Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek hónap embere (1 db)

Hogyan lehetek a hónap embere?

Legjobb válasz: Attól függ hol, milyen területen szeretnél az lenni.Pl a munkahelyeden a kiemelkedõ munkáddal.Vagy ha sportolsz akkor az eredményeiddel.

Attól függ hol, milyen területen szeretnél az lenni.Pl a munkahelyeden a kiemelkedõ munkáddal.Vagy ha sportolsz akkor az eredményeiddel.
Hol akarsz a hónap embere lenni? Én a munkahelyemen sokszor voltam, amióta elmentem szülni sokszor emlegetik is, hogy végre valaki más is lehet a hónap dolgozója :D Nálunk ez úgy mûködött, hogy mivel a vendéglátásban dolgoztam, a pultos dolgozók között az volt a hónap dolgozója, aki egy bizonyos, elõre meghatározott termékbõl a legtöbbet tudta eladni az adott hónapban. Na, én erre mindig tök rá voltam feszülve, mert azon kívül, hogy járt érte egy ingyen kaja, a hónap dolgozója bezsebelhetett némi pénzt is és egy nap fizetett szabadságot :) A konyhai dolgozóknál a fõnök figyelte, hogy ki teljesít a legjobban, ki a legpontosabb, legprecízebb.
A kérdező hozzászólása: A munkahelyemen...
Ezeket a válaszokat minek kellett valakinek lepontozni? Szerintem hasznosak voltak, nem tudom miért poén hasznos válaszokat lepontozni. Vagy ha ennyire szar válaszok, akkor írja már oda a kedves lepontozó, hogy mi a jó válasz, ha ilyen okos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A kung-fusok harcosok?

2

Valaki nem akar járni velem aerobicra?

Bp. 15/L , aki szeretne irjon privit:)

0

Mit jelent az alábbi francia mondat? (fonetikusan írtam le mert már nem sokat tudok franciául

zsárön zsö szpiké direktö má revü

0

Az alábbi szövegből kéne kigyűjteni a Tárgyas szerkezeteket, Iránytárgyakat, Eredménytárgyakat. Segítene valaki minél előbb?

Svédországban a vizek energiájából áramot termelnek. Az árammal fűtött kemencékben a világ legjobb acélját állítják elő. Ebből a híres acélból-egyebek között-szerszámgépeket gyártanak. A svéd ipar termékeit a külföldi cégek is szívesen vásárolják.

0

Vannak/Léteznek szuper erők?

1

A bmx-em be z hajtás van és az azt nem tudom hogy lehet-e benne lánckereket cserélni ugyanis túl nagy?

kép a hajtásról: <[link]

0

Nyerős csoki trükk?

Ma vettem egy snickers Napi 100FT-s csokit és elolvastam ogy mit írnak erről, és az van rajta hogy október 1. és november 30. között érvényes...ma december 5. van -.-

3

WestEnd-ben szeretnék köldök piercinget csináltatni, de még 16 vagyok. Muszáj szülőnek ott lenni? Mert csak felutazok ismerősökhöz, és a szüleim 120km-re lennének tőlem, és ez így nem kivitelezhető hogy valamelyik szülő eljöjjön velem.

Vagy esetleg elég egy papír?

0

Nyelvtanilag helyes és értelmes ez a két angol mondat? Fontos!

1.There's always a reason to happiness.

2

Mikor és hogyan kell cirkot vetni? Hol lehet vetőmagot kapni? Hogy kell gondozni?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!