Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek hónap embere (1 db)

Hogyan lehetek a hónap embere?

Legjobb válasz: Attól függ hol, milyen területen szeretnél az lenni.Pl a munkahelyeden a kiemelkedõ munkáddal.Vagy ha sportolsz akkor az eredményeiddel.

Attól függ hol, milyen területen szeretnél az lenni.Pl a munkahelyeden a kiemelkedõ munkáddal.Vagy ha sportolsz akkor az eredményeiddel.
Hol akarsz a hónap embere lenni? Én a munkahelyemen sokszor voltam, amióta elmentem szülni sokszor emlegetik is, hogy végre valaki más is lehet a hónap dolgozója :D Nálunk ez úgy mûködött, hogy mivel a vendéglátásban dolgoztam, a pultos dolgozók között az volt a hónap dolgozója, aki egy bizonyos, elõre meghatározott termékbõl a legtöbbet tudta eladni az adott hónapban. Na, én erre mindig tök rá voltam feszülve, mert azon kívül, hogy járt érte egy ingyen kaja, a hónap dolgozója bezsebelhetett némi pénzt is és egy nap fizetett szabadságot :) A konyhai dolgozóknál a fõnök figyelte, hogy ki teljesít a legjobban, ki a legpontosabb, legprecízebb.
A kérdező hozzászólása: A munkahelyemen...
Ezeket a válaszokat minek kellett valakinek lepontozni? Szerintem hasznosak voltak, nem tudom miért poén hasznos válaszokat lepontozni. Vagy ha ennyire szar válaszok, akkor írja már oda a kedves lepontozó, hogy mi a jó válasz, ha ilyen okos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek? Magyarországon mi esélye van egy szakácsnak hogy elismert jólkereső szakember legyen?

1

Milyen dj traktor a jó amit ingyen le tudok tölteni?

2

Valaki mondana nekem, olyan boltot Oberpullendorf-ban (Felsőpulya), ahol pirotechnikai termékeket lehet vásárolni?

Kifejezetten csak azt! (Obi, Lidl, Hoffer és társaikon kívül!?)

0

Miskolc Lidl aruhazban megloptak szerintetek?

2013.12.06. mentem vasarolni Penztarcam kivettek a táskámbol amiben 52.000 ezer forint volt ma hivtak hogy megvan a kamera felvetel es a tettes most milessz?? vki ha ert hozzá jo lenne ha egy kicsi felvilágositana mit kaphat ezert a tolvaj köszi!!!!!

1

Milyen jogon tette ezt?

8-os vagyok egyik szünetben a szomszéd osztályba jött a tanár tanítani éppen jövök ki a wc-ből állok be a sorba (az osztály előtt sorban kell várni a tanárt) látom hogy a tanárnő osztja ki éppen az egyik osztálytársamat valamiért...ekkor odamegyek és megkérdezem:"mi történt tanárnő?"

4

Vasárnap megharapott egy kutya. Tudom kié volt. De nem kértem semmi papírt tőle hogy bevan-e oltva. Egyből mentünk ügyeletre kaptam tetanuszt. Ezen kívül még kell veszettség ellen is vagy mi kell még?

2

Milyen hasonló játékok vannak a minecraft hoz?

olyan mint a minecraft csak androidra kellene

1

Ezen az oldalon ha valaki az általam feltett kérdésre válaszol, hogy lehet neki üzenetet küldeni?

1

Mi a teendő akkor ha nagymamánk hangosan magában beszél, szitkozódik, elfelejt dolgokat, nappal aluszékony, este nem tud aludni, beleköt sokszor mindenbe, követi az embert a lakásban és néha még képzelődik is? Mit tudok ilyenkor tenni?

1

Hová vigyem el? Ti mit csináltok szilveszterkor?

Szeretném szilveszterkor a barátomat elvinni valami nagyon tuti helyre, gondoltam már a hegyekre is, ahol kisfaházakban lenne a szállásunk, kis kandalóval, de már nincs hely.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!