Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek benne hogy (138 db)

Hogyan lehetnék benne teljesen biztos, hogy tiszta marad a pénisze?

Az a helyzet,hogy hétvégén a barátommal análisan is szeretnénk szexelni.Igazából nem félek t?le,meg izgat is a dolog,szóval ezzel a részével a dolognak nincs problémám. Viszont attól nagyon félek,hogy ürülékes lesz a párom pénisze. Gondolom teljesen tisztára nem tudom mosni sehogyan sem,de adhatnátok ötletet,hogy mivel csökkenthetném le ennek az esélyét. Gondoltam már arra is,hogy elötte lév? nap bekapok egy hashajtót. Ez nem jó ötlet?Vagy esetleg valami házi beöntés létezik? Adjatok ötleteket!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Hashajtót semmiképp, gondolj bele, hogy ha a maradék széklet akkor akarna távozni amikor a párod benne van a popsidban akkor a jóisten se tudja visszatartani a fosást, mivel a záróizmaid mással vannak elfoglalva. Elõször menj el vécére, aztán most ki zuhanyrózsával, házi módszer de beválik.

Hashajtót semmiképp, gondolj bele, hogy ha a maradék széklet akkor akarna távozni amikor a párod benne van a popsidban akkor a jóisten se tudja visszatartani a fosást, mivel a záróizmaid mással vannak elfoglalva. Elõször menj el vécére, aztán most ki zuhanyrózsával, házi módszer de beválik.
Ja a beöntés nemrossz de azt holnap csináld délelõtt.Probáld kimosni, síkosito legyen kéznél, gumi sem árt az biztos védelem a kaki ellen.
Na, hát aki oda dugja, az nyugodtan számítson rá, hogy olyan lesz neki! De ha elõtte nem sokkal ürítesz (szal végbeled kiürül) és utána meg jól megmosod magadnak szappannal, kis ujjacskáidat is alaposan használatba véve, akkor már nem lesz nagy gáz. De rózsaillatú sosem lesz, hacsak teljes bélmosást nem csinálsz..!
Gumi nélkül nem ajánlott, ezért gyakorlatilag nem sok esélye van, hogy sz*ros lesz a farka.

Ha az oltási könyvbe a fajtához Yorkshire Terrier van írva, akkor biztos lehetek benne, hogy nem keverék?

Legjobb válasz: Akkor lehetsz biztos benne, ha van törzskönyve. Anélkül keverék. Az oltási könyvbe meg bármit lehet írni... Nekünk a régi tacsi keverékünk tacskónak volt írva.

Akkor lehetsz biztos benne, ha van törzskönyve. Anélkül keverék. Az oltási könyvbe meg bármit lehet írni... Nekünk a régi tacsi keverékünk tacskónak volt írva.
És mivel lehet ezt bizonyítani? Hogy úgy néz ki? Igen és? Nem mellékesen ezek a bishonok úgy néznek ki mint cuki szõrmók keverékek - tk-tõl függetlenül. Tizenkettõ egy tucat.
Nem. Az oltási könyvbe az alapján kerül be a fajta h mit mond a gazda - ennyi. Az állatorvos meg nem küllembíró h tudja h melyik kutyának hogy kell kinéznie. A fajtatisztaságra az egyetlen, hiteles bizonyíték a törzskönyv.
csak megerõsítem az elsõ kettõt tk = fajtatiszta nincs tk = fajtajellegû keverék
Akkor csak egy papírtól lesz fajtatiszta. Hmm roppant érdekes.
"Az én kutyám szülei például törzskönyvesek csak neki nincs. Akkor õ már keverék??? Istenem... De ha fognám magam és elõállíttatnám akkor már hirtelen fajtatiszta lenne?" Egésszen pontosan így van ahogy leírtad! Amint letörzskönyvezteted a kutyádat, onnantól valóban fajtatiszta lesz, egészen addig csak te állítod ezt róla, mi meg nem hisszük el. Miért is kellene elhinnünk, ha semmivel sem tudod igazolni?! Azt viszont készséggel elhisszük, ha azt mondod, hogy fajta jellegû keverék.
Jó, hülyékkel nem vitatkozok.
az a baj, hogy vitatkozhatunk itt naphosszat, de pár dolog tény marad 1 tk nélküli kutya nem fajtatiszta 2 ha megtanulnátok az 1es pontot, akkor nem lenne ennyi kóbor, eldobott állat 3 és nem lenne ennyi szaporító 4 jó lenne, ha végre Magyarországon is felelõs állattartás lenne
Ti fogjátok fel, hogy törzskönyv nélkül minden kutya keverék. Ha hasonlít egy bizonyos fajtára, de nincs tk, akkor is csak fajtajellegû keverék. A törzskönyv bizonyítja, hogy a kutya felmenõi mind fajtatiszták voltak. Nem attól lesz egy kutya fajtatiszta, mert úgy néz ki. Mellesleg tk nélkül honnan tudod, hogy a szülei szüleinek a szülei is fajtatiszták voltak? Mikor igazoltat a rendõr mondhatod magad bárkinek, ha nincs nálad a személyid, hogy igazolhasd magad.
Neki pl. nincs törzskönyve(bichon havanese). Õ már akkor keverék??? Jaj anyám borogass. http://kepfeltoltes.hu/view/110404/83330_www.kepfeltoltes.hu..
Fogjátok már fel hogy nem minden fajtatiszta kutyának van törzskönyve!!! Az én kutyám szülei például törzskönyvesek csak neki nincs. Akkor õ már keverék??? Istenem... De ha fognám magam és elõállíttatnám akkor már hirtelen fajtatiszta lenne? Érdekes lenne ha ez így mûködne.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 19:46 Ha neked nem fontos, hogy a kutyádnak legyen törzskönyve, nyilvánvalóan az sem fontos, hogy fajtatiszta legyen. Innetõl kezdve pedig az egész hõbörgésed okafogyottá válik.

Ha a mensi utolsonak tuno napjaban voltam a baratommal es masik nap meg tartott a mensim egy olyan minimalis szinten akkor biztos lehetek benne hogy nem lettem terhes?

Legjobb válasz: Soha nem lehetsz biztos benne. Vannak olyan nõk, akik kizárólag a menzesz alatt tudnak teherbe esni. Pete bármikor érhet. Kicsi az esély, az tény, de nem zárható ki a terhesség.

Soha nem lehetsz biztos benne. Vannak olyan nõk, akik kizárólag a menzesz alatt tudnak teherbe esni. Pete bármikor érhet. Kicsi az esély, az tény, de nem zárható ki a terhesség.
Meg van az esély arra, hogy terhes vagy. Sokat gondolkodom azon, hogy én 17 éves koromra elég sok felvilágosító órát megjártam, és ezt mindig elmondták: védekezni, védekezni, védekezni. Elõtte kell gondolkodni, nem utána. Szerintem vegyél egy tesztet.
Dehogy lehetsz biztos. Nem egy olyan nõ van, aki menzesz alatt esett teherbe. Nem kellene védekezés nélkül szexelni. Most izgulhatsz. Két hét múlva csinálj tesztet,
Azt nem értem, hogy miért fogy a magyar, ha ilyen a szexkultúránk? Ilyen alapon minden második nõnek gyereket kellene szülnie 17 évesen. Aztán utána a többit, mert van még néhány tévhit. Vagy mindenki megy abortuszra?
És ha nem lenne világos: azért lehet menzesz alatt teherbe esni, mert az új ciklus a menzesz elsõ napján kezdõdik és nem akkor, amikor már nem vérzel.

Ha véletlen az M0 asrol át megyek egy autópályára, akkor már biztos lehetek benne, hogy küldik a csekket, mert nem volt autópálya díj fizetve?

És ha rögtön az elsõ lehajton lemegyek, az tok mindegy, mert mindenhol van kamera nekik ugye?

Legjobb válasz: Jó nagy táblával ki van írva, hogy melyik lehajtó hova vezet. Nem is egy táblával, hanem két-három tábla is jelzi elõre, hogy mi fog következni. A lehajtósávban a nyíl mellett egy karikában ott van az is, hogy melyik útra jutsz. Nem bonyolult :)

Jó nagy táblával ki van írva, hogy melyik lehajtó hova vezet. Nem is egy táblával, hanem két-három tábla is jelzi elõre, hogy mi fog következni. A lehajtósávban a nyíl mellett egy karikában ott van az is, hogy melyik útra jutsz. Nem bonyolult :)
Ha a régi M0-ról lemész az M6-ra, ott még az érdi emelkedõig fel is mehetsz ingyen. Ergo az elméleted megdõlt!
Ha még az autópálya ingyenesen használható szakaszán kihajtasz, természetesen nem büntetnek meg. Ha azon túlmentél, menj be az elsõ benzinkúthoz és vegyél matricát. A matrica megvásárlása után ugyanis a rendszer töröl a nem-fizetõk listájáról. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy - ha út közben nem kapsz ellenõrzést - az éjfél elõtt megvett matrica mentesít a büntetés alól. Mozgó ellenõrrel eddig még csak benzinkút kihajtójánál találkoztam. Na ilyenkor már büntethetnek, mert a kútnál volt lehetõséget matricát vásárolni. Persze, ha rájössz a hibára, mobilról is vehetsz matricát.
Nem mindenütt van bekamerázva, az M5-ösön sincs, de mint az elsõ válaszoló írta többször is jó nagy táblákkal ki van írva mi merre megy. A fizetõs szakaszok elõtt pedig "Útdíj, Toll" Ezen kívül ha itt eltévedsz, akkor komoly bajok vannak: [link] " az éjfél elõtt megvett matrica mentesít a büntetés alól." Ne higgy neki, csak viccelt! (Legalábbis remélem, hogy nem komolyan írta!)
Így van, az ÚTDÍJ / TOLL feliratokat kell figyelni. Amerre ez van kiírva az elõjelzõ táblákon, arra ne menj. Bizonyos csomópontokban gyûjtõ-elosztó sávok lehetnek a fõpálya mellett, ezeknél a kevésbé rutinosaknak ijesztõ lehet az Útdíj felirat, mellette a jobbra nyíllal. De ilyen esetben teljes vízszintes vonallal elválasztva lesz másik úti cél is a kijàratot elõjelzõ táblán.
4. válaszolónak: a 3-as vagyok. A pénztárcám szerencséjére saját tapasztalatból tudom, hogy a tárgynapi matrica-vásárlással automatikusan törlõdik a szabálytalanság a rendszerbõl. Erre akkor kérdeztem rá, amikor az egyik új M0-ás szakasz átadása után bementem a csõbe. Igaz, én nem éjfél elõtt 2 perccel, hanem a pálya melletti elsõ benzinkútnál vettem matricát. Biztosan tudom, hogy bekamerázott helyen hajtottam föl, így már biztosan megjött volna a csekk.

Ha ebay-rõl rendelek tabletet, és választhatok, milyen posta vagy futár hozza a csomagot, akkor ha DHL futárt választok, biztos lehetek benne, hogy vámolni fogják?

mert kérhetem DHL helyett HK Post-tal, sõt China Normal Post-al is. Csak az nem 5 nap, hanem 30 working days.

Legjobb válasz: Posta esetében is van vámvizsgálat de az esetek többségében az eladó kis összeget jelöl meg a csomagon és így átcsúszik a holmi a vámon. Egy tabletnél ez nem mûködik mert mindenki tudja hogy többet ér 22€-nál ami a vámhatár. Ekkor levélben(vagy ha megadtad a telefonszámodat akkor azon) megkeres a posta vagy a DHL (aki szállít) hogy számlával igazold a vásárolt áru értékét valamint nyilatkozz hogy mi van a csomagban. A paypal fizetési igazolást is elfogadják. Ez alapján kiszámolják a 27% áfát meg a 2-9% vámot amit kézbesítéskor kp-ban ki kell fizetned. Ennyi.

Posta esetében is van vámvizsgálat de az esetek többségében az eladó kis összeget jelöl meg a csomagon és így átcsúszik a holmi a vámon. Egy tabletnél ez nem mûködik mert mindenki tudja hogy többet ér 22€-nál ami a vámhatár. Ekkor levélben(vagy ha megadtad a telefonszámodat akkor azon) megkeres a posta vagy a DHL (aki szállít) hogy számlával igazold a vásárolt áru értékét valamint nyilatkozz hogy mi van a csomagban. A paypal fizetési igazolást is elfogadják. Ez alapján kiszámolják a 27% áfát meg a 2-9% vámot amit kézbesítéskor kp-ban ki kell fizetned. Ennyi.

Az ilyen sztárokat rajzolós youtube videókat készítők hogy lehetnek benne a partnership programban? (többi lent)

Mert gondolom azokon a képeken amikr?l másolnak van valamilyen szerz?i jog. Na most a youtube nem azt mondja, hogy csak teljesen saját dolgokat készít? emberek lehetnek tagjai a partnership programnak? Pl. a mások számait elénekl? emberek nem.

Legjobb válasz: Amíg nem jelentkezik senki, hogy márpedig xy az én fotómat rajzolta le, addig nincs gond. És mivel a sztárokról rengeteg fotó készül, ezért minimális az esélye, hogy valaki felismerje a saját fotóját, másrészt bizonyítani sem lenne egyszerû. Jogilag sem egyértelmû a dolog, mert maga a fénykép nem jelenik meg ezekben a videókban.

Amíg nem jelentkezik senki, hogy márpedig xy az én fotómat rajzolta le, addig nincs gond. És mivel a sztárokról rengeteg fotó készül, ezért minimális az esélye, hogy valaki felismerje a saját fotóját, másrészt bizonyítani sem lenne egyszerû. Jogilag sem egyértelmû a dolog, mert maga a fénykép nem jelenik meg ezekben a videókban.
Ember, h te miken tudsz agyalni... :D
Lol. Nem. Pl. akik videókat felvesznek amint valami hülyeséget csinálnak és mögé vágnak egy zenét, õk sem veszik meg a zene felhasználásának jogát. De ezt pont lese szarja senki.

Hogy lehetek benne biztos, hogy a kisbabám szívhangját találtam meg az angelsound-os szívhanghallgatóval, és nem pl. én egy saját ütőeremet?

Lehet tudni valamit pl az elhelyezkedésr?l, hogy pl. hol megy ilyen üt?ér, de nem valószín?, hogy a baba ott lenne... Várom véleményeket, tapasztalatokat.

Legjobb válasz: Lehet ott a baba... Pont emiatt írtam az egyik kismamának,aki a férje háta mögött akart venni ilyen készüléket,hogy felesleges megvenni mert ha nem találja szívhangot,még jobban fog parázni! Erre itt egy kérdés,hogy az-e a szívhang vagy más...

Lehet ott a baba... Pont emiatt írtam az egyik kismamának, aki a férje háta mögött akart venni ilyen készüléket, hogy felesleges megvenni mert ha nem találja szívhangot, még jobban fog parázni! Erre itt egy kérdés, hogy az-e a szívhang vagy más...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a valászokat! Igyekszem nem sokat zavarkolódni, heti max 1-et engedélyeztem, de igyekszem visszafogni, mert ha van valami akkor aggódom érte, sajnos van egy angyalkánk már...
Azért mert ultrahang elvén mûködik és melegítõ hatással van a magzatvízre. Nem szeretik a babák. Kimutatható bizonyított káros hatást még nem mutattak ki, de még ez megtörténhet a következõ 50 évben.. Azért, hogy nekünk jó legyen, nem célszerû a babát megzavarni.
Sokkal gyorsabb a szívverése a babának mint neked. Általában 140 a pulzuszámuk, tehát kb. duplája a sajátodnak. Általában amikor megtalálod elmennek onnan nem nagyon szeretik a készüléket.
Szerintem nem káros, de pl. az én babám nagyon nem szereti. Elsõ rúgását is éppen hallgatózás közben kaptam. Össze is rándultam, akkorát rúgott. Azóta sem szereti, mindig zaklatott lesz, ha megkuksizom egy csendesebb nap után. 27h km
Miért, milyen bajt okozhat szerinted? Biztos vagyok benne, hogy többszörösen megvizsgálták mielõtt kismamák számára engedélyezték, hogy ezzel vizsgálgassák a magzatukat.
Igaz, hogy a doppler annyira azért nem jó a babának..Ugyanis doppler elven mûködik ez a hallgató. Nem káros kimutathatóan, de nem tesz jót neki..
Egyértelmûen meg lehet különböztetni, a tied majdnem feleannyit ver mint a babáé! Ha legelõször használod akkor tedd kezdésnek a bal melled alá. Ott csak a tied hallhatod. Ami ennél sokkal gyorsabb, az csak a baba lehet. Én nem tudom elképzelni, hogy valaki ne találja meg, én igen túlsúlyos vagyok, de a 14. héttõl használom, és nagy élmény. Igaz, én nem vagyok parázós, nem ezzel nyugtatom magam, de egyszerûen jó érzés hallani. Még a rúgásoknak is hangja van. :)
A te szívverésed lassabb, mint a babáé. Amit még tudni kell, hogy esetenként a szívverés helyett a köldök zsinór susogó hangját is meg lehet találni. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Nem mozog még? Megértem az aggodalmadat abszolút a történtek után. De ha mozog az is nagyon jó visszajelzés:) Ha minden nap bejelentkezik:)

Ha safe módban sem talál vírust a vírusírtó (malwarebytes), akkor biztos lehetek benne, hogy nincs vírusom?

Windows 7 x64, sok kétes programot kipróbáltam, letöltések stb, eléggé le is van lassulva a rendszer, úgyhogy esélyes lenne a vírus, de eddig egy vírusírtó se talált semmit.

Legjobb válasz: Ha a rendesen frissített és nem hackelt, live oprendszerrõl futó vírusirtó nem talál, akkor elég valószínû, hogy nincs. A malvarebytes nem vírusirtó.

Ha a rendesen frissített és nem hackelt, live oprendszerrõl futó vírusirtó nem talál, akkor elég valószínû, hogy nincs. A malvarebytes nem vírusirtó.
A kérdező hozzászólása: Tengor: Tudnál ajánlani ilyen live op rendszert, ami jó erre a célra? Csak a Knoppix Live DVD-t ismerem, de azon nem tudom milyen vírusírtó van.
Linux mint / Ubuntu + Eset NOD32 teljesen jó.

Ugye most már biztos lehetek benne, hogy örökre elhagyott?

27.-én szakítottunk, azt mondta, nem szeret. Most egy másik lányt jelölgetett képeken Facebookon, msnen is ki van írva a lány neve...Tegnap azt mondta rám, hogy hülye tyúk, mert én azt mondtam rá, hogy ? egy majom. El akarom égetni az összes közös képünket, beledobom a patakba az ajándékokat, amiket t?le kaptam. Nagyon szeretem...Ugye hogy mostmár biztos lehetek abban, hogy soha többé nem tér vissza?

Legjobb válasz: te hány éves vagy?milyen hülyeségeket írsz?vedd már észre!kérdezd meg tõle talán hogy veled akar e maradni vagy sem,ezt másnak honnan kellene tudnia!

te hány éves vagy?milyen hülyeségeket írsz?vedd már észre!kérdezd meg tõle talán hogy veled akar e maradni vagy sem, ezt másnak honnan kellene tudnia!
"...Tegnap azt mondta rám, hogy hülye tyúk, mert én azt mondtam rá, hogy õ egy majom" Óvoda nagycsoport -.- Igen, az ilyenek örökre véget érnek, mert éretlenek vagytok még a sírig tartó szerelemhez mindannyian.
Igen, biztos. Nem kell hisztizni. Tedd el az ajándékokat, késõbb még kedves emlék lehet, ha lehiggadsz. Elõtte is ciki lenne ez a hisztizés. Hagyd a fenébe.
Lehet bosszú is, lehetséges hogy abszolút nem izgatja az a csaj, csak jól fel akar bosszantani téged. Gyerekes megoldás, de én is tettem már ki képernyõháttérnek olyan fiút, akire párom féltékeny volt, mert észrevettem, hogy a hátam mögött az excsajok.hu-n élvezkedik. Persze nem tudom, min balhéztatok össze, ha eleve amiatt a lány miatt, akkor lehet hogy õt szereti. Amúgy meg tök mindegy, mit írunk, erre leginkább õ tudna válaszolni, de nagyon gyerekes ez a mód, ahogy megoldjátok a konfliktusaitokat. Kicsit érettebben is lehetne.
Mit szeretnél hallani? Ha pontosan leírod nekem, akkor én visszaírom ide, és mindenki elégedett lesz. OK?
A kérdező hozzászólása: Az mindegy, hogy mit szeretnék hallani, mert tündérmesék és csodák nem léteznek. Most keresek pszichológust.
Ha találsz mást, akkor elfelejtheted õt:) Bár tudom, hogy nehéz lesz, mivel szereted meg minden:S De nem tehetsz ellene:(
14:58-as: Abban is tudok segíteni. Merre laksz?
te jó ég!ilyenek h.. vannak még?

Hogyan lehetek benne biztos, hogy szívesen találkozna velem?

Ha igent mond az még nem elég. Ennél több kell. Mib?l tudhatom?

Legjobb válasz: Miért nem elég? Ha igent mond, elmész vele találkozni, és ott látni fogod rajta. Ha nem akar találkozni, tutira nem mond igent, vagy késõbb lemondja. De itt is, ha felajánl egy új idõpontot, nem lesz gond. Egyébként picit bõvebben nem tudod kifejteni, mi is a problémád? (Nem, kor, találka célja, stb...) Na hajnalodik, pápá

Miért nem elég? Ha igent mond, elmész vele találkozni, és ott látni fogod rajta. Ha nem akar találkozni, tutira nem mond igent, vagy késõbb lemondja. De itt is, ha felajánl egy új idõpontot, nem lesz gond. Egyébként picit bõvebben nem tudod kifejteni, mi is a problémád? (Nem, kor, találka célja, stb...) Na hajnalodik, pápá
Miért kellene "több"??? Tuti biztosra nem lehet, nem érdemes menni! - Az más mûfaj lenne?!
mi van??
De elég, mert ha nem akar, vagy õszintén megmondja, hogy nem, vagy kifogásokat keres.
A kérdező hozzászólása: "vagy késõbb lemondja. De itt is, ha felajánl egy új idõpontot, nem lesz gond. " volt már ilyen, hogy lemondta, de felajánlott mást

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!