Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek benne hogy nem (79 db)

Ha az oltási könyvbe a fajtához Yorkshire Terrier van írva, akkor biztos lehetek benne, hogy nem keverék?

Legjobb válasz: Akkor lehetsz biztos benne, ha van törzskönyve. Anélkül keverék. Az oltási könyvbe meg bármit lehet írni... Nekünk a régi tacsi keverékünk tacskónak volt írva.

Akkor lehetsz biztos benne, ha van törzskönyve. Anélkül keverék. Az oltási könyvbe meg bármit lehet írni... Nekünk a régi tacsi keverékünk tacskónak volt írva.
És mivel lehet ezt bizonyítani? Hogy úgy néz ki? Igen és? Nem mellékesen ezek a bishonok úgy néznek ki mint cuki szõrmók keverékek - tk-tõl függetlenül. Tizenkettõ egy tucat.
Nem. Az oltási könyvbe az alapján kerül be a fajta h mit mond a gazda - ennyi. Az állatorvos meg nem küllembíró h tudja h melyik kutyának hogy kell kinéznie. A fajtatisztaságra az egyetlen, hiteles bizonyíték a törzskönyv.
csak megerõsítem az elsõ kettõt tk = fajtatiszta nincs tk = fajtajellegû keverék
Akkor csak egy papírtól lesz fajtatiszta. Hmm roppant érdekes.
"Az én kutyám szülei például törzskönyvesek csak neki nincs. Akkor õ már keverék??? Istenem... De ha fognám magam és elõállíttatnám akkor már hirtelen fajtatiszta lenne?" Egésszen pontosan így van ahogy leírtad! Amint letörzskönyvezteted a kutyádat, onnantól valóban fajtatiszta lesz, egészen addig csak te állítod ezt róla, mi meg nem hisszük el. Miért is kellene elhinnünk, ha semmivel sem tudod igazolni?! Azt viszont készséggel elhisszük, ha azt mondod, hogy fajta jellegû keverék.
Jó, hülyékkel nem vitatkozok.
az a baj, hogy vitatkozhatunk itt naphosszat, de pár dolog tény marad 1 tk nélküli kutya nem fajtatiszta 2 ha megtanulnátok az 1es pontot, akkor nem lenne ennyi kóbor, eldobott állat 3 és nem lenne ennyi szaporító 4 jó lenne, ha végre Magyarországon is felelõs állattartás lenne
Ti fogjátok fel, hogy törzskönyv nélkül minden kutya keverék. Ha hasonlít egy bizonyos fajtára, de nincs tk, akkor is csak fajtajellegû keverék. A törzskönyv bizonyítja, hogy a kutya felmenõi mind fajtatiszták voltak. Nem attól lesz egy kutya fajtatiszta, mert úgy néz ki. Mellesleg tk nélkül honnan tudod, hogy a szülei szüleinek a szülei is fajtatiszták voltak? Mikor igazoltat a rendõr mondhatod magad bárkinek, ha nincs nálad a személyid, hogy igazolhasd magad.
Neki pl. nincs törzskönyve(bichon havanese). Õ már akkor keverék??? Jaj anyám borogass. http://kepfeltoltes.hu/view/110404/83330_www.kepfeltoltes.hu..
Fogjátok már fel hogy nem minden fajtatiszta kutyának van törzskönyve!!! Az én kutyám szülei például törzskönyvesek csak neki nincs. Akkor õ már keverék??? Istenem... De ha fognám magam és elõállíttatnám akkor már hirtelen fajtatiszta lenne? Érdekes lenne ha ez így mûködne.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 19:46 Ha neked nem fontos, hogy a kutyádnak legyen törzskönyve, nyilvánvalóan az sem fontos, hogy fajtatiszta legyen. Innetõl kezdve pedig az egész hõbörgésed okafogyottá válik.

Ha a mensi utolsonak tuno napjaban voltam a baratommal es masik nap meg tartott a mensim egy olyan minimalis szinten akkor biztos lehetek benne hogy nem lettem terhes?

Legjobb válasz: Soha nem lehetsz biztos benne. Vannak olyan nõk, akik kizárólag a menzesz alatt tudnak teherbe esni. Pete bármikor érhet. Kicsi az esély, az tény, de nem zárható ki a terhesség.

Soha nem lehetsz biztos benne. Vannak olyan nõk, akik kizárólag a menzesz alatt tudnak teherbe esni. Pete bármikor érhet. Kicsi az esély, az tény, de nem zárható ki a terhesség.
Meg van az esély arra, hogy terhes vagy. Sokat gondolkodom azon, hogy én 17 éves koromra elég sok felvilágosító órát megjártam, és ezt mindig elmondták: védekezni, védekezni, védekezni. Elõtte kell gondolkodni, nem utána. Szerintem vegyél egy tesztet.
Dehogy lehetsz biztos. Nem egy olyan nõ van, aki menzesz alatt esett teherbe. Nem kellene védekezés nélkül szexelni. Most izgulhatsz. Két hét múlva csinálj tesztet,
Azt nem értem, hogy miért fogy a magyar, ha ilyen a szexkultúránk? Ilyen alapon minden második nõnek gyereket kellene szülnie 17 évesen. Aztán utána a többit, mert van még néhány tévhit. Vagy mindenki megy abortuszra?
És ha nem lenne világos: azért lehet menzesz alatt teherbe esni, mert az új ciklus a menzesz elsõ napján kezdõdik és nem akkor, amikor már nem vérzel.

Hogy lehetek benne biztos, hogy a kisbabám szívhangját találtam meg az angelsound-os szívhanghallgatóval, és nem pl. én egy saját ütőeremet?

Lehet tudni valamit pl az elhelyezkedésr?l, hogy pl. hol megy ilyen üt?ér, de nem valószín?, hogy a baba ott lenne... Várom véleményeket, tapasztalatokat.

Legjobb válasz: Lehet ott a baba... Pont emiatt írtam az egyik kismamának,aki a férje háta mögött akart venni ilyen készüléket,hogy felesleges megvenni mert ha nem találja szívhangot,még jobban fog parázni! Erre itt egy kérdés,hogy az-e a szívhang vagy más...

Lehet ott a baba... Pont emiatt írtam az egyik kismamának, aki a férje háta mögött akart venni ilyen készüléket, hogy felesleges megvenni mert ha nem találja szívhangot, még jobban fog parázni! Erre itt egy kérdés, hogy az-e a szívhang vagy más...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a valászokat! Igyekszem nem sokat zavarkolódni, heti max 1-et engedélyeztem, de igyekszem visszafogni, mert ha van valami akkor aggódom érte, sajnos van egy angyalkánk már...
Azért mert ultrahang elvén mûködik és melegítõ hatással van a magzatvízre. Nem szeretik a babák. Kimutatható bizonyított káros hatást még nem mutattak ki, de még ez megtörténhet a következõ 50 évben.. Azért, hogy nekünk jó legyen, nem célszerû a babát megzavarni.
Sokkal gyorsabb a szívverése a babának mint neked. Általában 140 a pulzuszámuk, tehát kb. duplája a sajátodnak. Általában amikor megtalálod elmennek onnan nem nagyon szeretik a készüléket.
Szerintem nem káros, de pl. az én babám nagyon nem szereti. Elsõ rúgását is éppen hallgatózás közben kaptam. Össze is rándultam, akkorát rúgott. Azóta sem szereti, mindig zaklatott lesz, ha megkuksizom egy csendesebb nap után. 27h km
Miért, milyen bajt okozhat szerinted? Biztos vagyok benne, hogy többszörösen megvizsgálták mielõtt kismamák számára engedélyezték, hogy ezzel vizsgálgassák a magzatukat.
Igaz, hogy a doppler annyira azért nem jó a babának..Ugyanis doppler elven mûködik ez a hallgató. Nem káros kimutathatóan, de nem tesz jót neki..
Egyértelmûen meg lehet különböztetni, a tied majdnem feleannyit ver mint a babáé! Ha legelõször használod akkor tedd kezdésnek a bal melled alá. Ott csak a tied hallhatod. Ami ennél sokkal gyorsabb, az csak a baba lehet. Én nem tudom elképzelni, hogy valaki ne találja meg, én igen túlsúlyos vagyok, de a 14. héttõl használom, és nagy élmény. Igaz, én nem vagyok parázós, nem ezzel nyugtatom magam, de egyszerûen jó érzés hallani. Még a rúgásoknak is hangja van. :)
A te szívverésed lassabb, mint a babáé. Amit még tudni kell, hogy esetenként a szívverés helyett a köldök zsinór susogó hangját is meg lehet találni. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Nem mozog még? Megértem az aggodalmadat abszolút a történtek után. De ha mozog az is nagyon jó visszajelzés:) Ha minden nap bejelentkezik:)

Lányok! Ugye biztosan véd a hét napos szünetben is a fog. Gátló tabletta? (csak az a baj, h ápr.31-től máj.1. -ig antibiotikumot kaptam, mert kórházban voltam:S ugye így is biztos lehetek benne, hogy nem lesz semmi? )

Köszönöm a válaszokat!)

Legjobb válasz: Használati utasítás rulez. Na meg kismillió ilyen klrdés volt már. Nem értem, minek tanítják az olvasást az iskolálban... 1) a hétnapos szünetben is véd 2) ha antibiotikumot szedtél, akkor nem véd 100%-ig, kiegészítõ védelem kell minimum 7 napig. Magyarul: használjatok gumit.

Használati utasítás rulez. Na meg kismillió ilyen klrdés volt már. Nem értem, minek tanítják az olvasást az iskolálban... 1) a hétnapos szünetben is véd 2) ha antibiotikumot szedtél, akkor nem véd 100%-ig, kiegészítõ védelem kell minimum 7 napig. Magyarul: használjatok gumit.
A kérdező hozzászólása: de már eltelt azóta egy hét..S: akk minek használjak gumit?
Véd a 7napos szünetben is a tabletta, de azt tudni kell, hogy bizonyos antibiotikumok csökkenthetik a hatását. Ha tudod, milyeneket kaptál kérdezd meg a gyógyszerészt, hogy az adott antibiotikumnak lehet-e gyengítõ hatása. De normál esetben ugyanolyan védelmet biztosít a tabi a két levél közti szünetre is.
A kérdező hozzászólása: de nem elég, az h egy hétig gumiztunk? azt mondták csökkentheti a hatását..de nem mondták õk se biztosra:S
én nem lennék benne olyan biztos
Véd a szünetben is, az hogy az antibiotikum milyen hatással van rá: kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét 20/L
A dokiknál is megoszlanak a vélemények. Van aki szerint csökken a hatása 7 napos szünetben. Eldöntheted kinek hiszel:D:D
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszokat..de már mind1:)
Aprilis csak 30 napos...

Alig múltam 3 hetes terhes. Orvoshoz még nem mentem. Ha terveztük a babát (tehát nem védekeztünk és már több, mint egy éve nem szedek gyógyszert), egy hete késik, és 2 baby-teszt is pozitiv lett, akkor ugye biztos lehetek benne, hogy kisbabát várok?

A szagokat túl jól érzem, és a mellem is fáj néha. De más "tünetem" még nincs.

Legjobb válasz: Szia! A teszted pozitív, ami a hcg hormontól lett az, terhes vagy. Sok sikert.

Szia! A teszted pozitív, ami a hcg hormontól lett az, terhes vagy. Sok sikert.
Tutira terhes vagy. Két teszt már nem csalhat ekkorát!
Lehet örülni, babát vársz! A tünetek majd jönnek, kinek elõbb, kinek utóbb!Gratu!
szia szerintem is terhes vagy en is 2 tesztet csináltam meg es ppozitiv lett, , szoval :) gratula.. dokihoz azert menj el minnél hamarabb , es a bébi vitaminokat is lassan kezdheted szedni :)
Szia Nekem is két tesztem lett pozitív, de csak a doki és az ultrahang után vált bennem teljesen biztossá az öröm:-) TE is menj el orvoshoz és nyugtasd meg magad, jó tudni, hogy ott növekszik egy piciny lüktetõ magzat.-) sok boldogságot(5 hetes kismama)
szia, Gratula a bébihez. Sok sikert kívánok. Mindenképpen keress fel egy nõgyogyó (akinél szülni szeretnél), egy vizsgálat erejéig, bár még nagyon kics a baba, 6-7 héten mindenkébb menj dokihoz.

Hogyan lehetnék higgadt, és hogy tudnám elérni hogy ne féltsem ennyire a barátomat? Hisztizek mindig, mert nem akarom elveszíteni. Félek hogy megteszi a régi dolgait, de közben meg bízok is benne valamennyire.

Legjobb válasz: Hát bizony a hisztivel csak elmarod magad mellöl az biztos. Miért nem bízol benne,miket tett régen?Azt írod hisztizel,de bízol is benne valamennyire.Na ez eléggé ellentmondásos.Ha bíznál benne,nem hisztiznél.Szerintem beszéljétek át a kapcsolatotokat,hogy ki mit vár el a másiktól,ki hogy képzeli el a jövõt.Aztán akkor el tudjátok mindketten dönteni,hogy ez megfelel-e így nektek.Lehet,hogy Te komoly elkötelezett kapcsolatra vágysz,a barátod pedig még szórakozni szeretne kicsit.Egyikben sincs is semmi roszz,hisz gondolom fiatalok vagytok még,csak tisztázni kell egymással,hogy ezt mindketten el tudjátok-e így fogadni. Minden jót nektek

Hát bizony a hisztivel csak elmarod magad mellöl az biztos. Miért nem bízol benne, miket tett régen?Azt írod hisztizel, de bízol is benne valamennyire.Na ez eléggé ellentmondásos.Ha bíznál benne, nem hisztiznél.Szerintem beszéljétek át a kapcsolatotokat, hogy ki mit vár el a másiktól, ki hogy képzeli el a jövõt.Aztán akkor el tudjátok mindketten dönteni, hogy ez megfelel-e így nektek.Lehet, hogy Te komoly elkötelezett kapcsolatra vágysz, a barátod pedig még szórakozni szeretne kicsit.Egyikben sincs is semmi roszz, hisz gondolom fiatalok vagytok még, csak tisztázni kell egymással, hogy ezt mindketten el tudjátok-e így fogadni. Minden jót nektek
Teljesen megértelek. Én is hasonló helyzetben vagyok. Nem mondhatnám, hogy link ember lenne a férjem, de amint kiteszi a lábát itthonról, rögtön pörög az agyam. Mindig hiszti lesz a vége. Most is a barátjához ment el, egyrészt tudom, hogy ott van, de azon jár az agyam, hogy mi van, ha mégsem? Mi van, ha találkozott valakivel, aki elcsalta valahová meg ilyenek és már három sms-t küldtem neki, de persze nem reagál (direkt). Szóval hidd el, ez nem sokat fog javulni az évek folyamán, csak enyhül. Beszélni férfival? Az egy nehéz dlog! Úgysem fogja megérteni az érzéseidet. Csak azzal nyugtasd magad, hogy szeret, ha veled van!
A kérdező hozzászólása: köszi bízom benne végülis, csak ezt még erõsíteni kell...nõzött a neten, ha mondhatom így...és nagyon megingott a bizalom, adtam neki egy esélyt, de most mindent figyelek árgus szemekkel, és ha vmi picit nem tetszik, vagy rosszat sejtek, hisztizek és vitázunk!

Platform cipőben is olyan könnyű a járás, mint sima magassarkúban? Ha nem, hogyan lehetnék nem-ingatag benne? :D

Nyáron szeretnék platform cip?kben járni, annyira tetszenek, de nem tudom kényelmes lenne-e...

Legjobb válasz: Még könnyebb benne járni,mint a sima magassarkúban.Minél jobban megvan emelve az eleje,annál könnyebb benne járni.Nekem most már csak ilyen cipõim vannak.

Még könnyebb benne járni, mint a sima magassarkúban.Minél jobban megvan emelve az eleje, annál könnyebb benne járni.Nekem most már csak ilyen cipõim vannak.
nem ugyanolyan amugy, de van 2 napon keresztul otthon felveszed vagy 30 percre es megszokod, utana mar fel sem tunik majd h nehez benne menni:D
Jézusom, hova akarsz te ilyet felvenni? Ne haragudj, de ilyen max pornóban meg cicibárban mutat jól, meg 1-2 goth csajon, másokon már nem nagyon:/ Nekem olyan platformom van, aminek alig 1 centi a talpa, az sokkal esztétikusabb.
Sokkal könnyebb járni benne mint a sima magassarkúkban, mível meg van emelve a talpa és az elején van 1 kis ívecske, ezért nagyon könnyû benne járni... Nekem van rengeteg platformom, naon ceretem hordani õket, még utcára is! Persze a szolidabbakat, amelyek cak 3 centit vannak mondjuk megemelve, de vannak nagyon magasaim is, azt csak buliba szoktam...
-.-"kipróbálodmegtudod
A kérdező hozzászólása: Anyumnak itthon van egy csodaszép platform cipõje, a Leonardoban vette és mikor felveszem olyan, mintha mozogna a sarka, vagyis mintha ki lenne törve vagy ilyen gumis lenne, pedig egyszer volt rajta... Ez normális?? :D
A kérdező hozzászólása: En arra a nagyon magas sarkura meg talpura gondolok. Te is azt mondod? :) Nagyon tetszenek, csak olyan, mintha inognek benne, vagy nem is tudom...mintha mozogna alattam a talpa. :D Kb. ilyesmi az anyume is, csak nem uveg :) : http://images02.olx.hu/ui/3/03/56/44799756_1.jpg
szerintem nagyon szép Nekem van ilyen cipõm, de lehet még magasabb is kicsit:)

Sajnos egy nagy dilemma elé kerültem tegnap este. Kiderült, hogy a párom randizott egy pasival és csókolóztak is. Szeretem őt. Hogyan lehetek biztos benne, hogyha megbocsátok neki többet nem fordul elő ilyen vagy hasonló eset?

Legjobb válasz: Én adnék neki még egy esélyt! Ha csak egy csók történ és semmi más, akkor ezt még meg lehet beszélni és nem feltétlen kell, hogy szakító indok legyen. Az a kérdés, hogy te szereted-e még? Ha igen, akkor mondd el neki õszintén, hogy mit érzel iránta és hajlandó vagy megbocsátani neki bizonyos feltételek mellett! Javaslom beszéljétek meg, mert ha eddig jól mûködött a dolog, akkor kár felrúgni egy csók miatt a kapcsolatot! Idõ viszont kell hozzá, mire ezt feldolgozod. Megbízni benne ezek után nem fogsz tudni teljesen, de minden kapcsolat megér egy második esélyt, van amikor ez sokkalta közelebb hozza a két felelt egymáshoz! Gondold meg és segíts neki!

Én adnék neki még egy esélyt! Ha csak egy csók történ és semmi más, akkor ezt még meg lehet beszélni és nem feltétlen kell, hogy szakító indok legyen. Az a kérdés, hogy te szereted-e még? Ha igen, akkor mondd el neki õszintén, hogy mit érzel iránta és hajlandó vagy megbocsátani neki bizonyos feltételek mellett! Javaslom beszéljétek meg, mert ha eddig jól mûködött a dolog, akkor kár felrúgni egy csók miatt a kapcsolatot! Idõ viszont kell hozzá, mire ezt feldolgozod. Megbízni benne ezek után nem fogsz tudni teljesen, de minden kapcsolat megér egy második esélyt, van amikor ez sokkalta közelebb hozza a két felelt egymáshoz! Gondold meg és segíts neki!
Szereted, nem? Kell ennél több ok? :)
Én biztos nem bocsátanék meg neki az tuti. Hiába csak egy csókról van szó. Ha ezt megtette veled szerintem megfogja máskor is. Úgy lesz vele, hogy ezt is megbocsátottad akkor megtehet más dolgokat is Te azt is idõvel biztos megbocsátod neki. De ez csak az én véleményem. Én nem ismerem a párodat és ezáltal nem is ítélhetem meg, mert nem tudom, hogy milyen ember. Egyáltalán minek randizik másokkal ha együtt vagytok?
kb ilyen szánalmasan lettem én is kijátszva:) 3 hónapja van meg a csaj a sráccal egy erõsnek mutatkozó de közben szánalmasanszar párkapcsolatban.(srác 6 évvel idõsebb nála 18/24-ek) hagyni kell a rákba aztán idõvel elfelejted: )
Én is amondó vagyok, hogy inkább hagyd, most csak egy randi egy csókkal.. Késõbb akkor mi lesz? Párkapcsolat gyerekkel, csak azért mert nem találkoztatok egy hétvégén? Próbálj meg inkább egy helybéli lánnyal összejönni. Ha a csaj tényleg komolyan venné a ti kapcsolatotokat, akkor legalább felhívott volna teló, hogy miért nem tudtál eljönni stb..., vagy pedig esetleg te hívhattad volna fel. Inkább hagyd s keress helybéli lányt :)
Én kiverném a fogait.:)
Szombathely
A kérdező hozzászólása: Honnan írsz?
A kérdező hozzászólása: Akkor van köztünk kb 300km. :) Van vmi további jó fejleményed?
Igen!megkértem újra a kezét és õ nagy örömömre újra igent mondott nekem! Ennél jobb dolog nem is történhetett volna velem. Közben azon gondolkodunk, hogy összeköltözünk. És nálad? Újabb fejlemények vagy valami változás?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de az újra megkértem és újra igent mondtott ironíkusan hangzik. Jól meggondoltad? Fejlemény? Igen múlt héten kedden eljött hozzánk vasárnap este vittem haza. Addig együtt voltunk. :)
Lehet, hogy ironikusan hangzik és kissé hihetetlen, de jól meggondoltam, mielõtt ismét megkérdeztem. Ezek szerint majdnem egy hetet együtt töltöttetek. És milyen érzés volt neked, hogy ott volt?
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó. Mindennap fõzõtt vmit. :) ) Legtöbbször volt vmi kis közös program. Erre szokták azt mondani h könnyû lenne megszokni.
Köszi, hogy kölcsönvehettem pár gondolatodat, meglett az eredménye. Jövõ tavasszal (április 3-án) megtartjuk az esküvõnket! Fejlemény nálad?
A kérdező hozzászólása: Minden megy tovább mint azelõtt. Bár én nem tervezek egyenlõre olyasmit mint te. :) Képet küldenél a [email protected]-ra rólatok?
Nem tudom, talán tartanék egy kicsi szünetet és gondolkoznék azon, hogy akarom-e folytatni vele vagy sem. Én ugyan lány vagyok és voltam már ilyen szituban, mégis szakítás lett a vége, mert sajnos tovább folytak a megcsalások. Most nézem a kérdés kiírásának idõpontját, lehet már késõn reagálok erre a kérdésre is, de azért remélem megoldódott a dolog.
A kérdező hozzászólása: Igen megoldódott. Egy hét gondolkodási idõ után adtam neki választ, hogy szeretném-e folytatni. Azóta együtt vagyunk. :) Nálatok mi volt a gond ami miatt végülis vége lett?
Maradjon is így és akkor valóra tudod te is váltani a korábban leírt terveidet vele. :)
A kérdező hozzászólása: Nem. Egyenlõre legalábbis nem bántam meg. Sõt szinte nyoma sincs a sokat emlegetett bizalmatlanságnak. Lehet azért, mert tudom h most nincs rá okom. :)
Igen, csak egyet, de az is tökéletes volt, mint amikor elõször találkoztunk! Hogy hogyan folytatjuk? Továbbra is találkozgatunk és minden szabad percünket együtt fogjuk tölteni. Ragaszkodunk egymáshoz, most még jobban, mint eddig! Kettõt? És ma mentél haza? Ezt nevezem és remélhetõleg nem bántad meg, hogy ott maradtál. :)
Mert rossz látni, hogy egy férfi elköveti ugyanazt a hibát, amit én, holott szerintem megmenthetõ ez a kapcsolat! Vagy te már nem is akarsz vele kibékülni és már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: Erre a kérdésre már válaszoltam nem is egyszer. Vmi miatt gyanakvó lettem egy ideje, és felmerült bennem az is, h õ válaszol néha. :)
Sztem hiába is akarod, innentõl soha nem fogsz 100%ig megbízni benne, már egy ilyen dologban is gyanakszol mint, hiogy nem õ válaszol-e, akkor ha esetleg kibékültök, hogy fogod tudni nyugodt szívvel egyedül elengedni bárhova? Sehogy... nekem nem menne. Deee mondjuk az is érzõdik, hogy nagyon szereed azért. Megbocsáthatsz neki, de a bizalomhoz jóval több idõ kell. De ha megbocsátasz neki, ne emlegesd fel a dolgot, mert attól meg õ lesz pipa rövid idõn belül. Ezt onnan tudom , hogy egyszer bevallottam, hogy csaltam és utána ezt kellet halgattnom nemistudom mennyi ideig, de aztán meguntam és megcsaltam megint, hogy megérje hallgatni a [email protected]ágot.
Furcsa, hogy azt gondolod, hogy én vagyok a barátnõd, mivel, hogy én pasi vagyok. :) És tudod már mit mondasz? Figyelemmel kísérem a történetedet, mert nagyon hasznos tanulság vonható le belõle. Mégpedig, az hogy nem minden nõ egyforma!
A kérdező hozzászólása: Azt hogy melyik válaszoló férfi és melyik nõ nem mindíg írják ki ezért nem is tudom. Igazad van: Minden nõ más. Mint mi pasik is. Volt aki azt mondta, h a nõk változatosak minden nap mások. :) Visszatérve a tanulságra, ha az én esetembõl tanul valaki vagy vmi hasznosat talál benne a saját maga részére, akkor már megérte megosztanom veletek. Még így ismeretlenül is.
Hát igen, ez az oldal azért van, hogy feltedd a kérdéseidet és a lehetõ legértelmesebb válaszokat kapd meg. De a kérdésem továbbra is fent áll, pozitív vagy negatív oldalra billent a mérleged? Azért kérdezem, mert "kölcsön venném" pár gondolatodat, ha nem baj! (27/F)
A kérdező hozzászólása: Bajnak nem baj. Sõt örülök ha tudok segíteni. Pozitív irányba dõlt el, együtt fogunk maradni. Meg fogom mutatni neki holnap reggel az itt kapott üzeneteket, illetve sokat közülük. Ezzel kicsit rá fogo ijeszteni, majd pedig látja hogy hogyan érzek. :)
Én lány vagyok, szóval nálam más a helyzet.Amúgy jó, hogy nem ütsz meg nõt.Ennyi azért legyen egy pasiban.(de annyi is legyen benne, hogy nem hódol be.) Kicsit nyersen fejeztem ki magam:D...Nem adnék neki még egy esélyt, bárhogy könyörög érte.:)
A kérdező hozzászólása: És azt sem szeretnéd, h te kapjál egy esélyt hasonló helyzetben?
Én vagyok az a pasi aki, azt javasolta adj a bnõdnek még egy esélyt. Miután kölcsönvettem pár gondolatodat és beszéltem a bnõmmel én is, hát érdekes szitu alakult ki, mert õ már elõbb ki akart békülni velem, csak nem tudta hogy hozza szóba a témát. Meglepõdtem és hát a vége egy remek este lett. És te? Neked hogy alakultak a dolgaid, miután beszéltetek?
A kérdező hozzászólása: :) Egy remek este lett a vége? :) Folytatás hogyan? Mi eddig két remek esténél tartunk. Szombaton du-reggel mentem hozzá és beszéltünk. Elmondtam neki h folytatni akarom, aztán õ is bevallotta h úgy érzi én vagyok neki az igazi. :) Egész hétvégén náluk voltam. Ma reggel jöttem haza.
Az elsõ megcsalást elnéztem neki, megígérte soha többé nem fordul elõ, hittem neki és adtam még egy esélyt. Nagy kár volt. Mint utólag kiderült, a megbocsátás után ugyanott folytatta, ahol abbahagyta. Már akkor szakítanom kellett volna vele. Hát így jártam!
A kérdező hozzászólása: Ez fordítva is elsülhetett volna. Olvasd el a nekem írt kommenteket. Van ellenpélda is. D
A kérdező hozzászólása: DD Elég érdekesen fogalmazol ahhoz képest hogy szinte semmit sem tudsz rólunk. Leülni és megbeszélni? Már volt rá nem egyszer példa csak nem lett eredménye. Most mit is beszéljünk meg? Azt mondod, hogy szeret? Honnan veszed? Nem ismered sem õt, sem engem. Egyébként szerintem nem akkor szeret valaki amikor mondja, hanem amikor a cselekedeteibõl ez látszik.
Igazad van, nem ismerlek benneteket, nem tudhatom, hogy mi történt kettõtök között. De nem te vagy az egyetlen, akivel ez vagy ehhez hasonló dolog már megtörtént. Én csak a tapasztalataimat oszthatom meg másokkal, nem ítélkezem. Nemcsak a tetteken múlnak a dolgok, hanem azon is, hogy hogyan beszélnek egymással az emberek.
A kérdező hozzászólása: Itt most félreértés van köztünk (te és én közöttem). Nem a kikacsingatása miatt ér/ért véget. Ennek más oka van. Az a gondom a beszélgetésel, hogy mondani bármit lehet, sõt a tapasztalat szerint erre a nõk is képesek. Nekem nem elég, hogy azt mondja szeret, közben pedig a cselekedetein pont az ellenkezõjét látom. Ez nemcsak egy nõre igaz, hanem sajnos több ilyennel is találkoztam. Így inkább nem mondja, hanem éreztesse velem.
Ha te nem érezteted vele, hogy szereted, akkor mit vársz?
Ha az a páros vagytok, akikre én gondolok, akkor, nagyon szégyelld magad!!!! (de ha nem, akkor bocsi) Hogy mondhatsz ilyet a barátnõmre, hogy lusta!!! Dombóvári suliban ismertem õt meg. Hihetetlen jólelkû csajszi, akit szinte mindenki az anyukájának tekintett és szeretett! Igazi segítõkész, aktív ember. Hozzá hasonló emberrel még soha életemben nem találkoztam, soha nem a saját érdekeit nézte, mindig azon volt, hogy boldog legyen minden körülötte lévõ ember és te azt mered mondani rá, hogy lusta??? A lustasága maximum az elkeseredettségébõl fakadhat! Tudod minden ujjára kaphatna mást, de õ inkább téged választott és kitart melletted, mert szeret téged, csak te ezt nem vagy hajlandó tudomásul venni és inkább megbántottad. Fogalmad sincs mennyi akaraterõ van benne és hogy mennyire szenved, hogy nem kaphat vissza, mert te egyszerûen eldobtad egy másik csajért, ahelyett, hogy félretetted volna a büszkeségedet és megerõltetted volna megad egy kicsit! Mindent elmondott, még azt is amiket te mondtál neki. Szép kis alak vagy mondhatom, csupa hamis ígéretekkel! Összetehetnéd a két kezed, hogy ilyen csajjal hozott össze a sors, de te inkább valami okostojás plázacicát választasz helyette! Tudod, mi a legmeglepõbb az egészben? Hogy soha nem fog rád haragudni, sõt, még jobban fog szeretni téged, mert számára te vagy az igazi és addig fog bizonyítani neked, amíg bele nem rokkan és meg nem változtatja a véleményedet! Bár ez téged egyáltalán nem izgat!!!! Õ ugyan ezeket nem vágta volna hozzád, de én megtetszem helyette, mert imádom ezt a csajszit és nem fogom hagyni, hogy bárki megbántsa még egyszer! Másodszor, meg fogd fel végre, hogy a tetteivel próbál téged meggyõzni, hogy szeret!!! Bettina (egykori szobatárs, legjobb barátnõk egyike....)
A kérdező hozzászólása: A 7:30-as válaszolónak: Azt hiszem én tettekkel is bizonyítottam felé. De ezt õ tudná igazán elmondani. Bettinának: Elég egyszerûen nyilatkozol rólam. Tény, hogy járt Dombóvárra iskolába, de szerintem az elmondásodból semmi más nem igaz. Nem másik lány miatt szakítottunk. Nincs sem plázacica barátnõm, sem pedig semilyen más barátnõm. Helyes, értelmes emberhez méltó dolog vaktában fröcsögni, szidni a másikat ok nélkül? D
Igaz, hogy csak fél évet járt oda, de ez alatt a fél év alatt, soha egy rossz szavunk nem volt rá vagy hozzá. Még azokat is szerette, aki egyébként utálták õt. Én személy szerint nagyon sokat köszönhetek neki! Ha szerinted egy szavam sem igaz, akkor talán kérdezd meg õt magát!
A kérdező hozzászólása: Még mindíg nem tudom biztosan hogy jó helyre szántad-e a válaszod? Biztos nekem akartad írni? DD Hisz amiket így ismeretlenül leírtál sem rám, sem pedig rá nem igazak. DDDDDD
Igen, jó helyre ment az üzenetem! És megkaptam a te üzenetedet is, miszerint ne kombináljak és állítsam le magam. Hát jó, bocsánatot kérek, de csak mert õ kért meg rá!
A kérdező hozzászólása: Szia Bettina! Van egy olyan gondom, hogy nem tudom mirõl szoktatok ti ketten beszélgetni, de valahogy mindíg más jut vissza hozzám, mint az igazság. Kezdõdött a szõke plázacicás verzióddal, és most folytatótid azzal, hogy üzentem neked. Lányok! Próbáljatok már meg egyszer úgy beszélgetni egymással, hogy nem tesztek hozzá semmit. Maradjunk a csupasz valóságnál és ne tegyetek hozzá olyanokat, amiket kitaláltok! Érdekes, hogy azért kérsz elnézést, mert õ erre kért téged. DD Szerintem inkább azért kellett volna, mert jogtalanul kezdtél el vádaskodni. Javíts, ki ha tévednék.
Kedves kérdezõ! Sajnos mi nõk már csak ilyenek vagyunk. Elkövetünk hibákat, amiket utólag általában meg is bánunk, de tudod ebbõl tanulunk. Sokunkba megvan a lustaság és semmit tevés tulajdonság, de ezen lehet változtatni. Látom volt olyan is a kommentelõk között, aki megbocsátott a barátnõjének. Azt gondolom, hogy kissé elhamarkodottan döntöttél a barátnõddel kapcsolatban, de te ezt az utat választottad. Viszont azt se felejtsük el, hogy a szerelem ereje sok mindenre képes, még ha egyoldalúvá is válik egy idõre a dolog.
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy véleményem szerint nem az a barátnõd célja, hogy kihasználjon téged! Csak egyszerûen szeret! Miért olyan nehéz ezt elfogadni? Mellesleg azok a nõk, akik ki akarják használni a másikat, azok nem így viselkednek, nem gondolod?
Nem, nem hagynám, hogy kihasználjanak! Itt arról van szó szerintem, hogy te nem vagy képes engedi sehogy sem a magad igazából. Inkább szakítasz és elmenekülsz, ahelyett, hogy szembenéznél a dolgokkal. Pedig egyszerûen meg lehet oldani ezt az egészet. Mi lenne, ha leülnétek végre és megbeszélnétek a dolgaitokat normálisan! Viszont ha ennyire nem vagy képes kompromisszumokat kötni és lemondani a makacsságodról, akkor meg is érdemled, hogy olyan nõt kapj az élettõl, aki kihasznál téged, úgy hogy észre sem veszed! 45/ff
Elolvastam mindegyik kommentet és csak egy fiú volt az, aki ellenpéldával szolgált. Érdekes, hogy mennyire rosszindulatúak tudnak lenni egyes emberek csak azért, mert nekik is részük volt hasonlóban, és rögtön azt gondolják, hogy mindenki más is olyan.
A kérdező hozzászólása: D Ne feledd, te is azt mondtad, hogy rosszul döntöttél, mikor folytattátok. Egyébként a válaszolók között volt egy srác, aki közben kibékült a barátnõjével. Megbocsátotta neki, hogy félrelépett. Sõt a múlt hónapban össze is házasodtak. Azóta e-mailben levelezünk.
Ez is azt bizonyítja, hogy akik egymásnak vannak teremtve azok minden rosszon túljutnak. De ne legyünk azért naivak sem. Nyitott szemmel kell járni a világban!
És te, megbocsátottál a barátnõdnek vagy dobtad azóta?
A kérdező hozzászólása: Tovább folytattuk utánna. Most is balhé van, ami nagyon valószínû, hogy véget is vet a kapcsolatunknak. De ennek más az oka.
Nézd ha egy kicsit is szereted, akkor ez nem állhat közétek!!!! Ne csinálj ekkora hülyeséget, mert meg fogod bánni egy életre. Olyat elveszíteni, akinek a számára a világot jelented és megbocsátottál, az egy nagyon értékes ember. Elolvastam az egészet a kommentekkel együtt és azt kell mondjam neked, hogy óriási hibára készülsz elkövetni! Ne tedd, ismétlem, ne tedd, mert örök életedre boldogtalan leszel! Az én barátnõm belehalt a bánatba, mert egy hülyeség miatt szakítottam vele! Azóta is bánom! 31 FF
A kérdező hozzászólása: Mármint mit ne tegyek? Emiatt nem szakítottam vele, de jönnek/jöttek az újabb gondok félreértések. És ez már sok nekem.
Persze, hogy sok, mert túlságosan is komolyan veszed az életet, nem tudsz a másikra hagyatkozni és lazítani, anélük, hogy kifogásokat/hibákat keresnél a másikban. Rossz hozzáállás. Hagyd a másikat is szóhoz jutni és nem kellene megfutamodni a szembejövõ problémák elõl. Lazaság barátocskám!
A kérdező hozzászólása: Ez akkor jó hozzáállás, ha nem a saját jövõd kerül szóba, hanem csak játék az egész kapcsolat. Viszont, ha komolyan elkezdesz tervezgetni, akkor már más a helyzet szerintem.
Nem lehet, hogy túl sokat vársz el egy nõtõl? Nem tudnál alkalmazkodni a másikhoz? 30 éves létedre tudhatnád, hogy nem így mûködik egy kapcsolat. Egy nõnek érzény oldala is van, ahogy passzív oldala is, de hidd el ettõl még nõ egy nõ. Minden kapcsolatnak át kell esnie ezen a tûzkeresztségen! Én a helyedben ragaszkodnék ehhez a lányhoz, mert nem fogsz még egy ilyen lelkû lányt találni magadnak! Összetenném a két kezem, ha egy ilyen lány lenne a párom! Nem kellen hagynod, hogy az nézeteid a boldogségodat tönkretegyék! 45/ff
A kérdező hozzászólása: Ezekszerint te hagynád, hogy kihasználjanak?
A megcsalásra semmi sem lehet jogos magyarázat. Szerintem az megbocsáthatatlan. Aki egyszer megteszi, még egyszer meg fogja. Ha az én párom ilyet csinálna, nem lenne ember többé a szememben. Úgy repülne, hogy a magyarázatára se lennék kiváncsi. 19/L
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudok olyan dolgot ami õt igazolná. Köztünk van kb 75-80km. Hétvégéket töltjük együtt. Az elején még hétköznap is találkoztunk 1-szer. Azt állítja mivel ez elmaradt innen gondolta h már nem szeretem és ezért "keresett" mást. Nevetséges indok, nevetséges tettel.
Tapasztalat! Amint írtam, én is ebben a helyzetben voltam, csak én hagytam elmenni a szerelmem és a mai napig bánom. Ugyanitt tettem fel a kérdést és nekem is ilyen válaszok jöttek, mint neked. Tévedtem, mert olyanokra hallgattam, akik általánosítottak. Most te is ilyen hozzászólásokat kaptál. Csak azért mert õk csalódtak, az nem azt jelenti, hogy neked el kell engedned a szerelmedet. Javaslom ne tedd!
A kérdező hozzászólása: Bocsi ha néha értelmetlen kérdést teszek fel, de a válaszokból nem egyértelmû, hogy ugyanattól a személytõl jönnek-e. Szerintem azzal veszítek a legkevesebbet, ha megbocsátok neki. Ha nem tud hû maradni és más kell neki az úgyis kiderül. Ha mégis minket teremtettek egymásnak akkor meg jól döntök. Ez alapján a legjobb döntés az lehet, ha együttmaradunk. Tudom egyáltalán befolyásolni, hogy ne történhessen meg ilyen a jövõben?
Buktad öcsém! 2 lehetõséged van igfazából el sem olvastam mások mit írkáltak.... 1: Megbocsájtasz /nemlehetetlen/, de innentõl mindeg ebben fogsz élni ez szerintem elkerülhetetlen... vagy ráhagyod, mert elfogadod olyannak amilyennek szereted. De akkor soha ne is hozd fel ezt neki. 2:Kidobod, lehet többé nem csalna meg de esélye sincs bizonyítani, te is lehet nagyon megbánnád, de már elbukott. Majd mással újrakezded, gondolom nem vagy 80 éves. Ha velem lenne a szitu én ilyenkor sétálni szoktam... jó hosszú séta este.... valami kihalt helyen... szépen össze tudom szedni a gondolataimat. Ezt a kérdést neked kell megrágnod...
Igen tudod, figyelj oda rá jobban és okulj az én esetembõl! Tudod én férfi létemre rengeteget szenvedek emiatt a hibás döntésem miatt.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem vagyok 80. 30 vagyok. Sétára még nem volt idõm. Viszont a te felvázolt jövõképed nagyon negatív. Miért?
A kérdező hozzászólása: Az odafigyelés alatt mit értesz? Ha nem találkoztunk személyesen akkor is beszéltünk telefonon minden nap.
Kérdezd meg pl van-e valamire szüksége, vagy hogy hogy érzi magát, tudsz-e valamiben neki segíteni, milyen volt a napja, ilyenek. Hányszor mondtad neki pl, hogy szereted?
A kérdező hozzászólása: Ezek mind megvoltak. Minden nap. Sõt a fontosabb eseményeknél, még többször is. Bár lehet neki ez nem volt elég. :(
Amúgy meghoztad már a döntésed? Mit fogsz a barátnõdnek mondani? Kíváncsi vagyok te hogy oldod meg ezt a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: Nincs még 100%-os döntésem. Szeretem. Hajlok arra, hogy újra együtt legyünk. Többet akarok tõle, mint ami eddig volt köztünk. De megoldást kell találnom a jövõnkre. Emiatt még nem tudom biztosan.
Van valami változás?
A kérdező hozzászólása: Te mibõl gondolod, hogy õ is érzi?
Szerintem így is érzi, hogy nagyon megbántott! Vedd már észre, hogy te SZERETED azt a lányt és szerintem õ is téged! Adj neki egy utolsó esélyt!
A kérdező hozzászólása: Beszélni minden nap beszéltünk. Hétvégente mindíg találkoztunk, sõt az egészet együtt töltöttük. Csak a hétköznapi randik maradtak el. Szerintetek nincs olyan ok, ami miatt érdemes lenne folytatni?
A kérdező hozzászólása: Te vagy az elsõ, aki adna neki még egy esélyt :) Hogy szeretem-e az nem kérdés. Tudom h igen. Mire gondolsz, mi az amivel a bizalmam visszaszerezheti? Mert bevallom õszintén most ha hozzáérnék (ahogy a szerelmesek között ugye sokás az érintés), mindjárt eszembe jutna, h nemrég még mással volt.
A kérdező hozzászólása: Kivernéd a fogait? Nekem is megfordult a fejembe h egy pofont megérdemel, de férfi vagyok és nem ütök meg egy nõt! Még ekkor sem! Valószínû nekem rosszabb h ilyen vagyok hisz elfolytom magamban az indulatokat, de ez alapvetõ nálam.
A kérdező hozzászólása: Engem foglalkoztat az is, hogy mivel tudom elérni h többet ilyen ne fordulhasson elõ? Erre van ötletetek?
Szerintem van annyira komoly a barátnõd, hogy tudja nagy butaságot csinált, bár nem tudom mennyi idõsek vagytok. Hasonló történt velem is. Viszont én ott követtem el a legnagyobb hibát, hogy annak ellenére, hogy nagyon szerettük egymást hagytam elmenni, most már nagyon bánom! Te ne kövesd el ezt a hibát, fõleg ha szereted. Éreztesd vele, hogy benned megbízhat és te nem fogod bántani! (27)
A kérdező hozzászólása: A barátnõm 24 éves én 30. Azt hogy megbízhat bennem eddig is tudta, bár vmiért mégsem lehetett egyértelmû neki. (mint így utólag kiderült) Ha megbocsátok neki mi a garancia hogy nem fog újra megtörténni? Illetve hogy tudom elérni h ne történjen meg újra?
Ha kibékülsz vele, akkor azt gondolom, hogy ez nagyon jó lecke volt a barátnõdnek és egy életre megtanulta! Szerintem adj neki még egy esélyt, hogy bizonyíthasson neked és majd eldöntöd, hogy ez elég-e neked vagy sem. Megbocsátani nem lesz könnyû, de szereted és ez a fontos!
Elzavarnám a francba. Hidd el, ezzel jársz a legjobban, ha most te adod be a derekadat, mi tartja vissza, hogy ne tegye meg újból? Képzelem, õ mennyire szeret téged. Ne csinálj hülyét magadból, ember.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem ilyen egyszerû a döntésem. Többek közt ezt sem tudom ennyire leegyszerûsíteni. Pedig sokkal könnyebb lenne! Tudjátok van egy dolog ami nagyon megnehezíti. Úgy hívják szerelem. Ahogy korábban is írtam igazából az érdekel, hogy ha folytatjuk, hogyan tudom elérni h ne forduljon elõ újra?
Én csak annyit tudok mondani, hogy adj neki lehetõséget, hogy bizonyíthasson! Ha erre nem vagy képes, akkor nem szereted és akkor tényleg hagyd, de akkor garantáltan rosszul fogsz dönteni és bánni fogod! Mi a fenére vársz még, ha szereted?
A kérdező hozzászólása: Mire várok? Hogy érezze nagyon megbántott. Félek ha ezt most nem tenném, úgy járnék, mint sokan írták: bármikor újra megtörténhet.
A kérdező hozzászólása: Változás mindíg van. Beszéltem a sráccal is. Hát érdekes gyerek. De hogy a lényegre térjek szeretem õt annyira h elnézzem neki. Hétvégén fogok választ adni neki addigra kell eldöntenem hogy hogyan védjem ki a hasonló eseteket. Addig igyekszem minél okosabb lenni. Ezért pl teszek fel ezen az oldalon is több kérdést.
És hogy reagált arra hogy csak hétvégén adsz neki választ?
Minek kell általánosítani??? Nem fer különbséget tenni férfi és nõ között, hiszen egyenrangú felek! Mellesleg majd a kérdezõ eldönti, hogy ki akar-e békülni a barátnõjével vagy sem! Nem az itt leírtak alapján fog dönteni, hanem a szívére hallgat majd, mert amint olvastam a kérdezõ válaszait, szerelmes és szereti a barátnõjét. Rosszindulatúak vagytok!!! Tisztelet a kivételnek!
A kérdező hozzászólása: Héhé össze ne vesszetek miattam. Annyit nem ér a dolog. Igenis figyelembe veszem a kapott véleményeket. Talán kicsit furán hangzik, de kinyomtattam õket és esténként át szoktam nézni. :) Igaz h szeretem, de ..... Érdekelne, h aki a békülés mellett voksol, hogyan tudná elkerülni h legközelebb ne forduljon elõ ilyen?
Figyelj, ki akarsz békülni vele vagy sem?
A kérdező hozzászólása: Ez attól függ, ha biztos lehetek-e benne h többször nem fordul elõ, akkor igen. Még azon gondolkodom, hogy védhetem ki ezt.
Mondd el neki a feltételeidet, ha még egyáltalán hajlandó vagy neki megbocsátani! Hogy máshogy bizonyíthatná neked, hogy ez többet nem fog elfordulni, minthogy oda áll eléd és õszintén ígéretet tesz neked!!!!
A kérdező hozzászólása: Pont ez az amiért itt vagyok. Hogyan lehet tudni? Ez az õszintén megígérem nekem túl gyerekes és kézzelfoghatatlan.
Lehet hogy gyerekes, de te akkor mit mondanád, meg tudod fogalmazni?
A kérdező hozzászólása: Mármint az õ helyében mit mondanék? Fogós kérdés, de mivel õ van abban a helyzetben szerintem neki kell engem meggyõznie arról, hogy hihetek neki. Õ dolga h hogyan, de bizonyítania kell felém!
Akkor hagyd, hogy bizonyíthasson!!!
A kérdező hozzászólása: Te miért szeretnéd? :)
Csak nekem ennyire nyilvánvaló az egész? Megcsalt a barátnõd, õ bizonyítana neked, hogy tévedett és rosszul cselekedett, ha adnál neki esélyt és lehetõséget. Vagy rosszul gondolom?
Én írtam azt a sétás cuccot, csak aztnemtom miért pontozták le....sokkal okosabbat, most hogy meg is néztem mit írtak mások nem találtam...na mindegy [email protected] a pontokra.. Ez nem negatív jövõkép amit írtam hanem sajnos a savanyú igazság. Tehetsz bármit is megbocsáthatsz neki, de ez akkoris egy tüske lesz benned örökre... Az hogy valaki megbocsát nem azt jelenti, hogy felejt is.... Ezért mondtam, hogy vágd ki, mert így a büszkeséged is megmarad, mert ezekután nemlesz, nekem nem lenne így helyesebb. Azonkívül nemtuom mióta vagytok együt, de gondold el, hogy lehet hogy ugyanilyen idõközönként ez meg fog ismétlõdni... Pláne ha azt nézem, hogy nõ... A férfiak vágyból csalják általában a partnerüket, és nem is jelent nekik általában sokat a dolog. A nõk viszont legtöbbször érzelemmel csalják meg a partnereiket ami azért is rosszabb, mert így viszont már az szokott lenni a helyzet, hogy õ tényleg másra vágyik, nem csak hirtelen fellánbgolástól hanem a nap 24 órájában más fószerra gondol. Esetleg tévednék? Megverni? nem érdemes.
Dehogynem féltem, de nem tette meg!
A kérdező hozzászólása: :) Megkérdezte h miért ilyen sokára? Én meg rákérdeztem h ez a sok vagy ahányszor õ találkozott vele? Valószínû szeretné ha minél elõbb tudja a választ akár pozitív akár negatív lesz, de most én diktálok.
Helyes, mégis csak te vagy a férfi és te hordod a nadrágot. Viszont engem az érdekelne, hogy mit értettél azon a mondatodon, hogy többet szeretnél tõle, mint ami eddig volt? Azért kérdezem, mert én is helyre akarom hozni a volt barátnõmmel (menyasszonyommal) a kapcsolatot!
A kérdező hozzászólása: Jártunk. Együtttöltöttünk napokat éjszakákat. Ha jól mennek a dolgok és nem lesz több ilyen félrelépése, õt olyannak tartom akivel megpróbálnám leélni az életem. De a mostani bizalomvesztés visszaveti a dolgot néhány évvel. Te hogy próbálkozol?
Mi tudjuk a másikról, hogy õ az igazi. Nem hánytorgatom fel neki a múltat, mert ami megtörtént az megtörtént. Itt a szerelem a döntõ és összetartó erõ. Minden másnap felhívom, ugyan úgy beszélek vele, mint elõtte, annak ellenére, hogy õ csalt meg. Ha valakit igazán szeretsz, és olyan terveid vannak vele, mint amiket leírtál, akkor ne hagyd hogy holmi apró megbotlás megakadályozzon a terveid megvalósításában! Ezt nevezik igazi szerelemnek és szerintem te is most találtad meg az igazit!
A kérdező hozzászólása: Ha nálatok is megtörtént és továbbra is beszélsz vele minden másnap, akkor miért nem léptek tovább?
Hát ez az, hogy továbbléptünk, de együtt. Túljutottunk a holtponton!
A kérdező hozzászólása: Jó-jó, de konkrétan mit jelent ez? Mit tettetek?
Leültünk beszélgetni a terveinkrõl, az elképzeléseinkrõl, bármilyen hülyén is hangzott a dolog!
A kérdező hozzászólása: Azért egy félredugás után azt mondani neki, hogy veled képzelem el a jövõm, elég morbid! Sõt egyúttal egy fegyvert is ad a kezébe.
Na látod, ez már a bizalom kérdése!
A kérdező hozzászólása: Nem félsz/féltél, hogy visszaél vele?
A kérdező hozzászólása: De te miért szeretnéd, h kibéküljünk?

Hogyan lehetek biztos benne hogy nem vagyok terhes, azon kivül hogy minden hónapban ugyanugy megjön?

Legjobb válasz: Ha minden hónapban megjön, akkor nem sok az esély rá, hogy terhes vagy. Általában tünetek is szoktak jelenkezni, szóval ha nálad nincs tünet sem, akkor szerintem nem kell aggódnod. Ha még biztosabb akarsz benne lenni, akkor tesztelj minden menstruáció után pár nappal reggeli elsõ vizeletbõl!

Ha minden hónapban megjön, akkor nem sok az esély rá, hogy terhes vagy. Általában tünetek is szoktak jelenkezni, szóval ha nálad nincs tünet sem, akkor szerintem nem kell aggódnod. Ha még biztosabb akarsz benne lenni, akkor tesztelj minden menstruáció után pár nappal reggeli elsõ vizeletbõl!
Hát különben egyértelmû, hogy ha védekeztek és szex közbe nem történik semmi(gumi kiszakad) ilyesmi, akkor több mint valószínû hogy nem lehetsz terhes. Ha meg mégis kiszakad a gumi, akkor meg alap hogy csinálsz terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: Gógyszert szedek! Ezért nem vagyok biztos...
vegyél tesztet, és akkor nem kell izgulnod. sajnos egyik ismerõsöm nem tudom hgoyan csinálta, de õ is terhes lett, hogy jött neki közben. bár sztem az igen érdekes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!