Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne az anyajegyek (4 db)

Anyajegy problémám van! A vállamon nagyon sok van, de nem tudom eldönteni, hogy az anyajegy vagy szeplő? ! Mitől van az, hogy mindig egyre több van rajtam? Ezt meg lehetne még időben akadájozni?

Hallottam már arról az anyajegy lefagyasztásról! Ha valaki tudna arról is információt adni megköszönném!Sajnos nagyon sok kicsi van rajtam, a nagyobbakat majd le kell szedetnem. De a picikb?l mindig egyre több van. Az anyajegy levételénél vagy kivizsgálásánál vesznek t?lünk vért??

Legjobb válasz: Hát hasonló problémáim vannak, de egyenlõre igyekszem kordában tartani, már amennyire lehet. Az utcsó kérdésedre tudok igazán válaszolni, igen vesznek vért, legalább is tõlem anno vettek... és nem tudom lehet ez hülyeség, de én azt vettem észre, h akkor jelenik meg sok újabb kis anyajegy, mikor pl. kifekszek napra...

Hát hasonló problémáim vannak, de egyenlõre igyekszem kordában tartani, már amennyire lehet. Az utcsó kérdésedre tudok igazán válaszolni, igen vesznek vért, legalább is tõlem anno vettek... és nem tudom lehet ez hülyeség, de én azt vettem észre, h akkor jelenik meg sok újabb kis anyajegy, mikor pl. kifekszek napra...
Nekem is sok anyajegy van a vállamon.
A kérdező hozzászólása: Igen a naptól sok elõjön, meg a szolitól is. Nekem anya azt is mondta, mivel nagyon szõke a hajam, meg nekik is az volt és világos a bõrünk, így ezért is van rajtam sok!

Hogyan lehetne csökkenteni az anyajegyek "előbújását"?

Észrevettem már régebben is, amikor kint vagyok a napon (jól leégek vagy bernulok) akkor utánna másnap kin? vagy 3-4 anyajegyem arra a helyre (pl: vállamra). Ez megy évek óta. Mit tehetnék annak érdekében, hogy ne lepjenek el az anyajegyek?? (Az én szememben eléggé guszta, hogy az egyik vállam tele van anyajegyekkel a másikon van 1 kb)

Legjobb válasz: A legjobb módszer ha nem égsz le. Sajna más nincs, az egyébként sem jó, ha leégsz sokszor mert egy idõ után (10-20 év) bõrrákod lehet, mert megjegyzi a bõr alsó rétege a leégéseket, ez nagyon káros. Akinek meg sok anyajegye van, annak méginkább kell erre vigyáznia.

A legjobb módszer ha nem égsz le. Sajna más nincs, az egyébként sem jó, ha leégsz sokszor mert egy idõ után (10-20 év) bõrrákod lehet, mert megjegyzi a bõr alsó rétege a leégéseket, ez nagyon káros. Akinek meg sok anyajegye van, annak méginkább kell erre vigyáznia.
A kérdező hozzászólása: és, ha muszáj kimennem a napra? mert mondjuk napon dolgozok? (kertben)
A kérdező hozzászólása: vagy esetleg strand?
Érdemes magas fényvédõszerekkel bekennd magadat fél órával azelõtt, hogy napra mennél. Nekem ezt tanácsolta a bõrgyógyász nagybátyám...


Hogy lehetne kezelni az anyajegyemen lévő szörszálakat? (XD)

Szóval van egy anyajegyem és szörös kicsit.De ugy halottam, hogy attol vmi bajom lenne ha kihiznám avyg mi: S

Legjobb válasz: Ollóval vágd le

Ollóval vágd le
Ez az anyajegy méretétõl és helyétõl is függ. Nekem is van ilyen a karomon, én óvatosan le szoktam borotválni. Ollóval is levághatod, de sajnos mindkét esetben hamar vissza fog nõni.
Kihúzni isten õrizz elrákosodik úgy, csak is vágni szabad
A kérdező hozzászólása: hát elég gáz mert az arcomon van.Elvileg szép meg minden csaképpen szõrös:D közelröl. Köszi!
Én már egy ideje csipesszel szedem, és még élek :) Hogy õszinte legyek nem is tudtam errõl a rákos dologról...
jaja bõrrákot lehet kapni. De ez is olyan mint a cigizés. Van aki tüdõrákos lesz tõle, van aki nem. Sztem ne húzd ki, nekem is van de nem zavar.
A kérdező hozzászólása: köszi....hát most végülis levágtam és jo meg minden...de mostmeg a "bajusz" kezd zavarni: D atyámXD 14 vagyoka múgy és csak azért most kezdek iylenekkel foglalkozni mert vagy egy fiu aki "metro" és ezeket észerveszi éshát nem olt meg iylenek csak mondta h nem para csak azt leeht "kzelni" óna mind1:D köszi a válaszokat! irjon még aki tud!
Bajuszra Veet hideg gyanta csíkok, direkt erre a célra kifejlesztve. Rossmannban kapható.
az olyan anyajegy amibõl szõrszáll nõ eleve nem lehet rákos/beteg...(bõrgyógyász a nagyim) rákos, nekem van egy a karomon egy sötétebb száll nõ ki belõle és mindig kihuzom csipesszel:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!