Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek leggyorsabban (60 db)

Hogy tudnék a lehető leggyorsabban a lehető legtöbb programot törölni véglegesen, hogy hely szabaduljon fel?

Windows 7-em van.

Legjobb válasz: programot vezérlõpulton keresztül a porgramoknál töröld. 1 esével lehet, de 1-1 törlés 20-30sec kb. Ha olyat keresel, h kijelölöd vhol összeset, és törlés, olyan nincs.

programot vezérlõpulton keresztül a porgramoknál töröld. 1 esével lehet, de 1-1 törlés 20-30sec kb. Ha olyat keresel, h kijelölöd vhol összeset, és törlés, olyan nincs.
Edzõ segítségével.
Edzõ, boxzsák, gyakorlás
a hátsó kezes csapott ütés. edzésen ahol megtanítják, pontütõvel, zsákon.

Hogyan lehet 800gb avi-t mp4-be konvertálni a lehető leggyorsabban?

Legjobb válasz: úgy, hogy még azelõtt elkezded, hogy kiírnál ide egy kérdést, és akkor hamar végezni fog

úgy, hogy még azelõtt elkezded, hogy kiírnál ide egy kérdést, és akkor hamar végezni fog
Így van. Mivel a kódolás prociigényes mûvelet, így azzal nem tudsz csalni, tehát elõbb elkezded, elõbb végzel...


Hogyan lehetne a lehető leggyorsabban elmulasztani a fogfájást?

1-2 napja kezdődött, és mára már eléggé fáj. Donalgint be szoktam szedni, az van, amikor hat. De sajnos most a héten időm nincsen elmenni fogorvoshoz... Ötletek ? Mit tudnék tenni ? Előre is köszönöm! 25/N

Legjobb válasz: Ja és elnézést, hogy ide írok, de eszembe jutott valami, amit a kérdésbe elfelejtettem... Nagyon sokszor elõfordult Velem, hogy a számat véletlen sikerült olyan szinten megharapni, hogy az fájt, meg elég csúnya lett, és nem egyszer volt olyan, hogy amikor ezek elkezdtek begyógyulni, akkor hirtelen a fogam nekiállt fájni... Nem tudom lehet-e összefüggés ezek között...:/

A kérdező hozzászólása: Ja és elnézést, hogy ide írok, de eszembe jutott valami, amit a kérdésbe elfelejtettem... Nagyon sokszor elõfordult Velem, hogy a számat véletlen sikerült olyan szinten megharapni, hogy az fájt, meg elég csúnya lett, és nem egyszer volt olyan, hogy amikor ezek elkezdtek begyógyulni, akkor hirtelen a fogam nekiállt fájni... Nem tudom lehet-e összefüggés ezek között...:/
Nekem a vízben oldódó cataflam vált be fogfájásra legjobban eddig, de az vényköteles. Összefüggés maximum annyi lehet, hogy a harapásodon keresztül bejutott a mélyebb szövetekbe is valamilyen baci esetleg és a fogad környékén talán meg tudott telepedni és begyullasztani. De ezt a fogat kezelni kell, valószínûleg gyökérkezelés lesz a vége, ha ennyire fájdogál.
nurofen por 400mg ibuprófén 5 perc alatt hat a reklám szerint

Hogyan tudnék 2-3 kilót fogyni a lehető leggyorsabban? Már 10-et fogytam futással, de sajnos már nincs időm rá.

Legjobb válasz: Abszolút semmi idõd? Mert szerintem ha eddig sikerült 10-et leadni, akkor az a 2-3 már két-három hét alatt, de lehet még elõbb is lemegy, ha tartod a futást. Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen sikeresen beépítetted az életedbe a mozgást, akkor szerintem ne hagyd el. Tapasztalatból mondom. Tavaly fogytam 10 kg-t. Tartottam a sportot, és vele együtt a súlyomat. Most fél éve nem sportolok, mert nincs rá idõm, 7 kg visszajött. Rájöttem, hogy nincs olyan a fogyókúrában, vagy a helyes életvitelben, hogy nincs idõm. Most újévkor kezdtem új lendülettel újra sportolni, szeretnék ettõl a 7 kg-tól újra megszabadulni, és megfogadtam, hogy soha nem hagyom abba sportot. Bocsi a anekdotáért, csak gondoltam ezzel jól tudom érzékeltetni, hogy szánj idõt napi 30 perc futásra :). Hajrá :D.

Abszolút semmi idõd? Mert szerintem ha eddig sikerült 10-et leadni, akkor az a 2-3 már két-három hét alatt, de lehet még elõbb is lemegy, ha tartod a futást. Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen sikeresen beépítetted az életedbe a mozgást, akkor szerintem ne hagyd el. Tapasztalatból mondom. Tavaly fogytam 10 kg-t. Tartottam a sportot, és vele együtt a súlyomat. Most fél éve nem sportolok, mert nincs rá idõm, 7 kg visszajött. Rájöttem, hogy nincs olyan a fogyókúrában, vagy a helyes életvitelben, hogy nincs idõm. Most újévkor kezdtem új lendülettel újra sportolni, szeretnék ettõl a 7 kg-tól újra megszabadulni, és megfogadtam, hogy soha nem hagyom abba sportot. Bocsi a anekdotáért, csak gondoltam ezzel jól tudom érzékeltetni, hogy szánj idõt napi 30 perc futásra :) . Hajrá :D.

Tudnátok tippeket és ötleteket mondani, hogy hogyan tudnám bevágni a lehető leggyorsabban a 9. -es fizika anyagot?

Eeegen, pótvizsga. Tudom, hogy elolvasni meg bemagolni, de nincs valami gyorsabb módja, ami mindenképpen megmarad a fejemben? A magolásos tanulás nálam már sokszor vezetett kudarchoz. Nincs valami ötletetek, amivel biztosan meg tudom tanulni és szilárdan tudni fogom?

Legjobb válasz: Jovore probald ki,hogy bejarsz es FIGYELSZ oran. Probald ki egy evig, hidd el ugy nem lehet megbukni. Probald meg ertelmezni,hogy mi is van oda leirva, es maris tized annyi ido alatt meg tudod tanulni.

Jovore probald ki, hogy bejarsz es FIGYELSZ oran. Probald ki egy evig, hidd el ugy nem lehet megbukni. Probald meg ertelmezni, hogy mi is van oda leirva, es maris tized annyi ido alatt meg tudod tanulni.
Hát pedig ha többszöri elolvasás után sem sikerül megérteni, akkor sajnos marad a bemagolás.
Nem tudom milyen egy ilyen pótvizsga, de sokat segít, ha napi 10-20 feladatot megoldasz olyan feladatgyûjteménybõl, amelyikben a megoldások (és esetleg a magyarázatok) is benne vannak.
sajnos a fizika nem magyar vagy töri, hanem színtiszta magolás és logika. ha jó vagy matekból akkor a számolással nem lesz gond, de a törvények csak magolás során mennek, én még nem találtam logikát :)
A kérdező hozzászólása: Csak úgy megjegyzem a fél osztály bukott, mindenki más kettest kapott. Csak 1 valakinek lett hármasa (mondjuk õ mindenbõl 5-ös). Ha te oda tudnál figyelni a drága tanárom óráján, akkor gratulálnék, mert szinte lehetetlen leírni, amit a táblára ír. Ír, törli, ír, törli. És mindezt borzasztó gyorsan és rengetegszer (aki le tudja írni, annak 1 órán 3 A4-es oldal jött össze). Pláne, hogy nem vagyok egy gyorsíró-világbajnok. És egyszersem lógtam el. Csak ebbõl buktam. És még azt mondják, hogy 100%-ig a diákon múlik a tanulás. A lóf*szt.

Hogy lehet a lehetö leggyorsabban megszeliditeni a hullamospapagajokat?

az en papagajaim ketten lesznek és már olvastam hogy ha ketten vannak akkor nem lehet öket megszeliditeni csak ha külön vannak:(( és én nem szeretném hogy külön legyenek van valami másmilyen modszer is hogy 2 madarat egy kalitba megszeliditeni

Legjobb válasz: Amég szelídíted, külön kell õket tenni, utána mindenképpen kell neki pár így is úgy is. Elõször leülsz ahoz akit elöbb szelídítesz, és beszélj hozzá. Másnap tedd be a kalitba a kezed, de ne közelíts hozzá. Közben beszélj hozzá, mindegy hogy mit, csak hogy szokja a hangod. Másnap a tenyeredbe tegyél egy kis magkeveréket, és úgy tedd be a kezed. Nem baj, ha elõször nem eszik, egy ideig tartsd benn a kezed és közben beszélhetsz. Minden nap csináld így amíg nem kezd el enni a kezedbõl, és utána is fojtasd, amég megszokja a kezed. Természetesen nem muszáj magkeverékkel, lehet fürtös kölessel vagy szinte bármivel amit nagyon szeret.

Amég szelídíted, külön kell õket tenni, utána mindenképpen kell neki pár így is úgy is. Elõször leülsz ahoz akit elöbb szelídítesz, és beszélj hozzá. Másnap tedd be a kalitba a kezed, de ne közelíts hozzá. Közben beszélj hozzá, mindegy hogy mit, csak hogy szokja a hangod. Másnap a tenyeredbe tegyél egy kis magkeveréket, és úgy tedd be a kezed. Nem baj, ha elõször nem eszik, egy ideig tartsd benn a kezed és közben beszélhetsz. Minden nap csináld így amíg nem kezd el enni a kezedbõl, és utána is fojtasd, amég megszokja a kezed. Természetesen nem muszáj magkeverékkel, lehet fürtös kölessel vagy szinte bármivel amit nagyon szeret.
Ja és utána tedd össze õket.
A kérdező hozzászólása: de miert kell öket különrakni es különrakni öket az pénz pazarlás mert akkor 2 kalitkát kell venni
Azért, mert különben csak egymással foglalkoznak, téged pedig lesz*rnak. Õk egymást tekintik a társuknak, te pedig nekik csak egy jó nagy élõlény vagy aki piszkálja õket. Ha különrakod õket, akkor téged is a fajtársuknak fognak tekinteni, mivel rajtad kívül más nem foglalkozik velük. Sajnálom, ha azt akarod hogy szelídek legyenek, kell még egy kalit.
Ja és még valami: Ha saját kezûleg készítesz kalitkát, sokat spórolhatsz. Kell néhány fa léc, drótháló, néhány szög és egy kalapács. Elkészíted a lécekbõl a keretet, majd felerõsíted rá a dróthálót. És a fa legyen lecsiszolva, nehogy szálka menjen a lábukba. :)

Hogy lehet a lehető leggyorsabban gépek, meg gyógyszerek nélkül fogyni? (kondigépek stb. )

F?leg a hasamról, meg a "mellr?l" érdekel. Férfi vagyok, csak elhagytam magam, s most gyorsan kellene lefogynom, mennyi id? a leggyorsabb?

Legjobb válasz: Én azt tudom ajánlani, hogy az étkezésedet alakítsd át paleolit étrendre és kezdj minél több aerob és kardio jellegû mozgást. Sok kiló nyilván nem fog pár nap alatt lemenni, de határozottan látni fogják rajtad, hogy: "De te fogytál?". Ez jó érzés lesz, hidd el.

Én azt tudom ajánlani, hogy az étkezésedet alakítsd át paleolit étrendre és kezdj minél több aerob és kardio jellegû mozgást. Sok kiló nyilván nem fog pár nap alatt lemenni, de határozottan látni fogják rajtad, hogy: "De te fogytál?". Ez jó érzés lesz, hidd el.
Írtam választ privátba
hagyjátok már ezt a paleolit szarságot, meg a többi baromságot futás, bringázás, konditerem, foci, kosárlabda min 3-4 alkalommal hetente és minél intenzívebben és tanulj meg számolni http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html http://minok.hu/kalkulatorok/kaloria-egetes-kalkulator/
LegGYORSABBan futástól. Remek még bármilyen sport, ahol sokat futkározol pl foci (csak ne kapuba állj be), kosárlabda, tenisz, fallabda, ahogy elõttem írták. A futás annyiban jobb hogy míg fociban megállsz míg bedobják a labdát, vagy kosárban, vagy pl. tenisznél míg a labdát összeszeded vagy szerválsz, addig nem mozogsz sokat, bár kis idõ az igaz. A futás meg FOLYAMATOS, azért jobb. a súlyzózást tömegnöveléskor szokták ajánlani, tehát akkor épp hízol (izmot szedsz fel), és a súlyzózás nem éget el túl sok kcal-t.
utlsó vagyok: ha fõleg mellkasi tájékra kell a fogyás szintén a legjobb amiket felsoroltam, a bringázás inkább lábakra jó.
A kérdező hozzászólása: A mellkasi tájékra akkor a futás a legjobb?
mivel nincs helyi fogyás tök mindegy, hogy mit sportolsz ;_)

Hogy csináljam, hogy a lehető leggyorsabban menjen el?

ha a számmal "kell" kielégítenem...

Legjobb válasz: Miért kell, hogy olyan nagyon gyorsan elélvezzen? Kényeztesd sokáig, az a jó!

Miért kell, hogy olyan nagyon gyorsan elélvezzen? Kényeztesd sokáig, az a jó!
Ha ennyire idegenkedsz tõle, akkor nem muszáj csinálni, Szandi!
Nekem az a tapasztalatom, hogy azért nem kell 1 órán keresztül sz.pni a pasikat, hamarabb elsülnek õk. Persze, ha érzéssel, szenvedélyesen csinálod, és te magad is élvezed. Ha azt látják, hogy unottan cumizol, és az élvezet szikráját sem mutatod, nem igazán fog menni perceken belül.
Mondd neki: "Ezt a löttyedt kis füty.t akarod hogy a számba vegyem, öcsip.csi?!" azonnal el fog menni, garantálom
Ari vagy, de szopásoktatásra gondolsz? Ha beszállsz hozzánk nézönek, megláthatod, hogy hogyan élveztetem el pillanatok alatt a barátomat. ( Ennél többet nemajánlhatok.)
Harapgáld neki... ;)
Kedves 22:57-es! :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Jó. Van amikor 2 perc sem kell. de van amikor még egy óra is kevés. És nem kényszerbõl csinálom, hanem élvezettel
Használd a kezedet is szo.ás közben és csak natur is, amig az állkapcsod pihenteted, ugy gyorsabb:)
A kérdező hozzászólása: NEM kell, de azért 1 órán keresztül sem szeretnék sz...ni
Dehogy vagyok én Kedves! :D

Hogyan tudom a lehető leggyorsabban eltüntetni a gyulladt pattanásom? Megjelenés miatt sürgős! Magát a gyulladást is, hogyan tudnám lohasztani?

Legjobb válasz: Ha ennyire sûrgõs, akkor sminkkel, amúgy meg ha kifakadt pattanásról van szó, akkor csak ahgyni kell, hogy gyógyuljon, és nem piszkálni. Pár (1-2) nap alatt elmúlik ( legalább is nálam).

Ha ennyire sûrgõs, akkor sminkkel, amúgy meg ha kifakadt pattanásról van szó, akkor csak ahgyni kell, hogy gyógyuljon, és nem piszkálni. Pár (1-2) nap alatt elmúlik ( legalább is nálam).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!