Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne h egyutt (2 db)

Hogyan lehetne megoldani h egyutt aludhassunk?

En 15eves vagyok pasim pedig 14...valahogy megszeretnek oldani h egyutt aludhassunk legalabb 1ejszakat..ezt hogy lehetne megvalositanni??? gondolkoztunk pizsamabulirol meg ilyenek de engem nemengednenek el az tuti ...es nalam ha lenne rendezve azt se...eleg rovid porazon tartanak(legalabbis engemet)...ha mar tik is voltatok ijen helyzetbe irjatok pls valmi tippeket...mert mink mar nemtudunk mit kitalalni...koszi elore is a valaszokat

Legjobb válasz: Ha engem kérdezel szerintem nem is fogják még ilyen fiatalon megengedni nektek, hogy együtt aludjatok!Szerintem érjétek be még egy darabig a közös délutánokkal!

Ha engem kérdezel szerintem nem is fogják még ilyen fiatalon megengedni nektek, hogy együtt aludjatok!Szerintem érjétek be még egy darabig a közös délutánokkal!
Beszéld meg anyukádékkal. Minden azon múlik, hogy jó viszonyban vagytok és megosztasz velük mindent. Ha jól érvelsz, akkor elengednek. Persze ez azon is múlik, hogy mióta vagy a barátoddal és hogy a szüleid ismerik-e, megbíznak-e benne. Ha nem is ismerik még, akkor tljesen megértem, hogy nem engednek el hozzájuk vagy nem engedik, hogy õ menjen hozzátok. Esetleg még azt lehet csinálni, hogy megkéred egyik barátnõdet, hogy segítsen. Kérd meg, hogy mondja azt anyuéknak, hogy náluk fogsz aludni... persze a barátodhoz mész. De ez is csak akkor jó, ha már aludtál valamelyik barátnõdnél. Na meg az õ szülei sem szólják el magukat, nem derül ki a dolog. De ezt nagyon nehéz megvalósítani. Inkább beszélj velük, azzal többre mész.
Együtt alvásról van szó, nem kefélésrõl, és ez tetszik. Egyébként azért nem értem a szülõket ilyenkor, mert ahogy én is érveltem mindig: a dugáshoz nem kell hálószoba meg ottalvás. A lehetõségeid: -megbeszéled a szülõkkel, elmondod hogy nem történik semmi -vársz -megkéred a barátnõdet hogy segítsen (azt mondjátok nála alszol, de valójában a barátodnál / mindketten nála alszotok) -megkérsz egy megfelelõ rokont, hogy beszéljen a szüleiddel -megkérsz egy megfelelõ rokont hogy falazzon neked (talán csak elengednek a nagynénihez pár éjszakára) Én a megbeszélést, illetve megértõ rokon meggyõzõ erejét venném igénybe.
Sajnos én is ilyen helyzetben voltam 1 éve ... 16évesen nem engedtek le a barátomhoz még napközben sem, nemhogy ott aludnék.Pedig nagyon akartuk és nem azért, hogy lefeküdjek vele, hanem maga az h együtt vagyunk.Minden esetre anyával leültem beszélgetni és õszintén elmondtam neki mindent és akkor megigérte nekem hogy ha várok 1 évet és a pasim is akkor lemehetek hozzá és biztos lehetek benne hogy szeret.Bár nem értem ilyen fiatalon mért gondolkoztok ilyeneken.Szerintem ismerjétek meg elõbb 1mást...
A kérdező hozzászólása: 5honpja lesz h egyutt vagyunk...igen anyujek ismerik a pasimat sot mar azt is tudjak h jarunk ...a pasim apja valamikor a en apum fonoke volt szal meg szuleiket is kicsit ismerik:Digy allunk
A kérdező hozzászólása: koszi valaszokat:D igen tenyleg csak ottalvasrol van szo semmi szex...utolso hozzaszolonoak abban nagyon igaza van h szexhez nemkell ottalvas, eleg hozza 1delutan is mikor szulei dolgoznak:D

5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és egyeszerüen csak átlagos dolgokról tudunk beszélgetni, pl "hogy vagy? Milyen napod volt? ". miért van ez és h lehetne változtatni? :S szeretjük egymást, de ez így furcsa.

Legjobb válasz: Hát ez nagy baj.... Nehezen nyíltok meg egymás elõtt, és túl sok a gátlásotok egymás elõtt, még ha a szex megy akkor is.... Ki kell mozdulni, el kell menni kirándulgatni sétálni, oda ahol kevesen vannak és ha õ nem akkor neked kell kérdezgetned õt más témákról, mindenrõl amire kíváncsi vagy.

Hát ez nagy baj.... Nehezen nyíltok meg egymás elõtt, és túl sok a gátlásotok egymás elõtt, még ha a szex megy akkor is.... Ki kell mozdulni, el kell menni kirándulgatni sétálni, oda ahol kevesen vannak és ha õ nem akkor neked kell kérdezgetned õt más témákról, mindenrõl amire kíváncsi vagy.
mi állandóan emlékeket mesélünk egymásnak lehet azért is mert velem annyi minden történt már meg vele is de én alapból azt érzem h megakarom vele osztani életem minden pillanatát szóval általában mindig elmondom mit gondolok éppen mi jut eszembe barátinkról is szoktunk mesélni egymásnak meg tervekrõl álmokról , am azzal semmi baj nincs ha általános dolgokról beszéltek csak nem árt bele vinni egy kis személyes szálat mert ha 5 hónapja együtt vagytok csak érdekled a barátodat csak lehet azt hiszi tolakodás lenen kéregetnie mindenfélét
Nekem is ugyanilyen volt a legutóbbi kapcsolatom, de mi négy hónapig húztuk csak, utána beleuntam ebbe. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Szerintem mondd el neki ezt a problémádat, kérdezd meg, õt ez mennyire zavarja és szerinte mit tudnátok tenni. És ha errõl tudtok beszélgetni, akkor máris meglesz az elsõ dolog az érzésekrõl, és utána csak jobban fog menni ezentúl. De beszéld meg vele szerintem :)
A kérdező hozzászólása: nem az van h végig kuss van, meg se szólalunk, ne hidd azt .. beszélünk .. csak nekem az hiányozna h valahogy nyitottabban, jobban az érzésekrõl vagy nem is tudom .. vagy pl a kapcsolatunkról .. jó mindig mondjuk h szeretlek de valahogy jobban, többet az érzésekrõl ..
Még ha ki se mozdulnék a lakásból 2 hétig, akkor is tudnék mirõl beszélgetni a barátnõmmel. Érted mit akarok mondani ezzel :-) Ha már ennyire keresni kell, hogy mirõl beszélgessetek, hogy ne legyen nagy a csend, akkor az a kapcsolat nem életképes.
A kérdező hozzászólása: értem..:) csak az a baj h semmi olyan nem történik velem amit megosztanék vele, minden napom ugyanolyan .. max ha elmegyünk valahova bulizni de az se mindig van .. úgyh.. :/
A kérdező hozzászólása: :/ tippeket nem tudnátok adni esetleg, hogy mirõl kéne beszélgetnünk..?? mit mondjak, mit kérdezzek..? vagy mondjam el neki ezt a problémám?mit csináljak?:S
A kérdező hozzászólása: mégcsak 15évesek vagyunk de akkoris :S az a baj h énsem tudok tõle mit kérdezni, vagy mit mondani..
Folytassák ok le a következõ, "értékellentéteket" tartalmazó vitákat. Ha szükséges, pár nappal korábban tájékoztassanak a vita idõpontjáról, és egyezzetek meg hogy ki melyik oldalt képviseli. Témák: Abortusz, pró/kontra Eutanázia, pró/kontra Halálbüntetés, pró/kontra Káros-e a televízió, pró/kontra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!