Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek hónap embere (1 db)

Hogyan lehetek a hónap embere?

Legjobb válasz: Attól függ hol, milyen területen szeretnél az lenni.Pl a munkahelyeden a kiemelkedõ munkáddal.Vagy ha sportolsz akkor az eredményeiddel.

Attól függ hol, milyen területen szeretnél az lenni.Pl a munkahelyeden a kiemelkedõ munkáddal.Vagy ha sportolsz akkor az eredményeiddel.
Hol akarsz a hónap embere lenni? Én a munkahelyemen sokszor voltam, amióta elmentem szülni sokszor emlegetik is, hogy végre valaki más is lehet a hónap dolgozója :D Nálunk ez úgy mûködött, hogy mivel a vendéglátásban dolgoztam, a pultos dolgozók között az volt a hónap dolgozója, aki egy bizonyos, elõre meghatározott termékbõl a legtöbbet tudta eladni az adott hónapban. Na, én erre mindig tök rá voltam feszülve, mert azon kívül, hogy járt érte egy ingyen kaja, a hónap dolgozója bezsebelhetett némi pénzt is és egy nap fizetett szabadságot :) A konyhai dolgozóknál a fõnök figyelte, hogy ki teljesít a legjobban, ki a legpontosabb, legprecízebb.
A kérdező hozzászólása: A munkahelyemen...
Ezeket a válaszokat minek kellett valakinek lepontozni? Szerintem hasznosak voltak, nem tudom miért poén hasznos válaszokat lepontozni. Vagy ha ennyire szar válaszok, akkor írja már oda a kedves lepontozó, hogy mi a jó válasz, ha ilyen okos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most állítólag visszajött a sorkatonasrág. Ez most igaz vagy nem? Azt mondják hogy január 1. től lép életbe. Véleményeket nem kérek, csak a választ.

5

Ha én 2 személynek szeretnék egy szobát pár órára, milyen szállástípust kellene keresnem?

Lehetőleg árban is jó legyen, tehát ne egy 10000 ft/éj-es hotel legyen. Köszi!

2

Egy csomó mindenkinek ombres haja van. Miért mondjátok h már nem divat? Itt nem is volt az én régebben még soha nem láttam

1

Baj hogy keresztény létemre nagy ívben le**arom a kereszténységet, úgy értem hogy nem járok templomba vagy káromkodok meg stb. mertén nem is akartam keresztény lenni?

3

Szerintetek szép a Mínea név?

Ez szerintem itt Magyarországon elég ritka név, mellesleg görög :) de nekem nagyon tetszik :) mi a véleményetek róla?

1

Szeretnék magamnak egy barátot nagyon egyedül érzem magam hogyan pasizhatnékbe?

3

H tudnám fejleszteni németből a szókincsemet?

Februárba nyelvvizsgázni szeretnék menni de nem valami jó a szokincsem nem tudom h tudnám ezt fejleszteni.. vagy nem lehet?

1

Diszito/dekoracios festo allast keresek Angliaban. MIT javasoltok, hol talalnek?

2

Szeretnék valamit elkezdeni sportolni, de mit? Bármi szóba jöhet és Székesfehérváron legyenek az edzések.

Tapasztalat,màrmint hogy jàrtàl valahova sportolni és mennyiért?

1

Mi ennek a számnak a címe, ami a vidi alatt megy? ^^

a href='http://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=ji-_yIWgvuk' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=ji-..

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!