Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek jó (208 db)

HOgyan lehetek jó gazdija egy beagle-nek?

Tudom hogy sokat kell vele foglalkozni meg hogy türelmesnek kell lenni vele de hogyan tudom elérni hogy minél jobb társ váljon bel?le A szobatisztaság egy örökbefogadott kutyusnál mennyi id? alatt sikerül?

Legjobb válasz: változó. szerintem ha két hétig tudsz vele minden nap foglalkozni, könnyen szobatisztává válik. Legyél lenn vele minél többet, amikor pisil akkor dícsérd meg, ha benn pisil, akkor egy határozott nem (de csak ha rajtakapod, különben nem ér semmit az egész, nem fogja érteni miért szidod- ez minden más dologra is igaz). Mi baj van vele, hogy jobb társat akarsz faragni belõle? Amúgy a rangsort lehet, hogy rendezni kellene, az sok esetben segít. A beaglevel amúgy is sokat kell sportolni, legalábbis õt mindenképpen le kell mozgatni, nagy a mozgásigénye (persze a fajtán belül lehetnek kevesebb energiával rendelkezõ egyedek is), és akkor ha elfáradt, kevesebb kárt fog tenni a lakásban.

változó. szerintem ha két hétig tudsz vele minden nap foglalkozni, könnyen szobatisztává válik. Legyél lenn vele minél többet, amikor pisil akkor dícsérd meg, ha benn pisil, akkor egy határozott nem (de csak ha rajtakapod, különben nem ér semmit az egész, nem fogja érteni miért szidod- ez minden más dologra is igaz). Mi baj van vele, hogy jobb társat akarsz faragni belõle? Amúgy a rangsort lehet, hogy rendezni kellene, az sok esetben segít. A beaglevel amúgy is sokat kell sportolni, legalábbis õt mindenképpen le kell mozgatni, nagy a mozgásigénye (persze a fajtán belül lehetnek kevesebb energiával rendelkezõ egyedek is), és akkor ha elfáradt, kevesebb kárt fog tenni a lakásban.
Tudasd vele, hogy te vagy a falkavezér! Sok esetben javasoltam és eddig mindenkinek bevált az a módszer, hogy mielõtt odaadnád az ételét úgy csinálsz mintha ennél belõlõe.Ez arra jó, hogy te felsõbb rendû vagy nála mivel te elõbb eszel, mint õ! sok szerencsét!!!
játsz vele sokkat, és minden 2-odik nap vidd el sétálni és akkor majd jobban meg fog szeretni, ja és a másikat nem tudom
A kérdező hozzászólása: minden második nap nem lesz az kicsit sok?:D szobakutya lenne napi 3-4sétával:D
Ha szobakutyát akarsz akkor nem kifejezetten a Beagle alkalmas rá.Én azt ajánlom ajándékozd el egy rokonnak vagy barátnak mindegy , csak jól bánjanak vele, és vegyél egy õzpincset vagy csivavát ......:-)
A kérdező hozzászólása: nem szobakutyát akarok hanem beaglet:D amugy sok ismerõsömnek van beagle szobába vagy panelba és jól érzik magukat
Egy Beagle is érezheti magát jól a lakásban, ha kellõképpen le van fárasztva fizikailag és agyilag is. (Az enyimnek például nincsen extra mozgásigénye :-) ) Tudsz neki alapengedelmes feladatokat és késõbb mindenféle trükköt tanítani és a nyomkeresésben is kitûnõek a bejglik (és az igen fárasztó dolog). Igazi társ válik majd belõle idõvel, nem kell ezen stresszelni; amint bízni fog benned és Te is benne...de ehhez valóban az kell, hogy megmutasd neki, Te vagy a falkavezér! (keress rá google-ben: Hogyan legyek falkavezér?)

Hogyan lehetnék jó gyerekük és jó barát?

Másnak is ilyen idióta családja van? 17 éves érettségi el?tt álló lány vagyok. Rengeteg problémám van mindenkivel!

Legjobb válasz: Az egyetemet ne add fel! Még jövõre is nyugodtan jelentkezhetsz. Keresd ki a felvi.hu-n mire elég a pontod, illetve mi kellene még, és egy év alatt felkészülhetsz még jobban.Nem kell az elsõ kinevetésnél megtorpanni.Vannak szülõk, akik elvárják a gyerektõl, hogy egyetemre menjen! Vannak ám pótjelentkezések is nyáron. Õsztõl dolgozni fogsz? Lehet a többi bajod a szüleidbõl is fakad. Ha ilyen kinevetõsek. Lehet hogy õk se tökéletesek. Nem lehet, hogy téged is állandóann piszkálnak, azért piszkálódsz? Lehet jó lenne egy évre elmenni mondjuk Angliába, vagy Pestre dolgozni. Hogy megtudd milyen vagy egyedül. Ha keresel, önállóbb leszel.

Az egyetemet ne add fel! Még jövõre is nyugodtan jelentkezhetsz. Keresd ki a felvi.hu-n mire elég a pontod, illetve mi kellene még, és egy év alatt felkészülhetsz még jobban.Nem kell az elsõ kinevetésnél megtorpanni.Vannak szülõk, akik elvárják a gyerektõl, hogy egyetemre menjen! Vannak ám pótjelentkezések is nyáron. Õsztõl dolgozni fogsz? Lehet a többi bajod a szüleidbõl is fakad. Ha ilyen kinevetõsek. Lehet hogy õk se tökéletesek. Nem lehet, hogy téged is állandóann piszkálnak, azért piszkálódsz? Lehet jó lenne egy évre elmenni mondjuk Angliába, vagy Pestre dolgozni. Hogy megtudd milyen vagy egyedül. Ha keresel, önállóbb leszel.
De még csak 17 éves. meg hova tudna elhelyezkedni így is mindenhol elbocsátások vannak.:S Kérdezõ: Ne is vedd figyelembe a szüleid próbálj meg feltörni mint tanulás terén mint viselkedésileg. és majd idõvel meglepõdnek h mi lett veled.
Szia! Igaz én 10 évvel vagyok idõsebb nálad, de borzalmasan szenvedtem kamaszkoromban én is a szüleimtõl. Hasonlóan hozzád, nem volt egy értelmes barátnõm, valami miatt más érdeklõdési köröm van, mint a legtöbb lánynak. Szüleim nálam hatalmas vasszigorral neveltek, legidõsebb gyermek révén mindenért én voltam a felelõs a hibás. Engem is piszkáltak, de engem nem kinevettek, hanem lelkileg terrorzáltak. Szüleimrõl annyit, hogy felsõ-középosztálybeliek, mindent megadhattak volna, de 16 éves koromig abba is beleszóltak, hogy milyen bugyit vegyek fõl (szószerint értsd). Iskola után rögtön haza kellett jönnöm. Sajnos nekem csak mostanába sikerült szót értenem velük, miután már 2 gyerekem van. Egy tanácsom van: próbálj velük beszélni! Mondd el mit érzel! Lehet, hogy nem teljesen azt kapod, amit vársz, de az is lehet, hogy ha látják milyen komolyan gondolod a dolgaid, akkor más szemszögbõl néznek. Velem a végén az történt, hogy megszöktem otthonról, önállóan élek 17 éves korom óta. Befejeztem az iskoláim a gyerekek mellett, egy kis lakásban élek igaz, de az enyém. Van egy férjem, aki kárpótól minden kihagyott, és elmulsztott érzést az életembõl! Ha nem adod fel az álmaid, akkor lehet még minden jó, és teljes életed. Megszenvedtem a szökést, talán ha újra ott állnék a döntés elõtt, akkor nem tenném meg, hiszen veszélyes volt: külföldön is kiköthettem volna rabszolgaként, de hála nem így volt. Viszont utólagosan nem bántam meg: önálló lettem, nem engedtem senkit sem az életembe szólni! Bár a z elsõ kislányom nem volt betervezve, de õt már eleve úgy nevelem, ahogy engem soha! Sajnos a gimis barátságokhoz annyit: valószínûleg azt már nem hozod helyre, a kamaszok nehezen bocsájtanak. De a tesód és a szüleiddel kapcsolatban még lehet változás. És most jön az, amit írtál hogy nem akarsz: szerintem próbálj ismerkedni, hogy párkapcsolatod legyen, nem kell elmenni fûvel fával, csak ismerkedni. Hidd el sokat jelent egy szeretõ kapcsolat, és lehet hogy évek telnek el, vagy csak hetek, de találhatsz tökéletes lelki társat (16 éves korom óta kerestem és csak 23 évesen találtam meg :) Van még egy javaslatom: menj föl egy csetoldalra, regisztrálj, ha kell 20-szor, és tombold ki magad! Írd ki magadból a dühöd, a fáratságod, próbáld feszegetni a saját érzéseid határait SOKAT jelent ám, én alkohollal, pasizással, bulizással tettem ugyanezt, hidd el, semmivel sem jobb. Barátnõd meg vagy lesz, vagy nem, nekem mai napig nincs olyan igazi barátnõm, akire mindig is számíthatnék, sajnos nagyon jóhiszemû vagyok, mindenkibe jót látok, és ezt ki is használják. Így inkább nem keresgélek, nincs aki megbántson, kielégítenek azok a mindennapi kapcsolatok, amiket a közértbe, vagy más szülökkel élek meg. De nem biztos, hogy te ilyen vagy, lehet, hogy teljesen ellentétem vagy :) Viszont ha gondolod, akkor szívesen meghallgatlak, vagy beszélgetek veled, az ímél címem: [email protected]
Elsõ lépés: éreztesd velük, hogy õk nem méltók hozzád!
Nem erdemel meg teged!
Add önmagad és hidd el megtalálod majd a másik feled, mert igaz az a közhely, hogy zsák a foltját. Túltenni magad pedig idõvel sikerül és fogd fel úgy, hogy jobbat szemelt ki neked az élet. 31N
Azt felejtsd el, hogy nem vagy eleg jo! A leanyzonak mas az izlese, ennyi. Ez megtortenik gyakran. En is sokaig azt hittem, hogy nem vagyok eleg jo, amikor a pasik visszautasitottak. de aztan ra kellett jonnom, hogy dehogynem. Jo vagyok es eleg is. Arrol nem tehet egyikunk se, ha mas az izles, ha nincs meg a vonzalom.
Hasonló a szituacio. Azt hittem alakul köztünk valami. Voltak 1-2 esténk és azt mondta szeretne már kapcsolatot. Erre 2 hete osszejott a volt barátnõjével. Én miért nem lehettem elég jó? (A legszanalmasabb h stilusra hajszinben hasonlitok arra a lányra , szóval esélyes hogy csak pótléknak kellettem) Amit tenni tudsz hogy nem találkozol vele semmilyen módon. Idõvel egyre kevesebbet gondolsz majd rá és hagysz teret másnak is a szívedben. Én már több mint egy honapja nem láttam, még mindig nagyon fáj és sokat gondolok rá, de kezd elhalvanyodni a képe és észreveszek másokat is és mások is észrevesznek téged, ez motiváljon ! :)
Minden kommentelõnek azt mondom hogy igazán helyes értékes választ adott a kérdés felvetõnek. Igazán értékes emberek a válaszolók. Megértem és együttérzek a kérdezõvel hisz jó magam is szerelmes voltam vagy hát a fene tudja még vagyok is talán immáron 5 éve. nem kellettem én sem a lánynak és valóban rossz mintha tényleg én nem lennék elég jó. De eldöntöm véget vetek ennek és lépek tovább! Azt javaslom a kérdezõnek elhiszem hogy legbelül fáj de tudatban egy magasabb szinten gondolkozzon és higgye el lesz még szerelmes. Bár én is félek tõle de remélem eljön nekem is egyszer.


Hogyan lehetnék jóban azokkal akikkel eddig még nem sikerült?

10.esek vagyunk,és még sok mindenki van,akivel nem tudtam összebarátkozni,megismerkedni,beszélni se szoktunk nagyon.Velük hogyan lehetne ismerkedni?Légyszi,azt ne írjátok,hogy menj oda és beszélgess.

Legjobb válasz: Jó, ha vannak az embernek barátai, de nem mindegy, hogy milyen áron. Én azt gondolom, hogy nem kell görcsösen erõltetni a barátkozást olyanokkal, akiknek 10 évig nem tûnt fel, hogy ugyanabba az osztályba jártok, - nyilván közömbös a személyiséged ezeknek az embereknek. Akkor van probléma, ha túl nagy az az arány, amelyik szóba sem áll Veled, - ekkor azért lehet gyanakodni arra, hogy valamiért únszínpatikus, vagy zárkózott egyéniséggel bírsz. Ilyenkor megéri elõször beszélgetni errõl a szüleiddel, - és ha úgy gondolják, elvisznek (Veled egyetértésben) egy gyermekpsychológushoz, aki szakvéleményt tud arról mondani, hogy szükséges-e "megpiszkálni" az egyéniségedet vagy sem.

Jó, ha vannak az embernek barátai, de nem mindegy, hogy milyen áron. Én azt gondolom, hogy nem kell görcsösen erõltetni a barátkozást olyanokkal, akiknek 10 évig nem tûnt fel, hogy ugyanabba az osztályba jártok, - nyilván közömbös a személyiséged ezeknek az embereknek. Akkor van probléma, ha túl nagy az az arány, amelyik szóba sem áll Veled, - ekkor azért lehet gyanakodni arra, hogy valamiért únszínpatikus, vagy zárkózott egyéniséggel bírsz. Ilyenkor megéri elõször beszélgetni errõl a szüleiddel, - és ha úgy gondolják, elvisznek (Veled egyetértésben) egy gyermekpsychológushoz, aki szakvéleményt tud arról mondani, hogy szükséges-e "megpiszkálni" az egyéniségedet vagy sem.
csak két éve vannak együtt nem tiz-.-

Hogyan lehetnék jóban mindenkivel?

Vagyis nem mindenkivel,mert mindenki nem kedvelhet engem se,csak olyan rossz érzés,hogy vannak olyanok az osztályban,akiket körbeudvarolnak,körül zsonganak,most itt a lányokra gondolok,a többiek meg le vannak tojva,pedig ?k se tettek érte.Meg annyira utálom,hogy el vagyok nyomva,és senkihez nincs bátorságom odamenni beszélgetni,meg nincs is témám sajnos,mit mondanék neki?Pedig jó lenne megismerkedni a többiekkel is,akikkel eddig még nem sikerült,meg a fiúkkal,mert vhogy én nem tudok beszélgetni a fiúkkal,nem tudom miért van ez:S

Legjobb válasz: valamennyire már azért tudod ki milyen, és azt is kikkel barátkoznál össze szívesen, nincs nálatok oszt. kirándulás? mert az jó alkalom arra hogy barátkozz, beszélgess, próbálj meg feldobni valami témát mi érdekelheti a többieket is, és hátha elkzdtek majd beszélgetni! Amúgy ha viszont ilyen klikkes az osztályod akkor lehet hogy nem lesz belõle semmi! De mondom legyen nagyobb szád egy kicsit, persze ne csinálj hülyét (bocsi) magadból, csak próbálj meg belefolyni a beszélgetésekbe, ha mentek haza (menj velük) próbálj minden alkalmat megragadni hogy köztük legyél, persze ne legyél pióca sem... nehéz dolog ez ha már nagyjából kialakult a társaság, de nem lehetetlen! SPK SIKERT! :)

valamennyire már azért tudod ki milyen, és azt is kikkel barátkoznál össze szívesen, nincs nálatok oszt. kirándulás? mert az jó alkalom arra hogy barátkozz, beszélgess, próbálj meg feldobni valami témát mi érdekelheti a többieket is, és hátha elkzdtek majd beszélgetni! Amúgy ha viszont ilyen klikkes az osztályod akkor lehet hogy nem lesz belõle semmi! De mondom legyen nagyobb szád egy kicsit, persze ne csinálj hülyét (bocsi) magadból, csak próbálj meg belefolyni a beszélgetésekbe, ha mentek haza (menj velük) próbálj minden alkalmat megragadni hogy köztük legyél, persze ne legyél pióca sem... nehéz dolog ez ha már nagyjából kialakult a társaság, de nem lehetetlen! SPK SIKERT! :)
mióta jársz velük egy osztályba?
A kérdező hozzászólása: ez a 2.évünk együtt
Sok.. akarom írni... xD
Nem vagy egyedül, én is így vagyok vele. Nem sok közös témánk van, és ált. csendben gubbasztok a padban. Vagy valaki beszélget és ha hozzátudok szólni, akkor hozzászólok:D

Hogy lehetek jó (jobb) az ágyban?

Az el?játékról és magáról a szexr?l is írhattok! Mit szeretnek a fiúk? Náluk az számít jónak ha sokáig bírják és odafigyelnek a lányra hogy ? is élvezze. Én hogy lehetek jó az ágyban? 18/L

Legjobb válasz: Kommunikáció. Még pedig a két adott fél között. Szerintem hiába kérdezed, hogy mások szerint mivel lehetsz jobb ha az a pasidnak pont nem jön be. Sajnos sokan ezt nem értik meg, hogy ha valaki örömet akar szerezni a partnerének akkor õt kérdezze, hogy neki mi a jó, mi hozza tûzbe.

Kommunikáció. Még pedig a két adott fél között. Szerintem hiába kérdezed, hogy mások szerint mivel lehetsz jobb ha az a pasidnak pont nem jön be. Sajnos sokan ezt nem értik meg, hogy ha valaki örömet akar szerezni a partnerének akkor õt kérdezze, hogy neki mi a jó, mi hozza tûzbe.
en ha jol értelmezem a dolgokat te maga aktus közben akarsz valami valtozast .... en leirok par dolgot ahogy en csinalom remelem hasznosak lesznek .... 1. ha a parod van felül , akkor ne csak lazan feküdj hanem tarts mindeg kontrát vagyis feszizsd meg magad (izmnaidat) , ne rakj parnat a feneked ala hanem a kezedel probald kicsit emelni a medencéd ... igy feszül minden izmod , neked is jobb érzes a parodnak is , es a latvany is nagyon sexy 2.kutya pozban , ne könyökölj , ne enged le magad hanem a hatad legyen egyenes (szerintem ugy sexysebb es a parom szerint is) te is mozogj , ne csak a parod dolgozon , engedd hogy huzza a hajad vagy a szadba dugja az ujat .. 3. az oralis sex is legyen valtozatoss , ne mindeg egy tempoban csinalt , egyszer csak a hegyéd kapd be utana mehet egeszen , a is alatvalokrol sem feetkezz meg , szopogazsd es maszirozd ovatosan , mikor élvezz akkor a makjat ovatosan szivogazsd ( a parom ezt imadja) remelem tudta picit segiteni !!! 24/L
Én azt szeretem a legjobban ha hozzám simul :) Az fantasztikusan jóó:) simulj hozzá sokszor és nézd a reakcióit tuti bevállt trükk 19/F
Csak legyél gátlástalan. Élvezd, csináld amihez kedved van.
Igaza van az elõttem szólónak! Mi férfiak azt szeretjük a legjobban, ha látjuk a nõn, hogy õ is élvezi és még többet akar szeretné, kívánja.
Sok gyakorlás! ... Mitõl leszel jó? Hát, ez a pasidtól is függ, mit szeret? Ha az enyémbõl indulok ki, akkor azt, hogy nem vagyok prûd! Megcsinálunk mindent, amit akarunk, és itt fontos, hogy nem csak azt, amit õ, hanem azt is, amit én! Hidd el, imádják a pasik ha látják rajtad, hogy be vagy indulva! Az orális sex nálunk alap, mindig csinálom neki. Aztán a sok pózváltás, hogy nem csak õ mozog, hanem én is. Ja, és egy apró tanács: legyél mindig sexi, még melegítõben is! Mindig olyan dögös, jó csaj, akit a pasid imádhat és ha rád néz azt mondja: tyûha! Ez egy alap recept!
A kérdező hozzászólása: mindent megtudunk beszélni csak gondoltam hátha van valami amivel jobban elkényeztethetem az elõjátékon és az orális kielégítésen kívül amirõl nem tudok...suttogok én neki, puszilgatom és élvezi de nem ellenkezek ha ti azt mondjátok akkor kitapasztalgatom mi tetszik neki szex közben:) rávezetjük egymást;) köszi a válaszokat!
Hát minimum orál azt mindenki szereti én legalább is nagyon:P Lovagló póz..a srác tovább bírja és ha szembe vagy vele még tetszik is neki a látvány:D én kb ennyit tudtam=) 16F
csípõfogoval szorítsd meg a golyóit....(jó maszázs ettõl beindul)
A kérdező hozzászólása: az elõjáték szuper! mindketten élvezzük:) néha õ kicsit jobban is mint kellene:D de én konkrétan arra vagyok kiváncsi hogy szex közben mit cisnálhatnék jobban! megpróbálom majd jobban kimutatni ha élvezem a dolgot és suttogni a fülébe de légyszí még segítsetek! Azt akarom hogy minél jobb legyen neki is és nekem is
Lehet nem leszel jobb, de látja hogy élvezed és ez izgatja majd. Legalábbis a férfi populáció 99%-nak bejön, ha látja, hogy a nõ élvezi a szexet. Amit írtak az orált mint elõjátékot belevenni, hirtelen ez jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: attól hogy nyögdécselek nem leszek jobb
Egyén függõ Szereti ha harapod vagy vad dolgokat suttogsz, nyögdécselsz a fülében közbe?
A kérdező hozzászólása: pont ezaz hogy lovaglóban nem bírja tovább a barátom:D mert akkor csak arra figyel hogy neki jó legyen:D
Az ágyban nem betanult technikáktól leszel jobb. Jobb. Milyen hülyeség. Mindenki jó. Ne akarj megfelelni, tedd azt, ami jól esik. Ha csak azért csinálnál valamit, hogy ne veszítsd el õt, akkor az nem a szerelemrõl szól, hanem inkább a ragaszkodásról, ami ugyanolyan szenvedélyes tud lenni, mint a szerelem, ezért tévesztik össze oly sokan. Ismerd meg õt, figyelj oda rá, hangolódj rá, és akkor az ágyban is jönni fog minden magától. Lényeg, ne legyen megfelelési kényszer. Elvégre a szex az öröm, nem meló.

Hogyan lehetnék jó kosárlabdás?

Középiskolába muszály volt valamilyen sportot választani magamnak amihez értek és szeretném csinálni! A kosárlabdát választottam mert a magaságom megvan hozzá de az a gond hogy nem nagyon értek hozzá! Valki leírna ilyen szabályokat ilyesmi meg hogy ha van akkor mi a technikálya a kosárradobásnak?

Legjobb válasz: a technikát, ilyesmit majd edzésen elsajátítod. ahhoz hogy jó kosaras legyél sok kemény edzésen túl kell lenned, sokat kell "gyakorolni" http://www.freeweb.hu/kosarszabalyok/szabalyok.htm

a technikát, ilyesmit majd edzésen elsajátítod. ahhoz hogy jó kosaras legyél sok kemény edzésen túl kell lenned, sokat kell "gyakorolni" http://www.freeweb.hu/kosarszabalyok/szabalyok.htm
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok
Hát szerintem 175 cm egy kicsit kevés mondjuk attól is függ hogy hány éves vagy de ha rendszeresen jársz edzésekre és külön is gyakorolsz nem lessz gon sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: A magasságom megvan hozzá! 175cm vagyok :)
A magasság igenis számít!
A kérdező hozzászólása: az állóképesség amúgy is kell nekem mert pincér szeretnék lenni
Kosarlabdazaskor azert nem ugy kell futni, mint tesioran, hogy 10 kor, aztan megallsz, hanem szakaszosan, hirtelen nagy sebesseg, hirtelen megallas, fordulasok jobbra-balra, felugrasok stb. Kell az allokepesseg is, de nem ugy futsz, mint tesioran kell. Aggodni meg ne aggodj, nem leszel ugyetlen, mindenki kezdte valahogy!!! Bizz magadban, es MINDEN edzesre menj el, dolgozz kemenyen, es akar a legjobb is lehetsz! Sok sikert - jo edzot, jo meccseket, sok gyozelmet! (aztan ki tudja, egyszer majd latunk az NBA-ban is?)
A kérdező hozzászólása: huh hát a tesi tanárom is sokat futat úgy hogy szerintem hamar hozzá szokok a futáshoz
Szia! A kosárlabdában a kitartás a lényeg!! Én is járok egy héten 4 szer! De rengetegeget futukn!! erre készülj fel. Viszont a magasság nem teljesen lényeges! :)
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: Oké ha van valami akkor dobok egy prívátot! 2. válaszoló: Még nem tudom mikor és milyen idõközönként lesznek az edzések csak attól félek hogy eddig nem kosaraztam és roszz leszek az ezések elején!
Hat, inkabb kosarlabdas legyel, mint magyartanar (muszaJ, technikaJa, magasSagom stb) A szabalyokat es a technikakat edzes kozben automatikusan megtanulod. Viszont tudnod kell, hogy jo kosaras csak akkor lehet/lesz beloled, ha legalabb naponta elmesz az edzesre. NAPONTA. A lusta sportolok sohasem jok.
esetleg ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot (privátban), és segítek ha van valami elõzõ voltam.
Ezt az idézetet vedd figyelembe : ' A kosárlabdát könnyû játszani , de nehéz tudni !! :) Szabály sok van ezért nem írom le hanem itt olvasd el : http://erettsegizz.com/testneveles/a-kosarlabda-es-annak-fob.. :) A pályán fontos, h mit csinálsz attól h még tudod a láb közötti átvételt meg stb.. attól még nem tudsz kosárlabdázni! :) Tudnod kell hova passzolsz, tudnod kell helyzeteket kialakítani, és nem árt ha jó kezed van a dologhoz :)

Hogy lehetek jó falkavezér? Egy ivaros kan magyar vizsla gyakran domináns? Hogy mutatja ki, ha ő a főnök?

Legjobb válasz: Úgy mutatja ki, hogy azt csinál amit akar, nem fogad szót, ha az ételéhez nyúlsz megmorog vagy akár megharap. Határozott és következetes neveléssel lehetsz jó "fõnök"! Amit már az elsõ perctõl el kell kezdeni, már kölyökkorban nem harapdálhat, ugrálhat stb...Te a gazdája vagy nem egy másik kutya, vagy plüss mackó amit cincálhat. Ezt kell elérni, különbséget tegyen játék és komolyság között.

Úgy mutatja ki, hogy azt csinál amit akar, nem fogad szót, ha az ételéhez nyúlsz megmorog vagy akár megharap. Határozott és következetes neveléssel lehetsz jó "fõnök"! Amit már az elsõ perctõl el kell kezdeni, már kölyökkorban nem harapdálhat, ugrálhat stb...Te a gazdája vagy nem egy másik kutya, vagy plüss mackó amit cincálhat. Ezt kell elérni, különbséget tegyen játék és komolyság között.
Minden fajtában lehet bármely nemû kutya domináns. Nekem kölyök bernim van. Ez a fajta általában nem domináns. Én kifogtam mégis egy olyan erõsen domi. kutyát, hogy szenvedek vele rendesen.
Már a kezdetektõl határozottnak kell lenni. Ha felugrál rád, sétánál õ megy elõl és húz, ha nem hallgat rád vagy felugrál vagy vincog te meg engedsz neki, ez mind mind annak a jele, h õ a fõnök. Ezt a könyvet tudnám neked ajánlani, http://www.libri.hu/konyv/a-csodalatos-kutyadoki.html nagyon jó és pont errõl szól. Nekem is nagyon sokat segített.

Mi lehet a probléma, hogyan lehetek jó az ágyban? (többi lent)

Ha én mindent megteszek, sokáig tart az el?játék, az aktus során is igyekszem bírni, odafigyelek minden mozdulatra, minden igényére stb. és mégsem megy el, csak ha kézzel fejezem be, mert már nem bírom tovább.

Legjobb válasz: Szerintem itt több dolog lehet a háttérben. Aminek meg kell maradnia, az a türelem, a kitartás. Azt ajánlom, hogy beszélgessetek. Volt-e valaha párodnak valami olyan problémája, ami akár ennyire rányomhatta a bélyegét a szexuális kielégülésének? Esetleg fejben nem tud úgy ottlenni amikor veled van? Talán valami belsõ feszültség tartja vissza? Szerintem egy megfelelõen ellazított és jó lelkiállapotban lévõ nõnek (amennyiben megfelelõ türelemmel és hozáállással segítjük) könnyen eléri a hüvelyi kielégülést. Segíteni kell és minden pillanatban figyelni rá. Ha ezek ellenére sem megy mondjuk 4-5 alkalom után, vagy semmi jele sincs a sikernek, akkor ajánlott szakemberhez fordulni. Sok siker! Hajrá!

Szerintem itt több dolog lehet a háttérben. Aminek meg kell maradnia, az a türelem, a kitartás. Azt ajánlom, hogy beszélgessetek. Volt-e valaha párodnak valami olyan problémája, ami akár ennyire rányomhatta a bélyegét a szexuális kielégülésének? Esetleg fejben nem tud úgy ottlenni amikor veled van? Talán valami belsõ feszültség tartja vissza? Szerintem egy megfelelõen ellazított és jó lelkiállapotban lévõ nõnek (amennyiben megfelelõ türelemmel és hozáállással segítjük) könnyen eléri a hüvelyi kielégülést. Segíteni kell és minden pillanatban figyelni rá. Ha ezek ellenére sem megy mondjuk 4-5 alkalom után, vagy semmi jele sincs a sikernek, akkor ajánlott szakemberhez fordulni. Sok siker! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megpróbálom még néhányszor, aztán ha muszáj, akkor megoldjuk máshogy. Sokat segítettél tényleg.
Nincsmit, jó próbálkozást és sok sikert :) Hajrá!

Mondanátok néhány jó tanácsot, hogy hogy lehetnék jó gitáros?

Gyerek vagyok.

Legjobb válasz: 1., Vegyél egy gitárt.... 2., Tanulj meg játszani!

1., Vegyél egy gitárt.... 2., Tanulj meg játszani!
Menj el tanárhoz és gyakorolj. Sokat. Kb ennyi a titka :D
A klasszikus jelszó: Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. És tényleg ez a titka, tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Tudom, a gyakorlás......hááát....Praktikusabb dolgokat pl. online gitársuli vagy hangoló gépek stb stb stb. , köszi!Fanni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!