Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne a dohányosokban, hogy (2 db)

Hogyan lehetne tudatosítani a dohányosokban, hogy elviselhetetlenül büdös szaguk van?

Legjobb válasz: Ezzel próbálkozott a ciki a cigis reklám is, amelyben a dohányos nõt a disznóól mellé helyezték, hogy ott szívja. Sajnos én úgy vettem észre, hogy mivel a dohányosok nem éreznek szagokat, hiába fordul el fanyalogva az ember, amikor elmegy mellettük, hiába tesz gúnyolódó megjegyzéseket, nem fogják a dohányosok megérteni, csak vagy megvernek, vagy bunkónak fognak tartani azért, amit csinálsz.

Ezzel próbálkozott a ciki a cigis reklám is, amelyben a dohányos nõt a disznóól mellé helyezték, hogy ott szívja. Sajnos én úgy vettem észre, hogy mivel a dohányosok nem éreznek szagokat, hiába fordul el fanyalogva az ember, amikor elmegy mellettük, hiába tesz gúnyolódó megjegyzéseket, nem fogják a dohányosok megérteni, csak vagy megvernek, vagy bunkónak fognak tartani azért, amit csinálsz.
Ha nem tetsik menj arrébb!!!
Valaki annyira szidja a dohányosokat!És aki még sz..rni se jár kocsi nélkül azzal mi van.Sokkal büdösebb mint a cigaretta!Lemegy a boltba 1kg kenyérért ami 5perc lenne gyalog.
Ja, és mellékesen, voltam én is terhes, kértem már meg embereket, hogy ne dohányozzanak mellettem zárt térben, de én képes vagyok ezt kulturáltan kérni, mivel elõfordul olyan , hogy valaki nem veszi észre mi van, ezért nem kell már rögtön lehordani.
A barom, meg a féreg az, aki képes így beszélni egy ismeretlen embertársával, nem én. Kapjál már észbe hékás! Ismersz te engem? Honnan veszed, hogy ÉN pont TÉGED zavarlak a dohányzásommal? Ma már lassan sehol nem mer rágyújtani az ember, ott se, ahol semmi nem tiltja mert rögtön rárontanak a fanatikusok és jó hogy nem már tüzes vassal üldözik. Engedtessék már meg, hogy a saját otthonomban, vagy a nyílt utcán, ahol NEM TÖMEGBEN ÁLLOK nyugodtan dohányozhassak! Érdekes, 10 éve nem volt ilyen hisztéria ebbõl, aztán ez a jó magyar szokás, ugrasszuk egymásnak az embereket, egyesek meg hagyják manipulálni magukat már acsarkodnak mindenkire. Az meg milyen hülyeség már, hogy engem majd elvisz a rák? Mert ugye aki dohányzik, az rákban hal meg és punktum. Hát persze. A nyolcvan éves nagymamám is dohányzik, és az ég világon semmi baja nincs, teljesen egészséges. Borzasztó, hogy ha valaki nem olyan mint te, akkor az már féreg, meg paraszt. Lehet, hogy nekem van egy rossz szokásom, de neked meg elég súlyos jellemhibáid vannak, szerintem az rosszabb.
A dohányzás FÜGGÕSÉGET okoz! Olyat, mint a kábítószerek! Ugyanolyan erõs (csak maga a cigaretta nem annyira káros). Ezért a dohányos hiába tud esetleg mindent... nem tud vele mit kezdeni. Függõ. Ha meg nem is érdekli (lásd itt néhány cikkben) - netán még neki áll feljebb - az már csõd.
És hogyan lehetne tudatosítani a nemdohányzókban, hogy a saját dolgukkal törõdjenek? Miért nem kezdtek el koncentrációs táborokat szervezni a dohányosoknak? Aki más mint te, az rossz, mi? Éljen toleráns kis népünk :S
Dohányoztam én is.Mikor benõtt a fejem lágya, akkor elkezdtem arra is odafigyelni, h vannak mások is.Pl tömött utcán nem gyújtottam rá.Étteremben kifejezetten utáltam, ha valaki dohányzik, amikor eszem.Illetve, ha megkért valaki, h menjek odébb mert zavarja a füst megtetem.(persze csak akkor , ha én érkeztem késõbb, ha valaki mellém állt, és elkezdett kötözködni, csak mert olyanja volt, akkor azt elküldtem a fenébe.) Most h nem dohányzom, vettem észre, h nincs kultúrája a dohányzásnak Magyarországon.A legtöbb bagóst nem érdekli a gömbölyödõ pocakom, ha éppen a villamosra kell felszállni, vagy a buszra felnyomakodni. A saját példámból kiindulva nem mindenki bunkó bagós, csak mindenkinek az tûnik fel, amikor valaki az.
Sehogy. a dohányosok tudják, h nem jó szaga van a füstnek, de a nikotin erõsebb. meg õk úgysem érzik. én sem éreztem magamon soha.. most, h már nemdohányzom, érzem a barátnõmön, h büdös a cigi szag. de nem szólok. tudom, h tudja, és hidd el, neki sem kellemes, de a nikotin erõsebb..
Csak az a büdös dohányos aki ápolatlan is mellette, egy ápoltnak csak füst szaga van.
A dohányszagot nem mindenki tartja büdösnek.

Hogyan lehetne pokollá tenni a szomszéd bunkó dohányosunk életét?

Tippeket várok, ami lehet?leg nem illegális (olyat könny? mondani, én is felkoncolnám egy perc alatt ha lehetne)!

Legjobb válasz: Megpróbáltatok már beszélni vele?

Megpróbáltatok már beszélni vele?
Egy agresszív barom vagy.
Szarügy, úgy bagózik a saját házában ahogy szeretne.
ti se vagytok jobbak (nemdohányos)
hát ezt beszoptad. remélem még évekig szagolni fogod
ha ork akkor nem tudom mit vársz, öld meg, azt kend valami másik orkra és kész :DXDDDDDD
Most miért is a kérdezõ a suttyó paraszt? Szerencsétlennek az a baja, hogy bár a szomszéd úgy is rá tudna gyújtani, hogy ne az õ ablakán szálljon be a füst, csak azért is a nem dohányzók orra alá füstöl....
Hogy te mekkora egy suttyó vagy! A múltkor egy hozzád hasonló féreg meg akart ütni egy idõs nénit a vonaton, csak mert rágyújtott. Nem sikerült neki, mert lefejeltem. A primitív cigányozással pedig magadat járatod le! Pfejj!
A kérdező hozzászólása: Na most meg közli hogy ha legközelebb szólunk nekik akkor feljelent rágalmazásért mert vannak barátai a rendõrségen és meg tudja oldani. És ott fognak cigizni ahol még épphogy bejön hozzánk a füst. Ekkora egy bunkó állatot komolyan, mi a francot lehet ezzel csinálni?
A kérdező hozzászólása: Nagydarab csávó de nem izmos és lassunak tûnik, nem lenne gond ha "boxolni" akarna. párja meg egy *khm*római xD értitek, nem kell szoliznia... nem épp magyar. És persze gyerekük van, 10 bõl 9 gyerekes dohányzik is meg iszik csak hogy szép egészséges kölke legyen, ugye.
általánosítasz. de egyébként meg hány éves a pali? csak nehogy box legyen belõle...
A kérdező hozzászólása: Közben jött egy jó ötlet is, el lesz oltva a szomszéd+cigije egy nagy lavór vízzel szépen amig rá nem szokik hogy az udvar másik végében büdösítsen! ha valaki tud jobban írjon :) és bunkó cigisek kíméljenek, köszi :D
A kérdező hozzászólása: Azt tisztázzuk, hogy ha valaki dühös, attól még nem feltétlenül bunkó, aki viszont befújja a cigi füstöt más ablakán az mindenképpen az! Fogadok, aki ideírta hogy bunkó vagyok, az mind cigis és lesz*arja a környezetét.
Igen az vagy, vagy kapard elõ 3 nagydarab ahverod, üsd le, azok meg tanúsítják hogy õ ütöttelõször:D egyébként egy paraszt vagy de tényleg:D
A kérdező hozzászólása: Persze hogy próbáltunk vele beszélni, megkértük hogy a kert másik végében cigizzen, de közölte hogy ott cigizik ahol akar mert közös az udvar... csak sztem ez nem azt jelenti hogy kötelezõ bunkónak is lenni, igazán arrébb mehetne. harmadik hozzászóló: indokold meg!
fújjál ki neki az ablaka elé bors vagy paprika sprayt! Lehet kapni önvédelmi boltokban. Elõbb utóbb megtanulja a leckét, hogy nem teheti tönkre mások levegõjét. Az ablakot be kell csukni egy kicsit a hadmûveletnél és lesznek járulékos áldozatok is a járókelõk között, de hidd el megéri hallani a mocskot ahogy fullad. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!