Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne kicsit (210 db)

Mit szóltok ehhez a toalett szekrényhez? Hogy lehetne kicsit feldobi, hogy ne legyen ilyen egyszerű, esetleg unalmas ? VAlami plusz polc, esetleg a fiókok más elrendezése?

[url=

Legjobb válasz: nekem ezen a képen inkább elöszoba szekrénynek tünik. A bejárat mellett amikor megjöttök. Amit lehet tenni, hogy ha kabátoknak meg sapkáknak lesz, hogy a tülkör mellé egy falpanelt ugyan olyan fából, é sarra akasztókat, legfelülre meg kis polcot amire a sapkák mennek. Ha akasztót nem akarsz akkor csak egy polcot. Amúgy kilincsek is sokat számítanak, és a dekoráció.

nekem ezen a képen inkább elöszoba szekrénynek tünik. A bejárat mellett amikor megjöttök. Amit lehet tenni, hogy ha kabátoknak meg sapkáknak lesz, hogy a tülkör mellé egy falpanelt ugyan olyan fából, é sarra akasztókat, legfelülre meg kis polcot amire a sapkák mennek. Ha akasztót nem akarsz akkor csak egy polcot. Amúgy kilincsek is sokat számítanak, és a dekoráció.
A meglévõ bútorok miatt ne aggódj, pont akkor egyhangú egy szoba ha minden bútor egyforma benne. Olyan ez hogy van amit lehet változatosan és persze mindent se lehet összevissza. Részben hasonló mint az öltözködés, ha valakin minden farmer mondjuk farmer cipõ, kabát, nadrág, ing és sapka az nagyon egyhangú. Míg egy farmer nadrág feldobható szinte bármilyen színes vagy fehér, fekete pólóval. Ez is ilyesmi, jobb ha nem is teljesen egyformák a bútorok. Azért elküldhetsz pár képet akár priviben is a meglévõ bútorokról és megnézzük. Másik benne hogy egy smink asztal az mindig kicsit más terület is, vannak a lakóterekben, szobákban funkcionális területek amik lehetnek kicsit más bútorok. Például egy nappaliban a szekrény lehet kicsit más mint a tv szekrény. Meg inkább jobb legyen az újabb és feldobja a többit is. Ha szeretnéd mutathatok pár példát ezekre. A bútorlapokból gondolom ott is van választék, ha küldesz linkeket bútorlapos oldalakról megnézem õket és passzítjuk a mostaniakkal. Ha mutatsz képet kéne egy közeli és egy rálátásosabb is az egészre. A nektek közeli helyekrõl kéne valami választék, hamarosan felteszem a rendereket, addig is elõre rákereshetnél pár bútorlap és bútor szerelvény üzletre. Ilyesmikre gondolok és megnézzük mi a választék, bár gondolom hasonló mint Magyarországon. http://www.rexplus.hu/[email protected]@[email protected]@[email protected]@983338211 http://www.bohacs.eu/arak/butorlap_arak Kelleni fog majd bútor fogantyú is és ebben is van választék csak a szép darabok ritkábbak, fotón még mutatnak valahogy de a fele sima tucat darab. http://butoripariszerelvenyek.hu/fogantyuk.html
A képen ha megnézed pl a középsõ puffot az kicsit magas lenne ha egy gömbölyûbb hölgy szeretne odaülni, a lába nem férne be jól. Egyéni ha ilyen ülõmagasságot választ valaki, de így látatlanul kérdéses lenne ilyet javasolni. mert ha oda se tudnál ülni rendesen akkor kakukk az asztal. Másik hogy ha magasabb az asztal simán megoldható egy magasabb székkel. Meg ha kipróbáltad majd a kimért méreteket azon is lehet majd hangolni ha szeretnéd. Van mellesleg rendes mérõszalagod amivel pontosan tudsz mérni? Kérj ha nincs apukádtól mert egy ikeás papír mérõszalag ha ilyet egyedül mérsz elvétheted kicsit. Ja ha állva is kell a tükör akkor írd a magasságodat is és ha rá szeretnél hagyni még felül mondjad. Nyugodtan mondjad mit miért és hogyan szeretnél.
Meg az elõzõ vázlatból se indulj ki, egyáltalán nem olyan lesz azt nagyon rontotta összképben a jobb oldali tükör és inkább szerkezeti vázlat volt mint kész bútor. Azt hiszem ez látszott is rajta, az elemek nincsenek igazán látvány tervezve még azon. Ez most igazi smink asztal lesz, annak is fog kinézni. Ha megnézed ülve a könyököd valahol a köldöködig ér, itt lesz egy egész lapos fiók így nem lesz magas az asztal, így ettõl ne tarts. Az asztal közép alja lesz kb a köldöknél és fölötte pár centire az asztal lapja. De a combközép magasságát pontosan add meg mert ha túl kicsi lesz az rosszabb mintha pár centivel magasabb. Majd a kész méretekbõl meg tudod nézni magadnak, hogy hol lenne a fiók alja és az asztallap, érdemes odatenni egy vékonyabb és nagyobb könyvet. Úgy érzékelhetõ ez a két elhelyezkedés, szóval nem lesz semmi váratlan dolog.
Attól ne tarts hogy magas lesz, csak add meg nyugodtan a combközép magasságát és ahova könyökölnél. Mindenképpen a lehetõ legalacsonyabb lesz. http://kepfeltoltes.hu/view/130817/733794863Untitled-1_www.k..
:) Juh akkor. Ülõmagasság 37 cm, ez okés. Tükör szélesség 60, magasság 90. Ez is okés, gondolom állva is megfeleljen. Az asztalnál mi a 60-64? Az asztallap felsõ szintje? A tükör jobb lenne az asztal hátlappal egyben, hogy egy "dolog" legyen egy bútor. A puff efféle ami lábas és magasabb, olyan magas mint egy szék. http://www.designoutlet.cz/taburetka-s-knoflicky-coral
A kérdező hozzászólása: A puffot nagyon jÓ ötletnek tartom, egyenlõre még nincs, de szerzek az asztalkámhoz egyet.:) Picit méregettem, szóval a széknek(puffnak) olyan 37 cm kell, az asztalnak 60-64, a tükröt pedig olyan 60x85-90 cm-esre képzeltem el. (szélesség 60, magasség 90). Lehetne a tükör az asztaltól teljesen külön, a falra felszerelve, az asztalka meg elé téve. (mondjuk nem tudom hogy nézne ki, csak egy ötlet) :)
Ja persze ha van olyan széked amit majd erre használsz akkor azzal is megnézheted. Szoktak amúgy szék helyett szék magasságú puffot is.
Az íróasztal egyébként mélyebb az kb 55 - 65 cm mély, a sminkasztal max 40-50 mert a tükörben kétszer olyan távol látod magadat mint amilyen távol maga a tükör van. Fiókokból is több és kisebb van és a magasságuk is részben kicsi, a nõi cuccoknak ugye. A polcok is ha van alacsonyabbak és kevésbé mélyek. Színben a legideálisabb még ha szokványosnak is tûnik a fehér asztallap, részben mert tisztább higiénikusabb benyomást kelt, több fény is verõdik az arcra és sok make up cucc eleve fekete és az jobban látható egy világos asztalon.
110 az jó lesz. A 100 is jó lett volna csak inkább rákérdeztem hátha lehet még kicsit szélesebb. Ez teljesen jó lesz. :) Íróasztalnak nem fog kinézni ezen ne aggódj. :) tuti sminkasztal lesz. ;) A magassága meg több dologtól is függ, sietek vissza és akkor van egy két dolog mint ez is, :P csak nem akartam egybõl elõhozakodni vele, kicsit mérned kell majd. Van ami hasonló mint a szabóknál mondjuk annyi méretet azért nem kell venni.
A kérdező hozzászólása: Maximum 110 cm hely van:( Azt mondod két oldalt fiókok, akkor középen üresség, ahová be tudok ülni, mint egy asztalhoz? ez mennyire lenne magas? (nem szeretném, ha olyan lenne, mint egy íróasztal)
105 - 110 cm is ha menne.
Ó! Nem kell mindent pénzért csinálni. A bútor tervezést gyakran kispórolják a megrendelõk és készítõk is, aztán ez nem tud mást mint látszani végül. Ha ez az álló nagy tükör lehetne teljesen máshol, akkor az 1 m-t teljesen az asztalra lehetne szánni. Úgy lenne klasszikus sminkasztal, két oldalt a földig fiókok, tükör szemben, mellette lehetnek lámpák, az asztal két oldalán is lehetnek polcok. Akkor itt kihagyható az egész alakos tükör? Még akkor azt kéne megnézni hogy az 1 m mennyire lehet kicsit szélesebb? Mondjuk 120 cm? Vagy 130 cm? Bár az 1 m is már jó ha felszabadul az egész jobb oldal. Igazából sok kis fiók ami kell rá és sok kis polc.
Kérdezted tervezõ vagyok e azért nem írtam mert ma ez már nem jelent néha semmit sem. Szerintem célravezetõbb azt nézni bizonyos esetekben hogy tényleg hasznos e használható e az dolog. Most ha azt írom igen bútor designer vagyok és lakberendezõ is egyben az csak megtévesztene ha a badarságokat írnám.
A tükröt ha el tudnád máshova tenni akár egy szekrény ajtóra, akkor felszabadulna az a hely és az 1 m szélességben lehetne a smink asztal. Vagy a tükör lehetne keret nélküli ami 5-5 cm-t szabadítana fel, úgy meg az asztal 50 cm-esre szélesedne. Szoktak olyat is hogy ékszertartó akasztós szekrény, egész laposak ez meg odaférne a polcos szekrény jobb oldalára.
Na és hogy biztos legyél benne hogy nem lesz magas az asztal, a középsõ fiók belmagassága 4-5 cm lesz. Az egy rendes smink asztal fiókja. Jó lesz hidd el :) csak mér pontosan mert nagyon kicsi méreteket adtál meg, ezért tudakolózok errõl. :)
A kérdező hozzászólása: A combközép magasság 50 cm, a kényelmes könyökölõ magasság pedig 65 cm. Az én magasságom 170 cm, ehhez 53 kg vagyok, ugyhogy nem a gömböjûbb fajta:P
Jólvan szupi :)
A kérdező hozzászólása: Folytassunk priviben :)
:) Erdélyi vagy? Megismerkedtem már párral és egytõl egyig jó fejek! :) Sietek vissza most dolgom van, de majd megoldjuk a dolgot.
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy még csak közel sem vagyok Budapesthez, erdélyi vagyok. Így elég nehéz lesz megnézned a bútorost:P. Van a szobámban egy 4 részes bútorsorozat(kb.4 éve vásároltunk), és azt szeretném ha a sminkasztallal azt a hatást érném el, hogy az egész összetartozik, egy sorozatnak a része. Az anyagok minõségében nem tudom lehet-e válogatni, mert mindössze egy féle bútorlapot találtunk, ami színben tökéletesen egyezik a már meglévõkkel. Természetesen szívesen fogadok továbbra is minden tanácsot, és nem fogok lelépni, ahogy a rajzot megkapom:)
A felhasznált alapanyagok és a kivitelezés is teljesen át tudja alakítani a bútort. Nyilván a legdrágább minõségûek mutatnának a legszebben, de bútorlapból is lehet szép darabokat csinálni ezért kell majd a kivitelezésrõl pár szót a végén. :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy valami infóra van-e szükséged még? Hálás lennék, ha feltennéd a tervet ahogy kész van, mert engem sürget az idõ, felforgatva áll a szobám, várom hogy készüjön a bútordarab hogy bepakolhassak. Persze Téged nem szeretnélek sürgetni, így is hálás vagyok amiért foglalkozol a dologgal.:)
A kérdező hozzászólása: Az üveglapért nem vagyok odáig, de ez a gömblámpa dolog egyre jobban tetszik:)
A gömb lámpa amúgy az egyik legbiztosabb és legszebb választás, csak szerintem kicsi lesz a búra és a foglalat watt-jai is. Nem akarok belekotyogni nõi dolgokba de ha kiegészíted világító tükörrel és erõs a menyezeti alapfény elég lehet a gömb. Kerestem egy ilyen oldalt, lehet már ismered használod :) inkább mondom mert nõknek nagyon beválik. http://makeup.blog.hu/2012/04/11/kiprobaltuk_babyliss_sminkt..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tartalmas választ:) azt hiszem teljesen meggyõztél az asztali lámpával kapcsolatosan. Nagyon jól mutat a képeken, abszolút el tudom képzelni. És így átgondolva az égõsor fölösleges. Van a környéken ilyen lámpás üzlet, megnézem milyenek vannak, valami kis fehér gömböt képzelek el olyan fénnyel, amit magyaráztál:) jajj nagyon szupi lesz:D köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: A fal lila, a bútor meg annak a két színnek a kombinációja, ami az én linkemen van.
A vázlat megvan csak még nem jutottam odáig hogy megszerkesszem. :P Amúgy a fal milyen színû ahova kerül majd?
:) némi dolgom van de nem tûntem el :)
A kérdező hozzászólása: hahó, hová tûntél?:)
A kérdező hozzászólása: köszönöööm:)
Majd mondjad mire jutottál vele, lehet még pár dolgot rendezni rajta.
A kicsi dolgoknak azt a középsõ részt mérd még ki mennyire lesz elég. Az kb így 60 cm magas és 40 cm széles rész, alulra meg vagy még egy ugyanolyan polc, vagy smink tartó dobozok. Azon a helyen körülbelül el fogsz szerintem férni + az asztal fiók is.
Hû ez nagyon jó hogy nincs kész, így teljesen jóra és szabadon lehet még kialakítani. :) A tervezéshez a bútor készítõnek kéne érteni és neki kellett volna ezeket megbeszélnie veled. A hajszárító hajsütõ elvileg menne a fiókokba, apró dolgok felülre részben polcokra részében kis fiókokba részben dobozokba. Alul a fiókokban praktikusabb a nagyobb dolgokat tartani, felül meg ami közül válogatsz hogy ne kelljen értük a fiókokban turkálnod. A sminkhez kellene egy kislámpa is ami az arcodat alulról is megvilágítja. Csinálok pár alap praktikus lehetõséget majd mutatom.
Úgy értem az lesz egész életedben hasznodra ha bútorválasztás elõtt a használatát is átgondolod.
:) jólvan okés Amúgy máskor elõre gondold át mikre kell egy bútor, csak mert ez egész életedben hasznodra lesz. ;) Van pár dolog amit bele lehet akkor dolgozni és kéne amijeid eddig vannak hogy azok használhatóan elférjenek benne és rajta. Ez jó kezdésnek hogy egész alakos tükör is van, de a babzsák erre nem fog beválni mert az alacsony sminkeléshez és nem is tudsz egyenesen ülni rajta. Ez kéne Mekkora a legmagasabb spray, lakk vagy bármi amit használsz/hatsz: Eddig mennyire férnek el benne a dolgaid: Mid van amit rátennél, dobozok, sminktükör, neszeszer, lámpa, dísztárgyak stb: Itt tartanád e az ékszereidet:
A kérdező hozzászólása: vagy inkább babzsákfotelt a puff helyett
A kérdező hozzászólása: Egy bútorkészítõ tervezte nekem, nem tudom mivel rajzolta. szeretnék leülni , sminkelni arra gondoltam esetleg lehetne tenni egy puffot elé, emellett állva is használhatnám. A fa panelt úgy gondoljátok, hogy külön a falra felcsavarozni mint egy képet, arra a polcokat, vagy egybe tükrös résszel? Esetleg még lehetne a tükör érdekesebb formájú, mit szóltok? Köszönöm a válaszaitokat! Amúgy nekem lesz, nem a lányomnak:) 17L
Le is ölne elé vagy csak állva használná? Bár e lábát nem tudja alá tenni mert nincs asztalka része de megoldható lehetne esetleg ha ez is szempont. Sminkeléshez már használja e?
Ezt mivel rajzoltad?
A polc jó de az akasztók szobában nem mutatnak, az nagyon elõszobai dolog. Az ékszereknek se mutat jól annak szinte bármilyen doboz megfelel ami a lányodnak tetszik, fa fém mintás egyszerû... Ékszereket csak nem rakodunk már ki. Azt kéne talán elsõre megnézni a lányod mennyi cuccot tartana elöl? Ahhoz lenne célszerû a további polcokat igazítani, próbálja meg a két pakolható felületre odatenni ezeket, fésûk kefék smink biztos több lehet... Ezeknek annyi felületet kell tervezni hogy rumli nélkül férjenek el, ne legyen egymás hegyén hátán. Ebbõl következne a polc mennyisége + mennyiséggel, hogy ne legyen rumli. A 20 cm széles polcok jók lehetnek de lehet a baloldali szekrény teljes szélességében is, mélysége meg maximum a szekrény mélységének fele, vagy még kisebb. Itt nézni kell miket tenne oda, mennyit és azok milyen magasak. A magasabb sprayeknek érdemes kicsit magasabb, de ha ez kevesebb az mehet a szekrény lapjára.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ, várok még ütleteket:)
Igen a 4 fiok fölé, egy olyan fa panelt mint amin a tükör van, és arra kis akasztókat és kis polcokat.
A kérdező hozzászólása: úgy érted, a 4 fiók fölé? a kis polcokat összevissza, az sem világos
Akkor pedig így csinálnám. A tükör melletti oldalra a fa panelt(ugyan abból az anyagból) Az als részére finom kis akasztókat, kampókat amire nyakláncokat ékszereket lehet felakasztani. Fölé pedig kb 20cm szélés kis polcokat össze vissza rakosgatni. A kispolcokra lehet képeket képkeretben, plüssöket rakni.
A kérdező hozzászólása: igazából egy tiniszoba fésülködõjének volt tervezve, de nem valami kreatív a tervezõ, ezért kérem a segítségeteket
A kérdező hozzászólása: Nagyon hálás vagyok:) Tervezõ vagy, hogy ennyire tele vagy ötletekkel?
Akkor jobb lenne a bal oldalát egybõl olyan asztalkára tervezni aminek alá tudod tenni a lábadat. Ez a szobádban a helytõl is függ mert akkor szélesebb lenne, mert mellé még kéne egy kis szekrényke is. Ha ez belefér ez lenne a legjobb. Ha a szélessége max ennyi lehet akkor a balfelsõ fiók helyett polc lehetne és fölötte kilógna egy asztalrész, mert a fiókos részhez így nem tudsz úgy odaülni hogy kényelmesen odahajolhass. Akkor ott kicsit kilógó asztallap lehetne, vagy ugyanaz lehajthatósban. A legjobb egy tényleges asztalka lenne és a fiókos részt mellé tenni ha elfér.
A kérdező hozzászólása: nem fér más, max 1 méter helyem van. nem nagyon tudom elképzelni azt a kilógó asztallapot:(
Középre is lehetne tenni polcot de szerintem némi szabadon alakíthatósággal járnál jól. Hazai pályán nem tudom mennyire lehet kapni, kerestem párat ilyen kis makeup dobozokat amiket össze tudsz úgy válogatni ahogy neked kényelemesen fér és benne is jó a helyeid. Ilyesmiket mondok: http://bolthely.hu/photoline/id/13686_KOMOD_MINI_3_FIOKOS__D.. http://bolthely.hu/photoline/id/13923_Fa_szekrenyke_3_nagy_f.. Itt vannak még lejjeb több féle: http://bolthely.hu/photoline/lista/4e76a00e32ca5_Fa_tarolo_d.. http://bolthely.hu/muveszkatalogus/id/03468_Mini_haromfiokos.. Angolul rákeresve: google/"makeup box storage" Sokkal több variációd lenne azokkal, a nõknek ezek válnak be jól. Tudsz a fiókos dobozok tetejére is pakolni.
Ülve kb a második polcig érnél. A két oldalát keskenyebbre is lehetne venni, de azt meg kéne beszélni a bútorkészítõkkel, hogy a hátlapja vastagabb legyen. Akkor jól menne oda a fésülködõ tükör (és kivenni az alsó polcot hozzá). Persze ha használnád mert ez elég keskeny asztal így a méteren belül. Lehet praktikátlan lenne elpakolászni elõle, de ezt majd a ha nõk hozzászólnak ... :)
Egy smink asztalnál a túl sötét színek talán kevésbé passzolnak, kozmetikusoknál is gyakori a fehér asztallap és bútorok. Így kellemesebb lenne.
A kérdező hozzászólása: 2-2 ékszerdoboz van, sminktükör nincs, a lámpa 23 cm magas
Ja dehogy még kettõ, van e és milyen magas a sminktükör, és lámpa is. Ez a kettõ középen jól kell férjen.
A kérdező hozzászólása: a nagyoké kb. 20x10, a kicsiké 10x5
Ühm. Jó még a dobozok mérete és csinálom és mutatok praktikusságokat.
A kérdező hozzászólása: A ruhanemû jól elfér 2 fiókban, ezen kívül egy kell a körömlakkoknak(kb 15 db, + lemosó, manikûrszett, vata). Kell hely egy 30 cm magas hajlakknak, egy fele ekkora hajhabnak, és 3-4 hajkefének. Egy neszeszerem van, 2 testápoló, kézkrém, púder, szemceruza, spirál, meg néhány apró piperekütyü, de ezek is elférnek egy fiókban. összesen 2 nagy ékszerdobozom van, és két kisebb.
A lehajtósat mutatom úgy jobb lesz. A hölgyeknél a szépségápolási dolgok mennyisége nagyon eltérõ tud lenni. Ha ebbe az 1 méterbe kell megoldani kéne pontosabb infó a mennyiségrõl. Mert van akinek csak körömlakkból van 30 db, meg ezek fel is szoktak gyûlni. Ha írnád mi hány db sokat segítene benne. Mert ha nem fér csak rumli lesz belõle és fullig teligyömöszölt fiókok, ha meg jól férnek több helyet lehet hagyni. Úgy kéne hogy valahogy csoportok szerint, pl álló magasabb spray-k, apróbb körömlakk méretûek, hány db zokni 20 vagy 40, nesszeszer hány db (mert más ha egy db és más ha ebbõl is van több. Aztán ruhanemûnek mi lenne elég mondjuk csak zokninak is kellene egy fiók és még x db. De az is jó ha azt írod le most milyen helyet foglalnak, mondjuk 4 fiókban elfér kényelmesen vagy ugyanabban telipakolva. Az ilyennél az a jó ha felül sok kicsi fiók van vagy kicsi ajtós részek. Több kis polc. Középen meg tudsz sminkelni és kipakolni. Alulra menne a ruhanemû hajsütõ bármi ami nagyobb.
A kérdező hozzászólása: úgy nézem, hogy kell a 60cm-es tükör. a lehajthatós asztallapot hogy érted?
;) Akkor az álló tükör szélességét lehetne keskenyebbre venni, így most 60 cm széles és ez eléggé rendes szélesség. Mérd ki hogy elég lenne e 50 cm? Vagy 40 cm, mert még az is teljesen elég egy személynek. Így több helyed maradna sminkasztalnak. Ahogy tudom mutatom.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130813/fes.aszt_www.kepfeltoltes..

Hogy lehetne kicsit húzni nyomatékon? (BMW e36 320i)

Vegyél dízelt meg a többi ilyen válasz nem érdekel..

Legjobb válasz: Ugyanúgy, ahogy a teljesítményen. Chip, kisebb nagyobb átalakítások...

Ugyanúgy, ahogy a teljesítményen. Chip, kisebb nagyobb átalakítások...
Jobb fajta sportkipuff.
E36-tal nincs tapasztalatom, de hosszú távon képes alkalmazkodni a motorvezérlõ a használathoz. Még csak új, szalonból kihozott japán autókon próbáltam, de szándékosan alacsony fordulaton használva le lehet "költöztetni" a nyomatékot az alsóbb régiókba - ez persze azzal jár, hogy fent hamarabb elfogy a nyomaték is és az erõ is (papíron 6000-nél volt a teljesítménycsúcs, most 5500 után már alig mozog a fordulatszámmérõ). Azonos típussal összehasonlítva nagyon feltûnõ tud lenni a különbség (vezettem másikat, az enyém jobban megindul 2000-nél, mint az 3500-nál).
Nyomatékon növelni szívó benzinesen nagyon nehéz.Még gyárban a sportosabb, kihegyezett motoroknál se igazán tudják.A komojabb 2literes motoroknak a max 190-200nm.Neked ha jó tudom 190nm.Fel lehet tornázni kb 5-el de tovább nem nagyon.Ha nyomaték kell a lokettérfogatot kell növelni.
Írtad dízelt ne, pedig más megoldás nem igen van, 4-es már kifejtette a lényeget, innentõl kezdve vagy nagyobb benzinmotor vagy dízel.
Simán lehet azt feljebb is nyomni, csak kérdés mennyit akar rászánni.
Le kell cserélni az i-t d-re ;)
A kérdező hozzászólása: Értem , késõbb lesz más, ezek közül valamelyik van tervben e39 530i , e46 330ci meg e36 m3. De addig is mondom ezen húzok kicsit , így is elég jól megy meg ugye nincs szét taposva ezért a gyári teljesítményét simán leadja de a többlet nyomaték sose árt :) Meg a többi 20i-hez képest erõsebb (ezt ne kérdezzétek miért)

Hogy lehetne kicsit növelni a nézõszámot egy oldalon?

Nem kell valódinak lenni, csak statisztikát javítanám fel egy kicsit, van erre program?

Hogyan lehetnének kicsit vastagabb combjaim, és jobb alakom?

Nagyon vékony vagyok, még egy kicsit túlságosan is. már zavar, hogy semmi formám nincsen a melleimen kívül, amik nagyok. Szeretnék egy kicsivel vastagabb combot, az se baj ha máshova is megy még. Rendesen eszek, azzal nincs probléma, nem is vagyok válogatós. 15/L

Legjobb válasz: Hízni egyelõre ne akarj, pár év múlva, a kamaszkor vége felé "beáll" az alakod. Esetleg sportolhatsz, pl. bringázás, görkori, jóga, stb.

Hízni egyelõre ne akarj, pár év múlva, a kamaszkor vége felé "beáll" az alakod. Esetleg sportolhatsz, pl. bringázás, görkori, jóga, stb.
A kérdező hozzászólása: röplabdázni járok, azon kívül nem nagyon van másra idõm.
Tömegnövelõ étrend és rendszeres testedzés.

Budás kenyére ötletek, hogyan lehetne kicsit izgalmassá tenni?

Legjobb válasz: Én sajtot szoktam a tojásba reszelni. Parmezánnal Isteni ha szereted.

Én sajtot szoktam a tojásba reszelni. Parmezánnal Isteni ha szereted.
http://www.femina.hu/recept/a_legfinomabb_bundas_kenyer_rece.. Az utolsóként írt "töltött bunkáskenyér" fincsi, de ha felvágott épp nincs otthon, a tejfölbe zúzott fokhagymát is kavarhatsz.
Toast kenyeret megkenek finom kenõmájassal, összeragasztom a párjával, kissé összenyomom. átlósan elvágom, és felvert tojásba mártva kisütöm.
A tojásba egy kis tejet is löttyentek, bele egy kis vegetát, meg egy marék zabpelyhet.
Vodkába is áztatod a kenyeret... elég ütõs lesz. Komolyan. Próbáltuk már..:D
Nálam is a májkrémes-bundás a nyerõ.
Magokban is megmártom, például szezámmagban vagy tökmagban.
Rakok a tojasba rengeteg reszelt parmezant, fustolt, es.kulonbozo karakteres sajtokat es abba martom a toast kenyeret. Idonkent fuszereket.is keverek hozza, vagy snidlinget.

Hogy lehetne kicsit érdessé tenni a cipőm talpát, hogy ne csússzon?

Vettem egy új balerina cipőt, aminek teljesen sima talpa van, és szeretném egy kicsit érdessé tenni, hogy ne csússzak el benne. Cipészhez nem szeretném elvinni, mert annyit nem ér, úgyhogy valami házi módszerre van szükségem. Köszi!

Legjobb válasz: Talpbetétet vegyél bele szerintem. :)

Talpbetétet vegyél bele szerintem. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de a külsõ részére gondoltam, ami a talajjal érintkezik.

15 év után a férjem megcsalt, jelenleg folyamatban van a válás. Teljesen padlóra kerültem lelkileg. Hogyan lehetne kicsit jobbá tenni?

Egész nap csak sírnék és feküdnék, semmi energiám nincs, a napom abból áll hogy felkelek, elkészítem a gyerekeknek a reggelit aztán megfőzök és utána csak vagyok. Semmihez nincs kedvem, régen imádtam sportolni, olvasni, sütni és társaságba járni, most viszont már ezekhez sincs kedvem, sütit talán karácsonykor csináltam utoljára, sorra mondom le a programokat és van olyan hét hogy ki sem mozdulok itthonról. Semmi segítségem nincs, voltam dokinál de felírt 5 darab nyugtatót és kedélyjavítót, beszedtem akkor attól olyan kómás lettem hogy 19 órát egyhuzamban végigaludtam, úgyhogy az ilyen szerekkel inkább le is álltam egy hét után. Ha esetleg valaki járt már hasonló cipőben és megosztaná velem a tapasztalatát hogy hogyan lábalt ki belőle, azt nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: A 2.- nek pedig van igazsaga, csak nyersen fogalmaz! De a 4-es hatalmas forma, orulok, h vannak meg ilyen nok!!! :) 33N

A 2.- nek pedig van igazsaga, csak nyersen fogalmaz! De a 4-es hatalmas forma, orulok, h vannak meg ilyen nok!!! :) 33N
8-as vagyok:ja es anyukam is szedett az elejen nyugtatokat, de neki se tett jot.Hidd el, egy ferfi miatt se eri meg magadat tönkretenni!Büszke lehetsz magadra, hogy abbahagytad, a legtöbb ember ugyanis nagyon gyorsan függöve valik töle.
Mekkorák a gyerekek, nem jársz dolgozni? addig sem azon agyalnál, hogy mi történt....
Te meg kissé prüd vagy, nem?
Tessék felépítened az életedet-egyedül.
Hogy csalt meg? Egy alkalmi volt vagy pedig tartós viszony melletted?
Akinek gyermeke van 1/több az nem engedheti meg magának azt a luxust, amit te csinálsz. Emberek jönnek/mennek az életünkben, senki nem a tulajdonunk, és önállóan is tudnod kell élni. Mint ahogy tudsz is, ha nem sajnáltatod magadat. Minden reggel egy hideg vizes zuhany felfog ébreszteni az önsajnálatból.Majd ha mindenki rendbe lesz körülötted, akkor majd néha napján megengedheted ezt a viselkedést.Addig nem.
Az ember 40 éven keresztül nem lesz hûséges, mert megunja a társát, vagy csak, mert már 25 éve ugyan azzal van. Nyilvánvaló, hogy elõbb-utóbb eljön az idõ amikor megcsalják az embert. Álom, azt hinni, hogy engem nem fognak megcsalni, mert azt fogadta, egy anyakönyvvezetõ elõtt. Egyszer, a rádióban egy öreg bácsi azt mondta, hogy higgyük el a szex az olyan mint mikor könnyítünk magunkon a mellékhelységben. Szóval meg volt és kész. Attól még szeretheti a társát. A lényeg, egy habos álomvilágban éltél eddig, mint ahogy habos álomvilág az esküvõ is. 19-21 éves fiatal nõknek való, habkönnyû szórakozás.
8-as Tanulj már meg szöveget értelmezni:D és legalább figyelmesen olvasd végig mit írtam, utána pampogj:D
Lehet, hogy te "pampogsz", en nem.
Én egyetértek a 4-es válaszolóval :) a bosszúforralás részével ugyan nem tudok azonosulni, de a kárörvendés belefér, amikor a pasi ráeszmél hogy a kis szeretõje se különb a feleségnél :) de egyébként a többi mondandójával egyet értek. 34 éves vagyok. Régebben volt egy kedves hölgy ismerõsöm, aki akkor volt 40 éves. Helyes kis nõ volt, 5-6 nõs szeretõvel. Számtalanszor ecsetelte nekem, hogy mennyire megfelel neki ez az életstílus, hiszen mindig akad egy partner neki, ha éppen szívesen lenne együtt valakivel, ugyanakkor a pasik negatívumai a feleségeknek jutnak. Õ kapja az ajándékokat, az asszony meg a nyafogást. Akkor nem tudtam megérteni ezt a felfogást, de minél öregebb vagyok, annál jobban értem mire gondolt. Rengeteg macera megfelelni egy átlag pasasnak, tisztelet a kivételnek, és nem fogja megköszönni az ember önfeláldozását. A nõk többsége pedig nem tudja megbecsülni azt a pasit, aki behódol nekik. szóval se így nem jó, se úgy... Lényeg a lényeg, örülj neki hogy szabad lettél. Azt csinálsz és akkor amikor akarsz. Remek dolog ha nem kell alkalmazkodni meg hallgatni a kioktatást hogy mit miért és hogyan kellett volna. Engem még nem csaltak meg, vagy legalábbis nem tudok róla, de volt hogy szakítottak velem. Az is nagyon rossz volt, fájt. De kisírtam magam, és pár nap múlva túljutottam. Mindig azt tartottam szem elõtt, hogy ha nem kellek neki, akkor mit sírjak utána. Az õ baja ha nem vagyok neki elég jó. És ha neki nem vagyok elég jó, akkor õ se elég jó nekem. Ezzel a hozzáállással elég hamar ki lehet ám ábrándulni valakibõl. Gondolj arra hogy mindenki esett már pofára.
Elõször is együttérzésem a kérdezõnek. Engem is megcsalt az elsõ férjem, és nagyon nehéz volt kiheverni. De az idõ segíteni fog - nekem 1 évig tartott, addig szenvedtem. Azóta már boldog házasságban élek, és a férjemmel együtt nevettünk a 4-es válaszoló beírásán, hát ez csúcs volt, mert az én férjem is büfög, fingik, horkol, olyanokat tüsszent, hogy beszakad a dobhártyám és úgy fújja az orrát, hogy a szomszéd is felébred tõle:DDD Mindezért nem fogok tõle elválni, de jót nevettünk együtt, köszi!!!
nagyon sajnálom ami veled történt és azt tanácsolnám hogy hallgass a 4-esre. õ mekkora egy arc :D imádom az ilyen embereket
Kedves Kérdezõ! Én hasonló cipõben jártam másfél évvel ezelött, annyi különbséggel, hogy 21 és 23 éves gyerekekkel 47 évesen maradtam ott, mert a kolleganõnek megtetszett a férjem. Egy hétig nyomtam a nyugtatót , este rá fél dl whisky, de jól is aludtam. Aztán megráztam magam, mert senkiért sem teszem tönkre az életem. Kaptam tõle mindent: kövér vagyok, 80 kg voltam, büdös vagyok, mert cigizem, nem tudok fõzni, minden nap fõztem, rossz anya vagyok stb. És minden este elöttem beszélt a nõjével, hogy jobban fájjon. 4, 5 hónapig éltünk igy, mire el tudtam , én jöttem el a családi házból, mert az õ szülei ki tudtak engem fizetni. 2 szobás lakás árát kaptam meg. Rettenetesen a porba tiport, senkinek éreztem magam. Én sem tudtam hetekig dolgozni, de egyszer csak ráészméltem, hogy mégis vagyok valaki, mert van aki szeret. Elkezdtem kondozni, arra már lefogytam igaz 20 kg-ot, de kellett a lefárasztás. És szaunázni is mentem, hetente 2-3 szor-kifulladásig.Jót tett az agyamnak. És igen, forraltam a bosszumat. Fényképalbum az új nõnek, mert én fényképeket találtam róluk, de sose adtam oda, csak a férjemnek, amit neki késazitettem. Én is hittem benne, hogy visszajön, mert boldogok voltunk, és hiányzom majd neki. De rá kellett döbbennem, hogy nem hiányzom, nem jön vissza. Én kb fél évig vártam. 10 hónap után összeköltöztek az uj nõvel. Tehát pótolható vagyok.Nem hiányzik sem süti illat, sem a gyerekek, semmi. A lányommal nem is tartja a kapcsolatot, mert a lányom elmondta, hogy nem megcsalni kellett volna, hanem kilépni és utána nõzni, mivel egész életükben azt magyarázta a gyerekeknek, hogy milyen csunya dolog hazudni. Hidd el, az idõ meggyógyit mindent. Én még egyedül élek, lehet, hogy igy is marad örökre. Nekem is saját vállalkozásom van, elvagyok. Gyermekeim már külföldön dolgoznak, igy õket sem látom, csak félévente. de megtanultam, hogy egyedül is boldog legyek. Utálom a hétvégéket, de akkor elmegyek szaunázni, dolgozom szombat délelött. És a 2 barátnõmre is van idõm. És igen, volt barátom, aki visszaadta nekem, hogy nõ vagyok és lehet szeretni, és csinos vagyok. De ehhez idõ kellett. Én nem örülök, hogy le van hajtva a wc tetõ, hogy a fogkérmes tubus nincs összenyomkodva, hogy nem kell büdös zoknit mosnom. Én ezeket szerettem, mint ahogy a férjemet is. De elfogadtam, hogy most ez van. És azt hiszem, hogy én is hibás voltam, hogy megcsaltak. Mindig minden ugy volt, ahogy az exem akarta, nem volt önálló életem, én itt követtem el a nagy hibát.Szoltak a gyerekeim és a barátaim is, de nem hittem nekik. Pedig igazuk volt. De most már mindegy, nem csinálnám vissza, ha tehetném sem. Hidd el, hogy jön majd megint egy férfi, aki téged fog csak szeretni, és te leszel a mindene. Én sem gondoltam 1 éve, hogy megint ugyanolyan szerelmes tudok lenni, mint 25 évesen, és lám, tudok. Boldog vagyok egy férfivel. Hogy meddig, azt nem tudom, de most igen, és ez nagyon jó. Van egy olyan mondás, hogy az idõ mindent meggyógyit, csak adj neki idõt. És tényleg igy van. Én székesfehérvári vagyok, ha vam kedved beszélgetni, szivesen teszem. Fel a fejjel.
Kedves kerdezö!Örülök, hogy legalabb van önallo beveteled.Legalabb nem kell mindent a nullarol kezdened.En a helyedben nem keseregnek egy ilyen szemet pasi miatt, egy ilyen miatt, aki engem elarult.Mert mas egy egyejszakas kaland, ahol nincs erzelem illetve nincs jelentösege az egesznek es ahol ovszerrel vedekeznek.De egy PARHUZAMOS, ERZELMEKKEL TELI VISZONYT semmi szin alatt nem tudnek megbocsatani!!!Meg akkor sem, ha terden allva jönne vissza könyörögni.Ugy sem lenne mar ugyanaz, hisz a bizalom megrendült.Es nagy szerelem ide vagy oda....nem erdekelne.LEGY BÜSZKE!!!Hamarabb kellett volna gondolnia.
Én annyit tudok neked javasolni, hogy erõltesd meg magad és mozdulj ki akkor is ha nincs kedved. Kell, hogy emberek közé menj, mozogj, felfrissülj, mert ebbe így persze hogy bele fogsz õrülni, a gyerekekkel sem tudsz úgy törõdni, ahogy kéne! Tervezz be magadnak 1-1 nap uszodát, kondi termet, egy-egy találkát a családoddal, barátokkal, csináljatok közös programokat a gyerekekkel és mindezek mellett sírj ha úgy érzed, hogy sírnod kell. Szerintem ez a legjobb gyógyír, mert bár nincs kedve az embernek, utána még is olyan megkönnyebbülés van benned, hogy ma is csináltál valamit. :) Ergo, mozgásra és társaságra fel, a dilibogyókat pedig felejtsd el!! Ha nagyon nem tudod feldolgozni egyedül, akkor egy pszichológust keress fel, aki beszélget veled és nem gyógyszerekkel akar megoldani mindent!
15-ös:8-as vagyok.Eleg szomoru, hogy Magyarorszagon a birosag nem a megcsalt fel melle all.Plane meg a nök es a gyerekek melle. Bezzeg Nyugaton (USA, Nemetorszag, Ausztria stb.)a birosag nö es gyerekparti.Ha ott egy ferfi elhagyja a feleseget, magatol ertetödö, hogy "karteriti" a csaladjat.En ezt igy tarom fair-nek.
1-es vagyok Így tényleg nehéz lehet, hogy szinte egész életedben jelen volt, végigkísérte, és most nincs tovább. Megértem, hogy nagyon rossz! De hallgass a 4-esre, remekül leírta az elõnyöket, és igazából ha nem így nézed, nehéz kibírni. 4-es, szívembõl szóltál :) )))
Nem tudsz a vállalkozáson fejleszteni? A munka lenne most a legjobb terápia, amíg ráérsz, addig emészteni fogod magad. Ilyen érzelmi állapotban én még egy teljes állást is bevállalnék, függetlenül a vállalkozástól. Amíg le vagy terhelve szellemileg, nem kattogsz, viszont rengeteg energiát tudsz beletenni a munkába - az egyik legproduktívabb idõszak egy ember életében.
"Tehat kedves kerdezö:kerj mindenkeppen asszonytartast es gyerektartast, a lehetö legmagasabb összeggel, amivel csak lehet.Hiszen ö csalt meg es a gyerekek nalad vannak" 1. Nem létezik asszonytartás nálunk. 2. A bíróságot NEM ÉRDEKLI, hogy ki kivel kufircol, fõleg nem fog senkit sem kártalanítani érzelmi eredetû vélt vagy valós sérelemért. A gyerektartás nagyjából a fizetése 20%-a lesz gyerekenként, egyébként sima vagyonmegosztás. Felejtsük már el, hogy a megcsalás a bíróságon vagy a vagyonmegosztásnál bármit is számítana!!
Kedves 7-es mar ne haragudj, de teged ez a teny vigasztal, hogy a legtöbb ferfi nem tud hü lenni egy hosszabb kapcsolatban?!Mert engem nem.
18:16 miért lenne közönséges? egyszerûen próbálta túlélni a helyzetet. mindenki tudja, hogy ezek kis hülye apró dolgok, de ilyenkor segíthet ezekre gondolni...
Kérdezõ, mi újság van?

Hogyan lehetne kicsit sportosabb testalkatom?

Tudom hogy ez elég közhelyes kérdésnek hangzik, hogy szeretnék kicsit edzettebb lenni, de úgy döntöttem ideje lenne kicsit összeszednem magam, mert mióta abbahagytam a kézilabdát eléggé eltunyultam.Nem vagyok az a duci lány, de van rajtam egy kis felesleg, amib?l tényleg lehetne lefaragni(és nem az a felesleg amit az anorexiás lányok mondanak) tudom hogy egy fiúnak sokszor az tetszik ha van mit fogni egy lányon, de én egy kicsit sportosabb szeretnék lenni.Milyen ötleteket tudtok amit tudok itthon is csinálni?Ilyenekre gondolok hogy itthon torna, futás kint a szabadban, felülések... Étkezést illet?en valaki segíthetne abban, hogy mib?l érdemes többet enni és mib?l nem, illetve a kalóriaszámokkal sem vagyok tisztában, hiszen csak annyit tudok mindig több kalóriát égessek el mint amennyi az aznapi bevitel...Kondiba nem tudok sajnos járni, mivel nehezen megoldható így az itthoni praktikákat várnám:)A felesleges, bunkó kommentekt?l pedig kíméljetek légyszíves, magadnak is id?t spórolsz:)

Legjobb válasz: futás kint a szabadban verzióra- http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem felülés verzióra-fegyencedzés könyv étrend terv- http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=&title=diactais_..

futás kint a szabadban verzióra- http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem felülés verzióra-fegyencedzés könyv étrend terv- http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=&title=diactais_..
Vannak jó edzéstervek neten csak nehéz megtalálni. Segítek. Ezek 6 hetes programok. Utána neked kell boldogulnod de szerintem nem nehéz. -Fekvõtamasz: http://100fekvotamasz.hu/ -Felülés: http://200felules.hu/ -Hátizomerõsítés: húzódzkodás valami rúdon. Vagy a lépcsõt fogva. -Vádli: állj a lépcsõre a talpad elsõ felével. Utàna nyomdd ki magad lábujjhegyre majd engedd le egészen. Ezt addig csináld amíg bírod. -Láb: Otthon el tudsz menni futni. Nagyjából ennyit tudtam segíteni. Az étrendhez semmit sem értek de tudom hogy a fogyáshoz fontos. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, holnap vagyis ma áttanulmányozom az oldalakat:) De még az étrenddel kapcsolatban is várok ötleteket:)
A kalória bevitel mennyisége több dologtól függ. Pl: mennyit mozogsz, mekkora a tömeged (zsírt leszámítva), vérnyomásod (a szíved mennyi kalóriát éget). Tudom az utolsó kicsit furán hangzik de tényleg így van. Hogyha az itt felsoroltakat megválaszolod többet segíthetek. Egyébként egy átlagos felnõtt nõnek ha egész nap nem csinál semmit csak tévézik akkor kb. 1600 kalóriára van szüksége (6500 KJ). Hogy miben mennyi energia (kalória) van az nagyon változó mert pl. egy joghurtban (2dl) 50-tõl 250 kalória is lehet.
javítok: nõknél a szükséges kalóriamennyiség ha nem mozognak akkor 1750

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!