Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek benne hogy nem vagyok (22 db)

Sajnos egy nagy dilemma elé kerültem tegnap este. Kiderült, hogy a párom randizott egy pasival és csókolóztak is. Szeretem őt. Hogyan lehetek biztos benne, hogyha megbocsátok neki többet nem fordul elő ilyen vagy hasonló eset?

Legjobb válasz: Én adnék neki még egy esélyt! Ha csak egy csók történ és semmi más, akkor ezt még meg lehet beszélni és nem feltétlen kell, hogy szakító indok legyen. Az a kérdés, hogy te szereted-e még? Ha igen, akkor mondd el neki õszintén, hogy mit érzel iránta és hajlandó vagy megbocsátani neki bizonyos feltételek mellett! Javaslom beszéljétek meg, mert ha eddig jól mûködött a dolog, akkor kár felrúgni egy csók miatt a kapcsolatot! Idõ viszont kell hozzá, mire ezt feldolgozod. Megbízni benne ezek után nem fogsz tudni teljesen, de minden kapcsolat megér egy második esélyt, van amikor ez sokkalta közelebb hozza a két felelt egymáshoz! Gondold meg és segíts neki!

Én adnék neki még egy esélyt! Ha csak egy csók történ és semmi más, akkor ezt még meg lehet beszélni és nem feltétlen kell, hogy szakító indok legyen. Az a kérdés, hogy te szereted-e még? Ha igen, akkor mondd el neki õszintén, hogy mit érzel iránta és hajlandó vagy megbocsátani neki bizonyos feltételek mellett! Javaslom beszéljétek meg, mert ha eddig jól mûködött a dolog, akkor kár felrúgni egy csók miatt a kapcsolatot! Idõ viszont kell hozzá, mire ezt feldolgozod. Megbízni benne ezek után nem fogsz tudni teljesen, de minden kapcsolat megér egy második esélyt, van amikor ez sokkalta közelebb hozza a két felelt egymáshoz! Gondold meg és segíts neki!
Szereted, nem? Kell ennél több ok? :)
Én biztos nem bocsátanék meg neki az tuti. Hiába csak egy csókról van szó. Ha ezt megtette veled szerintem megfogja máskor is. Úgy lesz vele, hogy ezt is megbocsátottad akkor megtehet más dolgokat is Te azt is idõvel biztos megbocsátod neki. De ez csak az én véleményem. Én nem ismerem a párodat és ezáltal nem is ítélhetem meg, mert nem tudom, hogy milyen ember. Egyáltalán minek randizik másokkal ha együtt vagytok?
kb ilyen szánalmasan lettem én is kijátszva:) 3 hónapja van meg a csaj a sráccal egy erõsnek mutatkozó de közben szánalmasanszar párkapcsolatban.(srác 6 évvel idõsebb nála 18/24-ek) hagyni kell a rákba aztán idõvel elfelejted: )
Én is amondó vagyok, hogy inkább hagyd, most csak egy randi egy csókkal.. Késõbb akkor mi lesz? Párkapcsolat gyerekkel, csak azért mert nem találkoztatok egy hétvégén? Próbálj meg inkább egy helybéli lánnyal összejönni. Ha a csaj tényleg komolyan venné a ti kapcsolatotokat, akkor legalább felhívott volna teló, hogy miért nem tudtál eljönni stb..., vagy pedig esetleg te hívhattad volna fel. Inkább hagyd s keress helybéli lányt :)
Én kiverném a fogait.:)
Szombathely
A kérdező hozzászólása: Honnan írsz?
A kérdező hozzászólása: Akkor van köztünk kb 300km. :) Van vmi további jó fejleményed?
Igen!megkértem újra a kezét és õ nagy örömömre újra igent mondott nekem! Ennél jobb dolog nem is történhetett volna velem. Közben azon gondolkodunk, hogy összeköltözünk. És nálad? Újabb fejlemények vagy valami változás?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de az újra megkértem és újra igent mondtott ironíkusan hangzik. Jól meggondoltad? Fejlemény? Igen múlt héten kedden eljött hozzánk vasárnap este vittem haza. Addig együtt voltunk. :)
Lehet, hogy ironikusan hangzik és kissé hihetetlen, de jól meggondoltam, mielõtt ismét megkérdeztem. Ezek szerint majdnem egy hetet együtt töltöttetek. És milyen érzés volt neked, hogy ott volt?
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó. Mindennap fõzõtt vmit. :) ) Legtöbbször volt vmi kis közös program. Erre szokták azt mondani h könnyû lenne megszokni.
Köszi, hogy kölcsönvehettem pár gondolatodat, meglett az eredménye. Jövõ tavasszal (április 3-án) megtartjuk az esküvõnket! Fejlemény nálad?
A kérdező hozzászólása: Minden megy tovább mint azelõtt. Bár én nem tervezek egyenlõre olyasmit mint te. :) Képet küldenél a [email protected]-ra rólatok?
Nem tudom, talán tartanék egy kicsi szünetet és gondolkoznék azon, hogy akarom-e folytatni vele vagy sem. Én ugyan lány vagyok és voltam már ilyen szituban, mégis szakítás lett a vége, mert sajnos tovább folytak a megcsalások. Most nézem a kérdés kiírásának idõpontját, lehet már késõn reagálok erre a kérdésre is, de azért remélem megoldódott a dolog.
A kérdező hozzászólása: Igen megoldódott. Egy hét gondolkodási idõ után adtam neki választ, hogy szeretném-e folytatni. Azóta együtt vagyunk. :) Nálatok mi volt a gond ami miatt végülis vége lett?
Maradjon is így és akkor valóra tudod te is váltani a korábban leírt terveidet vele. :)
A kérdező hozzászólása: Nem. Egyenlõre legalábbis nem bántam meg. Sõt szinte nyoma sincs a sokat emlegetett bizalmatlanságnak. Lehet azért, mert tudom h most nincs rá okom. :)
Igen, csak egyet, de az is tökéletes volt, mint amikor elõször találkoztunk! Hogy hogyan folytatjuk? Továbbra is találkozgatunk és minden szabad percünket együtt fogjuk tölteni. Ragaszkodunk egymáshoz, most még jobban, mint eddig! Kettõt? És ma mentél haza? Ezt nevezem és remélhetõleg nem bántad meg, hogy ott maradtál. :)
Mert rossz látni, hogy egy férfi elköveti ugyanazt a hibát, amit én, holott szerintem megmenthetõ ez a kapcsolat! Vagy te már nem is akarsz vele kibékülni és már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: Erre a kérdésre már válaszoltam nem is egyszer. Vmi miatt gyanakvó lettem egy ideje, és felmerült bennem az is, h õ válaszol néha. :)
Sztem hiába is akarod, innentõl soha nem fogsz 100%ig megbízni benne, már egy ilyen dologban is gyanakszol mint, hiogy nem õ válaszol-e, akkor ha esetleg kibékültök, hogy fogod tudni nyugodt szívvel egyedül elengedni bárhova? Sehogy... nekem nem menne. Deee mondjuk az is érzõdik, hogy nagyon szereed azért. Megbocsáthatsz neki, de a bizalomhoz jóval több idõ kell. De ha megbocsátasz neki, ne emlegesd fel a dolgot, mert attól meg õ lesz pipa rövid idõn belül. Ezt onnan tudom , hogy egyszer bevallottam, hogy csaltam és utána ezt kellet halgattnom nemistudom mennyi ideig, de aztán meguntam és megcsaltam megint, hogy megérje hallgatni a [email protected]ágot.
Furcsa, hogy azt gondolod, hogy én vagyok a barátnõd, mivel, hogy én pasi vagyok. :) És tudod már mit mondasz? Figyelemmel kísérem a történetedet, mert nagyon hasznos tanulság vonható le belõle. Mégpedig, az hogy nem minden nõ egyforma!
A kérdező hozzászólása: Azt hogy melyik válaszoló férfi és melyik nõ nem mindíg írják ki ezért nem is tudom. Igazad van: Minden nõ más. Mint mi pasik is. Volt aki azt mondta, h a nõk változatosak minden nap mások. :) Visszatérve a tanulságra, ha az én esetembõl tanul valaki vagy vmi hasznosat talál benne a saját maga részére, akkor már megérte megosztanom veletek. Még így ismeretlenül is.
Hát igen, ez az oldal azért van, hogy feltedd a kérdéseidet és a lehetõ legértelmesebb válaszokat kapd meg. De a kérdésem továbbra is fent áll, pozitív vagy negatív oldalra billent a mérleged? Azért kérdezem, mert "kölcsön venném" pár gondolatodat, ha nem baj! (27/F)
A kérdező hozzászólása: Bajnak nem baj. Sõt örülök ha tudok segíteni. Pozitív irányba dõlt el, együtt fogunk maradni. Meg fogom mutatni neki holnap reggel az itt kapott üzeneteket, illetve sokat közülük. Ezzel kicsit rá fogo ijeszteni, majd pedig látja hogy hogyan érzek. :)
Én lány vagyok, szóval nálam más a helyzet.Amúgy jó, hogy nem ütsz meg nõt.Ennyi azért legyen egy pasiban.(de annyi is legyen benne, hogy nem hódol be.) Kicsit nyersen fejeztem ki magam:D...Nem adnék neki még egy esélyt, bárhogy könyörög érte.:)
A kérdező hozzászólása: És azt sem szeretnéd, h te kapjál egy esélyt hasonló helyzetben?
Én vagyok az a pasi aki, azt javasolta adj a bnõdnek még egy esélyt. Miután kölcsönvettem pár gondolatodat és beszéltem a bnõmmel én is, hát érdekes szitu alakult ki, mert õ már elõbb ki akart békülni velem, csak nem tudta hogy hozza szóba a témát. Meglepõdtem és hát a vége egy remek este lett. És te? Neked hogy alakultak a dolgaid, miután beszéltetek?
A kérdező hozzászólása: :) Egy remek este lett a vége? :) Folytatás hogyan? Mi eddig két remek esténél tartunk. Szombaton du-reggel mentem hozzá és beszéltünk. Elmondtam neki h folytatni akarom, aztán õ is bevallotta h úgy érzi én vagyok neki az igazi. :) Egész hétvégén náluk voltam. Ma reggel jöttem haza.
Az elsõ megcsalást elnéztem neki, megígérte soha többé nem fordul elõ, hittem neki és adtam még egy esélyt. Nagy kár volt. Mint utólag kiderült, a megbocsátás után ugyanott folytatta, ahol abbahagyta. Már akkor szakítanom kellett volna vele. Hát így jártam!
A kérdező hozzászólása: Ez fordítva is elsülhetett volna. Olvasd el a nekem írt kommenteket. Van ellenpélda is. D
A kérdező hozzászólása: DD Elég érdekesen fogalmazol ahhoz képest hogy szinte semmit sem tudsz rólunk. Leülni és megbeszélni? Már volt rá nem egyszer példa csak nem lett eredménye. Most mit is beszéljünk meg? Azt mondod, hogy szeret? Honnan veszed? Nem ismered sem õt, sem engem. Egyébként szerintem nem akkor szeret valaki amikor mondja, hanem amikor a cselekedeteibõl ez látszik.
Igazad van, nem ismerlek benneteket, nem tudhatom, hogy mi történt kettõtök között. De nem te vagy az egyetlen, akivel ez vagy ehhez hasonló dolog már megtörtént. Én csak a tapasztalataimat oszthatom meg másokkal, nem ítélkezem. Nemcsak a tetteken múlnak a dolgok, hanem azon is, hogy hogyan beszélnek egymással az emberek.
A kérdező hozzászólása: Itt most félreértés van köztünk (te és én közöttem). Nem a kikacsingatása miatt ér/ért véget. Ennek más oka van. Az a gondom a beszélgetésel, hogy mondani bármit lehet, sõt a tapasztalat szerint erre a nõk is képesek. Nekem nem elég, hogy azt mondja szeret, közben pedig a cselekedetein pont az ellenkezõjét látom. Ez nemcsak egy nõre igaz, hanem sajnos több ilyennel is találkoztam. Így inkább nem mondja, hanem éreztesse velem.
Ha te nem érezteted vele, hogy szereted, akkor mit vársz?
Ha az a páros vagytok, akikre én gondolok, akkor, nagyon szégyelld magad!!!! (de ha nem, akkor bocsi) Hogy mondhatsz ilyet a barátnõmre, hogy lusta!!! Dombóvári suliban ismertem õt meg. Hihetetlen jólelkû csajszi, akit szinte mindenki az anyukájának tekintett és szeretett! Igazi segítõkész, aktív ember. Hozzá hasonló emberrel még soha életemben nem találkoztam, soha nem a saját érdekeit nézte, mindig azon volt, hogy boldog legyen minden körülötte lévõ ember és te azt mered mondani rá, hogy lusta??? A lustasága maximum az elkeseredettségébõl fakadhat! Tudod minden ujjára kaphatna mást, de õ inkább téged választott és kitart melletted, mert szeret téged, csak te ezt nem vagy hajlandó tudomásul venni és inkább megbántottad. Fogalmad sincs mennyi akaraterõ van benne és hogy mennyire szenved, hogy nem kaphat vissza, mert te egyszerûen eldobtad egy másik csajért, ahelyett, hogy félretetted volna a büszkeségedet és megerõltetted volna megad egy kicsit! Mindent elmondott, még azt is amiket te mondtál neki. Szép kis alak vagy mondhatom, csupa hamis ígéretekkel! Összetehetnéd a két kezed, hogy ilyen csajjal hozott össze a sors, de te inkább valami okostojás plázacicát választasz helyette! Tudod, mi a legmeglepõbb az egészben? Hogy soha nem fog rád haragudni, sõt, még jobban fog szeretni téged, mert számára te vagy az igazi és addig fog bizonyítani neked, amíg bele nem rokkan és meg nem változtatja a véleményedet! Bár ez téged egyáltalán nem izgat!!!! Õ ugyan ezeket nem vágta volna hozzád, de én megtetszem helyette, mert imádom ezt a csajszit és nem fogom hagyni, hogy bárki megbántsa még egyszer! Másodszor, meg fogd fel végre, hogy a tetteivel próbál téged meggyõzni, hogy szeret!!! Bettina (egykori szobatárs, legjobb barátnõk egyike....)
A kérdező hozzászólása: A 7:30-as válaszolónak: Azt hiszem én tettekkel is bizonyítottam felé. De ezt õ tudná igazán elmondani. Bettinának: Elég egyszerûen nyilatkozol rólam. Tény, hogy járt Dombóvárra iskolába, de szerintem az elmondásodból semmi más nem igaz. Nem másik lány miatt szakítottunk. Nincs sem plázacica barátnõm, sem pedig semilyen más barátnõm. Helyes, értelmes emberhez méltó dolog vaktában fröcsögni, szidni a másikat ok nélkül? D
Igaz, hogy csak fél évet járt oda, de ez alatt a fél év alatt, soha egy rossz szavunk nem volt rá vagy hozzá. Még azokat is szerette, aki egyébként utálták õt. Én személy szerint nagyon sokat köszönhetek neki! Ha szerinted egy szavam sem igaz, akkor talán kérdezd meg õt magát!
A kérdező hozzászólása: Még mindíg nem tudom biztosan hogy jó helyre szántad-e a válaszod? Biztos nekem akartad írni? DD Hisz amiket így ismeretlenül leírtál sem rám, sem pedig rá nem igazak. DDDDDD
Igen, jó helyre ment az üzenetem! És megkaptam a te üzenetedet is, miszerint ne kombináljak és állítsam le magam. Hát jó, bocsánatot kérek, de csak mert õ kért meg rá!
A kérdező hozzászólása: Szia Bettina! Van egy olyan gondom, hogy nem tudom mirõl szoktatok ti ketten beszélgetni, de valahogy mindíg más jut vissza hozzám, mint az igazság. Kezdõdött a szõke plázacicás verzióddal, és most folytatótid azzal, hogy üzentem neked. Lányok! Próbáljatok már meg egyszer úgy beszélgetni egymással, hogy nem tesztek hozzá semmit. Maradjunk a csupasz valóságnál és ne tegyetek hozzá olyanokat, amiket kitaláltok! Érdekes, hogy azért kérsz elnézést, mert õ erre kért téged. DD Szerintem inkább azért kellett volna, mert jogtalanul kezdtél el vádaskodni. Javíts, ki ha tévednék.
Kedves kérdezõ! Sajnos mi nõk már csak ilyenek vagyunk. Elkövetünk hibákat, amiket utólag általában meg is bánunk, de tudod ebbõl tanulunk. Sokunkba megvan a lustaság és semmit tevés tulajdonság, de ezen lehet változtatni. Látom volt olyan is a kommentelõk között, aki megbocsátott a barátnõjének. Azt gondolom, hogy kissé elhamarkodottan döntöttél a barátnõddel kapcsolatban, de te ezt az utat választottad. Viszont azt se felejtsük el, hogy a szerelem ereje sok mindenre képes, még ha egyoldalúvá is válik egy idõre a dolog.
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy véleményem szerint nem az a barátnõd célja, hogy kihasználjon téged! Csak egyszerûen szeret! Miért olyan nehéz ezt elfogadni? Mellesleg azok a nõk, akik ki akarják használni a másikat, azok nem így viselkednek, nem gondolod?
Nem, nem hagynám, hogy kihasználjanak! Itt arról van szó szerintem, hogy te nem vagy képes engedi sehogy sem a magad igazából. Inkább szakítasz és elmenekülsz, ahelyett, hogy szembenéznél a dolgokkal. Pedig egyszerûen meg lehet oldani ezt az egészet. Mi lenne, ha leülnétek végre és megbeszélnétek a dolgaitokat normálisan! Viszont ha ennyire nem vagy képes kompromisszumokat kötni és lemondani a makacsságodról, akkor meg is érdemled, hogy olyan nõt kapj az élettõl, aki kihasznál téged, úgy hogy észre sem veszed! 45/ff
Elolvastam mindegyik kommentet és csak egy fiú volt az, aki ellenpéldával szolgált. Érdekes, hogy mennyire rosszindulatúak tudnak lenni egyes emberek csak azért, mert nekik is részük volt hasonlóban, és rögtön azt gondolják, hogy mindenki más is olyan.
A kérdező hozzászólása: D Ne feledd, te is azt mondtad, hogy rosszul döntöttél, mikor folytattátok. Egyébként a válaszolók között volt egy srác, aki közben kibékült a barátnõjével. Megbocsátotta neki, hogy félrelépett. Sõt a múlt hónapban össze is házasodtak. Azóta e-mailben levelezünk.
Ez is azt bizonyítja, hogy akik egymásnak vannak teremtve azok minden rosszon túljutnak. De ne legyünk azért naivak sem. Nyitott szemmel kell járni a világban!
És te, megbocsátottál a barátnõdnek vagy dobtad azóta?
A kérdező hozzászólása: Tovább folytattuk utánna. Most is balhé van, ami nagyon valószínû, hogy véget is vet a kapcsolatunknak. De ennek más az oka.
Nézd ha egy kicsit is szereted, akkor ez nem állhat közétek!!!! Ne csinálj ekkora hülyeséget, mert meg fogod bánni egy életre. Olyat elveszíteni, akinek a számára a világot jelented és megbocsátottál, az egy nagyon értékes ember. Elolvastam az egészet a kommentekkel együtt és azt kell mondjam neked, hogy óriási hibára készülsz elkövetni! Ne tedd, ismétlem, ne tedd, mert örök életedre boldogtalan leszel! Az én barátnõm belehalt a bánatba, mert egy hülyeség miatt szakítottam vele! Azóta is bánom! 31 FF
A kérdező hozzászólása: Mármint mit ne tegyek? Emiatt nem szakítottam vele, de jönnek/jöttek az újabb gondok félreértések. És ez már sok nekem.
Persze, hogy sok, mert túlságosan is komolyan veszed az életet, nem tudsz a másikra hagyatkozni és lazítani, anélük, hogy kifogásokat/hibákat keresnél a másikban. Rossz hozzáállás. Hagyd a másikat is szóhoz jutni és nem kellene megfutamodni a szembejövõ problémák elõl. Lazaság barátocskám!
A kérdező hozzászólása: Ez akkor jó hozzáállás, ha nem a saját jövõd kerül szóba, hanem csak játék az egész kapcsolat. Viszont, ha komolyan elkezdesz tervezgetni, akkor már más a helyzet szerintem.
Nem lehet, hogy túl sokat vársz el egy nõtõl? Nem tudnál alkalmazkodni a másikhoz? 30 éves létedre tudhatnád, hogy nem így mûködik egy kapcsolat. Egy nõnek érzény oldala is van, ahogy passzív oldala is, de hidd el ettõl még nõ egy nõ. Minden kapcsolatnak át kell esnie ezen a tûzkeresztségen! Én a helyedben ragaszkodnék ehhez a lányhoz, mert nem fogsz még egy ilyen lelkû lányt találni magadnak! Összetenném a két kezem, ha egy ilyen lány lenne a párom! Nem kellen hagynod, hogy az nézeteid a boldogségodat tönkretegyék! 45/ff
A kérdező hozzászólása: Ezekszerint te hagynád, hogy kihasználjanak?
A megcsalásra semmi sem lehet jogos magyarázat. Szerintem az megbocsáthatatlan. Aki egyszer megteszi, még egyszer meg fogja. Ha az én párom ilyet csinálna, nem lenne ember többé a szememben. Úgy repülne, hogy a magyarázatára se lennék kiváncsi. 19/L
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudok olyan dolgot ami õt igazolná. Köztünk van kb 75-80km. Hétvégéket töltjük együtt. Az elején még hétköznap is találkoztunk 1-szer. Azt állítja mivel ez elmaradt innen gondolta h már nem szeretem és ezért "keresett" mást. Nevetséges indok, nevetséges tettel.
Tapasztalat! Amint írtam, én is ebben a helyzetben voltam, csak én hagytam elmenni a szerelmem és a mai napig bánom. Ugyanitt tettem fel a kérdést és nekem is ilyen válaszok jöttek, mint neked. Tévedtem, mert olyanokra hallgattam, akik általánosítottak. Most te is ilyen hozzászólásokat kaptál. Csak azért mert õk csalódtak, az nem azt jelenti, hogy neked el kell engedned a szerelmedet. Javaslom ne tedd!
A kérdező hozzászólása: Bocsi ha néha értelmetlen kérdést teszek fel, de a válaszokból nem egyértelmû, hogy ugyanattól a személytõl jönnek-e. Szerintem azzal veszítek a legkevesebbet, ha megbocsátok neki. Ha nem tud hû maradni és más kell neki az úgyis kiderül. Ha mégis minket teremtettek egymásnak akkor meg jól döntök. Ez alapján a legjobb döntés az lehet, ha együttmaradunk. Tudom egyáltalán befolyásolni, hogy ne történhessen meg ilyen a jövõben?
Buktad öcsém! 2 lehetõséged van igfazából el sem olvastam mások mit írkáltak.... 1: Megbocsájtasz /nemlehetetlen/, de innentõl mindeg ebben fogsz élni ez szerintem elkerülhetetlen... vagy ráhagyod, mert elfogadod olyannak amilyennek szereted. De akkor soha ne is hozd fel ezt neki. 2:Kidobod, lehet többé nem csalna meg de esélye sincs bizonyítani, te is lehet nagyon megbánnád, de már elbukott. Majd mással újrakezded, gondolom nem vagy 80 éves. Ha velem lenne a szitu én ilyenkor sétálni szoktam... jó hosszú séta este.... valami kihalt helyen... szépen össze tudom szedni a gondolataimat. Ezt a kérdést neked kell megrágnod...
Igen tudod, figyelj oda rá jobban és okulj az én esetembõl! Tudod én férfi létemre rengeteget szenvedek emiatt a hibás döntésem miatt.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem vagyok 80. 30 vagyok. Sétára még nem volt idõm. Viszont a te felvázolt jövõképed nagyon negatív. Miért?
A kérdező hozzászólása: Az odafigyelés alatt mit értesz? Ha nem találkoztunk személyesen akkor is beszéltünk telefonon minden nap.
Kérdezd meg pl van-e valamire szüksége, vagy hogy hogy érzi magát, tudsz-e valamiben neki segíteni, milyen volt a napja, ilyenek. Hányszor mondtad neki pl, hogy szereted?
A kérdező hozzászólása: Ezek mind megvoltak. Minden nap. Sõt a fontosabb eseményeknél, még többször is. Bár lehet neki ez nem volt elég. :(
Amúgy meghoztad már a döntésed? Mit fogsz a barátnõdnek mondani? Kíváncsi vagyok te hogy oldod meg ezt a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: Nincs még 100%-os döntésem. Szeretem. Hajlok arra, hogy újra együtt legyünk. Többet akarok tõle, mint ami eddig volt köztünk. De megoldást kell találnom a jövõnkre. Emiatt még nem tudom biztosan.
Van valami változás?
A kérdező hozzászólása: Te mibõl gondolod, hogy õ is érzi?
Szerintem így is érzi, hogy nagyon megbántott! Vedd már észre, hogy te SZERETED azt a lányt és szerintem õ is téged! Adj neki egy utolsó esélyt!
A kérdező hozzászólása: Beszélni minden nap beszéltünk. Hétvégente mindíg találkoztunk, sõt az egészet együtt töltöttük. Csak a hétköznapi randik maradtak el. Szerintetek nincs olyan ok, ami miatt érdemes lenne folytatni?
A kérdező hozzászólása: Te vagy az elsõ, aki adna neki még egy esélyt :) Hogy szeretem-e az nem kérdés. Tudom h igen. Mire gondolsz, mi az amivel a bizalmam visszaszerezheti? Mert bevallom õszintén most ha hozzáérnék (ahogy a szerelmesek között ugye sokás az érintés), mindjárt eszembe jutna, h nemrég még mással volt.
A kérdező hozzászólása: Kivernéd a fogait? Nekem is megfordult a fejembe h egy pofont megérdemel, de férfi vagyok és nem ütök meg egy nõt! Még ekkor sem! Valószínû nekem rosszabb h ilyen vagyok hisz elfolytom magamban az indulatokat, de ez alapvetõ nálam.
A kérdező hozzászólása: Engem foglalkoztat az is, hogy mivel tudom elérni h többet ilyen ne fordulhasson elõ? Erre van ötletetek?
Szerintem van annyira komoly a barátnõd, hogy tudja nagy butaságot csinált, bár nem tudom mennyi idõsek vagytok. Hasonló történt velem is. Viszont én ott követtem el a legnagyobb hibát, hogy annak ellenére, hogy nagyon szerettük egymást hagytam elmenni, most már nagyon bánom! Te ne kövesd el ezt a hibát, fõleg ha szereted. Éreztesd vele, hogy benned megbízhat és te nem fogod bántani! (27)
A kérdező hozzászólása: A barátnõm 24 éves én 30. Azt hogy megbízhat bennem eddig is tudta, bár vmiért mégsem lehetett egyértelmû neki. (mint így utólag kiderült) Ha megbocsátok neki mi a garancia hogy nem fog újra megtörténni? Illetve hogy tudom elérni h ne történjen meg újra?
Ha kibékülsz vele, akkor azt gondolom, hogy ez nagyon jó lecke volt a barátnõdnek és egy életre megtanulta! Szerintem adj neki még egy esélyt, hogy bizonyíthasson neked és majd eldöntöd, hogy ez elég-e neked vagy sem. Megbocsátani nem lesz könnyû, de szereted és ez a fontos!
Elzavarnám a francba. Hidd el, ezzel jársz a legjobban, ha most te adod be a derekadat, mi tartja vissza, hogy ne tegye meg újból? Képzelem, õ mennyire szeret téged. Ne csinálj hülyét magadból, ember.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem ilyen egyszerû a döntésem. Többek közt ezt sem tudom ennyire leegyszerûsíteni. Pedig sokkal könnyebb lenne! Tudjátok van egy dolog ami nagyon megnehezíti. Úgy hívják szerelem. Ahogy korábban is írtam igazából az érdekel, hogy ha folytatjuk, hogyan tudom elérni h ne forduljon elõ újra?
Én csak annyit tudok mondani, hogy adj neki lehetõséget, hogy bizonyíthasson! Ha erre nem vagy képes, akkor nem szereted és akkor tényleg hagyd, de akkor garantáltan rosszul fogsz dönteni és bánni fogod! Mi a fenére vársz még, ha szereted?
A kérdező hozzászólása: Mire várok? Hogy érezze nagyon megbántott. Félek ha ezt most nem tenném, úgy járnék, mint sokan írták: bármikor újra megtörténhet.
A kérdező hozzászólása: Változás mindíg van. Beszéltem a sráccal is. Hát érdekes gyerek. De hogy a lényegre térjek szeretem õt annyira h elnézzem neki. Hétvégén fogok választ adni neki addigra kell eldöntenem hogy hogyan védjem ki a hasonló eseteket. Addig igyekszem minél okosabb lenni. Ezért pl teszek fel ezen az oldalon is több kérdést.
És hogy reagált arra hogy csak hétvégén adsz neki választ?
Minek kell általánosítani??? Nem fer különbséget tenni férfi és nõ között, hiszen egyenrangú felek! Mellesleg majd a kérdezõ eldönti, hogy ki akar-e békülni a barátnõjével vagy sem! Nem az itt leírtak alapján fog dönteni, hanem a szívére hallgat majd, mert amint olvastam a kérdezõ válaszait, szerelmes és szereti a barátnõjét. Rosszindulatúak vagytok!!! Tisztelet a kivételnek!
A kérdező hozzászólása: Héhé össze ne vesszetek miattam. Annyit nem ér a dolog. Igenis figyelembe veszem a kapott véleményeket. Talán kicsit furán hangzik, de kinyomtattam õket és esténként át szoktam nézni. :) Igaz h szeretem, de ..... Érdekelne, h aki a békülés mellett voksol, hogyan tudná elkerülni h legközelebb ne forduljon elõ ilyen?
Figyelj, ki akarsz békülni vele vagy sem?
A kérdező hozzászólása: Ez attól függ, ha biztos lehetek-e benne h többször nem fordul elõ, akkor igen. Még azon gondolkodom, hogy védhetem ki ezt.
Mondd el neki a feltételeidet, ha még egyáltalán hajlandó vagy neki megbocsátani! Hogy máshogy bizonyíthatná neked, hogy ez többet nem fog elfordulni, minthogy oda áll eléd és õszintén ígéretet tesz neked!!!!
A kérdező hozzászólása: Pont ez az amiért itt vagyok. Hogyan lehet tudni? Ez az õszintén megígérem nekem túl gyerekes és kézzelfoghatatlan.
Lehet hogy gyerekes, de te akkor mit mondanád, meg tudod fogalmazni?
A kérdező hozzászólása: Mármint az õ helyében mit mondanék? Fogós kérdés, de mivel õ van abban a helyzetben szerintem neki kell engem meggyõznie arról, hogy hihetek neki. Õ dolga h hogyan, de bizonyítania kell felém!
Akkor hagyd, hogy bizonyíthasson!!!
A kérdező hozzászólása: Te miért szeretnéd? :)
Csak nekem ennyire nyilvánvaló az egész? Megcsalt a barátnõd, õ bizonyítana neked, hogy tévedett és rosszul cselekedett, ha adnál neki esélyt és lehetõséget. Vagy rosszul gondolom?
Én írtam azt a sétás cuccot, csak aztnemtom miért pontozták le....sokkal okosabbat, most hogy meg is néztem mit írtak mások nem találtam...na mindegy [email protected] a pontokra.. Ez nem negatív jövõkép amit írtam hanem sajnos a savanyú igazság. Tehetsz bármit is megbocsáthatsz neki, de ez akkoris egy tüske lesz benned örökre... Az hogy valaki megbocsát nem azt jelenti, hogy felejt is.... Ezért mondtam, hogy vágd ki, mert így a büszkeséged is megmarad, mert ezekután nemlesz, nekem nem lenne így helyesebb. Azonkívül nemtuom mióta vagytok együt, de gondold el, hogy lehet hogy ugyanilyen idõközönként ez meg fog ismétlõdni... Pláne ha azt nézem, hogy nõ... A férfiak vágyból csalják általában a partnerüket, és nem is jelent nekik általában sokat a dolog. A nõk viszont legtöbbször érzelemmel csalják meg a partnereiket ami azért is rosszabb, mert így viszont már az szokott lenni a helyzet, hogy õ tényleg másra vágyik, nem csak hirtelen fellánbgolástól hanem a nap 24 órájában más fószerra gondol. Esetleg tévednék? Megverni? nem érdemes.
Dehogynem féltem, de nem tette meg!
A kérdező hozzászólása: :) Megkérdezte h miért ilyen sokára? Én meg rákérdeztem h ez a sok vagy ahányszor õ találkozott vele? Valószínû szeretné ha minél elõbb tudja a választ akár pozitív akár negatív lesz, de most én diktálok.
Helyes, mégis csak te vagy a férfi és te hordod a nadrágot. Viszont engem az érdekelne, hogy mit értettél azon a mondatodon, hogy többet szeretnél tõle, mint ami eddig volt? Azért kérdezem, mert én is helyre akarom hozni a volt barátnõmmel (menyasszonyommal) a kapcsolatot!
A kérdező hozzászólása: Jártunk. Együtttöltöttünk napokat éjszakákat. Ha jól mennek a dolgok és nem lesz több ilyen félrelépése, õt olyannak tartom akivel megpróbálnám leélni az életem. De a mostani bizalomvesztés visszaveti a dolgot néhány évvel. Te hogy próbálkozol?
Mi tudjuk a másikról, hogy õ az igazi. Nem hánytorgatom fel neki a múltat, mert ami megtörtént az megtörtént. Itt a szerelem a döntõ és összetartó erõ. Minden másnap felhívom, ugyan úgy beszélek vele, mint elõtte, annak ellenére, hogy õ csalt meg. Ha valakit igazán szeretsz, és olyan terveid vannak vele, mint amiket leírtál, akkor ne hagyd hogy holmi apró megbotlás megakadályozzon a terveid megvalósításában! Ezt nevezik igazi szerelemnek és szerintem te is most találtad meg az igazit!
A kérdező hozzászólása: Ha nálatok is megtörtént és továbbra is beszélsz vele minden másnap, akkor miért nem léptek tovább?
Hát ez az, hogy továbbléptünk, de együtt. Túljutottunk a holtponton!
A kérdező hozzászólása: Jó-jó, de konkrétan mit jelent ez? Mit tettetek?
Leültünk beszélgetni a terveinkrõl, az elképzeléseinkrõl, bármilyen hülyén is hangzott a dolog!
A kérdező hozzászólása: Azért egy félredugás után azt mondani neki, hogy veled képzelem el a jövõm, elég morbid! Sõt egyúttal egy fegyvert is ad a kezébe.
Na látod, ez már a bizalom kérdése!
A kérdező hozzászólása: Nem félsz/féltél, hogy visszaél vele?
A kérdező hozzászólása: De te miért szeretnéd, h kibéküljünk?

Hogyan lehetek biztos benne hogy nem vagyok terhes, azon kivül hogy minden hónapban ugyanugy megjön?

Legjobb válasz: Ha minden hónapban megjön, akkor nem sok az esély rá, hogy terhes vagy. Általában tünetek is szoktak jelenkezni, szóval ha nálad nincs tünet sem, akkor szerintem nem kell aggódnod. Ha még biztosabb akarsz benne lenni, akkor tesztelj minden menstruáció után pár nappal reggeli elsõ vizeletbõl!

Ha minden hónapban megjön, akkor nem sok az esély rá, hogy terhes vagy. Általában tünetek is szoktak jelenkezni, szóval ha nálad nincs tünet sem, akkor szerintem nem kell aggódnod. Ha még biztosabb akarsz benne lenni, akkor tesztelj minden menstruáció után pár nappal reggeli elsõ vizeletbõl!
Hát különben egyértelmû, hogy ha védekeztek és szex közbe nem történik semmi(gumi kiszakad) ilyesmi, akkor több mint valószínû hogy nem lehetsz terhes. Ha meg mégis kiszakad a gumi, akkor meg alap hogy csinálsz terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: Gógyszert szedek! Ezért nem vagyok biztos...
vegyél tesztet, és akkor nem kell izgulnod. sajnos egyik ismerõsöm nem tudom hgoyan csinálta, de õ is terhes lett, hogy jött neki közben. bár sztem az igen érdekes

Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy a barátom időben vette ki, mielőtt elment, akkor mit tegyünk? (az ondó nagy része biztosan nem került belém, csak az első cseppekről nemtudunk dönteni) Lehetek terhes? Szerezzek 72 órás tablettát?

Legjobb válasz: Te jó ég... Minél elõbb szerintem!!!!!! De nem nagyon értem, hogy az elõváladékról beszél-e a kérdezõ, vagy magáról az ondóról...ami ugye orgazmuskor ürült... Volt orgazmusa a barátodnak? mert ha igen, akkor szerintem lehetetlen "idõben" kivenni!!

Te jó ég... Minél elõbb szerintem!!!!!! De nem nagyon értem, hogy az elõváladékról beszél-e a kérdezõ, vagy magáról az ondóról...ami ugye orgazmuskor ürült... Volt orgazmusa a barátodnak? mert ha igen, akkor szerintem lehetetlen "idõben" kivenni!!
gumi -.-
72 órás, legközelebb meg gumi... nem tudom, még hányszor kell itt leírni...sztem ha csinálnának itt egy statisztikát a leggyakrabban leírt mondatokról, akkor a következõ vinné a prímet: AZ ELÕVÁLADÉKBAN IS VANNAK HÍMIVARSEJTEK, AMITÕL SIIIIMÁN TEHERBE ESHETSZ!!!
csak tegnap regeltem, de igen szembetûnõ a kérdések egyformasága :D szerintem viszont a: Várj még vele! vinné az elsõ helyért járó trófeát :D

Hogy lehetek szerelmes egy olyan férfibe akit már 7 éve nem láttam? Előtte 5 évig együtt dolgoztunk, ő többször kikezdett velem de nekem nem kellett és most sem. Nem értem miért, mitől van bennem ez a rendkívül erős vágy.

Nem tudom mit kezdjek ezzel a jelenséggel. Mi lehet ez? Átok? Rontás? Büntetés? Vagy HAARP technológia?

Legjobb válasz: "..de nekem nem kellett és most sem." Szerelmes vagy de nem kell? Nem ellentmondásos ez egy kicsit?

"..de nekem nem kellett és most sem." Szerelmes vagy de nem kell? Nem ellentmondásos ez egy kicsit?
Kedves Cecile, kommentjeid fényében-árnyékában módosítom romantikus 3-as bejegyzésem: ez a jelenség bizony bizony: átok-rontás-büntetés-HAARP-technológia- +mûanyag-fröccsöntés-prototípusgyártás-technológia. Aludj egy jót, reggel fordulj körbe 3x és igyál 1 jó teát - elmúlik.
A kérdező hozzászólása: doktorrossz.Köszönöm a szakértõ válaszodat. Lelki segély szolgálatnál lenne a helyed.Ezzel aztán sokat segítettél , hogy lehülyézel.Össze vagyok törve és te még egyet belém rúgsz!
Gátlástalan szemét, de azért oda vagy érte 7 év után is. Nincs itt semmiféle rontás meg ilyen-olyan technológia, lányom, ez egész egyszerûen azért van, mert egy hülye p*csa vagy!
A kérdező hozzászólása: Hát lehet , hogy igazad van és csak szimplán pasi hiányom van.
Ez számomra szimpla kémiának, meg pszichológiának tûnik. Hiányzik "vmi" az életedbõl ezért vágyakozol erre a pasira, de ez nem összekeverendõ a Szerelemmel!! Azon meg kár filózni h mi lett volna ha kell, bár azt írtad most se kéne... Lényeg a lényeg h sztem kéne neked egy helyes, jól szituált pasi. :) Sok szerencsét a megtaláláshoz!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, hogy megtalálta a párját és kívánok nekik sok boldogságot.De ha nem szerelem akkor mi? Igen erõs médiumi képességekkel rendelkezem , de nem fejlesztettem mert így is belelátok emberek életébe akkor is ha nem akarom.Ez nagyon zavaró tud lenni fõleg amikor az érzelmeik is átjönnek.Lehet, hogy megint csak errõl lenne szó?Tudom, hogy ez milyen hülyén hangzik de ha tud valaki akkor segítsen megszabadulni tõle.
Ezt nevezik vágynak, de ezt ne keverd össze a szerelemmel. Kár lenne bármit is kezdened, hiszen ez a férfi már megtalálta a boldogságát és éli világát.
A kérdező hozzászólása: Azért nem kell mert tudom , hogy egy gátlástalan , szemét. Amúgy mint azóta megtudtam , nõs és boldogan élnek. Az gond, hogy 7 éve még csak nem is gondoltam rá , fõleg így.Aztán egyik pillanatról a másikra halálosan szerelmes lettem belé.Ez számomra nagyon értelmetlen.Azért gondoltam, hogy nem természetesen alakult ki. Az erõs vágyon természetesen azt értem, hogy a szívem vágyik a közelségére és megszeretném õt kapni de az eszem ennek ellent mond.Hallottatok már ilyesmirõl máshol?
Nem kellett? És most sem kell? Akkor nem vagy szerelmes!:)
A szerelem örök. Az a nagyszerû érzés... Ha beteljesül: akkor viszont át megy, át KELL hogy menjen egy olyan "egy vagyunk" érzésbe -ami már más.. (nem kellett és most sem: ez jó, nem akartad "birtokolni" mert az is más, nem szerelem, birtoklás, sajnos, nagyon más..) Szerinted, mit jelent Adynak ez a pár sora: "Meg akarlak tartani téged, Ezért választom õrödül A megszépítõ messzeséget. Maradjon meg az én nagy álmom" Így van ez. Jó neked, Cecile, nem büntetés ez.
Az ellentmondáson kívül még: "Nem értem miért, mitõl van bennem ez a rendkívül erõs vágy." Milyen vágyad van? A társaságára vágysz, vagy a testére, vagy arra hogy irigykedjenek rád az emberek? Így hogy semmit nem mondtál róla, biztos mi se fogjuk tudni hogy miért van benned. :-)
A kérdező hozzászólása: Rendben. XD

El fog dugulni a wc-m? Véletlenül lehúztam az óvszert a wc-n, tudom, hogy nem kellett volna. Most eldugítja vagy van rá esély, hogy nem? Nagyjából mennyi idő után lehetek benne biztos, hogy nem dugította el a lefolyót?

Legjobb válasz: Hogy lenne terhes a wc-je? Pont most mondta a kérdezõ, hogy használt óvszert. Lehúzta. Márpedig ha lehúzunk valamit, akkor azt elõtte fel is kell húzni! :)

Hogy lenne terhes a wc-je? Pont most mondta a kérdezõ, hogy használt óvszert. Lehúzta. Márpedig ha lehúzunk valamit, akkor azt elõtte fel is kell húzni! :)
nem dugul el
jah, nem fog eldugulni
Viszont terhes lesz a wc-d!
Nem valószínû, hogy eldugul. Ha mégis eldugulna, azt általában azonnal látod egy alaposabb lehúzás után.
nyugi nem dugul el itt a hülye barátnõm a tampont meg a betétet is lehuzza nyugi semmi pánik!! :)
nem fog nyugi:)

Nem védekezünk megszakítással csináljuk. Volt olyan alkalom mikor megvolt a menszeszem utána 1 vagy 2 napra rá együtt voltunk és elment bennem, de nem estem teherbe. Ez nem azt jelenti hogy soha nem lehetek terhes? !

Legjobb válasz: Hát nemfeltétlenül jelenti azt függ atol is hogy mennyire van még meg a menszeszed.. de egyébként ha megvan akkor nagyon nagyon kicsi az esély rá hogy teherbe esik az ember.

Hát nemfeltétlenül jelenti azt függ atol is hogy mennyire van még meg a menszeszed.. de egyébként ha megvan akkor nagyon nagyon kicsi az esély rá hogy teherbe esik az ember.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnék majd kisbabát csak félek tõle hogyha ugye védekezés nélkül csináljuk megszakítással de ugye az az elõváladék azért van rá esély és egyszer se sikerült még...Félek hogy lehet h velem van a baj és nem lehet majd a késõbbiekben kisbabánk...
Ez teljesen normális. Egészséges párok is sokszor hónapokig próbálkoznak. Bár szerintem ha most nem akartok babát akkor buta dolog ilyesmin kísérletezni: "Most nem akarok, de miért nem jön össze?" És utána elveteted vagy mi? Volt értelme?
A kérdező hozzászólása: Igen igazad van...Majd eljön az ideje...Csak ugye amit az elõbbiekben leírtam attól félek...
Ne félj. Vannak olyan párok, akiknek évekig kell próbálkozniuk. Csak türelmesen.
A kérdező hozzászólása: Rendben nagyon szépen köszönöm!
Jelezném, hogy nálunk ugyanilyen helyzet volt, és teherbe is estem. Most 5 hónapos a kisfiam :)
Ha nem élsportoltál eddig, akkor 21 évesen már sehogy.
szerintem meg ne add fel. megyei csapatban biztos megnéznének, onnantól csak rajtad múlik h lépsz e följebb. híres focista ha nem is, de elnézve az nb1-et, oda még bekerülhetsz. vagy osztrák másod-harmadosztályba. de ahhoz nagyon oda kell tenned magad.
legyél inkább betmen, az esélyesebb.
A kérdező hozzászólása: sportolok már rég ota de ahol most játszom semi 0ák kéne egy jobb csapat de nem tudom mit tegyek... hogy lehet pl a zte hez be kerülni vagy mi
engem sem fedeztek még fel pedig 20 éves vagyok de csinálom rendesen
Nem sokat késtél minimum 15 évet.Egerszegi Krisztina 4 évesen kezdett úszni. Dragan Petrovic a kosárlabda Mozartja 21 éves korára már kb. 50 000 000 * dobott kosárba.
Sehogy hisz magyar vagy a magyarok pedig a jó focitól messze állnak:D
Lehetsz terhes.
azért egy teszt biztosabbat mondd
Még valószínûleg felesleges tesztelni. Igen lehetsz terhes. Sõt, akkor is lehettél volna terhes, ha nem élvez beléd félig. Nem hallottad még, hogy a megszakítás nem védekezés? Majdcsak abortusz vagy baba lesz a vége, addig játszadoztok. Ha 72 órán belül vagy, akkor menj el orvoshoz, ha nem, akkor aktus után két héttel tesztelj.
De a gyerekeket remélem szeretitek. Egyébként nem csak ez a két fajta védekezés létezik. Remélem azért nem jön össze a baba, mert borzasztó felelõtlenek és éretlenek vagytok. Agyilag kb egy 11 éves szintjén. A trombózis pedig nem törvényszerû. Csak azoknál fordul elõ akit nem vizsgál ki az orvos rendesen.
hát elvileg ha megjött nem lehetsz terhes...
Pharmatexet csak pesszáriummal együtt javasolnám. Bár a megszakításnál majdnem minden jobb.
Te hülye vagy már bocs, nem gogyszerttõl lett trombozisa ha gyereket akarsz sexelj megszakitásosan meg retgej mi lesz, am meg impoteciát ésorgamus kiesést okoz a pasiknal et nen KAMU!!
Mi az hogy nem szeretitek a gumit? Hát hülye vagy te kislányom? Kivánom neked legyél terhes akkor amikor leginkább nem kéne... Gratulálok a szüleidnek hogy ilyen [email protected] lányuk van..Talán még fel sem tudod fogni mivel szórakoztok.. csak [email protected] mint a malacok..És igen lehetsz terhes még akkor is ha megjön a menstruációd.. akár jövõ hónapban is.agyatlan;Dmint az õsemberek ugy "védekeztek"
pharmatex, patentes oval ;)
A kérdező hozzászólása: Nem minõsítést kértem hanem a kérdésemre a választ!
A hüvelygyûrû is hormontartalmú. Azt nem akarja a kérdezõ. Itt vannak hormonmentes készítmények: http://www.sagerpharma.hu/cikk.php?id=24 Illetve talán a pesszáriumot is kipróbálhatod.
Éretlen vagy, ha neked ez a két fogamzásgátlás létezik a világon. Talán ha elmondanád édesanyádnak, hogy megszakítással védekeztek, akkor elvinne egy orvoshoz, és keresnétek olyan módszert, ami mindkettõtöknek jó. "A gumit pedig nem szeretjük..." Egy abortuszt azt szeretnél? Mert elõbb utóbb az lesz.
Figyelj nem csak fogamzásgátló és gumi van. Még vannak módszerek. Mutatok egyet, de érdemes lenne orvoshoz menned és vele megbeszélni, mert ez így nem oké. http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/2986/a-huvelygy..
Az abortuszt engedi anyukád?
A kérdező hozzászólása: Már hallottam hogy a megszakítás az nem védekezés, de gyógyszert nem szedek anyukám nem engedte és nagyon örülök neki hogy nem engedte, mert barátnõmnek trombózisa lett a gyógyszer miatt ...:S:S A gumit pedig nem szeretjük...
A megszakításos módszer nem védekezés. Nem tudod, hogy már az elõváladékban is lehet spermium? A vége valószínû, hogy abortusz lesz.
Hát ha kiszámoljuk, hogy HA volt peteérésed (spontán peteérés, menstruációtól független) akkor az is kb 3 nap míg elkezdene beágyazódni. Van némi esélye, hogy megmarad, de szerintem arra sokkal nagyobb az esély, hogy HA történt megtermékenyítés, akkor a vérzéssel távozik is a szervezetbõl. De egy tesztbe 2 hét múlva nem fogsz belehalni. Csak, hogy biztosra menj.
hülye kérdésre nem kapsz normális választ.Amugy meg te is megérdemelnéd hogy ne válaszoljon senki a kérdésre.Ha akkor nem foglalkoztatott titeket, hogy esetleg terhes lehetsz, meg óvszer nélkül csináltátok. akkor most ne foglalkoztasson, hogy terhes lehetsz e.Majd 3 hónap múlva meglátod bmeg!!És igen lehetsz terhes ha félig belédélvezett??????Hát akkor nem lehetsz, hanem vagy is.Akár megjött akár nem, valaki terhesen is mestruál, mega másik hogy ez aktus után volt rögtön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!