Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek leggyorsabban (60 db)

Hogy tudnék a lehető leggyorsabban a lehető legtöbb programot törölni véglegesen, hogy hely szabaduljon fel?

Windows 7-em van.

Legjobb válasz: programot vezérlõpulton keresztül a porgramoknál töröld. 1 esével lehet, de 1-1 törlés 20-30sec kb. Ha olyat keresel, h kijelölöd vhol összeset, és törlés, olyan nincs.

programot vezérlõpulton keresztül a porgramoknál töröld. 1 esével lehet, de 1-1 törlés 20-30sec kb. Ha olyat keresel, h kijelölöd vhol összeset, és törlés, olyan nincs.
Edzõ segítségével.
Edzõ, boxzsák, gyakorlás
a hátsó kezes csapott ütés. edzésen ahol megtanítják, pontütõvel, zsákon.

Hogyan lehetne a lehető leggyorsabban elmulasztani a fogfájást?

1-2 napja kezdődött, és mára már eléggé fáj. Donalgint be szoktam szedni, az van, amikor hat. De sajnos most a héten időm nincsen elmenni fogorvoshoz... Ötletek ? Mit tudnék tenni ? Előre is köszönöm! 25/N

Legjobb válasz: Ja és elnézést, hogy ide írok, de eszembe jutott valami, amit a kérdésbe elfelejtettem... Nagyon sokszor elõfordult Velem, hogy a számat véletlen sikerült olyan szinten megharapni, hogy az fájt, meg elég csúnya lett, és nem egyszer volt olyan, hogy amikor ezek elkezdtek begyógyulni, akkor hirtelen a fogam nekiállt fájni... Nem tudom lehet-e összefüggés ezek között...:/

A kérdező hozzászólása: Ja és elnézést, hogy ide írok, de eszembe jutott valami, amit a kérdésbe elfelejtettem... Nagyon sokszor elõfordult Velem, hogy a számat véletlen sikerült olyan szinten megharapni, hogy az fájt, meg elég csúnya lett, és nem egyszer volt olyan, hogy amikor ezek elkezdtek begyógyulni, akkor hirtelen a fogam nekiállt fájni... Nem tudom lehet-e összefüggés ezek között...:/
Nekem a vízben oldódó cataflam vált be fogfájásra legjobban eddig, de az vényköteles. Összefüggés maximum annyi lehet, hogy a harapásodon keresztül bejutott a mélyebb szövetekbe is valamilyen baci esetleg és a fogad környékén talán meg tudott telepedni és begyullasztani. De ezt a fogat kezelni kell, valószínûleg gyökérkezelés lesz a vége, ha ennyire fájdogál.
nurofen por 400mg ibuprófén 5 perc alatt hat a reklám szerint


Hogyan tudnék 2-3 kilót fogyni a lehető leggyorsabban? Már 10-et fogytam futással, de sajnos már nincs időm rá.

Legjobb válasz: Abszolút semmi idõd? Mert szerintem ha eddig sikerült 10-et leadni, akkor az a 2-3 már két-három hét alatt, de lehet még elõbb is lemegy, ha tartod a futást. Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen sikeresen beépítetted az életedbe a mozgást, akkor szerintem ne hagyd el. Tapasztalatból mondom. Tavaly fogytam 10 kg-t. Tartottam a sportot, és vele együtt a súlyomat. Most fél éve nem sportolok, mert nincs rá idõm, 7 kg visszajött. Rájöttem, hogy nincs olyan a fogyókúrában, vagy a helyes életvitelben, hogy nincs idõm. Most újévkor kezdtem új lendülettel újra sportolni, szeretnék ettõl a 7 kg-tól újra megszabadulni, és megfogadtam, hogy soha nem hagyom abba sportot. Bocsi a anekdotáért, csak gondoltam ezzel jól tudom érzékeltetni, hogy szánj idõt napi 30 perc futásra :). Hajrá :D.

Abszolút semmi idõd? Mert szerintem ha eddig sikerült 10-et leadni, akkor az a 2-3 már két-három hét alatt, de lehet még elõbb is lemegy, ha tartod a futást. Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen sikeresen beépítetted az életedbe a mozgást, akkor szerintem ne hagyd el. Tapasztalatból mondom. Tavaly fogytam 10 kg-t. Tartottam a sportot, és vele együtt a súlyomat. Most fél éve nem sportolok, mert nincs rá idõm, 7 kg visszajött. Rájöttem, hogy nincs olyan a fogyókúrában, vagy a helyes életvitelben, hogy nincs idõm. Most újévkor kezdtem új lendülettel újra sportolni, szeretnék ettõl a 7 kg-tól újra megszabadulni, és megfogadtam, hogy soha nem hagyom abba sportot. Bocsi a anekdotáért, csak gondoltam ezzel jól tudom érzékeltetni, hogy szánj idõt napi 30 perc futásra :) . Hajrá :D.

Tudnátok tippeket és ötleteket mondani, hogy hogyan tudnám bevágni a lehető leggyorsabban a 9. -es fizika anyagot?

Eeegen, pótvizsga. Tudom, hogy elolvasni meg bemagolni, de nincs valami gyorsabb módja, ami mindenképpen megmarad a fejemben? A magolásos tanulás nálam már sokszor vezetett kudarchoz. Nincs valami ötletetek, amivel biztosan meg tudom tanulni és szilárdan tudni fogom?

Legjobb válasz: Jovore probald ki,hogy bejarsz es FIGYELSZ oran. Probald ki egy evig, hidd el ugy nem lehet megbukni. Probald meg ertelmezni,hogy mi is van oda leirva, es maris tized annyi ido alatt meg tudod tanulni.

Jovore probald ki, hogy bejarsz es FIGYELSZ oran. Probald ki egy evig, hidd el ugy nem lehet megbukni. Probald meg ertelmezni, hogy mi is van oda leirva, es maris tized annyi ido alatt meg tudod tanulni.
Hát pedig ha többszöri elolvasás után sem sikerül megérteni, akkor sajnos marad a bemagolás.
Nem tudom milyen egy ilyen pótvizsga, de sokat segít, ha napi 10-20 feladatot megoldasz olyan feladatgyûjteménybõl, amelyikben a megoldások (és esetleg a magyarázatok) is benne vannak.
sajnos a fizika nem magyar vagy töri, hanem színtiszta magolás és logika. ha jó vagy matekból akkor a számolással nem lesz gond, de a törvények csak magolás során mennek, én még nem találtam logikát :)
A kérdező hozzászólása: Csak úgy megjegyzem a fél osztály bukott, mindenki más kettest kapott. Csak 1 valakinek lett hármasa (mondjuk õ mindenbõl 5-ös). Ha te oda tudnál figyelni a drága tanárom óráján, akkor gratulálnék, mert szinte lehetetlen leírni, amit a táblára ír. Ír, törli, ír, törli. És mindezt borzasztó gyorsan és rengetegszer (aki le tudja írni, annak 1 órán 3 A4-es oldal jött össze). Pláne, hogy nem vagyok egy gyorsíró-világbajnok. És egyszersem lógtam el. Csak ebbõl buktam. És még azt mondják, hogy 100%-ig a diákon múlik a tanulás. A lóf*szt.

Hogyan lehet 800gb avi-t mp4-be konvertálni a lehető leggyorsabban?

Legjobb válasz: úgy, hogy még azelõtt elkezded, hogy kiírnál ide egy kérdést, és akkor hamar végezni fog

úgy, hogy még azelõtt elkezded, hogy kiírnál ide egy kérdést, és akkor hamar végezni fog
Így van. Mivel a kódolás prociigényes mûvelet, így azzal nem tudsz csalni, tehát elõbb elkezded, elõbb végzel...

Hogyan tudom a lehető leggyorsabban és legbiztosíbban kiírtani a tuját?

Már nagyra megn?tt, állandóan fel kell kapcsolni bent a lámpát miatta, de a párom hallani sem akar róla, hogy kivágjuk, bár az lenne a legegyszer?bb megoldás. Én egy szimpla "kiszáradásra" gondoltam. Hátha el?idézhet? valamilyen gyomirtóval, vagy valami hasonlóval.

Legjobb válasz: Van valami szer, amit ha beinjektálsz a fába, hamarosan teljesen elszárad. De sajnos nem tudom mi a neve.... Az nem megoldható, hogy mikor a párod nincs otthon hívsz egy favágót, és csak a tetejét vágatod le? Így nem kéne az egész fát elpusztítani, de a fényt sem takarná el az ablak elõtt.

Van valami szer, amit ha beinjektálsz a fába, hamarosan teljesen elszárad. De sajnos nem tudom mi a neve.... Az nem megoldható, hogy mikor a párod nincs otthon hívsz egy favágót, és csak a tetejét vágatod le? Így nem kéne az egész fát elpusztítani, de a fényt sem takarná el az ablak elõtt.
Ha van kutyátok, akkor pisiltesd a tövébe, állítólag nem szereti.
Nem szép dolog, de ha lepermetezed gyomirtóval, akkor annyi neki. A Medallont vagy a Glialkát ajánlom. Fontos, hogy ezek csak levélen szívódnak fel, ezért mindenképp permetezni kell.
Sztem a hypo is megteszi! A szomszéd néni virágain legalábbis mûködött....
Vágd körbe a kérgét és a tápanyagot nem tudja majd szállítani!
Diesel az az anyag amitol kiszarad ha bele injektalod.

Hogy lehet a lehetö leggyorsabban megszeliditeni a hullamospapagajokat?

az en papagajaim ketten lesznek és már olvastam hogy ha ketten vannak akkor nem lehet öket megszeliditeni csak ha külön vannak:(( és én nem szeretném hogy külön legyenek van valami másmilyen modszer is hogy 2 madarat egy kalitba megszeliditeni

Legjobb válasz: Amég szelídíted, külön kell õket tenni, utána mindenképpen kell neki pár így is úgy is. Elõször leülsz ahoz akit elöbb szelídítesz, és beszélj hozzá. Másnap tedd be a kalitba a kezed, de ne közelíts hozzá. Közben beszélj hozzá, mindegy hogy mit, csak hogy szokja a hangod. Másnap a tenyeredbe tegyél egy kis magkeveréket, és úgy tedd be a kezed. Nem baj, ha elõször nem eszik, egy ideig tartsd benn a kezed és közben beszélhetsz. Minden nap csináld így amíg nem kezd el enni a kezedbõl, és utána is fojtasd, amég megszokja a kezed. Természetesen nem muszáj magkeverékkel, lehet fürtös kölessel vagy szinte bármivel amit nagyon szeret.

Amég szelídíted, külön kell õket tenni, utána mindenképpen kell neki pár így is úgy is. Elõször leülsz ahoz akit elöbb szelídítesz, és beszélj hozzá. Másnap tedd be a kalitba a kezed, de ne közelíts hozzá. Közben beszélj hozzá, mindegy hogy mit, csak hogy szokja a hangod. Másnap a tenyeredbe tegyél egy kis magkeveréket, és úgy tedd be a kezed. Nem baj, ha elõször nem eszik, egy ideig tartsd benn a kezed és közben beszélhetsz. Minden nap csináld így amíg nem kezd el enni a kezedbõl, és utána is fojtasd, amég megszokja a kezed. Természetesen nem muszáj magkeverékkel, lehet fürtös kölessel vagy szinte bármivel amit nagyon szeret.
Ja és utána tedd össze õket.
A kérdező hozzászólása: de miert kell öket különrakni es különrakni öket az pénz pazarlás mert akkor 2 kalitkát kell venni
Azért, mert különben csak egymással foglalkoznak, téged pedig lesz*rnak. Õk egymást tekintik a társuknak, te pedig nekik csak egy jó nagy élõlény vagy aki piszkálja õket. Ha különrakod õket, akkor téged is a fajtársuknak fognak tekinteni, mivel rajtad kívül más nem foglalkozik velük. Sajnálom, ha azt akarod hogy szelídek legyenek, kell még egy kalit.
Ja és még valami: Ha saját kezûleg készítesz kalitkát, sokat spórolhatsz. Kell néhány fa léc, drótháló, néhány szög és egy kalapács. Elkészíted a lécekbõl a keretet, majd felerõsíted rá a dróthálót. És a fa legyen lecsiszolva, nehogy szálka menjen a lábukba. :)

Leégtem pár napja, nagyon hámlik az egész felsőtestem. Mit csináljak, hogy a lehető leggyorsabban végbemenjen a folyamat?

Úgy tudom húzni magamról a bőrt, mint a kolbászról a belet. Főleg a vállam problémás. Mit csináljak, hogy a lehető leggyorsabban lehámoljon?

Legjobb válasz: Ne tépkedd mert beszakadhat, legjobban akkor jársz ha dörzsölöd így kevés az esélye annak hogy beszakadjon és kend be testápolóval mindenképp. Máskor óvatosan napozz vagy használj naptejet :)

Ne tépkedd mert beszakadhat, legjobban akkor jársz ha dörzsölöd így kevés az esélye annak hogy beszakadjon és kend be testápolóval mindenképp. Máskor óvatosan napozz vagy használj naptejet :)
Krémmel dörzsöld le, aztán fürödj meg.
aloeverás krém..:)
Bõrradír, de apró szemcsés, és óvatosan, fokozatosan, hogy ne tépje! Utána testápoló, vagy testvaj,

Hogy fejleszthető a lehető leggyorsabban az ember beszédkészsége?

A helyzet a következő: német szóbeli felsúfokra megyek májusban. a beszéd nagyon-nagyon nehezen megy. A szókincsem megvan, anyanyelvi szövegeket gond nélkül olvasok, levelezni is tudok. Tavaly októberben tettem le felsőfokból az írásbelit, a szövegértésem 100% lett, a levelem 72%, szóval nem panaszkodhatok. A passzív szókincsem elég nagy. Viszont beszélni egyszerűen nem tudok, hiába kérdezget a tanár, egyszerűen alig tudok kimakogni valamit. Hirtelen nem tudom összetenni a mondatokat, nem áll össze a fejemben a szórend, az eset, a vonzat stb. és össze-vissza beszélek mindent. Pedig mégcsak zavarban sem vagyok. Hogy fejleszthetném jobban a beszédkészségem pár hét alatt? Hisz a szókincsem megvan, csak valahogy használnom is tudnom kéne.

Legjobb válasz: Egy módon lehet: beszélni, beszélni, beszélni, és beszélni kell. Gondolom, nem egyetlen levelet írtál meg, és az sikerült olyan jól, és nem is egyetlen szövegértést csináltál meg... A beszéd is csak gyakorlat kérdése. Van, aki írásban jobb, van, aki szóban. Én magam is elõször írásban voltam sokkal jobb. Akkor jöttem rá, hogy egyensúlyba kell hozni a készségeket.

Egy módon lehet: beszélni, beszélni, beszélni, és beszélni kell. Gondolom, nem egyetlen levelet írtál meg, és az sikerült olyan jól, és nem is egyetlen szövegértést csináltál meg... A beszéd is csak gyakorlat kérdése. Van, aki írásban jobb, van, aki szóban. Én magam is elõször írásban voltam sokkal jobb. Akkor jöttem rá, hogy egyensúlyba kell hozni a készségeket.
A kérdező hozzászólása: Igen, de hogy beszéljek, ha a tanár csak heti 1 órát hajlandó vállalni? Kivel beszéljek? Esetleg magamban mondogassam?
Igen, ha nincs más lehetõség, akkor magadban. Ezt nevezte Lomb Kató belsõ monológnak, vagy hasonlónak. Jobb mint a teljes kommunikáció mentesség...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!