalábbis nem nekünk :)
szombatonként a tescoban füstöltkolbász akcio van, ott sûrûn megfordul
Facebookon.. Elõször kezd el böködni mondjuk.
Ezután a gyönyörû esküvõ után természetes reakció.
nem valószínû...amúgy meg inkább fordítsd másra az energiádat mint felesleges dolgokra.csak egy jó tanács.
Jah, majd biztos MSN-ezni fog veled! :XXXXXD
Mibõl gondolod, hogy érdekelni fogod õt? Gondolkozz már reálisan...
Ha összeházasodtok, majd meghívsz engem?XD
egy órával kevesebb mint itt :D
20.25-ös te elhitted hogy az Harry msn címe?? Mert nem!!
A kérdező hozzászólása: Jó ne haragudjatok! Csak elkapott a hév, hátha van valami lehetõség.Így visszaolvasva tényleg bután hangzik.:D Én nem összejönni szeretnék vele, vagy a pénzére fáj a fogam... boldog vagyok a szerény kis összegemmel. beteg, árva, fogyatékos vagy másmilyen hátrányban szenvedõ gyerekeknek szeretnék segíteni, a világ minden táján, és mivel õ is ebben tevékenykedik, gondoltam hátha van bármilyen lehetõség arra, hogy segítsen nekem.:)
Vilmos ennél a szervezetnél volt régebben jótékonysági munkán. (Hogy Harry is volt e itt azt nem tudom) http://www.raleighinternational.org/ De mondom ott az link ahol Clarence House-hoz, írj oda és azt majd meglátod hogy válaszolnak e.
Harry itt jótékonykodott http://www.sentebale.org/home/index.html
Ne haragudj én is megmosolyogtam ezt a kérdést... Szerinted a világ összes táján az utóbbi néhány napban hán ynõ szeretne összejönni Harry herceggel? Ha megfigyeled csak péntek óta egy csomó kérdést tettek fel vele kapcsolatban, szóval rengeteg rengetek lánynak megtetszett most. Ezen ilyen álmodozás szinten jó gondolkozni, de ennél komolyabban nagy butaság. Most olyan dolgokat nem hozok fel hogy gondolom nem milliárdosok a szüleid (mint pl Kate szülei, vagy Harry volt barátnõjéé) vagy hogy nem angol az anyanyelved, esetleg hogy nem számukra megfelelõ a vallásod. Tudom az is könnyen eszébe jut az embernek, hogy ha Kate-nek sikerült, akkor bárkinek sikerülhet. Igen, de Kate egy törtetõ lány lehet + ha nem milliárdosok a szülei akkor Vilmos közelébe sem juthatott volna + valamit nagyon tudhat ha befogadták polgár létére.
Sajnálom, már csak azért is le kell hogy törjelek, mert az esküvõn oda súgta a barátnõjének hogy: you're next. Szóval sorry about Harry.
Még nem jött fel msn-re :( Angliába most hány óra van?
Vagy írj a Clarence House-ba http://www.princeofwales.gov.uk/contactus/
áááááá van aki el is hiszi h az Harry msn címe??
20:00 Köszi, én is felvettem :)
Hát ezen én is jót nevettem :D Ha megkapnád az msn címét add már meg nekem is :P
Tényleg irreálisnak hangzik, de ne törjétek össze! A könyv, ami Kate-rõl és Vilmosról íródott, abban például benne van, hogy Kate tudatosan ment egy egyetemre Vilmossal, hogy megismerje. A könyvben az is benne van, hogy egy éven át még csak észre sem vette Kate-et, aki kizárólag azért járt el a kolijától jó messze esõ büfébe, hogy láthassa. Vilmos végülis egy divatbemutatón figyelt fel rá. Nincs lehetetlen, Kate-nek is összejött. :D
jót nevettem :D ilyen hülyeségekre biztos nem ér rá, van jobb dolga is : D menj el hozzá, keresd fel valahogy és akkor kapcsolatba tudsz vele lépnii..xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!