Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek hónap embere (1 db)

Hogyan lehetek a hónap embere?

Legjobb válasz: Attól függ hol, milyen területen szeretnél az lenni.Pl a munkahelyeden a kiemelkedõ munkáddal.Vagy ha sportolsz akkor az eredményeiddel.

Attól függ hol, milyen területen szeretnél az lenni.Pl a munkahelyeden a kiemelkedõ munkáddal.Vagy ha sportolsz akkor az eredményeiddel.
Hol akarsz a hónap embere lenni? Én a munkahelyemen sokszor voltam, amióta elmentem szülni sokszor emlegetik is, hogy végre valaki más is lehet a hónap dolgozója :D Nálunk ez úgy mûködött, hogy mivel a vendéglátásban dolgoztam, a pultos dolgozók között az volt a hónap dolgozója, aki egy bizonyos, elõre meghatározott termékbõl a legtöbbet tudta eladni az adott hónapban. Na, én erre mindig tök rá voltam feszülve, mert azon kívül, hogy járt érte egy ingyen kaja, a hónap dolgozója bezsebelhetett némi pénzt is és egy nap fizetett szabadságot :) A konyhai dolgozóknál a fõnök figyelte, hogy ki teljesít a legjobban, ki a legpontosabb, legprecízebb.
A kérdező hozzászólása: A munkahelyemen...
Ezeket a válaszokat minek kellett valakinek lepontozni? Szerintem hasznosak voltak, nem tudom miért poén hasznos válaszokat lepontozni. Vagy ha ennyire szar válaszok, akkor írja már oda a kedves lepontozó, hogy mi a jó válasz, ha ilyen okos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a jobb? Zayn Malik vagy Sebastián Rulli?

2

Tudtok egy jo rap szoveget?

2

Nem akarok fellepni a polgarmesteri hivatalban miz tegyek?

Most pentwken fel kell lepnem a ket tesommal a polgarmester elott .(enekelunk) de en nem akarok mert nagyon izgulok..

0

Csepeli műveknél van még olyan (azon belül) hogy a telefonokat illetve számitógépes hulladékot? És hogy tudnék rá találni neten?

3

Székeltetek már nyilvános wc-n?

0

Magyar házi dolgozat, ötlet?

Egy leírást és egy monólógot kell szerdára magyarból csinálni. Nem azt kérem, hogy valaki írja meg helyettem csak a monológhoz valami ötlet amiről írhatnék, és a leíráshoz is (hegyet mutatok be, hogy milyen állatokat látni, be van fagyva a patak meg stb..) Előre köszönök minden hasznos választ.:D

0

Debrecen FAG-nál milyen a tesztírás?

Milyen kérdések vannak ?

0

Mi a véleményetek? Magyarországon mi esélye van egy szakácsnak hogy elismert jólkereső szakember legyen?

1

Milyen dj traktor a jó amit ingyen le tudok tölteni?

2

Valaki mondana nekem, olyan boltot Oberpullendorf-ban (Felsőpulya), ahol pirotechnikai termékeket lehet vásárolni?

Kifejezetten csak azt! (Obi, Lidl, Hoffer és társaikon kívül!?)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!