Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetne 1 (276 db)

Hogy lehetne 1 kicsit tágítani/kibővíteni DC fullcap sapkámat?

neten rendeltem csak 1 kicsit szűk...milyen praktikával lehetne bővíteni ami nem árt neki??

Legjobb válasz: Nem lehet.De a fullcapek úgyis rondák,ráadásul mostmár a divatból is kimentek,szal vagy váltsd vissza valahogy,vagy dobd ki,de ne hordd.

Nem lehet.De a fullcapek úgyis rondák, ráadásul mostmár a divatból is kimentek, szal vagy váltsd vissza valahogy, vagy dobd ki, de ne hordd.
Nekem van 1 pár és ha sokat hordom valamelyik kinyulik 1 kicsit :D És kit érdekel hogy kiment a divatbol ha tetszik hordjad :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm...bár azért nem vagyok benne annyira biztos, hogy kiment a divatból mert mifelénk azért elég sok van még meg sokat eladnak még mindig...ha sokkal olcsóbb lenne akkor tuti hogy több lenne én úgy vettem észre...
ide még nem ért ep az új trend, majd fél év múlva
@19:05 Nem tudom hogy te ezt honnan szoptad ki mert még marhára divatba vannak. Gondolom, te vagy az a komplexusos ember akire kiskorába az anyja ráhúzta a tüdõig érõ mackónadrágot meg a szandálzoknit, aztán itt éled ki a komplexusodat, azok az emberek ellen, akik merészelnek vagányan öltözködni...
anyám 4 éves koromban meghalt
Már nem abban a korban vagyok hogy ilyeneket hordjak, de akkor sem értem minek kell lefujjolni.

Hogy lehetne 1 napon belül eltüntetni vízhólyagot?

Holnap este 500 ember el?tt hegedülök, ma reggelre vízhólyag n?tt az egyik ujjbegyemre (gyakorlástól). Hogy lehet a leggyorsabban megszabadulni t?le?

Legjobb válasz: ha vízhólyag akkor kilyukasztod egy steril tûvel (patikába lehet kapni) - mondjuk én annyira nem szoktam a sterilitásra figyelni, csak a körömvágó ollóval szoktam kiszúrni, de ez nem túl hivatalos. Ha kiszúrod, a lötyit ami benne van steril vattával vagy gézzel(én papirzsepivel) felitatod, rányomsz egy ragtapaszt ha akarsz, aztán csumi. A vízhólyag nem gáz, a vérhólyagot nem piszkálnám.

ha vízhólyag akkor kilyukasztod egy steril tûvel (patikába lehet kapni) - mondjuk én annyira nem szoktam a sterilitásra figyelni, csak a körömvágó ollóval szoktam kiszúrni, de ez nem túl hivatalos. Ha kiszúrod, a lötyit ami benne van steril vattával vagy gézzel(én papirzsepivel) felitatod, rányomsz egy ragtapaszt ha akarsz, aztán csumi. A vízhólyag nem gáz, a vérhólyagot nem piszkálnám.
compeed vízhólyagtapaszt, mert ha kiszurkálod, akkor holnap nem fogsz hegedülni, csak üvöltve....
Elsõ vagyok. Nekem nem szokott fájni, hanem hozzátapad a bõr és kész, nem is érzem... De ha van rá spécibb megoldás, mondjuk amit a 2. linkelt akkor megpróbálhatod. Mondjuk én szerintem felesleges, én mindig kiszúrkálom.

5, 4 GB-s játékot (PES2010) hogy lehetne 1 dvd-re kiírni? Nem dupla rétegűre. Milyen programmal lehet feldarabolni?

Legjobb válasz: Például RAR tömörítõvel, vagy a TotalCommander File-menüjében a File darabolás-egyesítéssel.

Például RAR tömörítõvel, vagy a TotalCommander File-menüjében a File darabolás-egyesítéssel.


Mért van az, hogy 1 MBit-os internet a Telekomnál majd 4000 Ft, míg a 10 MBit szintúgy, mit lehetne tenni, hogy lehetne a szolgáltatót esetlegesen elérni, hogy érdemi választ kapjunk és ne csak "a jövõben fejlesztés nem lesz"?

A lakhelyünkön nem építhetõ ki sajnos nagyobb szélessáv,más szolgáltató nincs jelen, kicsit felháborítónak tartom, hogy ha már nem tudnak teljesíteni akkor legalább az árát vinnék le az internetnek. Mert ennyi pénzért 2014-ben már valahol 40 Mbit-es internetet is kaphatnánk!

Legjobb válasz: Sajnos nem várhatod el, hogy egy kisebb településre kihúzzanak milliókért optikai kábelt, hogy utána pár ember fizessen havonta max 10.000Ft-ot. Általában panelokba és azoknak környékére építenek ki vezetékes internetet, a többi helyen marad a lassú net.

Sajnos nem várhatod el, hogy egy kisebb településre kihúzzanak milliókért optikai kábelt, hogy utána pár ember fizessen havonta max 10.000Ft-ot. Általában panelokba és azoknak környékére építenek ki vezetékes internetet, a többi helyen marad a lassú net.

Most van 2 gb RAM a gépembe, ugy lehetne bőviteni hogy csak + 1 gb ramot bővitek, vagy csak úgy hogy 2 gb-t?

Mert szeretném bővíteni de lehetőleg csak 1 gb-vel. Értelmes válaszokat várok.

Legjobb válasz: "Most van 2 gb RAM a gépembe" -remélhetõleg ez úgy van megoldva, hogy 2 x 1 Gb a dual channel miatt. Hallottál már a Dual Channel-rõl? Elméletileg minimálisan gyorsabb a számítógép ha dual channel módban vannak használva a memóriák. Tehát párosan (2 vagy 4 db memória). Azt mondják, hogy Single Channel módban (páratlanul 1 vagy 3 db. memória) lassabb a PC. Természetesen úgy bõvíted a géped ahogy tudod, fizikailag csak attól függ , hogy az alaplapod hány memóriafoglalatot tartalmaz illetve mennyi a részére maximálisan betehetõ memória mennyiség.

"Most van 2 gb RAM a gépembe" -remélhetõleg ez úgy van megoldva, hogy 2 x 1 Gb a dual channel miatt. Hallottál már a Dual Channel-rõl? Elméletileg minimálisan gyorsabb a számítógép ha dual channel módban vannak használva a memóriák. Tehát párosan (2 vagy 4 db memória). Azt mondják, hogy Single Channel módban (páratlanul 1 vagy 3 db. memória) lassabb a PC. Természetesen úgy bõvíted a géped ahogy tudod, fizikailag csak attól függ , hogy az alaplapod hány memóriafoglalatot tartalmaz illetve mennyi a részére maximálisan betehetõ memória mennyiség.
Ez a memória jó az alaplapodba. A kérdés az, hogy milyen sebességû és hány darab/mekkora méretû(ek) van(ak) jelenleg benne?
A kérdező hozzászólása: Ha egy ilyet vennék hozzá az megérné? http://www.arukereso.hu/memoria-modul-c3577/kingston/valuera..
Nos, 4 darab memória foglalata van a lapnak, és maximum 8 Gb -nyi mennyiséget tehetsz bele DDR2-es tipusú RAM-ból http://www.asus.com/Motherboards/P5K_SE/#gallery
A kérdező hozzászólása: Asus p5k se
Mi az alaplapod pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, akkor gyakorlatilag akkor lehet ha nem dual chaneles ha jól értettem. Köszönöm.
cpu-z vel. Ha most 2x1gb van a gépben, és raksz mellé még 1x1gb-ot, akkor gyorsabb lesz. De ha 4 foglalatú, és azt a +1 gb-ot 2x512mb-ként rakod bele, akkor azon dualban fognak mûködni, és egy hangyányit gyorsabban tudnak összedolgozni.
A kérdező hozzászólása: És azt hol tudom megnézni hogy dual chaneles vagy single?
A kérdező hozzászólása: Húú, még nem hallottam a dual chanelrõl, tudok egy-két dolgot a gépekrõl, de még nem vagyok nagymester. Amúgy ha 3 gb ram van benne tényleg lassab lesz picit?
A kérdező hozzászólása: passz azt végképp nem tudom, de kb 1 hónap múlva úgyis megy"szervízbe". Mert van egy kis baja. Akkor kiderül és ha lehet bele venni akkor veszek bele 1 gb-t. Ha nem akkor csak simán megjavíttatom.

Van 1 ds-link 150m típusú routerem, és az a baj hogy ház többi részére már nehezen jut el a jel. Viszonylag vastag betonfalai vannak a háznak hogyan lehetne megerősíteni a jelet hogy a ház minden részében elég erős legye? Egy másik antenna segítene?

Legjobb válasz: Szia! Nem is annyira a betonfallal, mint inkább a fémmel van a probléma. Azok teljesen vissza tudják verni a jelet az adó és a vevõ között. Ráadásul a router az csak egy része a problémának, az a fontosabb milyen a vevõ minõsége. Esetleg be lehetne szerezni egy másik routert és a ház 2 különbözõ pontján feltenni, vagy ami van routert a ház közepén (amennyire lehet)elhelyezni. Sajnos ez örök probléma.

Szia! Nem is annyira a betonfallal, mint inkább a fémmel van a probléma. Azok teljesen vissza tudják verni a jelet az adó és a vevõ között. Ráadásul a router az csak egy része a problémának, az a fontosabb milyen a vevõ minõsége. Esetleg be lehetne szerezni egy másik routert és a ház 2 különbözõ pontján feltenni, vagy ami van routert a ház közepén (amennyire lehet)elhelyezni. Sajnos ez örök probléma.
Nem.

A sárgarépából mennyit lehet megenni, mondjuk naponta 1 kisebb darabot? És hogyan lehetne kivédeni, hogy ne okozzon székrekedést?

Legjobb válasz: "hogyan lehetne kivédeni, hogy ne okozzon székrekedést?" Ne dugd a seggedbe!

"hogyan lehetne kivédeni, hogy ne okozzon székrekedést?" Ne dugd a seggedbe!
Nem tudom honnan szeded hogy nem lehet enni belõle sokat, és székrekedést okoz. Zöldségbõl és gyümölcsbõl annyit eszel amennyi beléd fér, és az ellenkezõje lesz a székrekedésnek, kitisztítja a beleid.
Szerintem sem okoz székrekedést, és annyit eszel belõle amennyit akarsz!
Ezt most tényleg én se értem, mi a baj a ságarépával? Hacsak nem vagy cukorbeteg, semmi kárt nem okoz, épp ellenkezõleg: nagyon egészséges. Az viszont igaz hogy a sok rost székrekedést okoz, ha nem iszol elég folyadékot, tehát így a várttal ellenkezõ hatást érsz el vele. Ha viszont megvan a kellõ folyadékmennyiség, nagyban elõsegíti az emésztési folyamatokat.
20 - 30 dkg-ot szoktak amodellek, hogy szép színük legyen. Egyél hozzá szilvalekvárt!

5.1 házimozit hogyan lehetne összekötni géppel?

A problémám az , hogy jack-RCA kábellel , már össze kötöttem , de a házimozin ugye vannak funkciók , és ha ott inputra veszem , akkor ugye gépen szól , de gépen a 6 hangfalból , csak 2 db szól , egy és + a mélynyomó . de ha beteszek egy CD-t akkor 2 szól + mélynyomó. Hogyan tudnám úgy megoldani , hogy mind a 6 egyszerre szóljon?? HELP !! Házimozi ( Diamarson )

Legjobb válasz: 3 jack-RCA kábellel kötöd össze? A hangkártya drivere tud róla, hogy 5.1-esre fel kell skáláznia a hangot? Ha egy kábelt használsz, akkor a házimozi tud róla, hogy a 2.0-ából 5.1-et kell neki csinálni?

3 jack-RCA kábellel kötöd össze? A hangkártya drivere tud róla, hogy 5.1-esre fel kell skáláznia a hangot? Ha egy kábelt használsz, akkor a házimozi tud róla, hogy a 2.0-ából 5.1-et kell neki csinálni?
A komplett házmozikon csak stereo AUX bemenet van. Ami azt jelenti, hogy Natív módba nem tudod rákötni az 5.1 csatornát, akkor se ha a gép hangkártyája egyébként támogatná az 5.1 -et. A házimozin elvileg lenni kéne valamiféle mixelt stereo módnak, ami az összes hangszóróra ráküldi a 2 csatornás hangot. Hogy hol nem tudom, nem volt még Dimarson -om.
A kérdező hozzászólása: 1 db jack-RCA val , INPUT -ba dugtam , hát , hangkártyám driverén van 5.1 -es beállítom akkor 1 hangszórón szól az 5.1 + még a mélynyomón !
Nem figyeltél, az elõbb épp ezt vaú-vaú. Analóg összeköttetésnél 1 db rca bement=1 db csatatorna, tehát lehet neked 10 000.1 -es hangkártyád is, ha a házimozi összesen csak két csatornát fogad. Keresd meg a mixelt stereo módot a házimozin annak távirányítójával, más úgysem tehetsz. A számítógépedet hiába gyomrozod ez ügyben. Azt csak állítsd stereo -ra és kész.
A kérdező hozzászólása: Akkor ebbõl sehogy sem fog mûködni az 5.1 ? :S hát kár , köszi a válaszokat !
5 perc utánajárást még megérne, hogy digitális bemenetet tud-e fogadni a házimozi ill a kártya tud-e adni digitálisan.
Jól beszél Vazeratti, attól hogy analóg AC3 bemenete nincs a házimozidnak, digitális (SP/DIF) még lehet. Persze a hang karidon is lenni kell ehhez digitális kimenetek.

BitTorrent 7.2.1-el töltöttem egy filmet 0 seedel és rendesen jött kb 120kb/s-el. Feljött 1 seeder és leesett a letöltési sebesség 0.1-0.5-re. A seeder lelépett és megállt a letöltés. Hogy lehetne visszacsinálni hogy töltsön újra?

Legjobb válasz: Ha nincs fenn egy seeder sem, akkor nem fog lejönni teljesen, csak addig fog lejönni, ameddig annak, aki legtovább jutott a letöltésben, mikor még volt seeder. Várj a seeder-re, talán feljön újra.

Ha nincs fenn egy seeder sem, akkor nem fog lejönni teljesen, csak addig fog lejönni, ameddig annak, aki legtovább jutott a letöltésben, mikor még volt seeder. Várj a seeder-re, talán feljön újra.
A kérdező hozzászólása: ok, kösz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!