Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne h egyutt aludhassunk (1 db)

Hogyan lehetne megoldani h egyutt aludhassunk?

En 15eves vagyok pasim pedig 14...valahogy megszeretnek oldani h egyutt aludhassunk legalabb 1ejszakat..ezt hogy lehetne megvalositanni??? gondolkoztunk pizsamabulirol meg ilyenek de engem nemengednenek el az tuti ...es nalam ha lenne rendezve azt se...eleg rovid porazon tartanak(legalabbis engemet)...ha mar tik is voltatok ijen helyzetbe irjatok pls valmi tippeket...mert mink mar nemtudunk mit kitalalni...koszi elore is a valaszokat

Legjobb válasz: Ha engem kérdezel szerintem nem is fogják még ilyen fiatalon megengedni nektek, hogy együtt aludjatok!Szerintem érjétek be még egy darabig a közös délutánokkal!

Ha engem kérdezel szerintem nem is fogják még ilyen fiatalon megengedni nektek, hogy együtt aludjatok!Szerintem érjétek be még egy darabig a közös délutánokkal!
Beszéld meg anyukádékkal. Minden azon múlik, hogy jó viszonyban vagytok és megosztasz velük mindent. Ha jól érvelsz, akkor elengednek. Persze ez azon is múlik, hogy mióta vagy a barátoddal és hogy a szüleid ismerik-e, megbíznak-e benne. Ha nem is ismerik még, akkor tljesen megértem, hogy nem engednek el hozzájuk vagy nem engedik, hogy õ menjen hozzátok. Esetleg még azt lehet csinálni, hogy megkéred egyik barátnõdet, hogy segítsen. Kérd meg, hogy mondja azt anyuéknak, hogy náluk fogsz aludni... persze a barátodhoz mész. De ez is csak akkor jó, ha már aludtál valamelyik barátnõdnél. Na meg az õ szülei sem szólják el magukat, nem derül ki a dolog. De ezt nagyon nehéz megvalósítani. Inkább beszélj velük, azzal többre mész.
Együtt alvásról van szó, nem kefélésrõl, és ez tetszik. Egyébként azért nem értem a szülõket ilyenkor, mert ahogy én is érveltem mindig: a dugáshoz nem kell hálószoba meg ottalvás. A lehetõségeid: -megbeszéled a szülõkkel, elmondod hogy nem történik semmi -vársz -megkéred a barátnõdet hogy segítsen (azt mondjátok nála alszol, de valójában a barátodnál / mindketten nála alszotok) -megkérsz egy megfelelõ rokont, hogy beszéljen a szüleiddel -megkérsz egy megfelelõ rokont hogy falazzon neked (talán csak elengednek a nagynénihez pár éjszakára) Én a megbeszélést, illetve megértõ rokon meggyõzõ erejét venném igénybe.
Sajnos én is ilyen helyzetben voltam 1 éve ... 16évesen nem engedtek le a barátomhoz még napközben sem, nemhogy ott aludnék.Pedig nagyon akartuk és nem azért, hogy lefeküdjek vele, hanem maga az h együtt vagyunk.Minden esetre anyával leültem beszélgetni és õszintén elmondtam neki mindent és akkor megigérte nekem hogy ha várok 1 évet és a pasim is akkor lemehetek hozzá és biztos lehetek benne hogy szeret.Bár nem értem ilyen fiatalon mért gondolkoztok ilyeneken.Szerintem ismerjétek meg elõbb 1mást...
A kérdező hozzászólása: 5honpja lesz h egyutt vagyunk...igen anyujek ismerik a pasimat sot mar azt is tudjak h jarunk ...a pasim apja valamikor a en apum fonoke volt szal meg szuleiket is kicsit ismerik:Digy allunk
A kérdező hozzászólása: koszi valaszokat:D igen tenyleg csak ottalvasrol van szo semmi szex...utolso hozzaszolonoak abban nagyon igaza van h szexhez nemkell ottalvas, eleg hozza 1delutan is mikor szulei dolgoznak:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Harminc folott, meg mindig egyedul. Mit tehetnek? Most is egy kavezoban vagyok, persze egyedul .

7

Miért van sok nőnek/lánynak gondja, de mikor megkérdezi a barátja, hogy mi a baj, jön a "semmi" válasz?

Nem értem, sokszor látom, hogy valami baja van egy lánynak, nőnek, és megkérdezi a barátja, hogy mi a baj, mi történt, és jön a "Ahh semmi..." sértődött hangban, és kérdezgeti, hogy "nem tetszett, hogy ezt mondtam, vagy mi a baj?" faggatja a barátja, és a lány ellenáll: "nem, nem ez, semmi hagyjuk!"
Miért nem mondják meg mi a baj?
Néma gyereknek az anyja sem érzi a szagát...

5

Meghíztam, nem tudom, miért. Amúgy állandóan hízok-fogyok, közben edzek, persze, meg megreformáltam az étrendemet is. A barátom így is szexinek tart, ez normális?

Közben meg attól rettegek, hogy mikor fog közben beszólni, hogy fujj vagyok.... na szóval úton vagyok afelé, hogy leadjam a kg-kat.

13

Szerintetek mit kellene tennem? Szerelem vagy megszokás?

Párommal 4+ éve vagyunk együtt, de nem tudom eldönteni együtt maradjunk e. Szakítani egyikünk se tudott, pedig ellaposodott az egész. Szeretek vele lenni, beszélgetni, de nem tudok annyit beleadni a kapcsolatba már mint az elején. Szerinte teljesen máshogy állok hozzá , nem szerelmesen. Én nem tudom eldönteni magamról hogy milyen vagyok. Szerintetek ez azt jelentené hogy nem vagyok szerelmes? Vagy csak szeretetté vált volna minden?

7

A páromnak semmihez sincs kedve. Veletek is volt ilyen? Hogyan oldottátok meg?

Sziasztok! A páromnak hónapok óta nincs kedve kimozdulni, közös programokat csinálni. Azt mondja szeret, és ezzel a részével nincs is gond.
Külön élünk. A családjával minden rendben, szeret velük időt tölteni, beszélgetni, foglalkozni velük. Úgy érzem, hogy nem szerzünk közös élményeket, mivel csak tévézünk (mindig) és beszélgetni sem lehet közben, mert akkor nem tud a műsorra figyelni. Kértem, hogy menjünk valamerre, de nincs semmihez se kedve. Azt mondja szeret otthon lenni, pihenni, mert sokat dolgozik. De állandóan tévézni? Hogy nem unja meg?!
Próbáltam vele beszélni erről. Én otthonról dolgozom, úgyhogy a munkahelyem az otthonom. Szeretnék kimozdulni vele (egy héten egyszer, nem is igényelném többször), de ő erre nem hajlandó. Ha sokáig nyúzom, a fejemhez vágja, hogy jó akkor x napon elmegyünk valahova, de ugyanúgy nem megyünk sehova. Úgy érzem, nem töltünk együtt tartalmas időt, nem szerzünk közös élményeket. Nem akarok kirándulni, aktívan sportolni stb. ez nem az én világom, de ezt ő sem akarná. Beülni sem lehet sehova, mert ahhoz sincs kedve. Próbálok vele türelmes lenni, de amikor azt látom, hogy egyre lustább, kedvtelenebb, már nem tudom mit tegyek. Nem igazán vannak barátaim, akikkel elmehetnék valahova. Amikor párommal szóba kerül mégis, hogy én akkor elmegyek meginni valamit munka után esetleg, olyankor felidegesíti magát és odavágja, hogy jó menjél. Úgy érzem, nem vagyok neki elég fontos, hogy a kedvemért kicsit megerőltesse magát és programokat csináljunk. Én minden rezdülését figyelem és ugrok, ha bármi kell neki. Szerintem nem ilyennek kell lennie egy kapcsolatnak. Az elején nem is volt ilyen, csak az elmúlt néhány hónapban. Szeretném megoldani, de ez így egyedül elég nehéz..
Kb 3,5 éve vagyunk együtt. Szívesen fogadom a tanácsokat olyanoktól, akik hasonló nehéz hónapokon vannak túl..
27/L

5

A Barátnőm karatézik álmába mit csináljak?

Nem tudok rendesen aludni mert arra ébredek hogy a barátnőm pusztít rug vág kötöttfogás szabadesés minden játszik.
Nem vicc mert álmában ért hozzá. Nagyon veszélyes!! Persze reggel semmire nem emlékszik.

11

Fogalmam sincs, mit csináljak, van valami tanács?

Több, mint 2 éve vagyok együtt a barátommal, ő az első. 18 éves vagyok. Nagyon jól megvoltunk, de egy jó ideje elég bunkó tud lenni velem és engem állít be hibásnak, persze mindenhol vannak veszekedések, egyébként jól megvagyunk. Én már észrevettem, hogy ez már csak megszokás, a legjobb barátomnak tekintem. Van egy fiú, akibe viszont kezdek szerelmes lenni, olyan, mint én, nem találkoztam még ilyen emberrel. Nem vagyok olyan lány, úgyhogy nem csinálok semmit vele, de látom, hogy ő is szeret engem. 2 ismerősöm tudja ezt a dolgot és azt mondják, hogy ezzel a fiúval jobban járnék, mert a barátom nem érdemel meg engem. Ezt valahol én is tudom, de én mivel ő az első barátom, fogalmam sincs, hogy szakítanék vele, hogy dolgoznám fel a dolgot. Nem vagyok már szerelmes belé, de azért szeretem. Mit tegyek? :(

3

Hogyan békíthetném meg?

Hirtelen haragú vagyok,ő pedig nehezen engedő.Nem bírja a veszekedéseket,mert ugye azt ki bírja,én sem.De van,hogy előfordul sajnos,mostanában sűrűbben.Az hozzátartozik az ügyhöz,hogy heti rendszerességgel tudunk csak találkozni.Én egyre feszültebb vagyok,sokkal több időt szeretnék vele tölteni,és ez még sajnos nem kivitelezhető.Szóval ne gyertek olyan tanácsokkal,hogy szakítsunk,mert eszem ágában sincs.Bár ő már azt fontolgatja.:( Én többet lennék vele,ő a civakodásoktól fél.De mikor már lenyugszom,ő kezdi el,hogyan maradjak higgadt?Sokat beszélünk üzenetben,ettől nem lehet a sok nézeteltérés?

11

Most kaptam egy sms-t a páromtól, amiben az állt, hogy. (többi lent). Kell gyanakodnom?

Hogy nézzem már meg fb-n, hogy amit neki írtam, azt ő hánykor nézte meg, mert ő aztán elolvasta, de azt akkor látta először, és nem jelzett, hogy lenne új üzenete, és hogy szerinte az anyukája nézi az üzeneteit... oda szokta engedni az anyját a géphez, hogy kártyázzon. Szerintem csak véletlen volt, rendszerhiba, vagy valami, velem is megesett már, de mi van, ha nem? Ugye ez önmagában még kevés ahhoz, hogy belegondoljak más egyéb dolgokat?

12

Jól gondolom, hogy szerelmes belém?

Van egy lány, akivel nagyon sok hónapja chatelünk, és tud róla, hogy szeretem. Az egyik barátnőjét jól ismerem, így ismertem meg őt is. Már beszéltünk személyesen is, igaz, csak pár szót váltottunk. Legutóbb viszont ő kért meg arra, hogy segítsek neki személyesen (azaz élőben) magyarázni az egyik tantárgyból. Jól gondolom, hogyha ő nem érezne semmit irántam, nem kért volna meg erre? Mivel jól tudja, hogy én szeretem őt.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!