Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek hónap embere (1 db)

Hogyan lehetek a hónap embere?

Legjobb válasz: Attól függ hol, milyen területen szeretnél az lenni.Pl a munkahelyeden a kiemelkedõ munkáddal.Vagy ha sportolsz akkor az eredményeiddel.

Attól függ hol, milyen területen szeretnél az lenni.Pl a munkahelyeden a kiemelkedõ munkáddal.Vagy ha sportolsz akkor az eredményeiddel.
Hol akarsz a hónap embere lenni? Én a munkahelyemen sokszor voltam, amióta elmentem szülni sokszor emlegetik is, hogy végre valaki más is lehet a hónap dolgozója :D Nálunk ez úgy mûködött, hogy mivel a vendéglátásban dolgoztam, a pultos dolgozók között az volt a hónap dolgozója, aki egy bizonyos, elõre meghatározott termékbõl a legtöbbet tudta eladni az adott hónapban. Na, én erre mindig tök rá voltam feszülve, mert azon kívül, hogy járt érte egy ingyen kaja, a hónap dolgozója bezsebelhetett némi pénzt is és egy nap fizetett szabadságot :) A konyhai dolgozóknál a fõnök figyelte, hogy ki teljesít a legjobban, ki a legpontosabb, legprecízebb.
A kérdező hozzászólása: A munkahelyemen...
Ezeket a válaszokat minek kellett valakinek lepontozni? Szerintem hasznosak voltak, nem tudom miért poén hasznos válaszokat lepontozni. Vagy ha ennyire szar válaszok, akkor írja már oda a kedves lepontozó, hogy mi a jó válasz, ha ilyen okos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora hangszóró építhető be egy F Astrába?

Azt tudom, hogy 165mm a gyári átmérő és 45mm a mélység, de olvastam, hogy a maximális mélység valójában 56mm. Az érdekel, hogy az átmérő valójában mekkora lehet maximum?

0

150 éves tükörasztal régiségkereskedő?

150 éves!! az előbb feltettem egy kérdést de nem tudom miért de kitörölték!! kérlek segítsetek!! Az előbb valami ricsi válaszolt az légyszíves írjon üzenetben nekem mert kérdezni akarok valamit tőle!!

0

Valaki segitene nekem a barátomnak irni levelet?

h elmondhasam neki h menyire szeretem és h szeretek vele lenni és h nem szeretném őt el vesziteni meg ilyenek

9

Ha a finn Mikulás (Joulupukki) több, mint 1 hétig itt van, akkor a többi országba mikor megy?

Vagy ide csak a Joulupukki nevű csávó jön és más országokba más? Na meg pont december 6. körül van itt nálunk?!

2

Hol tudok gumikacsát venni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] ilyesmire gondoltam. Mindenféle kéne...

0

Ausztriai munka vállalásnál el tudok ugy menni táppénzre hogy itthon megyek el orvoshoz?

1

Az ebayen vagy az amazonon jön meg gyorsabban amit rendelni szeretnék?

1

A tavaly ujitottuk fel csaladi hazunkat, amelynek valyog falai vannak. Harom szobaban vakolas helyett gipszkartonozast valasztottunk. Mit mondtok, jol dontottunk?

A gipszkartonok femprofilra lettek felszerelve, igy maradt mindenhol minimum 3 cm res (van ahol akar 10 cm is, mivel nem voltak egyenesek a falak) a fal es a karton kozott. Nincs semmi teve a karton es a fal kozze. Szellozok nem lettek hagyva sehol.

3

Nekem van főállásom és kettő mellék állásom így 14 órában leszek bejelentve naponta. A munka törveny mit ír erről?

0

Tudnátok segíteni a ballagási videóba búcsúszöveget írni?

Szóval, segítségeteket kérnénk egy 8-os ballagó osztálynak a videójához. A videó elejére kéne egy kis búcsúszöveg tanárainkhoz, amiben megköszönjük nekik, hogy bár nem volt könnyű velünk bírni, tanórán kívül sem, mégis mindent megtanultunk, még azt is, ami nem volt a tananyag része. És vidáman fogunk visszagondolni a nevetéssel teli órákra, tanárok bakijára..

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!