Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne a sex (13 db)

nem hiszem kislányokra bukik, így nem sok esélyt látok rá..
Hát mivel alapból du. 4-kor írtad akkor még biztosan ráértél eléggé... szóval ebbõl gondolom h este találkoztál vele... akkor meg sztem még hajlamosabb a dologra :D szóval most ezekben a percekben vagy pont baszva vagy, vagy összejött a dolog szex nélkül :D:D:D
nem tudom, hogy találkoztál e már ezzel a sráccal, e vagy se, de szerintem lehet, ha tényleg szeret vagy komolyak a szándékai várni fog rád, amíg készen nem álsz, ha nem akkor legalább tudod, hogy meg se érdemelt
Ha csak szexelni akar veled, akkor mitõl olyan szimpatikus?
A kérdező hozzászólása: a személyisége ! :D mert amugy egy kis imádni valoo humorzsák :$:)
mondjuk környezetváltoztatással. elmehetnétek sátrazni, mi is ezt tervezzük :)
akk próbáljátok ki õket újból! Meglepõ eredmény lesz! Mi most azt játsszuk, h mindent elõröl kezdünk, mintha most bújnánk össze elõször. Nem nagy dolog, de nagyon izgalmas! Nekünk bevált! :)
27 évesen, már jó hosszú kapcsolatban lehetsz... Amúgy meg fogsz lepõdni, de a szexen kívül is van élet! Néha olvassál el egy-egy könyvet is. Próbáld ki, hogy amíg nem érsz a végére, addig nincsen dug.ás. Nagyon fel leszel dobva, ha kihagysz egy-két hetet!!!
ma 01:50 Én ezt már kipróbáltam csak az a gond, hogy miután bekötöttük egymás szemét kiderült, hogy mindketten alvajárók vagyunk. És miközben egymást kényeztettük éreztem, ahogy kattan a bilincs a csuklomón. Mondom "ajjaj bevadul a kiscsaj" közben éreztem ahogy az ingeben matat, mondom ej cica de türelmetlen vagy, mire hallom ezt: "elnézést uram de kell a személyije az igazoltatáshoz." Levettem a kendõt és ott találtuk magunkat az Örs vezér téren :S
Én azt mondom ami unalmas az unalmas, nem feltétlen lehet rajta segíteni... a showder klubbos ürge mondta azt egyszer. Ha unalmas a sex az is marad és hiába próbálják feldobni ilyen meg olyan ruhákkal meg stb... pl: Állsz a bankban sorszámmal 102-en vannak elõtted dög unalom. De attól se fogod jobban érezni magad ha ugyanezt superman jelmezben teszed!!!
én is azt mondom, hogy hagyjatok ki pár hetet (bár nem olyan szarkasztikusan, mint az elõzõ hozzászóló)
Talán keress egy másikat, akivel idõnként lehet mókázni ...sokan járnak hasonló cipõben mint Te. Pl. Én.
Szerepjáték, vadulás, extrém póz, extrém hely, segédeszközök, anál szex stb. vagy esetleg, ha bevállalósak vagytok akkor 3masban próbáljátok.
ja...eszembe jutott még vmi: legyen teljes csend és sötétség a lakásban, kössétek be egymás szemét kendõvel, és hosszasan kényeztessétek egymást...nagyon meghitt dolog! :)
A kérdező hozzászólása: Mi már 7 éve vagyunk együtt és gyerekünk is van és sajnos az a nagy baj, hogy mikor a gyerek után eltávolodtunk akkor a sexmentes idõszakokat õ annyira nem díjazta és külön utakon kezdett járni. Mikor kiderült valahogy túltettem magam rajta és egy pár hónapig minden oké volt aztán most Õ az aki mindig elalszik vagy inkább tv-t néz stb. Kezdek komolyan aggódni. Hisz mikor úgy volt, hogy vége tele volt szenvedéllyel sex közben most meg mintha gépies lenne az egész. Pedig aztán tényleg elég sok mindent megpróbáltam már. Eszközökön, új helyeken túl vagyunk, a hármas? Hát õszinte leszek a 2 lány 1 fiú nem igazán van ínyemre, nem hiszem, hogy tudnék "úgy" egy másik lányhoz nyúlni. Köszönöm a válaszokat és ha van még ötletetek várom.
Biztos van valami oka nála, amiért ezt csinálja.Vagy lelki, vagy máshoz jár.Csodálom hogy túl tudtad tenni magad azon hogy külön utakon járt.Azért mert szülés után felborul egy picit a dolog, az nem a te hibád, sok nõnél ez van, hormonváltozás, stb.Ehhez egy kis türelem kell hogy visszaálljon, és nem az a megoldás, hogy másnál keres vígaszt.Ezt nem tudtam volna megbocsátani.
Külön utakon járt? Vagyis megcsalt?Mert onnantól kezdve nincs is mirõl beszélni...Ettõl a férfitól sok jót már ne várj.
A kérdező hozzászólása: Nem tettem teljesen túl magam rajta, sõt. De sajnos azt hittem én naív, hogy ez csak egy szörnyû kitérõ volt. Úgy gondoltam félig meddig én tehet róla mert igen egy kicsit eltávolodtunk és megpróbáltam burokba zárni magam, hogy ne sérüljek a szavai által de ahelyett, hogy megbeszéltük volna bezárkóztam. És ez lett a vége. Persze nekem is rossz volt és nem kerestem mást de Õ nem Én. És most megint nem tudom mi a helyzet. Szereti a szexet de még sem olyan, mint régen. Hogy van-e szeretõje? Nem tudom mert a munkán kívül mindig itthon van és ritka ha külön utakon járunk. És mikor én dolgozom Õ a gyerekkel van.
Én momentán nem a hármas szexre gondoltam. 2-en lennétek, ahol a partner nem a férjed. Téged is bepörgetne, meg a férjedet is, ha megtudja. Elválni nemfog, de legalább megint kapar majd utánad. Fõleg, ha csak sejti, de nincs bizonyosság. Használd a praktikáidat! Nõ vagy az istenért!
"Elválni nemfog, de legalább megint kapar majd utánad." Dehogy nem! A legtöbb férfi örökre kiírja a nõt a listáról. Ha hibás volt mert nem tett érte semmit, hogy ne történjen meg, akkor magára vessen, hiszen õ idézte elõ. Azért ne legyünk ennyire egyoldalúak! Biztos vágysz valamire te is, mondd el neki õszintén! Már eleve ez fel fogja dobni, hogy õszinte vagy vele és nyíltan beszélsz a szexualitásról. De ne egyedül keress megoldást, hanem közösen! A hibát hibával überelni butaság.
több mint valószinü jol tetted:D Funk
Valószínû, de lehet, hogy csak közbejött valami. Kérdezd meg sztem.
közbejött egy nunetta
Amikor a lányok azt gondolják, hogy igen, akkor azt mondják, hogy nem. Nem volt tisztában ezzel a szabállyal, ezért inkább máshol próbálkozott. Így járt(ál).
epik fészpalm
A kérdező hozzászólása: nunetta XD ez nagy..

Hogy lehetne késleltetni azt h elélveezzek és így tovább tartson a sex?

Legjobb válasz: Ha érzed hogy nem sokára elélvezel,állj meg egy kicsit,aztán folytasd!...nálunk ez vált be!

Ha érzed hogy nem sokára elélvezel, állj meg egy kicsit, aztán folytasd!...nálunk ez vált be!
használj durex performa óvszert.A benelévõ anyagtól késõbb sülsz el!
A kérdező hozzászólása: oksi köszi :) am az elsõ kommentelõnek csak az a rossz mikor már ott van és lelasítok akkor így nem múlik el az inger vagy nem tom és mikor belekezdek akkor már jönne ki :S
Az attól függ, hogy fiu vagy-e vagy lány.
Hali! Nos ha csaj vagy akkor ne is akarj "csúsztatni"! Tipp: Ha viszont srác vagy, talán segítene neked is egy -könyvrészlet, "A késleltetés technikája"c.- Ha kéred, szívesem elküldöm neked email-ben. Végül is ez egyfajta gyakorlat amivel "rászoktatod" magad a késõbbi magömlésre. (írhatsz a válasz írójának) Minden jót! :)

Hogyan lehetne izgalmasabb a sex?

Nem szeretnék segéd eszk?z?ket csak valahogy izgalmasabbá szeretném tenni az együtt létet a pasimmal.Meg mit csináljak h nagyon beinduljon???El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: vegyél fel szexi fehérnemût.... vagy próbáljatok valamilyen szerepjátékot... vagy érzékien masszírozd meg

vegyél fel szexi fehérnemût.... vagy próbáljatok valamilyen szerepjátékot... vagy érzékien masszírozd meg
1. szoknya alá ne vegyél bugyit. aztán egyszerûen lebbentsd fel neki, hogy milyen meleg van, szinte éget, oltani kellene... 2. játszál elötte magaddal. 3. ragadd meg a nemesebb szervét, nézz a szemébe és mondd neki, hogy "b****ál meg!" ha ezektõl nem indul be, akkor passz...
extrém helyen
Jajj de jó válasz!!! Én sem irhattam volna különbet! Psi vagyok, és tudom hogy mire indulunk be igazán: Maszturbálj elõtte!!! Akár a csúcsig!!! aztán egy benedvesedett puncival, irány a 69... Ha ettõl nem indul be, visszakérem a vizitdijat... Csak hajrá, nem fogod megbánni. Egy kezesbárány fog kényeztetni, és eszébe sem jut más csajokra nézni. Remélem segitettem!!!
Az elõzõ vagyok... Ha a 69 után le is nyeled, nem öklöndözöl, akkor máris irigylem a pasidat...
A kérdező hozzászólása: Hmm köszi a válaszokat:) Hát már próbáltam ezt a masztizás témát meg a 69et is és mindig lenyelem... de nem jött be:S:(:(:(Szóval nagyon el vok keseredve:(:(:(:(
Hát akkor próbáld meglepni egy szexi ruciba.Valahogy probáld meg a dolgot különlegesség tenni akár egy kis dologgal is!

Mitől van az hogy hamar elmegyek a sex-ben? És hogyan lehetne ezt megelőzni a gyors magömlést?

17 éves vagyok fíú és 5-10 perc alatt elmegyek...

Legjobb válasz: Elõtte azért köszönj el

Elõtte azért köszönj el
gyorslövetû vagy, így jártál.
Fiatal vagy még, gondolom nem csináltad még sokszor, így normális, hogy meglehetõsen gyorsan elmész. Aszexuális gondolatokkal (pl. foci v hasonló) tudsz lassítani, így kitolhatod a mûvelet idõtartamát.
Az 5-10 perc normális, jó idõtartam. nem ezt hívják korai magömlésnek.
A kérdező hozzászólása: Hát már elég sokszor feküdtem le nõvel 14-éves korom óta joformán minden héten van sexuális kapcsolatom csakk azért elégé ciki hogyha hamar elmegyek :(

A férjetek nektek is sexmániás? Hogy lehetne litérni a sex elől ugy hogy ne sertsem meg?

Legjobb válasz: Az enyém nem az. (hálistennek). Válás? Hosszú távon úgysem lesz ez így jó, ha ennyire eltérõek az igények.

Az enyém nem az. (hálistennek). Válás? Hosszú távon úgysem lesz ez így jó, ha ennyire eltérõek az igények.
Felmerül a kérdés: miért mentél hozzá? Elõtte nem tûnt fel?
Vegyél neki pl. karácsonyra guminõt...
istenem, de nagy probléma .... nemhogy örülnél neki vazzz
:( nem az:( brühühü
hízzál 20 kilót, ne fürgyé le...csak hetente egyszer, ruhákat meg a turkálóból szedj......sok sikert, sztem menni fog!! ;)
Szerintem a lehetõ legkevesebb alkalommal utasítsd vissza, máskülönben másik nõhöz megy "pótlás" céljából... :-( Ha eleget törõdik veled, ügyel arra, hogy neked is jó legyen, akkor nincs sok oka, hogy gyakran elutasítsd. Ha netán mégsem, akkor mondd, mutasd neki, neked hogy jó és kevés alkalommal utasítod el a közeledését.
prud... idiota... nagyon sajnallak...
igen, itt a lényeg ... ha egyszer a csaj asexuális, nemá ezért is a fiú legyen a hibás .... és még õ menjen orvoshoz! az ész megáll komolyan
Én csak azt nem értem, hogy minek házasodnak az ilyen aszexuális nõk. Ha nem akarnak szexelni, akkor ne kelljen nekik a férfi férjként sem. A kettõ sajnos együtt jár, ha tetszik, ha nem. Vagy vett volna el egy impotens pasast, de így utólag kibújni a jó kis szex alól nem szép dolog. Az meg, hogy orvoshoz küldeni egy férfit azért, mert a felesége nem akar eleget szexelni, egyszerûen undorító és felháborító. Inkább a nõt kellene, és feliratni neki valami vágykeltõ szert. Az hogy mi a normális mennyiség, nagyon szubjektív. Lehet normális a napi négy-öt és a heti egy-kettõ is.
Én a kedves anyud segglyukába tömném a potenciacsökkentõdet. Ha nem akar a nõ bszni akkor nem kell, húzzon a fenébe, a férfi meg talál majd olyat, aki kívánja elégszer.
például :D vagy valami potencia csökkentõ bogyót ad neki
És szerinted mit csinál vele az orvos? Mondjuk kiheréli?! Maximum felír neki egy jó [email protected]
én vagyok az elküldeném az orvoshoz a férjem írója... miért ilyenkor azon kívül, hogy elmondja a férjének, hogy kevesebb sze.xet akar, mit lehet még tenni? küldje el a kérdezõ valami kur.vához mikor õ már nem bír vele? vagy erõszakolja meg magát és kufircoljon akkor is, mikor egyáltalán nem akar, csak azért mert a férjének folyton áll a fa.sza? ha nem tud vissza venni, az ha tetszik, ha nem, nem normális...és igen, menjen el orvoshoz vele...
én a kérdezõnek azt kívánom h soha többet ne legyen része sexben, egyszerûen kiakaszt az ilyen hozzáállás, és akkro valamelyik okos meg elkezdi h elküldené a férjét orvoshoz ... figelj, küldd el, tuti jót röhög majd !
jaja, ez is igaz, de a 09:14 válasza a legidiótább talán eddig
potencia csökkentõ bogyót ?! Kapjál már a fejedhez, szerinted melyik gyógyszercég ölne milliós fejlesztési költségeket egy potencia CSÖKKENTÕ gyógyszerbe???? És fõleg ki az a barom, aki megvenné?!
utolsók: remélem lerohad a pirinyó farkatok nyomorékok.
ha egyszer hozzámentél akkor viseld el, hogy akkor ránt fel a hancúrlécre amikor akar...hova fajul a világ...
Szexmániás férfi nincs! Csak frigid nõ!
Erre csak az esküvõ után jöttél rá?
Örülj neki, hogy nem megy máshova!Lehet stresszes és igy vezeti le magát!Én is szexelnék a párommal naponta többször, de õ nem hajlandó, igy meg csak esz a fene!:) ))
így van!! ennyi!!
08:36, ez elég frusztrált és szánalmas benyögés volt. Sokan leírták már, ha a nõ frigid, akkor itt egyedül õt lehetne orvoshoz küldeni. Elég röhejes ha a férfinek kéne elmennie azért, mert normálisan mûködik a szervezete. De egyébként ez is olyan, hogy ha valakinek mindez nem tetszik, és ekkora probléma, hogy az egész (elviekben érzelmen is alapuló) házasságot tönkretegye, akkor egyszerûen hasonló vérmérsékletû partnert/házastársat kell találni. Nem a másikat okolni mindenért. Más örülne ilyen aktív férjnek, kiváltképp az 50 felettiek. Ha nem tetszik, nem picsogni kell, hanem felnõtt nõ módjára MEGBESZÉLNI. Ha ez sem használ, akkor egyszerûen nem illetek össze szexuálisan. Vagy együtt maradtok, mert ez nem olyan lényeges probléma, vagy válás és a férfi keres egy szexet többször kívánó nõt, míg a nõ keres egy halvérû krapekot. Ilyen egyszerû.
Muhahaha! Nem lerohad csak a használattól idõvel kopik! :D És ahogy a kínai bölcs mondta: "És ha kicsi a farkam? Nekem jó!"
08:36 te is asexualis vagy?
bárcsak nekem is ez lenne a problémám...
Érdekes ez a kettõs mérce. Ha a férfi szeretne több szexet, a nõ kevesebbet, akkor a férfi szexmániás, a nõ pedig áldozat. Ha a nõ szeretne több szexet, a férfi kevesebbet, akkor a nõ tüzes, életerõs, a férfi pedig biztos impotens. Miért nem lehet úgy feltenni az ilyen kérdéseket, hogy a te PÁROD is ilyen? Ha így teszed fel a kérdést, egész más válaszokat kapsz, ahogy más válaszok lennének egy férfi szemszögébõl feltéve is. Ez pedig felesleges tipizálás, ez így kettõs-mérce.
10:51-es, 14:56-es, iszonyatosan irigyellek Titeket! :)
Nem normális, de vannak ilyen pasik. Én félnék egy ilyennel összejönni, mert egy idõ után úgysem vagy (leszel) neki elég :(
Megértelek, szeretem a szexet, de az általad leírt mennyiséget nem bírnám. Inkább naponta-kétnaponta egy, de minõségi (mindKETTEN be vagyunk indulva) szex, mint folyamatosan, egy részét már kötelességbõl. De intelligens emberekkel szerintem meg lehet beszélni, hogy "nekem kevesebb az igényem és szeretlek, kívánlak, de ennyiszer nem megy, kérlek légy tekintettel rám".
A sex a férfiaknál teljesen más, mint a nõknél.Elõször is, azért nõsül meg, hogy legyen egy mindig kéznél lévõ sexpartnere.Másrészt stresszoldó, vígasztaló, ha valamiben sikertelen volt, a sexben (még)nem az.De ez a gyakoriság, amit írtál, hát-ez már túlmegy a normális határon.Kellene neki valami feladatot kitalálni, amit meg tud oldani, közösen is csinálhatjátok, és sikerélménye is lenne benne?És nem a sex az?Normális az, amit mind a ketten normálisnak találnak.Mert ha te is ezt találnád normálisnak(és lenne is ennyi idõd rá)-akkor ok. De ha nem, akkor az nem normális.
na de nem értem h ezt csak most veszed észre ....
Es ez teged komolyan ennyire zavar?
Hála nem. Óvatosan közelednék ezzel a témával, mert erre nagyon be tudnak rágni, de így neked se lesz jó.
Ez furcsa, barátnõmmel lassan 2 éve vagyunk együtt, és kimondottan élvezi a napi 3-4 alkalmat. A különbség annyi, hogy nálunk nincs ilyen idõbeosztás jellege, mint ahogy leírtad... van hogy leharcolt vagyok munkából, ahogy õ is tud elcsigázott lenni, olyankor csak összebújunk, megnézünk egy DVD-t, ilyesmi. De alapvetõen nekem furcsa (és senkit nem ítélek el, ne értsetek félre), amikor ilyen problémákról olvas az ember... ezeket miért nem lehet megbeszélni? Egyetlen, mondom EGYETLEN napot sem kéne ilyesmi miatt görcsölni, emészteni magad, rágódni rajta és spekulálni, vajon hogy kéne ezt lerendezni... Két ember. egyik sem néma. Leültök, megbeszélitek mint két értelmes felnõtt ember. Én mindig azt mondom ilyenkor barátnõmnek, két dolog van csak ami miatt bárkire is haragszom: ha rosszindulatból tesz/mond valamit, vagy ha hazudik. Az emberek egész egyszerûen elfelejtettek beszélni egymással. :|
nem azt mondom, h a párom mániás, de nagyobbak az igényei az enyémnél. higyjétek el, próbáltam már elmagyarázni neki normális hangnemben, kb 50x, mégis megsértõdik, mert a pasik ezt személyes sértésnek veszik. ez van. tudtam hogy ilyen, nem egy ilyen miatt fogok szakítani vele.
"mert a pasik ezt személyes sértésnek veszik." Szerencsére ti nõk nem szoktatok semmit sem személyes sértésnek venni. :-) Nem szerencsés és éppen ezért nem kéne ez a nemi sztereotípia, nõ és férfi ember, ugyanazokat az erényeket és hibákat tudjuk produkálni, mértékét nézve nincs különbség. Amúgy pedig olyan 55-60 évesen örülni fogtok még ennek a napi többszöri alkalomnak. :-)
Hány évesek vagytok? Nem te irtad hogy pár hónapos friss házasok vagytok ilyenkor ilyenkor természetes a sok szex, és ha nincs pénzetek kimozdulni ez a szorakozás legolcsobb formája.
Szerintem õrülj neki, az én párom is szex mániás volt, de elmúlt hogy beteg lett.Most már nem érdekli.Hát ez az igazán rossz.
a szexmánia nem normális! ugyanúgy, mint más szenvedélybetegségek (alkohol, drog...) ez is betegség! hála égnek az én férjem nem mánikákus...de nem is tolerálnám, hogy reggel, délben, este kangörcse legyen. elküldeném az orvoshoz...
Nekem exem volt ilyen. Volt, hogy éjjel felébreszett mert állt a cerka. Na nem... Én is megpróbáltam elmagyarázni, hogy kevesebb az igényem, más az életritmusom. Pl: amíg én reggel vagyok aktív, addig õ egy mosogatórongy, este pedig fordítva. És amikor mindig az õ akarata érvényesült, valamint kényszerré vált a sex, na akkor mondtam, hogy elég volt ebbõl. Azóta sokkal jobban érzem magam. :)
EZ MIELÕTT HOZZÁMENTÉL NEM TÛNT FEL?????
Jó lassan írom, hogy megérsd: "beszélni próbáltál már vele?". Mi a francnak él valaki egy olyan pasival aki csak szexuális segédszeköznek használja?
Én 34 éves vagyok, a férjem 37, de szinte mindennapos a szex.Pedig 16 éve vagyunk együtt, és van egy kamasz fiunk is.Akkor mondanám ezt szexmániának a férjemnél, ha én nem kívánnám, vagy hárítani kellene.De nem, mert szerelemes vagyok a mai napig, És ezek az együttlétek nem arról szólnak, hogy szétteszem a lábam, és kész, hanem minõségi együttlét, olyan formában, ahogy ott és akkor mind a ketten kívánjuk.
Nálunk 40 felett is még a napi 1-2 alkalom a természetes. Amit írtál az még egyáltalán nem szexmánia. Csak sajnálni tudom a férjed, hogy ilyen párja van, mert baromi rossz dolog, amikor az ember szereti a párját, és folyton csak elutasítást kap.
A kérdező hozzászólása: Akkor igy kérdezem: Szerintetek normális hogy reggel sex, mu kábol hazaér sex, este sex, hetente többször éjjel is rájön a sexelhetnék, és hétvégeken egész nap az ágyban csak sex meg kajálás. Más pasi is ilyen?

Hogy lehetne-elnyujtani a sexet?

19 éves srác vagyok. És behatolás után 5 percel el is élvezek. A barátn?mnek meg több id? kéne.

Legjobb válasz: Sajna ez egy elég bonyolult dolog nem nagyon lehet ezen változtatni :S Még régebben nem maszturbáltál kapkodva? Ha igen talán az lehet az oka! Próbáljátok meg a tantrát hátha akkor nem fogsz ilyen hamar elmenni :)!

Sajna ez egy elég bonyolult dolog nem nagyon lehet ezen változtatni :S Még régebben nem maszturbáltál kapkodva? Ha igen talán az lehet az oka! Próbáljátok meg a tantrát hátha akkor nem fogsz ilyen hamar elmenni :) !
Vannak olyan kotonok, amikkel csökkenteni lehet a pénisz érzékenységét, és úgy tovább tartasz... Másik lehetõség, hogy próbálj meg szólóban gyakorolni...
5 perc az normális idõ, fõleg a Te korodban, próbáld meg a párod jobban felizgatni, hátha akkor sikerül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszitokat:) Meg probálom mnidet. Kipróbálom majd egy hosszab elõjátékal.
Igyál meg elõtte pár sört, sokkal tovább fogod bírni.
Használtok gumit? Ha igen, akkor van a durexnak egy szürke dobozos terméke, asszem endura. Olyan anyag van benne, ami garantáltan késlelteti a dolgot és nem is olyan mint ha zokniba csinálnád;). Higgy nekem, tapasztalat...
én tudok egy olyan módszert is..hogy amikor érzed már a végét akk kiveszed és megszoritod a tövét erõsen kb fél percig..közben igzatod bnõd...és ugy még birni fogod egy darabig...nekünk bejött :D
Írd be wordbe és alkalmazz ritkított stílust!

Hogy lehetne azt megoldani hogy a párom ne menjen el hamar sex közben?

Tudnátok írni valami technikát amivel meglehet ezt oldani elég hamar elmegy én meg nagyon messze vagyok attól.

Legjobb válasz: Próbáljátok meg azt, hogy szex közben a párod húzza ki belõled párszor a péniszét néhány pillanatra, aztán folytassátok. Hátha ezekkel a kis szünetekkel jobban bírja...

Próbáljátok meg azt, hogy szex közben a párod húzza ki belõled párszor a péniszét néhány pillanatra, aztán folytassátok. Hátha ezekkel a kis szünetekkel jobban bírja...
Ebben te nem segíthetsz neki. Mikor egyedül van és magának csinálja, akkor kell minél többször elérnie magának, hogy minél tovább húzza az idõt, amíg elmegy.
Elõtte orálisan elégítsd ki aztán nyali fali és utána szex és akkor sokkal tovább bírja, mert elõtte már elment. Egyébként meg idõ kérdése csak hogy "belejöjjön"
Úgy hallottam van, aki két óvszert húz ilyenkor.
Otthon tudja gyakorlással kitolni az ingerküszöbét.Ha pedig együtt vagytok, akkor lehet úgy is, hogy ha már nagyon érzi, hogy el akar menni, akkor megáll megvárja míg csillapodik és tovább folytatja.De egyetértek az elõttem szólóval is.Elõször verje ki vagy orálisan elégítsd ki és utána biztosan tovább fogja bírni.Ez egy bevált technika!
Szertintem a legjobb módszer ha bezárod az ajtót és kidobod a lulcsot az ablakon.
szerezzetek Lidocain spray-t(érzéstelenítõ) és fújjátok be vele. Úgy fogja bírni mint még soha se.Ez tuti módszer!!!
van olyan coton gumi ami erre a célra lett ki fejlesztve ! keress rá a neten és rendelj egy raklapal :D
sajnos én is így vagyok ezzel, nem lendül bele.. korai magömlése van:(nekem is:( probáltam gyakorlatokat, de még semmi változás...:( 9 hónapja aktív nemi életet élek. Párom kielégít orálisan, majd a másik menetnél sokáig bírom. 17F

A problémám az, hogy 20éves vagyok és a sex közben hamar el tudok elvezni, mivel a makkom nagyon érzékeny. Hogyan lehetne "megtanulni" a hosszantartást?

Legjobb válasz: ha tudod, hogy aznap együtt lesztek, próbálj meg önkielégítést végezni aznap, így mondhatni a következõ aktusnál már talán nehezebben fogsz elmenni, vagy esetleg vannak már kenõcsök, krémek a szexboltokba, de nem tudom mennyire hatásosak.

ha tudod, hogy aznap együtt lesztek, próbálj meg önkielégítést végezni aznap, így mondhatni a következõ aktusnál már talán nehezebben fogsz elmenni, vagy esetleg vannak már kenõcsök, krémek a szexboltokba, de nem tudom mennyire hatásosak.
Hat az eleg nehez Dolog Megertelek De talan gyakorolni kell sokat es egy Kicsit hozzakell szokni a dolgokhoz azert messz el nagyon hamar mer nagyon elvezed....de az nem baj amikor mar ugyerzed veged van es Kezdel kisodrodni a kavicsagyra akkor Alj le gyorsan persze ha nemis gumicserere de egy ---Stop and Go ----Ra ertesz ugye, amibe kozben nyalas falas belefer egy perces lazitas Hat stop and Go No majd irjal a fejlemenyekrõl Amugy a Ritka szex ezzekel a hévi dolgokkal jar Tul melegedeses Motor Nem jol Tapado Gumik es Kavicsagy problemak
Nekem is az vállt be, hogy elõtte önkielégítést csinálok.
Használj óvszert. Valami orosz fajtát, az medvebõrbõl készül :-)
Vagy akár több gumit is. :) De az elõzõ esti vagy aznapi önkielégítés tényleg hatásos és aktus közben ha elkalandozik a gondolatod teljesen semleges dolgok felé.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!