Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne az (2621 db)

Hogyan lehetne az államadósságot csökkenteni?

Legjobb válasz: 1000 leggazdagabb ember vagyonának a fele, sõt még az egésze is alig érne valamit, egyszerûen óriási összeg az államadósság, még a kamat 0,5%-nak sem lenne elég a leggazdagabbak megsarcolása. A bruttó 500.000 felett keresõk megsarcolása sem megoldás, jelentéktelen számban vannak. a pénzt a nagy tömegektõl lehetne elvenni. hiába népszerû manapság a gazdagok szidása, megsarcolása, ez már nem a kommunizmus, mindenki annyi pénzt szerez, amennyit tud. 21.000 milliárd Ft-nyi államadósságot akkor sem lehetne visszafizetni, ha senki nem kapna fizetést! Németországban is magas az államadósság, mégsincs ekkora gond! A magyar gazdaság állapota az ami a bajokat okozza, csak a Fidesz próbálja elhitetni az emberekkel hogy minden baj forrása az adósság.

Állami újraelosztás csökkentése 10 százalékkal :)
1000 leggazdagabb ember vagyonának a fele, sõt még az egésze is alig érne valamit, egyszerûen óriási összeg az államadósság, még a kamat 0, 5%-nak sem lenne elég a leggazdagabbak megsarcolása. A bruttó 500.000 felett keresõk megsarcolása sem megoldás, jelentéktelen számban vannak. a pénzt a nagy tömegektõl lehetne elvenni. hiába népszerû manapság a gazdagok szidása, megsarcolása, ez már nem a kommunizmus, mindenki annyi pénzt szerez, amennyit tud. 21.000 milliárd Ft-nyi államadósságot akkor sem lehetne visszafizetni, ha senki nem kapna fizetést! Németországban is magas az államadósság, mégsincs ekkora gond! A magyar gazdaság állapota az ami a bajokat okozza, csak a Fidesz próbálja elhitetni az emberekkel hogy minden baj forrása az adósság.
mondjuk ha orbánék nem lopnának annyit
Van pár megoldás rá. Pl. a leggazdagabb 1000 ember vagyonának megfelezése, a fizetések bruttó 500 ezer Ft feletti összegének visszafizettetése, a külföldre kilopott vagyon visszahozása, önfenntartó börtönök kialakítása, stb.
..."ha meghal négymillió magyar " Ilyen soha nem fog történni...Magyarok voltak, vannak, és mindig is lesznek!
Pl. úgy, hogy nem a baloldal kerül hatalomra.
sehogy ha ma visszafizetjük az egészet ha meghal négymillió magyar akkor is másnap megint van többezer milliárd adósság ugyanazok felé
A deficit mérséklésével 0% felé, és GDP növekedéssel. Ha folyamatosan és tartósan nõne a GDP, akkor azzal párhuzamosan csökkenne az adósság is. Mondjuk egy erõs forint sem ártana hozzá, de az meg az exportnak nem elõnyös.
Szerintem sehogy.
Orbán papa most intézi el az IMF végtörlesztést, mindenhol mondja, hogy milyen nagy teljesítmény és királyok, stb. Csak arról hallgat mélyen, hogy ezt egy sokkal magasabb kamatú hitel (államkötvény) felvételével érték el. Kellett viszont, neki, hogy ne szóljanak bele az ügyeibe, hogy jobban tudjon a zavarosban halászni, és hogy tudjon valami szabadságharci gyõzelmet felmutatni a választásokra. Egyébként nem a hitellel van a gond, hanem a felhasználással. Az a lényeg, hogy a kapott pénz több bevételt hozzon, és ne herdálják el a nyereséget. kiemelten fontos az átlátható gazdálkodás, az üvegzseb. A többszázalékos adózás visszaállítása, újragondolása Felesleges beruházások leállítása Mutyik, korrupció, stb. megszüntetése, Offshore vállalkozások ellehetetlenítése, Bár most, hogy egy rakás államkötvényt adtak ki, sokkal nehezebb a helyzet. nincs elõtörlesztés, csak magasabb kamat, egy másik kormányra szabadítva a problémát, amelyik szintén kötvényt bocsájt ki a kifizetés miatt.

A facebook-on kipróbáltam az idővonalat, de nem tetszik, mert a bejegyzéseket nem mutatja meg. Hogyan lehetne letörölni ezt az alkalmazást vagy hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy a bejegyzéseket is mutassa?

Legjobb válasz: Az idõvonal mutatja a bejegyzéseidet. Az idõvonal nem alkalmazás, hanem a Facebook beépített funkciója. Az idõvonal az új adatlap nézeted. Nem lehet rajta változtatni.

Az idõvonal mutatja a bejegyzéseidet. Az idõvonal nem alkalmazás, hanem a Facebook beépített funkciója. Az idõvonal az új adatlap nézeted. Nem lehet rajta változtatni.
A kérdező hozzászólása: És azokat a bejegyzéseket mutatja, amelyeket az ismerõseim adatlapján jelenítek meg vagy valakinek a bejegyzését kommentelni?
A kérdező hozzászólása: *kommentelem?
Az ismerõs falára írt bejegyzésben nem vagyok biztos. A lájkolásokat, kommenteléseket nem mutatja. (Ez szerintem pozitív, mert sok ember pont, hogy szeretné elrejteni.) Ha valamit ki akarsz tenni a saját faladra, akkor végülis megteheted. A fõoldal hírfolyamán viszont továbbra is látszanak a tevékenységeid.

Hogyan lehetne az egyéves kislányomat hízlalni?

néhány gyümöölcsöt szeret, a sovány husit és egyik másik joghurtot, meg a csokit.

Legjobb válasz: A csokit es a joghurtot, mindenfele edes, felesleges edesseget felejts el! Azert nem hizik, azert vekonyka, mert teleeszi magat az edes vackokkal, es az edessegektol eltelitodik, nem kivan enni. Nem csoda, hogy ilyen vekony, nagyon rosszul szoktattad. Teljesen felesleges neki mindenfele edesseg, a joghurtokat, pudingokat is beleertve!!! Zoldseg, gyumolcs, viz, kakao, tej, es minden amit ti esztek, ez az 1 eves etrendje kellene hogy legyen. Pudingok, csokik kb. 2 eves koraig nem kellenek neki. Semmi vitamin, semmi taplalo nincs bennuk, csak elteliti a gyomrukat. A cukorbetegsegrol nem is beszelve!!! Gyumolcslevek sem kellenek neki, azok pedig a fogainak az ellensegei. Hiaba sir a csokiert es az edessegekert, most meg nagyon picike o, ne adjal neki. Ha ehes lesz, megeszi a fozeleket, rendes etelt is. Ugy lehetne hizlalni, hogy rendes etelt raksz ele, nem felesleges, cukros edessegeket.

A csokit es a joghurtot, mindenfele edes, felesleges edesseget felejts el! Azert nem hizik, azert vekonyka, mert teleeszi magat az edes vackokkal, es az edessegektol eltelitodik, nem kivan enni. Nem csoda, hogy ilyen vekony, nagyon rosszul szoktattad. Teljesen felesleges neki mindenfele edesseg, a joghurtokat, pudingokat is beleertve!!! Zoldseg, gyumolcs, viz, kakao, tej, es minden amit ti esztek, ez az 1 eves etrendje kellene hogy legyen. Pudingok, csokik kb. 2 eves koraig nem kellenek neki. Semmi vitamin, semmi taplalo nincs bennuk, csak elteliti a gyomrukat. A cukorbetegsegrol nem is beszelve!!! Gyumolcslevek sem kellenek neki, azok pedig a fogainak az ellensegei. Hiaba sir a csokiert es az edessegekert, most meg nagyon picike o, ne adjal neki. Ha ehes lesz, megeszi a fozeleket, rendes etelt is. Ugy lehetne hizlalni, hogy rendes etelt raksz ele, nem felesleges, cukros edessegeket.
A fõzelékeket nem szereti, meg a tejpépeket azok jól hizlalnak?Miért kap egy egyéves gyerek csokit? Az én nagyobbam is nagyon rossz étvágyú baba volt, nehéz volt vele mert szinte semmit nem akart megenni.Ha meg tudja már enni a szendvicseket az is hizlal, kakaót nem szereti?Mert evés után ihatna azt.Az nem baj ha 2 hete nem hízott, más sokkal lassúbb a súlygyarapodás ennyi idõsen mint az elsõ hónapokban.Ha nem beteg akkor ne aggódj.Egyetek együtt mindig, az a babának is tetszik.Figyelj, hogy jó hangulatban teljenek az étkezések, ne legyen rossz élménye.
A kérdező hozzászólása: úgy látom félreéréts csúszott abba , amit írtam, egyáltalán nem sír a csokiért, csak amikor egész nap alig eszikl akkor délután én adok neki, önként egy cselet kindecsokit, gondolván, hogy mégiscsak kalória. együtt eszünk, nyitja is a száját mindenre, de hátom négy falat után köpköd. aztán sír.
ha egészséges ne törõdj vele mennyit hízik. ilyen gyakran minek mérni? én sosem mérem csak a doki ha leviszem. 1évesen 9kg volt, most másfél évesen 10 és fél. nekem sosem mondták h vékony lenne


Hogy lehetne azt megcsinálni hogy a Gta:san andreas-ba ahogy a motor bekapcsolódik ilyesmi hangot adjon ki:http://www.youtube.com/watch? v=C5nIXD63dM4 ?

vagy hasonló hogy életh?bb legyen vagy üresbe túráztatni a motort nagyon fontos lenne köszi

Legjobb válasz: Legközelebb, szerintem próbáld meg úgy megfogalmazni a kérdést, hogy rögtön látható legyen, hogy miben kell a segítség. Így ugyanis nem fognak a GTA fanok megtalálni, mert a kérdésedbõl nem látszik, hogy nekik szánod. Egyébként én nem tudok róla, hogy át lehetne állítani a hangokat GTA San Andreasban, de én az erdeti hangokkal játszottam, és túléltem. És hogy mindez "nagyon fontos" azt azért nem hiszem...

Legközelebb, szerintem próbáld meg úgy megfogalmazni a kérdést, hogy rögtön látható legyen, hogy miben kell a segítség. Így ugyanis nem fognak a GTA fanok megtalálni, mert a kérdésedbõl nem látszik, hogy nekik szánod. Egyébként én nem tudok róla, hogy át lehetne állítani a hangokat GTA San Andreasban, de én az erdeti hangokkal játszottam, és túléltem. És hogy mindez "nagyon fontos" azt azért nem hiszem...
A kérdező hozzászólása: nekem az...
Én tudok egy ilyet ha kell irj!

Hogyan lehetne az emberek mindennapjaiba boldogságot, nevetést csempészni? És hogy lehetne még több embert megismerni mondjuk az utcán, buszon vagy bárhol?

Legjobb válasz: Hogyha maga az ember nem akarja, mert inkább belelovallja magát az örök negativitásba akkor sehogy. Más akaratára nincs befolyásod,max téged minõsítenek furcsának.

Hogyha maga az ember nem akarja, mert inkább belelovallja magát az örök negativitásba akkor sehogy. Más akaratára nincs befolyásod, max téged minõsítenek furcsának.
Jó kérdés... minden napom arról szól, hogy hogy tudnék valakivel csak úgy beszélgetni... (igaziból végre és nem neten)
Egyszerûen csak odasétálsz hozzá és kedvesen megszólítod. Egy mosoly és egy kis kedvesség mindenkinek jól esik, csak ne menjen át seg.gnyalásba.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon kedves lehetsz, ha igy onzetlenul szeretned masok oromet. Jo, hogy meg van akinek eszebe jut massal is torodni A heten alltam a zebranal es egyszercsak megszolitott egy neger. Kb 15 percig egy utvonalon mentunk es beszelgettunk. Igazabol neki sem voltak relytett szandekai, csak elmondta, hogy itt nincsenek baratai viszot igenyli az emberekkel valo beszelgetest eloben. Meselt a felesegerol, hogy miert van itt stb stb... Szerintem kortol es nemtol fuggetlenul el lehet beszelgetni barkivel. A kerdes, hogy vajon a parner mennyire nyitott? Ha en nem vettem volna figyelembe, elkuldom, hamarabb lekanyarodok, 'fontos telefonbeszelgetesem' lett volna akkor halott ugy az egesz.Vannak amberek, akik tenleg varnak arra, hogy valaki fuszerezze mar meg az istenverte szurke hetkoznapjaikat es olyanok is akadnak akik elvannak a maguk vilagaban, antiszocialisak sot meg hulyenek is neznenek, hogy biztos akarsz toluk valamit kulomben gyanus lennel. Olyat kell keress akirol sugarzik a nyitottsag. Nem segithetsz azon aki nem akarja. En gyakorlatilag barkivel szoba tudok elegyedni aki szimpatikus. Az a tapasztalatom, hogy a kulfoldiek, ill. mas varosbol szarmazok nyiltabbak. Ezt nem tudjak- azt nem tudjak, mi hol talalhato, hol a legfinomabb a sutemeny/kave, hol vannak az olcso de jo helyek stb. Ok azok akik mernek megszolitani. Mi vesziteni valojuk van? Max annyi, hogy a masik is idegen es nem tudja a valaszt, viszont maris beszelgetett egy emberrel. Igazabol senkinek sincs vesziteni valoja csak sokan nem jonnek ra erre. Sikerelmenyben gazdag tapasztalatokat! 20/L

Magyarország melyik részén lehetne sikeres szeparatista hadműveletet kezdeni? Milyen erők kellenének a Magyar Honvédség elleni gerillaháborúhoz? Hogyan lehetne az ellátást megszervezni?

Csak elméleti kérdés; nincsenek ilyen céljaim.

Legjobb válasz: Ha csak Magyarországról lenne szó, elegendõ lenne 4hét meg 1500 kapás paraszt...De mivel a NATO tagjai vagyunk ez már ennyire mégsem egyszerû...oda kell vagy 3ezer paraszt :D

Ha csak Magyarországról lenne szó, elegendõ lenne 4hét meg 1500 kapás paraszt...De mivel a NATO tagjai vagyunk ez már ennyire mégsem egyszerû...oda kell vagy 3ezer paraszt :D
Juszuf, te vagy az?
Mivel Magyarország egy katonai szövetség része, a válaszhoz nem csak a katonai, hanem a politikai körülményeket is mérlegelni kell. Például ha úgy érzed, ismered az ellenfelet, hamar rájöhetsz, hogy az ellenfél nem is az, akire gondoltál, vagy nem is olyan eszközöket, támogatást élvez, mint gondoltad.
Semelyiken, nem csak a Honvédség ellen kéne harcolniuk, hanem a szövetségeseink ellen is.
Azt is jó lenne tudni, mi lenne a célja. Rendzavarás, hatalomátvétel, terrorakciók/félelemkeltés, stb. Mind más erõforrásokat igényel, és a lakosság sem mindegy, hogyan viszonyul hozzá. A természeti adottságok sem igazán kedveznek a rejtõzködõ hadviseléshez, fõleg, ha a lakosság nem támogat.
Ali, hagyd abba. Gondolod hogy Mordekchajék hagynák?

Hogyan lehetne azt lefordítani, hogy 'úgy él, mint egyedi'? Az 'individual' szóval kifejezve az 'AS' vagy a 'LIKE' kell oda? Tehát?

Lives as/like individual?

Legjobb válasz: Magyarul sincs értelme annak, hogy "úgy él, mint egyedi". Talán azt akarod kifejezni, hogy egyedi módon él. He lives a singular life.

Magyarul sincs értelme annak, hogy "úgy él, mint egyedi". Talán azt akarod kifejezni, hogy egyedi módon él. He lives a singular life.
"Individual" annyi, mint "egyén" (fõnév) vagy "egyéni" (melléknév). Létezik olyan, hogy "like an individual" (egyénként, személyként), "individually" (egyénileg, külön-külön), vagy "as an individual" (önálló egyénként, személy szerint). De szerintem te nem ezekre gondolsz? Ahogy D. mondta, a magyar kifejezésednek sincs semmi értelme. Csak arra tudok tippelni esetleg, hogy az "egyedül él"-t akarod mondani, csak magyarul sem tudsz. (angol ez a "lives alone"; "lives by himself/herself"; esetleg a "leads a single life" (ha azt akarod kifejezni, hogy nincs barátja/barátnõje). Az "egyedi" magyarul azt jelentené, hogy egyedülálló, páratlan, különleges. Ha ezt akarod mondani, kérlek mondd el elõbb, hogy hogyan lehet úgy élni, mert így nem értem a mondatot.
He leads an in-ordinary lifestyle. Habar igy nem az eleterol van szo, hanem az elet stilusarol.

Portable programot szeretnék indítani xp-n, de hiába. A szoftvert napokkal ezelõttig sokat használtam gond nélkül, most sehogy nem indul. Mi akadályozhatja, hogy lehetne azt feloldani?

portable coreldraw 13, xp, nem fut

Legjobb válasz: 1. idõközben, nem távolítottál el, egy olyan alkalmazást, ami miatt nem fut? (pl.NET Framenwork, stb...) 2. ha eltávolítod, majd a regedit-bõl is kitörölsz minden ráutalást, majd az eredetileg letöltött archívumot újra kicsomagolod, az akkor sem indul? DE, ha ez az alkalmazás valamikor egy idõkorlátos verzió volt, és azt alakították hordozhatóvá, és közben le telt a megvásárolt licenc idõ, akkor egyértelmû, hogy nem fog tovább mûködni. (megpróbálhatod, hogy errõl van-e szó, ha a rendszeridõt visszaállítod, a még jól mûködõ idõpontra. ha ekkor mûködik, a megoldás a licenc idõben keresendõ)

1. idõközben, nem távolítottál el, egy olyan alkalmazást, ami miatt nem fut? (pl.NET Framenwork, stb...) 2. ha eltávolítod, majd a regedit-bõl is kitörölsz minden ráutalást, majd az eredetileg letöltött archívumot újra kicsomagolod, az akkor sem indul? DE, ha ez az alkalmazás valamikor egy idõkorlátos verzió volt, és azt alakították hordozhatóvá, és közben le telt a megvásárolt licenc idõ, akkor egyértelmû, hogy nem fog tovább mûködni. (megpróbálhatod, hogy errõl van-e szó, ha a rendszeridõt visszaállítod, a még jól mûködõ idõpontra. ha ekkor mûködik, a megoldás a licenc idõben keresendõ)
Portable programoknak több fajtájuk van. Ettõl függ hova csomagolja ki magát és hogy teljes mértékben virtualizálja -e a registry-t vagy ír is hozzá! töröld a fájlrendszerbõl! VMware legtöbbször az Application data mappába tömörít ki. ez nagyon változó mivel sokan hozzáértés nélkül készítenek portable programokat. -Keress rá a fájlrendszerben (VMware) és töröld! legtöbb esetben: Documents and Settings\All Users\Application Data\VMware\ C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\VMware\ Az exe fájl mellett létrehozott mappát is töröld! -Amennyiben létrehozott a registry-ben bejegyzést akkor az könnyen fellelhetõ hibának számít a hibás útvonal miatt, futtass registry tisztítót, az törli.

13éves vagyok, kicsi a cicim. Valamelyik barátnm 11éves és sokkal nagyobb a cicije. Hogy lehetne az enyém is nagy?

Legjobb válasz: Ne azt nézd, hogy a fiatalabb barátnõdnek nagyobb a cicije, mert mindenki másképp fejlõdik. Õ sem értékesebb semmivel attól, hogy nagy cicije van. A Te melled is nõhet még kb. 20 éves korodig.

Ne azt nézd, hogy a fiatalabb barátnõdnek nagyobb a cicije, mert mindenki másképp fejlõdik. Õ sem értékesebb semmivel attól, hogy nagy cicije van. A Te melled is nõhet még kb. 20 éves korodig.
13 évesen miért akarsz nagy melleket? Komolyan... A mai kislányok csak a mellméretükre koncentrálnak.. Csak ne kezd el tömni. Hidd el, fog az nõni magától.
Növeszd meg!
Ez genetika és hormonok kérdése. Hidd el, még neked is fog nõni rengeteget, a barátnõdnek meg lehet, hogy most nagyon nõ, aztán pár évig semmit, aztán megint, vagy egyszerûen genetikailag jobb adotságú. Ne másokhoz viszonyítsd magad, még fiatal vagy, rengeteg minden változhat pár év alatt.
Nem tomm
Dugd meg õt vagy pofozd meg
Lali, fiúknak nem is lesz nagy melle, hacsak nem 200 kilós szumós egyedrõl van szó. Xd


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!